29 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 8
візитів сьогодні:
візитів всього: 171163
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
29 липня 2016 року

   28 липня 2016 року відбулося  засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради. Одним з основних питань розглянуто питання «Про стан підготовки суб'єктів господарювання міста до опалювального  періоду 2016-2017 років». Розглянуто питання «Про внесення змін  до рішення виконавчого комітету міської ради від 28.04.2016 року № 84 «Про затвердження переліку вулиць , які потребують  поточного ремонту у 2016 році», «Про стан  виконання заходів до Дня міста», «Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку на поточний ремонт дороги в  м. Гребінка», «Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку на капітальний ремонт огорожі дитячого майданчика».
   Крім того, члени виконкому розглянули питання про  передачу квартири у приватну власність, про надання дозволу на добудову будинку , про погодження місця розташування дитячих атракціонів ФОП Кошкалді Ю.М. та Борисенку С.Л., про погодження тимчасового місця торгівлі.
    
З прийнятими рішеннями більш детально можна ознайомитися в рубриці «Документи», зокрема «Рішення виконавчого комітету“.
12 липня 2016 року

11 липня в Пирятині проведено практикум із застосування законодавства на тему: „Формування об’єднаної територіальної громади: юридичні аспекти та практичний досвід“. Захід проведено Полтавським регіональним відділенням АМУ в рамках Проекту „ПУЛЬС“, який реалізується Асоціацією міст України за підтримки USAID. У практикумі взяли участь представники місцевого самоврядування Полтавщини: міські, сільські, селищні голови, їх заступники та секретарі рад. Основною метою проведення цього навчання було ознайомлення із законодавством щодо добровільного об’єднання територіальних громад та досвідом Пирятинської міської ради щодо функціонування об’єднаної громади.

Основний захід проходив у актовій залі Пирятинського ліцею. Присутніх привітали Голова Полтавського Полтавського РВ АМУ, Миргородський міський голова Сергій Соломаха, виконавчий директор Полтавського РВ АМУ Галина Безносик та Пирятинський міський голова Олексій Рябоконь.

У ході практикуму регіональні консультанти АМУ з питань децентралізації Ірина Дудка та Олександр Полупан ознайомили учасників заходу з „Децентралізаційним марафоном“ та з перспективами продовження процесу об’єднання громад на Полтавщині. А також проінформували про державну підтримку, яка надається об’єднаним громадам.

12 липня 2016 року

06 липня 2016 відбулось засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, освіти, молоді і спорту, культури, туризму, соціального захисту населення, яка схвалила запропоновані зміни до бюджету та міських програм.
 
07 липня 2016 відбулось спільне засідання виконавчого комітету та постійних комісій міської ради: комісії з питань бюджету, фінансів, підприємництва, управління майном та комісії з питань соціально-економічного розвитку, будівництва, житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту, земельних відносин, екології, раціонального природокористування. 
В ході роботи було розглянуто всі питання, які запропоновані на розгляд 6-ї сесії міської ради. 
На розгляд комісій та виконавчого комітету була винесена міська Програма сприяння розвитку та діяльності ОСББ.
Членами виконкому і постійними комісіями розглянуто та рекомендовано до затвердження  ставки податків на 2017рік.
 
08 липня 2016 відбулось засідання 6-ї сесії Гребінківської міської ради 7 скликання. Сесії врахувала всі рекомендації виконавчого комітету та постійних комісій і прийняла майже всі рішення одноголосно, крім 2 питань: Про встановлення ставок Єдиного податку для фізичних осіб-підприємців на території м.Гребінка з 01.01.2017р, Про встановлення ставок земельного податку на території міста Гребінка на 2017 рік. По цих питаннях в залі тривали довготривалі дебати.
 
