19 квітня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 17
візитів сьогодні:
візитів всього: 171656
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
30 листопада 2022 року

Гребінківська міська територіальна громада повідомляє, що на території громади функціонує 3 пункти незламності, адреси пунктів додаються:

· Гребінківський комбінат комунальних підприємств - м. Гребінка, вул. Євгена Гребінки, 100;

· Гребінківський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Гребінківської міської ради Полтавської області - м. Гребінка провул. Спортивний, 11;

· 21 ДПРЧ 3ДПРЗ ГУДСНС України у Полтавській області - м.Гребінка вул. Миру 44.

26 листопада 2022 року

Голодомор 1932-1933 років – геноцид української нації, створений штучно. Сьогодні цей день сповнений особливим болем та жалем для кожного українця, адже через 90 років після геноциду російські окупанти знову намагаються знищити український народ.

26 листопада керівництво Гребінківської міської ради та мешканці громади поклали квіти до пам’ятного знаку «Жертвам голодомору 1932-1933 рр» та долучилися до Всеукраїнської акції «Запали свічку».

У Свято-Миколаївському храмі Української Православної Церкви Київського Патріархату панахиду за померлими підніс отець Микола.

Переможемо, бо пам'ятаємо.

25 листопада 2022 року

Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років. У 2022-му День пам’яті жертв голодоморів припадає на 26 листопада.

Україна втратила внаслідок Голодомору і масових штучних голодів мільйони людських життів.

Цього року ми вшановуватимемо жертв сталінського геноциду в умовах повномасштабної війни Росії проти України, яка супроводжується геноцидними практиками проти українців. Трагічні події та злочини, які розгортаються на наших очах, з усією наочністю демонструють: жива пам’ять надзвичайно важлива; ті, хто чинить злочини проти людства, мають бути засуджені світовою спільнотою, а жертви – вшановані.

23 листопада 2022 року

Через військові дії мільйони людей виїхали з Україні в пошуках безпеки, їжі та притулку. 90% з них – жінки та діти.

Будь-хто з цих людей може опинитися під загрозою торгівлі людьми, незалежно від соціального статусу, освіти, віку чи статі.

Торговці людьми експлуатують вразливість людей, які прибувають з-за кордону, особливо якщо вони не знайомі з мовою чи культурою країни перебування. Вони користуються ситуацією, в якій опинилися жертви, і застосовують силу чи обман щоб змусити людей надавати сексуальні послуги, примусити їх до підневільної праці, жебрацтва або навіть скоєння злочинів.

22 листопада 2022 року

22 листопада свій сторічний ювілей відзначив гребінківець Юрій Семенович Орлов. Юрія Семеновича привітали з Днем народження міський голова Віталій Колісніченко та секретар міської ради Людмила Цапенко. Віталій Іванович звернувся до іменинника:

“Такий ювілей – дуже важлива і значима подія, адже далеко не кожному судилося зустріти настільки поважний вік. Сьогодні маємо гарну нагоду не лише привітати Вас, а й подякувати: за мудрість, щирість, сердечність. Дякуємо Вам, що боролися і вистояли заради нашого майбутнього в роки Другої світової війни. Дякуємо, що багато років плідно та наполегливо трудилися на залізничному транспорті для розвитку нашої громади. За Вашими плечима гідний поваги і наслідування життєвий шлях.”

Міський голова від імені депутатського корпусу Гребінківської міської ради, виконкому та від себе особисто побажав Юрію Семеновичу міцного здоров’я, мирного українського неба, безмежного людського щастя.

До привітань долучилися голова ветеранської організації Гребінківської громади В.М.Неруш та голова ветеранської організації Локомотивного депо Гребінка М.М.Сахарчук. Гості побажали ювіляру сімейного добробуту, радості й благополуччя на довгі щасливі роки.

Юрію Семеновичу вручили нагороду від ветеранської організації, вітальні листівки, подарунки та багато квітів.

21 листопада 2022 року

19 листопада в м.Лубни завершилися фінальні змагання ДЮФЛ Полтавської області з футзалу серед юнаків 2006-2007 р.н. Право грати у фіналі цих змагань наші юнаки вибороли ще до вторгнення рф на нашу територію і лише зараз " дякуючи ЗСУ" відбулася нагода поновити змагання.

