28 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 15
візитів сьогодні:
візитів всього: 171136
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
30 червня 2021 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 12 по 18 липня 2021 року (переглянути графік відключень).

30 червня 2021 року

Відділом культури і туризму Гребінківської міської ради створено офіційний сайт відділу, який можливо відвідати за посиланням http://vkt-grebinka.otg.org.ua/

Всі бажаючі матимуть змогу відстежувати події культурного життя громади та дізнаватися про заплановані заходи.

У фотогалереї можна переглянути найяскравіші моменти святкувань, концертів та урочистостей.

Також, на сайті розміщена інформація про фестивалі та конкурси, які проводяться у нашій громаді.

30 червня 2021 року

Відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Гребінківської міської ради. На засідання було розглянуто 3 адміністративні протоколи на підставі яких прийнято відповідні рішення. Один  протокол стосувався порушення правил благоустрою населених пунктів. За результатами розгляду адміністративних матеріалів на порушника накладено штраф у розмірі 1700 грн.

Ще один протокол стосувався адміністративного правопорушення щодо доведення неповнолітнього до стану сп’яніння. Відповідно до статті 180 Кодексу України про адміністративні правопорушення, порушника притягнуто до відповідальності шляхом стягнення штрафу у розмірі 102.00 грн.

30 червня 2021 року

Рішенням пленарного засідання другої сесії восьмого скликання Полтавської обласної ради від 29.12.2020 року № 38 затверджено обласну Комплексну програму соціального захисту населення Полтавської області на 2021 – 2025 роки та Порядок проведення санаторно-курортного оздоровлення окремих категорій громадян за рахунок коштів обласного бюджету, пріоритетним напрямком якої є соціальна підтримка членів сімей загиблих ветеранів війни з числа учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил, учасників бойових дій на території інших держав. Програма реалізується Департаментом соціального захисту населення Полтавської облдержадміністрації. Сума коштів виділених з обласного бюджету на закупівлю путівок становить 80000 грн. Станом на 1.07.2021 року використано 32940 грн.

29 червня 2021 року

Застосування РРО та/або ПРРО платниками єдиного податку ІІ-IV груп

Відповідно до п. 61 підрозділу 10 розділу ХХ Податкового кодексу України платники єдиного податку ІІ-IV груп при  реалізації товарів, в тому числі через мережу Інтернет у разі відправлення товарів поштою за умови післяплати із використанням послуги «накладений платіж», не застосовує РРО та/або ПРРО лише за умови, що обсяг доходу протягом календарного року не перевищує 220 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 01 січня податкового (звітного) року. 

29 червня 2021 року

Діє Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільгосппродукції, затвердженого постановою КМУ від 07.02.2018 №107(в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 12.05.2021 №517) передбачена виплата дотації за наявні бджолосім’ї.

Відповідно до пункту 7 Постанови документи для нарахування дотацїі за  бджолосім’ї органи місцевого самоврядування приймають до 1 жовтня поточного року.

28 червня 2021 року

Шановна громадо!

 

У часи розбудови і самоутвердження України у світовій спільноті Основний закон держави став фундаментом правових засад, що консолідує сили народу на розвиток і примноження загального добробуту. Діюча Конституція стала тим правовим підґрунтям, на якому поступово, але невідворотно формується і впроваджується в життя система суспільних відносин, в центрі якої – людина з її проблемами, інтересами і сподіваннями.

Щиро вітаємо вас з державним святом – Днем Конституції України!

Зичимо здоров’я, радості, миру і злагоди, нових трудових здобутків в ім’я розквіту нашої Батьківщини. Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім”ї. Зі святом вас, дорогі земляки!

 

З повагою

міський голова                                                                                               Віталій Колісніченко

27 червня 2021 року

З нагоди відзначення Дня молоді та Дня Конституції України в Гребінківській громаді проведено низку цікавих заходів.

В турнірі з міні-футболу серед команд середнього та молодшого шкільного віку учасники проявили наполегливість та жагу до перемоги.

Змагання молодих родин «Спорт єднає, надихає і навчає» згуртувало вболівальників різного віку. Перемогу отримала сім’я Карпенків.

Спортивний забіг по місту зібрав спортивних, молодих та активних.

