28 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 8
візитів сьогодні:
візитів всього: 171148
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
29 квітня 2016 року

Христос Воскрес!
 
Шановні гребінчани! У цей благословенний час дозвольте щиро привітати Вас зі святом світлого Христового воскресіння!
Святий Великдень несе нам довгоочікувану радість перемоги Сина Божого, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, вселяє спокій у серця, укріплює віру та живить душу.
То ж нехай Божа милість та благословення оросять Ваше життя, а мир, любов та злагода запанують у Вашій оселі.
Зичу Вам гарного настрою, відмінного здоров’я, сімейного затишку, незмінного успіху та здійснення усіх задумів.
 
З повагою, міський голова Колісніченко В.І.
28 квітня 2016 року

Відповідно до міської Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення міста на 2016 рік, до дня Чорнобильської трагедії міська рада здійснює виплату матеріальної допомоги 62 ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС загальною сумою 12 400 грн. Виплата здійснюється.через Гребінківське відділення АБ «Полтава банк».

28 квітня 2016 року

26 квітня 2016 року вшанувати всіх ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС зібралися гребінківці, ліквідатори  катастрофи, всі небайдужі  біля пам'ятника «Тим, хто врятував світ!».
Участь у покладанні квітів взяли голова райдержадміністрації Віталій Роспопов, голова районної ради Валерій Зінченко, міський голова Віталій Колісніченко та голова районної громадської організації „Союз Чорнобиль України“ Микола Петренко.
З приспущеними  знаменами хвилиною мовчання вшанували тих, хто відійшов у вічність. Букети квітів були покладені  до підніжжя пам'ятника.
Всі бажаючі зібралися в храмі, де відправив панахиду благочинний протоієрей Василь, настоятель Свято-Георгіївського храму.
Керівники району та міста дякували чорнобильцям за подвиг, бажали здоров’я, витримки, глибокого оптимізму, миру і злагоди.
26 квітня 2016 року

Дорогі земляки! Шановні учасники ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи!

30 років тому життя нашої країни розділилося на «до» і«після» чорнобильської трагедії.

Від страшної аварії тієї ночі минуло 30 років, але в пам'яті кожного українця назавжди залишаться свіжим рубцем спогади про цю страшну подію і ми ще не раз будемо повертатися до подій весни 1986 року. Адже для когось вона стала останньою, для когось - перекреслила всі сподівання на щасливе і безхмарне майбуття, для когось навіки зруйнувала мрії, які вже ніколи не втіляться через незадовільний стан здоров'я і фізичну слабкість.

Наслідки аварії на Чорнобільській атомній електростанції відчула на собі вся країна. І у наших спільних силах, разом долати болючі наслідки аварії на ЧАЕС – взаємодопомогою, чуйністю, людяністю, турботою про здоров’я ліквідаторів, потерпілих, хворих.

Із кожної трагедії людство повинно винести урок на майбутнє, аби ніколи більше не зміг повторитись "Чорнобиль".

Чорний біль нашої землі. І скільки б не минуло років, все одно це слово полум'янітиме чорним вогнищем скорботи. Чорнобильська аварія стала для нас уроком, за який заплачено дорогою ціною.

Людство вперше в таких великих масштабах зіткнулось з невідомим досі страшним явищем, як радіація. Явищем, що не має ні запаху, ні кольору, ні кордонів розповсюдження.

На превеликий жаль, з кожним роком все менше і менше стає учасників тих трагічних подій. За тридцять минулих років смертельно небезпечна радіація забрала тисячі життів, призвела до втрати здоров’я сотень тисяч ліквідаторів.

Героїчний подвиг «чорнобильців» назавжди залишиться в душах  і серцях усіх людей!

Схиляємо голови перед тими, кого немає в живих! Вічна пам’ять  тим, хто віддав своє життя заради майбутніх поколінь!

Низький  уклін Вам, ліквідатори Чорнобильської трагедії!

Дозвольте побажати всім Вам , Вашим родинам щастя, здоров’я, достатку, злагоди в сім’ях, довгих років життя, мирного неба над головою.

