28 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 8
візитів сьогодні:
візитів всього: 171147
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
28 лютого 2020 року

27 лютого 2020 року відбулася чергова 31 сесія Гребінківської міської ради. Міський голова Віталій Колісніченко звітувався на сесії про роботу виконавчих органів міської ради, здійснення регуляторної політики у сфері господарської діяльності, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні». 2019 рік був, як і попередній 2018, роком становлення Гребінківської міської об’єднаної громади. Початком реалізації Стратегії розвитку Гребінківської міської об’єднаної громади, яка була затверджена в грудні 2018 року і розрахована на 2019-2028 роки. Впродовж звітного року, міська влада не скоротила жодної соціальної програми, а навпаки їх розширила, прагнула виконати всі ті програми, які були прийняті та затверджені на початку року, а також співпрацювала та надавала фінансову підтримку установам та організаціям, розташованим на території громади. Детально зупинившись на основних показниках та результатах роботи за минулий рік в основних галузях життєдіяльності об’єднаної громади, міський голова Віталій Колісніченко подякував депутатському корпусу за плідну співпрацю та підтримку.

27 лютого 2020 року

26 лютого 2020 року в приміщенні Гребінківської міської ради відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань Громадського бюджету (бюджету участі).

Громадський бюджет або бюджет участі — це Програма, завдяки якій жителі Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади впливають на розподіл частини коштів місцевого бюджету та сприяють розвитку громади.

За її умовами кожен небайдужий житель громади може подати заявку на реалізацію проєкту, який вирішить нагальну проблему населеного пункту Гребінківської ОТГ та покращить умови проживання в ньому.

25 лютого 2020 року

25 лютого 2020року під керівництвом заступника міського голови Володимира Зінченка відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій обговорили нагальні питання життєдіяльності громади.

Начальники відділів, керівники комунальних підприємств, установ, в.о. старости звітували про роботу підпорядкованих структурних підрозділів, установ, підприємств за попередній тиждень. Зокрема обговорили підготовку до 31 чергової сесії міської ради; впровадження програми підтримки породіль у Гребінківській ОТГ; перезаключення договорів на вивезення твердих побутових відходів; ремонт водогону у філії ЗОШ №1 та інші актуальні питання життєдіяльності громади. Також заслухали пропозиції та запитання щодо подальшої роботи та інформували про заплановані заходи на цей тиждень. 

25 лютого 2020 року

Відлік досягнень людини починається зі школи: спочатку з Букваря, з першої написаної літери і до атестату.  

Золотою симфонією прозвучала мелодія шкільного дзвоника і для Ю. А. Тарасюка, а потім знову повернула його до школи.

За плечима Юрія Антоновича 37 років роботи учителем фізичної культури у середній школі №3 (теперішня гімназія) та 12 років – на посаді директора Гребінківської дитячо-юнацької спортивної школи. Його вихованці досягли високих результатів:  

Мугака Людмила – майстер спорту СРСР з метання диску;

Копищик Олексій – майстер спорту України з бігу на 100 м;

Тютюнник Роман – кандидат у майстри спорту з метання спису;

Брюховець Михайло – кандидат у майстри спорту з метання спису;

Василенко Юрій – кандидат у майстри спорту з метання ядра.

Деякі продовжили займатися спортом, стали викладачами фізичної культури, тренерами, зокрема донька Тарасюк Олена Юріївна.

Юрій Антонович і сьогодні вболіває душею за свою справу, тренуючи разом з донькою юних спортсменів Гребінківщини.

Сьогодні Тарасюк Юрій Антонович святкує свій 85-річний ювілей!

Від щирого серця вітаємо його! Зичимо міцного здоров'я, здійснення мрій, щастя, добробуту, наснаги!

85 років  – це певний рубіж, висока сходинка, на яку необхідно було піднятися. Тож нехай попереду буде ще чимало таких років-сходинок, а підйом ними буде легким та приємним!

24 лютого 2020 року

14 лютого 2020 року відбулося засідання комісії з питань розгляду заяв щодо призначення матеріальної допомоги. Розглянуто 27 заяв мешканців Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади щодо надання матеріальної допомоги на лікування. Відповідно до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської міської ОТГ  матеріальні допомоги виплачено на суму 43 тис. грн.

