19 квітня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні:
візитів всього: 171652
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
30 січня 2019 року

29 січня 2019 року міський голова Віталій Колісніченко провів щотижневу апаратну нараду з апаратом міської ради та її виконавчих органів, керівниками комунальних підприємств, установ.

На початку наради було заслухано інформацію про стан виконання доручень міського голови та обговорено план роботи на поточний тиждень.

Секретар міської ради Цапенко Л.В. проінформувала, що слід розпочинати підготовку до проведення чергової 17 сесії міської ради 7 скликання, яка планується на 18 лютого 2019 року.

29 січня 2019 року

Нема любові понад ту,

Що окропила кров’ю Крути,

І ту гарячу кров святу

Повік Вкраїні не забути.

(Б. Стельмах)

 

Багато знакових подій пережив український народ за всю історію свого існування. На жаль, ледь не кожна сторінка нашої історії омита кров’ю Героїв. Однією з таких трагічних і водночас героїчних дат є 29 січня, коли вся Україна вшановує пам’ять Героїв Крут. Понад 100 років тому біля станції Крути кілька сотень київських студентів та гімназистів вступили у нерівний бій з чотирьохтисячною більшовицькою армією. Герої Крут призупинили наступ російсько-більшовицьких військ на столицю України, що дало змогу урядові Української Народної Республіки добитися міжнародного визнання України на мирних переговорах у Бресті. Це було перше у ХХ столітті офіційне визнання нашої держави, що утвердило на політичній карті Українську державу.

Без особливих військових навичок, погано озброєні київські студенти довели, що свою державність українці готові захищати будь-якою ціною. Битва, яка тривала майже п’ять годин, увійшла в історію як приклад неймовірної сили духу українців, зокрема, нашої молоді. В усі часи, коли на терезах історії важилася доля нашої держави, на її захист безстрашно піднімалася саме молодь. Під час бою під Крутами студенти дали перший в новітній історії бій російським загарбникам. Українські юнаки постали у смертельний поєдинок з лютим і нещадним ворогом, билися до останнього набою, до останнього подиху і вписали героїчну сторінку в історію визвольних змагань нашого народу. Подвиг Героїв Крут, що своєю кров’ю окропили святу землю в боротьбі за волю України, навічно залишиться як символ національної честі та гідності.

Сьогодні віддаємо данину шани Героям Крут, усім, хто в різні роки і зараз, відстоює національну ідею, інтереси української державності, соборності та свободи. У глибокій скорботі низько схиляємо голови перед пам’яттю Героїв, які боролися за честь, правду і гідність та віддали своє життя за українську державу. Подвиги молодих хлопців, справжніх патріотів України – це не просто наша історія, це – приклад для кожного, хто серцем вірний своїй Батьківщині. Нашим святим обов’язком є пам’ятати та вшановувати своїх Героїв. Будьмо гідними нащадками борців за свободу України та гуртуймося в спільній меті збереження й утвердження вільної, незалежної, соборної Української Держави. 

Герої не вмирають!

Слава Україні! Героям слава!

 

З повагою,

міський голова                                                                                                                               В.І. Колісніченко

28 січня 2019 року

26 січня 2019 року у Гребінківському міському будинку культури традиційно перед річницею дня народження Євгена Гребінки відбувся регіональний літературний конкурс читців творів нашого земляка, заснований Гребінківською міською радою. У конкурсі взяли участь 73 учасники. Професійне журі визначило переможців у кожній з чотирьох вікових груп, а також визначило володаря гран-прі. Усі учасники отримали дипломи за участь, а міський голова Віталій Колісніченко нагородив переможців дипломами та грошовими сертифікатами (III місце - 500 грн., II місце - 800 грн., I місце - 1000 грн., гран-прі - 1500 грн.). 

28 січня 2019 року

24 січня 2018 року відбулось пленарне засідання чергової 16 сесії Гребінківської міської ради сьомого скликання. Провів засідання міський голова Віталій Колісніченко.

На порядок денний було винесено цілий питань, які напередодні сесії розглядалися на спільних засіданнях постійних комісій та виконавчого комітету. На початку засідання депутати затвердили ряд розпоряджень міського голови, які були прийняті в міжсесійний період з питань внесення змін до бюджету та про надання матеріальних допомог.

