19 квітня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 16
візитів сьогодні:
візитів всього: 171644
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
29 квітня 2021 року

В допомогу платникам Електронний кабінет

Лубенський сектор організації роботи Головного управління ДПС у Полтавській області нагадує платникам податків про можливості сервісу «Електронний кабінет». Даний сервіс надає можливість переглянути інформацію, яка збирається, використовується та формується податковою службою в процесі обліку платників податків та адміністрування податків, зборів, єдиного внеску, здійсненням податкового контролю.

29 квітня 2021 року

27 квітня в міському Будинку культури відбулася 8 позачергова сесія Гребінківської міської ради 8 скликання. Вів засідання міський голова Віталій Колісніченко, в роботі сесії взяли участь 18 депутатів.

На початку пленарного засідання затвердили розпорядження міського голови про надання матеріальних допомог відповідно до Програм Гребінківської громади, прийнятих в міжсесійний період.

Далі розглянули проект рішення Про реорганізацію, ліквідацію закладів освіти Гребінківської міської ради. В зв’язку з складною демографічною ситуацію, дане питання вже давно потребувало вирішення, але через різні причини (в тому числі політичні) не знаходило логічного вирішення...

29 квітня 2021 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 11 по 16 травня 2021 року (переглянути графік відключень).

28 квітня 2021 року

07.01.2018 року набрав чинності Закон України від 07 грудня 2017 року № 2229-VIII «Про запобігання та протидію домашньому насильству», який визначає організаційно-правові засади запобігання та протидії домашньому насильству, основні напрями реалізації державної політики у цій сфері і спрямований на захист прав та інтересів осіб, які постраждали від домашнього насильства.

На території Гребінківської громади створено та функціонує Гребінківський міський центр соціальних служб.

27 квітня 2021 року

Напередодні Великодня та поминальних днів жителі усіх населених пунктів громади впорядковують кладовища. В той час коли одні намагаються сортувати сміття і відмовитися від поліетилену, інші не звертаючи уваги ні на що, знову і знову несуть на могили своїх рідних штучні квіти, не замислюючись про їх шкоду.

Пластикові вінки й квіти, як відомо, мають короткий термін використання і потребують заміни кожного року, а то й частіше. Якщо пластмасу закопувати в землю, вона розкладається сотні років, а під час її спалювання в атмосферу виділяються токсичні органічні сполуки – діоксини, що негативно впливають на навколишнє середовище та провокують виникнення злоякісних пухлин.

 

27 квітня 2021 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 3 по 9 травня 2021 року (переглянути графік відключень).

27 квітня 2021 року

В останні роки кількість банківських відділень та банкоматів неухильно знижується, зокрема за 2020-2021 роки ліквідовано більше 80 банків, тільки за 2020 рік скорочено 980 банківських структурних підрозділів. Більшість скорочених відділень банків припадає на невеличкі населені пункти України, де мешканці залишаються без банківських послуг, в тому числі не мають можливості скористатись банківськими картками для отримання пенсії та інших соціальних виплат.

Особливо гостро проблема торкається інвалідів та осіб похилого віку, які обмежені в самостійному пересуванні та позбавлені можливості прибути до відділень банків поза межами місця свого проживання.

Тобто, фактично, маючи банківські платіжні картки, такі категорії громадян України залишаються без пенсійних та інших соціальних виплат, гарантованих державою.

27 квітня 2021 року

Новації законодавства: списання  штрафних санкцій та пені за умови сплати податкового боргу за основним платежем

 

Закон України від 04.12.2020 № 1072-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо  соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (далі – Закон № 1072, набув чинності з 10.12.2020) спрямований на соціальну підтримку у 2020-2021 роках застрахованих осіб та надання допомоги суб’єктам господарювання (юридичним особам, фізичним особам - підприємцям) на вищезазначений період. 

26 квітня 2021 року

23 квітня 20201 року відбулися спільні засідання постійних депутатських комісій міської ради.