24 лютого 2020 року

22 лютого 2020 року у м. Полтава відбувся обласний етап VІІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя!», присвячений Лесі Українці.  

Учні Гребінківської гімназії активно долучилися до цього заходу і стали переможцями та призерами у відповідних номінаціях та вікових категоріях.

Номінація “Декламація”:

І місце (вікова категорія 5-7 класи) - Перепелиця Олександра, учениця 5-А класу (вчитель Шаповал Л.І.);

ІІ місце (вікова категорія 1-4 класи ) - Супрун Софія, учениця 3-А класу (вчитель Денисенко Ю. П.)...

24 лютого 2020 року

22 лютого став незвичайним днем для учнів Гребінківської дитячої музичної школи, днем випробувань і перемог в різних номінаціях Всеукраїнського фестивалю-конкурсу мистецтв "Мелодії і ритми над Ворсклою", що проходив в м. Полтава. Майже сто колективів з різних куточків України взяли участь у фестивалі.

Володарем Гран-прі став зразковий вокальний ансамбль "Джерельце" (керівник Наталія Гринь).

24 лютого 2020 року

21 лютого 2020 року відбулося спільне засідання виконавчого комітету та постійних комісій міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій, підприємництва та з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту.

Першочергово розглянуто проєкти рішень з питань, які будуть винесені на розгляд 31 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання, яка скликається 27 лютого 2020 року, зокрема, про затвердження звіту про виконання бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади за 2019 рік...

23 лютого 2020 року

21-22 лютого 2020 року в м. Гребінка проходив Чемпіонат Полтавської області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2003-2004, 2005-2006 р.н., присвячений пам’яті героя  Григорія Кагамлика та героїв Небесної Сотні.

В змаганнях брали участь 20 команд з різних областей України, а це понад 300 учасників!

Вихованці Гребінківської  ДЮСШ у напруженій боротьбі вибороли призові місця:

Пісня С. - І місце з бігу на 60 м з бар'єрами та ІІ місце з бігу на 200 м;

Козін В. - І місце у потрійному стрибку та ІІ місце у стрибках у довжину...

23 лютого 2020 року

18-20 лютого 2020 року у КЗ «Спортивний комплекс міста Гребінки» проходили змагання з гандболу серед команд закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади.

У командній боротьбі за призові місця серед хлопців маємо такі результати:

І місце – Опорний заклад Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст.№4;

ІІ місце – Гребінківська гімназія;

ІІІ місце – філія Гребінківська ЗОШ І-ІІ ст.№1 Опорного закладу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст.№4...

20 лютого 2020 року

20 лютого біля пам’ятника Т.Г. Шевченку відбувся мітинг з нагоди вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, які ціною власного життя відстоювали європейський вибір України. Ці трагічні дні і ночі змінили  історію нашої держави і сьогодні продовжують змінювати українське суспільство.

У цей час зворушливо лунала пісня «Пливе кача…», яка є своєрідним реквіємом за загиблими на Майдані. Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв та поклали квіти до пам’ятника Великому Кобзарю.

20 лютого 2020 року

Дорогі земляки!

 

20 лютого відзначається День Героїв Небесної Сотні з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави.

Нашій нації довелося пережити багато жахливих подій, про які раніше не могли й подумати в ХХІ столітті, та сьогодні історія безжальна... Вона назавжди закарбується у серцях українців нестерпним болем, що з року в рік нагадуватиме сумний початок 2014-го... Її важко буде дочитати до крапки...

За весь час протистоянь Майдан став не просто столицею держави, а її серцем і душею. Він об'єднав десятки тисяч українців з різних областей, районів, які пліч-о-пліч до кінця боролися за єдність, незалежність і справедливість. На столичному Майдані не було бідних чи багатих, сильних чи слабких, як не було і немає Сходу чи Заходу... Рівність і братерство – основна рушійна сила, яка підкорила Україну та весь світ.

Їх об'єднала українська земля та бажання жити у вільній країні.

Спочатку вони вимагали право вибору. Потім їм довелось вимагати права жити. А ні кулі, ні гранати, ні нелюдська жорстокість не змогли перемогти цих людей. Вони гинули, та не здавались...

