29 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 12
візитів сьогодні:
візитів всього: 171163
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 серпня 2020 року

31 серпня в с. Мар'янівка на родинному кладовищі Гребінок було встановлено надгробну плиту Олени Леонтіївни Маркович, хрещеної матері Євгена Павловича Гребінки.

Олена Маркович народилась і жила в с. Кулажинці і була дружиною Василя Івановича Марковича, власника Кулажинських земель та матір’ю відомого українського фольклориста, етнографа, громадського діяча, члена Кирило-Мефодіївського братства Опанаса Марковича. 

Плита була знайдено випадково в кар’єрі поблизу с. Кулажинці. Нащадки вдячні місцевому краєзнавцю Тужику Миколі Микитовичу, який перевіз плиту у Гребінку і зберіг її до наших днів.

31 серпня 2020 року

29 серпня біля пам'ятника Тарасу Шевченку проведено мітинг з нагоди Дня пам'яті захисників України.

Зі словами вдячності захисникам виступив міський голова Віталій Колісніченко. Присутні поклали квіти до пам'ятника Великому Кобзарю, як знак шани і подяки воїнам, також квіти покладено на могили наших героїв - В'ячеслава Лисенка, Євгена Лукаша та Андрія Черненка. Вічна слава героям!

29 серпня 2020 року

Дорогі земляки!

Сьогодні ми об’єднуємося в шані і вдячності нашим співвітчизникам, які, відстоюючи свободу і незалежність країни, віддали свої життя в ім’я майбутніх поколінь. 

Відзначення Дня пам’яті захисників України саме 29 серпня обрано не випадково, бо саме в цей день у 2014 році, в ході  війни на Сході України та Іловайської операції, відбувся потужний прорив української групи військ з оточення  та загинула найбільша кількість українських воїнів.

«Іловайський котел» у наших літописах залишиться як величезне горе і водночас – приклад героїзму і самовіддачі тих людей, які, попрощавшись із життям, дивом повернулися додому живими.

Вони стояли на смерть за кожного з нас – за те, щоб майбутнє покоління мало гідне майбутнє у незалежній країні, а всі ми могли робити рідну Україну кращою. Ми схиляємо голови у печалі і водночас захоплюємось цими сильними, мужніми чоловіками та жінками, гідними українцями і справжніми патріотами. 

Наші земляки також стоять на сторожі миру, щодня наражаючи себе на небезпеку.  На жаль, повернулися додому не всі... Наш обов’язок людяності – пам’ятати про їх подвиг, адже герої живі, поки жива пам’ять про них.

Ми хочемо миру у своїй країні, аби не гинули солдати, невинні люди, не ставали сиротами діти і спокійно спали матері. Молимося за це, адже за спокій на українській землі вже заплачено надто високу ціну. 
Від усього серця бажаю всім нашим захисникам богатирського здоров’я та довголіття, радості та добра, незламної волі, родинного затишку, звершення всіх мрій і бажань, злагоди і саме головне, щоб закінчилася ця клята війна і вони живими і здоровими повернулися до своїх рідних.

Слава нашим Героям! Слава Україні!

 

З повагою

міський голова                                                                              Віталій Колісніченко

28 серпня 2020 року

Сказ – одна з найдраматичніших та найнебезпечніших летальних вірусних хвороб спільних для тварин та людей.

В основі програм боротьби зі сказом природного типу, де основним джерелом інфекції є червона лисиця, в 60-70 роках ХХ століття були заходи, що спрямовані на зниження щільності популяції лисиць – основного джерела збудника інфекції. Проте такий вплив мав тимчасовий ефект, тому що популяція лисиць має здатність до швидкого відтворення. Було встановлено, що популяція лисиць, скорочена на 20 % – відтворюється через один рік, на 40 % – через два роки, на 60 % – 3 роки, а 70 % – 4 роки. Крім того, масове знищення лисиць було причиною порушення екологічної рівноваги в природі, змін в ланцюгах харчування різних видів тварин і призводило до значного розмноження мишовидних гризунів, що вимагало невідкладного вирішення.

