28 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 9
візитів сьогодні:
візитів всього: 171145
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
30 листопада 2021 року

В якому випадку декларант звільняється від відповідальності за порушення податкового та валютного законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, та від обов’язку нарахувань та сплати податків і зборів щодо доходів, які стали джерелом одержання (набуття) активів, зазначених таким декларантом в одноразовій (спеціальній) добровільній декларації...

30 листопада 2021 року

Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем людей з інвалідністю, захисту їх гідності, прав і благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з особливими потребами.

Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю міський голова Віталій Колісніченко відвідав Гребінківський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та в ході зустрічі висловив слова вдячності благодійникам, які не стоять осторонь до людських потреб та надають благодійну допомогу для придбання продуктових наборів особам з інвалідністю Гребінківської громади. Подяки від міської ради отримали: керівник соціальних проєктів та програм громадської організації «Твій світ» Олександр Чепур, директор благодійного фонду «Маркетопт» Володимир Палах, Церква Християн Віри Євангельської «Жива Надія» та  ФОП Запорожець І.І.

30 листопада 2021 року

Станом на 8:00 30 листопада 2021 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада –201,

Лубенська міська територіальна громада –344,

Новооржицька селищна територіальна громада –53...

30 листопада 2021 року

Продовжується реалізація найбільшого проєкту цифровізації Полтавського регіону «Безпечна Полтавщина» — першої в області системи централізованого відеоспостереження.

На виїздах із великих міст і на основних автодорогах зараз встановлюють 42 відеовузли. На кожному з них буде по дві-три камери. Вони фіксуватимуть номери, марку й колір автівок, будуть запам'ятовувати їхній маршрут та контролювати ситуацію довкола. Надалі кількість відеовузлів планують збільшити. Наразі в тестовому режимі розпочали роботу 5 відеовузлів.

29 листопада 2021 року

Сьогодні вже вдруге мешканці Гребінківської громади скористалися послугою екобуса, щоб вивезти небезпечні відходи з території нашої громади.

Дякуємо екосвідомим мешканця, які долучилися до даного заходу.

Для жителів громади ця послуга безкоштовна, вартість утилізації цих відходів буде оплачена з бюджету громади та обласного бюджету (50 на 50).

Нагадуємо, що небезпечним відходам не місце на звалищі! Тому прохаємо не забруднювати населені пункти і не викидати такі речі у смітник, а зберегти до наступного приїзду екобуса!

29 листопада 2021 року

Станом на 8:00 29 листопада 2021 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада –0,

Лубенська міська територіальна громада –105,

Новооржицька селищна територіальна громада –11...

27 листопада 2021 року

Щороку, в останню суботу листопада, ми разом з усією Україною  вшановуємо пам`ять жертв Голодоморів.

Сьогодні гребінківці біля Пам`ятного Хреста  схилили голови в скорботі за тими, хто загинув голодною смертю, став жертвою репресій тоталітарного режиму. Присутні вшанували память мільйонів обірваних життів хвилиною мовчання, колосками пшениці та полум`ям запалених свічок, а також відправили панахиду за загиблими в роки голодоморів.

Шановні земляки, давайте разом у спільній молитві згадаймо усіх жертв голодоморів та запалімо свічу пам’яті у власних оселях та у своїх душах!

26 листопада 2021 року

«Насильству в громаді – ні!» - під таким гаслом розпочато проведення акції «16 днів проти гендерно зумовленого насильства» в Гребінківській міській територіальній громаді. З нагоди  Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок 25 листопада 2021 року в Гребінківській міській раді було проведено круглий стіл із суб’єктами, які здійснюють заходи у сфері запобігання та потидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі. Заступником міського голови Валерієм Волошиним наголошено про необхідність проведення інформаційно-просвітницьких заходів щодо попередження всіх проявів насильства в громаді. Секретар міської ради Людмила Цапенко зазначила, що насильству можна і потрібно протидіяти і це стосується кожного.

26 листопада 2021 року

Станом на 8:00 26 листопада 2021 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада –222,

Лубенська міська територіальна громада –345,

Новооржицька селищна територіальна громада –33...