Постійні комісії з питань комунальної власності, ЖКГ, енергозбереження, транспорту, зв’язку та сфери послуг та з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та ЗМІ на спільному засіданні погодили порядок денний та розглянули проекти рішень, що виносяться на розгляд 8 позачергової сесії. Зокрема ряд проектів, що стосуються комунального майна та передачі комунального закладу «Спортивний комплекс м. Гребінка» у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області. Також заслухали інформацію від представника поліції про дотримання вимог заборони руху вантажного транспорту вулицями населених пунктів громади. Після обговорення вирішили спільно напрацювати проект рішення по даному питанню та винести його на розгляд сесії. 

26 квітня 2021 року

Нещодавно на Гребінківщині розпочато проведення вакцинації від коронавірусу. Лише цим способом можна зупинити поширення захворювання та повернутися  до звичного життя. 276 мешканців Гребінківської ОТГ вже отримали щеплення проти COVID-19, оскільки вірус поширюється дуже швидко і перед ним усі рівні, незалежно від статусу, достатку, статі та віку. Всесвітня організація охорони здоров’я виокремлює певні категорії людей, які  знаходяться в зоні найбільшого ризику  ураження коронавірусом. До них відносяться – маломобільні групи населення (особи похилого віку та особи з інвалідністю).

26 квітня 2021 року

В житті українців Чорнобиль є незаживаючою раною болю і втрат. Масштаби лиха та важкість наслідків стали найтяжчими в історії нашої планети. Героїзм ліквідаторів врятував мільйони життів, врятував світ.

Аварія на Чорнобильській АЕС стала справжньою національною трагедією, наслідки якої ми відчуваємо й досі. Ядерна стихія опалила долі мільйонів українців, породила величезну кількість проблем. З плином часу вони змінюються, трансформуються, але не зникають. 

Сьогодні, 26 квітня, біля пам’ятника живим і мертвим «Тим, хто врятував світ» відбувся мітинг-реквієм з нагоди відзначення 35-х роковин Чорнобильської трагедії.

26 квітня 2021 року

Шановна громадо!

Минуло 35 років відтоді, як сталася жахлива техногенна катастрофа – аварія на 4-му енергоблоці Чорнобильської АЕС, яка залишила на тілі України незагоєну рану. Чорнобиль завжди буде нашим спільним болем, символом великого людського горя, адже це – одне з найбільш болючих випробувань, що випали на долю українського народу. Відтоді й назавжди Чорнобиль стане невід’ємною часткою нашого життя та прикладом відваги і героїзму людей, які змогли приборкати радіаційний смерч.

Низький уклін перед неоціненним людським подвигом, мужністю, героїзмом, відвагою ліквідаторів, серед яких були і наші земляки, які не думали про нагороди, відзнаки, не ховалися за спини товаришів, навіть не усвідомлюючи, на яку особисту небезпеку вони наражалися. Гребінківська міська рада постійно надає підтримку громадській організації «Інвалідів та ветеранів Союз чорнобильців Гребінківщини», виплачує матеріальну допомогу ліквідаторам.

Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській атомній станції, бажаю вам і вашим близьким міцного здоров’я, мирного неба, щастя, добра, довгих щасливих років життя, сімейного затишку, шани і щирої поваги від людей. Низько схиляю голову перед усіма, хто віддав своє життя, виконавши обов`язок перед рідною землею і народом України. Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир та спокій!

 

З повагою

міський голова                                                                                    Віталій Колісніченко

22 квітня 2021 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 26 квітня по 2 травня 2021 року (переглянути графік відключень).

22 квітня 2021 року

Наближається пам’ятна дата 26 квітня, яка стала для України та для всього світу вісником найбільшої трагедії за всю історію ядерної енергетики.

Ми навчилися жити з цим та бачити наслідки Чорнобильської катастрофи, тому ми повинні пам’ятати про цю подію, адже той хто не пам’ятає своєї історії немає майбутнього. На території громади проживає 80 учасників ліквідації аварії на ЧАЕС.

Зокрема до 35-ї річниці Чорнобильської катастрофи ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Гребінківською міською радою виплачено матеріальну допомогу на загальну суму 40 тис.грн.

Кошти перераховані на особові карткові  рахунки через відділення банків.

