19 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 10
візитів сьогодні: 92
візитів всього: 170973
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 грудня 2018 року

Шановні гребінківці!

 

Ось і пройшов ще один рік. Рік, що відходить у минуле, був для нас особливим. 2018 рік – це перший рік життя Гребінківської об’єднаної територіальної громади, яка утворилася у 2017 році в зв’язку з реформою, що відбувається в нашій державі, реформою децентралізації, передачі більше повноважень на місця. Рік становлення для нашої громади був складним та вирішальним, і все було вперше: і бюджет об’єднаної громади, і реформа освіти, і покращення матеріально-технічної бази навчальних закладів, і розробка стратегії розвитку, і соціальний захист, і благоустрій, і покращення зовнішнього освітлення, і розширення мережі водопостачання, і забезпечення функціонування 27 закладів соціально-культурної інфраструктури не лише міста, а й сільських населених пунктів, що увійшли до складу об’єднаної громади. Крім того, з бюджету громади надавалась посильна фінансова підтримка у забезпеченні роботи закладів охорони здоров’я району: Центральної районної лікарні та Центру первинної медико-санітарної допомоги, а також центру соціального обслуговування населення.

Ми набували нового життєвого досвіду, робили усе, аби наша громада була гарною та затишною як для своїх мешканців, так і для гостей.

Рік, що відходить у минуле, є водночас складним і визначальним для нас, адже у непростих фінансово-економічних, політичних і соціальних умовах, що склалися у нашій державі, нам вдалось успішно розв’язати низку важливих для громади питань, закласти у стратегічний план життєво важливі проекти для подальшого розвитку інфраструктури громади. Вірю, що любов до нашого спільного дому, прагнення зробити його кращим, буде і надалі слугувати головним пріоритетом на майбутнє.

2018 рік запам’ятається нам багатьма важливими подіями та гідними здобутками. Гребінківська громада в черговий раз виявила свою згуртованість, патріотизм, мудрість. Нам вдалося залучити значні кошти з державного бюджету на соціально-економічний розвиток громади, а також інфраструктурну субвенцію для придбання сучасної техніки – екскаватора.

Звичайно, що всі події які відбуваються в державі не оминають і нашу громаду. На превеликий жаль на сході України продовжується військове протистояння, тож зі словами великої вдячності хочу згадати земляків військовослужбовців, які сьогодні зі зброєю в руках боронять рідну землю, її цілісність та незалежність. І тим самим дають змогу тисячам родин мати новорічне свято. Звісно, всі не можуть воювати, хтось повинен і врожай збирати, навчати та виховувати дітей, забезпечувати економічний розвиток держави, але вистояти і перемогти зможемо тільки всі разом.

Дякую всім, хто своєю працею, талантом, мужністю та відвагою уславлював рідний край. Хочу сказати слова вдячності всім підприємцям, фермерам, працівникам залізничного транспорту, бюджетної сфери, інших підприємств і установ, які щоденною працею звеличують нашу громаду і цим самим наповнюють бюджет нашої громади. Сьогодні ми всі згуртовані над вирішенням цілого ряду нових проектів по розвитку спільної територіальної громади.

Новий рік - це свято, яке ми радісно чекаємо й зустрічаємо зі світлими почуттями й добрими сподіваннями. Тож маємо не лише зберегти досягнуте, але й докласти максимум зусиль, щоб наші сміливі плани й сподівання втілилися в життя.

Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться. Нехай же усе, що ви загадаєте у новорічну ніч, якнайповніше реалізується й здійсниться вже у найближчому майбутньому.

Нехай Новий рік увійде до Вашої оселі добрим і радісним, принесе злагоду і достаток, натхнення на нові вагомі здобутки та впевненість у майбутньому! Нехай у Ваших душах не згасає віра у здійснення усіх найзаповітніших мрій, справдження добрих надій та прагнень!

Нехай принесе Новий рік у кожну сім`ю мир, здоров`я та благополуччя, спокій та добробут!

Нехай здоровими та щасливими будуть ваші діти та батьки!

Божого благословення вам, вашим сім’ям та родинам!

