19 квітня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 9
візитів сьогодні:
візитів всього: 171662
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
30 березня 2020 року

На виконання Постанови КМУ від 11.03.2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2», із змінами і доповненнями, рішень Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10.03.2020 та постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Полтавської обласної державної адміністрації від 11.03.2020 щодо здійснення заходів щодо запобігання поширенню серед населення області захворювань, спричинених COVID-19 , керуючись стст.7,22,30 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», ст.8, 9, 10,11, 18,33,34 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області доводить до Вашого відома рекомендації щодо проведення на підпорядкованих об’єктах профілактичних та протиепідемічних заходів.

27 березня 2020 року

27 березня 2020 року відбулося засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради, яке провів міський голова Віталій Колісніченко. Члени виконкому заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

У ході засідання розглянуто 23 проєкти рішень про затвердження зведених кошторисних розрахунків. Традиційно розглянуто заяви жителів громади та юридичних осіб.

З усіх розглянутих питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

26 березня 2020 року

Постановою Кабінету Міністрів України від 24.12.2019 року №1082 «Деякі питання нарахування (визначення)  плати за теплову енергію та послуги  з централізованого опалення для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу,  внесені зміни до «Правил надання послуг з централізованого опалення».

У зв’язку зі зменшенням ціни природного газу в   лютому  2020 року  ВП  «Локомотивне депо Гребінка»  проведе  перерахунок нарахувань за послугу з централізованого опалення населення по вул. Локомотивна. Зменшено нарахування на послугу з централізованого опалення  за лютий місяць  2020 року на 8,43%.

Сума проведеного перерахунку буде відображено у повідомленні  на оплату послуг  з централізованого опалення за березень  місяць 2020 року.

25 березня 2020 року

Шановні жителі громади!

У зв’язку із загостренням епідемічної ситуації щодо захворюваності на коронавірус, а також зі збільшенням в Україні кількості лабораторно підтверджених випадків COVID-19, закликаю жителів громади, які нещодавно повернулися додому із-за кордону, максимально обмежити контакти з оточуючими.

Рекомендую знайти можливість для самоізоляції. Самоізоляція передусім означає, що ви впродовж щонайменше 14 днів уникаєте будь-яких контактів з іншими людьми, щоб зменшити ризик зараження. Неприпустимі контакти віч-на-віч ближче ніж 1,5 метри та довше 15 хвилин. Єдиний виняток — звернення за медичною допомогою. При будь-яких симптомах хвороби зателефонуйте своєму сімейному лікареві і дотримуйтесь подальших рекомендацій.

Прошу з розумінням ставитися до ситуації, що склалася, й відповідально ставитися до свого здоров’я та здоров’я близьких і оточуючих.

Шановні жителі Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади! Якщо вам відомі випадки, коли особа, яка повернулася нещодавно із-за кордону, не дотримується самоізоляції, прохання повідомляти за номером телефону (05359) 9 12 67 або 102.

 

З повагою

міський голова                                                                           Віталій Колісніченко

25 березня 2020 року

Шановні працівники та ветерани Служби безпеки України!

Щиро вітаємо вас із професійним святом. Ви стоїте на сторожі конституційних прав і свобод українських громадян, захищаєте інтереси нашої незалежної держави, громади та суспільства. Сьогодні працівники служби безпеки демонструють сумлінне виконання службових і громадських обов’язків, високий професіоналізм і мужність, захищаючи панування закону на українській землі. За це вам щира подяка від кожного члена територіальної громади.

Зичимо усім працівникам та ветеранам Служби безпеки України міцного здоров’я, сімейного щастя, благополуччя та впевненості у тому, що ваша робота забезпечує громадянський мир та злагоду в Україні, нехай доля завжди буде прихильною до вас.