21 квітня 2021 року

Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства, вони наше майбутнє, це знають всі. Завданням суспільства, батьків, органів влади є забезпечення повноцінного розвитку, виховання та навчання підростаючого покоління, а найголовніше - турбота про здоров’я дітей та молоді. В громаді діє Програма оздоровлення та відпочинку дітей, а також Програма соціального захисту окремих незахищених категорій населення, яка передбачає надання матеріальної допомоги на лікування пільгових категорій жителів і впершу чергу тяжкохворих дітей. Гребінківська міська територіальна громада ніколи не стоїть осторонь проблем, що стосуються дітей. Відповідно до розпорядження міського голови у квітні 2021 року була надана матеріальна допомога на придбання слухового апарату дитині нашої громади на загальну суму 49 тис. 290 грн. В попередні роки в територіальній громаді вже неодноразово надавалась матеріальна допомога на лікування дітей, в тому числі, на придбання слухових апаратів для них.

20 квітня 2021 року

По Програмах соціального захисту за І квартал 2021 року профінансовано кошти в розмірі 247 тис. 300 грн.

З початку цього року до Гребінківської міської ради звернулось 177 жителів територіальної громади щодо надання матеріальних допомог:

-на лікування - це онкохворі (17 осіб), особи з хронічними хворобами (16 осіб), особи яким проведено лікування з хірургічним втручанням (8 осіб), учасники АТО, ООС (5 осіб), пенсіонери. Допомогу на лікування надано на підставі документів та медичних висновків, які розглянула комісія з питань розгляду заяв щодо призначення матеріальних допомог, до складу якої входять представники соціального захисту, охорони здоров’я, депутати міської ради. Відповідно до рішень комісії надано допомоги на лікування за кошти бюджету Гребінківської міської територіальної громади на суму 93 тис. 400 грн...

17 квітня 2021 року

Дорогі пожежники, зі святом!

 

Щороку 17 квітня в Україні відзначається День пожежної охорони. З нагоди цього почесного професійного свята особливо хочемо відзначити вагомий внесок наших земляків-пожежників, працівників мужньої та самовідданої професії у справу боротьби з вогняною стихією, захисту життя і здоров’я людей, майна від пожеж.

Ви не раз доводили безмежну відданість своїй справі, яка завжди знаходилася на межі ризику. Ви завжди проявляли готовність прийти на допомогу кожному з нас. І як результат вашого професіоналізму – попередження і приборкання вогняної стихії, врятовані людські життя, збережені матеріальні й культурні цінності. Ви завжди приходите на допомогу у момент, коли потрібно протистояти вогню!

Аби відвернути неминучу трагедію, професіонали-пожежники без вагань кидаються у вогонь. За свій героїзм і відвагу ви здобули  глибоку повагу і шану жителів громади. А десятки успішно ліквідованих пожеж і врятованих із вогню людей – це, мабуть, найкраще підтвердження благородності вашої професії.

Висловлюємо вам глибоку вдячність за мужність, вірність обов’язку та бойову готовність у будь-який час до боротьби з великою бідою!  Прийміть у це чудове свято душевну, щиру вдячність за ваш настільки непростий труд. Ви – опора в скрутну хвилину, ви рятуєте життя і майно людей! У цей великий день бажаємо майстрам боротьби з вогнем міцного здоров’я, удачі у всіх сферах життя і нехай якомога менше буде викликів у «гарячі» місця!

 

З повагою

міський голова                                                                                         Віталій Колісніченко

16 квітня 2021 року

13 квітня 2021 року адміністративна комісія при виконавчому комітеті Гребінківської міської ради провела чергове засідання. Члени комісії розглянули 5 адміністративних протоколів щодо здійснення правопорушень громадянами, які мешкають на території Гребінківської міської територіальної громади.

Зокрема, комісія розглянула чотири  справи про адміністративне правопорушення за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів».

16 квітня 2021 року

16 квітня 2021 року на виконання рішень регіональної комісії з питань техногенно - екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Полтавської області по питанню епідемічної ситуації на території області та запровадження додаткових протиепідемічних заходів в умовах поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Полтавської області  Комісією прийняте рішення про застосування обмежувальних протиепідемічних заходів «червоного рівня» епідемічної небезпеки, відповідно до протокольного рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 15.04.2021 № 9\2021, та постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020р. № 1236 ,,Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 15.04.2021 № 5 спільно з представниками поліції, Гребінківського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області та представника міської ради  проведено рейдові перевірки дотримання карантинних заходів на Гребінківському привокзальному ринку та Гребінківському міському ринку. Додатково проведено роз’яснювальну та профілактичні бесіди по дотриманню протиепідемічних заходів в умовах поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

