19 квітня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 15
візитів сьогодні:
візитів всього: 171663
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 травня 2018 року

31 травня 2018 року відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування.

31 травня 2018 року

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 28.03.2018 №220 «Про затвердження Порядку та умов надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам» Мінмолодьспорт створив міжвідомчу комісію з відбору об`єктів для надання субвенції на будівництво та реконструкцію палаців спорту.

29 травня міський голова В.Колісніченко взяв участь у роботі міжвідомчої комісії Мінмолодьспорту, на якій представив проект реконструкції Спортивного комплексу у м.Гребінка. Віталій Іванович у своєму виступі зауважив, що лише спільними зусиллями та завдяки отриманню субвенції можливе якнайшвидше відновлення повноцінної роботи Спорткомплексу. Презентація відбулася, чекаємо на результат.

30 травня 2018 року

30 червня в читальному залі абонементу для дорослих Гребінківської міської публічної бібліотеки відбувся семінар для бібліотечних працівників на тему: «Формування та організація бібліотечних фондів: від теорії до практики».

Семінар розпочався з доповіді тимчасово виконуючої обов’язків директора Гребінківської міської публічної бібліотеки Оксани Вельбой про організацію роботи бібліотек з фондами.

30 травня 2018 року

Я думаю, що такі гарні, омолоджені каштани сьогодні подобаються вже всім мешканцям міста. А скільки було несправедливих нарікань, коли комунальним підприємством на початку 2016 року було проведене глибоке обрізання каштанів по вул. Євгена Гребінки. Ще більше в лютому-березні 2017 року, коли та ж сама дія була проведена по вул. Магістральній... «Варвари! Знищують дерева, знищують цим самим людей, знищують красу міста» і т.д. Загляньте у свої коментарі та звернення рік тому. Хоча було і є багато звернень від жителів вулиці Незалежності щодо сирості, великої затіненості в квартирах, гниття, неприємних запахів, падіння гілок та нависання крони каштанів над проїжджою частиною, загрози майну і т.д.

На кожну дію влади бувають різні точки зору, і це нормально. Головне, щоб чули один одного, не навішували відразу “ярлики” і знаходили конструктивне спільне рішення. Адже каштани, які вирішили обрізати, дійсно хворіли, і швидко, уже влітку, втрачали свою красу. Та й всім було відомо, що протягом не одного десятка років системної обрізки дерев не проводилося. А садівники-любителі, наприклад, знають, що обрізати дерева потрібно постійно, про це говорять багато науковців, і взагалі, за деревами потрібно доглядати, до цього зобов’язують «Правила утримання зелених насаджень у населених пунктах України», які затверджені Наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України 10.04.2006р. №105. Отож, правильно, що міська рада та працівники комунгоспу взялися за цю роботу, про це свідчить сьогоднішній пишний, але одночасно сформований вигляд каштанів по вулицях Магістральний та Євгена Гребінки. Завдяки проведеній роботі й місто виглядає по іншому. Для порівняння фото з вул.Незалежності, де обрізка каштанів не проводилася. Здається, подальші коментарі не потрібні.

 

З повагою,

Міський голова                                                            В.І.Колісніченко

29 травня 2018 року

29 травня 2018 року відбулася щотижнева оперативна нарада, яку провів заступник міського голови Володимир Зінченко. В ході наради розглядались та обговорювалися наступні питання:

- стан виконанавчої дисципліни та виконання рішень сесії міської ради;

- підготовка до проведення 8 пленарного засідання Гребінківської міської ради;

- проекти встановлення ставок місцевих податків і зборів, що виносяться на обговорення Клубу громадського діалогу;

- стан виконання бюджетних надходжень.

25 травня 2018 року

Дорогі учні, вчителі, батьки! Шановні друзі!

 

Щиро вітаю педагогічний колектив та учнів Гребінківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Гребінківської міської ради з 80-річчям з дня заснування закладу!

Ювілей школи – це не тільки свого роду історична віха, але й кордон, що дає можливість оцінити пройдений шлях, згадати добрим словом тих, хто присвятив своє життя, свій педагогічний талант рідній школі і, звичайно, накреслити плани на майбутнє. Це не звичайний ювілей, а ювілей домівки поколінь. Одні навчали, інші навчались. А дехто навчався спочатку сам, а згодом навчав наступні покоління. І так дні за днями. Роки за роками, десятиріччя за десятиріччями.

В цьому закладі завжди трудилися добрі й милосердні душею педагоги, які вміли любити дітей, бо найвище покликання вчителя- це любов до дітей, вміли пробачати, терпляче чекали.