27 серпня 2020 року

З метою забезпечення ефективного контролю за оформленням трудових відносин та на виконання окремого доручення т.в.о. Голови Держпраці України Віталія Сажієнка, у Полтавській області активізовано інформаційно-роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання.

У серпні поточного року Управлінням Держпраці у Полтавській області спільно з органами місцевого самоврядування, яким делеговані повноваження здійснення контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення, Державної податковою службою, Пенсійним фондом, Державною службою зайнятості проводиться інформаційно – роз’яснювальна кампанія щодо запобіганню використання незадекларованої праці суб’єктами господарювання всіх форм власності у сферах оптової та роздрібної торгівлі, в тому числі пальним, сільського господарства, тимчасового розміщування й організації харчування, будівництва, надання послуг, транспорту.

27 серпня 2020 року

За ініціативи і підтримки міського голови Колісніченка В.І. було придбано набори до школи для майбутніх першокласників із багатодітних родин Гребінківської громади.

Тепер наші дітки будуть повністю забезпечені необхідними канцтоварами до початку нового 2020-2021 навчального року.

25 серпня 2020 року

21 серпня 2020 року проведено огляд закладів дошкільної освіти («Веселка», «Теремок», «Барвінок») та закладів загальної середньої освіти (Гребінківська гімназія, Опорний заклад Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 та філії Гребінківська ЗОШ І-ІІ ступенів №1, Гребінківська ЗОШ І-ІІ ступенів №2).

Оскільки цей навчальний рік починається в умовах карантину, увага комісії була зосереджена не лише на оснащенні навчальних кабінетів, а й на створенні безпечного освітнього середовища.

Результати огляду закладів освіти показали належний санітарний стан територій, ігрових та спортивних споруд, інших надвірних будівель. Було проведено капітальні та поточні ремонти їдалень, класних та ігрових кімнат,  прогулянкових майданчиків та коридорів із запровадженням нових дизайнерських рішень, поповнена  матеріально-технічна база, створено умови для дотримання особистої гігієни учнями, вихованцями та працівниками. Також наявні всі необхідні антисептики, засоби дезинфекції та індивідуального захисту.

25 серпня 2020 року

Сьогодні, 25 серпня відбулася щотижнева апаратна нарада, яку провів міський голова Віталій Колісніченко. На апаратній нараді прозвучали актуальні питання життєдіяльності об’єднаної громади, які стосувалися благоустрою, соціальної сфери, медицини, культури, фінансів, містобудування та освіти.

Зокрема, відновлюються роботи з капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Євгена Гребінки та роботи по заміні мереж теплопостачання по провулку Спортивному. 

Комісія, до якої увійшли представники міської ради, відділу освіти ОТГ та представники Гребінківського районного управління Держпродспоживслужби, на чолі із заступником міського голови В.А.Волошиним  перевірили готовність усіх закладів освіти громади до нового навчального року...

25 серпня 2020 року

20 серпня у міському будинку культури відбулось засідання позачергової 37 сесії Гребінківської міської ради. В роботі сесії взяли участь 16 депутатів, провів засідання міський голова Віталій Колісніченко.

Спочатку депутати затвердили розпорядження міського голови про надання матеріальних допомог відповідно до Програм Гребінківської ОТГ – це допомоги незахищеним категоріям населення, підтримка породіль та учасників бойових дій на Сході України. Загалом по Програмах соціального захисту з початку 2020 року виплачено 412 900 гривень. Міський голова Віталій Колісніченко подякував депутатам за підтримку його ініціатив щодо виплати допомоги при пологах мешканцям громади, з початку дії Програми підтримки породіль 45 сімей отримали по 5 тисяч гривень на кожну новонароджену дитину.