Детальніше про події
 
12 липня 2016 року

Підприємство «Лубнитеплоенерго» звертається до споживачів послуг теплопостачання, та нагадує, що гарантоване надання послуг взаємопов’язане із своєчасною оплатою. Але, наразі, склалась ситуація, коли одні споживачі вчасно та в повному обсязі сплачують за отримані послуги, а інші – користуються ними безоплатно, отже, за кошти своїх сусідів. Прагнення підприємства притягнути до відповідальності злісних неплатників, мабуть, має підтримувати переважна більшість добросовісних споживачів, оскільки накопичення заборгованості не дає змоги підприємству вчасно розраховуватись за використані енергоносії та якісно проводити ремонтні роботи, а значить забезпечувати якість послуг. Для погашення заборгованості за природний газ та отримання коштів для виконання заходів по підготовці до опалювального періоду підприємство вимушене звертатись до суду для примусового стягнення боргу за послуги опалення квартир та місць загального користування.
   Споживачам, що мають заборгованість, маємо роз’яснити наступне. При вирішенні питання стягнення заборгованості за послуги теплопостачання у судовому порядку, боржник крім суми боргу буде зобов’язаний сплатити судовий збір, сума якого з 01.09.2015 року становить 1,5% від суми заборгованості, але не менше одного розміру мінімальної заробітної плати, ( на даний час це 1378 грн) та додатково сплатити виконавчий збір в розмірі 10 % від суми заборгованості з урахуванням судового збору. Тож радимо боржникам не нашкодити собі та добровільно погасити заборгованість і в подальшому не допускати накопичення боргів.
   Підприємство з розумінням ставиться до кожного, хто опинився в скрутному становищі, та пропонує для уникнення збільшення суми заборгованості на суму судового збору та виконавчого збору в найкоротший термін укласти з підприємством договір реструктуризації заборгованості. За інформацією, щодо нарахування оплати послуг, а також стосовно укладення договору реструктуризації заборгованості звертатись за тел.(05361) 737-27; 724-52, та за мобільним телефоном (050)325-44-06. Заключення договору дасть можливість розстрочити сплату заборгованості протягом строку на який укладено договір реструктуризації.
    Колектив нашого підприємства щиро вдячний абонентам за своєчасну оплату наданих послуг, а також сподіваємось на подальшу співпрацю та розуміння важливості своєчасності проведення розрахунків.
 

 Адміністрація ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго»

8 липня 2016 року

  Міський голова Колісніченко В.І. провів 7 липня узгоджувальну нараду з питання проведення мото-рок фестивалю «Небеса»  в м .Гребінка. В нараді взяли участь: організатори мото – рок фестивалю : Олександр Катруш, Олександр Вельбой, Едуард Жолобецький ; представник  відділу поліції – Новіков П.Ю., Корчесаха М.А.; в.о. начальника комбінату комунальних підприємств Назаренко С.С.; заступник голови РДА Князєв О.В.
  На нараді обговорені питання безпеки під час проведення заходу, чергування та патрулювання працівників поліції, а також дотримання протипожежної безпеки тощо.
8 липня 2016 року

07 липня 2016 відбулося  засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради. Розглянуто питання про підсумки роботи  виконавчого комітету за І  півріччя 2016 року, підсумки роботи зі зверненнями громадян за І півріччя 2016 року, про повідомну реєстрацію Колективного договору,  укладеного між адміністрацією та трудовим колективом комунального підприємства « Центр надання послуг та консультацій Гребінківської районної ради» на 2016 рік, про повідомну реєстрацію змін та доповнень до Колективного договору , укладеного між адміністрацією та профспілковим комітетом  виробничого підрозділу «Гребінківська дистанція колії» регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Українська залізниця» на 2002-2016 роки, щодо переоформлення особових рахунків громадян, про взяття на квартирну чергу при виконкомі міської ради, про погодження місця розташування дитячих атракціонів та цирку, про зміну поштової адреси, про надання дозволу на реконструкцію, добудову та будівництво місцевих каналізаційних споруд жителю міста Гребінка, про припинення опіки, про передачу малоцінного та швидкозношуваного інвентаря комунальному підприємству « Гребінківський комбінат комунальних підприємств».
Крім того, члени виконкому розглянули питання про затвердження проекту рішення «Про затвердження «Правил приймання стічних вод у систему каналізації виробничого підрозділу «Гребінківське будівельно-монтажне експлуатаційне управління» міста Гребінка, про внесення змін  до рішення виконавчого комітету міської ради від 28.04.2016 року № 84 «Про затвердження переліку вулиць, які потребують  поточного ремонту  у 2016 році», про виготовлення проектно-кошторисних документів на влаштування водогонів та освітлення вулиць, про видалення дерев по м. Гребінка, про погодження місця виїзної торгівлі, про заключення контракту з начальником комунального підприємства «Гребінківський комбінат комунальних підприємств».
З прийнятими рішеннями більш детально можна буде  ознайомитися в рубриці «Документи», зокрема «Рішення виконавчого комітету“.
6 липня 2016 року

Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 09.06.2016 року № 1101 встановлено тариф на послуги з централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню.
 
І. Послуга з централізованого опалення:
-         для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії – 1425,50 грн./Гкал (з податком на додану вартість);
-         для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку  теплової енергії – 39,67 грн./м2 за місяць протягом періоду надання послуги з централізованого опалення (з податком на додану вартість).
ІІ. Послуга з централізованого постачання гарячої води:
-         за умови підключення рушникосушильників до системи гарячого водопостачання – 83,26 грн/м3  ( з податком на додану вартість);
-         за умови відсутності рушникосушильників – 76,93 грн./м3 (з податком на додану вартість).
 
У додатку  105  до зазначеної постанови наведено структуру діючих тарифів.
 
Ця постанова набирає чинності з 01 липня 2016 року
 
 
            
Директор ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго»                                    Д.В. Приймак
5 липня 2016 року

 Як вже повідомлялося з липня минулого року вступив в дію Закон України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», який докорінно змінив систему управління багатоквартирними будинками. Він зруйнував монополію ЖЕКів на надання житлово-комунальних послуг та переклав повну відповідальність за утримання і управління будинками на його мешканців.
 В квітні поточного року було проведено засідання Клубу громадського діалогу присвячене даній тематиці. Напрацьовано план дій, відповідно до якого при міськвиконкомі створено робочу групу по наданню консультацій жителям багатоповерхівок. Протягом травня – червня відбулися збори жителів багатоквартирних будинків за участю представників міської ради відповідно до графіку. На зборах обговорювались питання про створення об’єднання співвласників багатоквартирних будинків ( ОСББ) та інші можливі варіанти управління будинками ( визначення управителя тощо). На зустрічах обговорювались також питання надання послуг комбінатом комунальних підприємств, тарифи та інші актуальні питання.
 
4 липня 2016 року

Кожного року, після закінчення зими, стан доріг не лише в нашому місті, а і в державі в цілому, погіршується, та зважаючи на те, що дорожня галузь перебуває у постійному недофінансуванні, не чекаючи, поки покращиться ситуація із виділення коштів на ремонт та будівництво комунальних доріг, Гребінківська міська рада цьогоріч у місті запланувала максимально відремонтувати автодороги, які на жаль знаходяться у не найкращому стані. Адже через хронічне недофінансування багато років ремонт доріг здійснювався далеко не в повному обсязі, а подекуди і взагалі був відсутній. Проте завдяки змінам до Податкового кодексу України та Бюджетного кодексу України до міського бюджету почав заходити новий акцизний податок – 5% з роздрібного продажу підакцизних товарів, в тому числі нафтопродуктів, що акумулюється в загальному фонді місцевого бюджету, що в свою чергу дало змогу провести поточні ремонти міських доріг в минулому році.  Розпочату роботу продовжено з настанням весни і в цьому році.
Таким чином станом на 1 липня 2016 року з бюджету міста було витрачено 560711 грн. та проведено роботи з поточного ремонту доріг загальною протяжністю 2160м2. Відрементовано вулиці Магістральна, Миру, Городищенська, Пушкіна, Чернишевського, Євгена Гребінки.

Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.225523 sec.)