29 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 16
візитів сьогодні:
візитів всього: 171161
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 жовтня 2019 року

Гребінківський комбінат комунальних підприємств продовжує роботи з благоустрою населених пунктів Гребінківської ОТГ.

Протягом поточного тижня проводилися роботи з обрізання аварійних дерев по вулиці Локомотивна. Також продовжується регулярний вивіз опалого листя з вулиць міста, зокрема по вулицях Миру, Незалежності, Полтавська та інших.

Крім того комунальники готують техніку до роботи взимку. Частина техніки ще задіяна на прибиранні вулиць від опалого листя. Однак, при необхідності, на неї змонтують обладнання для очистки вулиць від снігу та їх посипання. Гребінківським ККП заготовлено 170 тонн піщано-сольової суміші для посипання доріг.

30 жовтня 2019 року

28 – 29 жовтня у м.Ірпінь проходив тренінг для представників громад, які прагнуть втілювати ініціативу “Громада, дружня до дітей та молоді”. Учасниками заходу стали представники від Гребінківської об’єднаної громади - заступник міського голови Валерій Волошин та Оксана Чумарна, заступник голови громадської організації «Успішна молодь».

Учасники ознайомилися з особливостями реалізації даного проєкту та з кращими практиками від громад-учасників, а також у роботі в групах провели ряд практичних занять. 

Ініціатива «Громада, дружня до дітей та молоді» — це глобальний рух, започаткований 1996 року як практичне втілення резолюції, що була прийнята на Другій Конференції ООН з населених пунктів (Хабітат ІІ). Нині ініціатива поширюється в усьому світі, її підтримали вже понад 3000 муніципальних округів у 38 країнах на п’яти континентах. Сьогодні ініціативою «Громада, дружня до дітей та молоді» охоплено понад 30 мільйонів дітей. У найменшому з муніципалітетів, що беруть участь, мешкають 337 осіб (Бене-Ларіо, Італія), а населення найбільшого становить 12 мільйонів (Сан-Паулу, Бразилія). За підтримки ЮНІСЕФ, з 2006 року перші кроки до реалізації цієї ініціативи здійснюються і в окремих областях України. Гребінківська міська об’єднана територіальна громада також обрала шлях розвитку, спрямований на створення кращих умов для дітей і молоді.

30 жовтня 2019 року

Велику увагу в Гребінківській об’єднаній територіальній громаді приділяється підтримці спортивної галузі.

Сьогодні саме футбол є тією складовою частиною спортивно-культурного життя громади, який сприяє збереженню і зміцненню здоров’я, розвитку фізичних та морально-вольових здібностей людини, організації змістовного дозвілля. Цей найпопулярніший вид спорту охопив усі верстви населення: ним займаються діти, молодь, ветерани, жінки. Гребінка гордиться своїми славними футбольними традиціями та талантами.

Підтримка футболу стала доброю традицією з боку міської ради. Так 15 сесією Гребінківської міської ради VII скликання прийняті на 2019 рік програми: підтримки та розвитку футболу під яку виділені кошти в розмірі 545000 грн.; підтримки та розвитку ветеранського футболу, на яку передбачені кошти в розмірі 50000 грн. На території об’єднаної громади програми підтримки футболу діють не один рік. Фінансова допомога міської ради сприяла організації турнірів, поїздок команди на змагання, придбання необхідного спортивного спорядження та заохочення гравців. Дію програм підтримки спорту буде продовжено і в наступному році.

29 жовтня 2019 року

28-29 жовтня 2019 року в КЗ «Спортивний комплекс» м.Гребінка проходили ігри відбіркового етапу Чемпіонату України з футзалу серед дівчат 2005-2006 років народження. Команда м. Гребінка, зігравши двічі з рахунком 3:3 з командою м.Конотоп та 1:1 з командою м. Ірпінь, посіла ІІ місце.  Це гарантувало їй  вихід до наступного напівфінального етапу, який відбудеться у січні 2020 року.

29 жовтня 2019 року

29 жовтня 2019 року міський голова Віталій Колісніченко провів щотижневу оперативну нараду. Керівники відділів та комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень, наданих на попередній нараді. Зокрема з 29 жовтня, згідно рішення виконавчого комітету, розпочинається опалювальний сезон 2019-2020 років на території населених пунктів Гребінківської об’єднаної громади - у всіх підприємствах, установах, організаціях, житлових будинках (у тому числі будинках з індивідуальним опаленням), навчально-освітніх, лікувальних, соціальних, культурних та інших закладах. 

29 жовтня 2019 року

Кабінет Міністрів України 21.08.2019 року ухвалив постанову №823 “Деякі питання здійснення державного нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю”, затвердивши Порядок здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю (далі - Порядок), згідно з яким органам місцевого самоврядування повернено право здійснювати контроль з питань:

- своєчасної та повної оплати праці;

- дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці;

- оформлення трудових відносин.

29 жовтня 2019 року

Асоціація міст України звернулася до Прем’єр-міністра України О.Гончарука з проханням скасувати постанову Уряду від 26.06.2019 №560, якою пропонується встановити граничні тарифи на:

- послугу з постачання теплової енергії для населення 1400 грн (з ПДВ) за 1 Гкал (за наявності приладів обліку) та 35,21 грн (з ПДВ) за 1 кв м (без приладів обліку).