16 квітня 2021 року

15 квітня 2021 року відбулося засідання регіональної комісії з питань техногенно -  екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Полтавської області по питанню епідемічної ситуації на території області та запровадження додаткових протиепідемічних заходів в умовах поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Полтавської області  Комісією прийняте рішення  про застосування обмежувальних протиепідемічних заходів «червоного рівня» епідемічної небезпеки, відповідно до протокольного рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 15.04.2021 № 9\2021 , та постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 ,, Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”. Протокол засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 15.04.2021 № 5 додається.

16 квітня 2021 року

В квітні місяці 2021 року на засіданні комісії з питань розгляду заяв щодо призначення матеріальної допомоги розглянуто 32 заяви мешканців Гребінківської міської територіальної громади. Відповідно до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської міської ТГ виплачена матеріальна допомога на лікування на загальну суму 41 тис. 900 грн.

15 квітня 2021 року

Електронні сервіси – комфортно та зручно!

Головне управління ДПС у Полтавській області повідомляє, що сьогодні платники податків мають можливість без особистих візитів до контролюючих органів отримати необхідну інформацію, у тому числі довідки, консультації та вчасно подавати податкову звітність. Для цього на вебпорталі ДПС України забезпечено доступ до низки безкоштовних електронних сервісів.

14 квітня 2021 року

13 квітня 2021 року відбулося засідання регіональної комісії з питань техногенно -  екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Полтавської області по питанню епідемічної ситуації на території області та запровадження додаткових протиепідемічних заходів в умовах поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Полтавської області  Комісією прийняте рішення  про застосування обмежувальних протиепідемічних заходів «червоного рівня»  епідемічної небезпеки, відповідно до  протокольного рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 13.04.2021 № 8\2021 , та постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 ,, Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”. Протокол комісії додається.

13 квітня 2021 року

Цієї зими мешканці Гребінківської громади, як і більшість жителів майже всієї території України, потерпали від хуртовин й снігопадів. Міська рада діяла максимально оперативно, щоб скоординувати роботу з подолання наслідків негоди та якнайскоріше розчистити дороги та тротуари від снігу.

Для вище вказаних робіт було залучено всі одиниці техніки Гребінківського комбінату комунальних підприємств, працівники якого працювали безупинно, навіть уночі.

Крім того, на допомогу в розчистці території громади від снігу відгукнулися  керівники фермерських господарств та підприємці, які на благодійних умовах надали спеціальну техніку. Роботи проводилися злагоджено. Люди не шкодували часу, коштів, щоб допомогти жителям громади вибратися зі снігового капкану.

Міський голова Віталій Колісніченко, депутатський корпус висловлюють слова щирої подяки від себе особисто та жителів  громади  всім тим, хто долучився до спільної праці в боротьбі з наслідками снігопадів. Велике спасибі Вам за небайдужість, активну життєву позицію, прагнення робити добро. Міцного здоров`я Вам і щедрої ниви!

Допомогу в розчистці снігу було надано:

с.Березівка, с.Корніївка – ТОВ «Мадег», ФОП Мухін В.О.

с.Григорівка, с.Писарщина, с.Стукалівка, с.Михайлівка – фермери Булатецький М.І., Булатецький М.М., ПП Охріменко С.В.

с.Короваї, с.Лутайка – СФГ «Нове-2» (Тараненко О.Г.), СФГ «Мрія» (Коломієць М.О.), ФОП Кофейніков Ю.М., ФОП Гавриленко В.П., ПП Панімаш Б.П.

с.Кулажинці, с.Наталівка, с.Олексіївка – СФГ «Відродження» (Гавриленко А.І.), ПП Воронинці (Бондаренко М. І.), ФГ «Тера Агро» (Терещенко В. В.), ФГ «Кулажинці Агро» (Дяченко М. М.)

с.Майорщина, с.Сліпорід-Іванівка – СТОВ «Прогрес»

с.Мар’янівка, с.Новодар – ПП «Мар’янівське – 2014 (Пономаренко Ю.П.) особливо потрібно відмітити роботу тракториста Охріменка В., який вже до 7 год. ранку у нічний час виконував роботи, ТОВ СП «НІБУЛОН» (Затоський С.С.)