Протягом святкового дня всі бажаючі змогли долучитися до йога-парку «В здоровому тілі – здоровий дух», майстер-класів та показових виступів хореографічної студії «MAXIMUM».

27 червня 2021 року

Шановна громадо!

 

Молодість – це найкраща пора в житті людини, яка дає можливість для творчості, пошуку та перемог. За всіх часів саме молодим були властиві оптимізм, завзятість, бажання зробити кращим життя і свою країну. Молодість – не лише цвіт нації, але й майбутнє молодої країни. Саме молодим, дужим рукам приймати естафету старших поколінь, кращий історичний досвід і продовжувати створювати політичну і економічну могутність України. Реальний прорив в будь-якій галузі суспільства можливий лише за умови включення в цей проце молоді. Гребінківська міська рада і надалі буде проявляти турботу про долю молодого покоління, сприяти його соціальному захисту та заохочувати активну участь юнаків і дівчат у розбудові рідної громади та держави.

Щиро вітаємо вас, молодих, енергійних, талановитих, небайдужих людей з прекрасним святом – Днем молоді. Бажаємо вам міцного здоров’я, успіхів, натхнення, кохання, успішної реалізації творчих планів і високих задумів на благо нашої незалежної держави!

 

З повагою

міський голова                                                                                                 Віталій Колісніченко

24 червня 2021 року

Гребінківський район газопостачання АТ”Лубнигаз” доводить до Вашого відому, що з 9-00 год. 29.06.2021 року до 16-30 год. 02.07.2021 року та з 9-00 год. 05.07.2021 року до 16-30 год. 09.07.2021 року буде припинено газопостачання с.Березівка у зв’язку з технологічним ремонтом підвідного газопроводу до цього села та газопроводів-вводів до житлових будинків і перевіркою на герметичність всіх газових лічильників із зняттям їх до лабораторії в АТ “Лубнигаз”.

Відновлення газопостачання буде проведено після виконання всіх запланованих робіт.

24 червня 2021 року

Порядок та термін реєстрації програмного РРО

Лубенський сектор організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Полтаській області повідомляє, що для реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій (далі – ПРРО) складається Заява про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за ф. № 1-ПРРО (J/F 1316602) (далі – реєстраційна заява за ф. № 1-ПРРО). 

24 червня 2021 року

Переможці Х Міжнародного фестивалю-конкурсу творчої учнівської та студентської молоді "БУКОВЕЛЬСЬКИЙ ЗІРКАФЕСТ" зразковий хореографічний колектив «Забава», керівник Оксана Лісова.

І місце за танець «Гопак»

ІІ місце -  «Гуцульський танець»

ІІ місце  - «Привітальна»

ІІ місце  - «З Днем Народження!»

Крім перемог діти отримали масу вражень та позитивних емоцій від чудово організованих екскурсій, чарівних краєвидів Буковельських пейзажів та гір!

Щиро вітаємо "Забаву" і керівника Оксану Олексіївну та бажаємо нових творчих перемог!

23 червня 2021 року

Шановні державні службовці Гребінківської громади!

 

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем державної служби України!

Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві.

Запорукою успішного виконання намічених цілей є Ваш професіоналізм, старанність, завзяття і великий практичний досвід, які і надалі будуть слугувати на користь людям.

Щиро бажаємо всім витримки і терпіння, таких необхідних у Вашій роботі. Ніколи не забувайте про своє високе призначення – вірно і чесно служити державі, своєму народу.

Бажаємо всім Вам міцного здоров’я, миру, невичерпної енергії, нових звершень та нових здобутків в ім’я майбутнього рідного краю та України.

Нехай кожен день Вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

 

З повагою

міський голова                                                                                                            Віталій Колісніченко

23 червня 2021 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 5 по 9 липня 2021 року (переглянути графік відключень).

22 червня 2021 року

22 червня в Україні відзначається День Скорботи та вшанування пам’яті жертв війни та 80-ті роковини від початку німецько-радянської війни. З цієї нагоди в м. Гребінка керівниками органу місцевого самоврядування на чолі з Людмилою Цапенко та головою ветеранської організації Валентином Нерушем відбулося урочисте покладання квітів до Меморіального комплексу загиблим воїнам в парку Слави.

