29 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 10
візитів сьогодні:
візитів всього: 171156
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
28 червня 2018 року

Шановні жителі громади!

 

Щиро вітаю всіх з визначним державним святом – Днем Конституції України! Конституція - це найважливіший правовий документ будь-якої держави, яка єднає людей, перетворюючи населення на народ, а територію на державу.

Прийняття у 1996 році Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. Це був найважливіший крок у забезпеченні прав людини і громадянина, а Україна отримала міжнародний авторитет як незалежна складова частина світової спільноти.

Нехай скінчиться війна і запанує злагода на нашій землі. Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї.

І нехай демократичні засади, що були закріплені Конституцією, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожному громадянину нашої держави.

З нагоди визначного державного свята щиро зичу всім впевненості та сили, міцного здоров’я та щастя, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина України.

 

З повагою,

Міський голова                                                            Віталій Колісніченко

27 червня 2018 року

Дорогі випускники!

 

Сьогодні Ви в очікуванні урочистої та зворушливої події – випускного вечора – свята, в якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність. Роки навчання у школі були сповнені цікавих учнівських турбот, відкриттів, іноді розчарувань, але найбільше — великих сподівань. А тепер попереду непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір та відстоювати свою позицію.

У стінах шкіл Ви отримали безцінний багаж знань і досвід, який обов’язково допоможе вибрати правильну дорогу в житті. Я вірю, що Вам не забракне сміливості та наполегливості, Ви твердо крокуватимете до обраної мети та реалізуєте свої здібності і таланти. Завжди та повсякчас пам’ятайте: і ваші батьки, і вчителі, і наша громада покладають на Вас великі сподівання.

Щира подяка усім педагогам за щоденну віддану працю, за терпіння й віру у здібності й таланти кожного учня, за знання і досвід, за те, що були щирими друзями, наставниками та порадниками своїм вихованцям.

Хочу привітати і батьків сьогоднішніх випускників. Разом зі своїми дітьми Ви пройшли цей довгий і непростий шлях, раділи першим здобуткам та підтримували у хвилини невдач, своєю безмежною та відкритою любов’ю надавали сил і натхнення на нові звершення.

Шановні випускники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята. Міцного здоров’я, мирного неба, віри у завтрашній день, творчої наснаги та впевненості у власних силах. Нехай з Вами завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Переконаний, що Ваші серця завжди будуть сповнені щирої любові до рідної домівки, а набуті знання й уміння Ви вміло спрямуєте на благо розквіту громади та всієї України! Вірте в свої сили, якомога вдаліше зробіть свій професійний вибір, прагніть більшого і досягайте поставленої мети. Переконаний, що кожному з Вас під силу досягнути нові вершини, побудувати успішне власне життя.

Ваші вчителі щиро намагалися дати Вам знання і підготувати до дорослого життя. Пам’ятайте і поважайте їх. Попереду найскладніше – вчитися жити, і найприємніше – бути щасливим. Саме цього Вам і бажаю: щасливої долі, міцного здоров’я, успіхів у всіх починаннях та вагомих здобутків.

 

З повагою,

Міський голова                                                            Віталій Колісніченко

26 червня 2018 року

26 червня 2018 року відбулась 9 позачергова сесія Гребінківської міської ради 7 скликання.

До розгляду депутатів було запропоновано 8 питань порядку денного. Зокрема було затверджено розпорядження міського голови про надання матеріальних допомог відповідно до Програм Гребінківської ОТГ. Також депутати внесли зміни до Програм та бюджету об’єднаної громади.

26 червня 2018 року

26 червня 2018 року відбулась щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Віталія Колісніченка за участі керівників структурних підрозділів міської ради, в.о. старости, керівників комунальних підприємств.

Під час наради заслухано інформацію про стан підготовки до опалювального періоду. Заступник міського голови Володимир Зінченко поінформував присутніх про заходи, які планується провести до 1 жовтня поточного року.

26 червня 2018 року

25 червня 2018 року відбулось спільне засідання  виконавчого комітету та постійних депутатських комісій міської ради.

Розглянуто ряд питань, які будуть винесені на 9 позачергову сесію міської ради 7-го скликання: про затвердження розпоряджень міського голови про надання матеріальних допомог відповідно до Програм Гребінківської ОТГ; про внесення змін до Програм Гребінківської ОТГ; про внесення змін до бюджету Гребінківської міської ОТГ на 2018 рік...

