28 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 7
візитів сьогодні:
візитів всього: 171147
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
27 листопада 2017 року

25 листопада Україна відзначала День пам’яті жертв голодоморів. Цього дня біля пам’ятнного знаку жертвам Голодомору в м. Гребінка зібралися представники влади, громадських організацій, жителі громади.

Звертаючись до всіх присутніх, міський голова Віталій Колісніченко зазначив, що Голодомор 32-33 років, визнаний багатьма країнами геноцидом українського народу, став найбільшою трагедією українського народу за всю його багатовікову історію. Голодне лихоліття 1932-33-го років - глибока духовна рана та тлі української історії, яка пекучим болем пронизує пам’ять багатьох поколінь. Сьогодні треба говорити про минуле задля майбутнього, щоб це лихо ніколи не повторилося. Пам’ять про них має бути вічною, як реквієм, як пересторога всім живим.

Отець Миколай, настоятель Свято-Миколаївської української православної церкви, відслужив поминальну панахиду за жертвами голодомору.

Присутні поклали квіти до пам’ятнного знаку , запалили лампадки на знак вшанування пам’яті загиблих співвітчизників та вшанували всіх загиблих від голоду хвилиною мовчання.

24 листопада 2017 року

Щороку наприкінці листопада ми схиляємо голови в скорботі, вшановуючи пам’ять загиблих від Голодомору. Жорстокі тридцяті роки минулого століття стали однією з найтрагічніших сторінок в історії України.

Немислимий за своїми масштабами геноцид забрав життя мільйонів безвинних людей. Неможливо чути спогади очевидців тих подій без болю, хвилювання та страшного обурення. Та хоч якою б гіркою і трагічною не була правда про Голодомор, ми повинні її знати і зробити все, щоб подібного більше не повторилося.

Сьогодні наш святий обов’язок перед пам’яттю мільйонів загиблих земляків – зберегти єдину і незалежну Україну, тому щиро зичу всім нам сили, єдності, мудрості та наснаги для зміцнення своєї держави. Бажаю, щоб у ваших домівках завжди був достаток, щоб здоровими і щасливими зростали діти, щоб на українську землю прийшли мир і злагода.

 

Міський голова                                                               В.І. Колісніченко

23 листопада 2017 року

Вже два роки поспіль на території міста діють декілька міських програм з розвитку спорту, серед них програма «Підтримки і розвитку настільного тенісу». За рахунок коштів програми утримується тренер клубу настільного тенісу, який діє при Спорткомплексі, придбані професійні тенісні столи, учасники клубу- учнівська молодь та діти мають можливість за рахунок програми виїздити на змагання в різні куточки України. Відповідно до міської програми Підтримки обдарованої молоді, за високі досягнення в спорті вихованець клубу О. Барабаш, починаючи з 01.09.2017 року, отримує щомісячну стипендію в розмірі 500 грн.

З 15 по 19 листопада вихованці КНТ «Успішна молодь» брали участь у І турі Клубного Чемпіонату України сезону 2017-2018 рр. «Дитяча ліга» серед юнаків та дівчат 2006 р.н. і молодші, який проходив у Львові. Наш Клуб представляли: Барабаш О., Жила Р., Довбиш Д., Прогрущенко А., Чумарна С., Пелих Ю. За результатами І туру змагань в запеклій боротьбі команда КНТ «Успішна молодь» м. Гребінка – ДЮСШ м. Рогатин у складі Барабаша О.(м. Гребінка), Третяка М. (м. Рогатин), Жили Р.(м. Гребінка) здобула І місце з 28 заявлених команд. Дівчата, на цих змаганнях, брали участь двома командами. Команда «Полтавчанка»: у складі Чумарної С. ( м. Гребінка) та Маховської С.( м. Кременчук) вибороли 9 місце; команда КНТ «Успішна молодь» у складі: Прогрущенко А. (м. Гребінка)та Пелих Ю. (м. Гребінка) вибороли 13 місце, з 24 заявлених команд. На цих змаганнях Довбиш Д. представляв команду «River soft» м. Кременчук, яка посіла 21 місце. Дякую юним спортсменам за відмінне ставлення до тренувань та за високі спортивні досягнення. Бажаємо всім перемог і у наступних двох турах змагань.