- послугу з гарячого водопостачання становитиме 83,66 грн (з ПДВ) за 1 м куб. за умови підключення рушникосушильників, та 75,74 грн (з ПДВ) за 1 м куб. за відсутності рушникосушильників.

При тому, що середньозважений тариф по Україні на теплову енергію станом на 1 травня 2019 року складав 1807 грн за 1 Гкал, запровадження меншого тарифу у відповідності до постанови №560 призведе до додаткових витрат місцевих бюджетів за час опалювального сезону 2019/2020 року 7 млрд грн.

АМУ наголошує, що для абсолютної більшості міст такі видатки є непосильними, а впровадження таких змін призведе до повного припинення надання послуг з постачання теплової енергії та гарячої води населенню.

Щоб теплопостачання не припиняти, органи місцевого самоврядування будуть змушені зупинити фінансування зарплат педагогам та лікарям, скоротити працівників комунальних підприємств, обмежити соціальні програми, будівництво шкіл та дитячих садочків, ремонт та будівництво вулиць.

Окрім того, запропоновані постановою  рішення прямо порушують ст. 142 Конституції України, яка передбачає обов’язок держави забезпечити компенсацію витрат органів місцевого самоврядування, що виникли внаслідок рішень органів державної влади, а також вимоги частини першої статті 15 Закону України «Про ціни та ціноутворення», відповідно до якої Кабінет Міністрів України при встановленні державних регульованих цін на товари в розмірі, нижчому від економічно обґрунтованого розміру, зобов’язаний відшкодувати різницю між такими розмірами за рахунок коштів державного бюджету.

Асоціація міст України наполегливо просить Прем’єр-міністра України О.Гончарука ініціювати скасування постанови Уряду від 26.06.2019 №560 як такої, що несе загрозу припинення діяльності підприємств комунальної теплоенергетики і, відповідно, надання послуг з постачання теплової енергії та гарячої води громадянам.

29 жовтня 2019 року

Учасники туристично–краєзнавчих гуртків м. Первомайського та Врадіївського районів Миколаївської області 28 жовтня завітали до м. Гребінка. Гостей зустрів начальник відділу культури і туризму міської ради Олександр Ільчук, який організував екскурсійну поїздку в с. Мар’янівку на могилу письменника, байкаря Євгена Гребінки. Також учасники екскурсії відвідали музей братів Гребінок, який розташовано в приміщення Мар'янівського сільського будинку культури. Екскурсовод Тетяна Фаєнко ознайомила гостей з життям та творчістю наших відомих земляків. Діти та керівники гуртків дякують організатором за змістовну та цікаву екскурсію.

29 жовтня 2019 року

28 жовтня вся Україна відзначає одну з найбільш значущих дат в своїй історії – День визволення від фашистських загарбників.

Події Другої світової війни посідають особливе місце. За своєю глибиною, трагізмом і героїкою вони помітно піднеслись над іншими і набули епохального значення. Певною мірою обумовлено це й тим, що донині живі учасники війни, носії історичної пам’яті про неї – ті, хто воював зі зброєю в руках, навчався, працював, відбудовував країну.

Сьогодні керівництво громади та району, голови ветеранських організацій, учасники АТО, громадськість взяли участь у мітингу та церемонії покладання квітів до вічного вогню біля Меморіалу Слави в знак глибокої пошани й вічної пам’яті безсмертних подвигів полеглих у боротьбі за свободу Батьківщини.

28 жовтня 2019 року

28 жовтня в міському народному краєзнавчому музеї відбувся вечір спогадів, приурочений до 75-ої річниці визволення України від фашистських загарбників. Присутні, а це «діти війни», діти і внуки учасників Другої світової війни згадували своїх рідних і близьких, які мужньо захищали нашу землю від ворогів у 1941-1944 рр. Учасники зібрання: Віктор Солодовник, Євдокія Бичова, Валентина Рябоконь прочитали свої вірші про війну, про захисників Вітчизни, які боронять нашу країну на Сході, а також ознайомилися з книжково-ілюстративною виставкою «Слава визволителям України», яка організована в міській публічній бібліотеці.

28 жовтня 2019 року

28 жовтня 2019 року відбулося засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради.

Одним з основних розглянуто питання про початок опалювального сезону 2019-2020 років на території населених пунктів Гребінківської міської  об’єднаної територіальної громади. Прийнято рішення розпочати опалювальний сезон 2019-2020 років у всіх підприємствах, установах і організаціях Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади, житлових будинках (у тому числі будинках з індивідуальним опаленням), навчально-освітніх, лікувальних, соціальних, культурних та інших закладах) з 29 жовтня 2019 року.

28 жовтня 2019 року

28 жовтня зі студії Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проведено вебінар ,,Антикорупційна політика держави“. 

Посадові особи міської ради та її виконавчих органів ознайомилися з поняттями потенційний та прямий конфлікт інтересів, приватний інтерес, врегулювання конфлікту інтересів, корпоративні права, адміністративна відповідальність за корупційні дії, декларування.

28 жовтня 2019 року

Шановні жителі та гості громади!

 

Щорічно 28 жовтня український народ вшановує світлу пам’ять воїнів, які під час Другої світової війни героїчно виборювали право на життя та свободу нашої нації.