24 червня 2018 року

Дорогі друзі!

 

Щорічно в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді. Молодість – час мрій і надій, пошуку, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями і досягненнями. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. А для цього у більшості з Вас є все: бажання працювати, міцні і ґрунтовні знання, прагнення йти вперед і перемагати навіть у складних життєвих обставинах. 

Вам випало жити в непростий час, коли свобода та незалежність нашої держави опинились під загрозою. Саме молоде покоління стало тією рушійною силою, яка піднімає нашу країну та веде за собою на шляху розквіту й процвітання.

Молодь України зробила рішучий вибір та стала на захист демократії, правди і справедливості, гучно заявила про своє бажання бути вільними людьми у вільній країні. Так і сьогодні, жертвуючи власним здоров’ям та життям, молоді герої відстоюють цілісність та незалежність України, проявляючи героїзм та вірність нашій державі.

З нагоди свята бажаю Вам мирного неба, світлого майбутнього, здоров’я, любові, життєвої енергії, завзяття, наполегливості та оптимізму. Нехай збуваються всі ваші задуми та мрії. Щастя Вам і віри у власні сили!

Я пишаюся нашою молоддю, і вірю, що за вами – гідне майбутнє!

Зі святом юності й краси! З Днем молоді!

 

З повагою,

Міський голова                                                            Віталій Колісніченко

23 червня 2018 року

Шановні державні службовці!

 

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем державної служби!

Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві.

Кожен державний службовець на своєму місці має бути єднальною ланкою між владою і народом. Довіра до влади починається з людини, яка вирішує свої повсякденні проблеми. Саме тому суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання, чекає від них компетентності, ініціативи й творчого ставлення до справи.

Сподіваюся, що слово „чиновник” поступово набиратиме іншого значення і звучання, означаючи товариськість, розуміння людських проблем і спосіб їх вирішення. Будьте ж тактовними, ввічливими, толерантними, і цим самим здобудете ще більшу довіру співвітчизників!

Бажаю всім вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім’я майбутнього України.

 

 

З повагою,

Міський голова                                                   Віталій Колісніченко

22 червня 2018 року

22 червня у Парку Слави м.Гребінка з нагоди Дня скорботи і вшанування пам`яті жертв війни в Україні відбулося покладання квітів до пам`ятника полеглим героям Другої світової війни.

22 червня 2018 року

21червня народний краєзнавчий музей Гребінківської міської ради спільно з міським Будинок культури Гребінківської міської ради провели вечір-зустріч, присвячений Дню Конституції України та Дню молоді. На зустріч були запрошена молодь та представники старшого покоління.

Головною метою заходу було знайомство з молодими людьми, які не залишили рідне місто, а після закінчення вищих навчальних закладів повернулися жити і працювати у рідне місто.

22 червня 2018 року

Щорічно, в останню неділю червня, в Україні відзначається День молоді. Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. В цей день незмінними залишаються веселощі, гарний настрій та дух свободи, притаманний гарячим серцям, осяяним теплим літнім сонцем, сповненим надій, світлих мрій та найкращих сподівань.

22 червня 2018 року

Шановні ветерани Другої світової війни,

діти війни, мешканці громади!

 

22 червня 1941 року трагічною сторінкою увійшло у життя нашого народу. У цей скорботний день, 77 років тому, розпочалася найстрашніша війна, яка забрала життя кожного п’ятого українця, завдала країні страшних та непоправних втрат.

Війна, яка не оминула жодної родини, спричинила незліченні жертви, руїни та спустошення. Гіркі спогади про те лихоліття не полишають нас? вони передаються від батьків до дітей, з покоління у покоління. Ні ми, ні наші нащадки ніколи не забудемо про велич подвигу і жертовність наших співвітчизників, які здійснили неоціненний внесок у розгром нацистської імперії.

У цей день національної скорботи ми віддаємо данину пам’яті загиблим під час найбільшого в історії людства збройного конфлікту. Нечуваний героїзм та єднання народу, який піднявся на бій і переміг у жорстоких боях, навіки залишиться у наших вдячних серцях.