 

З повагою

міський голова                                                                                                  В. Колісніченко

23 березня 2020 року

З метою забезпечення охорони та збереження в належному стані середовища перебування, шляхів міграції та місць природного відтворення (нерестовищ) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Полтавським рибоохоронним патрулем (наказ від 16.03.2020 №55) встановлено наступні терміни заборони на лов (добування) риби у весняно-літній період природного відтворення (нересту) у 2020 році:

- Кременчуцьке водосховище у межах адміністративної території Полтавської області – з 25 березня по 9 червня (включно);

- у всіх інших рибогосподарських водних об’єктах – з 1 квітня по 20 травня (включно), в придаткових системах річок – з 1 квітня по 30 червня.

19 березня 2020 року

19 березня відбулася позачергова сесія міської ради. Депутати внесли зміни до міської Програми сприяння організації цивільного захисту населення Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік. Фінансування Програми збільшили з 200 тисяч гривень до 442 тисяч гривень, а саме 242 тисячі гривень спрямовані - на заходи для проведення профілактичних заходів запобігання поширення корнавірусу на території Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади.

Кошти в розмірі 196 тисяч 250 гривень будуть спрямованя на придбання засобів медичного призначення, засобів захисту та дезінфекції, необхідних для подолання та попередження коронавірусу (маски одноразові, хлоровмісні дезрозчини, костюми захисні противірусні, рукавички одноразові, захисні окуляри), в тому числі:

кошти в сумі 30 тисяч гривень виділили для комунального некомерційного підприємства «Гребінківська центральна районна лікарня» на потреби за запитом медичного закладу...

19 березня 2020 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради повідомляє, що відповідно до статті 29 Закону України „Про захист населення від інфекційних хвороб“, постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 „Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19“, із змінами , затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 16.03.2020 року, з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020 р., на виконання доручення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки  і надзвичайних ситуацій Полтавської області від 13.03.2020 №3/2020, у зв'язку з встановленим з 12 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р. на усій території України карантином тимчасово призупиняється прийом документів від кандидатів на заміщення вакантних посад начальника відділу та головного спеціаліста відділу комунального господарства, транспорту та благоустрою виконавчого комітету Гребінківської міської ради (розпорядження міського голови від 18.03.2020 року № 63-К).

Про відновлення прийому документів буде повідомлено додатково.

17 березня 2020 року

У зв’язку із введенням загального карантину по всій країні згідно постанови КМУ №211 від 11.03.2020р. та з метою профілактики розповсюдження коронавірусної інфекції, відділ “Центр надання адміністративних послуг” виконавчого комітету Гребінківської міської ради призупиняє прийом громадян до особливого розпорядження.

В разі необхідності звертатися за консультацією за телефоном: (050) 020-88-80, (068) 352-00-01.

17 березня 2020 року

16 березня п.р. в міській раді відбулось засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради у зв’язку з ситуацією щодо коронавірусу. Провів засідання міський голова Колісніченко В.І. У засіданні взяли участь заступники міського голови, керівники виконавчих органів ради,  а також за запрошенням міського голови: голова райдержадміністрації Князєв О.В., голова районної ради Зінченко В.М., директори комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я, представники служби надзвичайних ситуацій, правоохоронних органів, держспоживслужби, комунальних установ, начальник станції Гребінка. Прийнято рішення щодо обмежувальних заходів щодо запобігання та протидії поширення коронавірусу. До відома мешканців громади публікуємо рішення виконавчого комітету та звертаємо увагу, що з метою запобігання поширенню коронавірусу, оголошено карантин в начальних закладах, заборонено проведення масових заходів, призупинено роботу бібліотек, спортивного комплексу, а також тимчасово призупинено прийом громадян у міській раді, в обмеженому режимі працює центр надання адміністративних послуг тощо. Прохання до жителів громади протягом дії карантину звертатися до ЦНАПу лише в разі крайньої необхідності. А також по можливості обмежити перебування в громадських місцях, неухильно дотримуватись рішень уряду та Верховної ради України щодо обмежень та профілактики поширення коронавірусу. Під час засідання було домовлено проводити в разі необхідності щоденні екстрені засідання робочої групи. З рішенням виконкому можна ознайомитися за посиланням.