Здолавши по черзі суперників з м.Кобеляки та м.Лубен в фінальній грі з однолітками з Зінькова Гребінківським юнакам не вистачило лічені хвилини щоб утримати нічийний результат (який влаштовував нашу команду для перемоги в турнірі) в підсумку прикра поразка 1-2 і як результат друге місце в чемпіонаті ДЮФЛ Полтавської області. Вітаємо всю команду та тренерів: Симоненко Сергія та Щеголя Івана.

Гравець нашої команди Кубрак Олександр був визнаний кращим гравцем турніру.

21 листопада 2022 року

21 листопада в Україні відзначають День гідності та свободи – одне із знакових офіційних свят, встановлене на честь двох революцій, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках.

Цього дня українці вшановують пам’ять тих, хто під час Помаранчевої революції та Революції Гідності стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору. 

Їх шлях продовжили воїни АТО/ООС, Захисники та Захисниці, які зараз виборюють наше право жити вільно на власній землі. Бути відкритими, бути освіченими, бути українцями! Ми завжди пам'ятатимемо й шануватимемо своїх Героїв.

21 листопада 2022 року

21 листопада – день, вписаний в новітню історію України. Цього дня в Україні відзначають День Гідності та Свободи.

Ця дата має особливе значення для кожного свідомого українця, для кожного патріота.

Події кінця осені 2004 та 2013 років показали: той, хто має стержень, той ніколи не зламається.

Ми щиро пишаємося нашими справжніми Героями, які вже 9-й рік борються за нашу свободу та щасливе майбутнє прийдешніх поколінь, демонструючи усьому світові силу, міць та незламність українського духу.

Пам’ятаймо, якою важкою ціною дістається нам свобода. Будьмо гідними її.

20 листопада 2022 року

Шановні аграрії! Дорогі трудівники сільського господарства!

Щиро вітаємо Вас із нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства!

З давніх-давен Україна славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. Наша держава була і залишається осередком міцних сільськогосподарських традицій. Завдяки «золотим рукам», мудрості, досвідченості аграріїв живе наша українська нива. Саме Ваша наполегливість, працелюбність сприятимуть збереженню та розвитку сільськогосподарської галузі країни.

Дякуємо Вам за відданість обраній справі! Дякуємо, що навіть у цей непростий воєнний час Ви знаходите можливості для допомоги нашим збройним силам та переселенцям!

Щиро вдячні кожному з вас за любов до землі, за працьовитість, терпіння пересилити всі труднощі цієї діяльності.

Бажаємо міцного здоров’я, мирного українського неба, щастя, добра та наснаги і нехай не знають втоми ваші працьовиті руки. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя всі плани, задуми та сподівання на радість і благополуччя вашим родинам, на благо Гребінківської громади!

 

З повагою

міський голова                                                                    Віталій Колісніченко

19 листопада 2022 року

16-17 листопада в м. Гребінка відбулася фінальна частина змагань V Гімназіади Полтавщини з настільного тенісу серед юнаків і дівчат 2006-2007 р.н. і молодші.

У фінальних змаганнях брало участь 7 команд територіальних громад нашої області: Гребінківська, Семенівська, Котелевська, Лохвицька, Лубенська, Козельщинська, Решетилівська.

Змагання проводилися в особистій першості з командним заліком в одиночному, парному та змішаному розрядах.

За результатами змагань було сформовано збірну команду Полтавської області для участі у V літній Гімназіаді України.

18 листопада 2022 року

З 22 листопада сервісні центри МВС в Полтавській області змінюють графік роботи. Таке рішення ухвалили, щоб заощадити споживання електроенергії й разом з тим зберегти якість обслуговування клієнтів.