25 серпня 2020 року

Наприкінці 2019 року на пленарному засіданні 29-ї сесії Гребінківської міської ради 7-го скликання від 23.12.2019 № 944 затверджено Програму реалізації громадського бюджету (бюджету участі) Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік та Положення про громадський бюджет (бюджет участі) Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади, що надає шанс кожному мешканцю Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади удосконалити діалог з владою, залучитися до участі в бюджетному процесі, а головне – вирішувати разом соціально-значущі питання громади.

Рішенням 34 сесії Гребінківської міської ради від 20 травня 2020 року № 1177 внесено зміни до рішення 29-ї сесії Гребінківської міської ради 7-го скликання від 23.12.2019 № 944 «Про бюджет участі (громадський бюджет) Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

23 серпня 2020 року

На площі біля міського будинку культури пройшли урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 29-ї річниці Незалежності України. 

Свято розпочалося з гімну України та підняття Державного Прапора. Потім учасники зібрання згадали захисників України та хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих героїв.

Зі щирими словами привітань до присутніх звернувся міський голова Віталій Колісніченко, побажавши всім присутнім здоров'я, злагоди та миру. 

23 серпня 2020 року

Шановні жителі громади!

 

Щиро вітаємо вас із визначними для нашого суспільства святами – Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

День Незалежності в серцях українців став символом самоствердження, відчуття волі та суверенності. Це свято об’єднує всіх, хто любить і шанує свою країну, хто своєю працею створює гідне майбутнє Батьківщини.

Державний прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України.

Україна завжди славилася не лише своєю багатовіковою історією, багатими культурними традиціями, а й найголовнішим – її людьми, тими, хто своєю працею наближає країну до стабільності і впевненості в кожному подальшому дні.

Наша держава і сьогодні виборює право на свою незалежність та мирне майбутнє. А у серці кожного українця палає вогонь патріотизму та прагнення допомогти тим, хто змушений сьогодні залишати свої домівки та їхати захищати східні кордони Батьківщини. Сьогодні ми схиляємо голови перед гарячими серцями кращих синів і дочок, котрі вірили у незгасну зорю України, наближали її незалежність, тими, хто сьогодні, не шкодуючи життя, захищає її від агресора.

Від щирого серця зичимо вам, вашим рідним та близьким міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, порозуміння, подальших успіхів та єдності помислів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу.

 

З повагою

міський голова                                                                             Віталій Колісніченко

21 серпня 2020 року

З 20 серпня 2020 року комісією у складі представників засновника, відділу освіти та Держпродспоживслужби розпочато об’їзд закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади з метою визначення їх готовності до 2020-2021 навчального року в умовах адаптивного карантину.

Обстежено: філію Мар’янівська ЗОШ І-ІІ ступенів ім.Є.П.Гребінки, Слободо-Петрівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, заклади дошкільної освіти «Чебурашка» с.Мар’янівка, «Струмочок» с.Слободо-Петрівка та Гребінківський Центр дитячої та юнацької творчості, Гребінківську Станцію юних техніків та Гребінківську дитячо-юнацьку спортивну школу.

21 серпня 2020 року

Роман Абрамовський роз’яснив, як діяти при виявленні стихійних звалищ із безхазяйними медичними відходами.

Адаптивний карантин у зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19 продовжує діяти, а отже, збільшується кількість використаних засобів індивідуального захисту та предметів догляду за хворими.

Що робити при виявленні стихійних звалищ із великою кількістю медичних відходів, розповів Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Роман Абрамовський під час онлайн-брифінгу за підсумками засідання Уряду.

20 серпня 2020 року

Комісія міськвиконкому 18 серпня 2020 року погодила виплату матеріальних допомог 13 мешканцям об’єднаної громади відповідно до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік. За розпорядженнями міського голови з бюджету об’єднаної територіальної громади виплачено матеріальні допомоги на лікування 13 особам на суму 19 тис.грн. Взагалі по Програмі соціального захисту з початку 2020 року виплачено матеріальних допомог на суму 260 тис. 400 грн.

20 серпня 2020 року

19 серпня 2020 року відбулося спільне засідання виконавчого комітету та постійних депутатських комісій Гребінківської міської ради . 

