28 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 7
візитів сьогодні:
візитів всього: 171139
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
30 квітня 2017 року

Шановні гребінківці та гості міста!

Щиро вітаю вас зі святом Миру, Праці і Весни – Днем міжнародної солідарності трудящих!

Перше травня, як і раніше, залишається святом трудівників, святом кожного, хто вміє та любить працювати. Це свято увійшло в серця та розум людей століття тому та уособлює споконвічне прагнення українського народу до праці – джерела життя і процвітання.  1 Травня -  день солідарності та взаємної підтримки трудящих усього світу у прагненні жити в мирному, демократичному суспільстві. Не втратила на сьогодні актуальність й ідея солідарності, бо тільки об’єднавши свої зусилля наш працелюбний народ досягне щасливого і заможного життя.

У цей день ми вшановуємо працьовитих людей. Саме такими людьми багата і наша Україна. Чималий вклад у трудовий літопис  держави вносять і жителі нашого славного міста. Окреме спасибі нашим ветеранам праці, які заклали основи сьогоднішніх успіхів і перемог.

Висловлюю слова вдячності всім гребінківцям за особистий внесок  у розвиток нашого міста, за повагу і любов до рідної землі.

Нехай у ваших родинах  будуть мир, спокій і добробут.

Бажаю всім гарного настрою, міцного здоров’я, благополуччя, весняного тепла, ентузіазму, яскравих ідей  та нових звершень в ім’я України!

 

З повагою

Міський голова                                                                       В.Колісніченко

28 квітня 2017 року

27 квітня 2017 року в залі засідань міської ради відбулася п’ятнадцята сесія міської ради сьомого скликання. На пленарне засідання були запрошені та взяли участь члени виконкому,заступник міського голови, начальники відділів міської ради, керівники комунальних підприємств, начальник відділу освіти, молоді та спорту Носова Н.С., голова профспілкового комітету ВП  «Гребінківське будівельно-монтажне експлуатаційне управління» регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Українська залізниця» Лях В.В., начальник  сектору моніторингу Гребінківського відділення поліції Чечель В.В., засоби масової інформації.                 

Депутатами були розглянуті всі питання запланованого порядку денного.

Під час підготовки сесії до міської ради надійшло звернення профспілкової організації ВП «Гребінківське будівельно-монтажне експлуатаційне управління» регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Українська залізниця» з проханням сприяти у вирішенні питання реєстрації та розміщення територіального управління філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» в м. Гребінка.

Секретар міської ради Цапенко Л.В. повідомила присутніх, що на сьогоднішній день на залізниці відбувається процес реформування. Базовим підприємством згідно концепції реформування Служби будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд визначено Кременчуцьке БМЕУ, хоча Гребінківське БМЕУ має більшу штатну та фактичну чисельність працівників, більше напрямків діяльності (на додачу до основних видів діяльності має цех по виробництву меблів. Цехи по розливу фасованої води в містах Миргород та Гребінка, надання послуг з водопостачання та водовідведення в м. Гребінка та смт. Ромодан), має більш вигідне розміщення, що полегшить комунікацію між підрозділами новоутвореного підприємства. Відокремлений підрозділ «Гребінківське будівельно-монтажне експлуатаційне управління» є одним із найбільших бюджетоутворюючих підприємств району і міста.

28 квітня 2017 року

   26 квітня 2017 року відбулося спільне засідання виконавчого комітету та постійних комісій Гребінківської міської ради, на якому розглянуто 30 питань та прийняті відповідні рішення.
  Одним з основних було розглянуто питання про закінчення опалювального сезону 2016-2017 року для споживачів, які мають помешкання з індивідуальним опаленням. Прийнято рішення закінчити 30 квітня 2017 року опалювальний сезон 2016-2017 року для споживачів, які мають помешкання з індивідуальним опаленням.
  При розгляді питання про відзначення у місті Дня Перемоги внесено пропозицію і прийнято рішення провести мітинг-реквієм 9 травня 2017 року в парку Слави  об 11.00 годині.
   Члени виконкому розглянули, також, наступні питання: про внесення змін до рішення виконкому міської ради  від 04.04.2017  № 62 «Про затвердження переліку вулиць та доріг, які потребують поточного ремонту у 2017 році»; про присвоєння поштових адрес; про підключення до вуличного водогону; про проведення реконструкції, добудови до будинку; про затвердження зведених кошторисних розрахунків на технічне обслуговування та утримання в належному стані системи вуличного освітлення в м. Гребінка Полтавської області; на видалення сухостійних аварійних дерев та випилювання чагарників в м. Гребінка; на виготовлення гірлянд ; про дозвіл на видалення дерев; про погодження місця розміщення дитячих атракціонів;про розгляд заяв громадян та юридичних осіб.
26 квітня 2017 року