Школа – це не тільки стіни, насамперед - це дух, пам'ять, традиції, наступність поколінь. Це педагоги і ті, хто щодня переступає поріг, сіючи зерна розумного, доброго, вічного, й ті, кого вже немає сьогодні, але завжди живуть вони в пам'яті учнів та колег, і вчителі-пенсіонери, для яких найвища нагорода в житті - успіхи колишніх вихованців, їхні щирі слова подяки.

Зі стін школи вийшли сотні талановитих випускників, які, можливо, не всі стали дуже відомими, але немає сумніву в тому, що вихованці школи стали добрими, духовно багатими людьми, які понесли у світ, посіяні тут в їхніх душах зерна любові до всього рідного.

Щиро і сердечно вітаю всіх вас, дорогі учні, вчителі, випускники, батьки, шановні ветерани педагогічної ниви, з ювілеєм школи.

Всій шкільній родині хочу побажати міцного здоров’я, мирного неба, великого натхнення, успіхів, своєю працею й надалі примножуйте славу рідної школи.

Зі святом!

 

З повагою

Міський голова                                                   Віталій Колісніченко

25 травня 2018 року

Шановні школярі, вчителі та випускники!

 

День останнього дзвоника – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче свято. Особливо для вас, шановні випускники, адже шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє. Сьогодні ви стоїте на порозі дорослого життя. Попереду непростий час, в якому щодня доведеться робити важливий вибір та відстоювати свою громадянську позицію. Я вірю, що вам не забракне сміливості та наполегливості, ви твердо крокуватимете до обраної мети та реалізуєте свої здібності і таланти. Завжди та повсякчас пам’ятайте: і ваші батьки, і вчителі, і наша громада покладають на вас великі сподівання.

Нашим юним школярам бажаю гарно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання.

Щира подяка усім педагогам Гребінківської ОТГ за віддану працю в непростий час, за турботу, підтримку, поради і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям. Ви є тими, хто творить майбутнє України, тому що змалку ви прищеплюєте майбутньому нашому поколінню патріотизм, любов до рідного краю, принципи духовності та моральності.

Хочу привітати батьків сьогоднішніх випускників. Разом із своїми дітьми Ви пройшли цей довгий і непростий шлях: раділи їхнім першим успіхам, підтримували та допомагали у важку хвилину.

Щиро бажаю всім випускникам впевнено йти життєвою дорогою і завжди досягати поставленої мети, віри і впевненості у завтрашньому дні, успіхів і здійснення усіх задумів. Нехай з вами завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Примножуйте славу рідної землі, бо народилися ви і зростали у незалежній Україні, яку віками виборювали наші Герої. Будьте гідними їх послідовниками та справжніми громадянами, гордо несіть славу минулих поколінь та творіть нову величну історію нашої держави.

Бажаю усім міцного здоров'я, щасливої долі, творчих успіхів і відкриттів, вагомих здобутків у всіх задумах та починаннях.

 

З повагою

Міський голова                                                            В. Колісніченко

24 травня 2018 року

24 травня 2018 року відбулося засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради.

Одними з важливих розглянуто питання про погодження використання субвенції на розвиток інфраструктури Гребінківської ОТГ та про перелік вулиць, що підлягають поточному ремонту.

23 травня 2018 року

Доводимо до відому населення громади відповідно до листа ГУ Держпродспоживслужби України в Полтавській області № 01-27/ 2420 від  19.04.2018 року «Щодо профілактики та боротьби з АЧС».

Африканська чума свиней - найнебезпечніша хвороба цих тварин. АЧС створює величезні ризики знищення поголів'я свиней на території не лише області, а й України в цілому, втрати робочих місць в фермерських господарствах, залишення без засобів існування власників свиней.

23 травня 2018 року

21-22 травня 2018 року у Києві проводилася четверта навчальна сесія в рамках річного навчального циклу з розробки стратегій розвитку територіальних громад в Україні, який проводить Асоціація міст України в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС).

22 травня 2018 року

Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області застерігає власників великої рогатої худоби про заразний вузликовий дерматит (ЗВД) великої рогатої худоби. Це вірусна хвороба великої рогатої худоби, що характеризується пропасницею, набряками підшкірної клітковини, внутрішніх органів та кінцівок, утворенням типових, схильних до некротичного розпаду вузликів (горбочків) у шкірі та слизових оболонках травного каналу й дихальних шляхів, ураженням очей та генералізованим лімфаденітом. Хвороба віднесена до особливо небезпечних хвороб великої рогатої худоби. Крім великої рогатої хвороби хворіють вівці, кози та жуйні дикі тварини.