Так на Майдані з'явилась ще одна сотня - Небесна. Кожен із них заплатив за свої переконання найвищу ціну - життя. І серед них, наш земляк, Андрій Черненко. Для нас є святим обов'язком гідно вшанувати Героїв. Щоб ми пам'ятали - хто і за що загинув. Щоб ми їх не зрадили. Герої живуть доти, доки про них пам'ятають.

Ми прагнемо й надалі розбудовувати власну країну - рівноправного члена великої європейської родини, яка, пройшовши крізь полум'я воєн та інші лихоліття, вибрала шлях єднання, миру, демократії і прогресу.

Це наш обов'язок перед майбутніми поколіннями, перед пам'яттю загиблих співвітчизників.

Герої не вмирають!

Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою

міський голова                                                                                           В. Колісніченко

19 лютого 2020 року

В рамках підготовки до проведення 31 сесії міської ради депутати активно працюють в профільних депутатських комісіях.

18 лютого відбулося спільне засідання постійних комісій з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування та з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та ЗМІ. Було узгоджено порядок денний та детально розглянуто проєкти рішень, що виносяться на розгляд 31 сесії. Зокрема депутати заслухали звіт про реалізацію Договору про співробітництво територіальних громад в частині делегування повноважень у сфері ведення Реєстру територіальних громад в 2019 році. Також розглянули проєкти рішень про внесення змін до штатної чисельності та штатних розписів; про затвердження та про розробку детальних планів території та 24 проєкта рішень із земельних питань. Комісії одноголосно рекомендували до затвердження на сесії розглянуті проєкти рішень.

18 лютого 2020 року

18 лютого 2020 року під керівництвом заступника міського голови Володимира Зінченка відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій обговорили нагальні питання життєдіяльності громади.

Начальники відділів, керівники комунальних підприємств, установ, в.о. старости звітували про роботу підпорядкованих структурних підрозділів, установ, підприємств за попередній тиждень, заслухали пропозиції та запитання щодо подальшої роботи та інформували про заплановані заходи на цей тиждень. Зокрема йшлося про підготовку до чергової 31 сесії міської ради, яка відбудеться 27 лютого, а з 18 по 21 лютого відбудуться спільні засідання постійних депутатських комісій.

18 лютого 2020 року

18 лютого минає 6 років з дня трагічної смерті нашого земляка, Героя Небесної сотні Андрія Черненка.

Під час подій Революції гідності, а саме 18 лютого 2014 року він був доставлений з Будинку профспілок до київської міської клінічної лікарні № 17 із проникаючим вогнепальним пораненням грудної клітини, від якого і загинув. Похований герой на батьківщині у Слободо-Петрівці.  Керівники та працівники міської ради відвідали могилу Андрія Черненка та поклали квіти.

18 лютого 2020 року

15 лютого 2020 року в м. Полтава відбувся чемпіонат Полтавської області з тенісу настільного серед юнаків та дівчат 2005 р.н. і молодше. Вихованці Гребінківської ДЮСШ вибороли майже всі нагороди найвищого гатунку.

Абсолютною чемпіонкою Полтавської області, виборовши всі найвищі нагороди у всіх розрядах, стала Чумарна Софія.

Загалом результати такі:

І місце у командному розряді (юнаки): Тютюнник М., Соломаха Д., Жила Р., Довбиш Д.

І місце у командному розряді (дівчата): Чумарна С., Пелих Ю., Шевченко Я.

17 лютого 2020 року

Учні закладів загальної середньої освіти Гребінківської ОТГ вкотре показали гарні результати на обласному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. З радістю вітаємо наших переможців! Ви всі великі молодці і ми дуже пишаємося Вами!

1. Пріма Дар’я, учениця 4 класу Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4ІІІ місце у ІІІ етапі Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика (учитель Правдицька Л. В.)

2. Охріменко Марія, учениця 8 класу Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 – ІІІ місце у ІІІ етапі Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика (учитель Ільчук А. І.)...

16 лютого 2020 року

14-16 лютого 2020 року у м. Полтава відбувся захист науково-дослідницьких робіт ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Учень 11 класу Гребінківської гімназії Розанов Олександр посів І місце, представивши роботу  «Пластик і рідке паливо» у секції «Захист довкілля та раціональне природокористування».

Конкурс-захист являє собою багаторівневе інтелектуальне змагання. Найкращих юних науковців журі обрало за результатами якості наукової роботи, рівня знань з базової дисципліни та публічного захисту. Найвагомішими критеріями у визначенні переможців були актуальність та практична цінність дослідження, оригінальність, критичність мислення та самостійність у проведенні наукових пошуків.