с.Овсюки, с.Покровщина – ТОВ «Баришівська зернова компанія» в особі регіонального директора Шпака Р.Г.

с.Олександрівка, с.Високе, с.Осавульщина, с.Павлівщина, с.Сімаки,

с.Почаївка, с.Бесідівщина, с.Сотницьке, с.Новоселівка, с.Скочак – СФГ «ТАТІАНА» (Мотрич Ю.М.), СФГ «Нове-2» (Тараненко О.Г.)

с.Рудка, с.Горби – СФГ «Каміла» (Буць І.І., Буць К.І.), ПП Охріменко С.В.

с.Сербинівка, с.Грушківка, с.Саївка – СТОВ Зернова компанія «ХОРС» (Ласьков В.А.), СФГ «Україна» (Іванюта С.І), СТОВ «Саївське» Варєннікова О.М.), СФГ «Ірина» (Волошин Л.С.), ПП «Сербинівське» (Сухенко В.В.)

с.Слободо-Петрівка, с.Гулаківка, с.Загребелля, с.Оржиця, с.Польове - СФГ «Україна» (Іванюта С.І), СФГ «Бірюза» (Затинайко  М. І.)

с.Тарасівка – СТОВ «Прогрес», одноосібники – Бугар В.Ф., Штепа С.А., Нагрий О.А.

с.Тополеве, с.Відрадне, с.Світанок – ТОВ "ГЯДТ АГРО" (Мартиненко І.В.), СФГ «Нове-2» (Тараненко О.Г.), СФГ «Влада» (Тараненко З.В.), «ТАТІАНА» (Мотрич Ю.М.), одноосібники – Куліш Н.М., Куліш В.І., Шевченко А.М.

Сподіваємося на подальшу співпрацю для покращення благоустрою у сільських населених пунктах громади. І закликаємо всіх долучитися до акції За чисте довкілля і надавати техніку для вивозу сміття, сухого листя та гілок.

Велике спасибі Вам за розуміння, самовідданість, організованість і невтомну працю! Разом робимо громаду кращою.

12 квітня 2021 року

08 квітня 2021 року відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно -  екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Гребінківської міської територіальної громади по питанню епідемічної ситуації на території області та запровадження додаткових протиепідемічних заходів в умовах поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. на території Гребінківської міської територіальної громади.  Протокол засідання комісії додається.

12 квітня 2021 року

Основною метою діяльності Державного підприємства «Агентство місцевих доріг Полтавської області» є утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, здійснення функцій замовника та технічного нагляду з будівництва, реконструкції, ремонтів доріг та забезпечення безпеки дорожнього руху, а також покращення дорожньої інфраструктури.

12 квітня 2021 року

9 квітня у приміщення міського Будинку культури відбулося пленарне засідання 7 сесії міської ради. Вів засідання міський голова Віталій Колісніченко, в роботі сесії взяли участь 22 депутати. Розглянули 143 проекти рішень.

Затвердили розпорядження міського голови про надання матеріальних допомог відповідно до Програм підтримки учасників АТО, породіль та окремих незахищених категорій населення. Від початку року матеріальні допомоги отримали 177 мешканців громади на загальну суму 247 тисяч гривень.

Далі затверджено ряд рішень з освітніх питань. Зокрема прийнято рішення про виплату щомісячної стипендії у розмірі 1000 гривень Великій Юлії Валеріївні, вихованці Гребінківської ДЮСШ, яка стала переможницею Чемпіонату України з легкоатлетичного двоборства серед юнаків та дівчат 2008-2009 року народження. Також затвердили Положення Про грошові винагороди педагогічним працівникам, учням-переможцям та призерам.

12 квітня 2021 року

Із 1 квітня на водних об’єктах Полтавщини стартувала весняно-літня заборона на вилов водних біоресурсів.

Її терміни встановлені відповідно до наказу управління Держрибагентства у Полтавській області (https://bit.ly/3cuuAy7):

- на Кам’янському водосховищі в межах адміністративної території області – з 01 квітня по 09 червня;

- Кременчуцькому водосховищі у межах адміністративної території області – з 01 квітня по 09 червня;

- інших рибогосподарських водних об’єктах – з 01 квітня по 20 травня;

- в придаткових системах річок – з 01 квітня по 30 червня.