Тож сервісні центри МВС працюватимуть за наступним графіком:

Вт 8:00 – 17:00

Ср 8:00 – 17:00

Чт 8:00 – 17:00

Пт 8:00 – 17:00

Сб 8:00 – 15:45

Попередній запис для отримання послуг здійснюється за допомогою електронної черги https://eq.hsc.gov.ua/ . Записатися на практичний іспит можна через термінал для запису, встановлений в приміщенні сервісного центру МВС. У разі відсутності термінала, запис здійснюють адміністратори сервісного центру.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (063) 127-12-19 або на сторінці Головного сервісного центру МВС у Фейсбуці. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті https://hsc.gov.ua/index/poslugi/faq/

18 листопада 2022 року

В осінньо-зимовий період, коли світловий день зменшується й швидко темніє, пішоходи частіше наражаються на небезпеку. А в умовах відключення електроенергії, коли вулиці майже не освітлюються й часто не працюють світлофори, звична дорога з навчання чи роботи додому стає справжньою смугою перешкод. Попри всю обережність, водіям часто важко побачити людину, яка йде узбіччям, чи вчасно помітити постать в темному одязі, яка переходить дорогу.

Тому дуже важливо не лише максимально дотримуватися правил дорожнього руху, а й використовувати світловідбивні елементи. Це можуть бути наліпки чи нашивки на одяг, брелоки, стрічки, браслети, жилети тощо.

18 листопада 2022 року

Доводимо до відома адреси Пунктів незламності (пунктів обігріву):

1. Вул. Ярослава Мудрого, 10 - колишнє приміщення друкарні.

2. Пров. Спортивний, 11 - приміщення центру первинної медико-санітарної допомоги.

3. Пров. Спортивний, 11 - територіальний центр соціального обслуговування.

4. Вул. Євгена Гребінки, 100 - приміщення комбінату комунальних підприємств.

5. Вул. Євгена Гребінки, 1/2 - приміщення закладу дошкільної освіти  Веселка

18 листопада 2022 року

Конвенція Ради Європи про захист дітей від сексуального насильства та сексуальної експлуатації була прийнята у жовтні 2007 року на острові Лансароте, тому і називають її «Лансаротська конвенція». Україна ратифікувала Конвенцію Ради Європи про захист дітей від сексуального насильства та сексуальної експлуатації у 2012 році https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/994_927#Text, взявши на себе відповідальність щодо здійснення заходів із запобігання сексуальної експлуатації і насильства над дітьми. Це перша міжнародна угода,  яка торкається питання насильства над дітьми. Сексуальна експлуатація та сексуальне насильство відносно дітей це серйозне порушення прав дітей , що завдає тяжких руйнівних наслідків для дитячого здоров’я та розвитку.

17 листопада 2022 року

У Світанку провели в останню путь мужнього воїна – захисника Олега Цехоню, який загинув у місті Бахмут Донецькій області, захищаючи Україну.

Життя Олега Цехоні обірвалося на тридцять дев’ятому році життя…

Мужні воїни нашої держави, ставши на оборону незалежності та суверенітету, віддають найцінніше – своє життя. Смерть наших земляків на війні це тяжка втрата для нашої громади і всієї країни.

Олег Олексійович народився і виріс у селі Світанок, навчався у Гребінківській середній школі №1. Працював. Разом з дружиною виховував маленьку донечку. Але смертельна куля безжалісно обірвала йому життя. Та нехай усі рідні і усі, хто його знав запам’ятають його таким – добрим, щирим, усміхненим…

Біля рідної домівки у селі Світанок з воїном прощалися найближчі люди – рідні, друзі, однокласники, побратими та громада, що прийшла провести Героя в останню путь.

Багато хороших слів було сказано про нашого земляка Олега Цехоню під час траурного мітингу біля дому загиблого. Міський голова Віталій Колісніченко та усі, хто виступали висловили співчуття родині загиблого. Неймовірно боляче втрачати вірних синів України. Дорогою ціною виборюється майбутня Перемога.

Які молоді, красиві, сповнені мрій та сподівань, гинуть за вільну Україну!

Доземний уклін, вічна пам’ять Воїну!Співчуття рідним, сили пережити непоправну втрату…

16 листопада 2022 року

Від нашої єдності, фінансової, матеріальної та моральної підтримки також залежить результат війни. Наша громада і надалі не залишається осторонь та допомагає Збройним Силам України.

Цього разу для потреб наших захисників на фронті закуплено та передано акумулятор для автомобіля, який виконує завдання в зоні бойових дій, та бензопилу - необхідну річ в облаштуванні побуту.

Віримо в ЗСУ! Віримо в Перемогу! Наближаємо її разом!