Депутати одноголосно затвердили План соціально-економічного розвитку на 2019 рік та Перспективний план розвитку громади на 2019-2021 роки.

23 січня 2019 року

22 січня 2019 року відбулося спільне засідання виконавчого комітету та постійних депутатських комісій.

Першочергово було розглянуто проекти рішень питань, які будуть винесені 24 січня 2019 року на 16 сесію Гребінківської міської ради 7 скликання. Зокрема: проект рішення з питання про затвердження розпоряджень міського голови, прийнятих в міжсесійний період з питань внесення змін до бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади; про внесення змін до бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік; про внесення змін до бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

22 січня 2019 року

22 січня відбувся захід з нагоди Дня Соборності України, який розпочався святковою ходою від міського Будинку культури до пам'ятника Т.Г. Шевченку. До ходи долучилися міський голова Віталій Колісніченко, голова Гребінківської районної державної адміністрації Віталій Роспопов, учні та працівники загальноосвітніх навчальних закладів міста, представники трудових колективів та мешканці громади.

У своєму виступі міський голова Віталій Колісніченко наголосив, що «соборність – це не лише єднання територій, але, в першу чергу, це єднання людей. Єднання навколо спільної мети – перемоги й розбудови нашої держави».

22 січня 2019 року

22 січня 2019 року під керівництвом міського голови Віталія Колісніченка відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій обговорили нагальні питання та першочергові завдання.

Начальники відділів, керівники комунальних підприємств, установ, в.о. старости звітували про роботу підпорядкованих структурних підрозділів, установ, підприємств за попередній тиждень та інформували про заплановані заходи на цей тиждень. Віталій Іванович звернув увагу на проблемні питання, пропонував шляхи їх вирішення з метою ефективного використання фінансових ресурсів та якісної роботи виконавчих органів ради.

22 січня 2019 року

Дорогі земляки!

 

Щиро вітаємо Вас з Днем Соборності України! Віками український народ боровся за свою державність. Багато крові кращих синів і доньок України пролито за прагнення бути вільними та незалежними в своїй українській державі.

Збулися пророчі слова Великого Кобзаря про сім’ю велику, сім’ю вольну, нову, про нашу Українську державу, яку ми маємо сьогодні. Ми віримо і переконані, що територіальна цілісність України залишатиметься непорушною, не дивлячись ні на які зазіхання підступних ворогів.

Ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ зможемо досягти величної мети – зберегти нашу державу, відновити її кордони та здійснити побудову економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Тож оберігаймо та створюймо все, що працює на ідею загальнонаціональної єдності, повсякчас пам’ятаючи про незліченні жертви, принесені на вівтар незалежності, соборності та державності.

Бажаємо всім міцного здоров’я, щастя, добробуту, миру і плідної співпраці. Нехай все задумане на користь і благо нашої територіальної громади та її працьовитого люду буде успішно реалізоване.

Зі святом вас!

 

З повагою,

міський голова                                                                                                        В.І. Колісніченко

21 січня 2019 року

Стратегія розвитку Гребінківської міської об`єднаної територіальної громади затверджена рішенням 15 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання №493 від 21.12.2018р.

21 січня 2019 року в приміщенні Гребінківської міської ради за участю консультанта зі стратегічного планування та місцевого економічного розвитку Ірини Коври відбулося засідання робочої групи. На порядок денний було винесене питання “Підготовка Плану реалізації Стратегії розвитку на перші три роки”.

Спочатку учасникам робочої групи було представлено презентацію, яка покроково описує процес подальшого стратегічного планування. Ознайомитися з презентацією можна на сайті міської ради.

17 січня 2019 року

Загальні витрати з бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на утримання Гребінківської ДЮСШ в 2018 році  становлять 2 млн. 203 тис. грн. З них: енергоносії – 1 млн. 90 тис. грн; поїздки на змагання – 158 тис. грн.; придбання – 51 тис. грн.; та інше (заробітна плата та відрядження).

В ДЮСШ нараховується 10 груп чотирьох відділень: легкої атлетики, футболу, настільного тенісу, гандболу. Всього навчається 245 учнів. В спортивній школі працюють 10 тренерів-викладачів. Учні ДЮСШ тренуються на базі КЗ «Спортивний комплекс міста Гребінка».

16 січня 2019 року

Сьогодні, як ніколи, зростає співпраця школи з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.