   26 квітня 1986 року Україна  пережила смертоносну аварію на Чорнобильській АЕС. Відтоді цей весняний день для всього світу став втіленням скорботи за жертвами трагедії. Щороку ми  згадуємо і сумуємо за тими, хто віддав своє життя заради інших, майбутнього для нащадків . Вічна і світла їм пам'ять!
   Ми глибоко вдячні всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи на планеті ХХ століття, які виявили героїзм, самовідданість та мужність в тих екстремальних обставинах.
   Низько вклоняємось усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС нашого міста та району, які 31 рік тому, не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в зоні радіаційного лиха,  аби якомога швидше ліквідувати наслідки цієї жахливої трагедії.
   Щиро бажаємо всім Вам та Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!

 

З повагою 

Міський голова                                                                В.Колісніченко

14 квітня 2017 року

Шановні гребінківці!

Щиро вітаю вас із світлим Воскресінням Христовим! 

Великодні дні зазвичай спонукають усіх віруючих по-новому побачити й відчути себе в світі, оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків, а ще - бути добрішими, милосерднішими, терплячішими, благороднішими один до одного. Звісно, ці прості вимоги до кожного християнина - дуже мізерні в порівнянні з тією пожертвою, яку поніс Спаситель Ісус Христос заради порятунку людства від гріхів. Але, як переконує Святе Письмо, будь-яка добра справа, зроблена однією людиною на користь іншої, є гідною в очах Господніх і з часом обов’язково воздасться їй сторицею. Пам’ятаймо про це повсякчас і повсюди!

Пасхальні дні - це й час віддати шану всім тим, кого немає серед живих, хто, залишивши нам свою любов і життєвий досвід, поринув у вічність. Згадаймо їх молитвою та добрим словом.

Величне свято Воскресіння Христового спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно. З настанням Пасхальних днів пробуджується не тільки земля, а й усі людські надії й сподівання на добру долю. Направимо наші намагання  на добрі справи, світлі помисли, ствердження Української Держави, відродження та уславлення доброго імені нашого рідного міста.

Зі святом вас, шановні! Від усього серця бажаю вам благодаті, добробуту, окриленого настрою, миру, злагоди та душевної величі. Хай євангельські істини будуть надійними дороговказами у ваших вчинках, а Бог оберігає вас і ваших близьких від лиха! Нехай цей Великий День дарує всім вам щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день! Я хочу, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення і надалі супроводжував Вас і Вашу родину, давав сили, енергію, наснагу для добрих і корисних справ на добробут і процвітання нашого міста та  рідної України.

Христос воскрес!

 

З повагою Гребінківський міський голова                                                                             В.Колісніченко

14 квітня 2017 року

За такою темою 12 квітня в приміщенні міської ради було проведено навчання з підвищення кваліфікації представників органів місцевого самоврядування, держслужбовців, працівників природоохоронної сфери, кафедрою заповідної справи Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління. В навчанні взяло участь понад 30 осіб, що представляли органи місцевого самоврядування Гребінківщини. Під час проведення семінару учасники були ознайомлені з роллю природно-заповідних територій у формуванні національної, регіональних та локальних екомереж; з сучасними принципами формування та збереження паркових ландшафтів зелених зон міст і селищ; з рекреаційним лісокористуванням в зелених зонах урбосистем та його вдосконаленням. Було відмічено, що на сьогоднішній день насадження каштану кінського, які були дуже популярними в минулому столітті в міських насадженнях, на сьогоднішній день втрачають свою популярність із-за великої піддатливості різноманітним хворобам,  а також вони потребують особливого догляду, дорогих щеплень,  обрізання протягом кожних 5-8 років. Тому краще їх замінити більш сучасними породами дерев, наприклад катальпа, клени пурпуролистний та пістряволистний, акація куляста та ін.