Відзначаючи 75-річницю вигнання нацистських окупантів із України, ми маємо згадати про тих, хто своєю мужністю та звитягою звільняв українські землі від ворога заради мирного та демократичного майбутнього нашої держави. Імена героїв, бойові шляхи фронтів та знакові наступальні операції назавжди закарбувались в хронології українського державотворення.

Перемога над зовнішнім ворогом у довготривалій історичній битві стала для нашої нації вагомим кроком до здобуття Україною Незалежності. Подвиг всього європейського континенту, який об’єднався в боротьбі проти нацизму, приніс післявоєнному новому світу взаєморозуміння, солідарність, мир та розвиток демократичних засад.

Шановні ветерани! Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за Ваш безсмертний подвиг у тій жорстокій війні. Ви витримали важке випробування, звільнили наш край та Україну від фашистських окупантів. Низький вам уклін!

Сьогодні справа честі кожного із нас пам’ятати всіх героїв, чия самовіддана праця та звитяжність сприяли звільненню нашої країни. Ми вшановуємо кожного, хто боровся проти поневолювачів, та пишаємося героїзмом, силою духу і мужністю наших ветеранів. Честь вам і слава!

Вічна пам'ять тим, кого вже немає серед вас!

Нинішні захисники України стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Для них найвищим законом буття є і залишиться захист рідної Вітчизни, її свободи і незалежності. Подвиг старших поколінь додає їм сил та наснаги у боротьбі за свободу Батьківщини. Народ, який пам’ятає та шанує доблесть своїх пращурів – непереможний.

Бажаємо всім міцного здоров'я, довголіття, тепла і затишку, добробуту та непохитної віри у те, що завтрашній день буде світлим і щасливим! Мирного неба над головою!

Слава Україні!

 

З повагою

міський голова                                                                                             В. Колісніченко

27 жовтня 2019 року

25 жовтня 2019 року в м. Полтава проходив відкритий Чемпіонат Полтавської області з легкої атлетики на призи срібного призера Олімпійських ігор, заслуженого майстра спорту Л.Бартенєва серед юнаків та дівчат 2002-2003, 2004-2005 років народження.

Вихованці Гребінківської ДЮСШ показали гарні результати, посівши призові місця у старшій віковій групі:

І місце  у стрибках у довжину  серед юнаків - Тимофієв Руслан (тренер – Линовицька В.І.);

І місце у стрибках у довжину серед дівчат - Баранівська Вікторія (тренер – Малинка В.І.);

ІІ місце у штовханні ядра - Пушмін Андрій  (тренер – Линовицька В.І.).

26 жовтня 2019 року

Гребінківська міська рада продовжує проведення зустрічей з громадою. Чергова така зустріч відбулася в останню п’ятницю місяця 25 жовтня у міському Будинку культури. На початку міський голова Віталій Колісніченко запропонував змінити формат зустрічі і надати слово фахівцям міської ради, які безпосередньо займаються певними напрямами роботи.

Про стан виконання бюджету за жовтень поточного року інформувала начальник фінансового відділу Наталія Бондаренко.

Начальник відділу освіти Леся Радченко розповіла про оновлення матеріально-технічної бази закладів освіти, про заходи, що проводить відділ, про перемоги нашої обдарованої молоді.

25 жовтня 2019 року

Шановні гребінківці !!!

27 жовтня 2019 року Гребінківська міська рада організовує безкоштовну поїздку вболівальників футбольного клубу «Локомотив» в м. Зіньків на гру за вихід до фіналу першості Полтавської області з футболу серед команд I ліги.

Запис за телефонами 0662083479, 0971223858 (Олександр)

25 жовтня 2019 року

Заступник міського голови Валерій Волошин та секретар міської ради Людмила Цапенко взяли участь у засіданні Полтавського регіонального відділення АМУ. Тема заходу: "Реформування адміністративно-територіального устрою. Проблемні питання реалізації повноважень органів місцевого самоврядування на сучасному етапі." Засідання відбулося в рамках проєкту #ПУЛЬС, який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID у місті Лубни.

Захід відбувся за участі народної депутатки України Анастасії Ляшенко, а також в.о. керівника експертної групи з надання вторинної та третинної медичної допомоги Департаменту медичних послуг МОЗ Дениса Соболя, генерального директора Департаменту з питань розвитку місцевого самоврядування, територіальної організації влади та адміністративно-територіального устрою Сергія Шаршова, голови Полтавського РВ АМУ Сергія Соломахи, представників органів місцевого самоврядування.

24 жовтня 2019 року

Гребінківський комбінат комунальних підприємств продовжує роботи по будівництву та ремонту вуличного освітлення в Гребінківській ОТГ. Протягом поточного тижня проводилась заміна непрацюючих ламп на енергозберігаючі LED – лампи по вулицях Євгена Гребінки, Лесі Українки, Лізи Чайкіної, Мічуріна, Затишна, Кутузова, Івана Франка, Некрасова.

24 жовтня 2019 року

23 жовтня у Полтавському обласному центрі естетичного виховання учнівської молоді  відбулося засідання обласної літературної вітальні «ЗА ОБРІЙ», на яке зібралися 25 педагогів та 36 вихованців літературних гуртків та студій із різних куточків Полтавщини.

У малій актовій залі ОЦЕВУМу відбулася презентація творчого проєкту учнів та педагогів закладів загальної середньої освіти Гребінківської об’єднаної територіальної громади під назвою «Казки дітей для дітей і про дітей» (Першого видання «Моя, твоя і наша казка»).

