28 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні:
візитів всього: 171144
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
30 червня 2022 року

До уваги мешканців громади!

6 липня 2022 року Полтавське казенне експериментальне протезно-ортопедичне підприємство буде проводити прийом у м.Гребінка.

Лікар-ортопед буде вести прийом та безкоштовну консультацію стосовно можливості безкоштовним забезпеченням протезно-ортопедичними виробами (ортопедичне взуття, ортези, протези).

30 червня 2022 року

Гребінківська громада в рамках співпраці з ГФ 'Капеланський патруль" та Дім милосердя м.Лубни отримала гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування для внутрішньо переміщених осіб.

29 червня 2022 року

19 червня 2022 року на благодійному ярмарку «Разом до Перемоги», який проходив на площі перед Гребінківським міським будинком культури, жителями нашої громади зібрано кошти на потреби Збройних Сил України в сумі 92 тис. 585 грн. 

28 червня 2022 року

Сьогодні, в такий нелегкий для кожного з нас час, ми відзначаємо 26 річницю з дня прийняття основного закону – першої Конституції незалежної української держави.

В парку Гребінківського міського будинку культури з цієї нагоди відбувся мітинг, на якому проходив збір коштів на потреби та підтримку Збройних Сил України.

В рамках заходу секретар міської ради Людмила Цапенко нагородила актив ветеранської організації Гребінківської громади пам’ятними медалями «35 років ветеранській організації України».

28 червня 2022 року

Сьогодні, 28 червня 2022 року, на території Полтавської області оголошено Днем жалоби з метою вшанування пам’яті загиблих внаслідок обстрілу ТРЦ у місті Кременчук.

На знак скорботи буде приспущено Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій.

Також змінено формат благодійного концерту до Дня Конституції. Сьогодні о 18.00 в парку міського Будинку культури відбудеться мітинг та благодійна акція "З вірою у перемогу" для збору коштів для ЗСУ.

28 червня 2022 року

Гребінківська громадо!

 

28 червня – День Конституції України.

Конституція – це життєве кредо України. Це базис, на якому сформована Українська держава. Власне з ухваленням Конституції України розпочалася нова епоха в історії, в якій назавжди законодавчо закріпилися прадавні прагнення українського народу жити в незалежній та самостійній державі.

Сьогодні все це у нас намагається відібрати наш тисячолітній московський ворог, знову розпаливши вогонь повномасштабної війни. Забрати нашу свободу та незалежність, заборонити українську мову, захопити нашу землю та знищити українців як народ.

Але українці добре пам’ятають свій обов’язок – відстояти свою Конституцію. Ми всі об’єдналися і боронимо те, що складає наше життя. Спільно захищаємо український народ, українську землю, українську мову, нашу свободу та гідність, наше право на життя.

Герої стоять на смерть за наше конституційне право бути вільними та незалежними.

Українці вистоять. Україна переможе. Наша Конституція буде діяти по всій території Україні. Бажаю всім нам миру і злагоди у цей непростий час!

Нехай держава наша пройде крізь усі випробування і зміцніє! І нехай кожен з нас, де б він не був, завжди з гордістю зможе сказати: я – українець!

Слава Україні!

 

З повагою

міський голова                                                             Віталій Колісніченко

24 червня 2022 року

23 червня відбулася зустріч керівників Гребінківської, Пирятинської, Чорнухинської та Новооржицької громад з експертами німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ, під час якої обговорено місцеві плани управління відходами. Наразі вже створено проєкт плану управління відходами для цих чотирьох громад, що входять до Пирятинського підкластеру.

24 червня 2022 року

27 червня о 14.00 відбудеться засідання постійної депутатської комісії з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування;

28 червня о 14.00 відбудеться спільне засідання постійних комісій з питань соціального захисту, охорони здоров’я, молоді, фізичної культури та спорту, освіти, культури та з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, зв’язку та сфери послуг.

Місце проведення  - пров. Олексія Припутня, 1 (колишнє адмінприміщення райдержадміністрації).

24 червня 2022 року

Запрошуємо на благодійний концерт "З вірою у перемогу" 28 червня о 18.00 - парк міського Будинку культури.

23 червня 2022 року

Плануєте виїзд із країни або вже виїхали, але потребуєте продовжити термін дії паспорта чи внести інформацію до паспорта про дитину? Тоді ви саме та людина, для якої ми цього разу зібрали добірку послуг на Гіді. Користуйтеся, щоб подбати завчасно про всі потрібні документи та більше через них не хвилюватися. 

Тут усе, що пов’язано з паспортом...