 

З повагою,

міський голова                                                                                                            В. Колісніченко

29 грудня 2018 року

28 грудня на сцені Гребінківського міського будинку культури відбулася цікава Новорічна казка-феєрія для дітей "Новорічні пригоди Котигорошка". Присутні дітки та їх батьки із захопленням поринули у казковий світ та активно допомагали відшукати Новорічну красуню - ялинку. Як завжди в казках, добро перемогло і свято продовжилося біля стрункої красуні в холі на другому поверсі МБК.

27 грудня 2018 року

21 грудня 2018 року було проведено пленарне засідання 15 сесії Гребінківської міської ради сьомого скликання. Вів засідання міський голова Віталій Колісніченко. Перед початком засідання депутатів привітали з наступаючими новорічними та різдвяними святами вихованці місцевого Центру дитячої та юнацької творчості.

На порядок денний виносились 15 питань, які напередодні сесії розглядалися на спільних засіданнях постійних комісій та виконавчого комітету. На початку засідання затвердили ряд розпоряджень міського голови, прийняті в міжсесійний період з питань внесення змін до бюджету та про надання матеріальних допомог. Зокрема, вирішено надати матеріальну допомогу жителям об’єднаної громади: до Дня людей з інвалідністю інвалідам І групи; учасникам АТО та військових конфліктів за межами України до Дня збройних сил та Дня введення військ в Афганістан; ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС до Дня вшанування ліквідаторів. Також прийнято ряд змін до програм та бюджету.

25 грудня 2018 року

Дорогі воїни-інтернаціоналісти! Шановні земляки!

 

В цей день ми висловлюємо слова пошани тим людям, які пройшли через випробування Афганської війни, вклоняємось мужності та безмежній вірності  військовому обов’язку та Присязі воїнам, які входили до складу учасників бойових дій на території інших держав.

Ви витримали тяжкі військові будні, демонстрували приклади мужності, офіцерської честі та відчули, що таке війна, коли всі ми жили мирно.

Висловлюємо подяку воїнам-афганцям, які, змінивши військову форму на цивільний одяг, зайняли активну громадянську позицію, стали справжніми вихователями юного покоління. Ви є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі у наші дні.

В цей день, віддаючи шану тим, хто пройшов пекло війни в Афганістані, ми схиляємо голову перед вашою відвагою та мужністю.

Ми бажаємо всім Вам та Вашим родинам щастя, здоров’я, благополуччя, достатку, мирного неба над головою.

 

З повагою

Міський голова                                                                                         Віталій Колісніченко

22 грудня 2018 року

Шановні працівники і ветерани енергетичної галузі!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня енергетика!

Серед галузей, що зміцнюють економічну могутність нашої держави, одне з чільних місць займає енергетика, яка наповнює життєдайною силою практично усі сфери людської діяльності. Саме це робить професію енергетика однією з найнеобхідніших та найпрестижніших.

Ми вдячні вам за нелегку та вкрай важливу працю, адже від неї залежать добробут громадян, стабільна робота підприємств і установ, енергетична безпека держави. Результат вашої наполегливої та сумлінної праці – це один із показників успішності громади. Завдяки відданості професії, майстерності та відповідальному ставленню до своїх професійних обов`язків ви вирішуєте проблеми сьогоднішнього дня і з упевненістю дивитеся в завтрашній день.

Тож бажаємо всім вам натхнення та успіхів у реалізації професійних завдань, планів і задумів. Міцного здоров’я, щастя, достатку, благополуччя, миру, злагоди вам і вашим родинам.

 

З повагою

Міський голова                                                                                                                  В.І. Колісніченко

22 грудня 2018 року

21 грудня з нагоди професійного свята Дня енергетика в Україні в «Гребінчиній світлиці» міського народного краєзнавчого музею відбулась зустріч з ветеранами-енергетиками. Усім присутнім ветеранам було вручено грамоти за вагомий внесок в розбудову електроенергетичної системи в місті та районі, плідну працю по забезпеченню її стійкого функціонування та з нагоди професійного свята.

Кожен з запрошених розповів про свою трудову діяльність та поділився спогадами про минулі часи роботи на підприємстві.

Зі словами вдячності звернувся Галян Олександр Миколайович до організаторів зустрічі та побажав «Гребінчиній світлиці» й надалі проводити таку чудову традицію зустрічей.