Вічна пам'ять загиблим. Честь і слава живим героям!

22 червня 2021 року

Шановні ветерани Другої світової війни, діти війни, мешканці громади!

 

22 червня 1941 року трагічною сторінкою увійшло у життя нашого народу. У цей скорботний день, 80 років тому, розпочалася війна, яка забрала життя кожного п’ятого українця, завдала країні страшних та непоправних втрат.

Війна, яка не оминула жодної родини, спричинила незліченні жертви, руїни та спустошення. Гіркі спогади про те лихоліття не полишають нас ? вони передаються від батьків до дітей, з покоління у покоління. Ні ми, ні наші нащадки ніколи не забудемо про велич подвигу і жертовність наших співвітчизників, які здійснили неоціненний внесок у розгром нацистської імперії.

У цей день національної скорботи ми віддаємо данину пам’яті загиблим під час найбільшого в історії людства збройного конфлікту. Нечуваний героїзм та єднання народу, який піднявся на бій і переміг у жорстоких боях, навіки залишиться у наших вдячних серцях.

Сьогодні Гребінківщина та вся Україна знову втрачає своїх синів та дочок, які з честю захищають незалежність і суверенітет української держави. Мирні громадяни гинуть від рук новоявленого агресора. Щиро дякуємо мужнім оборонцям рідної землі різних часів за самовіддане служіння Вітчизні. Миру, єдності, сили та стійкості всім нам. Давайте разом, цього скорботного дня виразимо свою вдячність нашим героям, схилимо голови у хвилині мовчання перед мільйонами невинних жертв, яких забрала війна.

 

З повагою

міський голова                                                                                           Віталій Колісніченко

20 червня 2021 року

Шановна Гребінківська громадо!

 

Сердечно вітаю Вас із благословенним святом – Днем Святої Трійці, або, як називають в народі – Зеленими святами.

Цього світлого дня до наших осель разом з рясним зеленим гіллям входить мир і Боже благословення.

Нехай це свято надихає всіх Вас на добрі справи, наповнює серця любов’ю до ближніх, дарує кожному сімейний затишок і добробут, несе щастя і впевненість у майбутньому.

Бажаю всім доброго здоров'я, миру, душевного тепла, Божої ласки і гарних Зелених Свят!

 

З повагою

міський голова                                                                                          Віталій Колісніченко

20 червня 2021 року

Шановні медичні працівники, ветерани галузі охорони здоров’я!

 

Щиро вітаю вас з професійним святом — Днем медичного працівника!

Прийміть слова глибокої вдячності за вашу благородну працю, за ваші теплі, надійні руки, які надають нам радість одужання, а значить і радість життя, за вашу відданість обраній раз і назавжди професії.

День медичного працівника України – світле свято наших лікарів, фельдшерів і медсестр, водіїв «Швидкої допомоги», санітарок і лаборантів, тих, хто охороняє здоров'я жителів нашої громади. У медицині немає другорядних професій - від кожного з вас, від вашої уваги, вашого терпіння, вашої самовіддачі, залежить життя багатьох людей.

Сьогодні Вам не легко працюється в умовах епідемії та реформування галузі медицини, ви рятуєте життя людей, лікуєте, ведете профілактичну роботу, вірні своїй справі. За це Вам велика вдячність «люди в білих халатах».

Низький уклін Вам за вірність благородному покликанню і обов'язку. Ваша професія не знає свят і вихідних, вимагає великого терпіння, мужності, душевної чутливості.

Щиро бажаю усім, хто турбується про здоров'я і життя наших людей, міцного здоров'я, миру, добробуту, творчої наснаги та гарного настрою. Хай праця завжди приносить вам радість і задоволення.

Зі святом! Щастя Вам і добра!

 

З повагою

міський голова                                                                                                                  Віталій Колісніченко

19 червня 2021 року

Шановні фермери Гребінківської громади!

 

Сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем фермера!

Фермер – не тільки професія, а життєве покликання. Ваша праця – не просто робота на землі, а дбайливе господарювання, спосіб життя, колосальна напруга і повна самовіддача. У фермерстві втілилися кращі риси господарювання – працьовитість, стійкість, природна кмітливість і завзятість, активна громадська позиція, соціальна відповідальність і патріотизм.

