28 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 8
візитів сьогодні:
візитів всього: 171141
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
28 квітня 2019 року

Дорогі земляки!

 

Від імені міської ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу та від себе особисто сердечно вітаю Вас з Днем Світлого Христового Воскресіння!

Духовне поріднення під час Пасхальних свят гуртує й додає мудрості, сили і наснаги, аби ми відчули себе великою єдиною родиною і докладали спільних зусиль для розбудови нашої демократичної держави.

Кожен християнин сприймає Воскресіння Христове з відкритою душею і чистим серцем, почуттям радісної благодаті та віри у краще майбутнє.

Тож у ці радісні дні Великодня дозвольте побажати Вам душевної чистоти і гармонії, миру та спокою у кожній родині.

Нехай диво Воскресіння Христового надихає Вас на добрі та праведні справи, а світлий Великдень наповнить ваші душі радісними почуттями та новими сподіваннями, оселі – благополуччям і затишком, сім’ї – коханням, щастям, злагодою.

Христос Воскрес!

 

З повагою,

міський голова                                                                                               В.І. Колісніченко

26 квітня 2019 року

26 квітня 1986 року Україна пережила смертоносну аварію на Чорнобильській АЕС. Відтоді цей весняний день для всього світу став втіленням скорботи за жертвами трагедії. Щороку ми згадуємо і сумуємо за тими, хто віддав своє життя заради майбутнього для нащадків.

В цей день вшанувати всіх ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС зібралися гребінківці, ліквідатори катастрофи, всі небайдужі біля пам'ятника «Тим, хто врятував світ», де відбувся мітинг з нагоди 33-ї річниці з дня трагедії. Після панахиди присутні поклали квіти до пам`ятника героям.

Вклоняємося всім, хто ціною власного життя подарував нам сьогоднішній день.

26 квітня 2019 року

Шановна громадо!

 

Минуло 33 роки відтоді, як сталася жахлива техногенна катастрофа – аварія на 4-му енергоблоці Чорнобильської АЕС, яка залишила на тілі України незагоєну рану. Чорнобиль завжди буде нашим спільним болем, символом великого людського горя, адже це – одне з найбільш болючих випробувань, що випало на долю українського народу. Страшна аварія на Чорнобильській атомній електростанції розділила нашу епоху на «до» і «після» чорнобильську. Наслідки катастрофи мали планетарні масштаби: величезні території були забруднені радіонуклідами, десятки тисяч громадян було переселено у безпечні місця з Прип’яті та довколишніх районів.

Минають роки після найстрашнішої в світовій історії катастрофи, але в серцях людей досі звучить відлуння тих трагічних подій, і ми ніколи не забудемо про самопожертву героїв-ліквідаторів, які пройшли через усі кола ядерного пекла задля збереження життя та здоров’я прийдешніх поколінь. Ми у вічному боргу перед тими, хто ціною свого здоров’я і свого життя врятував усіх нас, країну, людство від ядерного вогню.

Чорнобиль практично торкнувся кожного з нас – хвороби, скалічені долі наших рідних, близьких і зовсім невідомих людей, хто ліквідовував наслідки аварії. Трагедія породила велику кількість проблем, яких вистачить на багато поколінь, і які з плином часу змінюються, трансформуються, але не зникають.

Низький уклін перед неоціненним людським подвигом, мужністю, героїзмом, відвагою ліквідаторів, які не думали про нагороди, відзнаки, не ховалися за спини товаришів, навіть не усвідомлюючи, на яку особисту небезпеку вони наражалися.

Від імені Гребінківської об'єднаної територіальної громади хочу висловити подяку всім ліквідаторам, які ризикуючи своїм життям та здоров’ям, захистили всіх нас від радіаційного лиха, відстояли для нас майбутнє. Серед них, нажаль, сьогодні немає багато наших земляків.
Згадаймо усіх, кого забрав Чорнобиль! Вічна їм пам'ять!

Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській атомній електростанції, бажаємо вам і вашим близьким міцного здоров’я, мирного неба, щастя, добра, довгих щасливих років життя, сімейного затишку, шани і щирої поваги від людей. Низько схиляємо голови перед усіма, хто віддав своє життя, виконавши обов`язок перед рідною землею і народом України. Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир та спокій!