16 березня 2020 року

Нагадуємо, що 28 листопада 2019 року оголошено місцевий відкритий архітектурний конкурс на кращий концептуальний проект облаштування громадського простору парку на території кварталу, обмеженого вулицями Паркова та Гоголя в с. Слободо-Петрівка Гребінківського району Полтавської області із встановленням пам’ятного знаку, присвяченого пам’яті Героя Небесної Сотні  Андрія Черненка, посмертно удостоєного звання Героя України. Реєстрація учасників конкурсу тривала до 28 лютого 2020 року.

Для участі у конкурсі зареєстровано три конкурсанта та подано три конкурсні проєкти.

Повідомлення про результати конкурсу та конкурсні проєкти будуть оприлюднені після засідання конкурсної комісії.

16 березня 2020 року

Шановні мешканці об’єднаної громади!

У зв’язку із введенням загального карантину в Україні згідно постанови КМУ №211 від 11.03.2020р., відповідно до Доручення №3/2020 від 13.03.2020 року Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Полтавської області, та з метою профілактики розповсюдження коронавірусної інфекції Гребінківська міська рада припиняє прийом громадян до особливого розпорядження.

Також в обмеженому режимі буде працювати Центр надання адмінпослуг до закінчення карантину. Прохання звертатися до ЦНАПу у випадку крайньої необхідності.

Просимо з розумінням віднестися до ситуації та максимально обмежити відвідування місць загального призначення.

16 березня 2020 року

З метою попередження розповсюдження нової коронавірусної інфекції (COVID-19) на території міста Гребінка та району, з урахуванням ймовірного розвитку складної епідемічної ситуації, відповідно до статей 28, 30 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», Гребінківська міська рада рекомендує:

- посилити дезінфекційний режим (проведення вологих прибирань з використанням дезінфікуючих засобів в торговельних закладах та закладах харчування, тощо);

- забезпечити проведення обробки антисептичними засобами приміщення, торговельних закладів , закладів харчування, тощо;забезпечити недопущення до роботи працівників з ознаками інфекційного захворювання;

- провести профілактичні бесіди з працівниками, що у разі виявлення симптомів простуди невідкладно звернутися до медичних закладів та в жодному разі не виходити на робоче місце;

- у разі виявлення хворого, з ознаками респіраторного захворювання, вжити заходи для його ізоляції від здорових осіб та негайно повідомити про цей випадок відповідний заклад охорони здоров'я;

- провести роз’яснювальну роботу серед працівників про заходи щодо запобігання захворюванню на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом Covid-19.

 

З повагою

міський голова                                                                                                  В.І. Колісніченко               

15 березня 2020 року

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом!

Немає іншої галузі, яка була б так тісно пов’язана із забезпеченням комфортного проживання людей, життєдіяльності підприємств і установ, медичних та навчальних закладів.

Ми спільно працюємо над оновленням комунального підприємства, над тим, щоб якість і обсяг наданих послуг відповідали потребам мешканців об'єднаної громади.

Благополуччя кожного будинку, кожної родини багато в чому залежить від надійності надання послуг, від професіоналізму і відповідальності людей, що працюють у цій сфері.

Комунальні блага стали настільки звичними, що ми інколи не замислюємось, якою важкою працею забезпечується стабільна робота комунального господарства. Сьогодні важко уявити життя міської об'єднаної територіальної громади без цілодобової роботи цієї служби. Працівники комунального підприємства невтомно піклуються, щоб у домівках була вода, тепло, щоб тішили око прибрані вулиці, двори і під’їзди.

На Ваших плечах лежить величезна відповідальність за забезпечення нормальної життєдіяльності громади.

Дорогі друзі! Багато, хто з ваших колег зустрічає цей святковий день на своєму робочому місці – така специфіка вашої роботи.

Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя і успіхів в нелегкій, але такій потрібній людям справі!

І нехай слова вдячності від людей щоденно зігрівають вашу душу.

 

З повагою

міський голова                                                                                                Віталій Колісніченко

14 березня 2020 року

Шановні жителі Гребінківської міської ОТГ, керівники організацій, установ, підприємств!

Рішенням виконавчого комітету Гребінківської міської ради від 11 березня 2020 року № 70, з 16 березня по 16 травня 2020 року оголошено про початок традиційного весняного двомісячника чистоти, впорядкування, озеленення та благоустрою на території Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади.

До Дня навколишнього середовища України на території Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади 15 квітня 2020 року планується провести День благоустрою території за участю підприємств, установ і організацій, учнівської молоді, жителів громади, депутатського корпусу, посадових осіб органу місцевого самоврядування .

14 березня 2020 року

Шановні землевпорядники!

Щиро вітаємо з професійним святом – Днем землевпорядника!

Розвиток суспільства за всіх часів був пов'язаний із землею, яка і тепер залишається основним засобом для існування людства і джерелом багатства громади. І ми маємо надію, що ви і надалі будете працювати над удосконаленням земельних відносин, турбуватися про те, щоб ефективно використовувались земельні ресурси. 

У день Вашого професійного свята від щирого серця вітаємо Вас і бажаємо міцного здоров'я, особистого щастя, благополуччя та злагоди у ваших родинах, натхненної та плідної праці, нових успіхів в обраній справі!

 

З повагою

міський голова                                                                                                     В. Колісніченко

13 березня 2020 року

Організації з розвитку підприємництва та неформальні ініціативні групи підприємців міста Теребовля (Теребовлянської громади) запрошуються до участі в Школі організацій з розвитку підприємництва (1-й компонент: «Розвиток завдяки співпраці»), що реалізується Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ) у співпраці з CIVITTA. Участь в навчанні безкоштовна.

Школа має на меті формування нових та розвиток існуючих організацій з розвитку підприємництва у невеликих містах та ОТГ. Завдяки програмі, організації зможуть краще розуміти та професійно представляти інтереси малого та середнього бізнесу, працювати над активним залученням підприємців до місцевого економічного врядування, налагодженням діалогу між владою та підприємцями та покращенням місцевого бізнес-середовища.

13 березня 2020 року

З 10 по 12 березня 2020 року в м. Харків проходив відбірковий етап Чемпіонату України з футболу серед дівчат 2003-2004 р.н. У цих змаганнях взяли участь Мироненко Вікторія, Карбань Євгенія, Кликова Вікторія та Швидченко Анастасія - вихованки Гребінківської дитячо-юнацької спортивної школи, які входять до складу збірної команди Полтавської області з футболу. Збірна команда Полтавської області виборола друге місце і виступатиме у фінальній частині Чемпіонату України з футболу U-17.

12 березня 2020 року

11 березня 2020 року у місті Лохвиця проходили обласні змагання команд ДЮСШ з тенісу настільного серед юнаків і дівчат 2003-2004, 2005-2006, 2007-2008 р.н.

У особистому розряді серед дівчат:

І місце - Чумарна Софія (вікова категорія 2003-2004 р.н.)

ІІ місце – Пелих Юлія (вікова категорія 2005-2006 р.н.)

І місце – Шевченко Ярина (вікова категорія 2007 р.)...

12 березня 2020 року

Шановні мешканці громади!

 

Всесвітня організація охорони здоров’я оголосила про пандемію через спалах коронавірусної інфекції.