21 грудня 2018 року

20 грудня в Гребінківській дитячій музичній школі відбувся Новорічний концерт для батьків учнів молодших класів викладача Гринь Наталії Олексіївни. Радісні посмішки дітей, вдячні і щасливі обличчя батьків, гучні оплески глядачів – результат кропіткої щоденної роботи викладача і її великої любові до професії. Прикладом для вокалістів–початківців був виступ випускниці класу сольного співу Августіни Мадяр, яка зачарувала своїм оксамитовим тембром голосу. Свято пісні відбулося.

20 грудня 2018 року

19 грудня в День Святого Миколая біля міського Будинку культури засяяла вогнями Новорічна красуня – ялинка. На її відкриття зібралося багато дітей та дорослих.

Біля ялинки відбулося театралізоване дійство, учасниками якого були гуртківці Гребінківського міського будинку культури, Центру дитячої та юнацької творчості та учні Гребінківської дитячої музичної школи.

Святий Миколай разом із міським головою привітали присутніх зі святом та подарували усім дітям солодкі «Миколайчики».

Святковий настрій та позитивні емоції отримав кожен, хто відвідав свято.

19 грудня 2018 року

Розпочалися святкові ранки в дошкільних навчальних закладах Гребінківської громади. Сьогодні, 19 грудня, на святкове дійство з нагоди Новорічних та Різдвяних свят до діток молодшої групи дитячого садка “Теремок” завітав міський голова Колісніченко Віталій Іванович, який привітав діток та вручив їм новорічні подарунки.

19 грудня 2018 року

18 грудня 2018 року відбулося спільне засідання виконавчого комітету та постійних депутатських комісій Гребінківської міської ради.

Першочергово було розглянуто проекти рішень питань, які будуть винесені на засідання 15 сесії міської ради 7 скликання, а саме: про затвердження розпоряджень міського голови прийнятих в міжсесійний період з питань внесення змін до бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік; про затвердження розпоряджень міського голови про надання матеріальних допомог у відповідності до Програм Гребінківської ОТГ на 2018 рік; про внесення змін до Програм Гребінківської ОТГ на 2018 рік...

19 грудня 2018 року

В Україні здавна шанують Миколу Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей та бідних, тих, хто найбільше потребує любові та турботи.

Це світле і радісне свято першим приходить до нас як добра зимова казка, сповіщаючи наближення Різдва Христового та Нового Року. Воно дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі почуття надії і любові, надихає на добрі справи і милосердя до інших.

Дорогі наші малята! Я більш ніж упевнений в тому, що протягом року ви були слухняними, а тому Святий Миколай завітає до кожного з вас і під подушку покладе омріяний подарунок!

Шановні дорослі! Діти – це наше майбутнє. Сьогодні саме ми повинні забезпечити всі умови, щоб вони росли здоровими та щасливими. Цього дня кожен з нас має можливість допомогти Чудотворцю й подарувати дітям казку. Малеча повинна бачити, що у цьому світі є місце для добра, що чудеса – реальні, а мрії – здійснюються.

У День Святого Миколая хочу побажати кожній родині добра і щастя. Нехай тепло і ласка не покидає ваші оселі, а Святий Миколай приносить тільки радість.

Нехай цьогорічне свято запам'ятається усім приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями. Вірте в диво і робіть його самі. Живіть чесно, правильно, забудьте всі образи, робіть людям добро, і воно повернеться до вас сторицею.

Зі святом!

 

З повагою

Міський голова                                                                                                            Віталій Колісніченко

19 грудня 2018 року

Шановні адвокати!

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем адвокатури.

Адвокат з огляду на умови своєї діяльності, безперечно, є служителем і творцем права. Це та особливість, що незмінно присутня в діяльності адвоката в усі часи, що передається з покоління в покоління та зміцнює віру в силу права. Діяльність адвокатури є важливим показником гуманності, демократії і прогресу в державі.

Спасибі вам за відданість своїй справі та за розуміння важливості завдань, що стоять перед вами.

Щиро зичимо міцного здоров'я, щастя, благополуччя, витримки та завзяття, мудрості, мирного неба над головою, родинного щастя і нових перемог у відстоюванні справедливості.

Зі святом!

 

З повагою

Міський голова                                                                                                           В.І. Колісніченко

18 грудня 2018 року

У вівторок, 18 грудня 2018 року, пройшла щотижнева апаратна нарада за участі керівників структурних підрозділів міської ради, керівників комунальних підприємств, в.о. старост. Було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період. Зокрема проведення спільного засідання виконкому та постійних депутатських комісій, пленарне засідання 15 сесії міської ради.