 

З глибокою повагою і вдячністю,

міський голова                                                                                                                     Віталій Колісніченко

26 квітня 2019 року

Ще в ранньому дитинстві у малюків починають проявлятися здібності до різних видів мистецтв. Ми помічаємо, що дитині подобається малювати, або ліпити різні фігурки з пластиліну. Ми спостерігаємо, з яким виразом обличчя і почуттям наші малюки читають вірші та співають пісні. Це особливий момент у житті дитини і його не можна упустити, адже талант потрібно розвивати, а допоможе цьому дитяча музична школа, міський будинок культури, студія «МАКСИМУМ» . Навчаючи здібних і обдарованих дітей, викладачі дитячої музичної школи, керівники гуртків прагнуть допомогти вихованцям проявити творчу активність, розвинути свою обдарованість, знайти власний нестандартний шлях розвитку.

25 квітня 2019 року

25 квітня  на базі Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  відбувся І (міський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Позмагатись у спритності, точності, таланті та інтелекті зібралися 6 роїв юних козаків закладів загальної середньої освіти  Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади

З вітальним словом до учасників гри звернулись директор школи Т.А.Ященко, заступник міського голови В.А.Волошин, заступник військового комісара майор С.В.Кульомін, в.о.начальника відділу освіти В.А.Зінченко.

У напруженій командній боротьбі та особистих змаганнях учасники та їхні ройові продемонстрували свої знання, вміння та практичні навики у конкурсах: «Стройовий впоряд» , «Рятівник», «Відун», «Комбінована естафета», «Стрільба з пневматичної гвинтівки» та «Перетягування линви».

25 квітня 2019 року

Чи можуть рахунки за тепло бути меншими, навіть якщо тарифи зросли? Виявляється, що можуть. Доведено на прикладі спортивного комплексу м.Гребінка. За опалювальний сезон 2018/2019 з бюджету Гребінківської об’єднаної громади сплачено майже 682 тисячі гривень за теплову енергію, що постачалася до спорткомплексу. Сума чимала, але це майже на 100 тисяч гривень менше ніж за минулий опалювальний сезон 2017/2018, хоча тариф збільшився з 1425 до 2028 гривень. Значній економії посприяли терморегуляція та встановлені нові енергозберігаючі вікна.

25 квітня 2019 року

23 квітня 2019 року під головуванням міського голови Віталія Колісніченка відбулася чергова 19 сесія Гребінківської міської ради, під час якої депутати розглянули 20 питань порядку денного. Зокрема, заслухали звіт про виконання бюджету Гребінківської ОТГ за І квартал 2019 року. Бюджет громади за власними доходами (без урахування міжбюджетних трансфертів) виконано у сумі 18 млн. 528 тис. гривень, що на 890 тис. гривень (5%) більше, порівнюючи з відповідним періодом 2018 року. Далі затвердили розпорядження міського голови про надання матеріальних допомог у відповідності до Програм Гребінківської ОТГ.

Розпочато роботу над рішеннями про встановлення місцевих податків і зборів на 2020 рік. Згідно чинного законодавства, депутати погодили проекти рішень про встановлення місцевих податків і зборів, про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців, про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку.

23 квітня 2019 року

Сьогодні, 23 квітня 2019 року, міський голова Віталій Колісніченко провів щотижневу апаратну нараду. Підсумували події, які відбулися за минулий тиждень, обговорили актуальні питання життєдіяльності громади та озвучили план заходів на найближчий період. Зокрема зупинилися на питаннях: вивезення побутових відходів; ремонтних робіт харчоблоків навчальних закладів; показниках наповнюваності бюджету ОТГ; навчання з цивільної оборони та інших.

Відділ освіти поінформував про здобутки наших школярів. Команда Гребінківської ОТГ зайняла почесне ІІ місцем у обласній Спартакіаді школярів з легкоатлетичного чотириборства “Дружба”. Левченко Жасмін, учениця класу сольного співу Гринь Н.О. Гребінківської дитячої музичної школи, отримала 1 місце на ІІІ Міжнародному творчому фестивалі-конкурсі учнівської та студентської молоді "З Україною в серці"...

23 квітня 2019 року

21 квітня 2019 року Левченко Жасмін, учениця класу сольного співу Гринь Н.О. Гребінківської дитячої музичної школи, отримала 1 місце на ІІІ Міжнародному творчому фестивалі-конкурсі учнівської та студентської молоді "З Україною в серці", який проходив в приміщенні КМДА у м. Києві. Вітаємо переможницю!