Своєю працею Ви не лише розвиваєте економіку, але і створюєте нові робочі місця, підтримуєте традиції і культуру всього Гребінківського краю. Дякуємо Вам за відданість обраній справі!

Від щирого серця бажаю успіху у вашій роботі, щедрих врожаїв, родинного щастя, миру, добробуту, міцного здоров’я та натхнення до праці.

Зі святом!

 

З повагою

міський голова                                                                        Віталій Колісніченко

18 червня 2021 року

15 червня 2021 року відбулося засідання комісії з питань розгляду заяв щодо призначення матеріальної допомоги. На засіданні комісії було розглянуто 20 заяв жителів Гребінківської міської територіальної громади щодо надання матеріальної допомоги на лікування.

Відповідно до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської міської територіальної громади на 2021 рік 20 особам буде виплачено матеріальні допомоги на загальну суму 37 тис.грн.

17 червня 2021 року

16 червня із поважним ювілеєм привітали мешканку Гребінківської територіальної громади Шестак Любов Антонівну, якій виповнилося 90 років.

Любов Антонівна ветеран праці, а ще вона має статус дитини війни, жінка пройшла нелегкий життєвий шлях. Найщиріші побажання з нагоди Дня народження адресував ювілярці міський голова Віталій Колісніченко. Він вручив жінці квіти та подарунки.

Також долучилися до вітань секретар міської ради Людмила Цапенко, депутат Гребінківської міської ради Роман Ніколаєнко та голова ради ветеранів Гребінківської громади Неруш Валентин Михайлович.

Іменинниці бажали, щоб здоров’я дозволяло прожити ще не один десяток років, а близькі люди радували своєю турботою та увагою. А ще – багато радості і позитивних емоцій, адже це і є запорукою довголіття.

 

17 червня 2021 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 28 червня по 4 липня 2021 року (переглянути графік відключень).

17 червня 2021 року

Гребінківський район газопостачання АТ”Лубнигаз” повідомляє, що у зв'язку з ремонтними роботами буде припинено газопостачання з 8-00 до 17-00 год. 18 червня 2021 року в м.Гребінка по вулицях Польова, Садова, Шмідта, Молодіжна, Перемоги, Ломоносова, Лермонтова, Богдана Хмельницького, Вокзальна, Козацька, Весняна, Шевченка, Котляревського.

16 червня 2021 року

Напередодні професійного свята Дня медичного працівника у Гребінківському міському будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт. З вітальним словом виступив міський голова Віталій Колісніченко, який привітав медиків з прийдешнім святом, подякував за їх самовіддану нелегку працю та нагородив грамотами кращих працівників медичної галузі. Всі нагороджені отримають грошові премії до свята. Також працівників з професійним святом привітали директор Комунального, некомерційного підприємства «Гребінківська міська лікарня» Віктор Кривошея та директор Комунального закладу «Гребінківський центр первинно медико-санітарної допомоги» Сергій Литвиненко. Свято продовжилося концертом від працівників культури Гребінківської громади та талановитих вихованців Гребінківської дитячої музичної школи.

16 червня 2021 року

Сьогодні у Гребінківській громаді проведено ряд заходів: о 10.00 годині відбулося відкриття нового приміщення ФАПу в с. Рудка. Це приклад соціального партнерства влади і бізнесу. Нове приміщення для сільського ФАПу відремонтовано місцевим фермерським господарством "Каміла" - керівник Буць Іван Іванович. З вітальним словом до присутніх спочатку звернулася староста села Буц Світлана Володимирівна. Міський голова Віталій Колісніченко у своєму виступі подякував керівництву СФГ "Каміла",  а також депутату Гребінківської міської ради Буць Камілі Іванівні, заступнику керівника, за проведений ремонт і можливість медичним працівникам в новому сучасному приміщенні надавати медичні послуги жителям села. Також закликав фермерів, керівників сільськогосподарських підприємств підтримати ініціативу, приклад СФГ «Каміла» в соціальному партнерстві заради розвитку села. Каміла Іванівна побажала односельцям здоров'я, та запевнила, що й надалі, як депутат і заступник керівника господарства буде приділяти велику увагу розвитку соціальної сфери села. Директор КНП "Гребінківський центр  первинної медико-санітарної допомоги" Сергій Литвиненко подякував за величезний внесок у розвиток сільської медицини СФГ "Каміла" і побажав, щоб у кожному селі були такі меценати.