25 листопада 2021 року

25 листопада, під головуванням міського голови Віталія Колісніченка, відбулося пленарне засідання 15 сесії Гребінківської міської ради 8 скликання, у якому взяв участь 21 депутат. Затвердили 102 проекти рішень, які попередньо були розглянуті на спільних засіданнях постійних депутатських комісій та виконавчого комітету.

На початку засідання Віталій Колісніченко зазначив, що 21 листопада відзначався  День працівників сільського господарства. Подякував аграріям, які щодня долучаються до важливих справ та допомагають у вирішенні нагальних проблем громади та вручив подяку від Гребінківської міської ради, присутньому на сесії керівнику СФГ «Татіана», депутату Полтавської обласної ради Юрію Мотричу.

25 листопада 2021 року

29 листопада 2021 року з 11.30 до 14.00 на площі біля міського Будинку культури екобус прийматиме:
- батарейки в картонній чи пластиковій ємності або іншій безпечній тарі;
- непошкодженні люмінесцентні лампи і ртутні термометри у паперовій упаковці чи пергаментному папері.
25 листопада 2021 року

23 листопада 2021 року комісією з питань поводження з безгосподарськими відходами на території Гребінківської міської територіальної громади та  Міжрегіональним центром швидкого реагування ДСНС України згідно договору ТОВ «ЕКО НОВА» та Департаментом екології та природних ресурсів Полтавської обласної державної адміністрації здійснено відпуск та завантаження перезатарених хімічних засобів захисту рослин (ХЗЗР), котрі накопичувалися колишніми сільськогосподарськими підприємствами з території с. Стукалівка для подальшої утилізації.

25 листопада 2021 року

Станом на 8:00 25 листопада 2021 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада –219,

Лубенська міська територіальна громада –404,

Новооржицька селищна територіальна громада –26...

24 листопада 2021 року

Станом на 8:00 24 листопада 2021 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада –311,

Лубенська міська територіальна громада –422,

Новооржицька селищна територіальна громада –90...

24 листопада 2021 року

З 22 по 23 листопада 2021р. в м.Кобеляки проходила фінальна частина ігор IV Гімназіади Полтавщини з футзалу серед дівчат 2005-2006 р.н. На фінал приїхало шість команд (переможці зональних відбіркових етапів) - це команди Білоцерківської ТГ, Кобеляцької ТГ, Лубенської ТГ, Гребінківської ТГ, Кам’янопотоківської ТГ та Диканської ТГ. За жеребом нам в групу дісталися команди Кам’янопотоківської та Диканської ТГ. Іншу групу склали команди Кобеляцької, Білоцерківської та Лубенської ТГ. Фаворитами груп були команди Гребінківської та Кобеляцької ТГ і вони це підтвердили, перемігши своїх конкурентів в групі та зустрівшись в очному фінальному поєдинку. Гра в фіналі була дуже експресивна та контактна, про що свідчить багато фолів як з однієї, так і з іншої сторони. Перший тайм закінчився з рахунком 2-2. А ось у другому таймі Кобеляцькі дівчата виглядали більш потужно і майже кожен їх удар завершувався голом, а нам явно в цьому плані не щастило, про що свідчить підсумковий рахунок 2-7 на користь Кобеляцької ТГ. За третє місце зійшлися команди Кам’янопотоківської та Білоцерківської ТГ, і тут кращими були дівчата з Камянопотоцької ТГ. 5-6 місце розіграли дівчата з Лубенської та Диканської ТГ, де сильнішою була команда Лубенської ТГ. Отже, вітаємо наших дівчат з гарним результатом - другим місцем в IV Гімназіаді Полтавщини з футзалу серед дівчат 2005-2006 р.н.

24 листопада 2021 року

Проект Гребінківської громади «Удосконалення системи збирання твердих побутових відходів у Гребінківській міській територіальній громаді – Чиста громада» серед переможців обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад Полтавської області 2021 року.

23 листопада відбулося засідання ради конкурсу на якому визначили 36 проектів-переможців з 61, що брали участь.

Реалізація проекту запланована на 2022 рік на умовах співфінансування 50/50 з обласного бюджету та бюджету громади.

На території нашої громади будуть встановлені сміттєві баки для побутових відходів.

Разом робимо громаду кращою та чистішою. 