15 листопада 2022 року

Зроблено черговий крок з вдосконалення системи управління відходами, запровадження роздільного збирання побутових відходів та подальшого зменшення їх утворення на території Гребінківської громади.

Після потужної дворічної роботи в рамках проєкту міжнародної технічної допомоги „Підтримка ініціативи з експорту технологій захисту довкілля”, що виконується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ), в результаті низки зустрічей, навчань, нарад, після проведення громадських обговорень, сьогодні відбулася фінальна частина процедури створення КП "Екосервіс-2022" - підписання Договору про співпрацю територіальних громад у формі утворення спільного комунального підприємства щодо розвитку системи управління відходами.

15 листопада 2022 року

У вівторок, 15 листопада, відбулася апаратна нарада. Міський голова Віталій Колісніченко розповів про наших Героїв, які віддали життя за свободу і незалежність України. Гребінківська громада втратила в цій жахливій війні вже чотирнадцятьох наших воїнів-захисників. Серед перших Героїв був Олександр Назарко, родом з Пирятинщини. У квітні 2014 року чоловік був мобілізований до війська, боронив східні рубежі України. У 2015 році Олександр демобілізувався, повернувся до мирного життя. У Гребінці відгуляли весілля Олександра Назарка та Наталії Мехедової. У молодого подружжя народилося двоє донечок Таня та Аня. З початком повномасштабної війни Олександра мобілізували вдруге у лютому цього року. 6 травня в жорстоких боях під Сіверськом Донецької області героїчно загинув Олександр Назарко. Указом Президента України №349 від 19 травня Героя посмертно нагороджено Орденом “За мужність” ІІІ ступеня.

Для вручення нагороди запросили дружину Олександра – Наталію та старшу донечку. Наказ про присвоєння Ордену “За мужність” ІІІ ступеня зачитав Артем Колісник, начальник 5 відділу Лубенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Міський голова Віталій Колісніченко вручив нагороду та квіти рідним. Віталій Іванович пообіцяв їм, що ім’ям Олександра Назарка буде названа одна із вулиць Гребінки. Присутні вшанували пам’ять про Героя Олександра Назарка та мирних громадян, які стали жертвами цієї страшної війни, а також захисників і захисниць України, які загинули боронячи нашу свободу та незалежність Хвилиною Мовчання.

15 листопада 2022 року

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Гребінківської громади та які набули статус, починаючи з 24 лютого 2022 р.

В Гребінківському міському будинку культури буде проведена видача гуманітарної допомоги від штабу із питань надання гуманітарної допомоги населенню Полтавської обласної військової адміністрації.

Для забезпечення потреб внутрішньо переміщені особи отримають набори одягу для дітей таких вікових категорій: 2-3 роки, 5 років, 7 років, 14 років та підгузки.

Видача наборів здійснюватиметься щоденно з 16 листопада 2022 року з 9-00 до 13-00, крім вихідних.

Адреса: м. Гребінка, вул. Євгена Гребінки, 13 (Гребінківський міський будинок культури)

Гуманітарна допомога буде надаватися для дітей, які прибули з  Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Луганської, Миколаївської, Сумської, Харківської, Херсонської областей.

При собі мати оригінали паспортів, свідоцтв про народження, довідок ВПО.

Гуманітарна допомога буде надаватися лише особисто одному з батьків дитини чи опікуну.

14 листопада 2022 року

Мужні воїни нашої держави, ставши на оборону незалежності та суверенітету, віддають найцінніше – своє життя. Смерть наших земляків на війні це тяжка втрата для нашої громади і всієї країни.

Захищаючи Україну, на фронті, у місті Бахмут Донецькій області загинув житель села Світанок Тополівського старостинського округу ЦЕХОНЯ Олег.

Народився Олег Олексійович Цехоня в селі Світанок 22 лютого 1984 року. З 1991 по 2001 рік навчався в Гребінківській ЗОШ № 1. Після закінчення школи навчався в Лазірківському ПТУ №46, де здобув професійно-технічну освіту.

В 2002 році проходив службу в лавах Збройних Сил України. Після проходження військової служби працював в київській охоронній фірмі.

