28 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 13
візитів сьогодні:
візитів всього: 171147
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
26 лютого 2021 року

Виконавчою дирекцією Фонду соціального страхування України були надані роз’яснення про особливості надання матеріального забезпечення у зв’язку із законодавчими змінами Зокрема, в частині змін у сплаті єдиного соціального внеску фізичними особами-підприємцями, самозайнятими та членами фермерських господарств.

Ці категорії осіб звільняються від сплати ЄСВ за себе, якщо за основним місцем роботи єдиний внесок за них було сплачено роботодавцем. Крім того, самозайняті особи звільняються від сплати ЄСВ за себе, якщо вони провадять незалежну профдіяльність як ФОП. Також, якщо зазначені категорії осіб отримують пенсію за віком або за вислугу років, мають інвалідність, досягли пенсійного віку та отримують відповідно до закону пенсію чи соціальну допомогу, вони можуть бути платниками ЄСВ виключно на добровільних умовах.

26 лютого 2021 року

Найменування організації: КП ГРЕБІНКІВСЬКИЙ ККП

Код отримувача: 03351697

Назва банку: АТ КБ "ПРИВАТБАНК"

Рахунок отримувача у форматі IBAN: UA183052990000026007041210189 

26 лютого 2021 року

Навесні лід на водоймах стає особливо небезпечним

З початку року на водоймах Полтавщини загинуло 5 людей, врятовано 8 осіб, з них 2 дитини.

За прогнозом синоптиків, в найближчі 6 днів очікується плюсова температура повітря. Підвищення температури повітря суттєво вплине на товщину льоду, яким вкриті водойми області.  

Аби запобігти нещасним випадкам на водних об’єктах області, Департамент з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами облдержадміністрації нагадує мешканцям області правила поводження на льоду та застерігає виходити на тонкий лід.

26 лютого 2021 року

З 13.02.2021 ТОВ «ТД «Лубнигаз» та ТОВ «Лубнигаз-Трейдінг», що забезпечували послугою з газопостачання побутових споживачів у місті Лубни та Лубенському районі, через відсутність підтверджених номінацій припинили постачати газ населенню.

Наразі мешканці Лубен та району отримують газ за рахунок тимчасового механізму страхування побутових споживачів. Він дає можливість клієнтам, які раптово втратили постачальника, не залишитися без газу, поки вони не виконають перехід до нової газопостачальної компанії.

25 лютого 2021 року

24 лютого 2021 року відбулося пленарне засідання 6 чергової сесії Гребінківської міської ради 8 скликання. В роботі сесії взяли участь 18 депутатів.

Відповідно до п.6, п.7 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міський голова Віталій Колісніченко звітувався на сесії міської ради про свою діяльність та роботу виконавчих органів міської ради. У своєму звіті міський голова зазначив, що головним викликом 2020 року для всіх нас став коронавірус, проте міська рада не скоротила жодної соціальної програми, а навпаки їх розширила, прагнула виконати всі ті програми, які були прийняті та затверджені на початку року, а також співпрацювала та надавала фінансову підтримку установам та організаціям, розташованим на території громади та продовжувала реалізовувати проекти для покращення матеріально-технічного стану закладів освіти і культури та покращення благоустрою громади.

25 лютого 2021 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 09 по 14 березня 2021 року (переглянути графік відключень).

24 лютого 2021 року

Під час дії карантинних заходів багато полтавчан переймаються питанням, чи не штрафують за невклеєну фотокартку у паспорт по досягненню відповідного віку та за невчасну заміну паспорту?

Міграційна служба Полтавщини інформує, що під час карантину жодні штрафи не застосовуватимуться у зв'язку з несвоєчасним зверненням для оформлення ID-картки чи несвоєчасним вклеюванням фотокарток до паспорту громадянина України у формі книжечки по досягненню особою відповідного віку.

Слід зазначити, що термін подачі документів обраховується до дня установлення карантину та продовжується від дня припинення карантину. Отже, якщо особі виповнилося 25 чи 45 років у період дії карантину, то вона матиме змогу вклеїти фото у паспорт протягом 30 календарних днів від дати припинення карантинних заходів.

24 лютого 2021 року

Якщо ви мешканець Гребінківської громади та хотіли б висловити свою думку відносно стану справ зі сміттям, який є на сьогодні, заповніть анкету за посиланням https://forms.gle/JuHurpHkDKbVK8nH6

Вашу думку обов”язково буде враховано.

