29 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 6
візитів сьогодні:
візитів всього: 171159
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 грудня 2022 року

Ось і добігає кінця 2022 рік…

Рік викликів і великих випробувань на міцність, сповнений тривогами, втратами та болем…

Він навчив нас бути сильними, незважаючи ні на що, йти вперед, допомагаючи один одному.

Та саме завдяки зусиллям наших мужніх воїнів, які крок за кроком відчайдушно визволяють рідну землю, ми продовжуємо жити, будувати плани та вірити в щасливе майбутнє України.

Вітаю всіх мешканців Гребінківської громади із прийдешнім Новим роком!

Вірю, що здійсниться найзаповітніше бажання всіх українців – настане довгоочікуваний мир і перемога!

Щоб кожна родина дочекалася свого захисника, щоб возз’єдналися всі сім’ї та люди мали можливість повернутися на свою рідну українську землю.

Від усієї душі бажаю всім нам здоров’я, радості та наснаги для нових досягнень. Україна обов’язково переможе і ми будемо розвивати та відбудовувати нашу країну разом!

З вірою в перемогу України!

З Новим роком!

 

Міський голова                                                                           Віталій Колісніченко

29 грудня 2022 року

З 1 січня будуть автоматично продовжені такі соціальні виплати та допомоги:

- на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування;

- на дітей, хворих на тяжкі захворювання;

- дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів;

- особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю;

- особам, які здійснюють догляд за особами з інвалідністю І та ІІ внаслідок психічного розладу;

- особам, які не мають права на пенсію;

- особам з інвалідністю.

27 грудня 2022 року

З метою забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови як державної в усіх сферах суспільного життя, Департамент освіти і науки Полтавської обласної військової адміністрації ініціює організацію курсів з вивченням української мови для внутрішньо переміщених осіб.

Усі ВПО, хто має бажання і зацікавлені у вивченні української мови та проживають на території Гребінківської міської територіальної громади, мають можливість пройти безкоштовні курси з вивчення української мови.

Місце, формат та час буде узгоджено та повідомлено пізніше.

Телефон для довідок  та реєстрації– 0630508939.

26 грудня 2022 року

На розпорядження Лубенського РТЦК та СП та з метою популяризації Збройних Сил України та військово-патріотичного виховання громадян Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на території колишнього Лінійного відділу міліції (адреса: м. Гребінка, вул. Магістральна,82) о 10:00 годині 28.12.2022р. буде проводитися зайняття із застосуванням стрілецької зброї, бойової та інженерної підготовки, тактичної медицини.

Зайняття проводитимуться на добровільній основі з чоловіками та жінками віком від 16 до 60 років.

В подальшому зайняття будуть проводитись постійно, про дату та час Вас будуть повідомляти додатково.

При проведенні зайнять будуть використовуватись піротехнічні засоби.

25 грудня 2022 року

Війна не завадить нам і надалі згуртовуватись та святкувати. Цикл Новорічно-Різдвяних свят розпочався відкриттям у Гребінківському міському будинку культури Резиденції Святого Миколая для маленьких мешканців громади та учнів молодших класів, які зібрали 18050 грн для допомоги ЗСУ. А сьогодні, 25 грудня, аматори сцени закладів культури Гребінківської громади дарували різдвяний настрій та шанували гребінківців та людей, які знайшли прихисток у нашій громаді, веселими колядками та щедрівками. На благодійному ярмарку всі охочі могли посмакувати з любов’ю приготовлені тістечка, печиво з новорічною символікою, гарячі напої, козацький куліш, овочі та фрукти, за бажанням можна було все це придбати, а місцеві майстрині дивували своїми казковими виробами.

І вже традиційно на заході стояла скринька для збору коштів на підтримку Збройних Сил України, тому всі охочі могли долучитися до цієї благодійної справи. Завдяки закладам культури та освіти громади, небайдужим мешканцям, приватним підприємцям на ярмарку вдалось зібрати 38 942 гривні, які будуть використані для придбання необхідних речей нашим захисникам, що боронять Україну від ненависного окупанта.

Бажаємо, щоб Різдвяна зірка засяла в душі кожного з нас! І загадаємо одне бажання – скоріше відсвяткувати нашу Перемогу!