Детальніше з проектом можна ознайомитися за посиланням https://smartregion.pl.ua/rc/projects/3/18

23 листопада 2021 року

В осінньо-зимовий період на працівників особливо на ти,  які працюють на відкритому повітрі,  впливають негативні погодні умови: дощ, сніг, хуртовина, понижена температура, посилений вітер та інші. Низький рівень температури повітря, окрім зазначених, також відчувають працівники, які працюють в закритих неопалюваних приміщеннях. Як відомо, щоб не відчувати холоду людина має постійно рухатись. Не слід стояти на місці тим паче притулятись (торкатись) до металевих предметів, сідати на холодні поверхні. Проте, більшість видів робіт працівник здійснює у незручній чи вимушеній позі, яка не передбачає вільного руху. При цьому організм людини й втрачає власне тепло, що призводить до переохолодження. Працівник намагається як скоріше завершити роботу та зігрітися нехтуючи при цьому вимогами безпеки. 

23 листопада 2021 року

Лубенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області  інформує, що наказом Міністерства охорони здоров’я України від 20.09.2021 року № 1984, який зареєстрований в Міністерстві юстиції України 08.11.2021 року за № 1450/37072, затверджено зміни до Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, затвердженого Наказом МОЗ України від 25.09.2020 року № 2205.

Дані зміни стосуються вимог щодо обладнання питних фонтанчиків у закладах освіти, вимог щодо повітряно-теплового режиму (щодо вмісту СО2), контролю вмісту радону, вимог щодо організації харчування та режиму миття рук працівників закладів освіти.

23 листопада 2021 року

Запитували? Відповідаємо!

В якому випадку декларант звільняється від відповідальності за порушення податкового та валютного законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, та від обов’язку нарахувань та сплати податків і зборів щодо доходів, які стали джерелом одержання (набуття) активів, зазначених таким декларантом в одноразовій (спеціальній) добровільній декларації?

23 листопада 2021 року

Станом на 8:00 23 листопада 2021 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада –288,

Лубенська міська територіальна громада –412,

Новооржицька селищна територіальна громада –41...

23 листопада 2021 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 29 листопада по 5 грудня 2021 року (переглянути графік відключень).

22 листопада 2021 року

Станом на 8:00 22 листопада 2021 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада –0,

Лубенська міська територіальна громада –377,

Новооржицька селищна територіальна громада –70...

21 листопада 2021 року

Шановні мешканці громади!

 

 21 листопада українці відзначають День Гідності та Свободи. У цей день ми віддаємо шану мужності, відданості, патріотизму та громадянському подвигу людей, які не вагаючись виступили на захист національних інтересів, демократичних цінностей та європейського вибору нашої держави.

 Революція Гідності назавжди змінила ставлення до України в цілому світі, адже ми продемонстрували свою силу і волю, згуртованість та відповідальність, розуміння того, що лише від нас залежить те, яким буде наше майбутнє.

 У цей знаменний день висловлюємо глибоку шану та повагу усім захисникам незалежної держави, які рішуче відстояли наше право жити у вільній, могутній, сильній та процвітаючій країні. Ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та всіх українських воїнів, які беруть участь у війні на сході України, усіх тих, хто своєю жертовністю демонструє щире прагнення жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Кожен з них є гордістю й прикладом для прийдешніх поколінь. Шануємо кожного та дякуємо їм за мужність, патріотизм, витримку і терпіння.

В цей день ми схиляємо голови перед подвигом Героїв Небесної Сотні та бійців АТО, які загинули в боротьбі за правду та справедливість, за нашу свободу. Їх імена назавжди викарбувані в пам’яті народу…

Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут і родинна злагода у кожній домівці, нехай ніколи не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави!

 Слава Україні! Честь і слава її Героям!

 

З повагою

міський голова                                                                               Віталій Колісніченко

21 листопада 2021 року

Шановні працівники сільського господарства!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

З почуттям глибокої шани і поваги щиро дякую усім працівникам сільського господарства  за самовіддану працю, за розуміння і мудрість, за натруджені руки.

Нехай ваша природна мудрість і досвідченість, невтомність і наполегливість стануть запорукою добрих засівів, рясних сходів та щедрих ужинків, а вміле господарювання та постійне вдосконалення своєї роботи забезпечать вигідний збут вирощеної продукції.