22 листопада 2017 року

21 листопада в місті Гребінка відбувся молебень за Україну та покладання квітів з нагоди Дня Гідності та Свободи. Традиційно даний захід проходив біля пам’ятника Великому Кобзарю – Тарасу Григоровичу Шевченку. Вшанувати пам'ять борців за свободу України та згадати події Революції Гідності завітали міський голова В.І. Колісніченко, секретар міської ради Л. В. Цапенко, голова районної державної адміністрації В.В. Роспопов, заступник голови районної ради В.А. Волошин, представники підприємств та організацій міста. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих борців за Україну. Отець Микола настоятель Свято-Миколаївської церкви УПЦ КП провів молебень за Україну. По завершенню молебню присутні поклали до підніжжя пам'ятного знаку квіти.

21 листопада 2017 року

   Шановні земляки!
   Щиро вітаю Вас зі святом – Днем Гідності та Свободи!
   У цей знаменний і величний день я з гордістю говорю про те, що українці – це народ, який заслуговує поваги світової спільноти. Події, що відбулися у нашій країні на зламі 2013/14 років та відбуваються сьогодні, мають доленосне значення для України та українців. Це надзвичайно важкий період та іспит для України, коли українці продемонстрували свою  гідність, своє прагнення до свободи.
   Ми, українці, маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.
   Сьогодні всі, кому небайдужа доля рідної України, повинні об’єднати свої зусилля на благо країни та побудови європейської незалежної та заможної держави. Ми маємо в скрутну хвилину згуртуватися, підтримувати один одного, допомагати нашим військовим, які в ході АТО звільняють українську землю від чужоземних окупантів та роблять все можливе для відновлення територіальної цілісності України. Гідний поваги народ має пам’ятати кожного, хто віддав своє життя за Свободу, Гідність та Незалежність нашої Держави.
   Нехай єдність і свобода роблять  нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб!
   Щиро вітаю усіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаю мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні.
   Нехай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас!
   Слава українському народу! Слава Україні!
 
   З повагою
   Міський голова                                                       В. Колісніченко
20 листопада 2017 року

   17 листопада 2017 року міський голова Віталій Колісніченко взяв участь в навчальному семінарі в рамках  програми «Маршрути успіху» на тему «Реалізація проектів та програм Глобинської міської ОТГ». «Маршрут успіху» – це програма в рамках проекту ПУЛЬС, який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID. Його мета – вивчення та впровадження досвіду успішних ОТГ України .
   У навчальному семінарі взяли участь представники місцевого самоврядування Полтавщини: міські, сільські, селищні голови, їх заступники та секретарі рад. Основною метою проведення цього навчання було ознайомлення із  досягненнями створеної у числі перших ОТГ України - Глобинської ОТГ , яка демонструє успішну динаміку розвитку.
   Присутніх привітали  Глобинський міський голова Джусь Станіслав Васильович, виконавчий директор Полтавського РВ АМУ Галина Безносик .
   Не дивно, що в учасників навчального семінару виникло чимало питань. Найбільше цікавилися вирішенням проблеми транспортного забезпечення, створенням програми соціального захисту, формуванням і фінансуванням первинної ланки медичної допомоги, управлінням освітою, основними джерелами наповнення та основними видатки, залученням інвестицій тощо.
   Для гостей господарі провели оглядову екскурсію містом та ознайомили з роботою  найпотужніших підприємств  Глобинської ОТГ.
19 листопада 2017 року

Шановні трудівники села!

Щиро вітаю Вас з нагоди Дня працівників сільського господарства!