23 квітня 2019 року

17 та 18 квітня 2019 року в Полтавському обласному центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбулася обласна спартакіада серед допризовної молоді. Участь у спартакіаді взяли команди з усіх міст і районів Полтавської області. Змагання проходили у 2 етапи.

Серед дисциплін, в яких змагалися допризовники: біг на 1500 та 100 метрів, підтягування на перекладині, метання гранати Ф-1, плавання 50 метрів та стрільба з малокаліберної гвинтівки.

Обласну спартакіаду серед допризовників проводять щороку, щоб збільшити рухову активність юнаків та визначити стан їхньої фізичної підготовленості до служби в лавах Збройних Сил України.

22 квітня 2019 року

Під час проведення конкурсу "Зорепад-2019" заклади позашкільної освіти Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади Станція юних техників та Центр дитячої та юнацької творчості долучилися до Всеукраїнської благодійної акції "Серце до серця". Зібрані кошти в сумі 739 гривень будуть передані Полтавській обласній дитячій лікарні.

22 квітня 2019 року

20 квітня у Гребінківському міському будинку культури відбувся регіональний фестиваль-конкурс естрадної пісні "Зорепад-2019".

Переможці - I вікова категорія (6-9 років):

I місце - Максимейко Поліна; 

II місце - Квач Таміла;

III місце - Супрун Софія;

IV місце - Пономаренко Анна.

19 квітня 2019 року

Шановні жителі громади!

 

20 квітня - День навколишнього середовища. Цей день є одним із основних способів ще раз привернути увагу громадськості до проблем навколишнього середовища, стимулювати інтерес людей до існуючих екологічних проблем. Адже основною рушійною силою зміни підходів до природоохоронних питань є громада. Тільки спільними діями ми можемо покращити життя навколо себе, чим забезпечимо благополучне майбутнє у гармонії з природою нашим дітям.

У першу чергу хочу подякувати усім жителям, які активно долучилися до організації і проведення двомісячника озеленення, чистоти та благоустрою території населених пунктів. Приємно було спостерігати та усвідомлювати, що у нашій громаді зберігається і шанується традиція толоки. Виконано значний обсяг робіт. Наші двори, прибудинкові території стали значно чистішими й охайнішими.

Хочу подякувати підприємствам, установам, організаціям, які вчасно прибрали й облаштували свої прилеглі території. Дякую тим керівникам, хто взяв на постійне обслуговування території загального користування і якісно виконав свої зобов’язання. Відзначу і наше комунальне підприємство, яке забезпечує чистоту і порядок територій. Загалом, хочу відзначити і подякувати тим, хто особистим прикладом доводить громаді, що чистота населених пунктів - це наша спільна справа!

Ще раз закликаю всіх мешканців взяти активну участь у наведенні порядку в нашому спільному домі.

 

З повагою,

міський голова                                                                                                          В.І. Колісніченко

19 квітня 2019 року

18 квітня 2019 року під час спільного засідання члени виконавчого комітету та постійних депутатських комісій міської ради заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів, зокрема, розглянули питання, які будуть винесені на 19 сесію Гребінківської міської ради 7 скликання, яка відбудеться 23 квітня 2019 року та рекомендували сесії прийняти відповідні рішення.

Головними ж питаннями, які розглянули члени виконавчого комітету та члени постійних депутатських комісій, були питання про виконання бюджету Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади за І квартал 2019 року та про внесення змін до бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік та рекомендовано сесії прийняти відповідні рішення.

19 квітня 2019 року

Чорнобиль - це не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох наших земляків. Ризикуючи своїм життям та здоров’ям, вони виконали свій обов’язок і захистили людство від згубного впливу й подальшого розповсюдження радіації. Іхній подвиг назавжди записаний до літопису людської мужності та навічно залишиться у пам’яті українського народу.

На території громади проживає 60 учасників ліквідації аварії на ЧАЕС І-ІІ категорій. До 33-ї річниці Чорнобильської катастрофи ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС І-ІІ категорій виплачено матеріальну допомогу на суму 30 тис.грн. Допомога виплачена відповідно до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської об’єднаної територіальної громади. Виплату можна буде отримати у відділенні АТ “Полтава-банк” в м. Гребінка.

