28 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 8
візитів сьогодні:
візитів всього: 171148
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
30 квітня 2020 року

Постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про  запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (далі – Постанова №211) встановлено карантинний захід в частині заборони перебування в громадських місцях без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіратора або захисної маски, у тому числі виготовлених самостійно.

На законодавчому рівні визначення терміну «громадське місце» наявне лише в Законі України «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення».

Так, відповідно до абзацу другого статті 1 вказаного Закону громадське місце – частина (частини) будь-якої будівлі, споруди, яка доступна або відкрита для населення вільно, чи за запрошенням, або за плату, постійно, періодично або час від часу, в тому числі під’їзди, а також підземні переходи, стадіони.

30 квітня 2020 року

У нових умовах демократизації суспільства та гуманітаризації освіти підвищується попит дітей та їх батьків на додаткові освітні послуги, які можуть бути задоволені в результаті використання соціально-педагогічних можливостей позашкільної освіти. Позашкільні заклади освіти є важливою складовою системи неперервної освітнього процесу, що забезпечує розвиток здібностей і обдарувань дітей шкільного віку, задоволення їхніх інтересів, духовних запитів і потреб у професійному самовизначенні.

28 квітня 2020 року

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області повідомляє про те, що вийшов черговий електронний варіант щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».

У випуску – огляд найважливіших новин системи БПД Полтавщини  упродовж березня 2020 року.

Гарячі теми випуску: як працює система безоплатної правової допомоги в умовах карантину в Україні і на Полтавщині зокрема; чи має компанія примушувати людину виходити на роботу у період карантину;  зміни у законодавстві, повязані з  протидією поширення короновірусу в Україні.  Ці та інші цікавинки Ви знайдете у черговому номері видання.

Серед постійних рубрик видання: земельні та громадські радники інформують. У рубриці думка спеціаліста інтерв’ю виконавчого директора Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування Володимира Микійчука.

27 квітня 2020 року

Через епідемію коронавірусу дрібні фермери та сімейні фермерські господарства по усьому світу мають проблеми із збутом власної продукції.

Закриття продовольчих ринків ставить під удар дрібних фермерів. Українська плодоовочева асоціація (УПОА) відмічає критичну ситуацію із продажами ранньої продукції на Закарпатті та в південних регіонах України. Окрім проблем із доставкою продукції через карантин, обмежена робота багатьох ринків, де реалізувалося до 85% ранніх овочів і ягід.

Щоб зарадити даній ситуації та підтримати дрібних фермерів та сімейні фермерські господарства громадська організація "Освітньо-аналітичний центр розвитку громад" у партнерстві з Асоціацією міст України розробили онлайн майданчик rynok.in.ua, на якому фермери зможуть розмістити інформацію про власну продукцію, а споживачі легко її знайти. Проект "Відкритий ринок" також допоможе мешканцям міст і містечок, які звикли споживати екологічну продукцію з села, а через заходи із боротьби з коронавірусом ринки та ярмарки закриті – тому така можливість обмежена. Сервіс є абсолютно безкоштовним!

26 квітня 2020 року

26 квітня 2020 року – 34 роковини Чорнобильської трагедії. Міський голова Віталій Колісніченко разом із ліквідаторами, дотримуючись карантинних норм, ушанували подвиг героїв, які врятували світ в одній з найбільших техногенних катастроф XX століття.

Доземний уклін і велика шана Вам, наші ліквідатори, та вічна пам'ять «чорнобильцям», які відійшли у небуття.

Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу.

26 квітня 2020 року

Шановні земляки!

 

26 квітня 1986 року Україна пережила смертоносну аварію на Чорнобильській АЕС. Відтоді цей весняний день для всього світу став втіленням скорботи за жертвами трагедії.

Минають роки, але чорна віха Чорнобиля і сьогодні кидає свою тінь на долі мільйонів наших співвітчизників.

Щороку ми згадуємо і сумуємо за героями, які віддали власні життя заради наших. Вічна і світла їм пам’ять.

Безмежна шана і доземний уклін ліквідаторам, які живуть поряд з нами. Навряд чи колись вони забудуть ті лихі дні посеред весняного квіту.