З метою запобігання коронавірусу, у відповідності до рішення уряду України від 11.03.2020 року,  з 12 березня до 3 квітня 2020 року на території громади, як і по всій Україні, оголошено карантин в усіх навчальних закладах: школах, дитячих садочках, закладах позашкільної освіти. У зв’язку з останнім, я звертаюся до роботодавців із розуміння поставитися до цієї ситуації і дозволити своїм співробітникам, які мають дітей дошкільного та молодшого шкільного віку, в разі потреби працювати віддалено, з дому. Звертаюся до власників торгової мережі, закладів громадського харчування та побутового обслуговування з проханням проводити дезінфекцію у закладах.

На території громади заборонено проведення масових заходів із зібранням 200 і більше осіб та прохання до мешканців по можливості обмежити перебування в місцях великого скупчення людей (громадських місцях), поїздки тощо. Наше завдання - без паніки вжити заходів попередження та профілактики коронавірусу, більш відповідально віднестися до стану власного здоров’я та здоров’я своїх близьких.

Прохання до Всіх, з розумінням та відповідальністю віднестися до проведення запобіжних заходів та неухильно дотримуватися порад лікарів щодо особистої гігієни і профілактики інфекційних захворювань.

Міністерство охорони здоров’я України рекомендує громадянам України в разі будь-яких симптомів простуди невідкладно звертатися до медичних закладів.

Наразі у світі зафіксували понад 120 тисяч випадків COVID-19 у більш як 110 країнах.

В Україні перший випадок коронавірусу SARS-CoV-2 зафіксували 3 березня. Чоловік, хворий на COVID-19, повернувся до Чернівецької області після подорожі до Італії наприкінці лютого. Це єдиний підтверджений на цей час в Україні випадок захворювання на коронавірус. Усі інші підозри щодо можливого захворювання окремих людей наразі не підтвердилися.

Після того випадку 3 березня у МОЗ заявили, що «жодних екстремальних або надзвичайних подій не сталося», «є відпрацьований чіткий алгоритм, що ми робимо».

У МОЗ закликали «всіх, особливо осіб, які повертаються з країн, де зафіксовані випадки зараження на коронавірус, дотримуватись інструкцій та рекомендацій ВООЗ».

Всесвітня організація охорони здоров’я наголошує на необхідності особистої гігієни, інформаційної гігієни і людяної поведінки.

Захворювання COVID-19 спричиняється коронавірусом SARS-CoV-2, раніше відомим як 2019-nCoV, що належить до великої групи коронавірусів. У деяких випадках перебіг хвороби легкий, в інших – із симптомами застуди і грипу, зокрема з високою температурою і кашлем. Це може перерости в пневмонію, що може стати смертельною. Більшість хворих видужує; помирають переважно люди з ослабленою імунною системою, зокрема літні.

Станом на ранок 11 березня 65 776 людей одужали після інфікування новим коронавірусом. Загалом у світі кількість зафіксованих випадків коронавірусу сягнула 119 132. Кількість летальних випадків становить понад 4 тисячі.

 

Для профілактики захворювання слід дотримуватись стандартних рекомендацій:

1. часто мийте руки або обробляйте дезінфікуючими засобами;

2. під час кашлю та чхання прикривайте рот і ніс паперовою хустинкою. уникайте тісного контакту з усіма, хто має гарячку та кашель;

3. якщо маєте підвищену температуру тіла, кашель й утруднене дихання, якнайшвидше зверніться до лікаря та повідомте йому попередньою історією подорожей;

4. не споживайте сирих чи недостатньо термічно оброблених продуктів тваринного походження.

 

Прохання до роботодавців: не залежно від форм власності дотримуватись Рекомендацій Держпраці України щодо запобігання розповсюдженню коронавірусу на робочих місцях.

Нагадуємо, що люди можуть інфікуватисьCOVID-19:

– торкаючись забруднених поверхонь чи предметів, а потім торкаючись  очей, носа чи рота;

– через повітряно-крапельний шлях від хворого на COVID-19, стоячи на відстані одного метра від інфікованої особи (іншими словами, COVID-19 поширюється аналогічно грипу).