17 квітня 2019 року

16 квітня 2019 року відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій з питань  комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, зв’язку та сфери послуг і з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування. Члени комісій затвердили порядок денний чергової 19 сесії Гребінківської міської ради, що відбудеться 23 квітня о 14.00. Далі депутати розглянули ряд проектів рішень про розробку детального плану території земельної ділянки та земельних питань. Вирішили рекомендувати сесії затвердити дані проекти рішень.

17 квітня 2019 року

Шановні працівники пожежної охорони!

 

Від імені об'єднаної територіальної громади, міської ради та її виконавчого комітету, від себе особисто щиро вітаю вас з нагоди професійного свята!

У цей день ми вшановуємо всіх тих, хто ризикуючи власним здоров’ям, а іноді й життям, рятує людей, які опинилися у небезпеці, захищає природні багатства та матеріальні цінності від проявів стихії і техногенних катастроф.

Ви є справжніми професіоналами своєї справи .

Щиро дякуємо вам за мужність і самовідданість, сумлінне виконання службових обов’язків, оперативність і готовність завжди прийти на допомогу, відвернути біду.

Бажаємо міцного здоров'я, миру, щастя, добробуту і злагоди в родинах, успіхів у вашій, сповненій тривог та небезпек, службі. Щоб у складній ситуації Ви завжди відчували поруч надійне плече побратима.

 

З повагою,

міський голова                                                                                                       Віталій Колісніченко

16 квітня 2019 року

12 квітня в міському Будинку культури учні 9-11 класів закладів освіти Гребінківської об'єднаної територіальної громади взяли участь у профорієнтаційному заході «Веселка робітничих професій», проведений Гребінківською районною філією Полтавського обласного центру зайнятості.

На початку заходу директор Гребінківської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості Широкова Н.А. розповіла про послуги, які надає служба зайнятості, ринок праці нашого району та актуальні вакансії в Філії та побажала дітям визначитись у виборі професії та навчального закладу.

Виконувач обов'язків начальника відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради Зінченко В. А. привітала присутніх та наголосила на важливості участі в заході, виразила сподівання, що захід допоможе учням зорієнтуватися і визначитися з майбутньою професією.

16 квітня 2019 року

6 квітня 2019 року міський голова Віталій Колісніченко провів апаратну щотижневу нараду. Підсумували події, які відбулися за минулий тиждень, обговорили актуальні питання життєдіяльності громади та озвучили план заходів на найближчий період. Зокрема, оголошено конкурс щодо визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів в Гребінківській ОТГ, який закінчиться  20.05.2019 року. Триває підготовка до чергової 19 сесії міської ради, що відбудеться 23 квітня 2019 року, 16 та 18 квітня заплановано спільні засідання постійних депутатських комісій для розгляду питань порядку денного, які виносяться на сесію. Також обговорили питання участі в урядовій програмі по придбанню шкільних автобусів та підготовки до державної підсумкової атестації та ЗНО 2019.

16 квітня 2019 року

За І квартал 2019 року до Гребінківської міської ради надійшло 212 зверень, в тому числі 13 колективних, 199 від жителів міської територіальної громади. Із них позитивно вирішено 142 (67%); надані роз’яснення на 24 звернення (11%), направлені на розгляд за належністю 11 звернень, решта звернень знаходяться на розгляді.

Найчастіше порушувались питання соціального захисту населення, а саме: надання матеріальної допомоги на лікування - 41% всіх звернень (виплачено допомоги на 75600 грн.); частка питань земельних відносин становила 16%; комунального господарства - 11%; житлової політики, екології та природних ресурсів - по 6%; з інших питань 20%.

16 квітня 2019 року

Школа в селі – осередок культури, розвитку, чистоти. Вона завжди вабить до себе кожного, хто доторкнувся до її життя. Приємно пройтися прибраними класними кімнатами, охайно оформленими та озелененими коридорами. А як не завітати до шкільної їдальні, з  якої тягнуться чудові аромати смачних страв.

Для дітей школа – це другий дім, а він має бути таким, до якого хочеться іти з чудовим настроєм і задоволенням.

Слободо-Петрівську школу можна впевнено назвати саме так – затишний дім для кожного його мешканця. Тут всі вчителі та працівники намагаються створити всі умови для успішного розвитку учнів.