Олександрові вдалося перемогти 18 конкурентів зі своєї секції. Тепер юний еколог стане учасником навчально-тренувальних зборів по підготовці до ІІІ етапу конкурсу-захисту МАН.

Тож вітаємо з перемогою та бажаємо подальших успіхів Олександру Розанову та його керівникові, Гапон Людмилі Олександрівні!

15 лютого 2020 року

15 лютого 2020 року з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ої річниці виведення військ з Афганістану в місті Гребінка біля пам'ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам проведено урочистий мітинг. Перед присутніми виступив міський голова, голова районної спілки воїнів-інтернаціоналістів Віталій Колісніченко, який вручив побратимам медалі та грамоти. Словами вдячності учасників бойових дій на території інших держав привітали голова Гребінківської районної ради Валерій Зінченко та заступник голови Гребінківської райдержадміністрації Олександр Князєв. По закінченню відбулось покладання квітів до пам`ятного знаку.

15 лютого 2020 року

Шановні учасники бойових дій на території інших держав, ветерани війни в Афганістані!

 

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-а річниця виведення радянських військ з Афганістану. Цього дня ми віддаємо глибоку шану мужності та героїзму воїнам-афганцям, які з честю та гідністю виконували свою непросту місію.

Сьогодні ми схиляємо голови перед тими, хто пролив свою кров заради забезпечення миру та перед світлою пам’яттю тих, кому не судилося повернутися з тих воєн.

Шановні воїни-інтернаціоналісти! Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру. І як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь. Ви є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі у наші дні.

Дякуємо Вам за вашу мужність та відданість військовому обов’язку. Щиро бажаємо Вам і Вашим родинам здоров’я, родинного затишку, щоб біль війни назавжди залишився у минулому, щоб Ваше життя було наповнене щастям, добробутом та успіхом, а на українську землю повернувся мир і благополуччя.

 

З повагою

міський голова                                                                                             Віталій Колісніченко

14 лютого 2020 року

14 лютого 2020 року в приміщенні Гребінківської міської ради відбулося засідання Координаційної ради з питань Громадського бюджету (бюджету участі).

Громадський бюджет або бюджет участі — це програма, завдяки якій жителі Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади впливають на розподіл частини коштів місцевого бюджету та сприяють розвитку громади. За її умовами кожен небайдужий житель громади може подати заявку на реалізацію проєкту, який вирішить нагальну проблему населеного пункту Гребінківської ОТГ та покращить умови проживання в ньому. Проєкти, які отримають підтримку громади у процесі голосування, будуть реалізовані у поточному бюджетному році за кошти бюджету Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади.

13 лютого 2020 року

17 лютого 2020 року об 11.00 годині в актовій залі Гребінківської районної ради (м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться нарада-семінар з питань профілактики отруєння бджіл пестицидами в період польових робіт.

13 лютого 2020 року

У державній службі зайнятості стартував новий проект для успішного працевлаштування українців – Освітній портал державної служби зайнятості (http://skills.dcz.gov.ua/).   

«Новий сервіс допоможе безробітним розвивати власні навички, необхідні для вдалого працевлаштування, отримати нові компетенції та пройти професійне навчання», - коментує директор Державного центру зайнятості Ольга Макогон.

Новий сервіс дозволить:

- розвивати особисті компетенції, затребувані на ринку праці;

- отримати актуальну інформацію щодо пошуку роботи та підбору персоналу...

13 лютого 2020 року

В умовах соціально-економічних змін ринок послуг висуває нові вимоги до роботи сервісних установ. Тепер для залучення та утримання споживачів їм необхідно відходити від однакових для всіх рішень, звертаючись до індивідуальних запитів клієнтів, будуючи з ними ефективну взаємодію на принципах партнерства.

Відносно нове і дуже модне слово «клієнтоорієнтованість» визначає одну з істотних характеристик стосунків з клієнтами.

Хтось вважає, що клієнтоорієнтованість – це певні поодинокі дії, спрямовані на виявлення і задоволення потреб клієнтів для підвищення їх прихильності до організації. Так званий маркетинговий хід, що надає конкурентні переваги.

12 лютого 2020 року

12 лютого 2020 року відбулося засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради.