Заклади загальної середньої освіти Гребінківської ОТГ тісно співпрацюють з Гребінківським відділом поліції головного управління Національної поліції в Полтавській області. 16 січня до учнів Гребінківської гімназії завітала інспектор ювенальної превенції сектору превенції Гребінківського ВП ГУНП в Полтавській області лейтенант поліції Романченко Таміла Анатоліївна...

16 січня 2019 року

15 січня 2019 року під час чергового засідання виконавчого комітету Гребінківської  міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Віталія Колісніченка, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

Члени виконавчого комітету міської ради розглянули питання про виконання плану роботи виконкому за 2018 рік, затвердження плану роботи виконкому на 2019 рік.

Головне завдання, над яким працював виконавчий комітет Гребінківської міської ради протягом 2018 року — це реалізація інтересів територіальної громади в межах Конституції та законів України, направлених на виконання делегованих виконавчою владою повноважень для підтримки на належному рівні життєдіяльності Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади, створення сприятливого середовища для праці, бізнесу, відпочинку і покращення добробуту громадян, підвищення рівня довіри до міської влади.

16 січня 2019 року

Головною метою організації роботи з учнями Гребінківської гімназії під час зимових канікул було зробити їх дозвілля змістовним, цікавим, активним, корисним.

Вся робота відбувалась за планом, який було виконано у повному обсязі. Кожного дня окрім заходів, визначених у плані, діти мали можливість вибирати собі заняття за інтересами: малювання, настільні ігри, перегляд мультфільмів.

Класний керівник 5-а класу Слюсаренко О.О. провела зі своїми учнями цікаві заходи «Світ музичних інструментів» та конкурс караоке «Класні зірки».

Учні 2-3 класів взяли участь у конкурсі малюнків «Малюємо зиму».

5 січня учні 4-б класу (кл.кер. Федоренко Л.П.) разом з батьками побували на  «Фабриці ялинкових прикрас» с.Клавдієво, відвідали Головну ялинку на Софіївській площі та «Макдональдс».

15 січня 2019 року

15 січня 2019 року міський голова Віталій Колісніченко провів щотижневу апаратну нараду з начальниками відділів міської ради та керівниками комунальних підприємств, на якій підбив підсумки за минулий тиждень та озвучив план заходів на найближчий період. На апаратній нараді були озвучені актуальні питання життєдіяльності об’єднаної громади, які стосувалися житлово-комунальної і соціальної сфери, освіти та культури.

Секретар міської ради Людмила Цапенко проінформувала, що в рамках підготовки до 16 сесії міської ради, яка запланована на 24 січня 2019 року, відбудуться спільні засідання постійних депутатських комісій та виконкому.

14 січня 2019 року

Протягом 2018 року при Гребінківській міській раді діяли програми соціального спрямування. Програма соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської об’єднаної територіальної громади передбачає соціальний захист малозабезпечених верств населення громади - інвалідів, дітей-інвалідів, малозабезпечених та багатодітних сімей, ветеранів війни, учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС І-ІІ категорій, онкологічних хворих, сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Відповідно до цієї Програми в 2018 році матеріальну допомогу на лікування отримали 184 особи на суму 262 тис. 450 грн., в тому числі на придбання слухових апаратів 3-м дітям-інвалідам в сумі 86 тис.50 грн.

14 січня 2019 року

Українці з діда-прадіда шанують свої звичаї та традиції. Зазвичай вони передаються нащадкам від старшого покоління. 11 січня, напередодні старого Нового року, у Гребінківському міському будинку культури за ініціативою районної організації ветеранів відбулося свято "На Маланки і Василя". Колективи художньої самодіяльності Гребінківської об'єднаної територіальної громади та гості з Драбівського району від усієї щирої української душі запальною піснею та іскрометним гумором вітали всіх присутніх. З найкращими побажаннями гребінчан та гостей свята привітав міський голова Віталій Колісніченко. Усі шанувальники українських традицій отримали солодкі подарунки від Ніколаєнка Романа, голови Гребінківської районної організації Радикальної партії Олега Ляшка в Полтавській області.

14 січня 2019 року

09 січня 2019 року в приміщенні Гребінківської міської ради  проведений конкурс на заміщення вакантної  посади начальника відділу - державного реєстратора відділу державної реєстрації Гребінківської міської ради.