16 червня 2021 року

15 червня 2021 року відбулася щотижнева апаратна нарада, яку провела секретар міської ради Людмила Цапенко. В ході наради підвели підсумки роботи за минулий тиждень, окреслили основні плани на найближчий час та обговорили актуальні питання життєдіяльності громади.

Триває підготовка до проведення пленарного засідання чергової 10 сесії міської ради. Цього тижня відбудуться спільні засідання постійних депутатських та виконавчого комітету для розгляду проектів рішень, що виносяться на розгляд сесії, а саме 17 червня – спільне засідання постійних комісій з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування та з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, зв’язку та сфери послуг, а 18 червня - спільне засідання виконкому та постійних комісій з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та підприємництва та з питань соціального захисту, охорони здоров’я, молоді, фізичної культури та спорту, освіти, культури.

16 червня 2021 року

У вереснi 2021 року Державна установа "Офiс з розвитку пiдприємництва та експорту" спiльно з Асоцiацiею "Ягiдництво України"

розпочинають мiжнародний захiд Ukrainian Organic Export Days (UOED).

Ukrainian Organic Export Days - це масштабний проєкт, покликаний представити органiчний потенцiал України мiжнароднiй спiльнотi, налагодити спiвпрацю мiж українськими органiчними виробниками та потенцiйними партнерами за кордоном. Прєект також нацiлений на розвиток експортних компетенцiй органiчних виробникiв i промоцiю органiчного виробництва в Українi.

15 червня 2021 року

19 та 20 червня 2021р, за підтримки Міжнародної благодійної організації «Надія в дії» та церкви "Жива Надія", за погодженням з Гребінківською міською радою в приміщенні поліклініки Гребінківської міської лікарні практикуючі фахівці з різних медичних закладів України надаватимуть безкоштовні консультації. А саме жителі громади зможуть отримати консультації таких спеціалістів:

1. Сімейних лікарів (які можуть проконсультувати з кардіологічних, неврологічних, гастроентерологічних, пульмонологічних, ендокринологічних, ревматологічних питань);

2. Кардіолога;

3. Вертебролога;

4. Стоматолога;

5. Педіатра;

6. Гінеколога.

А також при потребі мешканці громади зможуть пройти безкоштовне медичне обстеження:

1. Електрокардіографія;

2. Ультразвукова діагностика;

3. Мамографія;

4. Оптометрія;

5. Лабораторна діагностика;

6. Рентген.

Для отримання консультацій спеціалістів та проходження медичного обстеження необхідно зареєструватися.  

Реєстрація буде проводитись в п'ятницю 18.06.2021 року  з 1700 до 2000 години в реєстратурі поліклініки Гребінківської міської лікарні, телефон 91-2-15.  З собою мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу. Телефон для довідок та попередньої реєстрації 0968948681 (Мар’яна).

Також повідомляємо , що у зв’язку з роботою пересувної медичної клініки буде перекрито рух транспорту по пров. Першотравневому від вул. Євгена Гребінки до вул. Першотравневої з 17-00 18 червня 2021 року до 16-00 20 червня 2021 року.

Фахівці будуть проводити прийом в поліклініці  Гребінківської міської лікарні 19 червня 2021 року з 8.30 до 17.00, а 20 червня 2021 року з 8.30 до 13.00.

14 червня 2021 року

З 16 по 18 червня в Черкасах на території аеропорту відбудеться масштабна виставка-фестиваль - AGROSHOW Ukraine в рамках якого вся Україна вперше відзначить Всеукраїнський день фермера. Привітати аграріїв з’їдуться провідні компанії, а організатори готують насичену програму свята.

Активна програма на стендах

Понад 300 учасників презентують все, що потрібно аграрію, новинки та найпопулярніші моделі техніки. Для ґрунтообробної техніки будуть обладнані демонстраційні полігони. Окрема локація - «Фестиваль інновацій», де 40 учасників представлять рішення для точного землеробства, управління господарством, пристрої та агро стартапи. Деякі пристрої будуть представлені в Україні ексклюзивно на AGROSHOW. 