Нехай кожен ваш день благословляється добрим здоров’ям, гарним настроєм і людською вдячністю.

Нехай і надалі гребінківська земля щедро колоситься пшеницею, засівається добром, береже і шанує свій найбільший скарб – людину – трудівника.

 

З повагою

міський голова                                                                            Віталій Колісніченко

19 листопада 2021 року

21 листопада вся країна відзначає День Гідності та Свободи. Свято встановлено на честь двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії - Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

Напередодні відзначення Дня Гідності та Свободи, міський голова Віталій Колісніченко та посадовці міської ради поклали квіти до пам’ятника Т. Г. Шевченку - борцеві за правду і свободу та  до могил загиблих земляків - захисників української державності Євгена Лукаша, Андрія Черненка та В’ячеслава Лисенка, які назавжди залишаться в пам’яті народу та будуть гідним прикладом для майбутніх поколінь!

19 листопада 2021 року

Усі підприємці, які зареєструються на платформі з 25 жовтня до кінця року, матимуть спеціальні умови. Так, для нових бізнес-клієнтів комісія за магазин на eBay протягом перших трьох місяців складатиме 0%. Також вони отримають підвищені ліміти на виставлені для продажу товари, доступ до навчального курсу і супровід персонального менеджера, який допоможе налаштувати магазин і запустити промо товарів. Деякі клієнти також зможуть отримати додатково до 200 безкоштовних оголошень та спеціальну підтримку від команди eBay. Щоб скористатися цією спеціальною пропозицією від Укрпошти та eBay, експортерам достатньо перейти за посиланням та заповнити форму https://export.ebay.com/ua/ukraine_post/ 

19 листопада 2021 року

Відповідно протокольних рішень засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій  Гребінківської міської ради № 12 від 06.11.2021р., № 13 від 12.11.2021р. на території Гребінківської територіальної громади працює робоча група у складі представників відділу цивільного захисту, мобілізаційної роботи Гребінківської міської ради, Лубенського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області, СПЛ № 1 ВП №1 Лубенського РВП ГУ МВС України у Полтавській області, яка здійснює  контроль за дотриманням суб’єктами господарювання вимог щодо проведення профілактичних і протиепідемічних заходів на період карантину викладених у постанові КМУ «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 » № 1236 від 09.12.2020р. (зі змінами) та Тимчасових рекомендаціях щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину, затверджених постановами Головного державного санітарного лікаря України.

19 листопада 2021 року

Шукаєте найближчі пункти щеплення або хочете вакцинуватися певною вакциною? МОЗ запустило одразу дві можливості пошуку такої інформації.

Із телефона через Телеграм-бот ДП МЗУ – https://t.me/medpro_ukraine_bot – Щоб скористатись цією функцією, необхідно у головному меню бота обрати пункт «Пошук вакцини від COVID-19» та за допомогою геолокації знайти найближчі пункти вакцинації. Дізнатися також можна і кількість наявних у цьому пункті вакцин та їхній вид.

З комп’ютера через дешборди ДП МЗУ – https://bi.medzakupivli.com/ – можна знайти інформацію про залишки вакцини проти COVID-19 у кожному пункті щеплення, що діє в Україні. Дані можна фільтрувати у розрізі областей або наявності конкретної вакцини.

18 листопада 2021 року

Станом на 8:00 18 листопада 2021 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада – 377,

Лубенська міська територіальна громада –471,

Новооржицька селищна територіальна громада –60...

18 листопада 2021 року

15 листопада 2021 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову №1184 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», якою внесено зміни до порядку та умов надання житлових субсидій.

Внесеними змінами надано право на отримання субсидії особам, зокрема, у випадках:

якщо у власності є саморобний транспортний засіб або мотоцикл вартістю менше чотирьох мінімальних заробітних плат, яким менше 5 років;

якщо відсутні доходи у зв’язку з перебуванням у відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею шестирічного віку (за висновком лікаря)...