Під час повномасштабного ворожого вторгнення з 17 травня 2022 року Олег став на захист України та воював в складі 58 окремої мотопіхотної бригади військової частини А 4427 на посаді старшого водія.

В Олега залишилась дружина та чотирирічна донька.

Розділяємо біль та сум за полеглим воїном. Вічна пам’ять. Вічна слава і вдячність за жертовність в ім’я нашої України…

11 листопада 2022 року

Біля рідного дому відбувся траурний мітинг та прощання з нашим мужнім захисником. В останній раз побував у рідному домі наш земляк, Герой – захисник Станіслав Гойденко, котрий помер від тяжких ран у боях на Донеччині. В останній раз рідні зустріли свого сина, чоловіка, батька, брата, друга. Немає таких слів, щоб висловити велику тугу і тяжку печаль. Уся Гребінківська громада щиро співчуває родині захисника.

Під час проведення траурного мітингу усі присутні схили голови і вшанували Хвилиною мовчання усіх тих гребінківців, які заплатили життям за свободу і незалежність нашої Батьківщини. Їхніми іменами будуть названі вулиці та провулки у нашій громаді, також будуть встановлені меморіальні дошки на фасадах закладів освіти, де вони навчалися. Щоб майбутні покоління гребінкківців добре знали наших Героїв – земляків, хто ціною власного життя виборював мир та спокій нашої України.

11 листопада 2022 року

Ударами по енергосистемі України, які завдано внаслідок збройної агресії російської федерації по території України, було зруйновано 30% українських електростанцій, що спричинило масові відключення світла. При цьому, близько 40% загальної інфраструктури та генеруючих потужностей енергетичної системи України серйозно пошкоджено.

Означене змусило до введення додаткових невідкладних системних заходів, спрямованих на економне використання електроенергії, не тільки підприємствами та установами, але і кожним домогосподарством.

З метою зниження навантаження на електромережі та економії електроенергії слід максимально зменшити використання електроенергії. Це можна зробити: 

- встановивши енергозберігаючі лампи, які працюють у 5-8 разів довше, ніж лампи розжарювання та в рази економніші при забезпеченні аналогічної освітленості;

- встановивши світлорегулятори і датчики, які автоматично вмикають і вимикають освітлення при появі людини.

- дотримуючись порад та рекомендацій енергетиків щодо заощаджувальних заходів та режиму економії електроенергії.

Переможемо зиму разом!

10 листопада 2022 року

І знову на Гребінківщині скорботний день. Небесне військо поповнилося світлою душею ще одного захисника. 8 листопада 2022 року в Олександрійській лікарні міста Києва від тяжких поранень помер ГОЙДЕНКО Станіслав Анатолійович з с. Покровщина.

Гойденко Станіслав Анатолійович народився 18 грудня 1980 року. Після закінчення дев’яти класів Овсюківської школи у 1996 році вступив до Березоворудського фахового коледжу, де отримав спеціальність «механік».

У 1999 році був призваний до лав Збройних Сил України. Після закінчення служби працював у будівельній організації м.Києва.

У 2004 році створив сім’ю та перейшов працювати у вагонне депо м.Гребінка. В цьому ж році народився син Євген.

Із 2020 року працював слюсарем на ТОВ «Гребінківське хлібо-приймальне підприємство».

З початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну з першого дня пішов на захист нашої держави. Мав звання солдат та служив на посаді стрілець-помічник гранатометника 3 механізованого відділення 2 механізованого взводу 3 механізованої роти 1 механізованого батальйону.

В жовтні на фронті отримав тяжкі поранення.

Без турботливого батька залишився син, без люблячого чоловіка – дружина.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого у зв’язку з трагічною та непоправимою втратою. Пам’ять про загиблого назавжди залишиться у серцях всіх хто його знав і любив.

Схиляємо голови у шані та безмежній подяці перед загиблим героєм. Вічний спокій душі та слава воїну, який віддав життя за волю та незалежність України!

10 листопада 2022 року

Опалювальний сезон в Україні розпочався в надскладних умовах. Тому цієї зими маємо бути готовими до усіх викликів. Раніше Мінрегіон надав рекомендації з підготовки квартир та будинків до зимового періоду.