Ми пишаємося нашими працьовитими людьми, які є гордістю і основою держави. Адже Україна має споконвічні міцні сільськогосподарські традиції. Велика подяка і шана Вам за жертовну працю, самовіддану любов до рідної землі. Хай нелегка щоденна праця приносить добрий результат, задоволення і достаток. Щедрих Вам врожаїв, миру, щастя, злагоди і добробуту в кожну домівку. 

 

З повагою

Міський голова                                                           В.І. Колісніченко                                          

16 листопада 2017 року

Шановні працівники  радіо, телебачення та зв’язку!

Щиро та сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку!

Відповідальність, компетентність, почуття обов’язку завжди супроводжують вас у повсякденному житті. Важко переоцінити роль радіо та телебачення у формуванні громадської думки, висвітленні життєдіяльності нашого славного краю. Це свято об'єднує людей різних професій: журналістів, редакторів, видавців, режисерів, операторів – всіх тих, чия благородна праця забезпечує одне з основних прав громадян – право свободи слова.

В день вашого професійного свята бажаю усім міцного здоров’я, добра й злагоди у ваших сім’ях, здійснення задумів та мрій, удачі, успіхів та благополуччя. Хай всі ваші сміливі плани будуть реалізовані. Радуйте глядачів і слухачів своїми знахідками та досягненнями, залишайтеся завжди цікавими, не втрачайте своєї індивідуальності.

Миру та благополуччя вам і вашим сім'ям!

 

З повагою

Міський голова                                                                         В.Колісніченко

15 листопада 2017 року

Для громадських слухань надається проект «Детальний план території частини кварталу, обмеженого провулком Пирятинським, вулицею Польова, місцевими проїздами та залізничною колією в м. Гребінка Полтавської області»  розроблений відповідно до рішення Гребінківської міської ради Полтавської області (18 сесія 7 скликання) від 22.08.2017 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельних ділянок). Розробник проекту -  ФОП Кіріченко А.А.

Детальний план території розробляється з метою уточнення планувальної структури і функціонального призначення території, параметрів забудови, визначення планувальних обмежень згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами; визначення містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки.

Детальним планом території передбачається будівництво комплексу приймання, доробки та зберігання зернових та олійних культур по пров. Пирятинському, 52 в м. Гребінка Гребінківського району Полтавської області. Основні техніко-економічні показники: площа території – 15,7505 га; площа території садибної забудови – 0,38 га ; площа території багатоквартирної забудови – 0,89 га; територія виробничої забудови – 9,6975 га; площа твердого покриття – 5012,15 м²; площа озеленення – 25539,84 м²; кількість мешканців – 63 особи.

Склад детального плану території: пояснювальна записка; креслення: схема розташування території у планувальній структурі села; план існуючого використання території; проектний план; схема планувальних обмежень; схема організації руху транспорту і пішоходів; схема інженерної підготовки території та вертикального планування; схема інженерних мереж, споруд і використання підземного простору.

З матеріалами детального плану можна ознайомитись у відділі містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Гребінківської міської ради (м. Гребінка, вул. Ярослава Мудрого, 35). Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Гребінківської міської ради Рябека Лариса Олександрівна. Пропозиції та зауваження подавати згідно з Порядком проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженим Кабінетом Міністрів України від 25 травня 2011 р. № 555. Строк подання пропозицій - 1 місяць з дня виходу оголошення

12 листопада 2017 року

У вівторок, 7 листопада, відбулася остання позачергова двадцять друга сесія Гребінківської міської ради сьомого скликання. засідання провів міський голова Віталій Колісніченко. В роботі пленарного засідання взяли участь депутати міської ради, начальники відділів міської ради, працівники виконавчого комітету міської ради, представники засобів масової інформації.

На початку пленарного засідання міський голова привітав депутата Деркача Дмитра Олеговича, який протягом тривалого часу виконував завдання із захисту Батьківщини на сході, висловив слова подяки за внесок у справу захисту територіальної цілісності України.