18 листопада 2021 року

Відбулося засідання Координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та за ознакою статі,  протидії торгівлі людьми. Вів засідання голова Координаційної ради Волошин В. А., заступник міського голови. На засіданні були присутні заступник голови Координаційної ради Цапенко Л. В., секретар міської ради та члени Координаційної ради : керівники та працівники відділу соціального захисту, міського центру соціальних служб, служби у справах дітей, відділу освіти ,  КНП „ Гребінківська міська лікарня ”, КУ „ Інклюзивно-ресурсний центр ”, Гребінківської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості, Гребінківського районного сектору філії ДУ „ Центр пробації ”, відділу „ Гребінківське бюро правової допомоги ” Лубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги , сектору поліцейської діяльності № 1 ВП №1 Лубенського РВП ГУНП у Полтавській обл.

17 листопада 2021 року

Станом на 8:00 17 листопада 2021 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада –283,

Лубенська міська територіальна громада –476,

Новооржицька селищна територіальна громада –107...

17 листопада 2021 року

10 листопада набрала чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2021 року № 1147 «Про затвердження Методики нормативної грошової оцінки земельних ділянок». Вона опублікована в газеті «Урядовий кур’єр» від 10.11.2021 – № 216.

Зазначеною постановою затверджена Методика нормативної грошової оцінки земельних ділянок, внесені зміни до Порядку ведення Державного земельного кадастру, затвердженого постановою КМУ від 17 жовтня 2012 року № 1051, а також визнано такими, що втратили чинність, низку постанов КМУ.

До Державної служби геодезії, картографії та кадастру надходять численні звернення щодо можливості затвердження органами місцевого самоврядування технічних документацій із нормативної грошової оцінки земель (земельних ділянок), розроблених до набрання чинності постановою КМУ від 03 листопада 2021 року № 1147 «Про затвердження Методики нормативної грошової оцінки земельних ділянок». Тому Держгеокадастр надає роз’яснення з відповідного питання.

16 листопада 2021 року

Станом на 8:00 16 листопада 2021 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада –272,

Лубенська міська територіальна громада –464,

Новооржицька селищна територіальна громада –45...

16 листопада 2021 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 22 по 28 листопада 2021 року (переглянути графік відключень).

16 листопада 2021 року

Особливості  визначення ліквідних активів для цілей одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Згідно з п.п. 14.1.281 п. 14.1 ст. 14 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) грошові активи фізичної особи для цілей підрозд. 9 прим 4 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ...

15 листопада 2021 року

Станом на 8:00 15 листопада 2021 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада –1,

Лубенська міська територіальна громада –104,

Новооржицька селищна територіальна громада –10...

12 листопада 2021 року

12 листопада 2021 року відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно - екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Полтавської області по питанню епідемічної ситуації на території Гребінківської міської територіальної громади, яка пов’язана з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Протокол рішення додається.

12 листопада 2021 року

Станом на 8:00 12 листопада 2021 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада –160,

Лубенська міська територіальна громада –432,

Новооржицька селищна територіальна громада –56...

12 листопада 2021 року

Волонтери – це небайдужі громадяни, які відчувають потребу зробити свій внесок у розвиток соціально значущих проєктів, одним з яких є пробація. Пробаціонери активно залучають їх до проведення соціально-виховної роботи з підобліковими, що є важливою складовою роботи нашої служби. Так 10 листопада 2021 року в Лубенському районному секторі пробації №1 за участю волонтера Миколи Даценка, який є кваліфікованим спеціалістом в галузі психології, для підоблікових проведено захід на тему «Вчинки та їхні наслідки».

Захід організовано з метою допомогти клієнтам пробації усвідомити та вміти прогнозувати наслідки власних вчинків. Учасникам зустрічі запропоновано виконання вправи «Наслідки»,  під час якої вони навчилися розрізняти: позитивні та негативні наслідки вчинків; за часом - короткотривалі та довготривалі; внутрішні та зовнішні; а також наслідки  вчинків,  які відбуваються під впливом неконтрольованих емоцій.

11 листопада 2021 року

Станом на 8:00 11 листопада 2021 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада –148,

Лубенська міська територіальна громада –398,

Новооржицька селищна територіальна громада –74...

11 листопада 2021 року

Інформацію про розмір житлової субсидії, термін, на який її призначено, та спосіб виплати можливо дізнатися в Єдиному державному реєстрі отримувачів житлових субсидій, який знаходиться у відкритому доступі, за посиланням https://subsidii.ioc.gov.ua.

