19 квітня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 12
візитів сьогодні:
візитів всього: 171658
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
28 листопада 2016 року

    Відбулося чергове засідання Клубу громадського діалогу. В його засіданні взяли участь:  Пшемислав Фенрих – директор навчального центру фундації розвитку місцевої демократії  (м. Щецин, Польща), Магда Братко, координатор польсько-українського проекту «Суспільна підтримка реформи місцевого самоврядування в Україні. Українська мережа клубів громадського діалогу», Оксана Колісник, представник інституту демократії ім. Пилипа Орлика (м. Черкаси), а також представники влади, громади, депутати міської ради, громадських організацій, громадські активісти. Засідання було цікавим і знову масовим.
    Тема засідання: взаємодія влади і громади у вирішенні актуальних питань та напрацювання програми зовнішнього освітлення міста.
    Пшемислав Фенрих повідав про досвід громадського руху в Польщі, про досвід співробітництва громадських організацій та влади. Дуже цікавим фактом для присутніх  в розповіді польського громадського діяча стало поняття громадського бюджету, який в Польщі активно впроваджується протягом уже багатьох років. З місцевого бюджету виділяється фіксована сума коштів на реалізацію проектів, які були з ініційовані членами громади, отримали найбільшу підтримку в усіх мешканців (завдяки спеціальній системі голосування) та реалізуються місцевою владою. А також цікавим є досвід поляків по реалізації конкурсу громадських проектів. В даному випадку кошти на підставі конкурсу отримають громадські організації, які розробили проект, та отримали перемогу в конкурсі проектів. Пшемислав навів кілька прикладів діяльності неурядових організацій, саме так називаються в Польщі громадські організації.
27 листопада 2016 року

    На долю нашої країни випали немало випробувань. Вшанування пам'яті жертв Голодомору - важливий крок до відродження людської свідомості, до розуміння необхідності збереження миру і злагоди в державі шляхом підтримки загальнолюдських цінностей. В історичній пам'яті України назавжди залишаться жахливі картини голодоморів в 1921-1922, 1932-1933, 1946-1947 роках. Не забуде історія і значну кількість дітей, жінок, старих, які полягли від голоду на рідній землі.
    26 листопада 2016 року міський голова В.Колісніченко, голова Гребінківської районної державної адмінінстрації В.Роспопов, голова районної ради В.Зінченко, представники громадськості, організацій та підприємств  прийшли до пам'ятного знаку,щоб вшанувати пам'ять жертв Голодомору.
Панахиду за загиблими від голоду людей у різні роки відслужив отець Микола,  настоятель  Свято- Миколаївської української православної церкви Київського патріархату.
    Учасники мітингу приєдналися до загальнонаціональної хвилини мовчання та запалили свічки скорботи. В пам’ять про всіх невинно убієнних голодом присутні поклали квіти  до підніжжя пам’ятного знаку «Жертвам голодомору».
23 листопада 2016 року

Гребінківський Клуб громадського діалогу створено при міській раді в квітні поточного року з метою налагодження відкритого діалогу з громадою. Протягом поточного року були проведені засідання Клубу, на яких розглядались актуальні питання. Це питання управління багатоквартирними будинками, створення ОСББ, децентралізації влади, реформ, що відбуваються в державі, формування об’єднаної громади. Підсумками роботи Клубу – стало створення 6 ОСББ в місті, затвердження і реалізація міської Програми підтримки і розвитку ОСББ, розпочато процес формування об’єднаної громади, відбувається налагодження співпраці влади і громади в місті, залучення громади до прийняття важливих рішень, зміни ментальності членів громади. На черговому засіданні Клубу, яке відбудеться 23 листопада, запропоновано розглянути питання щодо співпраці влади і громади у вирішенні актуальних питань та напрацювати міську Програму зовнішнього освітлення. В засіданні Клубу будуть приймати участь Пшемислав Фенрих, директор навчального центру фундації розвитку місцевої демократії FRDL Szczecin (м.Щецин, Польща) та Оксана Колісник, представник Інституту демократії ім. Пилипа Орлика (м.Черкаси). Досвід Польщі, досвід діяльності неурядових організацій, співпраці їх з владою, про все це буде дуже цікаво почути від польського колеги. Планується також обговорити питання діяльності громадських організацій міста, поліпшення форм і методів співпраці влади і громади.
 