Вирішення шкільних проблем забезпечує Гребінківська міська рада. Кожного року у школі з’являється щось нове, що покращує мікроклімат. І цього року міська рада не залишилася осторонь: були придбані зручні парти та нові меблі для початкових класів (17312,00 грн.), сучасна класна дошка (11990,00 грн.) та розвиваючий килим (1670,00 грн.) допомагають швидше освоїтися першокласникам. З новою оргтехнікою вчителям зручніше готуватися до проведення уроків. На прохання батьківського та учнівського колективів була придбана електрична плита (23400,00 грн.) та посуд в їдальню. Гарним сюрпризом стали закуплені канцтовари, медичні препарати та необхідний господарський реквізит.

15 квітня 2019 року

13 квітня в Гребінчиній світлиці народного краєзнавчого музею відбулось перше засідання літературної студії «Майстерня авторів». В ньому взяли участь не тільки вже відомі поети гребінківщини Ніна Третяк та Наталія Лакуша, а й початківці, творча молодь. Учасники зібрання презентували свої твори.

Активно пройшло обговорення подальших планів роботи літературної студії. Радує те, що гребінківська земля багата талановитими людьми, які продовжують традиції рідного краю.

12 квітня 2019 року

Увага!!! 21.04.2019 закінчується термін прийняття Гребінківською міською радою пропозицій та зауважень щодо громадського обговорення проекту регуляторного акту – проекту рішення Гребінківської міської ради «Про затвердження Правил благоустрою населених пунктів Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади".

З проектом рішення Гребінківської міської ради «Про затвердження Правил благоустрою населених пунктів Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади» та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитись в розділі «Регуляторна політика» на офіційному сайті Гребінківської міської ради http://www.hrebinka.org.ua, або у відділі містобудування, архітектури та ЖКГ виконавчого комітету міської ради за адресою: м. Гребінка, вул. Ярослава Мудрого, 35.

Громадські слухання з даного питання відбудуться 17.03.2019р. о 17.00 год в залі засідань Гребінківської міської ради за адресою: м. Гребінка, вул. Ярослава Мудрого, 35.

12 квітня 2019 року

З метою відзначення 210-ї річниці від дня народження М.В.Гоголя, популяризації творчості класика світової літератури, Гребінківський міський народний краєзнавчий музей, спільно з відділом освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради, 11 квітня організував екскурсійну поїздку на батьківщину М. Гоголя в село Гоголеве Шишацького району. Учні та вчителі філії Гребінківська загальноосвітня школа І-ІІ ст. № 2 Опорного закладу Гребінківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Гребінківської міської ради побували у літературно-меморіальному музеї-заповіднику ім. М.В.Гоголя та Гоголівському культурному центрі, який нещодавно відкрився.

Учасники екскурсії дізналися багато цікавого про життя і творчість письменника, адже музей має унікальні експонати. У культурному центрі оглянули виставку картин талановитої решетилівської майстрині.

11 квітня 2019 року

За перший квартал поточного року на фінансування закладів освіти (в т.ч. шкіл, дитсадків, ДЮСШ, Центру дитячої та юнацької творчості, Станції юних техніків), закладів культури (9 закладів) з бюджету об`єднаної територіальної громади витрачено 3 млн. 362 тис. 816 грн., а саме:

- заклади дошкільної освіти - 936887,96 грн.

- загальноосвітні школи - 1900065,04 грн.

- заклади позашкільної освіти - 5585,67 грн.

- музична школа - 83913,12 грн.

- будинок культури - 436363,80 грн.

Детальніше з переліком видатків можна ознайомитись за наступним посиланням.

10 квітня 2019 року

У роботі будь-якого навчального закладу важко переоцінити значення процесу атестації педагогічних працівників. Відповідно до ч.2 та 3 ст. 50 Закону про освіту атестація — це система заходів, спрямованих на всебічне комплексне оцінювання педагогічної діяльності, за якою визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюються кваліфікаційна категорія, педагогічне звання.

Значення атестації величезне. Вона підвищує статус педагогічної професії, стимулює діяльність педагога до поповнення свого досвіду, допомагає визначити кращих педпрацівників. Отже, з упевненістю можна стверджувати, що атестація — це підсумок професійної майстерності педагога, демонстрація його найкращих професійних умінь.