Одночасно повідомляємо, що сім’ї, які на сьогоднішній день не отримують субсидію, та звернуться за нею протягом двох місяців з початку опалювального сезону, житлова субсидія буде призначена з початку такого сезону, але не раніше дня виникнення права на її отримання. Тобто, якщо звернення надійде до 15 грудня, то право на отримання субсидії буде розглянуто з жовтня.

10 листопада 2021 року

Станом на 8:00 10 листопада 2021 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада –216,

Лубенська міська територіальна громада –464,

Новооржицька селищна територіальна громада –100...

10 листопада 2021 року

1 листопада 2021 року в Україні розпочалась масштабна кампанія "Місяць цифрової грамотності", яка триватиме до 30 листопада. Ця ініціатива реалізується проєктом Міністерства цифрової трансформації України "Дія.Цифрова освіта".

За статистикою, 53% українців володіють цифровою грамотністю нижчою за базовий рівень. Однією зі стратегічних цілей Міністерства цифрової трансформації є навчання 6 млн українців цифровій грамотності за три роки.

10 листопада 2021 року

Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради повідомляє, що приватне підприємство ПП "СЕВ-СЕРВІС 2000", з яким було укладено договір від 22.01.2021 року № 22/01/21 щодо закупівлі дерев'яного палива (паливні гранули (пелети) з деревини), відмовляється від виконання зазначеного договору, РУДКІВСЬКА ГІМНАЗІЯ переходить на дистанційну форму навчання з 11.11.2021 року.

Просимо вибачення у працівників закладу освіти, батьків та учнів за безвідповідальні дії переможців публічної закупівлі ПП "СЕВ-СЕРВІС 2000". 

На даний час всі зусилля відділу освіти спрямовані на вирішення даної проблеми.

9 листопада 2021 року

Станом на 8:00  9 листопада 2021 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада –196,

Лубенська міська територіальна громада –438,

Новооржицька селищна територіальна громада –68...

9 листопада 2021 року

Мова є основою духовного багатства народу та інтелектуального потенціалу, найвагоміше надбання кожної окремої людини і найбільша суспільна цінність.

Сьогодні, як ніколи,  сучасна українська писемність та мова потребують дієвої державної і широкої громадської підтримки. Конституційний і моральний обов’язок кожного з нас – берегти джерельну чистоту і веселкову красу рідної мови, сприяти розвитку вітчизняної літератури, наполегливо розвивати власний культурний рівень, сприяти широкому застосуванню української мови у всіх сферах суспільного життя.

Українською мовою завжди промовляв дух нашої свободи. Бо це мова великого волелюбного народу, великої Української нації.

Тому ми маємо плекати свою рідну мову, розвивати її, працювати над зростанням її престижу. Це святий обов’язок і почесна місія кожного патріота України.

Тож нехай рідне слово буде для всіх нас духовним джерелом життя і оберегом. Щастя всім і добра, миру і злагоди, достатку і процвітання, нових здобутків в ім’я зміцнення нашої Батьківщини.

9 листопада 2021 року

Шановні працівники закладів культури та аматори народного мистецтва!

 

Щиро вітаю Вас з професійним святом – Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва, яке відзначається 9 листопада.

Наша Гребінківська громада надзвичайно багата талановитими людьми. Творча робота працівників культури вражає своєю неповторністю, колоритом, невичерпною енергією, різносторонністю, а головне – щирістю.

Щиро дякую кожному із Вас, за невтомну працю, за збереження і примноження джерел духовності, правди і краси, адже своєю плідною роботою та силою духу Ви звеличуєте наш край, примножуєте успіхи та наші перспективи.

Бажаю всім Вам невичерпного оптимізму та натхнення, потужної творчої енергії, з ентузіазмом шукати і втілювати в життя свої приголомшливі ідеї, перетворювати задумане в шедеври! Нехай Ваша праця буде гідно нагороджена, а заслуги не залишатимуться непоміченими!

 

З повагою

міський голова                                                                                           Віталій Колісніченко

8 листопада 2021 року

03 листопада 2021 року персонал Лубенського районного сектору №1 філії ДУ «Центр пробації» в Полтавській області спільно з КНП «Гребінківський ЦПМСД» для суб’єктів пробації проведено профілактичний захід з питань ведення здорового способу життя.