18 грудня 2018 року

У відповідності до рішення 14 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання від 27.11.2018 року на замовлення міської ради придбано штучну ялинку, загальною вартістю разом з доставкою – 138 тис. 400 грн., для прикрашання ялинки придбані гірлянди - на суму 23 тис. 760 грн., новорічні прикраси (різнокольорові кулі) - на суму 14 тис. 940 грн. Також придбано антивандальну огорожу на суму 33 тис. 200 грн.

Ялинку встановлено на площі поблизу міського Будинку культури. На свято Святого Миколая 19 грудня о 1730 відбудеться засвічення Ялинки та святкове дійство. Запрошуємо всіх жителів та гостей на свято.

Також до Новорічних та Різдвяних свят за кошти бюджету Гребінківської ОТГ придбані новорічні подарунки дітям дошкільних навчальних закладів та учням пільгових категорій загальноосвітніх навчальних закладів. Новорічні подарунки будуть вручені дітям під час проведення святкових заходів в навчальних закладах.

17 грудня 2018 року

17 грудня 2018 року у залі засідань міської ради пройшло засідання Клубу громадського діалогу на тему: «Обговорення проекту Стратегії розвитку Гребінківської міської об’єднаної громади до 2028 року». Для обговорення зібралися представники громадських організацій, депутати міської ради, в.о. старости, підприємці, працівники освітньої та медичної галузі, члени виконавчого комітету, ЗМІ, посадові особи органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади. 

15 грудня 2018 року

Шановні судді та працівники судів!

 

Прийміть щирі вітання з професійним святом!

Почесна й нелегка місія служіння правосуддю вимагає від вас високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей - честі, гідності, відданості справі й наполегливості. Саме від вашої самовідданої праці залежить дотримання конституційних прав і свобод людини, надійний захист громадян від беззаконня.

То ж нехай кожне прийняте вами рішення буде виваженим та справедливим, а людська шана стане гідною подякою за плідну працю та чесність.

З нагоди професійного свята щиро бажаємо вам міцного здоров'я, професійних досягнень, сімейного щастя, благополуччя, натхнення, мудрості, нових звершень, мирного неба!

 

З повагою,

Міський голова                                                                                                       В.І. Колісніченко

14 грудня 2018 року

14 грудня 2018 року відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій міської ради - комісії з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування та комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та ЗМІ.

Депутати узгодили порядок денний 15 сесії міської ради, пленарне засідання якої заплановане на 21 грудня 2018 року о 14 годині. Також розглянули проекти рішень стосовно земельних питань та проект плану діяльності Гребінківської міської ради з підготовки регуляторних актів на 2019 рік та рекомендували сесії міської ради затвердити відповідні рішення на сесії. 

14 грудня 2018 року

14 грудня в міському Будинку культури відбулися урочистості та концерт з нагоди вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. Зі словами вдячності до присутніх ліквідаторів звернулися заступник міського голови Волошин В.А., керівник апарату райдержадміністрації Мірошник Р.О., керуючий справами районної ради Зоркін О.В.

Чудовий настрій усім присутнім подарували учасники художньої самодіяльності міського Будинку культури, Центру дитячої та юнацької творчості та сільські заклади культури.

14 грудня 2018 року

 

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

14 грудня ми відзначаємо  День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

Сьогодні ми складаємо шану мужнім людям, які у трагічний час Чорнобильської катастрофи приборкували ядерну стихію, захищаючи українську землю та увесь світ від смертельної небезпеки. Ми не маємо права забувати про самопожертву ліквідаторів аварії на ЧАЕС, які пройшли через усі кола ядерного пекла. Багато з цих людей не дожили до теперішніх днів задля збереження життя і здоров’я майбутніх поколінь.

Ви завжди будете взірцем патріотизму та високого виконання свого обов’язку для усіх наступних поколінь. Ви залишаєтеся взірцем і для наших героїв-воїнів Антитерористичної операції та Операції Об'єднаних сил, які сьогодні захищають мир та спокій на східному кордоні України.

Дякуємо Вам за самопожертву, відвагу та сміливість.

Шановні ліквідатори! Бажаємо вам, вашим рідним і близьким міцного здоров’я, довгих років життя, злагоди, сімейного благополуччя та гідних умов життя.