Сьогодні наша громада та вся Україна знову втрачає своїх синів та дочок, які з честю захищають незалежність і суверенітет української держави. Мирні громадяни гинуть від рук новоявленого агресора. Щиро дякуємо мужнім оборонцям рідної землі різних часів за самовіддане служіння Вітчизні. Миру, єдності, сили та стійкості всім нам. Давайте разом, цього скорботного дня висловимо свою вдячність нашим героям, схилимо голови у хвилині мовчання перед мільйонами невинних жертв, яких забрала війна.

Вічна і світла пам’ять загиблим!

Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою,

Міський голова                                                           Віталій Колісніченко

22 червня 2018 року

21 червня представники освіти Гребінківської міської об'єднаної громади відвідали Київську школу I-III ст. Печерського району №5, яка вже декілька років є пілотним проектом Нової Української школи.

21 червня 2018 року

Практичний семінар-тренінг «Створення ефективного медіапростору громади» пройшов 21 червня 2018 року у приміщенні Гребінківської міської ради. Учасниками семінару стали посадові особи виконавчого комітету Гребінківської міської ради, вчителі загальноосвітніх навчальних закладів та закладів дошкільної освіти Гребінківської ОТГ, представники закладів культури громади. Головним спікером заходу виступив Юрій Ісаєв, радник з комунікацій Полтавського Центру розвитку місцевого самоврядування (створений за підтримки Програми "U-LEAD з Європою" та Мінрегіону).

21 червня 2018 року

При Гребінківській міській раді діє Програма соціального захисту окремих незахищених категорій населення міста, яка передбачає надання матеріальних допомог незахищеним верствам населення. Це, в першу чергу, допомога інвалідам, пенсіонерам, тяжко хворим, особам, які опинились в складних та екстремальних життєвих обставинах.

21 червня 2018 року

Коли  закінчується навчальний рік, для школярів починається весела, яскрава та найочікуваніша пора – канікули. Це яскравий та багатокольоровий час, коли хочеться відпочити, знайти нових товаришів. Саме ці основні завдання і поставила перед собою Гребінківська міська об'єднана громада .З метою організації змістовного дозвілля та відпочинку дітей Гребінківської ОТГ традиційно з 29 травня розпочали свою роботу  пришкільні табори з денним перебуванням. Працювали вони у 6 закладах освіти об'єднаної громади.

21 червня 2018 року

Нова Українська школа – це ключова реформа Міністерства освіти і науки. Головна мета – створити школу, у якій буде приємно навчатися і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й вміння їх застосовувати у житті.

Цього року в Гребінківській об'єднаній громаді до 1 класу підуть 145 учнів. Саме ці діти навчатимуться за новим стандартом початкової школи, саме їм зараз приділяється велика увага, адже їх класи повинні бути кардинально іншими. Тому Гребінківська міська об'єднана громада підтримує всі нові починання та з великим бажанням приймає участь у співфінансуванні. Так спільно з обласним бюджетом міська рада співфінансує закупівлю комп'ютерного обладнання (87 тис. грн.) та сучасних парт та стільчиків, які повністю будуть відповідати вимогам МОН (170,5 тис.грн). Маленькі першачки, яким цього року випала честь бути відкривачами нового стандарту у нашій громаді, отримають подарункові набори LEGO «Шість цеглинок» за програмою МОН.

19 червня 2018 року

19 червня 2018 року відбулася щотижнева нарада за участі керівників та працівників структурних підрозділів міської ради, керівників комунальних закладів громади, в. о. старост. Провів нараду заступник міського голови Володимир Зінченко. Після перевірки виконання доручень, наданих раніше, присутні приступили до вивчення нагальних питань.

15 червня 2018 року

14 червня в Полтавському регіональному відділенні Асоціації міст України пройшов практикум із застосування законодавства на тему: «Розробка та реалізація інфраструктурних та інвестиційних проектів за рахунок субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам, грантових коштів, позик та коштів ДФРР».

15 червня 2018 року

Напередодні професійного свята Дня медичного працівника в Гребінківському народному краєзнавчому музеї міської ради відбулась тепла і задушевна зустріч медичних працівників з активом музею. На зустріч були запрошені: заступник головного лікаря Орос К.І., молодий хірург Приходько І.В., старша медсестра поліклініки Крилова Л.О., лікар-невропатолог Гуленко Ю.І., лікарі-педіатри Кіріченко Л.В. та Літв’якова К.М., мама двох відомих хірургів Товкача Ю.В. та Товкача В.В. - Товкач В.О. Товкач В.В. брав участь в АТО, нагороджений за бойові заслуги.