Більшість осіб, які інфіковані COVID-19 відчувають легкі симптоми хвороби та з часом одужують. Однак перебіг хвороби може бути більш складним та супроводжуватись ускладненнями такими як пневмонія. Такі хворі потребують термінової госпіталізації.

Ризик ускладнень захворювання зростає з віком, а саме:

– люди старше 40 років є більш вразливими, ніж люди до 40 років;

– люди з ослабленою імунною системою та люди з такими захворювання, як діабет, захворювання серця та легенів тощо.

Роботодавці повинні запроваджувати профілактичні заходи, навіть якщо випадки COVID-19 не зареєстровані у населеному пункті, де вони здійснюють свою господарську діяльність.

Своєчасно запроваджені профілактичні заходи можуть скоротити втрачені робочі дні через хворобу та зупинити або сповільнити розповсюдження COVID-19, якщо він потрапляє на одне з ваших робочих місць.

Переконайтесь, що робочі місця ваших працівників чисті та гігієнічні.

· Варто регулярно проводити прибирання на робочому місці: очищати поверхні, стільниці та дверні ручки відповідними засобами для чищення. 

· Працівники мають обробляти руки дезінфекційними спиртовмісними засобами або мити руки з милом не менше 20 секунд.

Виконання вимог щодо гігієни праці на робочих місцях перешкоджає поширенню COVID-19:

· Порадьте працівникам та підрядникам перед поїздками у відрядження отримати загальнонаціональні (загальнодержавні) рекомендації щодо протидії розповсюдженню COVID-19.

· Розкажіть своїм співробітникам, підрядникам та клієнтам, що COVID-19 може почати розповсюджуватись у їх середовищі в разі наявності осіб з температурою 37.3 ºC.

· Особам з такою температурою необхідно залишатись вдома (або працювати вдома).

· Ведіть постійне спілкування з працівниками, видавайте працівникам прокламації, що рекомендують залишатись вдома (у випадках, коли працівники мають лише легкі симптоми COVID-19).

· Розміщайте плакати з рекомендаціями щодо профілактики розповсюдженню COVID-19 на робочих місцях. 

· Поєднайте ці заходи із поширенням інформації іншими каналами зв’язку, які зазвичай використовуються у вашій організації або бізнесі.

Пам’ятайте, що прості запобіжні заходи та планування можуть мати велике значення.

 

Міський голова                                                                                          В. Колісніченко

11 березня 2020 року

11 березня 2020 року відбулося засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради під керівництвом міського голови Віталія Колісніченка.

На порядок денний було винесено ряд питань, які стосувалися різних сфер життєдіяльності громади.

Розглянуто проєкт рішення з питання про затвердження складу комісії зі списання багатоквартирних будинків з балансового обліку Гребінківського комбінату комунальних підприємств. 

11 березня 2020 року

Жінки працювали завжди і всюди. Проте їх зайнятість завжди відрізнялась від зайнятості чоловіків через традиційні жіночі ролі в суспільстві: дружини, берегині роду, матері. Тому молоді працівниці, найчастіше сприймаються роботодавцями як «потенційні матері», які в будь-який момент можуть завагітніти і полишити роботу. А ті, хто вже несе навантаження хатньої роботи та догляду за дітьми, теж розглядаються як ненадійні працівники, оскільки не можуть повністю віддаватись роботі. Все це створює певні бар’єри в професійній реалізації жінок.

І хоча в Україні переважає жіноче населення: 53,7% проти 46,3% чоловічого населення, їх економічна активність поступається чоловічій.

10 березня 2020 року

В історії кожного народу є постаті, імена яких оповиті невмирущою любов’ю і славою. Пам’ять про них передається від покоління до покоління.

Тарас Шевченко – вірний син України, який так віддано любив свій народ і так страждав за нього. Велетень духу, митець могутньої творчої сили, непримиренний борець проти будь-якого гноблення людини людиною. В історію культури він увійшов не тільки як геніальний народний поет, але і як поет-гуманіст світового значення.