22 грудня 2022 року

Шановні працівники Гребінківської філії АТ «Полтаваобленерго»!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня енергетика України.

Це свято об’єднує людей, які віддають всю свою енергію, сили, знання та вміння заради благородної справи – дарувати світло і тепло кожній оселі та забезпечувати стабільне функціонування всіх галузей економіки країни.

Особливо у цей складний венний час енергетики стали для нас справжніми героями тилу, що спрямовують всі свої зусилля для відновлення розбитої інфраструктури і вдень і вночі працюють для забезпечення стабільної роботи енергосистеми України.

Висловлюю слова вдячності та поваги теперішнім працівникам та ветеранам галузі, які присвятили цій сфері діяльності значну частину життя.

Бажаю Вам, шановні енергетики, стабільної, безаварійної роботи, миру, здоров’я та добра, успіхів у праці, радості, світлого настрою, тепла і світла в домівках!

 

З повагою

міський голова                                                                           В.І. Колісніченко

20 грудня 2022 року

Відповідно до Програми діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 № 471, одним із пріоритетних завдань Уряду є цифрова грамотність українців, завдяки чому планується, що 6 млн українців зможе пройти програму цифрової грамотності.

Цифрова грамотність є одним із пріоритетних напрямків розвитку держави. В умовах повномасштабної та гібридної інформаційної війни росії проти України громадянам важливо опиратися ворожій пропаганді, вміти відрізняти фейки та максимально ефективно використовувати цифрові технології для перемоги й особистої безпеки та сприяння сталості розвитку. Під час війни цифрові навички є однією з конкурентних переваг для пошуку віддаленої роботи, апскілінгу або рескілінгу (покращення кваліфікації чи перенавчання). Цифрова грамотність дозволить проживати в країні зручніше: опанувавши цифрові навички, кожен українець зможе отримувати державні послуги онлайн, якісно підвищить рівень життя, впевнено користуватиметься соціальними мережами та інтернетом.

Портал Дія.Цифрова Освіта знаходиться за посиланням https://osvita.diia.gov.ua

19 грудня 2022 року

Святий Миколаю,

Прийди до нас з раю,

Принеси Мир і Перемогу

До нашого краю!

Ми довго думали, чи було б доречно та чи варто у цей складний час не відступати від традицій святкування Новорічно-Різдвяних свят - встановлення міської ялинки, відкриття Резиденції Святого Миколая для наших дітлахів.  Діти - майбутнє нашої країни. Вони вірять у диво, і ми дорослі маємо всіма силами зберегти їхню віру в чудо. 

19 грудня 2022 року

19 грудня Святий Миколай відвідав дітей, батьки яких загинули та зникли безвісти, захищаючи кордони нашої України та вручив їм солодкі подарунки.

Вітаючи дітей з новорічно-різдвяними святами, Святий Миколай, представники Гребінківської міської ради та п'ятого відділу Лубенського РТЦК та СП побажали дітям та їх родинам міцного здоров'я, добра, віри в краще майбутнє, мирного неба.

16 грудня 2022 року

14 грудня набули чинності Постанови Кабінету міністрів України № 1019 та № 1299, що вносять зміни в процедуру реєстрації та перереєстрації транспортних засобів. Зокрема, експертне дослідження транспортного засобу виокремлюється з процедури реєстрації в сервісному центрі МВС. Його потрібно буде пройти до того, як звернутися за послугою реєстрації чи перереєстрації. Ця зміна – крок до впровадження послуги реєстрації/перереєстрації транспортних засобів онлайн, яку планують запровадити.

Крім того, низку реєстраційних послуг можна буде отримати без проведення експертного дослідження:

реєстрація нового транспортного засобу;

зміна анкетних даних власника у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу (і фізичні особи, і юридичні);

зняття з обліку транспортного засобу / вибракування...

15 грудня 2022 року

Життя людини має найбільшу цінність, а вже коли мова йде про дітей - то й поготів. Безпека наших дітей на дорозі, особливо у темний період доби, є досить важливою. Даним питанням опікуються не лише батьки та вчителі. Сьогодні для першачків Гребінківської громади було проведено акцію "Стань помітним на дорозі".