23 червня 2022 року

Відповідно до розпоряджень Гребінківського міського голови від 19 травня 2022 року № 96  і № 97, в період з 06 по 19 червня п. р. в населених пунктах Мар’янівського старостинського округу та Овсюківського старостинського округу проводилося громадське обговорення кандидатур на посади старост у ці старостинські округи. Зокрема, на громадське обговорення було винесено кандидатуру Ігнатович Тетяни Василівни на посаду старости Мар’янівського старостинського округу та кандидатуру Марченка Сергія Миколайовича на посаду старости Овсюківського старостинського округу.

23 червня 2022 року

Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем державної служби! Професія державного службовця – важлива, клопітка та відповідальна праця людей, які у своїй більшості виконують її за покликанням, демонструючи справжню відданість справі та бажання служити людям. Бажаю Вам здоров’я, мудрості, витримки у всіх життєвих випробуваннях, миру, добра і добробуту, заслуженої шани і вдячності людей!

 

 

 

З повагою

міський голова                                                               Віталій Колісніченко

22 червня 2022 року

До уваги ВПО, одиноким матерям, малозабезпеченим сім’ям Гребінківської громади.

Маємо в наявності дитяче харчування 1, 2, 3.

Для отримання потрібно мати документ який підтверджує вище згаданий статус, документ який підтверджує що ви маєте дитину відповідного віку.

Звертатися за адресою: м. Гребінка, вул. Українська, 4, Церква АСД.

Понеділок-п’ятниця - 12:00

Сб-Нд - Вихідний

22 червня 2022 року

Гребінківська громада попрощалася із загиблим Героєм Русланом Морозом.

Старший сержант Руслан Ілліч Мороз (1981 р.н.) загинув внаслідок артилерійського обстрілу окупантів в районі населеного пункту Цапівка Богодухівського району на Харківщині.

Висловлюємо щире співчуття родині та близьким загиблого. Нехай спочиває з миром Герой, чий подвиг ми ніколи не забудемо!

22 червня 2022 року

22  червня - День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни.

Не забуваймо! Пам’ятаймо тих, хто так і не повернувся до рідної хати і хто першим прийняв на себе ці страшні удари воєн, і тих, чиї життя були покалічені і зруйновані, як у ті далекі воєнні часи,так і у теперішні роки від російської агресії.

 

21 червня 2022 року

Сумна звістка своїм чорним крилом знову накрила Гребінківську громаду.

У боях з клятим окупантом загинув ще один наш земляк, увічнивши своє ім’я заради України, заради мирного життя українського народу. Загинув наш Герой, син, чоловік, батько і брат Мороз Руслан Ілліч.

Руслан народився 16 липня 1981 року в с. Слободо – Петрівка Гребінківського району. Закінчив 11 класів Слободо – Петрівської загальноосвітньої школи.

В 1999 році призваний до лав Збройних Сил України. Після повернення з військової служби почав свою трудову діяльність на Морозівській птахофабриці на посаді начальника охорони. 19 років прожив с. Морозівка Баришівської територіальної громади.

Мобілізувався до лав Збройних Сил України з м. Бориспіль до військової частини А4020, був старшим сержантом. Загинув 17 червня 2022 року на Харківщині. Руслану було всього 40 років. 

19 червня 2022 року

Сьогодні, на площі перед Гребінківським міським будинком культури пройшов благодійний ярмарок «Разом до Перемоги», метою якого був збір коштів на потреби та підтримку Збройних Сил України. Учасниками ярмарку були представлені роботи з патріотичною символікою, квіти, смаколики, вироби декоративно-прикладного мистецтва, майстрів і умільців Гребінківської громади.

Дякуємо жителям та гостям Гребінківщини, працівникам культури, освіти, старостатам, керівництву громади та внутрішньо переміщеним особам, які взяли участь та відвідали ярмарок, зробили нашу Перемогу ближчою! Також дякуємо усім небайдужим людям, які приєдналися до акції та підтримали армію! 

На благодійному ярмарку було зібрано кошти в сумі 92 тис. 585 грн., які будуть передані Збройним Силам України.

19 червня 2022 року

Шановні працівники фермерських господарств Гребінківської громади!

Зі щирими словами привітань та побажанням миру і добра звертаюся до вас з нагоди вашого професійного свята - Дня фермера.

Сьогодні розвиток фермерства та робота самих фермерів відіграє надважливу роль у забезпеченні продовольчої безпеки та збереженні українського села.

Своєю працею Ви не лише розвиваєте економіку, але і створюєте нові робочі місця, підтримуєте традиції і культуру всього Гребінківського краю.

Дякуємо Вам за відданість обраній справі! Дякуємо, що навіть у цей непростий воєнний час Ви знаходите можливості для допомоги нашим збройним силам та переселенцям!