Сьогодні перевіряється сила віри кожного з нас, випробовується мудрість та любов до ближнього. Хай же одвічні цінності об’єднають нас у прагненні жити в мирі й злагоді, творити добро і щасливе майбутнє. Непрості перипетії сьогодення мають нас згуртувати, зробити сильнішими, мудрішими, людянішими.

Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС! Бажаємо вам, вашим рідним і близьким здоров'я, щастя, сімейного затишку, добробуту і миру над головою.

 

З повагою

міський голова                                                                                    Віталій Колісніченко

24 квітня 2020 року

В зв’язку з проведенням комплексу весняно-польових робіт в сільськогосподарських підприємствах, що проводяться із використанням засобів захисту рослин (ЗЗР), вже є випадки отруєнь та загибелі бджіл на пасіках в господарствах всіх форм власності.

З метою попередження випадків загибелі бджіл повідомляємо, що відповідні роботи підприємства повинні проводити з дотриманням норм діючого законодавства та «Порядку проведення заходів щодо зменшення випадків отруєння бджіл під час проведення обробітків сільськогосподарських угідь пестицидами», якими визначено наступне:

- власників пасік оповіщають за три доби до хімобробок з зазначенням  застосовуваного отрутохімікату, місця (у радіусі 7 км), часу і способу проведення обробки. Указують час ізоляції бджіл...

23 квітня 2020 року

Чорнобиль - це не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох наших земляків. Ризикуючи своїм життям та здоров’ям, вони виконали свій обов’язок і захистили людство від згубного впливу й подальшого розповсюдження радіації.

На території громади проживає 59 учасників ліквідації аварії на ЧАЕС І-ІІ категорій.

До 34-ї річниці Чорнобильської катастрофи ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС І-ІІ категорій виплачено матеріальну допомогу в сумі 29 тис. 500 грн. відповідно до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади.

Для отримання матеріальної допомоги необхідно звернутися до відділення Полтава-банк за адресою: м. Гребінка, вул.Євгена Гребінки, 11а. При собі мати паспорт та ідентифікаційний податковий номер. Телефон для довідок 9-12-67.

22 квітня 2020 року

Інформуємо, що Фонд Східна Європа разом із Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України» проводять конкурсний набір партнерських організацій до Школи організацій з розвитку підприємництва:

2-й компонент «На варті інтересів бізнесу».

Школа організацій з розвитку підприємництва – це сучасні інструменти для розвитку сприятливого бізнес-середовища та грант на реалізацію власного проєкту. Ініціатива триватиме 2 роки:

- під час першого програмного року учасники отримають знання та практичні інструменти для розвитку бізнес-середовища;

- під час другого року учасники матимуть змогу реалізувати власні ініціативи, що будуть профінансовані (за конкурсним відбором) Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та отримають менторську підтримку Фонду Східної Європи.

21 квітня 2020 року

Декілька порад під час світової пандемії коронавірусу.

Невидимість загрози та невизначеність в умовах пандемії COVID-19 збільшують ризики потрапляння людей у інші складні ситуації. Куди звернутись, якщо вам потрібна допомога...

18 квітня 2020 року

Шановні жителі громади !

 

Щиро вітаю вас із найсвітлішим весняним святом – Воскресінням Христовим!

У житті кожного християнина Великдень – свято особливо шановане та величне. Цей день є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над тьмою, віри над безнадією.

Великодні дні зазвичай спонукають усіх по-новому побачити й відчути себе в світі, оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків, а ще бути добрішими, милосерднішими, терплячішими, благороднішими один до одного.

Нехай наші серця завжди будуть наповнені нетлінною пасхальною радістю! Нехай усі наші помисли стануть щирими та добрими.

Бажаю Вам тільки найкращих подій, найсвітліших вражень, щастя, здоров’я, злагоди в родині та успіхів у всіх починаннях.

Нехай у цей душа повниться відчуттям абсолютного щастя, чистої радості і добра, а теплі писанкові барви звучать у Вашому серці найсвітлішою надією.

З метою запобігання поширенню COVID-19  прошу мешканців громади залишатися вдома, не бути байдужим до власного здоров’я та здоров’я своїх близьких.