15 червня 2018 року

Дорогі медичні працівники!

 

У переддень свята висловлюю всім працівникам медичної галузі безмежну вдячність за врятовані життя, за повернуте здоров’я і радість.

Ваші талановиті руки дарують людям радість життя, вселяють віру у зцілення.

Зі словами щирої вдячності звертаюся сьогодні до наших дорогих ветеранів медичної служби, які свої знання, досвід, теплоту свого серця віддали зціленню людей.

Особливо приємно сьогодні відзначити молодих спеціалістів, які вже здобули заслужену повагу і авторитет.

Велика вам вдячність за Вашу людяність, душевність та співпереживання.

Сьогодні міська влада вважає одним із головних своїх завдань підтримку галузі охорони здоров’я, підвищення соціального статусу медичного працівника. Переконаний, що ми зуміємо піднести цю життєво важливу сферу на якісно новий рівень, виправдати всі Ваші надії та сподівання.

Шановні лікарі, медсестри, санітарки та ветерани медичної служби!

Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом і бажаю Вам міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою.

Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю!

Зі святом Вас! Щастя Вам і добра! І нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією!

 

 

З повагою,

Міський голова                                                               В. Колісніченко

14 червня 2018 року

14 червня в залі засідань Гребінківської міської ради відбулося відкрите засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад:

директора комунального закладу «Гребінківський міський будинок культури»;

директора комунального закладу «Гребінківська міська публічна бібліотека».

12 червня 2018 року

12 червня 2018 року під головуванням міського голови Віталія Колісніченка пройшла щотижнева нарада з керівниками та працівниками структурних підрозділів міської ради, керівниками комунальних закладів громади, в. о. старости.

На нараді було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період. Зокрема йшлося про поточний ремонт доріг, процес реорганізації шкіл, підбиття підсумків 8 сесії Гребінківської міської ради, підготовку до проведення випускного та Дня молоді і Дня Конституції. Наприкінці наради були надані доручення відповідальним особам для належного відпрацювання.

11 червня 2018 року

Триває оздоровлення в пришкільному оздоровчому таборі «Капітошка» при Слободо-Петрівській ЗОШ І-III ступенів. Дякуючи відділу освіти Гребінківської міської ради, для учнів був організований підвіз до міста Гребінка, де діти мали змогу взяти участь в цікавому квесті, який для них підготували та провели працівники ДЮСШа, відвідати Гребінківську пожежну частину, хлібопекарню, взяти участь в приготуванні піци.

Діти із задоволенням брали участь у запропонованих конкурсах та завданнях, адже, це вперше, коли вихованці пришкільного табору мали змогу відвідати ряд цікавих майстер-класів від позашкільних навчальних закладів.

11 червня 2018 року

8 червня 2018 року відбулась 8 сесія міської ради сьомого скликання. Засідання провів міський голова Віталій Колісніченко. До розгляду депутатів було запропоновано 23 питання порядку денного. Депутати схвалили ряд дуже важливих рішень для подальшого життя об’єднаної громади.

11 червня 2018 року

Народний краєзнавчий музей Гребінківської міської ради, спільно із районною організацією ветеранів, організували цікаву і змістовну екскурсію для активістів військово-патріотичних заходів, які проводить музей.

7 червня учні ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Гребінківської міської ради відвідали військову частину, яка дислокується в м.Пирятин. Екскурсію проводила офіцер, командир підрозділу бойових машин Юлія Олександрівна Грабчак. Вона має вищу військову освіту, дуже любить свою професію. З гордістю розповідала дітям про свої воєнні будні.

8 червня 2018 року

Будинок Верховної Ради України, в якому засідає найвищий законодавчий орган держави, місце, де ухвалюються доленосні для громадян рішення, та візитна картка нашої країни. Кожен українець знає, як виглядає сесійний будинок парламенту зовні, а також має змогу ознайомитися з ним зсередини, побувавши на екскурсії. 7 червня 2018 року під керівництвом міського голови Віталія Колісніченка та при сприянні Євгена Олександровича Зота, помічника народного депутата України від Радикальної Партії Олега Ляшка І.Мосійчука, на такій екскурсії побували і обдаровані діти з Гребінківської ОТГ.