Як і завжди, всі питання порядку денного сесії були опрацьовані у депутатських комісіях. Тож голосували за більшість з них без обговорень. Традиційно депутати заслухали інформацію про виконання бюджету міста за 10 місяців та внесли зміни до  бюджету міста  на 2017 рік. За підсумками 10 місяців 2017 року бюджет міста виконано на 112,5%, перевиконання склало  1 601 859 грн., і це дало змогу збільшити видатки на реалізацію міських Програм: Прграми соціально-економічного розвитку міста на 2017 рік, виділивши кошти  на придбання новорічних дитячих подарунків для дітей учасників АТО, дітей, які відвідують дошкільні навчальні заклади; на співфінансування водогонів на Деповському селищі, капітальний ремонт центральних тепломереж міста, заміну покрівлі багатоквартирних будинків, заміну вікон на сходових клітинах в багатоквартирних будинках, влаштування тротуарної плитки, на облаштування дитячих, спортивних майданчиків;    Програми покращення благоустрою м. Гребінка на 2017 рік; Програми соціального захисту окремих категорій населення міста на 2017 рік; Програми організації громадських оплачуваних робіт у м. Гребінка на 2017 рік; Програми розвитку футболу в місті на 2017 рік; Програми розвитку та популяризації настільного тенісу в місті гребінка на 2017 рік.

Депутати затвердили проект рішення міської ради «Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди 1 (одного) квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб у м. Гребінка на 2018 рік», затвердили розпорядження міського голови, прийняті в міжсесійний період: про внесення змін до бюджету міста на 2017 рік, про надання матеріальної допомоги відповідно до міської  Програми соціального захисту окремих незахищених  категорій населення міста на 2017 рік, про надання матеріальної допомоги відповідно до міської Програми підтримки військовослужбовців, які проходять службу в зоні АТО та членів їх сімей на 2017 рік.

На засіданні депутатами було розглянуто та прийнято ряд рішень щодо земельних питань:  про надання дозволу громадянам та юридичним особам на виготовлення документації із землеустрою,  передачу земельних ділянок у власність та інші питання.

Депутати розглянули всі заплановані питання, винесені на сесію.

Після розгляду всіх питань міський голова Колісніченко В.І. звернувся до присутніх з заключним словом. Сказав, що це остання сесія Гребінківської міської ради сьомого скликання, відбулися перші вибори до Гребінківської об’єднаної територіальної громади, тому невдовзі розпочне роботу новий депутатський  склад. Віталій Іванович нагадав усім депутатам про важливість виконаної роботи, подякував усім  за плідну співпрацю, побажав мирного неба, міцного здоров’я, успіхів у справах.

11 листопада 2017 року

Шановні гравці футбольного клубу «ЛОКОМОТИВ» м. Гребінка та вболівальники клубу! Прийміть щирі вітання! Наш футбольний клуб «Локомотив», здобувши 11 листопада перемогу у фіналі Першості Полтавської області 2017 року, зайняв перше місце та став чемпіоном Полтавської області. 11 листопада наш «Локомотив» провів матч на виїзді з ФК «Вікторія» с. Первозванівка, Чутівського району, матч закінчився нашою перемогою з рахунком 2:1. Вітаємо гравців клубу та вболівальників з першим місцем, бажаємо успіхів та нових перемог. Дякуємо гравцям та тренеру за самовіддану гру протягом всього сезону 2017 року, а вболівальникам за те, що весь час підтримували свій футбольний клуб.

З повагою, Міський голова Віталій Колісніченко

7 листопада 2017 року

   Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва!
   Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята.
  Це свято, яке відзначають професіонали та учасники художньої самодіяльності різних вікових категорій, любителі і шанувальники народної творчості. На різних сценах наші народні аматори яскраво демонструють свої таланти, отримуючи високі оцінки та бурхливі оплески від глядачів.
   Ваша місія – одна з найпрекрасніших. Ви даруєте нам незабутні хвилини радості спілкування зі світом мистецтва, без вашого доброго серця, ініціативності, творчої думки та справжнього подвижництва неможливі реальні зміни у нашому суспільному житті.
   Ви невпинно несете "вахту" зі збереження та примноження кращих мистецьких  традицій нашого краю.Завдяки вашій плідній праці та силі духу професійна культура рясно родить вагомими духовними здобутками. Ви гідно презентуєте самобутнє мистецтво  в Україні.
   Бажаю вам міцного здоров’я, мирного неба, родинного затишку, творчої наснаги, мистецьких досягнень та здобутків. Завдяки вам звершуються великі діяння! Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.
 