24 жовтня 2019 року

Гребінківський комбінат комунальних підприємств продовжує роботи з благоустрою населених пунктів Гребінківської ОТГ.

Проводиться регулярний вивіз опалого листя з вулиць міста (зокрема по вул. Магістральна та Миру). Крім того проводяться роботи з розчищення від чагарників та ліквідації несанкціонованого сміттєзвалища по провулку Пирятинський у м.Гребінка.

Хотілося, щоб мешканці громади поважали роботу комунальників.

23 жовтня 2019 року

Шановні мешканці Гребінківської ОТГ!

          До Вашої уваги моніторинг стану виконання запланованих проектів Стратегії розвитку Гребінківської об’єднаної територіальної громади до 2028р., термін реалізації яких 2019 – 2021 роки.

22 жовтня 2019 року

Шановні мешканці громади!

Нагадуємо, що останньої п’ятниці кожного місяця за ініціативи міського голови проходять зустрічі з громадою, тож:

запрошуємо вас 25 жовтня 2019 року на 18-00 год. в міський Будинок культури для обговорення актуальних питань життя громади.

21 жовтня 2019 року

18 жовтня 2019 року відбулося засідання двадцять шостої сесії 7 скликання Гребінківської міської ради, яке провів міський голова Віталій Колісніченко.

Основним питанням порядку денного був звіт про виконання бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2019 року. Бюджет громади за власними доходами (без урахування міжбюджетних трансфертів) виконано у сумі 60 млн. 195 тис. 600 гривень, що на 6 млн. 365 тис. 600 гривень (12%) більше, порівнюючи з відповідним періодом 2018 року. Основним джерелом наповнення бюджету Гребінківської об’єднаної громади є податок на доходи фізичних осіб, питома вага якого в загальному фонді становить 66,8% - 39 млн. 713 тис. 700 гривень. Місцевих податків і зборів надійшло 15 млн. 993 тис. 700 гривень, це 26,9% від загального фонду. Крім того до загального фонду бюджету надійшли міжбюджетні трансферти в сумі 26 млн. 298 тис. 500 гривень (інфраструктурна субвенція, освітня субвенція, медична субвенція та інші). Більш детально з основними показниками виконання бюджету громади можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради.

18 жовтня 2019 року

18 жовтня 2019 року під головуванням міського голови Колісніченка В.І. відбулося засідання виконавчого комітету.

Одним з основних розглянуто питання про виплату грошової компенсації особі з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, в 2019 році з державного бюджету місцевим бюджетам.

18 жовтня 2019 року

Послугами обласної служби зайнятості за 9 місяців року скористалися 43, 9 тисячі безробітних.

Протягом 9 місяців нинішнього року послугами обласної служби зайнятості скористалося 43,9 тисячі безробітних, що на 5,4 тисячі або 10,9 % менше, ніж за той же період 2018 року.

Кількість роботодавців, які співпрацювали з обласною службою зайнятості, зросла проти січня-вересня минулого року на 4,8 % до 8,4 тисячі. База вільних робочих місць збільшилась на 9,6 %  до 63,2 тисячі вакансій.

17 жовтня 2019 року

16 жовтня 2019 року відбулося чергове засідання місцевої комісії з питань формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Комісія розглянула подання Управління соціального захисту населення Гребінківської районної державної адміністрації про виплату грошової компенсації особі з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, в 2019 році з державного бюджету місцевим бюджетам.

16 жовтня 2019 року

15 жовтня за сприянням Гребінківської міської ради відбулась поїздка шанувальників української пісні, творчості поета-пісняра лауреата Шевченківської премії Дмитра Луценка на вечір пам’яті поета. Урочисті заходи проходили у Києві в Центрі художньої та технічної творчості «Печерськ», у якому взяли участь кращі колективи та виконавці України, лауреати премії ім. Д.Луценка. Серед них виступила і наша юна гребінчанка Анастасія Лисенко. З чудовим настроєм учасники делегації повернулись додому.

16 жовтня 2019 року

11 жовтня 2019 року у м. Пирятин проходила обласна Гімназіада з легкоатлетичного кросу серед юнаків та дівчат 2003-2004 та 2005-2006 років народження.

У загальному заліку Гребінківська команда зайняла 5 місце серед 15 команд області. Найкращий результат серед дівчат 2003-2004 р.н. показала Лещенко Катерина, яка посіла 4 місце.

16 жовтня 2019 року

15 жовтня 2019 року відбулося спільне засідання виконавчого комітету та постійних депутатських комісій Гребінківської міської ради. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади. 

Першочергово розглянуто питання, які будуть винесені на 26 сесію Гребінківської міської ради 7 скликання, яка відбудеться 18 жовтня 2019 року...

16 жовтня 2019 року

15 жовтня 2019 року відбулося засідання комісії з питань формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа і визначення дітей, яким буде придбано житло або призначено грошову компенсацію. Комісія розглянула подання Управління соціального захисту населення Гребінківської райдержадміністрації та питання про інформування дитини, яка є наступною за квартирним обліком та якій буде призначено грошову компенсацію у 2019 році з метою придбання житла, відповідно до Порядку та умов надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.