14 червня 2021 року

1. Діти віком до 16 років з 22:00 до 6:00 години можуть перебувати у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування лише в присутності принаймні одного з батьків чи іншого законного представника дитини або особи, яка її супроводжує і несе за неї персональну відповідальність.

2. Власники закладів, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладів громадського харчування та уповноважені ними особи зобов’язані вживати заходів щодо недопущення у такі заклади з 22:00 до 6:00 години дітей до 16 років без супроводження принаймні одного з батьків чи іншого законного представника дитини або особи, яка її супроводжує і несе за неї персональну відповідальність.

14 червня 2021 року

12 червня у м.Пирятин відбулася зональний етап обласної спартакіади ГО ВФСТ «Колос» серед територіальних громад на «Кращу спортивну громаду Полтавщини 2021 року». Представники 6 громад області грали в міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шахи та шашки.

Команда Гребінківської громади впевнено перемогла в загальному заліку.

Наступного тижня наша команда візьме участь у фіналі, який буде проведено у с. Розсошенці Щербанівської громади Полтавського району.

Дякуємо всім спортсменам-учасникам за відданість спорту і командну роботу, а вболівальникам за палку підтримку!

Разом до перемоги!

13 червня 2021 року

Як відомо, на виїзд за кордон дитині теж потрібен окремий закордонний паспорт. Біометричний закордонний паспорт для дитини можна виготовити з народження. Його оформлення має кілька відмінностей від “дорослого” закордонного паспорту, а саме:

- неповнолітнім документ видається строком на чотири роки. З 16-ти років видають  закордонний паспорт, термін дії якого становить 10 років;

- відцифрований підпис вноситься лише для дітей, що досягли 14 років;

- відбитки пальців зчитуються та вносяться лише для дітей, що вже досягли 12 років, – і лише за згодою батьків;

- присутність дитини, що ще не досягла 12 років не є обов’язковою, батьки можуть надати для сканування кольорову матову фотокартку дитини 10×15 см. 

11 червня 2021 року

Гребінківський район газопостачання АТ”Лубнигаз” доводить до Вашого відому, що з 9-00 год. 14.06.2021 року до 16-30 год. 18.06.2021 року буде припинено газопостачання с.Оржиця у зв’язку з технологічним ремонтом підвідного газопроводу до цього села та газопроводів-вводів до житлових будинків і перевіркою на герметичність всіх газових лічильників із зняттям їх до лабораторії в АТ “Лубнигаз”.

Також з 9-00 год. до 14-00 год. 17.06.2021 року буде припинено газопостачання с.Олександрівка, с.Сімаки та с.Високе у зв’язку з проведенням технологічних робіт на ГРП с.Олександрівка.

Відновлення газопостачання буде проведено після виконання всіх запланованих робіт.

10 червня 2021 року

Гребінківська громада отримає субвенцію на підключення до широкосмугового оптичного інтернету (оптоволокно). Григорівка, Майорщина, Почаївка, Сліпорід-Іванівка, Стукалівка та Тарасівка будуть з якісним та швидкісним інтернет-з‘єднанням. Що особливо цінно, враховуючи віддаленість цих населених пунктів. Це допоможе забезпечити рівний доступ та можливості для кожного жителя нашої громади.

Інтернет – необхідність для розвитку країни. Це фундамент, на якому будується успішна цифрова держава. Уряд затвердив розподіл 483,8 млн гривень 670 територіальним громадам для реалізації проєкту “Інтернет-субвенція”. Детальніше за посиланням https://datastudio.google.com/.../960c1212.../page/lVANC

9 червня 2021 року

Реєструємо ПРРО

Сектор організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Полтавській нагадує платникам про порядок використання програмного реєстратора розрахункових операцій (далі - ПРРО). 

8 червня 2021 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 21 по 27 червня 2021 року (переглянути графік відключень).

7 червня 2021 року

Відповідно до Закону України «Про розвиток і державну підтримку малого та середнього підприємництва в Україні» рішенням другої сесії восьмого скликання Полтавської обласної ради від 29.12.2020 №32 затверджено Комплексну програму розвитку малого та середнього підприємництва у Полтавській області на 2021-2023 роки (далі - Програма). Програма розміщена на вебсайті Полтавської обласної ради за посиланням https://oblrada-pl.gov.Ua/ses/8/2/32.pdf.