Будь ласка, знайдіть 7 ХВИЛИН вашого часу та дайте відповіді на питання АНКЕТИ.

Нагадаємо, у Гребінці підтримали ініціативу інформаційної кампанії ГО “Еколтава”, що покликана дати розуміння мешканцям та відповіді на їхні питання, пов`язані з мінімізацією та правильним поводженням з ТПВ. Засвідченням готовності до співпраці стало підписання Меморандуму в межах Проєкту. Наразі - триває етап збору та аналізу інформації про реальний стан справ з відходами на території громади. Навесні - почнеться активна фаза Проєкту: просвітницька робота з педагогічними колективами, підприємцями, владою та громадою.

24 лютого 2021 року

В умовах широкого застосування хімічних препаратів у сільському і лісовому господарстві все гострішою стає проблема охорони і захисту бджіл від отруєнь. Неконтрольоване застосування пестицидів, особливо на медоносних культурах, призводить до масової загибелі бджіл та інших корисних комах, які є запилювачами цих культур.  Мед, отриманий з обробленої пестицидами культури, містить їх залишки, що знижує харчові та лікувальні властивості цього цінного продукту. Такий мед є джерелом отруєння бджолиного розплоду, що також негативно впливає на життєздатність та продуктивність бджолосімей і пасіки в цілому.  Пестициди, якими обробляють поля проти шкідників, не вбивають бджіл, а роблять їх уразливими до кліщів та несприятливих факторів навколишнього середовища.  Тому для уникнення можливого негативного впливу пестицидів на бджіл, людину і навколишнє середовище сільськогосподарські підприємства повинні суворо дотримуватись правил техніки безпеки при роботі з ними.   Асортимент пестицидів, засоби, сфера застосування, норми, кратність обробок повинні відповідати “Переліку пестицидів і агрохімікатів дозволених для використання в Україні”.

24 лютого 2021 року

23 лютого під головуванням міського голови Віталія Колісниченка відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій підсумували минулий тиждень, обговорили актуальні питання життєдіяльності громади та найближчі заплановані заходи.

Зокрема заслухали інформацію про стан захворюваності на COVID-19, за минулий тиждень із 54 зроблених тестів – 1 виявився позитивним. Від початку карантину на Гребінківщині зареєстровано 256 випадків захворювання на COVID-19. Також триває підготовка до проведення вакцинації від коронавірусу.

Обговорили проведення 6 сесії міської ради, що відбудеться 24 лютого. На розгляд сесії виноситься великий обсяг питань, серед яких і Звіт міського голови про діяльність міської ради у 2020 році та звіти про виконання бюджету і програм та інші. 

23 лютого 2021 року

Сплачуємо своєчасно податкові зобов’язання, визначені у податковій декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік

Нормами Податкового кодексу України (далі – ПКУ) встановлені граничні строки сплати податкових зобов’язань, визначених у податковій декларації про майновий стан і доходи для різних категорій платників.

Так, фізична особа – підприємець (крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування)  відповідно до п. 57.1. ст. 57 ПКУ зобов'язаний самостійно сплатити суму податкового зобов'язання, зазначену у поданій ним податковій декларації, протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку, визначеного ПКУ для подання податкової декларації (п. 177. 11. ст. 177 ПКУ).

22 лютого 2021 року

В рамках підготовки до пленарного засідання чергової 6 сесії Гребінківської міської ради 8 скликання відбулися спільні засідання постійних депутатських комісій, на яких розглянули проекти рішень, що виносяться на розгляд сесії.

18 лютого 2021 року відбулося спільне засідання постійних комісій з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування та з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, зв’язку та сфери послуг. На засіданні погодили включення до порядку денного додаткових питань та розглянули проекти рішень, що відносяться до їх компетенції. Зокрема питання, що стосуються надання в оренду майна комунальної власності; питання діяльності Комунального підприємства «Добробут», яке знаходиться у с.Короваї та питання про прийняття об’єктів інженерної інфраструктури ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго» в комунальну власність Гребінківської міської територіальної громади. Після обговорення винесено рекомендації про затвердження відповідних рішень на сесії міської ради. Також розглянули великий обсяг проектів рішень із земельних питань, серед яких розгляд звернень щодо надання дозволів на розробку документацій із землеустрою та затвердження документацій із землеустрою. 

