28 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 10
візитів сьогодні:
візитів всього: 171144
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
27 липня 2017 року

Відповідно до ст. 28 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» №1058 умовою для отримання мінімальної пенсії на рівні прожиткового мінімуму для непрацездатних осіб є наявність у чоловіків 35, а в жінок 30 років страхового  стажу. Страховий стаж після 01.01.2004 року обчислюється за даними, що містяться в системі персоніфікованого обліку.

Система персоніфікованого обліку - це унікальна система, яка обліковує відомості про всіх застрахованих осіб, інакше кажучи, про всіх працюючих і самозайнятих осіб. Тобто, в персональну облікову картку застрахованої особи реєстру застрахованих осіб накопичуються відомості за весь період трудової діяльності особи (заробіток, страховий та пільговий стаж), що потім і є основою для обчислення пенсійних виплат.

Як ознайомитися із своїми даними які містяться в обліковій картці та як перевірити чи сплачені страхові внески за себе? Найпростіше це зробити, зареєструвавшись на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за адресою — portal.pfu.gov.ua. Для цього необхідно виконати наступні дії:

1. Особисто звернутись до управління Пенсійного фонду із паспортом та довідкою про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків та оформити відповідну заяву.

2. Після цього спеціаліст управління зареєструє її в системі та надасть Вам реєстраційний код необхідний для реєстрації.

3. Для реєстрації на веб-порталі потрібен персональний комп’ютер з підключенням до мережі Інтернет. Далі за адресою – portal.pfu.gov.ua при реєстрації зазначаєте обраний вами логін та пароль (якими в подальшому будете користуватися для входу на веб-портал), реєстраційний код наданий вам в Пенсійному фонді та адресу електронної пошти. На вказану вами адресу електронної пошти надійде лист для підтвердження реєстрації в якому прописані подальші інструкції. Після цього реєстрація закінчена.

19 липня 2017 року

  Шановні жителі  та гості міста!
  6 серпня 2017 року запрошуємо відсвяткувати День міста. Організатори підготували яскраві розважальні програми, атракціони для дітей, виставки та ярмарки.
  Традиційно на центральному міському стадіоні  всіх чекають привітання міського голови, святковий концерт та біля районного Будинку культури  – молодіжна дискотека.
 
Програма

святкування Дня міста Гребінка

1. Виставка-ярмарок виробів декоративно-ужиткового, прикладного,образотворчого мистецтва 9.00-21.00  Пров. Спортивний, площа перед районним Будинком культури
2.
Спортивні змагання з:
- гандболу;
- баскетболу;
- волейболу;
- шахів;
- великого тенісу;
- абсолютна першість з настільного тенісу
09.00-13.00 Центральний міський стадіон
3. Розважальна програма для дітей «Капітошка» 10.00-11.30 Парк районного Будинку культури
4. Майстер-класи з образотворчого, декоративно-ужиткового мистецтва «Творча майстерня запрошує…» 10.00-12.00 Парк районного Будинку культури
5. Торговельне обслуговування 10.00-23.00 Парк районного Будинку культури
6. Екскурсія по місту «Пам'ятні місця Гребінки» 15.00-16.00 Збір біля районного Будинку культури
7. Фотовиставка «Моє місто - моя родина» 16.00-19.00 Парк відпочинку районного Будинку культури
8. Виступ естрадно-духового оркестру 16.00-17.00 Парк районного Будинку культури
9.
Квест (розважальна програма) «Моє рідне місто»
17.00-18.00 Парк районного Будинку культури
10. Виступ естрадно-духового оркестру 18.00-19.00 Центральний міський стадіон
11. Привітання міського голови та святковий концерт «Слався, Гребінко, місто поета, місто привітних і добрих людей!» з нагоди відзначення Дня міста Гребінка.  Нагородження кращих за професією та переможців конкурсів:«Кращий благоустрій приватної садиби», «Кращий двір та будинок» серед багатоповерхових будинків, «Кращий благоустрій території установ, підприємств, організацій» 19.00-21.00 Центральний міський стадіон
12 Святкова дискотека для молоді з нагоди Дня міста Гребінка 21.30-24.00 Парк районного Будинку культури

 