 

З повагою

міський голова                                                                                  В. Колісніченко

17 квітня 2020 року

14 квітня 2020 року, відповідно до розпорядження голови обласної ради Олександра Біленького, розпочато прийом проєктів на конкурс екологічних громадських ініціатив Полтавської області, заснований з метою підвищення рівня поінформованості населення Полтавщини в сфері екології, виховання розумного та дбайливого ставлення до охорони довкілля, формування екологічного мислення громадян у сфері охорони навколишнього середовища.

Проєкт за встановленою формою може бути поданий самостійно автором проєкту через систему Smart Region Полтавської області або надісланий на електронну пошту bu@oblrada-pl.gov.ua для подальшого його внесення в систему модератором або адміністратором. Прийом проєктів триватиме до 14 травня 2020 року включно.

16 квітня 2020 року

З початку 2020 року в Гребінківській міській раді отримали матеріальну допомогу 9 сімей при народженні дитини. А також перераховано кошти до банківської установи для виплати допомоги ще 4 сім’ям у зв’язку з народженням дитини. Допомога виплачується з бюджету міської об’єднаної територіальної громади в розмірі 5 тис. грн на одну новонароджену дитину.

16 квітня 2020 року

Комісія міськвиконкому 09.04.2020 року погодила виплату матеріальних допомог 13 мешканцям об’єднаної громади відповідно до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади. За розпорядженнями міського голови виплачено допомоги 13 особам на суму 19 тис.грн. Взагалі по Програмі соціального захисту з початку 2020 року виплачено матеріальних допомог на суму 140 тис. 100 грн.

15 квітня 2020 року

Які особливості реєстрації безробітних в службі зайнятості в період карантину?

На період карантину та встановлення обмежувальних заходів Державна служба зайнятості запровадила тимчасові особливості обслуговування клієнтів:

1.При вході до кожного центру зайнятості розміщене оголошення про тимчасовий порядок роботи установи, адреса електронної пошти центру зайнятості, номери телефонів гарячої лінії та забезпечена організація місць для самостійної роботи громадян, які мають намір зареєструватися як безробітні, з мінімальним контактом для клієнтів та фахівців центру зайнятості.

2. У центрах зайнятості тимчасово обмежений особистий прийом громадян. Тому прийом документів, які фіксують намір клієнта щодо реєстрації як безробітного, можливий через засоби електронного зв’язку або скриньок для кореспонденції, розміщених біля входу в приміщення центру зайнятості. 

15 квітня 2020 року

Шановні мешканці громади!

З метою створення можливості впливу на структуру, розмір вартості тарифу та якість послуг водопостачання та водовідведення, керуючись статтями 3, 7 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гребінківська міська рада 27 лютого 2020 року прийняли рішення про направлення звернення до АТ «Укрзалізниця» з ініціативою щодо передачі у власність Гребінківської міської ради об’єктів інженерної інфраструктури водопровідно-каналізаційного господарства, пов’язані з постачанням споживачам міста Гребінка води та водовідведенням.

Публікуємо відповідь Укрзалізниці...

14 квітня 2020 року

Минулого тижня відбулися засідання постійних депутатських комісій та чергова 33 сесія Гребінківської міської ради. Зважаючи на введені на всій території України карантинні заходи, постійні депутатські комісії, які зазвичай проводять спільні засідання, проводилися окремо.

7 квітня відбулося засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та підприємництва. Депутати погодили порядок денний 33 сесії та розглянули проєкти рішень, що виносяться на сесію. Також на засіданні виступили директор КНП «Гребінківська ЦРЛ» Віктор Кривошея та заступник директора КНП «Гребінківський ПМСД» Альона Терещенко, які поінформували, куди саме були витрачені кошти, виділені міською радою на позачерговій 32 сесії. Зокрема Центральною районною лікарнею закуплено медикаменти на 30 тисяч гривень, а Центром первинної медико-санітарної допомоги придбано дезінфікуючі засоби та засоби захисту (халати, маски) на суму 33 тисячі гривень.

13 квітня 2020 року

13 квітня 2020 року відбулося засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради .

Прийнято рішення про закінчення опалювального сезону 15 квітня 2020 року. Зазначене рішення ухвалено відповідно до пункту 8 Правил надання послуги з постачання теплової енергії, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.08. 2019 № 830.