Сьогодні пропонуємо прості поради, які допоможуть зберегти тепло в оселях та зменшити витрати на опалення.

 

10 листопада 2022 року

Полтавське казенне експериментальне протезно-ортопедичне підприємство буде проводити прийом 15.11.2022 р.

Лікар-ортопед буде вести прийом та безкоштовну консультацію стосовно можливості безкоштовним забезпеченням протезно-ортопедичними виробами (ортопедичне взуття, ортези, протези).

Також є можливість замовити устілки індивідуального замовлення (за власний рахунок).

Місце прийому: 

м.Гребінка, пров.Спортивний, 11 (Тер.центр соц. обслуговування)

Час прийому 9.00-10.00

За детальнішою інформацією звертатися по тел.:

067-530-21-00 або 050-470-24-00

9 листопада 2022 року

Шановні працівники культури і майстри народного мистецтва Гребінківської громади!

Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди вашого професійного свята. Власне, культура і мистецтво — найбільші скарби кожної держави, які вирізняють її народ з-поміж інших. Тож, нехай вони й надалі зміцнюють і гуртують нашу громаду для утвердження вільної і духовно багатої України. А цей день відгукнеться гордістю за рідне слово, рідну пісню, рідну культуру!

Без сумніву, це свято відзначають професіонали та учасники художньої самодіяльності різних вікових категорій, любителі і шанувальники народної творчості. І воно як винагорода за їхню повсякденну працю та віддане служіння мистецтву. Тому нехай ваша нива завжди буде встелена добрими плодами, новими здобутками і високими досягненнями. В цей нелегкий воєнний час завдяки благодійним концертам, що проходили в усіх куточках нашої громади, вдалося зібрати майже 500 тисяч гривень, які використали для потреб наших захисників-земляків. Разом наближаємо нашу перемогу.

Щиро бажаємо Вам миру, міцного здоров’я, родинного затишку, радості, щастя, добра, творчого ентузіазму, незгасного прагнення радувати людей оригінальними ідеями на ниві культури.

 

З повагою

міський голова                                                                            Віталій Колісніченко

8 листопада 2022 року

Інформуємо про те, що внаслідок військової агресії Російської Федерації проти України, сільськогосподарські товаровиробники, які є платниками єдиного податку четвертої групи, можуть втратити її у наступному році.

Причинами можливої втрати сільськогосподарськими товаровиробниками статусу платника єдиного податку четвертої групи у наступному податковому (звітному) періоді можуть стати:...

5 листопада 2022 року

Гребінківська громада сьогодні у скорботі. В останню путь земляки провели воїна ЗСУ Федоренка Артема, Героя, який загинув, виконуючи бойове завдання із захисту суверенітету та незалежності України.

Федоренко Артем Олексійович народився 29 серпня 1993 року в м.Гребінка. В 2011 році закінчив Гребінківську ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1.

В 2016 році здобув базову вищу освіту за спеціальністю «Документознавство та інформаційна діяльність» в Національному педагогічному університеті ім. Драгоманова.

З 2018 року працював на станції Гребінка на посаді прийомоздавальника вантажу та багажу в потягах.

З квітня 2022 року був призваний по мобілізації та проходив військову службу в гранатометному відділенні 7-ої штурмової роти 3-ого штурмового батальйону в/ч А 4010. Загинув в районі населеного пункту Майорськ Донецької області внаслідок ворожого артилерійського обстрілу, гідно виконуючи свій військовий обов’язок. До останнього залишився вірним присязі, беручи участь в обороні держави та стримування збройної агресії російської федерації. Батьки залишилися без єдиного сина…

Йому було 29 років.

Немає меж горю найближчих людей полеглого бійця. Щиро співчуваємо та молимося разом за вічний спокій нашого загиблого земляка.

Світла йому пам'ять та вічна шана!

4 листопада 2022 року

Війна приносить багато смутку і болю. На жаль, надто дорогою ціною дається нам свобода і незалежність. Сьогодні жителі нашої громади з невимовним сумом і великим жалем проводжали в останню земну дорогу нашого земляка Руслана Барана з Овсюків.