На порядок денний першочергово було винесено проєкти рішень питань, що будуть розглянуті на засіданні позачергової 37 сесії Гребінківської міської ради VІІ скликання, яка відбудеться 20 серпня 2020 року, а саме: про затвердження розпоряджень міського голови про надання матеріальної допомоги відповідно до Програми підтримки військовослужбовців, учасників антитерористичної операції, учасників операції Об’єднаних Сил та членів їх сімей мешканців Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік; про затвердження розпоряджень міського голови про надання матеріальної допомоги відповідно до Програми підтримки породіль у Гребінківській міській об’єднаній територіальній громаді на 2020 рік...

18 серпня 2020 року

Не для кого мабуть не новина, що дороги між населеними пунктами у нашому районі, та й об’єднаній громаді належать та обслуговуються Агентством місцевих доріг Полтавської області. Згідно чинного законодавства фінансування проведення як капітального так і поточного ремонту цих доріг не можливо із бюджету ОТГ. Зважаючи на те, що міському голові постійно дорікають не лише за стан доріг, що перебувають в комунальній власності громади, а й за ті, що знаходяться за її межами, та той факт, що з жовтня 2020 року весь район стане єдиною громадою, Віталій Іванович Колісніченко в травні цього року провів зустрічі з керівника фермерських господарств. Перед цим міський голова Колісніченко В.І. зустрічався з керівництвом обласного Агентства місцевих доріг, та вияснив, що й і в цьому році Агентство не планує проведення ремонту більшості доріг як в межах громади так і поза її межами, окрім дороги за напрямком м. Гребінка – с. Тарасівка.

18 серпня 2020 року

18 серпня 2020 року під керівництвом міського голови Віталія Колісніченка відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період. 

На початку наради Віталій Іванович зазначив, що неодноразово  порушувалось питання щодо фінансування «Спортивного комплексу м. Гребінка» з державного або обласного бюджетів перед Урядом, облдержадміністрацією, обласною радою, а також, щодо передачі у спільну власність територіальних громад сіл, селищ і міст області Полтавської області. 

15 серпня 2020 року

Вже минуло майже 39 років, як у Гребінці відкрився і успішно працює дитячий садочок «Теремок». За ці роки сотні, а може навіть і тисячі його вихованців полинули, наче пташенята, у великий світ шкільного життя. Багато мешканців міста з теплотою і ніжним трепетом згадують роки перебування у цьому дошкільному закладі. Адже тут завжди панувала тепла, затишна , майже домашня атмосфера. За ці роки ремонтні роботи проводилися у закладі. Але приміщення їдальні жодного разу капітально не оновлювалося і не ремонтувалося. А от потреба у проведенні ремонтних робіт давно назріла. Кухонне обладнання та особливо техніка давно відпрацювали свій термін. Тож у міській раді вирішили зробити капітальний ремонт приміщення їдальні та пральні, а також придбати багато усього необхідного аби вихованцям було приємно відвідувати садочок.

14 серпня 2020 року

Шановні жителі громади!

 

Від імені депутатського корпусу міської ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю вас з цим світлим християнським святом,
яке із теплом у серці ми звикли називати Маковієм.

У народі його із прадавніх літ відзначають як свято врожаю. Ми збираємо дари землі і дякуємо Всевишньому за його ласку до нас. Це свято сіє в серцях радість і добробут, наближує нас одне до одного, згуртовує духовно, щоб ми були єдині.

Сьогодні є дуже багато проблем, але в єднанні спільно ми можемо їх розв`язати.

Бажаю вам міцного здоров`я, миру та злагоди, достатку, здійснення мрій. А понад усе, щоб від сьогодні у вашому серці завжди була справжня єдність.

Хай цей день запам’ятається нам усім вабливим ароматом запашного меду та пухкої макової випічки, а думки очистяться від негативу і тривог.