На порядок денний було винесено питання про уповноваження посадових осіб на складання протоколів про адміністративні правопорушення. 

Члени виконавчого комітету розглянули питання про внесення змін до складу конкурсної комісії місцевого відкритого архітектурного конкурсу та до рішення виконавчого комітету від 22 січня 2018 року №18 «Про створення постійно діючої комплексної робочої групи з питань забезпечення надійності та безпеки експлуатації об’єктів соціальної інфраструктури Гребінківської об’єднаної територіальної громади».

11 лютого 2020 року

11 лютого 2020 року відбулася щотижнева апаратна нарада. Провів нараду заступник міського голови Володимир Зінченко, який поінформував про зустрічі з мешканцями багатоквартирних будинків. У зв’язку зі вступом у дію ЗУ «Про житлово-комунальні послуги» від 9 червня 2018 року №281-9IVII, ЗУ «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» від 14 травня 2015 року № 417 Гребінківський ККП найближчим часом буде вимушений зняти з балансу всі багатоквартирні будинки відповідно до постанови Кабінету міністрів України «Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків» від 20 квітня 2016 року №301, а співвласники багатоквартирних будинків повинні визначитись із формою управління свого будинку (створити ОСББ або вибрати управителя). На зустрічах з мешканцями було роз’яснено алгоритм дій зняття будинку з балансу.

10 лютого 2020 року

З нагоди відзначення 77 – річниці з дня подвигу Героя Радянського Союзу Г. С. Кагамлика проведено низку заходів, а саме: покладання квітів до пам’ятника Героя в с. Слободо–Петрівка; національно – патріотична виховна година у Слободо–Петрівській ЗОШ І-ІІІ ст.; мітинг біля пам’ятника в м. Гребінка; в бібліотечних закладах Гребінківської ОТГ проведено книжково–ілюстративні виставки та інформаційні години; в народному краєзнавчому музеї проведено тематичні екскурсії.

10 лютого 2020 року

З 6 по 9 лютого в м. Прилуки Чернігівської області відбувся ХIX Міжнародний молодіжний фестиваль-конкурс «Мистецькі барви - 2020». Зразковий хореографічний колектив «ЗАБАВА» Гребінківської дитячої музичної школи взяв участь у 2 номінаціях:  народний та естрадний танець, де здобули ІІІ місце з танцем «Плескач» і І місце з хореографічною композицією «Україна».

З 76 хореографічних танцювальних номерів колектив увійшов до 10 кращих колективів і стали учасниками Гала концерту.

Бажаємо нашій «ЗАБАВІ» нових перемог.

3 лютого 2020 року

1 лютого в КП «Спортивний комплекс м. Гребінка» проходив регіональний традиційний турнір з міні-футболу серед команд ветеранів 50+.

У турнірі взяли участь 2 команди з Київської області - «Схід» (м. Яготин), «Ветеран» (м. Баришівка), та 2 команди Полтавської області - «Ветеран» (м. Пирятин) і «Локомотив» (м. Гребінка). Наша команда ветеранів, обігравши у фіналі команду з міста Яготин з рахунком 3 : 2, виборола перше місце.

Друге місце посіла команда «Схід» (м. Яготин), третє - команда «Ветеран» (м. Пирятин), четверте - команда «Ветеран» (м. Баришівка).

3 лютого 2020 року

Трагедія, яка трапилась у Дрогобичі в ніч з 27 на 28 серпня, сколихнула не лише Львівщину, а й всю Україну. У результаті обвалу одного з під'їздів чотириповерхового будинку загинули 8 дрогобичан, серед них були й маленькі діти. Є постраждалі, які досі проходять реабілітацію. Більше сотні мешканців будинку залишились без даху над головою. Дрогобич гірко сумує...

За результатами детального технічного обстеження житлового будинку №101/1 на вулиці Михайла Грушевського, причина обвалу одного з під'їздів будинку - допущення помилок під час будівництва 60-х рр. Саму ж будівлю в цілому визнано аварійною і непридатною для проживання. Експерти пропонують демонтувати будівлю методом контрольованого зриву.

Іншими словами, життя 8 дрогобичан забрали халатність та байдужість до життя та здоров'я українців тодішніх владних структур СРСР.