10 квітня 2019 року

Інформаційне суспільство диктує свої вимоги до усіх сфер життєдіяльності людини. Нині кожен професіонал повинен уміти своєчасно, швидко та якісно обробляти великі обсяги інформації, оптимально обираючи відповідні технології, володіти інформаційно-комунікаційними компетентностями, мати здібність до постійного самовдосконалення, самореалізації, саморозвитку. Актуальними такі вимоги є і для педагогічних працівників.

Одним із найбільш перспективних напрямків організації навчального процесу як для учнів, так і для вчителів, є тренінгова форма навчання, яка ґрунтується на інтенсивному підході, і водночас має практичну спрямованість.

01 квітня 2019 року на базі Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 відбувся тренінг для вчителів загальноосвітніх навчальних закладів Гребінківської ОТГ.

9 квітня 2019 року

9 квітня 2019 року міський голова Віталій Колісніченко провів щотижневу оперативно-розпорядчу нараду з керівниками структурних підрозділів міської ради, начальниками комунальних підприємств та в.о. старост. На нараді звітували про проведену роботу за тиждень, що минув, та акцентували увагу на проблемах життєдіяльності громади, а також планували роботу на наступний тиждень. Зокрема обговорили питання: закінчення опалювального сезону, облаштування спортивного майданчика зі штучним покриттям, підготовку до проведення 19 сесії міської ради, грейдерування вулиць, стан виконання бюджетних надходжень та інші. Міський голова звернув увагу на підготовку до відзначення пам’ятних дат - Дня Чорнобильської трагедії та Дня Перемоги, а також дав завдання провести роботи по прибиранню та благоустрою кладовищ громади до настання поминальних днів.

9 квітня 2019 року

8 квітня в залі Гребінківського міського будинку культури відбувся ювілейний творчий вечір керівника народного самодіяльного хорового колективу «Берегиня» Луценко Ніли Олександрівни.

На гостину до Ніли Олександрівни завітало багато гостей, які щиро і сердечно вітали ювілярку та дарували музичні вітання.

Міський голова Віталій Колісніченко вручив Нілі Олександрівні Почесну грамоту Гребінківської міської ради, подякував за збереження звичаїв  та традицій свого народу. Побажав іменинниці і надалі працювати на благо Гребінківської громади і піснею радувати глядачів.

Вечір пройшов у теплій, душевній атмосфері спогадів та української пісні.

9 квітня 2019 року

8 квітня 2019 року відбулося засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради.

Члени виконавчого комітету прийняли рішення про надання дозволу керівникам, які надають послуги з централізованого опалення, та керівникам підприємств, установ та організацій на закінчення опалювального сезону 2018 – 2019 років з 00.00 годин 10.04.2019 року.

Розглянуто питання та прийнято відповідне рішення про створення постійно діючої міжвідомчої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання.

8 квітня 2019 року

5, 6 квітня 2019 року учні Гребінківської ДМШ брали участь у трьох обласних конкурсах серед учнів мистецьких шкіл і стали переможцями, продемонструвавши високий рівень підготовки.

Обласний конкурс ансамблів «Музичний калейдоскоп» (м. Полтава):

вокальний ансамбль «Джерельце» (керівник Гринь Н.О., концертмейстер Кір’ян Д.О.) - 1 місце;

дует саксофоністів у складі Миколи і Назара Стрільців (керівник Цюк Ю.М., концертмейстер Кір’ян Д.О.) – 2 місце;

дует «Зоряночка» у складі Августіни  Мадяр і Анни Ціко (керівник Гринь Н.О., концертмейстер Кір’ян Д.О.) - 3 місце.

2 квітня 2019 року

2 квітня 2019 року міський голова Віталій Колісніченко провів щотижневу оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів міської ради, начальниками комунальних підприємств та в.о. старост. Міський голова заслухав доповіді по стану справ у відділах, були розглянуті актуальні питання життєдіяльності громади, вислухані пропозиції та запитання щодо подальшої роботи. Зокрема, обговорені питання проведення двомісячника чистоти, початку футбольного сезону, проведення нових водогонів, підготовка до чергової 19 сесії міської ради, стан виконання бюджету, встановлення засобів обліку теплової енергії та інші.


Анонси подій
11 березня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 246  від 11 березня 2024 року, 28 березня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 41-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.318823 sec.)