8 червня 2018 року

Відповідно до міської "Програми по забезпеченню службовим житлом працівників Гребінківського Комбінату комунальних підприємств у 2018 році", затвердженої рішенням 6 сесії VII скликання Гребінківської міської ради №249 від 24 квітня 2018 року, та згідно Положення про службове житло 06 червня 2018 року відбувся конкурс по придбанню службового житла, про що повідомлялося в газеті «Гребінчин край» та на офіційному сайті міської ради.

7 червня 2018 року

6 червня 2018 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету спільно з постійними депутатськими комісіями міської ради.

На спільному засіданні розглянуто ряд питань, які будуть винесені на засідання 8-ї сесії Гребінківської міської ради 7-го скликання, що відбудеться 8 червня 2018 року.

6 червня 2018 року

5 червня 2018 року під головуванням міського голови В. Колісніченка відбулась апаратна нарада з заступниками міського голови, начальниками відділів виконавчих органів міської ради, керівниками комунальних підприємств, в.о. старости. Нарада розпочалась з актуального питання – реформування закладів освіти об’єднаної громади.

5 червня 2018 року

4 та 5 червня  в Гребінківській дитячій музичній школі відбулися чотири лекції-концерти та виставки дитячих робіт образотворчого мистецтва для учнів 1-5 класів загальноосвітніх шкіл Гребінківської міської ради.

Учні музичної школи підготували дітям концерт, в якому прозвучали різножанрові музичні твори на різних  інструментах.

5 червня 2018 року

2 та 3 червня 2018 року учні Гребінківської дитячої музичної школи класу сольного співу Гринь Наталії Олексіївни та класу образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва Корчак Олександри Олександрівни та Гречановської Анни Олександрівни брали участь у VII Всеукраїнському фестивалі мистецтв «Майбутнє України - діти» та стали переможцями.

4 червня 2018 року

1 червня завершився дводенний практикум законотворчості та адвокасі для фахівців органів місцевого самоврядування за напрямом «Освіта». Захід організовано Асоціацією міст України разом з Апаратом Верховної Ради України в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)».

У навчанні взяли участь близько 40 представників органів місцевого самоврядування з різних областей України, які займаються питаннями освіти. Гребінківську міську об’єднану територіальну громаду представляв заступник міського голови Валерій Волошин.

1 червня 2018 року

31 травня 2018 року відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди вручення свідоцтв випускникам Гребінківської дитячої музичної школи. Позаду залишилися хвилюючі моменти шкільного життя - творчі успіхи на академконцертах, концертах класів, творчих звітних концертах школи, конкурсах, виставках художніх робіт.

1 червня 2018 року

У Всесвітній день захисту дітей, 1 червня 2018 року, міський голова Віталій Колісніченко бере участь у Міжнародному форумі муніципалітетів, дружніх до дітей та молоді, що приходить у Києві.

У ході форуму планується обговорити питання щодо переваг, які матимуть міста та громади, що приєднались до ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді»...

1 червня 2018 року

Вже стало традицією у нашому місті обговорювати болючі проблеми разом, спілкуючись з керівництвом міста. Гребінківська міська рада завжди проводить засідання Клубу громадського діалогу та запрошує на ці заходи всіх бажаючих. Цього разу, наприкінці травня, теж було про що поговорити, і, навіть, посперечатись. Теми обговорювалися не пересічні - «Встановлення місцевих податків і зборів на території Гребінківської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік» та «Створення опорного загальноосвітнього  навчального закладу у Гребінківській міській об'єднаній територіальній громаді».

1 червня 2018 року

Дорогі діти! Шановні батьки!

 

Щороку в перший день літа ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше натхнення. Саме тому, святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей українських дітей, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання їхніх прав.

Одвічна істина – «діти – наше майбутнє». Тому ми повинні зробити все можливе, щоб це майбутнє було квітучим, радісним та спокійним. Тож давайте сіяти в дитячих серцях зерна поваги, терпеливості, взаєморозуміння, турботи та любові. Тоді над нашими головами завжди буде мирне небо, довкола ряснітимуть засіяні хлібами поля, а звідусіль лунатиме безтурботний сміх прийдешніх поколінь.

Зичимо вам, хлопчики та дівчатка, міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул!

Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю рідного краю та України.

 

 

З повагою

Міський голова                                                           Віталій Колісніченко


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.305067 sec.)