 

З повагою,

Міський голова                                                                                            В.І. Колісніченко

13 грудня 2018 року

11 грудня 2018 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради.

Члени виконкому заслухали Програму «Територіальна оборона» на 2018-2020 роки та прийняли рішення погодити та рекомендувати сесії міської ради затвердити на черговому засіданні.

З метою дотримання державної регуляторної політики та планування регуляторної діяльності на 2019 рік, відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» члени виконкому розглянули питання «Про погодження Плану діяльності з підготовки регуляторних актів Гребінківської міської ради на 2019 рік» та прийняли рішення: рекомендувати сесії Гребінківської міської ради затвердити План діяльності з підготовки регуляторних актів Гребінківської міської ради на 2019 рік.

12 грудня 2018 року

11 грудня у Гребінківській дитячій музичній школі відбулися два конкурси, а саме: виставка-конкурс образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва «Тварини в образотворчому мистецтві» та  конкурс на краще виконання п’єси «Моя улюблена тваринка» серед учнів 2-5 класів образотворчого мистецтва та 1-4 класів відділу фортепіано та струнно-смичкових інструментів.

11 грудня 2018 року

11 грудня в м.Гребінку було доставлено штучне покриття та комплектуючі матеріали для облаштування спортивного майданчика по вул. Героїв України.

Відповідно до норм, покриття повинно вкладатись при температурі не нижче +80 С тепла, тому дані роботи будуть розпочаті після закінчення зимового періоду. Отже весна відкриє двері спортивного майданчика для всіх бажаючих займатися спортом.

11 грудня 2018 року

11 грудня 2018 року відбулася щотижнева апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів міської ради, начальниками комунальних підприємств, в.о. старост. Розглянули найбільш актуальні питання життєдіяльності об’єднаної громади. На початку наради йшлося про виконання розпорядження голови ОДА «Про забезпечення системи заходів оборони у Полтавській області» та розпорядження військового комісаріату про оповіщення військовозобов’язаних, які перебувають на військовому обліку у Гребінківському військкоматі, для звірки облікових даних.

7 грудня 2018 року

7 грудня в міській публічній бібліотеці відбувся круглий стіл з нагоди Дня місцевого самоврядування, в якому взяли участь секретар Гребінківської міської ради Цапенко Л.В., начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Рябека Л.О., головний спеціаліст відділу  інфраструктури, муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Антонов В.О., виконувачі обов'язків старост – Єфременко С.Т., Малярик І.П., депутати міської ради – Ільчук О.В., Мисак М.А., Чайка С.І., Сотніченко К.В. та учні 10 класів Гребінківської гімназії.  

Зустріч відбулась в затишній та доброзичливій атмосфері. Молодь активно долучилася до процесу обговорення досягнень, проблем та перспектив місцевого самоврядування.

7 грудня 2018 року

Шановні депутати міської ради, працівники міської ради, активісти міської об'єднаної територіальної громади,

ветерани органів місцевого самоврядування!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування! Це свято усіх активних громадян, тих, хто вболіває за проблеми громади, дбає про її розквіт і зростання.

Представляти громаду, знати її проблеми і докладати всіх зусиль для їх вирішення – почесна і відповідальна місія.

Шановні ветерани органів місцевого самоврядування! Хочу висловити слова подяки Вам за те, що Ви, перебуваючи на посадах в органах місцевого самоврядування, віддали часточку душі в становлення та розвиток місцевої громади. Прийміть слова вдячності і поваги за ваш професіоналізм, активну громадянську позицію, патріотизм та відданість ідеї розбудови місцевої демократії  в Україні.

Наша держава взяла курс на децентралізацію, а це означає, що кожна місцева громада отримає більше повноважень та стане справжнім господарем. Адже місцеве самоврядування – це найбільш наближена до людей ланка влади. До нас перших люди йдуть зі своїми проблемами та сподіваннями. І саме від професіоналізму, досвіду, компетенції та відповідальності працівників органів місцевого самоврядування залежить добробут людей та майбутнє громади.

Нехай цей урочистий день додасть усім сил і наснаги на добрі справи, впевненості у завтрашньому дні, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя об'єднаної територіальної громади!