Традиційно, 9 та 10 березня вся українська громада вшановує пам’ять Тараса Григоровича Шевченка.

10 березня 2020 року

10 березня 2020 року відбулася щотижнева оперативна нарада, на якій підсумували події, які відбулися минулого тижня та озвучили план заходів на найближчий період, а також були озвучені актуальні питання життєдіяльності об’єднаної громади, які стосувалися житлово-комунальної і соціальної сфери, освіти. Зокрема обговорили підготовку до чергової сесії міської ради та засідання виконавчого комітету; прибирання вулиць і парків після зимового періоду та надання матеріальних допомог відповідно до програм Гребінківської ОТГ та інші питання.

69 учнів освітніх закладів об’єднаної громади успішно зареєструвалися для проходження зовнішнього незалежного оцінювання 2020. 

10 березня 2020 року

Гребінківська міська рада отримала результати планування території парку в с. Слободо-Петрівка Гребінківської громади, яке проводилось разом з мешканцями восени 2019 року у місцевій, затишній школі.

Студенти Полтавської Політехніки в рамках стажування підготували три концепції розвитку території парку, які були виконані на основі досліджень та планувального воркшопу з мешканцями.

Аби результати планування були якісними, представники Гребінківської ОТГ провели також попереднє анкетування, за результатами якого виявилося, що парк посідає важливе місце в пам'яті уродженців села, і вони дуже шкодують, що він наразі є занедбаним та пустим.

8 березня 2020 року

Дорогі, любі жінки!

 

Щиро вітаю Вас з найпрекраснішим святом весни – 8 Березня!

Вчителі, лікарі, громадські діячі, вчені, соціальні працівники, підприємці, працівники органів місцевого самоврядування  – наші жінки сьогодні зайняті у всіх сферах. Добросовісне та чітке виконання службових обов’язків дозволяє Вам добиватися високих результатів у кожній з професій. І я дякую Вам за все, що Ви робите задля добробуту та звеличення нашої об'єднаної територіальної громади, за підтримку та душевну щедрість.

Попри всі негаразди ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до дій задля єдності, цілісності, миру в нашій державі.

Чарівні жінки! Сердечно бажаю вам, наші дорогі матері, дружини, доньки та сестри, нев’янучої молодості, радості, краси, злагоди та добробуту в родинах і мирного неба. Нехай вас ніколи не оминають синівська турбота, любов та увага рідних вам чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог! Нехай ваші турботи будуть приємними, а кожен день – зігрітий щастям, присутністю рідних, близьких, коханих, наповнений новими відкриттями та здобутками! Нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, а весна дарує вам радість, впевненість, щастя і любов!

Зі святом вас, дорогі жінки!

 

З повагою

міський голова                                                                                       Віталій Колісніченко

6 березня 2020 року

3-5 березня 2020 року Гребінка приймала учасників Чемпіонату України з футзалу серед дівчат 2003 – 2004 р.н. (вища ліга). У ці дні до нашого міста завітали команди з Донецької, Вінницької, Івано–Франківської, Рівненської, Харківської, Миколаївської. Волинської областей. Полтавську область представляла команда «Надія» Гребінківської ДЮСШ. Учасників привітали заступник міського голови В.А.Волошин, директор Гребінківської ДЮСШ В.П.Чернявський та вже традиційно - зразковий хореографічний колектив «Забава» під керівництвом О.О.Лісової.

5 березня 2020 року

Сьогодні чимало компаній будують свій бізнес на максимальному використанні праці неоформлених працівників. Така практика руйнує трудові відносини і показує, наскільки бізнес нехтує правом працівників бути повноцінною стороною цих відносин.

Незважаючи на зменшення за останні п’ять років кількості нелегально працюючих осіб, рівень тіньової зайнятості все ще залишається високим - 21,6 % загальної кількості зайнятого населення.