22 травня 2018 року

22 травня 2018 року під головуванням міського голови В. Колісніченка відбулась щотижнева нарада, у якій взяли участь заступник міського голови, керуюча справами виконкому, начальники відділів виконавчих органів міської ради, керівники комунальних закладів, в.о. старост. Нарада розпочалася з обговорення заходів, запланованих на найближчий час.

18 травня 2018 року

У наш час людство переживає важливий період своєї історії – період небаченого досі зростання негативних чинників, які загрожують існуванню цивілізації.

У сучасних умовах проблемою державної та суспільної значущості стає створення безпечних умов життєдіяльності населення, збереження головної цінності держави – громадян, їхнього здоров’я і життя. І саме держава, створивши систему цивільного захисту, повинна убезпечити населення від тяжких наслідків екологічних, техногенних, природних і воєнних катаклізмів.

17 травня 2018 року

17 травня з нагоди Всеукраїнського дня вишиванки в читальному залі абонементу для дорослих проведено літературно-музичне свято «Українська вишиванка – «це молитва без слів». Сьогодні наша бібліотека розквітла всіма барвами традиційних та сучасних українських вишивок.

16 травня 2018 року

Дошкільна освіта є фундаментом сучасної безперервної освіти, яка поєднує сімейне та суспільне виховання. Основним завданням дошкільної освіти є озброєння дітей не стільки системою галузевих знань, скільки наукою життя. Суспільству необхідні життєздатні, самостійні, умілі, творчі люди з почуттям відповідальності, гідності, совісті, тому пріоритетними є ціннісний, морально-соціальний розвиток з перших років життя.

15 травня 2018 року

15 травня 2018 року в приміщені міської ради проведено практичний семінар-тренінг на тему «Створення ефективного медіапростору громади». Захід провів Юрій Ісаєв – радник з комунікацій Полтавського Центру розвитку місцевого самоврядування (створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону). Учасниками семінару стали посадові особи виконавчого комітету Гребінківської міської ради, директори загальноосвітніх навчальних закладів та закладів дошкільної освіти Гребінківської ОТГ, в.о. старости, представники закладів культури громади.

15 травня 2018 року

15 травня 2018 року під головуванням міського голови Віталія Колісніченка відбулась щотижнева нарада з заступниками міського голови, секретарем міської ради, керуючою справами виконкому, начальниками відділів та спеціалістами виконавчих органів міської ради, в.о. старости, керівниками комунальних закладів. На початку наради Віталій Іванович звернувся зі словами вдячності до всіх, хто приклав зусилля для проведення масових заходів до Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

14 травня 2018 року

11 травня 2018 року в межах проекту ПУЛЬС, який реалізує Асоціація міст України, відбувся важливий для громади захід з обговорення перспектив формування спроможних громад та перспектив приєднання сільських громад до Гребінківської ОТГ.

14 травня 2018 року

11 травня 2018 року відбулося 7 позачергове засідання Гребінківської міської ради 7 скликання. Рішеннями сесії затверджені розпорядження міського голови, прийняті в міжсесійний період та зміни до бюджету Гребінківської ОТГ.

14 травня 2018 року

11 травня в Гребінківській дитячій музичній школі відбувся І відбірковий етап обласного конкурсу образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Світ навколо нас» учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів. На конкурс представлені 23 роботи учнів класу образотворчого мистецтва Гребінківської дитячої музичної школи, виконані в різних техніках.

14 травня 2018 року

11 травня з нагоди відзначення Дня матері працівниками Гребінківської міської публічної бібліотеки абонементу для дорослих проведено свято вдячності «Ми вдячні Богові за маму», який підготувала бібліотекар з обробки та комплектування Валентина Головко. Захід відбувся на базі Гребінківської гімназії.

14 травня 2018 року

11 травня 2018 року на базі Гребінківської гімназії відбувся тренінг для вчителів закладів загальної середньої освіти Гребінківської ОТГ, на якому педагоги опрацювали три міні-курси:

- використання планшетів і смартфонів у навчанні;

- організація дистанційного навчання;

- розробка дидактичних матеріалів для інтерактивної дошки.

12 травня 2018 року

Дорогі жінки, любі наші матері!