9 квітня 2021 року

Білі, червоні, жовті, рожеві троянди своєю красою будуть вражати жителів та гостей нашого міста. Квіти, придбані за власний кошт працівників культури  та Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради, були  висаджені  біля пам’ятника нашому славетному земляку Євгену Гребінці.

Запрошуємо кожного мешканця нашої громади долучитися до озеленення своїх населених пунктів. Разом робимо громаду кращою!

9 квітня 2021 року

В рамках підготовки до проведення пленарного засідання 7 сесії Гребінківської міської ради 8 скликання, відбулися засідання постійних депутатських комісій.

7 квітня постійні комісії з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування та з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, зв’язку та сфери послуг погодили порядок денний 7 сесії та розглянули проекти рішень, що виносяться на розгляд сесії. Зокрема рекомендовано до затвердження на сесії рішення «Про затвердження Статутів комунальних підприємств сільських населених пунктів громади» та «Про передачу об’єктів інфраструктури у господарське відання комунальному підприємству «Олексіївське», а також 124 проекти рішень із земельних питань. 

7 квітня 2021 року

Державний навчальний заклад «Полтавський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості» запрошує до співпраці  і пропонує розширити знання і підвищити кваліфікацію на короткотермінових курсах за такими напрямками:

«Фермерство - школа успішного аграрія». Курс  включає питання як теоретичного характеру, так і практичного спрямування:

- правові аспекти створення фермерського господарства;

- основи бізнес-планування

- основи маркетингу

- квіти та декоративні культури

- птахівництво. Кури яєчного та м’ясного напрямку

7 квітня 2021 року

Приємною звісткою для Гребінківської ДМШ стали результати участі учнів у Міжнародному конкурсі мистецтв «Cоняшник» (м.Київ, 28 березня). Завдяки придбаним громадою новим духовим музичним інструментам, наполегливій праці учнів і викладачів вихованці школи змогли продемонструвати високі результати. В конкурсі, який проходив за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики, в різних номінаціях і вікових категоріях взяли участь і отримали відзнаки...

7 квітня 2021 року

З 2 по 4 квітня на базі КЗ «Спортивний комплекс м.Гребінка» 10 найкращих юнацьких команд України (крім команд обласних центрів) виборювали звання Чемпіона ГО ВФСТ «Колос» з футзалу в найстаршій віковій категорії U-15. Переможцями стала команда "Олімпік" з Слобожанська (Дніпропетровська обл.), 2 місце – команда «Колос» м.Дергачі (Харківська обл.), 3 місце у команди "Колос" м. Ямпіль (Вінницька обл.). Команда Гребінківської ДЮСШ на 4 місці.

7 квітня 2021 року

Запитували? Відповідаємо!

Як визначається обсяг доходу фізичної особи підприємця - платника єдиного податку другої – четвертої груп для визначення необхідності застосовування РРО та/або ПРРО з 01.01.2021 року?

Відповідно до п. 6 ст. 9 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» зі змінами та доповненнями реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО) та/або програмні РРО та розрахункові книжки не застосовуються при продажу товарів (наданні послуг) платниками єдиного податку (фізичними особами – підприємцями), які не застосовують РРО та/або програмні РРО відповідно до Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ).
      Поряд з цим п. 296.10 ст. 296 ПКУ передбачено, що РРО та/або програмні РРО не застосовуються платниками єдиного податку першої групи.

7 квітня 2021 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 19 по 25 квітня 2021 року (переглянути графік відключень).

7 квітня 2021 року

Зелені дерева, чисте повітря, прибрані вулиці та парки – мінімум, потрібний, щоб пишатися своїм містом.

6 квітня працівники культури Гребінківської міської ради та Центру професійного розвитку педагогічних працівників впорядкували територію парку Гребінківського міського будинку культури.

Найменша дрібничка зроблена у цьому плані кожним жителем принесе суспільну користь і зробить наше місто кращим.   

Нехай чистота та охайність стане Вашою доброю звичкою. 