   З повагою
   Міський голова                                                                      В.І.Колісніченко
4 листопада 2017 року

  Шановні працівники соціальної сфери!
  Традиційно у першу неділю листопада ми відзначаємо професійне свято людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія – День працівника соціальної сфери. У професії соціального працівника зосереджені всі найкращі якості людини: милосердя, чуйність, співчуття, доброта та щирість. У наш непростий час Ви несете розраду і тепло, допомагаєте долати життєві труднощі, додаєте віри і впевненості у завтрашньому дні тим, хто найбільше цього потребує.
  Сьогодні на Ваші плечі лягла додаткова відповідальність – це турбота про переселенців, які потребують захисту, та Героїв України – учасників АТО. Низький Вам уклін за милосердя, відданість обраній справі, доброту, терпіння і любов до тих людей, які найбільше потребують Вашої опіки, захисту та підтримки.
  Шановні працівники соціальної сфери! З нагоди Вашого професійного свята, бажаю Вам витримки у нелегкій роботі, поваги та вдячності від людей, невичерпної енергії та наснаги у професійній діяльності. Нехай сторицею повертається до Вас добро, щирість та милосердя, даровані людям, а у ваших домівках завжди панують щастя і злагода.
 
  З повагою
  Міський голова                                            В.І. Колісніченко

 

3 листопада 2017 року

Шановні залізничники!

Щиро  і сердечно вітаю Вас із професійним святом - Днем залізничника.

Важко уявити сучасне життя без залізниці, яка посідає важливе місце в економіці нашого міста і країни. На даний час з гордістю можна зазначити, що залізниці України стали символом надійності, постійного руху вперед і прагнення до розвитку, а професія залізничника і донині залишається найбільш затребуваною і почесною. Відкриваються нові маршрути, розвивається інфраструктура, збільшується швидкість руху, підвищується якість обслуговування.

Успішна робота залізничного транспорту залежить, в першу чергу, від сумлінної роботи його працівників. Сьогодні на залізниці працюють фахівці найвищої кваліфікації - справжні професіонали, які добре знають і люблять свою справу. Вони по праву можуть пишатися славетними сторінками історії галузі, її досягненнями та успіхами.

Особливої подяки заслуговують ветерани залізниці. Нехай їх відданість справі буде справжнім прикладом для наслідування.

У день професійного свята бажаю всьому численному колективу гребінківських залізничників міцного здоров’я, нових професійних здобутків, успіхів на всіх життєвих та професійних магістралях.

 

З повагою

Міський голова                                                            Віталій Колісніченко

1 листопада 2017 року

За жовтень місяць відбулося 2 засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Гребінківської міської ради. Протягом жовтня на  розгляд адмінкомісії надійшло 3 протоколи про вчинення громадянами адмінправопорушень: ст. 152 «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів»; ст. 159 «Порушення правил торгівлі на ринках»;  частина 1  ст. 179 «Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Протоколи були складені працівниками правоохоронних органів. За результатами розгляду матеріалів на 2 осіб накладено адміністративні штрафи: за перебування на робочому місці в нетверезому стані – 51.00 грн.;  за порушення правил благоустрою  території міста – 340.00 грн. Правопорушники вину визнали і добровільно сплатили штраф. На  громадянина К. за порушення правил торгівлі на ринку накладено адміністративне стягнення у вигляді попередження. Всі адміністративні матеріали розглянуті з дотриманням вимог чинного законодавства.


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.231432 sec.)