 

Традиційно в кожну другу неділю травня українські родини відзначають День матері. Це свято особливе, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до жінки-матері. Шанобливе та поважне ставлення до матері, її високий авторитет у сім’ї і суспільстві за всіх часів були притаманні українському народу, а материнська любов була і залишається єдиною надійною, могутньою силою. Саме у сім’ї, завдяки материнському вихованню, зберігаються і примножуються родинні звичаї та традиції, формується атмосфера високої духовності та моральності, патріотизму та любові до рідного краю. Материнська любов надає сил і натхнення, які допомагають нам впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати успіху і здобувати нові перемоги.

Низький уклін і щира подяка Вам, наші матері, за ласку, недоспані ночі, переживання і молитви, які допомагають нам в житті, за Ваші терпіння, витримку, мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для нашої країни. Не стане слів, щоб подякувати за Вашу материнську любов, що є для нас пожиттєвим оберегом, за тепло Вашого серця, яке завжди готове пробачити і зрозуміти. Спасибі Вам за підтримку, турботу та розуміння.

Від щирого серця вітаю всіх матерів зі святом! Бажаю Вам щастя, довгих років життя, душевного спокою, миру і добра, впевненості в завтрашньому дні. Нехай Ваша безмежна любов буде надійним оберегом, а Ваші мудрі уроки та повчання залишаються головним дороговказом на нашому життєвому шляху. Нехай Господь почує щирі молитви та винагородить Вас та Ваші сім’ї здоров’ям, а нашій державі дарує мир і єдність. Бажаю, щоб тепло домашнього вогнища, створене Вашими лагідними серцями і дбайливими руками, зігрівало Ваші родини повсякчас, а добро, що невтомно сієте довкола себе, повернулося сторицею.

Доземний Вам уклін, дорогі Матері, та щира подяка!

 

З повагою

Міський голова                                                   Віталій Колісніченко

11 травня 2018 року

10 травня 2018 року відбулося спільне засідання виконкому та постійних депутатських комісій міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та підприємництва та постійної комісії з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування.

10 травня 2018 року

9 травня Гребінківська об`єднана територіальна громада відзначала 73-ю річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Урочисті мітинги та покладання квітів до пам`ятників загиблим героям відбулися в с.Слободо-Петрівка та с.Мар`янівка, в яких брали участь міський голова В.Колісніченко, секретар міської ради Л.Цапенко та заступник міського голови В.Зінченко.

9 травня 2018 року

Шановні ветерани! Дорогі жителі громади!

 

Щиро вітаю вас із 73-ою річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Днем Перемоги!

У цей день ми із вдячністю згадуємо всіх, хто своїм героїзмом і мужністю наближав це велике свято. Щира подяка та низький уклін вам, шановні ветерани! Ви зуміли вистояти проти підступного ворога, врятували весь світ від нацистської чуми і подарували мирне життя наступним поколінням.

Сьогодні українці зі зброєю в руках знов захищають рідну землю. Впевнений, ми зуміємо відстояти незалежність і територіальну цілісність нашої держави, як 73 роки тому це зробили наші діди й прадіди.

Які б зміни не відбувались у країні, ветерани були і залишаться для всіх нас незмінним прикладом стійкості, бойового духу, відваги та високої відповідальності. Переконаний, що герої, які перемогли у найстрашнішій війні, не заслуговують на бідність і самотність. Тож нехай вони будуть зігріті не лише теплом цих травневих днів, а й теплом людських сердець і нашою щирою вдячністю.

Міцного здоров’я, щастя і довгих років життя вам, дорогі ветерани! А всім нам – мирного неба над головою, злагоди, взаєморозуміння, добра та єдності!

Зі святом! З Днем Перемоги!

 

З повагою

Міський голова                                                            Віталій Колісніченко

8 травня 2018 року

Напередодні Дня Перемоги 8 травня керівництво міської ради спільно з районною організацією ветеранів відвідали учасників бойових дій та інвалідів війни, привітали їх та вручили матеріальну допомогу (у відповідності до розпорядження міського голови від 02 травня 2018р. №118).

8 травня 2018 року

8 травня 2018 року пройшла щотижнева оперативна нарада, яку провів заступник міського голови В. Зінченко. Першочерговим питанням стало обвалення стіни однієї з будівель Спортивного комплексу м. Гребінка. Надзвичайна подія трапилася 6 травня. Дане приміщення не експлуатувалось з 2013 року і було в аварійному стані. Причини обвалення встановлюються, проводяться роботи по ліквідації наслідків обвалення.

8 травня 2018 року

Шановні земляки!