За підсумками іспиту та результатами співбесіди конкурсною комісією  переможцем конкурсу визнано та рекомендовано для призначення на посаду:

-ФЕДОРЧЕНКА ДМИТРА МИКОЛАЙОВИЧА.

10 січня 2019 року в приміщенні Гребінківської міської ради  проведений конкурс на заміщення вакантної посади державного реєстратора відділу державної реєстрації Гребінківської міської ради.

За підсумками іспиту та результатами співбесіди конкурсною комісією  переможцем конкурсу визнано та рекомендовано для призначення на посаду:

-ПАТРУШЕВУ НАТАЛІЮ ВІКТОРІВНУ.

11 січня 2019 року

Освітня реформа, яку активно пропагує Міністерство освіти і науки України, давно вже на часі, оскільки за перші два десятиліття незалежності українці так і не спромоглися якісно змінити успадковану з радянських часів систему освіти.

У Гребінківській громаді дана реформа впроваджується як на рівні нових підходів до навчання через реорганізацію мережі закладів, так і на рівні вдосконалення матеріально-технічної бази, створення комфортних умов для здобуття освіти та втілення ключових ідей змін.

За сприяння народного депутата, лідера Радикальної партії Олега Ляшка, з державного бюджету виділено 600 тис. гривень на заміну вікон та дверей у приміщенні Гребінківської гімназії. Це значно покращить теперішній стан будівлі, забезпечить дотримання температурного режиму, і як наслідок, збереження здоров'я учнів та працівників школи.

11 січня 2019 року

Створення опорних шкіл на Полтавщині – це шлях до рівного доступу всіх дітей до якісної освіти.

Є міф, що сільська школа або школа в маленькому містечку гірша, ніж в столиці. Мовляв, освіту там здобувають неякісну. Але це не так!

Опорна школа – це не просто заміна однієї таблички на іншу чи зміна назви. Це перехід на новий рівень якості освіти. Учень може без стресу повністю заглибитись у навчальний процес, якщо є все необхідне для навчання.

Велику роль грає забезпечення учнів підручниками, хороші умови в класі, кваліфіковані вчителі, нові комп’ютери для дітей, інтерактивні дошки в класах, вільний доступ до безкоштовного інтернету.

Саме з цією метою за сприяння народного депутата від БЮТ Руслана Богдана з державного бюджету було виділено 335 тисяч гривень на придбання меблів для Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 Гребінківської міської ради. Нові столи, стільці, парти, шафи, дошки зробили затишними і сучасними  класні кімнати. Все це створить сприятливу атмосферу для продуктивного навчання.

Учні навчального закладу прагнуть перемагати на олімпіадах, беруть участь у різноманітних конкурсах. Можна зробити висновок, що опорні школи – це хороший старт для надання освітніх послуг на новому рівні. Треба ставити для себе високу планку і не погоджуватися на щось гірше.

Хто ж ще достойний далі будувати нову Україну, як не ми?

10 січня 2019 року

Понад 2400 років тому Конфуцій сказав:

"Те, що я чую, я забуваю.

Те, що я бачу, я пам'ятаю.

Те, що я роблю, я розумію".

Ці три прості твердження обґрунтовують необхідність використання активних методів навчання, особливо з предметів математично-природничого циклу.

Одним із напрямків інноваційного розвитку природничо-математичної освіти є система навчання STEM, завдяки якій діти розвивають логічне мислення та технічну грамотність, вчаться вирішувати поставлені задачі, стають новаторами, винахідниками. А вчителі повинні плекати в учнів бажання до дослідження та озброїти їх методами науково-дослідної роботи.

8 січня 2019 року

В 2018 році Гребінківській міській об’єднаній територіальній громаді вдалося отримати та використати кошти інфраструктурної субвенції з державного бюджету в розмірі 916 тис. 500 грн. За ці кошти було придбано для Гребінківського комбінату комунальних підприємств новий екскаватор–навантажувач марки БАМ 2014. Загальна вартість екскаватора–навантажувача становить 1 млн. 70 тис. гривень (з них 916 тис. 500 грн. - кошти інфраструктурної субвенції, а 153 тис. 500 грн. – кошти місцевого бюджету).

Трактор був придбаний наприкінці 2018 року, але вже встиг зарекомендувати себе з позитивної сторони в розчистці доріг від снігу.