17 липня 2017 року

  16 липня 2017 року святкував свій 100-річний ювілей житель міста Гребінка, ветеран другої світової війни 1941-1945 років - Попович Григорій Гаврилович.
В1939-1945 роках ветеран перебував на військовій службі. Після війни в 1946-1955 роках працював директором Городищенської середньої школи Гребінківського району, а в 1955-1983 роках - вчителем фізики Гребінківської середньої школи № 2.
   Нині ювіляр проживає з дружиною, Попович Галиною Михайлівною, яка, до речі, відсвяткувала свій день народження напередодні, їй виповнилося 84 роки, і  яка теж все своє життя присвятила педагогічній праці. Подружжя має двох чудових синів-близнят, троє онуків. Григорій Гаврилович нагороджений  орденами «Вітчизняної війни» II ступеня та «За мужність».
   Завітали з привітанням до ювіляра  та його дружини голова міста - Колісніченко Віталій Іванович, секретар міської ради - Цапенко Людмила Василівна, перший заступник голови Гребінківської райдержадміністрації - Запорожець Сергій Вікторович, в. о. директора територіального центру - Федорченко Зоя Анатоліївна та голова районної громадської організації ради ветеранів - Неруш Валентин Михайлович. Нажаль, особисто поздоровити Григорія Гавриловича не вдалося. За станом здоров’я він не зміг вийти до присутніх, тому зустрічала гостей та приймала найщиріші вітання його дружина Галина Михайлівна. Їй було вручені букети квітів, вітальні листівки, грошову винагороду та продуктовий набір
14 липня 2017 року

   У переліку першої двадцятки найбільш економічно розвинутих країн світу  ми знайдемо значну частину таких, що не можуть похвалитися неосяжними територіями чи запасами корисних копалин. Наприклад, Японія, Німеччина, Південна Корея, Нідерланди, та ж Швейцарія. Причину їхньої успішності варто шукати не стільки в історичних передумовах, а більше в узгодженості та координації дій усіх зацікавлених сторін, які разом визначають шлях розвитку країни – політики, бізнес, громадянське суспільство.
   З проведенням реформи децентралізації, кожна новостворена об’єднана територіальна громада отримує наскільки великі повноваження та ресурси, що, зрештою, може спробувати побудувати власний успішний шлях розвитку.
  Але одразу потрібно зрозуміти кілька простих правил, яких варто дотримуватися. Необхідна узгоджена дія всіх зацікавлених сил – політичних, економічних і суспільних. Тобто, влади, бізнесу та громади. Має бути постійний пошук компромісу між популярними (такими, як хоче населення) та ефективними рішеннями а також чітке розуміння того, що успіх у розвитку громади не може бути випадковістю і не буває одноразовим.
   Успіх приходить до тих, хто уміє діяти на упередження, завжди має план дій, враховує можливі виклики і загрози, крок за  кроком працює над втіленням цього плану, ретельно і постійно узгоджує його з потребами громади.
8 липня 2017 року

5 липня відбулась 17-та сесія міської ради сьомого скликання. До розгляду було представлено 18 питань порядку денного, які попередньо були детально обговорені на засіданнях  постійних комісій.

Депутати розпочали засідання із питання «Про роботу КП «Привокзальний ринок м. Гребінка Полтавської області». Доповідала з даного питання Івасик О.М., директор комунального ринку, поінформувала присутніх про незадовільний фінансово-господарський стан підприємства. З метою поліпшення та оптимізації обслуговування населення та покращення фінансово-господарського стану вирішили приєднати комунальне підприємство «Привокзальний ринок м. Гребінка Полтавської області» до комунального підприємства «Гребінківський комбінат комунальних підприємств».         

Головними питаннями, які були розглянуті на засіданні чергової сесії, були питання  встановлення місцевих податків та зборів. Розгляду питань передували громадське обговорення 20.06. 2017 року та  розширене засіданні виконавчого комітету міської ради та профільних комісій міської ради.

30 травня 2017 року на 16 сесії міської ради були затверджені проекти рішень місцевих податків і зборів. Проектами на 2018 рік, відсоткові ставки місцевих податків і зборів не змінюються, а залишені на рівні 2016 року. Податок на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки становить  0,25% від мінімальної заробітної плати за метр квадратний (Податковим кодексом України передбачено до 1,5%). Ставки єдиного податку  для фізичних осіб – підприємців по класифікації видів економічної діяльності за календарний місяць передбачені у межах від 4% до 10% (І група)  до розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом на  1 січня податкового (звітного) року та від 6% до 20% (ІІ група) до розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року. Ставки податку диференційовані залежно від виду господарської діяльності. Земельний податок пропонується залишити  на рівні 2017 року, крім земельних ділянок сільськогосподарського призначення, який зменшено з1 % до 0,5% нормативно-грошової оцінки.  Транспортний податок, як і раніше, сплачуватимуть власники легкових автомобілів, яким не більше п’яти років. При цьому оподатковуватимуть ті автомобілі, вартість яких перевищує 375 розмірів від мінімальної заробітної плати. Ставку цього податку Податковим кодексом України передбачено  зробити фіксованою в розмірі 25 тис. грн  за автомобіль. Розмір туристичного збору становитиме, як і в минулі роки, 1 відсоток від вартості проживання.


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.219598 sec.)