22 лютого 2021 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 01 по 07 березня 2021 року (переглянути графік відключень).

22 лютого 2021 року

Інформуємо, згідно пункту 4 Прикінцевих положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» № 530-IX від 17 березня 2020 року, під час дії карантину відмінюється правило оформлення ID-картки вперше виключно за місцем реєстрації

Це означає, що кожен громадянин України може оформити ID-картку вперше або взамін старого паспорта зразка 1994 року у будь-якому територіальному підрозділі Міграційної служби Полтавщини НЕЗАЛЕЖНО від місця реєстрації.

21 лютого 2021 року

Новації законодавства: коли можливе списання податкового боргу

Закон України від 04.12.2020 № 1072-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо  соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (далі – Закон № 1072) спрямований на соціальну підтримку у 2020-2021 роках застрахованих осіб та надання допомоги суб’єктам господарювання (юридичним особам, фізичним особам - підприємцям) на вищезазначений період. 

20 лютого 2021 року

А сотню вже зустріли небеса.

Летіли легко, хоч Майдан ридав.

І з кров´ю перемішана сльоза.

А батько сина ще не відпускав.

 

Щорічно 20 лютого відзначається День Героїв Небесної Сотні, який покликаний увічнити велику людську, громадянську і національну відвагу та самовідданість, силу духу і стійкість громадян. Цей день пов’язаний із трагічними подіями масової загибелі громадян 18-20 лютого 2014 року. Тоді в середмісті столиці України загинуло найбільше учасників мирних протестів – людей, які боролися за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України. Уже минуло сім років, а спогади настільки яскраві, наче це було вчора Під час Революції Гідності 107 невинних громадян віддали своє життя. Їх шанобливо називають Героями Небесної Сотні. Серед них і наш земляк Андрій Черненко, що загинув 18 лютого від вогнепального поранення.

Революція Гідності змінила кожного з нас. Навчила не бути байдужими  і стояти за Україну до останнього подиху. Прикладом тому є героїчний захист східних рубежів країни, волонтерський рух, самопожертва в ім’я незалежності.

Схиляємо голови перед  світлою пам’яттю Героїв Небесної сотні! Вічна їм слава!

 

З повагою

міський голова                                                                             Віталій Колісніченко

19 лютого 2021 року

Жовто-блакитний стяг покрив їм тіло..

Як крила ангела, злітаючи назад,

Небесна сотня в вирій полетіла…

 

Сьогодні з метою вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні було проведено ряд заходів:

- покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченка, як борця за правду та свободу. На заході були присутні: секретар міської ради Людмила Цапенко, заступники міського голови Володимир Зінченко, Валерій Волошин, голова ветеранської організації Валентин Неруш, керівники відділів міської ради...

19 лютого 2021 року

Гребінківський міський центр соціальних служб продовжує інформаційну кампанію щодо запровадженої в Україні інноваційної послуги - патронату над дитиною, якою передбачено надання комплексу послуг з тимчасового догляду та виховання дітей в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, батьками складних життєвих обставин та/або на період прийняття рішення про набуття дитиною статусу дитини-сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування.

18 лютого 2021 року

На сьогоднішній день відмічасться напружена епізоотична ситуація щодо грипу птиці в цілому як в Європі, так i в Україні. У 2020 році виявлено 9 випадків грипу птиці: Вінницькій (1), Миколаївській (5) Київській (2) та Херсонській (1). З початку 2021 року виявлено 2 випадки: в Миколаївській (1) та Київській (1).

Тому, Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області вважає за необхідне нагадати про небезпеку цієї хвороби та необхідність її профілактики.

18 лютого 2021 року

Минуть роки. Спливуть в безодню.

Брехня розвіється, мов дим.

І тільки ви – Небесна Сотня –

Із людством будете завжди…

 

Сьогодні 18 лютого минає 7 років з дня загибелі на Майдані Незалежності нашого земляка Андрія Черненка – одного з учасників Революції Гідності. Міський голова Віталій Колісніченко разом з односельцями вшанували пам'ять Героя України та поклали квіти до його могили в с. Слободо-Петрівка.

Світла пам’ять Героям Небесної Сотні!

