20 квітня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 6
візитів сьогодні:
візитів всього: 171667
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 липня 2020 року

І місце – Кохно Матвій;

ІІ місце – Осаулко Владислав;

ІІІ місце – Жила Роман...

31 липня 2020 року

Конкурс відеороликів «Гребінка – рідне місто»

I місце - Вдовіна Тетяна (254 голоси)

II місце – Чернишенко Анатолій (120 голосів)

III місце – Сальник Дмитро (110 голосів)...

29 липня 2020 року

27 липня стали відомі імена переможців щорічного конкурсу - огляду на кращий благоустрій території підприємств, установ, організацій, багатоквартирних будинків та будинків приватного сектору Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади, який традиційно щороку за ініціативи міської ради відбувається перед святкуванням Дня міста. Конкурс на кращий благоустрій території – це гарна можливість реалізувати власні таланти та уподобання, а також змінити Гребінку на краще. Приємно, що людям стає не лише цікаво озеленити, уквітчати газон чи територію довкола установи, але й подбати про охайні бордюри, тротуарне покриття тощо.

28 липня 2020 року

На традиційній апаратній нараді підвели підсумки виконання завдань, запланованих минулого тижня, погодили плани роботи на поточний тиждень та обговорили актуальні питання життєдіяльності об’єднаної громади.

Триває розробка Генерального плану м.Гребінка. Завершено топографічну зйомку території, яка стане основою для розробки генплану. Роботи по розробці Генерального плану планують завершити до кінця року.

27 липня 2020 року

21 липня 2020 року під головуванням голови конкурсної комісії Володимира Зінченка відбувся конкурс на заміщення вакантних посад: начальника та головного спеціаліста відділу комунального господарства, транспорту та благоустрою виконавчого комітету Гребінківської міської ради.

Оголошення про проведення конкурсу розміщено на офіційному сайті Гребінківської міської ради та газеті «Гребінчин край». 

25 липня 2020 року

З нагоди святкування Дня міста відділом культури і туризму Гребінківської міської ради було оголошено творчі конкурси.

У фотоконкурсі «Гребінка – найкраще місто» взяли участь 16 учасників:  

Кадькало Альона;

Сліпак Григорій;

Сліпак Ігор;

Павловський Владислав;

Вельбой Анастасія;

Коваленко Дарина;

Пестич Анна...

24 липня 2020 року

23 липня відбулося пленарне засідання чергової 36 сесії міської ради. Під час засідання депутати розглянули 31 питання порядку денного.

Рішенням сесії затверджено звіт про виконання бюджету Гребінківської ОТГ за перше півріччя 2020 року. До бюджету надійшло доходів, із врахуванням міжбюджетних трансфертів, в сумі 55 млн. 282,9 тис. грн, при плані 57 млн. 159,9 тис. грн, план виконано на 96,7%, або надійшло менше від плану 1 млн. 877 тис. грн. В порівнянні з відповідним періодом 2019 року надходження зменшились на 5 млн. 16,7 тис. грн. Бюджет Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади за власними доходами (без урахування міжбюджетних трансфертів) виконано у сумі 38 млн. 348,3 тис. грн, що на 1 млн. 641,6 тис. грн, або на 4% менше планових показників. В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження зменшилось на 1 млн. 442,5 тис. грн. На жаль, коронавірус – це неабияка небезпека не лише здоров’ю та життю людей, а й велика загроза фінансовій спроможності органів місцевого самоврядування.

22 липня 2020 року

21 липня 2020 року відбулося спільне засідання виконавчого комітету та постійних комісій Гребінківської міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та підприємництва та з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, зв’язку та сфери послуг. 

На порядок денний було винесено ряд питань, які стосувалися різних сфер життєдіяльності громади.

21 липня 2020 року

21 липня заступник міського голови Володимир Зінченко провів щотижневу апаратну нараду. На початку наради заслухали звіти керівників структурних підрозділів міської ради та старост. Далі розглядалися робочі питання: розробка Генерального плану м.Гребінка; підсумки конкурсу на вивезення твердих побутових відходів; підготовка до пленарного засідання чергової 36 сесії міської ради; доцільність запрошення до Гребінківської ОТГ «Екобусу»; проведення онлайн-заходів до Дня міста та інші.

20 липня 2020 року

Щодо порядку укладання трудового договору.

Статтею 24 КЗпП України передбачено, що трудовий договір укладається в письмовій формі. Трудовий договір оформляється наказом чи розпорядженням роботодавця, складеним, як правило, на підставі поданої працівником заяви.

При укладенні трудового договору громадянин зобов'язаний подати паспорт або інший документ, що посвідчує особу, і трудову книжку. Якщо для цієї роботи (посади) законодавчо встановлена вимога щодо освіти, кваліфікації, стану здоров'я, необхідно також надання документів, що підтверджують відповідність цим вимогам. Трудовий договір не може бути укладений з громадянином, який має медичний висновок про протипоказання запропонованої роботи за станом здоров'я.

16 липня 2020 року

В рамках підготовки до проведення пленарного засідання 36 сесії Гребінківської міської ради, яке заплановане на 23 липня 2020 року, відбулося засідання постійної депутатських комісій з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування.

Члени комісії погодили порядок денний та ознайомилися з проектами рішень, що виносяться на розгляд 36 сесії. Розглянули 21 питання, серед яких, надання дозволів на розробку документації із землеустрою та затвердження документації із землеустрою та інші. Депутати детально вивчили всі питання та винесли рекомендації сесії прийняти відповідні рішення.