Його мета полягала у тому, щоб донести до підоблікових корисну інформацію про здоров’я, фактори, що впливають на здоров’я, формування негативного ставлення до шкідливих звичок та бажання навчитися дбати про своє здоров’я.

Під час проведення бесіди йшлося про безпечну сексуальну поведінку,  профілактику захворювань на туберкульоз, ВІЛ/СНІД, хвороби, що передаються статевим шляхом.

8 листопада 2021 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 15 по 21 листопада 2021 року (переглянути графік відключень).

8 листопада 2021 року

Періодично у соцмережах можна побачити відео та публікації, де вказується, що демонстрація COVID-сертифікату чи довідки про вакцинацію – це розголошення медичної таємниці. Автори таких дописів стверджують, що ніхто не може вимагати показати відповідний документ, оскільки це порушення прав громадян.

Дехто навіть сперечається із правоохоронцями, екіпажем транспорту чи співробітниками громадських закладів з приводу вимоги пред’явити документ про вакцинацію.

Міністерство охорони здоров’я інформує, що відповідно до статті 39-1 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» пацієнт має право на таємницю про стан свого здоров'я, факт звернення за медичною допомогою, діагноз, а також про відомості, одержані при його медичному обстеженні.

Тобто медична таємниця містить звернення до лікаря чи діагноз, а в документах про вакцинацію цих жодних відомостей немає.

7 листопада 2021 року

Шановні працівники соціальної сфери!

 

Від імені Гребінківської громади, міської ради та її виконавчого комітету, від себе особисто сердечно вітаю Вас із професійним святом!

Соціальна робота – це мистецтво налагоджувати зв’язки між людьми. У цій сфері працюють люди небайдужі, сповнені душевного тепла, адже, основу будь-якої соціальної роботи становлять любов, милосердя, співчуття.

Вашу турботу відчувають широкі верстви населення. Ви першими приходите на допомогу, підтримуєте людину саме тоді, коли ця допомога потрібна найбільше.

Тож, нехай посіяні Вами зерна добра і милосердя завжди дають дружні сходи в серцях та душах людей.

Прийміть щирі слова вдячності за подвижництво, самовіддане служіння людям та відданість роботі.

Бажаю усім миру, щастя, сімейного затишку, міцного здоров’я та відчуття важливості справи, яку Ви робите!

 

З повагою

міський голова                                                                                          Віталій Колісніченко

6 листопада 2021 року

06 листопада 2021 року відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Полтавської області по питанню епідемічної ситуації на території Гребінківської міської територіальної громади, яка пов’язана з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Протокол рішення додається.

5 листопада 2021 року

Станом на 8:00 5 листопада 2021 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада –211,

Лубенська міська територіальна громада –406,

Новооржицька селищна територіальна громада –46...

5 листопада 2021 року

У неділю, 7 листопада, своє професійне свято відзначатимуть працівники соціальної сфери. День працівника соціальної сфери – свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов’язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

Напередодні свята заступник міського голови Валерій Волошин та начальник відділу соціального захисту Тетяна Науменко привітали працівників Гребінківського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг); Гребінківської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості; відділу з питань надання державних соціальних допомог, субсидій, інших видів соціальної підтримки населенню та роботи з інформаційними системи №1 управління соціального захисту населення Лубенської РДА та головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області в м.Гребінка.

4 листопада 2021 року

Найбільше мотивує охочих щепитись те, що вакцинація може запобігти коронавірусній хворобі чи ускладненням від неї і що вони не заразять інших людей. Це дійсно так, адже вакциновані люди у 5 разів рідше заражаються та мають більш ніж у 10 разів нижчий ризик госпіталізації з COVID-19, ніж нещеплені.

Загалом, 60% усіх українців позитивно ставляться до вакцинації від COVID-19 і 62% погоджуються, що необхідно робити щеплення від COVID-19.

Чому дехто досі сумнівається? Серед основних причин — недооцінка ризиків COVID-19, міфи про щеплення та небажання повторно вакцинуватися, якщо в цьому буде необхідність.

4 листопада 2021 року

Громадська організація «Інша Жінка» за сприяння Полтавської обласної державної адміністрації (Департамент економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій) анонсують ПРОЄКТ ДЛЯ РОЗВИТКУ ЖІНОЧОГО БІЗНЕСУ.