Активну участь у проведенні взяв депутат Полтавської обласної ради від політичної партії "Довіра" Стасовський Василь. Завдячуючи голові Полтавської обласної ради Біленькому Олександру та депутату Верховної Ради України Кулінічу Олегу, учні перших класів отримали брелки із світловідбиваючими елементами, що зроблять наших дітей помітними на дорозі.

15 грудня 2022 року

Шановні працівники суду Гребінківської громади!

Прийміть щирі вітання з професійним святом!

Ваша місія почесна і відповідальна, адже спрямована на утвердження верховенства права, захист законних інтересів, конституційних прав і свобод громадян.

Робота у судових органах вимагає від вас високого рівня знань, неупередженості, справедливості та чесного виконання покладених на вас обов’язків.

Ми вдячні вам за громадянську позицію і за людяність. Попри труднощі ви зберегли відданість своїй справі та віру в нашу перемогу

Тож нехай ваш професіоналізм та відданість обраній справі допомагають у прийнятті виважених рішень та стануть запорукою зміцнення авторитету і підвищення рівня державної судової системи.

Щиро бажаємо вам добра і здоров’я, професійного зростання і достатку в родинах. Віримо в Україну! Віримо Збройним Силам та в нашу перемогу над ворогом.

 

З повагою

міський голова                                                                             Віталій Колісніченко

15 грудня 2022 року

В Україні створили чат-бот «Воби2», який в ігровій формі перевіряє що знають діти (віком від 9 років) про безпеку і вчить, як правильно діяти в умовах воєнного стану. Якщо ж чогось не знають, то чат-бот навчить як не опинитися в ситуаціях, які загрожують життю, і як діяти ефективно, навіть потрапивши у скруту. Чат-бот доступний у Telegram (https://t.me/voby2_bot)

Над створенням «Воби2» спільно з експертами з безпеки, домедичної допомоги та психологом, працювала команда «Інженерного тижня». Партнери запуску ГО «Асоціація Ноосфера»...

14 грудня 2022 року

14 грудня 1986 року на Чорнобильській АЕС було завершено спорудження захисного саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком, який захищав навколишнє природнє середовище від подальшого забруднення надзвичайно небезпечними радіоактивними продуктами, що продовжували виділятися зі зруйнованого енергоблоку.

В цей день 14 грудня Україні установлено Днем вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

З цієї нагоди до меморіального знаку загиблим землякам-чорнобильцям «Тим, хто врятував світ» за участю посадових осіб місцевого самоврядування, представників громадської організації «Інвалідів та ветеранів союз чорнобильців Гребінківщини» та учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС відбулось покладання квітів до пам’ятного знаку.

14 грудня 2022 року

Сьогодні Україна вшановує ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. Ми згадуємо тих, завдяки чиїй роботі вдалося подолати наслідки катастрофи. Це тисячі пожежників, будівельників, військових, правоохоронців, медиків, працівників станції. Низький їм уклін!

Аварія на ЧАЕС стала уроком для всього світу і показала, наскільки високою може бути ціна прорахунку та наскільки руйнівною – неправда. Кожен, хто із перших хвилин  самовіддано рятував людей від катастрофи такого масштабу,  —  зробив надважливий внесок у ліквідацію наслідків аварії.

На жаль, багатьом учасникам тих подій довелося заплатити за це велику ціну. Щоб врятувати наступні покоління: не тільки українців, а й усієї Європи, деякі з них пожертвували власним здоров'ям,  а інші - життям. Вічна пам'ять тим, кого забрала страшна трагедія. Ваша самопожертва та відважний вчинок ніколи не будуть забуті!

Щиро бажаємо всім Вам та Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, миру, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, добра й злагоди. Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!

 

З повагою

міський голова                                                                    Віталій Колісніченко

13 грудня 2022 року

Цього тижня Україна вшановує пам’ять учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Завдяки самовідданості та жертовності цих людей вдалось локалізувати руйнівний вплив «мирного атома», який вийшов з-під контролю у квітні 1986 року.

Поки наш східний сусід погрожує світу ядерною війною, ми продовжуємо пам’ятати тих, хто ціною власного життя та здоров’я став на захист Європи та світу в день, який назавжди змінив історію й долі тисяч людей.