17 лютого 2021 року

З початку цього року до Гребінківської міської ради звернулось 26 жителів територіальної громади щодо надання матеріальних допомог:

-на лікування - це онкохворі (9 осіб), особи з хронічними хворобами (7 осіб), особи яким проведено лікування з хірургічним втручанням (5 осіб). Допомогу на лікування надано на підставі документів та медичних висновків, які розглянула комісія з питань розгляду заяв щодо призначення матеріальних допомог, до складу якої входять представники соціального захисту, охорони здоров’я, депутати міської ради. Відповідно до рішення комісії за січень 2021 року надано допомоги на лікування за кошти бюджету Гребінківської територіальної громади на суму 44 тис. грн...

16 лютого 2021 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 22 по 28 лютого 2021 року (переглянути графік відключень).

15 лютого 2021 року

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32 річниця виведення військ з Республіки Афганістан.

З кожним роком все далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни,  але час непідвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі.

Священною є пам'ять про їх героїзм, мужність при виконанні інтернаціонального обов'язку, готовність платити найдорожчу ціну - своє життя.

15 лютого 2021 року

Кожного року 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та роковини того пам’ятного дня, коли було завершено виведення радянських військ з території Афганістану.

Ми вшановуємо тих, кому довелося воювати в чужих країнах, з повагою та шаною звертаємось до всіх українців, які брали участь у локальних війнах та у врегулюванні військових конфліктів за межами нашої держави.

Афганська війна глибоко врізалась у народну пам’ять, але ніхто й гадки не мав, що сьогодні бойові дії будуть й на території нашої держави. Чимало воїнів-інтернаціоналістів і сьогодні знаходяться на бойовому посту Збройних Сил України, захищаючи нашу Батьківщину на Сході.

Шановні воїни-інтернаціоналісти, дякую вам за вашу мужність та відданість військовому обов’язку. Бажаю вам, щоб біль війни назавжди залишився у минулому, щоб ваше життя до країв було наповнене щастям, добробутом та успіхом, а на українську землю повернувся мир і благополуччя. Нехай людські шана та вдячність будуть з вами завжди.

 

З повагою

міський голова                                                                                           Віталій Колісніченко

12 лютого 2021 року

Згідно з розпорядженням міського голови за №2 від 14.01.2021р. в м.Гребінка створено пункти обігріву на період зниження температури повітря:

- у приміщенні Гребінківського районного територіального центру соціального обслуговування, м.Гребінка пров. Спортивний, 11;

- у приміщенні автостанції, м.Гребінка вул.Магістральна, 98;

- у приміщенні КНП «Гребінківська міська лікарня», м.Гребінка вул. Євгена Гребінки, 28;

- зала очікувань залізничного вокзалу Гребінка.

12 лютого 2021 року

З початку 2021 року за матеріальною допомогою при народженні дитини звернулось 10 осіб.

Програма підтримки породіль була впроваджена на території Гребінківської міської територіальної громади вперше в 2020 році.

11 лютого 2021 року

Щодо обов’язку подання  декларації про майновий стан і доходи та сплати визначених податкових зобов’язань

Відповідно до норм розд. IV Податкового кодексу України обов’язок щодо подання декларації у платників податків виникає:

- при отриманні доходів не від податкових агентів (тобто від інших фізичних осіб, які не зареєстровані як самозайняті особи). До таких доходів відносяться, зокрема, доходи від надання в оренду рухомого або нерухомого майна іншим фізичним особам; успадкування чи отримання в дарунок майна не від членів сім’ї першого та другого ступеня споріднення тощо;

- при отриманні від податкових агентів доходів, які не підлягали оподаткуванню при виплаті, але які не звільнені від оподаткування. До таких доходів відносяться, зокрема, операції з інвестиційними активами;

- при отриманні іноземних доходів;

- та в інших випадках передбачених законодавством, зокрема, при отриманні у власність майна за рішенням суду. 

11 лютого 2021 року

На сучасному етапі вже не виникає сумнівів у необхідності та актуальності планувальної діяльності на місцевому рівні. В Гребінківській громаді активно розвивається і запроваджується стратегічний підхід до планування сталого територіального розвитку.

Стратегічним орієнтиром у цій діяльності є розроблений та затверджений документ - Стратегія розвитку Гребінківської міської ОТГ до 2028 року. З метою контролю виконання поставлених цілей, як стратегічних, так і оперативних, періодично проводиться моніторинг виконання Стратегії.