14 липня 2020 року

14 липня 2020 року відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої заслухали стан справ у відділах міської ради, старостатах та комунальних підприємствах, а також обговорили найбільш актуальні питання життєдіяльності об’єднаної громади. Зокрема йшлося про підготовку до чергової 36 сесії міської ради, яка відбудеться 23 липня о 14 годині в приміщенні Міського будинку культури. 16 липня відбудеться засідання постійної депутатської комісії з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування для розгляду проєктів рішень, що виносяться на сесію.

14 липня 2020 року

Чистота міста — справа спільна для всіх і кожного.

Чистота — це чи не найголовніший атрибут затишного й комфортного населеного пункту. Одна спільна оселя для всіх і кожного, чистота, яка починається із сумлінного ставлення її мешканців до себе та довкілля. На жаль, рідна Гребінка сьогодні не завжди виглядає привабливою. Причиною є невихованість та жадібність мешканців нашого міста, котрі замість того щоб бути свідомими громадянами й укласти договір на вивезення сміття з КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» або при укладенні такого договору оплачувати справно послуги, краще вивезуть його десь на околиці міста або влаштують смітник неподалік від себе.

10 липня 2020 року

10 липня 2020 року відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради .

На порядок денний засідання було винесено питання про затвердження рішення місцевої комісії з питань формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, яким визначено напрям спрямування субвенції в 2020 році та визначено обсяг грошової компенсації.

10 липня 2020 року

Відбулося засідання новоствореної комісії з питань формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа щодо спрямування субвенції в 2020 році.

9 липня 2020 року

08 липня 2020 року відбулося засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради .

На порядок денний засідання було винесено ряд питань, які стосувалися різних сфер життєдіяльності громади.

Члени виконавчого комітету міської ради розглянули питання про виконання плану роботи виконавчого комітету міської ради за І півріччя 2020 року. За звітній період проведено 14 засідань виконавчого комітету, на яких прийнято 251 рішення, яке доведено до відома виконавців і зацікавлених осіб.

7 липня 2020 року

7 липня відбулася щотижнева апаратна нарада, яку провів заступник міського голови Володимир Зінченко. На початку наради заслухали звіти про стан справ у структурних підрозділах міської ради та старостатах. Далі розглядалися робочі питання. Зокрема, триває підготовка до проведення чергової 36 сесії міської ради, яка запланована на 23 липня у міському будинку культури. Формується порядок денний питань, що будуть розглянуті на сесії.

Крім того, детально зупинилися на таких питаннях: стан виконання бюджету; проведення ЗНО; поточний ремонт вуличного освітлення; поточний ремонт доріг та інші.

4 липня 2020 року

Шановні працівники поліції!

 

Вітаємо вас з професійним святом – Днем Національної поліції України!

Важкі поліцейські будні вимагають від кожного з Вас високого професіоналізму та зразкової дисципліни.

На вас покладено відповідальне й благородне завдання – захист життя та здоров’я людей, прав і свобод громадян, ведення боротьби зі злочинністю та охорона громадського порядку.

Ви пов’язали своє життя з ризикованою та важливою справою – протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку.

Завдяки відповідальному ставленню, вмінню долати труднощі, ви поступово і впевнено, не словом, а ділом втілюєте основний принцип діяльності правоохоронних органів – служити та захищати. 

Нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою кожного громадянина, кожного жителя громади, а міцне здоров’я та благополуччя стануть непохитною основою зростання ваших подальших професійних успіхів!

 

З повагою

міський голова                                                                                               Віталій Колісніченко

3 липня 2020 року

Шановні мешканці громади! Як повідомлялося раніше, 28 листопада 2020 року Гребінківською міською радою було оголошено місцевий відкритий архітектурний конкурс на кращий концептуальний проєкт облаштування громадського простору парку на території кварталу, обмеженого вулицями Паркова та Гоголя в с. Слободо-Петрівка Гребінківського району Полтавської області із встановленням пам’ятного знаку, присвяченого пам’яті Героя Небесної Сотні Андрія Черненка, посмертно удостоєного звання Героя України. Реєстрація учасників конкурсу тривала до 28 лютого 2020 року.

1 липня 2020 року

1 липня минає 6 років, як на східному фронті, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України, трагічно загинув наш земляк Євген Лукаш.

Керівники та депутати Гребінківської міської ради відвідали могилу Євгена Лукаша, поклали квіти та вшанували його пам'ять хвилиною мовчання.


Анонси подій
16 квітня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 406  від 16 квітня 2024 року, 30 квітня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 42-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально
16 квітня 2024 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

16 квітня 2024 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

Тарифи з 01.05.2024 року КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» на управління та обслуговування багатоквартирних будинків у м. Гребінка...

Для ознайомлення пропонуються проект Стратегії розвитку Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року, проект Плану реалізації стратегії, Профіль територіальної громади та документи щодо стратегічної екологічної оцінки...

Графік зустрічей представників Гребінківської міської ради та КП «КПП Гребінківський» з мешканцями багатоквартирних будинків м. Гребінка з приводу призначення управителя багатоквартирного будинку, його тарифу за надання послуг та запровадження роздільної системи збирання побутових відходів.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.281667 sec.)