Від щирого серця бажаю миру, успіху у вашій роботі, щедрих врожаїв, родинного щастя, добробуту, міцного здоров’я та натхнення до праці.

 

З повагою

міський голова                                                                                  Віталій Колісніченко

19 червня 2022 року

Шановні лікарі, медсестри, лаборанти, санітари, ветерани медичної галузі, від щирого серця вітаю всіх вас з професійним святом - Днем медичного працівника!

Всі ми знаємо, що немає в світі нічого важливішого і дорожчого ніж здоров'я! Мріємо прожити життя без хвороб і недуг. Тому кожна людина хоч раз у житті зверталася до лікарів по медичну допомогу, адже саме вони своєю невтомною працею повсякчас демонструють нам приклади професіоналізму, витримки, самовідданості. Власною добротою, знаннями та досвідом повертають людей до повноцінного життя.

Велика вам вдячність за вашу людяність, душевність та співпереживання. Від усього серця вітаємо вас з професійним святом і бажаємо вам міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою. Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю!

Зі святом вас! Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і мир. Міцного здоров’я, миру, благополуччя і добра вам та родинам!

 

З повагою

міський голова                                                                     Віталій Колісніченко

16 червня 2022 року

В Україні створили портал "Поряд", за допомогою якого будь-хто може просити про допомогу та надавати її без посередників. Важливою перевагою порталу є те, що там усе в одному місці, а інтерфейс простий та зрозумілий для кожного.

Як отримати допомогу

зайти на портал poryad.in.ua;

натиснути кнопку "Потрібна допомога";

заповнити коротку форму;

після отримання допомоги натиснути "Отримав допомогу".

Потім заявку побачать українці, які можуть допомогти, та вийдуть на зв'язок.

15 червня 2022 року

Сплачуємо податки = рухаємо економіку = наближаємо перемогу. Зрозумілішим за цю формулу є лише держсервіс після нашої добірки на Гіді.

Вона вже тут, до речі.

 

Для оподаткування фізичних осіб:

реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП)/раніше індивідуальний податковий номер (ІПН) 

внесення до паспорта відмітки про право здійснювати платежі за серією та номером паспорта

15 червня 2022 року

Інформаційне повідомлення про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні з умовами об’єкта малої приватизації – нерухомого майна  – нежитлової будівлі гаража №3 за адресою Полтавська область, місто Гребінка, провулок Євгена Гребінки (Жовтневий), 13 а

15 червня 2022 року

Інформаційне повідомлення про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні з умовами об’єкта малої приватизації – нерухомого майна  – нежитлової будівлі гаража №5 за адресою Полтавська область, місто Гребінка, провулок Євгена Гребінки (Жовтневий), 13 а

14 червня 2022 року

Шановні мешканці Гребінківської громади!

19 червня о 10:00 год. в парку Гребінківського міського Будинку культури відбудеться благодійний ярмарок «Разом до Перемоги!». Зібрані кошти будуть направлені на потреби Збройних Сил України.

Запрошуємо жителів та гостей Гребінківської громади до участі у ярмарку.

Тільки спільними зусиллями наближаємо нашу Перемогу!

 

10 червня 2022 року

Відповідно до розпорядження Гребінківського міського голови від 19 травня 2022  року № 96, в період з 06 по 19 червня п. р. в населених пунктах Овсюківського старостинського округу проводиться громадське обговорення кандидатури Марченка Сергія Миколайовича (15.07.1993 р.н., місце народження - м. Гребінка Полтавської області, громадянин України, освіта вища, в 2017 році закінчив Український державний університет залізничного транспорту за спеціальністю залізничний транспорт, остання місце роботи – начальник служби безпеки АТБ Маркет м. Київ, безпартійний, проживає в м. Гребінка) на посаду старости Овсюківського старостинського округу

9 червня 2022 року

У відповідності до розпоряджень міського голови від 19.05. 2022 року № 96 та №97 та Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости (затвердженого рішенням  18 сесії Гребінківської міської ради 8 скликання від 26 січня 2022 року № 1616), в Овсюківському та Мар’янівському старостинських округах 08 червня стартували громадські обговорення щодо підтримки кандидатур на посади старост: Марченка Сергія Миколайовича на посаду старости Овсюківського старостинського  округу та Ігнатович Тетяни Василівни на посаду старости Мар’янівського  старостинського округу відповідно. 08.червня вони були проведені в с. Овсюках та с. Мар’янівка. 09 червня в с. Покровщина (Овсюківський старост) та в с. Мар’янівка.


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.285166 sec.)