8 січня 2019 року

8 січня 2019 року міський голова Віталій Колісніченко провів щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів міської ради, в.о. старост, начальниками комунальних підприємств. На початку наради міський голова привітав присутніх з Новим роком та Різдвом, побажав миру, злагоди, здоров’я та наснаги в новому році. Далі обговорили актуальні питання життєдіяльності об’єднаної громади та визначили основні напрямки роботи на поточний тиждень. Зокрема: планування 16 чергової сесії міської ради; стан справ в освіті та культурі; виконання бюджету громади та інші.

8 січня 2019 року

Національне агентство з питань запобігання корупції нагадує, що 01.01.2019 розпочався черговий етап подання особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, щорічних декларацій за 2018 рік.

Важливо пам’ятати, що безпосередньому поданню Вами декларації може передувати виникнення у Вас питань у зв’язку із завершенням терміну дії КЕП (кваліфікований електронний підпис) або його втратою, зміною електронної пошти, а також питань щодо вимог до відображення тої чи іншої інформації у декларації, вирішення яких потребуватиме додаткового часу. Тому просимо Вас перевірити, що Ви без перешкод можете зайти до Реєстру та маєте всю необхідну інформацію для заповнення декларації.

6 січня 2019 року

Шановна громадо!

 

У ці зимові дні, осяяні Вифлеємською зіркою і зігріті душевним теплом, добротою та любов’ю наших сердець, зі щирістю і радістю вітаємо всіх вас зі святом, яке дарує надію і сподівання на краще майбутнє, несе світло добра і любові до кожної оселі – з Різдвом Христовим! 

У сімейне свято Різдва ми бажаємо вам миру, спокою і тепла у ваших родинах. Нехай назавжди забудуть до вас дорогу порожні сварки, самотність і печаль, а торжествують вічне добро і справедливість. Любові безкрайньої, тріумфу сердець і щирої радості від спілкування з найріднішими людьми! 

Нехай цей світлий день об`єднає усіх нас, хто зустрічає це свято в колі найближчих і найдорожчих людей, та тих, хто далеко від рідної домівки і благословляє наші помисли, слова і діла. 

Кожне свято Різдва Христового приносить дивовижні миті, незабутні хвилини щастя і благодаті. Хай і сьогоднішнє свято принесе вам виконання усіх світлих помислів і допоможе знайти свою дорогу, що веде до повної гармонії душі і тіла. 

Нехай майбутнє принесе розуміння сенсу буття і усвідомлення власного щастя! Нехай минуле приходить лише світлими спогадами, а сьогодення залишається радісним і успішним! 

Бажаємо, щоб прийдешній рік приніс найкращі зміни, які стануть міцним фундаментом здійснення мрій і сподівань для покращення добробуту кожної людини, кожної родини і для розвитку нашої громади й країни! 

З Різдвом Христовим, дорогі земляки!

 

З повагою,

міський голова                                                                                                                       Віталій Колісніченко

3 січня 2019 року

3 січня 2019 року відбулася щотижнева апаратна нарада з начальниками структурних підрозділів міської ради, керівниками комунальних підприємств, в.о. старост. Провів нараду заступник міського голови Володимир Зінченко. В ході наради обговорили актуальні питання життєдіяльності об’єднаної громади та визначили основні напрямки роботи на поточний тиждень. Зокрема: розгляд звернень жителів громади; розчистка доріг від снігу; підготовка підсумкової звітності за 2018 рік; розробка правил благоустрою.


Анонси подій
16 квітня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 406  від 16 квітня 2024 року, 30 квітня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 42-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально
16 квітня 2024 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

16 квітня 2024 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

Тарифи з 01.05.2024 року КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» на управління та обслуговування багатоквартирних будинків у м. Гребінка...

Для ознайомлення пропонуються проект Стратегії розвитку Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року, проект Плану реалізації стратегії, Профіль територіальної громади та документи щодо стратегічної екологічної оцінки...

Графік зустрічей представників Гребінківської міської ради та КП «КПП Гребінківський» з мешканцями багатоквартирних будинків м. Гребінка з приводу призначення управителя багатоквартирного будинку, його тарифу за надання послуг та запровадження роздільної системи збирання побутових відходів.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.288292 sec.)