15 жовтня 2019 року

9-13 жовтня в м. Чернігів відбувся чемпіонат України з настільного тенісу серед юнаків і дівчат 2005 р. н. і молодші. До збірної команди Полтавської області увійшли вихованці Гребінківської ДЮСШ: Барабаш Олександр, Тютюнник Максим, Жила Роман, Соломаха Данііл, Чумарна Софія, Пелих Юлія.

Команда Полтавської області серед юнаків посіла 5 місце, серед дівчат – 9 місце. В особистому заліку кращим був Тютюнник М. – 17 місце. В парному розряді серед дівчат кращий результат показала Чумарна С. – 5 місце, серед юнаків Барабаш О. – 5 місце, в міксті - Барабаш О. - Чумарна С. – 9 місце.

15 жовтня 2019 року

15 жовтня 2019 року під головуванням міського голови Віталія Колісніченка відбулась щотижнева оперативна нарада.

Розпочали нараду з підсумків роботи за минулий тиждень та визначення основних завдань на тиждень наступний. Незважаючи на теплу погоду, актуальним залишається питання опалювального сезону 2019-2020. У всіх школах об’єднаної громади встановлені засоби обліку теплової енергії, що дозволить оплачувати за фактично використану теплову енергію, а не за втрати тепла по теплотрасах. Комунальники теж готуються до осінньо-зимового періоду, продовжують проводити поточні ремонти у багатоквартирних будинках, зокрема ремонт димо-вентиляційних каналів. 

15 жовтня 2019 року

14 жовтня у селі Загребелля біля Свято-Покровської каплички було людно, адже ця велика родина святкувала День села.

Офіційну частину святкування відкрив вітальним словом міський голова Віталій Колісніченко, який привітав усіх присутніх зі святом, зичив міцного здоров’я, миру, радості і сімейного благополуччя. За активну громадянську позицію і громадську діяльність та плідну працю на користь територіальної громади найактивніших жителів села нагородили грамотами Гребінківської міської ради. Продовжилося свято концертною програмою, яку підготували аматори Гребінківського та Слободо-Петрівського будинків культури. 

14 жовтня 2019 року

Шановні воїни-захисники, ветерани, волонтери!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва, які відзначаються щорічно 14 жовтня. Це справжнє свято мужності й самовідданості. Це ваше свято, шановні учасники АТО та учасники ООС, ветерани Другої світової війни, військовослужбовці, воїни запасу, батьки та матері солдатів, волонтери. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддавав і продовжує віддавати свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

Цього дня у кожному домі віддають данину шани й поваги тим, хто в лиху годину війни мужньо боронив і зараз боронить українську землю. Згадують і бережуть світлу пам'ять тих, хто віддав своє життя у боротьбі за мир, спокій та незалежність нашої держави. Перед вами ми схиляємо голови, у вас вчимося любити Батьківщину.

Ми сильна нація, волелюбний народ і будь-який ворог, який прийде на нашу землю, буде поборений. Запорукою цього є відроджене та боєздатне українське військо, а також підтримка нашої держави міжнародною спільнотою.

Cердечно бажаю всім здоров'я, щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання, мирного неба над головою. Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці, яка вважалася заступницею славного війська козацького та всього українського люду.

 

З повагою

міський голова                                                                                                           В.Колісніченко

12 жовтня 2019 року

В історії нашої Батьківщини є багато подій, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі. 14 жовтня – важлива дата. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День утворення Української Повстанської Армії, а віднедавна й День захисника України.

У Гребінківській об’єднаній громаді відзначили цю важливу дату. Керівники громади та району вшанували пам’ять Андрія Черненка, Вячеслава Лисенка, Євгенія Лукаша, поклавши квіти на могили наших земляків-героїв.

У концертній залі міського Будинку культури пройшов святковий концерт, присвячений Дню захисника України. На урочистому святі були присутні воїни АТО, військовослужбовці, учнівська молодь та громадськість.

11 жовтня 2019 року

Гребінківська міська рада продовжує поповнювати матеріально-технічну базу закладів освіти. 10 жовтня 2019 року вчителі та учні перших класів закладів загальної середньої освіти Гребінківської об'єднаної територіальної громади знову отримали приємні подарунки - телевізори та багатофункціональні пристрої.

11 жовтня 2019 року

10 жовтня у міському Будинку культури Гребінківська дитяча музична школа святкувала День музики та День художника.

Вже традиційно на цьому святі відбулася посвята першокласників в "Юні музиканти", "Юні художники" і "Юні хореографи", про що свідчили посвідчення, які вони отримали. На святковому концерті звучали твори у виконанні викладачів Міли Цюк і Валерія Коломійця та учнів  Артемія Князєва, Анастасії Федина (фортепіано), Ольги Гоч і Анни Хребет (фортепіано і бандура), Максима Дубини (гітара), Олексія Жуковця (блок-флейта), вокального ансамблю «Консонанс» та Мартинюк Кароліни.

Свій виступ подарували першокласники класу хореографії. Фінальними акордами були виступи зразкових колективів школи: вокального ансамблю «Джерельце» (керівник Наталія Гринь) і хореографічного колективу «Забава» (керівник Оксана Лісова). Свято відбулося!

10 жовтня 2019 року

Після усунення всіх зауважень технічного нагляду, завершуються роботи, по капітальному ремонту дорожнього покриття проїжджої частини по вул. Євгена Гребінки на ділянці від будинку №2 до буд. №6-А у м. Гребінка. (див. фото).