Ділимося добіркою послуг на Гіді з державних послуг, які будуть корисними для тих, хто брав участь у ліквідації чи постраждав від наслідків Чорнобильської катастрофи.

Визначення статусу постраждалого:

· Посвідчення особи, що постраждала внаслідок Чорнобильської катастрофи 

· Повторна видача посвідчень особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи

13 грудня 2022 року

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які проживають в Гребінківській міській територіальній громаді, та які набули статус, починаючи з 24 лютого 2022р.

Запрошуємо усіх Вас отримати гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів. Право на отримання продуктового набору має кожен член сім’ї.

Дата:з 14.12.2022 по 23.12.2022р.(включно)

Година: 09.00-15.00

Адреса: м.Гребінка, вул.Євгена Гребінки буд. 13 (Гребінківський міський будинок культури)

При собі мати оригінали паспортів, свідоцтв про народження, довідок ВПО.

12 грудня 2022 року

Дві золоті та одна срібна медалі завоювали вихованки ДЮСШ Гребінківської міської ради на відкритому чемпіонаті Полтавської області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат, що проходив 9-10 грудня на базі спорткомплексу м.Гребінка. Юлія Велика – стрибки у довжину та з бігу на 60 метрів; Марія Зінченко – з бігу на 60 метрів. Вітаємо дівчат та тренера Олену Тарасюк з перемогами.

Також наші юні вихованці достойно представили Гребінківську громаду на чемпіонаті Полтавської області з настільного тенісу, що проходив у м.Полтава.

7 грудня 2022 року

Шановні працівники, депутати міської ради, члени виконкому та ветерани органів місцевого самоврядування!

Сердечно вітаю Вас із професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

Гребінківська громада – територія нашої спільної відповідальності. Немає більш почесної професії, ніж служити людям, серед яких живеш. Це свято всіх тих, хто щиро прагне зробити своє рідне місто, село, а загалом громаду гарною і найкращою.

Нам випало працювати у складні але доленосні часи. Після початку повномасштабної війни громади стали незламним тилом України. Місцеве самоврядування зуміло об’єднатися, скоординуватися та оперативно приймати рішення для підтримки своїх громад.

Разом з вами ми зробили можливим те, щоб у цей важкий час Гребінківська громада була красивою, затишною і спокійною. Щоби вона була надійним тилом для всіх наших захисників.

Дякую Вам, шановні колеги, за сумлінну працю. Завдяки Вашій самовідданості, професіоналізму та готовності до співпраці втілюються в життя всі плани, задуми та сподівання.

Тож бажаю всім, хто працює на користь громади, відстоює її інтереси та щиро вболіває за її майбутнє міцного здоров’я, мирного українського неба добробуту, родинного затишку, натхнення, наполегливості та єдності задля досягнення спільної мети - успішної розбудови Гребінківської міської територіальної громади.

 

З повагою

міський голова                                                                                 Віталій Колісніченко

6 грудня 2022 року

За майже 10 місяців повномасштабного вторгнення рф не минуло й дня, щоб ми не вконялися низько тим, хто збройно став на захист Батьківщини та Світу від російського тероризму.

Україна пишається вами й довіряє безмежно. Довіряє як собі, адже українське військо – це наші побратими й посестри, сини й доньки, батьки й матері, друзі, колеги… Це сила нас, яка, заново відродившись в умовах війни, проходить горнило випробувань, міцніє, набуває безцінного бойового досвіду й упевненості та ламає загарбницькі плани агресора! Низький уклін кожному й кожній, хто боронить наш крихкий спокій своєю кров’ю, потом, втраченим здоров’ям, життям, стражданнями й сльозами своїх родин і неймовірною жертовністю!

Наша армія нездоланна, бо це армія свободи й національної честі! Наша армія – це армія відважних, сміливих людей. Уся нація з болем у серці сприймає кожну звістку про загибель українських героїв. Вічна шана і пам’ять тим, хто загинув у бою за незалежність Батьківщини.

Доземна вдячність нашим Збройним Силам! Нехай кулі минають, а любов до України додає сил у боротьбі!

Слава вам, українські воїни, і слава Україні!