Одним з напрямків Програми є підтримка соціального підприємництва. Місія соціального підприємства допомога вразливим групам населення за рахунок власного прибутку (працевлаштування та безкоштовні психологічні послуги, профнавчання тощо).

7 червня 2021 року

Реабілітаційне лікування на базі санаторно-курортних закладів дозволяє швидше відновитись після важких захворювань, операцій і травм, а в деяких випадках уберегти від настання первинної інвалідності.

Кожна застрахована (офіційно працевлаштована) особа, яка знаходиться в стаціонарі закладу охорони здоров’я, має можливість пройти курс такого лікування за кошти Фонду соціального страхування України. Пацієнти направляються на реабілітацію після закінчення гострого періоду захворювання та за наявності визначеної медичної потреби.

6 червня 2021 року

Шановні працівники засобів масової інформації!

 

Прийміть щирі вітання з нагоди відзначення вашого професійного свята – Дня журналіста!

Ваша професія – одна з тих, в які приходять за покликом небайдужого серця. Саме ви формуєте громадську думку та відстоюєте інтереси людей, допомагаєте аналізувати проблеми і знаходити ефективні шляхи їх вирішення.

Щиро дякую вам за вірність своєму покликанню, послідовність та принциповість у висвітленні актуальних питань життя нашої громади.

Зичу вам міцного здоров'я, миру, добра, щастя, сімейного затишку і благополуччя. Творчого вам натхнення, вагомих здобутків у професійній діяльності, зростання аудиторії ваших шанувальників.

 

З повагою

міський голова                                                                    Віталій Колісніченко

4 червня 2021 року

Гребінківський район газопостачання АТ”Лубнигаз” доводить до Вашого відому, що з 9-00 год. 07.06.2021 року до 16-30 год. 11.06.2021 року буде припинено газопостачання с.Загребелля у зв’язку з технологічним ремонтом підвідного газопроводу до цього села та газопроводів-вводів до житлових будинків і перевіркою на герметичність всіх газових лічильників із зняттям їх до лабораторії в АТ “Лубнигаз”. Відновлення газопостачання буде проведено після виконання всіх запланованих робіт.

3 червня 2021 року

З початку року від платників єдиного податку фізичних осіб Полтавщини до бюджету надійшло 342,3 млн.гривень

Станом на перше травня 2021 року на податковому обліку ГУ ДПС у Полтавській області значаться 42 652 платника єдиного податку, з них: 1 групи - 6 597 платників; 2 групи - 19 303 платника; 3 групи - 16 752 платника.

3 червня 2021 року

Полтавська торгово-промислова палата спільно з Горішньоплавнівською міською радою за підтримки Торгово-промислової палати України та Полтавської обласної державної адміністрації планують проведення Міжнародного проєкту: ярмарки - форуму «Плавні.Текстиль#UkraineNOW». Основна мета ярмарки - форуму якісний діалог з підприємствами бізнесу Полтавщини в текстильній галузі, сприяння пошуку нових партнерів, сировинних ринків, та ринків збуту.

2 червня 2021 року

Невдовзі пора відпусток, тому час нагадати про паспортні документи для виїзду за кордон.

Річ у тому, що деякі країни, керуючись власними правилами, відмовляють у перетині їхнього кордону тим, у кого за пів року (і менше) спливає термін дії паспорта.

Тож Міграційна служба Полтавщини рекомендує перевірити термін дії закордонного паспорту перш ніж планувати довгоочікувану подорож за кордон.

До речі, оформити закордонний паспорт можна у будь-якому підрозділі міграційної служби Полтавщини незалежно від місця реєстрації. 

2 червня 2021 року

31 травня на базі Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І. П. Котляревського в межах проєкту "Дія. Цифрова освіта" відбулася офіційна передача 150 одиниць комп’ютерної техніки для 8 територіальних громад Полтавщини. Серед них і Гребінківська громада, яка отримала 32 комплекти техніки. Відтепер у бібліотеках-філіях сільських населених пунктів громади є змога отримати послуги, пов’язані із підвищенням цифрової грамотності громадян.