Саме тому одним з основних напрямів реалізації державної політики у сфері зайнятості населення та стимулювання створення нових робочих місць, визначених Урядом на період з 2020 до 2022 року, є забезпечення створення гідних умов праці та детінізація відносин у сфері зайнятості населення.

4 березня 2020 року

2 березня в Гребінківській дитячій музичній школі відбувся І відбірковий тур обласного конкурсу виконавської майстерності учнів мистецьких шкіл «Юний віртуоз Полтавщини», в якому взяли участь учні відділу фортепіано та струнно-смичкових інструментів, відділу народних, духових та ударних інструментів.

Переможцями конкурсу стали:

Коломієць Наталія (фортепіано), викладач Однороженко Н.В.;

Дробжева Анна (фортепіано), викладач Однороженко Н.В.;

Симоненко Таміла (фортепіано), викладач Швидка С.В.;

Жуковець Марія (фортепіано), викладач Коломієць В.В.;

Дяченко Жанна (бандура), викладач Сахно Л.О...

4 березня 2020 року

3 березня 2020 року відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Віталія Колісніченка. Підвели підсумки роботи за минулий тиждень та обговорили актуальні питання життєдіяльності об’єднаної громади. Зокрема йшлося про початок прийому проєктів громадського бюджету. Проєкти приймаються з 1 по 31 березня у приміщенні міської ради. Далі координаційна рада проаналізує подані проєкти та винесе на розсуд мешканців громади. Голосування проводитиметься у спеціально визначених пунктах для голосування шляхом заповнення анкети та через електронне голосування через гугл-форму з 15 по 30 квітня 2020 року. Проєкти, що зберуть найбільше голосів, будуть реалізовані. 

3 березня 2020 року

Весна – найчарівніша пора року. З її приходом бринять струмки, розпускають свої ніжні пелюстки перші квіти, зігріті теплом сонячного проміння, мрійливо співають птахи, повертаючись з далеких країв додому, оживає природа, бо прийшла весна, а разом з нею – 8 Березня, свято чарівності, ніжності, жіночності.

Сьогодні у міському будинку культури відбувся чудовий захід в рамках проєкту «Гребінчина світлиця запрошує гостей». Усіх присутніх зі святом привітав міський голова Віталій Колісніченко , побажавши присутнім мирного неба, родинного затишку, любові та міцного здоров’я.

2 березня 2020 року

Наразі відомо, що новий коронавірус передається краплинним та контактним шляхами.

Переважає контактний шлях, коли вірус потрапляє на слизові оболонки носа, очей через руки або інші предмети (хустинку, рукавиці) після торкання до об’єктів (тварин, м’яса, риби, дверних ручок, поручнів), що контаміновані (забруднені) виділеннями із дихальним шляхів хворого чи інфікованого.

Краплинним шляхом вірус передається від людини до людини під час кашлю або чхання у тісному контакті, коли утворюються краплі діаметром понад 5 мкм. Коронавіруси не здатні зберігати інфектогенність (заразність) під час передавання на далекі відстані. Тому тісним контактом вважають відстань менше 1 м, хоча деякі науковці допускають можливість передавання (за певних умов) до 2 м.


Анонси подій
16 квітня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 406  від 16 квітня 2024 року, 30 квітня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 42-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально
16 квітня 2024 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

16 квітня 2024 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

Тарифи з 01.05.2024 року КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» на управління та обслуговування багатоквартирних будинків у м. Гребінка...

Для ознайомлення пропонуються проект Стратегії розвитку Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року, проект Плану реалізації стратегії, Профіль територіальної громади та документи щодо стратегічної екологічної оцінки...

Графік зустрічей представників Гребінківської міської ради та КП «КПП Гребінківський» з мешканцями багатоквартирних будинків м. Гребінка з приводу призначення управителя багатоквартирного будинку, його тарифу за надання послуг та запровадження роздільної системи збирання побутових відходів.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.319296 sec.)