11 лютого на засіданні Комітету з управління впровадження Стратегії розвитку було проведено огляд завдань та проектів Плану реалізації Стратегії, що планувалися до виконання в 2020 році. З вітальним словом до присутніх звернулася секретар міської ради Людмила Цапенко, яка зазначила, що у зв’язку з доєднанням сільських населених пунктів Гребінківського району до Гребінківської громади, необхідно значно оновити і доопрацювати Стратегію, щоб забезпечити рівноцінний розвиток всієї громади. 

11 лютого 2021 року

15 лютого- День виведення радянських військ з Афганістану. Десять років йшла неоголошена війна. Там, в ущеленах і на перевалах гористого Афганістану, воїни-інтернаціоналісти довели: вони гідні продовжувачі слави ветеранів Великої Вітчизняної війни, вони - умілі їх учні. Понад 160 тисяч українців пройшли дорогою цієї війни. 87 воїнів-інтернаціоналістів проживають на території Гребінківської міської територіальної громади. Відповідно до Програми соціального захисту воїнів-інтернаціоналістів, які приймали участь у військових конфліктах за межами України, виплачено матеріальну допомогу в сумі 43 тис. 500 грн. до Дня виведення військ в ДРА. Кошти перераховані на особові карткові рахунки через відділення банків.

10 лютого 2021 року

Послугами обласної служби зайнятості за перший місяць року скористалися 48,8 тисячі громадян  

Протягом січня 2021 року послуги обласної служби зайнятості отримали 48,8 тисячі громадян, які шукали роботу. Із них 33 тисячі людей мали статус зареєстрованого  безробітного.

Від 1,1 тисячі  роботодавців надійшло 3,4 тисячі пропозицій роботи.

 

Роботу отримали 835 людей

За сприяння обласної служби зайнятості в січні отримали роботу 835 осіб, зокрема 711 зареєстрованих безробітних.

1 безробітний отримав виплату допомоги по безробіттю одноразово для зайняття підприємницькою діяльністю.

На нові робочі місця з компенсацією роботодавцю витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування працевлаштовані 13 безробітних, з яких 3 особи недостатньо конкурентоспроможні на ринку праці та 10 осіб, які працевлаштовані суб’єктами малого підприємства в пріоритетних видах економічної діяльності.

9 лютого 2021 року

9 лютого 2021 року під головуванням міського голови Віталія Колісніченка відбулася щотижнева апаратна нарада на якій обговорили нагальні питання життєдіяльності громади.

Комунальники з ночі працюють у посиленому режимі. У боротьбі зі снігом задіяно 9 одиниць снігоприбиральної техніки. Допомогу з прибирання снігу в сільських населених пунктах надають фермерські господарства. Закликаємо мешканців громади не залишати свої транспортні засоби на узбіччі, аби не перешкоджати роботі снігоприбиральної техніки.

Проблемним залишається питання неправомірного тиску з боку АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» по заключенню договору щодо здійснення доступу до опор на платній основі. Орієнтовна сума орендної плати – 800 тисяч гривень на рік. В разі не підписання даного договору і не проплати коштів будуть відключати вуличне освітлення. 

9 лютого 2021 року

9 лютого минає 78 років з дня подвигу нашого земляка Григорія Сергійовича Кагамлика, який народився і виріс в с. Слободо-Петрівка. У вересні 1941 року пішов добровольцем на фронт, воював на Західному, Брянському та Центральному фронтах.  В 19 років був командиром відділення, не шкодував свого життя та зі своїми бійцями відбивавши атаку ворожих «Тигрів», отримав смертельне поранення.

З нагоди вшанування пам’яті героя Григорія Сергійовича Кагамлика міський голова Віталій Колісніченко спільно з радою ветеранів на чолі з головою ради Валентином Нерушом, поклали квіти до пам’ятників Г.С. Кагамлику в м. Гребінка та с. Слободо-Петрівка. Подвиг героя житиме вічно в пам’яті наступних поколінь.

4 лютого 2021 року

Триває кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2020 році

 

З 1 січня 2021 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2020 році.

Подання податкової декларацію про майновий стан і доходи – конституційний обов’язок громадян, визначений ч. 2 ст. 67 Конституції України. 

4 лютого 2021 року

Міграційна служба Полтавщини рекомендує власникам ID-картки звернути увагу на термін дії документа, зокрема громадян, які оформляли паспорт вперше по досягненню 14 – 18 років.