 

День пам’яті та примирення - це жива пам’ять про страшну трагедію, що пройшлася долями майже кожної української родини. Це день честі і слави наших дідів і прадідів. Це – день пошани матерів, які витримали важкий тягар війни. Це – день скорботи і печалі за полеглими воїнами.

Минуле України - це суцільна боротьба нації за створення власної держави. Тому сьогодні, у цей нелегкий для країни час, ми повинні згадати помилки минулого, щоб не повторювати їх у майбутньому.

Пригадаймо: під час бойових дій у тій жорстокій війні загальні втрати України оцінюються у 8-10 мільйонів життів. У полоні загинуло від трьох до чотирьох мільйонів військових, підпільників і цивільних, від чотирьох до п’яти мільйонів цивільних загинуло через окупаційний терор та голод у тилу, близько п’яти мільйонів жителів були евакуйовані або примусово вивезені до Німеччини, частина з них не повернулася на Батьківщину.

Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю героїв, які захистили нас в 20-му сторіччі, добровольців та бійців Збройних Сил України, які загинули на Східному кордоні вже у наш час, всіх, хто загинув у боротьбі з ненависним ворогом, захищаючи рідну землю. Віддаємо глибоку шану кожному, хто боровся за Вільну та Соборну Україну.

Неоціненний вклад у Перемогу жінок - матерів, дружин, сестер. Вони не тільки воювали - вони ростили дітей, працювали за кількох, рятували солдат на передовій і в госпіталях. Честь їм і слава, вічна наша пам'ять, глибока шана і людська вдячність!

Ця пам'ять - непідвладна часу, вона вічна. В наших душах і серцях сьогодні - гордість і радість наполовину зі святою скорботою. Бо дуже велика ціна Перемоги!

Миру всім нам, єдності, свободи, щастя, злагоди та добробуту кожній родині!

 

З повагою

Міський голова                                                                          Віталій Колісніченко

5 травня 2018 року

4 травня 2018 року в приміщенні міської ради відбулося чергове засідання Клубу громадського діалогу на тему: "Сьогодення та перспективи розвитку Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади". Участь у обговоренні взяли: міський голова В. Колісніченко, секретар міської ради Л. Цапенко, заступник міського голови В. Зінченко, керівники та спеціалісти міської ради, сільські голови, в.о. старост, представники громадських організацій, керівники закладів освіти, медицини, культури, соціального захисту, депутати міської ради, фізичні особи-підприємці, члени робочої групи з підготовки проекту Стратегії розвитку Гребінківської ОТГ.

4 травня 2018 року

4 травня відбулось довгоочікуване відкриття другої молодшої групи «В» у ЗДО «Веселка» за участю міського голови В.Колісніченка. Батьки разом з дітками з цікавістю розглядали якісно відремонтовані приміщення, новенькі ліжечка та сантехніку. Директор ДЗО «Веселка» Алла Олександрівна Скитська від імені всіх батьків подякувала Віталію Івановичу за таку чудову подію та вручила йому символічний коровай. Потім юні вихованці порадували всіх присутніх чудовими виступами.

3 травня 2018 року

3 травня в читальній залі для дорослих Гребінківської міської публічної бібліотеки проведено креативний захід «Бібліо-паті «Романтичне чаювання з книгою». Гостями свята стали учні  9-Б класу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст. №4, класний керівник Алла Іванівна Ільчук.

3 травня 2018 року

3 травня 2018 року відбулася щотижнева нарада під головуванням міського голови Віталія Колісніченка за участі керівників структурних підрозділів міської ради, в.о. старости, керівників комунальних підприємств.

Під час наради заслухано інформацію про стан виконання робіт по благоустрою в рамках проведення місячника чистоти, впорядкування, озеленення та благоустрою міста та сіл ОТГ.


Анонси подій
16 квітня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 406  від 16 квітня 2024 року, 30 квітня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 42-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально
16 квітня 2024 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

16 квітня 2024 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

Тарифи з 01.05.2024 року КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» на управління та обслуговування багатоквартирних будинків у м. Гребінка...

Для ознайомлення пропонуються проект Стратегії розвитку Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року, проект Плану реалізації стратегії, Профіль територіальної громади та документи щодо стратегічної екологічної оцінки...

Графік зустрічей представників Гребінківської міської ради та КП «КПП Гребінківський» з мешканцями багатоквартирних будинків м. Гребінка з приводу призначення управителя багатоквартирного будинку, його тарифу за надання послуг та запровадження роздільної системи збирання побутових відходів.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.367752 sec.)