Члени виконкому розглянули питання про оголошення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Гребінківської ОТГ.

Розглянуто питання про затвердження проєктно-кошторисної документації.

8 квітня 2020 року

З метою інформування населення стосовно поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, проведення карантинних заходів та запобігання захворюванню створено декілька офіційних інтернет-ресурсів, на яких можна отримати відповіді на основні запитання про захворювання, які спричинені новим коронавірусом SARS-CoV-2.

Всю важливу і корисну інформацію, якою потрібно володіти з метою запобігання й захисту себе та оточуючих від вірусної інфекції шукайте на урядовому інформаційному порталі, на порталі Національної служби здоров'я України та на порталі Міністерства охорони здоров'я.

Беріть на озброєння і будьте здорові!

7 квітня 2020 року

07 квітня 2020 року відбулося засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради, яке провів міський голова Віталій Колісніченко.

Члени виконкому заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

Першочергово розглянуто питання, які будуть винесені на засідання 33 сесії Гребінківської міської ради, яка відбудеться 10 квітня 2020року: про погодження проєкту рішення «Про виконання бюджету Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади за І квартал 2020 року»»; про погодження проєкту рішення «Про внесення змін до бюджету Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади на 2020 рік»; про погодження проєкту рішення «Про внесення змін до Програм Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік»; про погодження проєкту рішення «Про внесення змін до рішення 30 сесії Гребінківської міської ради VII скликання від 30.01. 2020 року № 977 «Про затвердження Плану соціально - економічного розвитку Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

6 квітня 2020 року

19 березня на позачерговій сесії депутати внесли зміни до Програми сприяння організації цивільного захисту населення Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік. Фінансування Програми збільшили з 200 тисяч гривень до 442 тисяч гривень, а саме 242 тисячі гривень спрямовані - на заходи для проведення профілактичних заходів запобігання поширення корнавірусу на території Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади.

56 тисяч 250 гривень виділили для Гребінківського комбінату комунальних підприємств. Було сформовано бригаду для проведення дезінфекції та закуплено необхідне обладнання, засоби індивідуального захисту та засіб «Аквадез плюс»з широким спектром протибактеріальної та противірусної активності, який не має запаху і безпечний для людей.

6 квітня 2020 року

В зв’язку з тим, що в період карантину можливості комунальних служб, які займаються збиранням, сортуванням та утилізацією відходів, значно зменшилися у порівнянні зі звичайним часом, Міністерством розвитку громад та територій України підготовлені рекомендації щодо поводження з побутовими відходами під час карантину.

Таким чином, зараз кожен громадянин має долучитися до практики зменшення та мінімізації побутових відходів.

Рекомендації можливо завантажити за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1iH7ChlQk8OmYpkkURYBOloQGbaPQ7ZDo?usp=sharing.

2 квітня 2020 року

Для попередження розповсюдження коронавірусної хвороби Уряд планує запровадити більш жорсткі заходи безпеки на період карантину - до 24 квітня 2020 року.

01.04.2020 відповідні зміни з одноденним доопрацюванням запропоновано до постанови №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» на засіданні Кабінету Міністрів. Постанову буде викладено в новій редакції.

Зокрема, під час карантину, який триватиме до 24 квітня 2020 р. на всій території України, серед внесених нових змін діятиме заборона на:

- перебування в громадських місцях без вдягнутої маски чи респіратора;

- переміщення групою осіб більш ніж дві особи, крім випадків службової необхідності та супроводу дітей;

- перебування в громадських місцях осіб, які не досягли 16 років, без супроводу повнолітніх;

- відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон, крім вигулу домашніх тварин однією особою та у випадку службової необхідності;

- відвідування спортивних та дитячих майданчиків;

- проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування тощо.

1 квітня 2020 року

На виконання Протоколу засідання Кабінету Міністрів України №10 від 23.03.2020 року для  уб’єктів господарювання сфери роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності запроваджується режим роботи з розрахунку один відвідувач на 10 кв. метрів площі торгівельного залу за умови дотримання дистанції між ними не менше як 1,5 метра із встановленням спеціальних позначок.


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.265749 sec.)