Зважаючи на таку трагічну та водночас неприпустиму ситуацію, ми не можемо і не маємо морального права залишити сім'ї загиблих, тих, які зазнали численних травм, та тих, які втратили житло, на одинці з бідою.

Зараз ведеться співпраця та переговори органами державної влади щодо компенсації коштів за втрачене житло постраждалим мешканцям з будинку 101/1 на вул. М. Грушевського. Очікуємо, що в лютому-березні Кабінет Міністрів України виділить кошти з резервного фонду державного бюджету України для мешканців 59 квартир у розмірі 40 мільйонів 721 тисячу гривень з розрахунку 16 тис. грн за квадратний метр.

Окрім цього, місто, починаючи з вересня, надає постраждалим компенсацію за тимчасову оренду житла та оплату житлово-комунальних послуг. Також з міського бюджету надається й матеріальна допомога сім'ям загиблих, травмованих та потерпілих.

При обмежених можливостях міського бюджету Дрогобича це не просто.

Зважаючи на ситуацію, звертаємось до вас з проханням про допомогу.

Одразу після отримання коштів з державного бюджету постраждалі мешканці будинку 101/1 отримають довгоочікуване житло. Проте через руйнацію та відсутність доступу до повністю зруйнованого та прилеглих під'їздів будинку окремі мешканці залишились без жодних предметів побутового вжитку.

Тому просимо вас по можливості допомогти постраждалим внаслідок трагічного обвалу будинку, надавши посильну допомогу предметами побутової техніки (холодильники, пральні машини, праски і т.д.).

Взаємодопомога та взаємна підтримка між громадами наших міст допоможе мешканцям обваленого будинку пережити трагедію.

Спільними зусиллями міст-партнерів та міст - членів АМУ ми зможемо надати допомогу та підтримку постраждалим, адже для здорової нації важливо вміти об'єднатися у критичний момент.

 

З повагою та вдячністю

міський голова Дрогобича                                                                                  Тарас Кучма

3 лютого 2020 року

"Нема на світі кращого місця, як Полтавська губернія", яка подарувала світові байкаря, поета, прозаїка, громадського діяча Євгена Гребінку. 2 лютого в місті, названому ім'ям відомого земляка, за традицією відбулося обласне літературно-музичне свято «Гребінчина світлиця». В програмі свята:

 - покладання квітів до могили Є.Гребінки в с. Мар'янівка та до пам'ятника в м. Гребінка;
- виставка майстрів декоративно-прикладного мистецтва Гребінківської ОТГ;
- літературно-музична вітальня "Повернення романсу "Очи черные" на Батьківщину";
- нагородження переможців регіонального літературного конкурсу читців творів Є. Гребінки;
- вистава "Лісова пісня" Полтавського обласного музично-драматичного театру ім. М.В. Гоголя.

2 лютого 2020 року

1 лютого 2020 року у м. Гребінка відбувся Чемпіонат Полтавської області з легкоатлетичного багатоборства серед юнаків та дівчат 2007 р.н. та молодших. За результатами виступів команда дівчат Гребінківської ДЮСШ зайняла перше місце, а команда юнаків – друге. Це дало змогу в загальнокомандному заліку вибороти перше місце.

На другому місці команда Лубенської ДЮСШ, на третьому – Пирятинської. Склад нашої команди: Кравченко Дар’я, Кравченко Марина, Баранівська Дар’я, Ушакова Софія, Гайдамака Анна, Обруч Вікторія, Гугля Вікторія, Чекменьов Ростислав, Кравченко Максим, Гавриленко Дмитро, Шевченко Дмитро, Одринський Денис, Калінін Євген, Корнєв Олексій.

1 лютого 2020 року

30 січня 2020 року педагогічні працівники Гребінківської ОТГ долучилися до Всеукраїнської конференції для вчителів математики від Global Innovative Online School “Впровадження змішаного навчання математики в українських школах – виклики та можливості”, яка проходила в м. Київ на базі технологічного ліцею “Ліко Школа”. На заході були присутні більше 300 викладачів з 22 областей України.

Учасники конференції мали можливість послухати виступи спікерів, які розповіли про свої найновітніші підходи до викладання математики. Також присутні ознайомилися з інтерактивним комплектом для шкіл “Математика та критичне навчання для 5-9 класів” від платформи GIOS, та з широкими можливостями використання на уроках.


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.355815 sec.)