 

З повагою

міський голова                                                                             Віталій Колісніченко

13 серпня 2020 року

22 липня рішенням Уряду схвалено постанову КМУ «Деякі питання виплати державної соціальної допомоги», якою затверджується Порядок обчислення середньомісячного сукупного доходу сім’ї (домогосподарства) для усіх видів соціальної допомоги.

Оскільки фізичні особи через потенційну можливість отримати житлові субсидії найчастіше не декларували свої доходи від продажу сільськогосподарських тварин, молока та іншої тваринницької продукції, Мінекономіки в цій частині ініціювало внесення змін до зазначеної постанови з метою детінізації продажу тваринницької продукції, а також зниження податкового навантаження на фізичних осіб.

12 серпня 2020 року

З нагоди Всесвітнього дня боротьби з опустелюванням та посухами Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) презентує посібник «Практичне керівництво для впровадження моделей ефективного управління полезахисними лісовими смугами». Протягом 8 місяців національними партнерами та експертами ФАО були напрацьовані рішення щодо ефективного управління лісосмугами в Україні.

Мета – залучення до процесу реконструкції та відновлення лісосмуг максимальної кількості зацікавлених сторін через публічне представлення напрацьованих рішень та обговорення проблем щодо ефективного управління лісосмугами, від «А» до «Я».

11 серпня 2020 року

11 серпня 2020 року під керівництвом заступника міського голови Зінченка В.М. відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.

Зінченко В.М. зазначив, що триває «адаптивний» карантин і наголосив на необхідності дотримання обмежувальних заходів, зокрема: забороняється перебування в громадських будинках і спорудах без вдягнутих засобів індивідуального захисту: респіраторів або захисних масок.

Зінченко В.М. відмітив, що 11 серпня проводитиметься перевірка за участю представника ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго» щодо готовності теплових господарств та підприємств, установ, організацій до роботи в осінньо - зимовий період 2020-2021 років.

10 серпня 2020 року

При Гребінківській міській раді продовжують діяти Програми соціального спрямування.

З початку 2020 року до Гребінківської міської ради звернулось 189 жителів Гребінківської ОТГ. Звернення щодо надання матеріальної допомоги на лікування розглянула комісія з питань розгляду заяв щодо призначення матеріальних допомог, до складу якої входять представники соціального захисту, охорони здоров’я, депутати міської ради.

7 серпня 2020 року

З січня 2018 року в нашій країні діє Закон України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», який визначив домашнє насильство як діяння (дії або бездіяльність) фізичного, сексуального, психологічного або економічного насильства, що вчиняються в сім’ї чи в межах місця проживання або між родичами.

Законом визначено коло осіб, на яких розповсюджується його дія, це не лише дружина, діти та чоловік, а й бабусі, дідусі, колишнє подружжя, люди, які мають спільну дитину чи живуть у громадянському шлюбі, наречені, брати,сестри.

6 серпня 2020 року

Послугами обласної служби зайнятості за сім місяців скористалися 79 тисяч громадян

 

Протягом січня-липня 2020 року послуги обласної служби зайнятості отримали 79,0 тис. громадян, які шукали роботу, з них 49,5 тис. мали статус зареєстрованого безробітного.

Від 7,1 тисячі роботодавців надійшло 35,9 тисяч пропозицій роботи.

6 серпня 2020 року

05 серпня 2020 року відбулося засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради . 

На порядок денний було винесено ряд питань, які стосувалися різних сфер життєдіяльності громади.

Першочергово розглянуто питання про стан підготовки суб'єктів господарювання Гребінківської ОТГ до опалювального сезону 2020-2021 років.

Про готовність до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 рр.  прозвітували ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго».

4 серпня 2020 року

04 серпня 2020 року відбулася апаратна нарада, яку провів Зінченко В.М., заступник міського голови. Заслухали звіти керівників структурних підрозділів міської ради та в.о. старост, керівників комунальних підприємств, закладів, погоджено план роботи на поточний тиждень та обговорено актуальні питання життєдіяльності об’єднаної громади.

Триває підготовка закладів освіти Гребінківської ОТГ до нового навчального року.


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.346166 sec.)