5 квітня 2021 року

За результатами участі у Міжнародному Фестивалі-конкурсі Талантів «ПІСЕННА і ТАНЦЮВАЛЬНА ХОРТИЦЯ» (27 березня)  учні Гребінківської дитячої музичної школи стали переможцями у номінації «вокал»:

Надія Васильєва отримала Диплом ІІ ступеня (клас викладача Таїсії Олександрівни Гринь) і Марина Бощенко - Диплом І ступеня (клас викладача Наталії Олексіївни Гринь).

Вітаємо дівчаток і викладачів з перемогою!

5 квітня 2021 року

Гребінківський район газопостачання доводить до відому, що 06.04.2021 року з 09-00 до 13-00 год. буде припинено газопостачання в м.Гребінка по вулицях Котляревського, Ломоносова, Молодіжній, Перемоги, Вокзальній, пр.Вокзальний, Козацькій, Весняній, Лермонтова, Шевченка, Шмідта, Богдана Хмельницького, Садовій у зв'язку з проведенням ремонтних робіт.

2 квітня 2021 року

У Полтавській області за 33,5 млн. грн. планують придбати для 14-ти громад 18 нових шкільних автобусів, один з яких буде пристосований для візків.

24 березня Центр фінансово-статистичного аналізу та матеріально-технічного забезпечення освітніх закладів Полтавської облради оголосив тендер на поставку 18 спеціалізованих шкільних автобусів. Один з них буде пристосований для перевезення школярів на інвалідних візках. Очікувану вартість машин оцінили у 33,6 млн. грн. Про це стало відомо з порталу Prozorro. (https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-03-24-004682-c)

Відповідно до розпорядження голови Полтавської ОДА Олега Синєгубова, придбані автобуси будуть призначені для 18 закладів у 14-ти громадах.

2 квітня 2021 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 12 по 17 квітня 2021 року (переглянути графік відключень).

2 квітня 2021 року

Сьогодні отримали результати участі Зразкового ансамблю Джерельце в XVI Всеукраїнському музичному конкурсі «Класичний меридіан» (м.Київ, 25 березня), де вокальний ансамбль став лауреатом Другої премії в номінації «Академічний вокал». Колектив вже 20 років співає і отримує високі нагороди під керівництвом директора Гребінківської дитячої музичної школи  Наталії Гринь. Супроводжував виступ молодий і талановитий концертмейстер Валерій Коломієць. Вітаємо учнів і викладачів!

2 квітня 2021 року

Відповідно до наказу Управління Держрибагентства у Полтавській області від 16 березня 2021 року № 65 встановлено терміни заборони на лов (добування) риби у весняно-літній період природного відтворення (нересту) в 2021 році на підконтрольних водних об’єктах Полтавському рибоохоронному патрулю.

Визначені такі строки:

- Кам’янське водосховище у межах адміністративної території Полтавської області – з 01 квітня по 09 червня;

- Кременчуцьке водосховище у межах адміністративної території Полтавської області – з 01 квітня по 09 червня;

- у всіх інших рибогосподарських водних об’єктах в межах підконтрольної території – з 01 квітня по 20 травня...

2 квітня 2021 року

З метою популяризації творчої спадщини Т. Г. Шевченка, утвердження його духовних заповідей як важливого чинника консолідації суспільства, активізації виховної і патріотичної роботи, виявлення художніх здібностей, обдарувань серед підростаючого покоління, державної підтримки талановитої молоді та творчої праці викладачів 6 лютого 2021 року в режимі онлайн організовано та проведено 3-й (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!», присвяченого Шевченківським дням.


Анонси подій
16 квітня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 406  від 16 квітня 2024 року, 30 квітня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 42-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально
16 квітня 2024 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

16 квітня 2024 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

Тарифи з 01.05.2024 року КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» на управління та обслуговування багатоквартирних будинків у м. Гребінка...

Для ознайомлення пропонуються проект Стратегії розвитку Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року, проект Плану реалізації стратегії, Профіль територіальної громади та документи щодо стратегічної екологічної оцінки...

Графік зустрічей представників Гребінківської міської ради та КП «КПП Гребінківський» з мешканцями багатоквартирних будинків м. Гребінка з приводу призначення управителя багатоквартирного будинку, його тарифу за надання послуг та запровадження роздільної системи збирання побутових відходів.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.487429 sec.)