10 жовтня 2019 року

9 жовтня в Гребінківському народному краєзнавчому музеї відбулась зустріч учнів 5-6 класів Гребінківської філії ЗОШ І-ІІ ст. № 1 Опорного закладу ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 з воїном, який воював у добровільному загоні «Донбас» Едуардом Станіславовичем Геращенком. Він розповідав дітям про участь у воєнних подіях на Сході 2014-2015 роках, про мужність та відважність його побратимів.

Едуард Станіславович подякував усім за підтримку, яку надавали волонтери, учні та батьки. Їх листи з малюнками були такими зворушливими та підтримували бойовий дух наших захисників.

10 жовтня 2019 року

Сьогодні 10 жовтня 2019 року відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, зв’язку та сфери послуг. Розглянули наступні проекти рішень, що виносяться на розгляд 26 сесії Гребінківської міської ради:

- про затвердження Програми енергоефективності Гребінківської міської об’єднаної громади на 2019-2021 роки;

- про надання дозволу на списання основних засобів з балансу КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств»;

- про розгляд питання щодо безоплатного прийняття у комунальну власність Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади об’єктів спільної власності територіальних громад Гребінківського району.

Члени постійної комісії одноголосно рекомендували затвердити запропоновані проекти рішень на пленарному засідання 26 сесії.

9 жовтня 2019 року

9 жовтня 2019 року відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування та з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та ЗМІ. Розглянули проєкти рішень, що відносяться до їх компетенції, а саме: 2 проєкта рішень, що стосуються роботи ЦНАПу та 14 проєктів рішень із земельних питань. Вирішили винести їх на розгляд 26-ї сесії Гребінківської міської ради, що відбудеться 18 жовтня 2019 року. 

9 жовтня 2019 року

Новенькі набори LEGO вже незабаром отримають першокласники Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади. Адже другий рік поспіль, завдяки підписанню Меморандуму між Міністерством освіти і науки України та The LEGO Foundation, всі учні, які навчаються в Новій українській школі, отримують набори LEGO Play Box та LEGO “Шість цеглинок”.

9 жовтня 2019 року

2 жовтня 2019 року відбулося чергове засідання комісії з питань розгляду заяв щодо призначення матеріальної допомоги. Розглянуто сім заяв мешканців Гребінківської об’єднаної територіальної громади щодо надання матеріальної допомоги на лікування. Комісія рекомендувала міському голові надати матеріальні допомоги на лікування відповідно до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської ОТГ на суму 14 тис.грн.

8 жовтня 2019 року

7 жовтня в місті Хоролі відбулася робоча нарада народної депутатки України Анастасії Ляшенко та представників органів місцевого самоврядування Лубенського, Хорольського, Оржицького, Чорнухинського, Семенівського, Пирятинського, Великобагачанського, Гребінківського районів. Нараду ініціювала Анастасія Ляшенко, щоб почути пропозиції від представників громад стосовно створення в Полтавській області замість 25 чотирьох районів, зокрема потенційного Лубенського району. Нагадаємо, з 2019 року стартував наступний етап змін адміністративно-територіального устрою – створення субрегіонального (районного) рівня. Запропонований Міністерством регіонального розвитку формат такого рівня для Полтавщини передбачає створення на території області 4 районів, що фактично повністю відповідають Госпітальним округам: Східний госпітальний округ – Полтавський район, Південний – Кременчуцький, Західний – Лубенський, Північний – Миргородський.

8 жовтня 2019 року

Гребінківська об’єднана громада готова до зими – 170 тон піщано-сольової суміші заготовлено Гребінківським ККП для посипання доріг взимку, також готова і комунальна техніка. Про це йшлося на щотижневій оперативній нараді, що відбулася 8 жовтня 2019 року у міській раді. Також обговорили актуальні питання життєдіяльності об’єднаної громади, а саме: підготовку до чергової 26 сесії міської ради (відбудеться 18 жовтня 2019); проведення моніторингу впровадження Стратегії розвитку Гребінківської об’єднаної територіальної громади до 2028 року.

Далі обговорили заплановані заходи: 10 жовтня о 17.00 відбудеться посвята першокласників Гребінківської музичної школи, а 11 жовтня о 17.00 – урочистості та святковий концерт «Сила нескорених» до Дня захисника України. Всі заходи відбудуться у міському Будинку культури, запрошуємо всіх бажаючих.

8 жовтня 2019 року

Шановні правозахисники, юристи!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята — Дня юриста!

Ставши на стежку служителів Феміди, ви присвятили своє життя служінню його величності Закону, високим принципам права. Служити істині, стверджувати добро, справедливість та правду – святе покликання правозахисника. Ваша професія була, є і залишиться однією з найнеобхідніших у суспільстві.

Твердо віримо, що високий професіоналізм, усвідомлене почуття відповідальності допоможуть вам завжди бути на висоті вимог нашої доби. Ваша самовідданість професії, надвисока повага до Закону допоможе у побудові демократичної держави європейського типу, найбільшою цінністю якої є верховенство права, утвердження і забезпечення прав і свобод людини.