Нехай злагода і добробут, здоров’я усієї Вашої родини забезпечать душевний спокій та гарний настрій, а вірні друзі та об’єднаний спільною метою високопрофесійний колектив сприяють звершенням в ім’я розквіту територіальної громади та Української держави, а щира людська вдячність та повага нехай будуть вашою нагородою за нелегку працю.

 

З повагою,

Міський голова                                                                                                            Віталій Колісніченко

7 грудня 2018 року

З нагоди Дня Збройних Сил України, який відзначається щороку 6 грудня, відбулася урочиста церемонія нагородження учасників АТО і ООС та волонтерів, а також святковий концерт у міському Будинку культури. З вітальними словами до присутніх звернулися заступник міського голови Володимир Зінченко, голова Гребінківської РДА Віталій Роспопов, голова всеукраїнського об’єднання громадян «Країна» у Гребінківському районі Микола Коваль.

Приємним доповненням до свята став концерт за участі художніх колективів та вокалістів району, які подарували чудовий настрій усім глядачам. Також всі присутні в залі могли долучитися до акції «Голуб миру» - символічних паперових голубів прикріпляли до карти України, щоб запанував мир.

6 грудня 2018 року

 

Шановні військовослужбовці! Дорогі ветерани Збройних Сил України!

Від щирого серця вітаю вас з Днем Збройних Сил України!

Це свято сильних, мужніх і сміливих людей, готових у будь-який час стати на захист країни, своєї громади, рідних та близьких.

У цей святковий день з вдячністю ми вшановуємо тих, хто присвятив своє життя служінню Вітчизні, хто стояв у витоків створення нашого війська, хто сьогодні захищає рубежі нашої держави, вдень і вночі забезпечує мир і спокій наших громадян.

Бажаю всім військовослужбовцям із честю пройти складні випробування, що випали на вашу долю, повернутися до рідних домівок живими і здоровими!

Сьогодні, схиливши голови, з молитвою згадуємо і тих, хто віддав своє життя в боротьбі за українську землю. Подвиги всіх Героїв України ми будемо пам’ятати і берегти в історії як приклад самопожертви, патріотизму, мужності і любові до рідного краю та свого народу.

Дякую за патріотизм і вклоняюсь усім ветеранам, учасникам АТО, учасникам операції об'єднаних сил, військовослужбовцям, воїнам запасу, волонтерам, батькам та матерям солдатів, зичу міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди вам та вашим родинам. А головне – перемоги, миру й благополуччя Україні.

 

З повагою,

Міський голова                                                                                                                      В.І. Колісніченко

3 грудня 2018 року

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю. Відповідно до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік та розпорядження міського голови №359 від 26.11.2018 року «Про надання матеріальної допомоги інвалідам І групи до Дня інваліда» вирішено надати матеріальну допомогу в розмірі 500 гривень інвалідам І групи жителям Гребінківської ОТГ.

Для отримання матеріальної допомоги необхідно звернутися до відділення Полтава-банк за адресою: м.Гребінка, вул. Євгена Гребінки, 11. При собі мати паспорт та ідентифікаційний код. Телефон для довідок: 2-14-81.

3 грудня 2018 року

Цей день покликаний привернути увагу громадськості до проблем, яких набагато більше в людей з особливими потребами, і на які суспільство зобов’язане звернути увагу та допомогти вирішити.

Сьогодні особливого вшанування і відзначення заслуговують ті інваліди, які не впали в розпач, не замкнулись у собі, а в силу власних можливостей працюють, беруть активну участь в громадському житті громади, займаються спортом, репетиторством, рукоділлям, художніми промислами і самодіяльністю, виховують дітей і онуків.

Приємно відзначити, що більшість інвалідів проявляють високі громадські й морально-вольові якості, живуть повноцінним життям і є прикладом для всіх нас.

Дякую всім, хто опікується інвалідами, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги — це реальний вияв людяності та любові до ближнього. Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні.

Щиро дякую нашим найвідважнішим громадянам за терпіння, розуміння і вміння приймати все зі спокійним і чистим серцем. Бажаю вам міцності духу, оптимізму, здоров’я, миру, а всім нам — побільше душевної щедрості і милосердя, які втілилися б у добрі справи.

 

З повагою,

Міський голова                                                                                                 В.І. Колісніченко


Анонси подій
11 березня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 246  від 11 березня 2024 року, 28 березня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 41-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.337595 sec.)