Бізнес-інкубатор для розвитку жіночих ініціатив – це нова за своїм форматом та інноваційна для Полтавської області віртуальна установа, яка опікується ростом, розвитком, масштабуванням мікро-, малого та середнього бізнесу з акцентом на жінок-засновниць.

Розвиток жіночого підприємництва, надання базової бізнес-освіти, пошук інвестицій та партнерів, обмін досвідом та популяризація менторства, study-тури на підприємства - це все про бізнес-інкубатор.

4 листопада 2021 року

Днями відбулася зустріч представників Асоціації міст України (АМУ) та Міністерства фінансів України. Мета – обговорення зауважень АМУ до законопроєкту №6062 (щодо змін до Бюджетного кодексу).

Під час зустрічі обговорювалося звернення АМУ щодо законопроєкту №6062, надіслане до парламентського Комітету з питань бюджету, – повідомляють в пресслужбі АМУ.

Асоціаціюміст України представляли радник Голови АМУ Оксана Продан, заступник виконавчого директора АМУ Ярослав Рабошук та аналітик у сфері місцевих фінансів АМУ Тетяна Палійчук. Міністерство фінансів – Директор Департаменту політики міжбюджетних відносин та місцевих бюджетів Олександр Корень та працівники департаменту.

4 листопада 2021 року

У січні-вересні 2021 року роботодавці області поінформували центри зайнятості про наявність 26,4 тисячі  вакансій, що на 37% менше, ніж торік у той же період.

Структура вакансій за видами економічної діяльності була наступною: 32% у сільському господарстві; 19% вакансій пропонувалося на підприємствах переробної промисловості; 10% – в оптовій та роздрібній торгівлі; 8% – у будівництві.

4 листопада 2021 року

Шановні працівники та ветерани залізничного транспорту!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня залізничника України!

Гребінка по праву вважається містом залізничників, бо в ній представлені різні галузі залізниці. Ваша праця користується високим авторитетом у мешканців громади, адже ви робите усе можливе, щоб чітко та злагоджено діяв увесь залізничний комплекс. Доля багатьох із Вас тісно пов’язана із розвитком залізничного транспорту, так як цілі покоління гребінківців творили славу Української залізниці.

Сьогодні на залізниці працюють фахівці найвищої кваліфікації - справжні професіонали, які добре знають і люблять свою справу. Вони по праву можуть пишатися славетними сторінками історії галузі, її досягненнями та успіхами. Особливої подяки заслуговують ветерани залізничного транспорту. Нехай їх відданість справі буде справжнім прикладом для наслідування.

Ми шануємо Вашу працю і у день професійного свята бажаємо всім залізничникам Гребінківської громади міцного здоров’я, миру, нових професійних здобутків, успіхів на всіх життєвих та професійних магістралях.

 

З повагою

міський голова                                                                                   Віталій Колісніченко

2 листопада 2021 року

Станом на 8:00 2 листопада 2021 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада – 302,

Лубенська міська територіальна громада – 464,

Новооржицька селищна територіальна громада – 94...

2 листопада 2021 року

Запитували? Відповідаємо!

Сплата збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування здійснюється трьома рівними частинами. Яка ставка збору застосовується?

Відповідно до п. 8 підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ)...

1 листопада 2021 року

28 жовтня 2021 року під головуванням міського голови Віталія Колісніченка відбулася чергова 14 сесія міської ради 8 скликання. В роботі сесії взяли участь 20 депутатів. Розглянули проекти рішень, які попередньо були опрацьовані на спільних засіданнях постійних депутатських комісій та виконавчого комітету.

На початку сесії міський голова привітав депутатів та запрошених з 77-ю річницею вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників за межі сучасної території України. Присутні вшанували хвилиною мовчання всіх, чиє життя забрала війна та доручили покласти квіти до Пам’ятника Слави.

Далі перейшли безпосередньо до розгляду проектів рішень. Затвердили ряд розпоряджень міського голови про надання матеріальних допомог окремим незахищеним категоріям населення, породіллям та учасникам АТО і ООС. Також затверджено Переліки комунального майна громади для передачі в оренду.


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.425955 sec.)