7 квітня 2017 року

Як уже повідомлялося, в місті триває двомісячник чистоти і благоустрою. 6 квітня 2017 року, керівництво та  працівники міської ради разом з депутатами міської ради та членами виконавчого комітету міської ради провели прибирання парку Юності. До акції також долучилися працівники відділу освіти, молоді та спорту на чолі  з начальником відділу Носовою Наталією Станіславівною, а також працівники сектору культури – Капелька Ростислава Ростиславівна, Троцька Ірина Миколаївна, працівники управління соціального захисту, центру надання адміністративних послуг інших структурних підрозділів районної державної адміністрації. Площа парку досить велика та й сміття, гілок, пластикових пляшок, битого посуду, іншого побутового непотребу, нанесеного зовсім непорядними жителями міста, назбиралось в парку дуже багато, тому роботи вистачило на всіх. Роботи й справді було багато.  Працівники комбінату комунальних підприємств забезпечили вирубування порослі дерев, кущів, вивезення сміття спеціалізованою технікою.

Рішення про проведення прибирання парку Юність депутати та члени виконкому ухвали на засіданні 14 позачергової сесії, 30 березня. 

2 квітня 2017 року

30 березня 2017 року відбулася чотирнадцята позачергова сесія Гребінківської міської ради сьомого скликання. Засідання провів міський голова Віталій Колісніченко. На порядок денний сесії було винесено 5 питань.  Напередодні сесії всі питання розглядалися на засіданнях постійних комісій з питань бюджету, фінансів, управління майном; з питань соціально-економічного розвитку, будівництва, житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту, земельних відносин, екології, раціонального природокористування; з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування та інформаційного забезпечення. 

Першим на розгляд депутатів представлено питання щодо добровільного об’єднання територіальних громад міста Гребінка,  Слободо-Петрівської та Мар’янівської сільських рад в міську територіальну громаду з центром у місті Гребінка. По даному питанню доповідала  секретар міської ради  Людмила Цапенко, яка проінформувала  депутатів та присутніх, що 20 березня 2017 року розпорядженням голови Полтавської обласної районної державної адміністрації №158 затверджено висновок щодо відповідності Конституції України та законам України проектів рішень Гребінківської міської, Мар'янівської та Слободо-Петрівської сільських рад Гребінківського району Полтавської області «Про добровільне об'єднання територіальних громад». Депутати одноголосно прийняли рішення «Про добровільне об’єднання територіальних громад». Також на пленарному засіданні депутатами розглянули та прийняли рішення щодо земельних питань, розглянули заяву про наміри ПАТ «Лубнигаз» по проекту «Влаштування АГЗП по вулиці Чернишевського, 26 в м. Гребінка Полтавської області», затвердили Положення та склад комісії з питань розгляду заяв щодо призначення матеріальної допомоги, відповідно до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення міста на 2017 рік. Бурхливе обговорення викликало питання про встановлення  дорожніх знаків на вулицях міста.  З пропозиціями щодо встановлення дорожніх знаків до депутатів звернувся начальник Гребінківського відділу поліції Віктор Кириченко. Після  тривалих дискусій рішення по даному питанню було прийнято.

Секретар міської ради Людмила Цапенко  закликала  депутатів не зволікати з подачею електронних  декларацій.

Міський голова звернувся до депутатів та всіх небайдужих приєднатися до наведення чистоти на території міста та прийняти участь в прибиранні парку «Юність» 06.04. 2017 року о 12 годині.

1 квітня 2017 року

29 березня  під головуванням міського голови Віталія Колісніченка відбулося спільне засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради та постійних комісій міської ради з питань соціально-економічного розвитку, будівництва, житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту, земельних відносин, екології, раціонального природокористуван, з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування та інформаційного забезпечення, з питань бюджету, фінансів, підприємництва, управління майном. Першим на розгляд виносилося питання  «Про добровільне об’єднання  територіальних громад». По цьому питанню доповідала секретар міської ради Людмила Цапенко. Вона проінформував присутніх, що уже отриманий висновок Полтавської обласної адміністрації щодо відповідності Конституції України   та законам України проектів рішень Гребінківської міської, Мар'янівської та Слободо-Петрівської сільських рад Гребінківського району Полтавської області «Про добровільне об'єднання територіальних громад», тому на 14 (позачерговій) сесії міської ради потрібно прийняти остаточне  рішення про добровільне об’єднання територіальних громад. Коли рішення буде прийнято, ЦВК призначить вибори голови та депутатів об’єднаної територіальної громади. Учасники засідання схвалили  рішення щодо добровільного об’єднання територіальних громад міста Гребінка,  Слободо-Петрівської та Мар’янівської сільських рад в міську територіальну громаду з центром у місті Гребінка.


Анонси подій
11 березня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 246  від 11 березня 2024 року, 28 березня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 41-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.250027 sec.)