Адже паспорт громадянина України у формі ID-картки вперше видається зі строком дії на 4 роки. Особам, яким виповнилося 18 років, паспорт громадянина України у формі картки видається зі строком дії 10 років.

Отже, якщо термін дії вашого документу закінчився – рекомендуємо звернутися до будь-якого територіального підрозділу Міграційної служби Полтавщини за послугою з оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки, у зв’язку з закінченням строку дії паспорта! 

4 лютого 2021 року

У жовтні 2020 року учні Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 Богдан Купрій та Кирило Товстоп’ят взяли участь в обласному конкурсі читців-гумористів, присвяченому українському письменнику, поету-байкарю Леоніду Глібову. На жаль, через карантинні обмеження нагородження переможців відбулося лише сьогодні - вони отримали довгоочікувані дипломи та подарунки. З понад 60 учасників наші земляки вибороли призові  місця – Богдан Купрій І місце, Кирило Товстоп’ят ІІІ місце.

Вітаємо з перемогою та бажаємо подальших успіхів!

3 лютого 2021 року

У деяких країнах світу вже стартувала вакцинація проти коронавірусу. Україна поки що тільки підписала технічні документи в рамках ініціативи COVAX про надання 8 млн доз вакцини. Препарат орієнтовно надійде до нас навесні 2021 року.

Коронавірусна інфекція 2019 року (COVID-19) – це тяжка гостра респіраторна інфекція спричинена коронавірусом 2, який викликає тяжкий гострий респіраторний дистрес-синдром (SARS-CoV-2). Клінічна картина зазвичай відповідає респіраторній інфекції з варіацією тяжкості симптомів від легкого захворювання, подібного на застуду, до тяжкої вірусної пневмонії, що призводить до потенційно смертельного гострого респіраторного дистрес-синдрому. Характерні симптоми охоплюють лихоманку, кашель і задишку, причому деякі пацієнти можуть бути безсимптомними. 

3 лютого 2021 року

2 лютого відбулася щотижнева апаратна нарада, яку провів перший заступник міського голови Володимир Зінченко. В ході наради розглянули актуальні питання життєдіяльності Гребінківської громади, підвели підсумки роботи за минулий тиждень та означили плани на найближчий час.

Володимир Зінченко поінформував присутніх про участь у засіданні круглого столу «Стан та перспективи розвитку системи управління відходами: розробка регіонального плану управління відходами Полтавської області», що відбулося у Полтавській облдержадміністрації минулого тижня...

2 лютого 2021 року

Доведено - їжа стає кориснішою, коли вживається у комфортному, красивому приміщенні. І це надзвичайно важливо, адже для людей, які тут працюють, має бути нормальний температурний режим. Приготування їжі - відповідати усім санітарно-гігієнічним вимогам. А найголовніше – комфортні і безпечні умови для наших дітей. Саме за таким гаслом і працює Гребінківська міська рада, оновлюючи харчоблоки закладів освіти.

І ось черговим кроком є модернізація їдальні Гребінківської гімназії, в якій замінили освітлення, витяжну систему, труби, двері, відновили стіни, стелю та підлогу. Придбано холодильник, ванни мийні, стелажі та столи кухонні, марміти для І та ІІ страв, м’ясорубку, протирочно-різальну та тістомісильну машини. 

2 лютого 2021 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 15 по 21 лютого 2021 року (переглянути графік відключень).

2 лютого 2021 року

В Гребінківській громаді вшанували пам'ять славетного земляка Євгена Гребінки (1812–1848), українського письменника, громадського діяча, з нагоди 209 річниці від дня його народження. Іван Франко назвав Гребінку «талановитим писателем російсько-українським», а ще додавав, що «...його сатира не широка і не їдка, хоч зовсім не безнадійна, гумор вільний, далекий від шаржу, мова прекрасна».

2 лютого 2021 року

209-річчя від дня народження Євгена Гребінки, який ми відзначаємо сьогодні, спонукає всіх, хто щойно знайомиться з творчістю цього митця, або звертається до неї не вперше, замислитися над тим, у чому полягає "Феномен творчого доробку цього письменника". Уривок з Обласного літературно-музичного свята "Гребінчина світлиця", присвяченого 209 річниці від дня народження нашого видатного земляка Євгена Павловича Гребінки.

Детальніше з творчістю Є.П.Гребінки можна ознайомитися за посиланням.


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.335599 sec.)