Руслан Григорович БАРАН народився 2 липня 1978 року в с. Дмитрівка Каховського району Херсонської області. З 1983 року проживав на Гребінківщині в с.Овсюки. Навчався у в Овсюківській школі, а згодом здобув професію агронома в Березово – Рудському технікумі. Службу в лавах Збройних Сил України проходив у Маріуполі. Потім працював в Овсюках, а пізніше в Києві.

4 листопада 2022 року

Шановні працівники залізничного транспорту!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня залізничника! Щоденною кропіткою працею багатьох поколінь плекалася і тепер примножується трудова слава колективів залізничників Гребінківської громади.

І сьогодні, в умовах воєнного стану, ви робите все для нашої перемоги. З початком повномасштабного вторгнення залізничники допомогли мільйонам людей евакуюватися у безпечні місця, перевозять важливі і такі необхідні вантажі. Також намагаються одразу відновити залізничну інфраструктуру на деокупованих територіях, щоб з'єднати їх зі всією Україною. Дякуємо за вашу нелегку, але таку необхідну роботу. Ви справжні "залізні герої".

Вітаємо зі святом!

3 листопада 2022 року

2 листопада на базі спортивного комплексу м.Гребінка відбулися відбіркові зональні ігри V Гімназіади Полтавщини з настільного тенісу серед юнаків та дівчат 2006-2007р.н. та молодших. В змаганнях взяли участь 5 команд. Після напружених поєдинків в особистому, парному та змішаному розрядах місця розподілилися між командами громад наступним чином:

1- Лубенська,

2 - Гребінківська,

3 - Чорнухинська...

2 листопада 2022 року

Трагічна звістка чорним крилом облетіла Гребінківську громаду… І знову втрати наших земляків. 28 жовтня обірвалося життя мужніх воїнів - солдата ФЕДОРЕНКА Артема та старшого солдата БАРАНА Руслана.

Федоренко Артем Олексійович народився 29 серпня 1993 року в м.Гребінка. В 2011 році закінчив Гребінківську ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1.

В 2016 році здобув базову вищу освіту за спеціальністю «Документознавство та інформаційна діяльність» в Національному педагогічному університеті ім. Драгоманова.

З 2018 року працював на станції Гребінка на посаді прийомоздавальника вантажу та багажу в потягах.

З квітня 2022 року був призваний по мобілізації та проходив військову службу в гранатометному відділенні 7-ої штурмової роти 3-ого штурмового батальйону в/ч А 4010. Загинув в районі населеного пункту Майорськ Донецької області внаслідок ворожого артилерійського обстрілу, гідно виконуючи свій військовий обов’язок. До останнього залишився вірним присязі, беручи участь в обороні держави та стримування збройної агресії російської федерації. Батьки залишилися без єдиного сина…

БАРАН Руслан Григорович народився 2 липня 1978 року в с. Дмитрівка Каховського району Херсонської області. З 1983 року проживав на Гребінківщині в с.Овсюки.

Був призваний по мобілізації та проходив службу на Київщині у військовій частині А0222, був командиром механізованого відділення – командир машини механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону. Мав позивний «Маестро».

Разом з дружиною виховував двох синів Дмитра та Андрія.

Руслан був порядною, щирою, чесною і відданою людиною, боровся за мирне небо для всіх нас, щасливе майбутнє дітей, незалежність і свободу для рідної землі, за право називатися українцями. Але його серце не витримало та зупинилося 28 жовтня 2022 року.

Щирі співчуття рідним та близьким, розділяємо ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі…

Світла пам‘ять і вічна шана!


Анонси подій
16 квітня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 406  від 16 квітня 2024 року, 30 квітня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 42-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально
16 квітня 2024 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

16 квітня 2024 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

Тарифи з 01.05.2024 року КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» на управління та обслуговування багатоквартирних будинків у м. Гребінка...

Для ознайомлення пропонуються проект Стратегії розвитку Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року, проект Плану реалізації стратегії, Профіль територіальної громади та документи щодо стратегічної екологічної оцінки...

Графік зустрічей представників Гребінківської міської ради та КП «КПП Гребінківський» з мешканцями багатоквартирних будинків м. Гребінка з приводу призначення управителя багатоквартирного будинку, його тарифу за надання послуг та запровадження роздільної системи збирання побутових відходів.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.311626 sec.)