Тримаємо тил і тримаємо стрій!

5 грудня 2022 року

3 грудня Міжнародний день людей з інвалідністю. На сьогодні для України проблема захисту осіб з інвалідністю набуває значення у зв’язку з постійним зростанням їх частки серед населення держави. Люди з даної категорії кожного дня долають труднощі та виявляють стійкість духу та непохитну віру в життя, якій можуть позаздрити більшість людей. Міська рада постійно приділяє увагу до даної категорії осіб. На території нашої громади проживає 94 особи з інвалідністю І групи.

До Міжнародного дня осіб з інвалідністю виплачено матеріальну допомогу на суму 47 тис. грн. Допомога виплачена відповідно до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської міської територіальної громади.

Представники Гребінківської міської ради разом з головою громадської організації ветеранів України Гребінківської міської ТГ відвідали осіб з інвалідністю, які проживають на території громади.

5 грудня 2022 року

Консультаційний центр надає підтримку громадянам України у режимі онлайн та офлайн щодо:

· роз’яснення можливих шляхів повернення дитини або сімей з дітьми на підконтрольну Уряду України територію; 

· отримання свідоцтва про народження дитини в умовах воєнного стану або його легалізації, якщо документ отриманий на непідконтрольній території; 

· встановлення контакту з дитиною, яку вивіз один із батьків за кордон; 

· заповнення форми розшуку дитини або заявки на отримання допомоги дітям, які зазнали травмувань внаслідок війни;

· інші питання, пов’язані з порушеннями прав людини.

5 грудня 2022 року

В Україні діє державний портал «Діти війни» - https://childrenofwar.gov.ua/. На платформі надається актуальна та зведена інформація про дітей, які постраждали внаслідок війни.

Якщо вам відома будь-яка інформація про зниклу чи депортовану дитину, повідомте на державному порталі «Діти війни» або за номером телефону 8-800-50-17-20. Допоможіть дитину повернути додому!

5 грудня 2022 року

До уваги багатодітних сімей, які зареєстровані на території Гребінківської громади.

В Гребінківському міському будинку культури буде проведена видача гумарітарної допомоги у вигляді наборів одягу для дітей від 2 до 10 років та підгузки.

Видача наборів здійснюватиметься щоденно починаючи з 06 грудня 2022 року з 9.00 до 12.00, крім вихідних.

Адреса: м.Гребінка, вул. Євгена Гребінки, 13 (Гребінківський міський будинок культури).

При собі мати оригінал паспорта, посвідчення багатодітної сім’ї, свідоцтво про народження дітей.

3 грудня 2022 року

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає День людей з інвалідністю.

Міжнародний день людей із інвалідністю не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя, акцентує увагу суспільства на перевагах, які воно отримує від участі людей з інвалідністю у політичному, соціальному, економічному і культурному житті. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей із інвалідністю.

Бажаємо всім людям з особливими потребами витримки, оптимізму, здоров`я, можливості втілити в реальність Ваші плани та задуми під мирним українським небом!

3 грудня 2022 року

Боротьба з агресором триває, завдяки ЗСУ. В зв’язку з похолоданням та погіршенням погодних умов почастішали випадки загострення простудних захворювань та ГРВІ, погіршення самопочуття не тільки в пересічних громадян, а і в наших захисників, які боронять нашу державу на передовій.

На прохання воїнів-земляків з 5-ої окремої штурмової бригади за благодійні кошти, які зібрані нашою громадою під час проведення благодійних заходів, закуплено та передано ліки.

Бережемо здоров’я та наближаємо Перемогу!

1 грудня 2022 року

Вокальний гурт «Коляда» Гребінківської дитячої школи мистецтв (керівник Наталія Гринь) взяв участь в онлайн-фестивалі творчої молоді «Шляхами Григорія Сковороди», присвяченого 300-річчю від дня народження видатного земляка родом з Полтавщини Григорія Савича Сковороди. У заході взяли участь 127 солісти та ансамблі з 30 навчальних закладів Полтавської, Київської, Харківської та Чернівецької областей.

Колектив є володарем Гран-прі обласного фестивалю «Серце віддане дітям», лауреатом 1 премії Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Перлина Поділля» та ін.


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.368302 sec.)