2 червня 2021 року

1 червня 2021 року під головуванням міського голови Віталія Колісніченка відбулася щотижнева апаратна нарада. Обговорили основні підсумки роботи протягом минулого тижня, зазначили проблемні питання по відповідних сферах та пріоритети у роботі на найближчий час.

Особливу увагу було приділено сфері медицини. Серед іншого, було наголошено, що завдяки плідній роботі минулого тижня вирішено ряд робочих питань, зокрема, стосовно фінансування КНП «Гребінківська міська лікарня». Реформа системи фінансування охорони здоров’я почалася у 2018 році, а з 1 квітня 2020 року всі заклади охорони здоров’я екстреної медичної допомоги, вторинної медичної допомоги, інші заклади уклали договори з Національною службою здоров’я України і фінансуються напряму з державного бюджету. Таким чином почав реалізовуватися принцип, коли гроші йдуть за пацієнтом. Заклади охорони здоров’я надають медичні послуги за Програмою медичних гарантій, та за умови обмеженого переліку цих послуг фінансування закладів є недостатнім для їх функціонування. Подібні проблеми з фінансуванням лікарень виникли по всій Україні і Гребінківська міська лікарня не стала винятком. Міським головою надано ряд доручень профільному заступнику та керівництву лікарні для вирішення цього питання.

1 червня 2021 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 14 по 20 червня 2021 року (переглянути графік відключень).

1 червня 2021 року

Міністерство розвитку громад та територій України проводить у 2021 році конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування».

Конкурс оголошено 20 травня 2021 року під час вебінару «Успішно реалізовані громадські ініціативи та проекти - індикатор взаємодії влади та громади», який організовано Міністерством розвитку громад та територій України разом з Комітетом Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування за підтримки Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні.

Детальніше про конкурс http://www.slg-coe.org.ua/best_practicies_ann_21/

1 червня 2021 року

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей в парку Гребінківського міського будинку культури проведено справжнє свято для дітей та дорослих. Міський голова Віталій Колісніченко привітав маленьких мешканців нашої громади та нагородив обдарованих дітей грошовими сертифікатами відповідно до Програми роботи з обдарованою молоддю.  З вітальним словом до дітей звернулася начальник відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради Леся Радченко.

Яскраві фотозони, цікаві майстер-класи, святковий концерт за участю талановитих дітей,  розважальна програма, конкурси, різноманітні атракціони, солодощі та морозиво  подарували гарний настрій усім присутнім.      

1 червня 2021 року

1 червня в Україні відзначається – Міжнародний день захисту дітей. Це – прекрасне свято радості та надії! Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про дітей і допомагає твердо стати на ноги – батьків, вихователів, учителів, наставників. Ми, дорослі, прагнемо, щоб діти зростали здоровими, радісними та щасливими. З нагоди Міжнародного дня захисту дітей до Майорщинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату завітали:

Жолобецька Валентина Миколаївна – начальник служби у справах дітей Гребінківської міської ради,

Макогон Ірина Петрівна – головний спеціаліст служби у справах дітей Гребінківської міської ради,

Хомкіна Людмила Станіславівна – головний спеціаліст служби у справах дітей Лубенської райдержадміністрації...

1 червня 2021 року

Дорогі діти! Шановні батьки!

Щороку, в перший день літа, ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас, це й свято тих, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше натхнення. Саме тому, святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей українських дітей, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання їхніх прав.

Одвічна істина – «діти – наше майбутнє». Тому ми повинні зробити все можливе, щоб це майбутнє було квітучим, радісним та спокійним. Тож давайте сіяти в дитячих серцях зерна поваги, терпіння, взаєморозуміння, турботи та любові. Тоді над нашими головами завжди буде мирне небо, довкола ряснітимуть засіяні хлібами поля, а звідусіль лунатиме безтурботний сміх прийдешніх поколінь.

Зичимо вам, хлопчики та дівчатка, міцного здоров’я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул, мирного неба над головою!

Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю рідного краю та України.

 

З повагою

міський голова                                                                                    Віталій Колісніченко


Анонси подій
11 березня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 246  від 11 березня 2024 року, 28 березня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 41-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.383679 sec.)