 

З повагою міський голова Віталій Колісніченко

25 квітня 2016 року

В рамках польсько-українського проекту «Суспільна підтримка реформи місцевого самоврядування. Українська мережа Клубів громадського діалогу» при Гребінківській міській раді створено Клуб громадського діалогу м. Гребінка, який розпочав свою роботу 21 квітня 2016 року. В його роботі взяли участь понад 80 осіб, (зареєструвалося 82 особи) серед них представники громадських організацій міста та засобів масової інформації, керівники підприємств, установ, організацій, депутати міської та районної ради, представники виконавчої влади та міської ради, активні жителі міста.
На першому засіданні Клубу було схвалено Положення про Клуб, яке представив Роман Ніколаєнко. Лідери провідного Клубу громадського діалогу м. Пирятина Шикеринець І.С. та Кочур Л.В. ознайомили учасників першого засідання КГД м. Гребінка з польсько-українським проектом „Суспільна підтримка реформи самоврядування в Україні. Українська мережа клубів громадського діалогу”, розповіли про напрацювання та досвід роботи свого Клубу.
Вели засідання Людмила Цапенко та Роман Ніколаєнко.
13 квітня 2016 року

11 квітня 2016 року відбулася нарада, в якій взяли участь: міський голова Колісніченко В.І, секретар міської ради Цапенко Л.В., секретар виконавчого комітету Лисогор В.М., керівники та спеціалісти відділів міської ради, заступник голови РДА Князєв О.В., голова районної ради Зінченко В.М., сільські голови Гребінківського району, головний спеціаліст відділу ведення Державного реєстру виборців Тарасюк Р.В., завідуюча районним сектором управління Державної міграційної служби Авраменко Т.М. з питань формування реєстру територіальної громади  (місця проживання фізичних осіб), а також передачі картотек. Постало питання і щодо видачі довідок про склад сім’ї сільськими радами.
Секретар міської ради Цапенко Л.В. роз’яснила присутнім вимоги Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг» та постанови Кабінету міністрів України №207 від 02.03.2016 року про необхідність передачі картотек та баз даних реєстрації місця проживання фізичних осіб. За інформацією завідуючої районним сектором управління Державної міграційної служби Авраменко Т.М. готові до передачі картотеки КП Гребінківський ККП, БМЕУ-8, та 7 сільських рад  з 16-ти.
Також учасники наради віднайшли алгоритм вирішення питання щодо видачі сільськими радами довідок про склад сім’ї.
7 квітня 2016 року

29 березня 2016 року відбулося засідання 4 сесії Гребінківської міської ради сьомого скликання.
На порядок денний сесії винесено ряд питань. Всі питання порядку денного попередньо було розглянуто на спільному засіданні виконавчого комітету та постійних комісій міської ради з питань бюджету, фінансів, підприємництва, управлінням майном та з питань соціально-економічного розвитку, будівництва, житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту, земельних відносин, екології, раціонального природокористування.
На засіданні сесії було заслухано звіт Гребінківського відділу Національної поліції за поточний період 2016 року.
Внесено зміни до регламенту роботи Гребінківської міської ради сьомого скликання, а саме згідно внесених змін до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» рішення ради приймаються відкритим поіменним голосуванням, окрім випадків, передбачених пунктами 4 і 16 статті 26,  цього Закону, в яких рішення приймаються таємним голосуванням. Результати поіменного голосування підлягають обов’язковому оприлюдненню та наданню за запитом відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації". На офіційному веб-сайті ради розміщуються в день голосування і зберігаються протягом необмеженого строку всі результати поіменних голосувань. Результати поіменного голосування є невід’ємною частиною протоколу сесії ради.
5 квітня 2016 року

Гребінківська міська  рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу ведення реєстру територіальної громади та реєстрації місця проживання громадян Гребінківської міської ради.
Вимоги до претендентів: вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра; стаж роботи  в органах місцевого самоврядування (на державній службі) не менше 3 років або стаж роботи за фахом в інших сферах економіки на керівних посадах не менше 5 років; досконале знання державної мови; навики та вміння роботи на персональному комп’ютері.
Документи приймаються  протягом 30 календарних днів з дня оголошення за адресою: м. Гребінка, вул. Ярослава Мудрого,35, міська рада.
Телефон для довідок: 91-2-03, 91-2-06.
Додаткова інформація  про умови конкурсу, перелік документів, які необхідно подати претендентам, умови оплати праці та функціональні обов’язки за тел.91-2-06.

 

5 квітня 2016 року

Гребінківська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу ведення реєстру територіальної громади та реєстрації місця проживання громадян Гребінківської міської ради.
Вимоги до претендентів: вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра; стаж роботи  в органах місцевого самоврядування (на державній службі) на посаді спеціаліста І категорії не менше 3 років або стаж роботи за фахом в інших сферах економіки не менше 5 років; досконале знання державної мови; навики та вміння роботи на персональному комп’ютері.
Документи приймаються  протягом 30 календарних днів з дня оголошення за адресою: м. Гребінка, вул. Ярослава Мудрого,35, міська рада.
Телефон для довідок: 91-2-03, 91-2-06
Додаткова інформація  про умови конкурсу, перелік документів, які необхідно подати претендентам, умови оплати праці та функціональні обов’язки за тел. 91-2-06
 

Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.224507 sec.)