З нагоди професійного свята бажаємо вам творчої наснаги, успіхів та досягнень, витримки у складних ситуаціях і зважених рішень. Нехай на вашому боці завжди будуть Закон, Правда та Справедливість, а творча наснага, професійний успіх і любов до своєї роботи ніколи не покидають вас, нехай здійснюються всі плани та задуми як на професійному, так і на життєвому поприщі.

Бажаємо вам міцного здоров’я і щастя, миру та злагоди, добра і достатку. Будьте завжди гідними свого високого покликання.

 

З повагою

міський голова                                                                                         В.Колісніченко

7 жовтня 2019 року

Гребінківський комбінат комунальних підприємств продовжує роботи по  будівництву та ремонту вуличного освітлення в Гребінківській ОТГ

Протягом поточного тижня побудовано та введено в експлуатацію 100 метрів повітряних ліній електромереж по вул. Городищенській в м. Гребінка, встановлено 3 сучасних енергозберігаючих ліхтарі на території філії Гребінківська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №2.

4 жовтня 2019 року

4 жовтня 2019 року у Гребінківській міській об'єднаній територіальній громаді відбулося святкування Дня працівників освіти.

На урочистості були запрошені педагогічні працівники закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти. 

Учителів та вихователів зі святом привітали міський голова Колісніченко Віталій Іванович, начальник відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради Радченко Леся Миколаївна, голова районного профспілкового комітету Дем'яненко Любов Іванівна.

4 жовтня 2019 року

Шановні вчителі, працівники та ветерани освітянської ниви!

Щиро і сердечно вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників освіти, яке об'єднує всіх тих, хто відкриває нам двері у країну знань, науки, мудрості.

Діти - майбутнє держави. І саме ви невтомно і наполегливо плекаєте це майбутнє - молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни. Ви несете людям добро, вам вірять, до вашої думки прислухаються, у вас вчаться. Завдяки вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.

У день свята щиро дякую вам за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість.

Від імені Гребінківської міської ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу, особисто від себе бажаю вам, дорогі освітяни, успіхів у вашій благородній педагогічній діяльності, нових творчих знахідок, міцного здоров’я, творчої енергії та людської поваги.

Нехай ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії. Хай кожен ваш день повниться новою радістю та перемогою, хай здійснюються ваші плани в ім'я щасливого майбутнього України і процвітання нашої громади!

 

З повагою

міський голова                                                                                          В.Колісніченко

4 жовтня 2019 року

3 жовтня 2019 року у залі засідань міської ради відбулося перше засідання комітету з управління впровадження Стратегії розвитку Гребінківської ОТГ до 2028 року. На засідання запрошувалися члени даного комітету та представники місцевих засобів інформації.

Стратегія розвитку Гребінківської ОТГ була розроблена в рамках Проєкту «Впровадження інструментів ефективного муніципального менеджменту та правнича допомога громадам» Асоціації ОТГ, що реалізується за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Для розробки Стратегії було створено робочу групу, проводились опитування громади, різних вікових груп, бізнесу, керівників підприємств, установ та організацій, проводився аналіз анкетування, проводились постійно засідання робочої групи та громадські слухання. Все це робилося у відповідності до Методики та з метою залучення мешканців громади до процесу підготовки та написання самої Стратегії розвитку міської об’єднаної громади.

3 жовтня 2019 року

Особливості оновленого 21.08.2019 порядку повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів.

Міністерство соціальної політики повідомляє, що Урядом прийнято постанову від 21.08.2019 № 768 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2013 р № 115, внаслідок чого зазнав змін затверджений нею Порядок повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів.

Просимо ознайомитись із вказаними змінами до законодавства, взяти до відома особливості оновленого Порядку.

3 жовтня 2019 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради повідомляє, що відповідно до п. 25 та п. 25-1 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР», затверджених Постановою ради міністрів Української РСР і Української республіканської ради професійних спілок від 11 грудня 1984 року № 470, (із змінами, внесеними згідно з Постановами КМ N 365 (365-2011-п) від 06.04.2011), щороку в період з 1 жовтня по 31 грудня проводиться перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку, в ході якої перевіряються їх облікові дані.

3 жовтня 2019 року

02 жовтня 2019 року проходили  другі змагання Гімназіади з легкоатлетичного кросу серед юнаків та дівчат 2002-2004, 2005-2006, 2007-2008 років народження закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади.

У бігу на 500 м серед  юнаків 2007-2008 р.н.:

І місце виборов Мирончук Артем (філія Мар’янівська ЗОШ І-ІІ ст.);

ІІ місце - Куваєв Микита (Гребінківська гімназія);

ІІІ місце – Левченко Артем (Слободо-Петрівська ЗОШ І-ІІІ ст.).

 

Серед дівчат 2007-2008 р.н.:

І місце – Велика Юлія (Опорний заклад Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст.№4);

ІІ місце – Тарасенко Анастасія (Опорний заклад Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст.№4);

ІІІ місце – Цимбал Дарія (Гребінківська гімназія).

3 жовтня 2019 року

Змінюється світ, змінюємось і ми. Так і діджиталізація сервісів стала вже звичною справою. Наразі вона сприймається користувачами як ознака зручності й доступності послуг, виявлення до них лояльності та турботи. Служба зайнятості теж прагне наблизити соціальні послуги до потенційних клієнтів: роботодавців та шукачів роботи, тому активно впроваджує електронні сервіси з використанням інтернет-технологій.