22 листопада 2016 року

   21 листопада, в Україні втретє відзначали День Гідності та Свободи - величне свято, яке нині, в неспокійний час випробувань для нашої держави, покликане об'єднати українців у міцну родину, аби бути сильними, незламними та мудрими на шляху творення демократичної, незалежної України.  Свято встановлено на честь початку в цей день двох революцій в українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Події 2013–2014-го років та сьогодення мають доленосне значення для нашої держави. Це іспит для  народу, який демонструє свою європейську позицію, гідність, своє прагнення до свободи.
   Щоб вшанувати пам’ять тих, хто віддав душу й тіло за свою країну, за її свободу та незалежність, гребінківці зібралися біля пам’ятника  Тараса Григоровича Шевченка, постать Тараса Григоровича давно стала символічною для України. Вшанувати пам’ять тих, хто віддав своє життя на Майдані за право українців жити у вільній країні, прийшли керівники району та міста, бійці АТО, волонтери, учні навчальних закладів міста та мешканці міста. На святковому заході виступили представники влади, представники молодого покоління гребінківців, вшановано пам’ять героїв Небесної Сотні та покладено квіти до пам’ятника Шевченка.
  
16 листопада 2016 року

    Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!
   Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята. Ми вдячні вам, адже щоденно приходите в кожну оселю, розповідаючи про перебіг подій у світі, допомагаючи людям відчути причетність до процесів сьогодення, відкриваючи широкі можливості для людських контактів та спілкування.
   Бурхливий розвиток засобів комунікації та інформаційних технологій, телебачення і радіо — невід’ємна складова сучасності. Нині й у житті держави, й у житті кожної людини роль електронних засобів масової інформації та зв’язку стрімко зростає. Без них неможливий суспільний прогрес, економічне зростання, просування до європейських та світових стандартів демократії.
   Вагомою суспільно необхідною є творча праця теле- та радіожурналістів, а також тих, хто працює разом з ними, залишаючись поза кадром чи радіоефіром. Віримо, що й надалі працівники радіо, телебачення та зв’язку докладатимуть усіх зусиль для забезпечення об’єктивного інформування наших громадян про суспільно-політичні, економічні та культурні події, для побудови в Україні інформаційного суспільства.
   Бажаємо Вам професійного успіху, втілення нових цікавих ідей, невтомного творчого пошуку, вірних друзів, надійних партнерів та колег. Щастя, радості, міцного здоров’я вам і вашим родинам!
 
 
   З повагою
   Гребінківський міський голова                                                                   В. Колісніченко
3 листопада 2016 року

    Шановні працівники та ветерани залізничного транспорту!
    Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Дня залізничника!
   Щоденною кропіткою працею багатьох поколінь плекалася і тепер примножується трудова слава колективів залізничників усієї України. І сьогодні ви робите все заради збереження і подальшої розбудови транспортного конвеєра, стабілізації у справі перевезення пасажирів і  вантажів, технічно-економічного піднесення у розбудові галузі.
   На всіх етапах розвитку залізничники завжди відзначаються професійною майстерністю, самовідданістю, сумлінною працею, почуттям високого громадянського обов’язку. У колективах підприємств залізничного транспорту виросло і зараз працює багато справжніх майстрів своєї справи, які у свята й будні, вдень і вночі забезпечують чітке функціонування залізничних артерій.
    Ми шануємо вашу працю, сподіваємося на ваше розуміння і підтримку економічних реформ, які мають сприяти перетворенню України в одну з провідних держав світу.
    У день професійного свята бажаємо всім вам прихильної долі, вагомих здобутків, міцного здоров’я, миру та злагоди в родинах, невичерпної енергії, професійної удачі.
 
   З повагою
   Гребінківський міський голова                                                                   В.Колісніченко
1 листопада 2016 року

   28 жовтня з нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників міський голова Колісніченко В.І., голова районної державної адміністрації Роспопов В.В., голова районної ради Зінченко В.М., секретар міської ради Цапенко Л.В., заступник міського голови Зінченко В.М.,  голова районної ради ветеранів Неруш В.М., представники  підприємств, організацій, установ, ЗМІ та пересічні громадяни  поклали квіти до пам’ятника Слави та вшанували хвилиною мовчання пам’ять воїнів - визволителів часів Другої світової війни, які загинули у 1041 – 1945 роках. 
  День визволення України від фашистських загарбників — свято, яке відзначається в Україні щорічно 28 жовтня, в день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України.
   Свято встановлене відповідно до Указу Президента України Віктора Ющенка від 20 жовтня 2009 року «…з метою всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності Українського народу у Другій світовій війні…»
   У цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна. Українці ніколи не забудуть про цю сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним.

Анонси подій
16 квітня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 406  від 16 квітня 2024 року, 30 квітня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 42-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально
16 квітня 2024 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

16 квітня 2024 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

Тарифи з 01.05.2024 року КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» на управління та обслуговування багатоквартирних будинків у м. Гребінка...

Для ознайомлення пропонуються проект Стратегії розвитку Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року, проект Плану реалізації стратегії, Профіль територіальної громади та документи щодо стратегічної екологічної оцінки...

Графік зустрічей представників Гребінківської міської ради та КП «КПП Гребінківський» з мешканцями багатоквартирних будинків м. Гребінка з приводу призначення управителя багатоквартирного будинку, його тарифу за надання послуг та запровадження роздільної системи збирання побутових відходів.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.21059 sec.)