Згідно з останніми соціологічними дослідженнями* 5% населення хоча б раз скористалися адміністративними послугами он-лайн. Найбільш популярними серед респондентів виявилися цифрові сервіси таких державних установ:

· Міністерства соціальної політики ( 47,4% респондентів)

· Міністерства юстиції (30,3% респондентів)

· Державної фіскальної служби (22,6% респондентів).

3 жовтня 2019 року

2 жовтня у Гребінківському народному краєзнавчому  музеї відбулася  зустріч вчителів-ветеранів з нагоди святкування Дня працівників освіти. Гостей привітала Заслужена артистка України, наша землячка Олена Білоконь, яка зачарувала присутніх своєю піснею та додала всім гарного настрою. З вітальним словом виступила завідувач методичним кабінетом відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради Наталія Олійник, депутат міської ради Катерина Сотніченко. Свої вірші, присвячені вчителям, читали: Ніна Третяк – член спілки журналістів України, Євдокія Бичова, Валентина Рябокінь, Віктор Солодовнік. Свято пройшло у теплій та затишній атмосфері.

2 жовтня 2019 року

3 жовтня 2019 року в залі засідань міської ради відбудеться засідання Комітету з управління впровадження Стратегії розвитку Гребінківської міської об`єднаної територіальної громади до 2028 року.

2 жовтня 2019 року

У Гребінці на перехресті вулиці Незалежності та провулку Піонерському відкрили перший буккросинг, де книголюби зможуть вільно обмінюватися виданнями. Для цього встановили невеличку шафу близько двох метрів заввишки і заповнили її різноманітними книгами - від сучасних українських авторів до класичної української та зарубіжної літератури. Крім того прикрасили і прилеглу територію – висадили квіти та встановили дуже гарний велосипед-клумбу.

Буккросинг (книгобіг) – це громадський рух, що пропонує обмінюватися книгами після прочитання. Людина, прочитавши книгу, залишає її в спеціальному місці, де її може взяти хтось інший.

2 жовтня 2019 року

01 жовтня 2019 року відбулося засідання виконавчого комітету.

На порядок денний були винесені питання, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

Одним з перших члени виконкому розглянули питання про інформування дитини, якій буде призначено грошову компенсацію у 2019 році з метою придбання житла.

Члени виконкому розглянули питання про затвердження зведених кошторисних розрахунків, про затвердження проєктно-кошторисної документації, про передачу матеріальних цінностей.

2 жовтня 2019 року

Всі заплановані ремонтні роботи продовжуються, незважаючи на обставини. На цьому наголосив міський голова Віталій Колісніченко на щотижневій оперативній нараді, що відбулася 1 жовтня 2019 року. Мова йде як про капітальний ремонт покриття по вулиці Євгена Гребінки, так і про заплановані роботи в освітніх закладах громади. Щодо підготовки до опалювального сезону 2019/2020, то заклади соціальної сфери Гребінківської громади на 100% готові до зими.

Також в ході наради обговорили актуальні питання життєдіяльності об’єднаної громади, а саме: підготовку до 26 чергової сесії Гребінківської міської ради, яка запланована на 18 жовтня 2019 року о 14.00; стан виконання бюджету; встановлення засобів обліку теплової енергії та теплопунктів в багатоквартирних житлових будинках; відновлення вуличного освітлення та роботи з благоустрою.

2 жовтня 2019 року

Гребінківський комбінат комунальних підприємств продовжує роботи по будівництву та ремонту вуличного освітлення в Гребінківській ОТГ. 

Протягом поточного тижня проведено роботи по реалізації заходів Програми Гребінківської об’єднаної громади «Зовнішнього освітлення на 2017-2020 р.р.», а саме:

- побудовано та введено в експлуатацію 500 метрів повітряних ліній електромереж по вул. Городищенській в м. Гребінка, встановлено 6 сучасних енергозберігаючих ліхтарів.

1 жовтня 2019 року

1 жовтня 2019 року вчителі та учні перших класів закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади отримали приємні подарунки - ноутбуки.

Гребінківська міська рада продовжує працювати над реалізацією програми з покращення матеріально-технічної бази класів, які навчаються за новим Державним стандартом початкової освіти.

1 жовтня 2019 року

Дорогі наші ветерани та представники старшого покоління громади!

Щиро вітаємо вас з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана! Ця дата – не нагадування про ваш вік, а можливість висловити вдячність за багаторічну сумлінну працю, за вашу доброту та мудрість. Чимало випробувань, болю і втрат довелося вам пережити, але в душі ви зуміли зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя. Бути вашими послідовниками – велика честь і відповідальність.

Ви достойно жили і виховували дітей, а сьогодні передаєте свій досвід внукам та правнукам. Ви завжди вірили в кращі часи і вчили нас цьому ж. Приємно, що багато із вас веде активний і здоровий спосіб життя, займається мистецтвом, творчістю та спортом, бере участь в патріотичному вихованні молоді, є членами громадських організацій та бере активну участь у житті громади.

Тож прийміть слова глибокої вдячності за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді. Нехай осіння пора, в яку ви вступили, буде світлою й ласкавою, сповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких! Довгих і щасливих вам років життя! Будьте здорові, радійте успіхам дітей та онуків! Миру вам, оптимізму і добробуту!

 

З повагою

міський голова                                                                                                В. Колісніченко


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.444186 sec.)