29 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 18
візитів сьогодні:
візитів всього: 171159
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
30 січня 2017 року

Минулого тижня працівниками Гребінківського комбінату комунальних підприємств було проведено обрізання дерев по вулиці Магістральній. Що викликало у гребінчан питання: для чого це робиться. Це питання досить активно обговорюються в місті, в соціальних мережах. Думки гребінчан розділилися, одні вважають, що це потрібно робити, інші стверджують, що каштани, загинуть від такого обрізання, такого ще у нас у місті не робили, і для чого взагалі це потрібно, це тільки на шкоду і зеленим насадженням і жителям міста. Коли промоніторити сайти багатьох міських рад, можна знайти на цих сайтах інформацію про те, що таке глибоке омолодження крони дерев проводиться успішно не в одному місті України (Сміла, Фастів, Черкаси, Полтава, Житомир, Чернівці, Тернопіль і інші). Утримання зелених насаджень регулюється «Правилами утримання зелених насаджень у населених пунктах України», затвердженими Наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України 10.04.2006р. №105. Згідно «Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України» обрізають дерева в період мінімальної циркуляції соків – навесні до розпускання бруньок або восени після опадання листя (цей період ще називають міжвегетаційним і триває він, як правило, з 15 жовтня поточного року до 15 квітня наступного).

28 січня 2017 року

    26 січня 2017 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради, на якому розглянуто ряд  важливих питань.
   Найбільш актуально обговорювалось питання щодо обрізання дерев каштанів по вулиці Магістральній в м. Гребінка. Члени виконкому висловились за продовження цієї роботи.
   З рішеннями виконавчого комітету Гребінківської міської ради  можна ознайомитися  в рубриці «Документи».
25 січня 2017 року

  20 та 21 січня п.р. в населених пунктах Слободо-Петрівської сільської ради відбулися громадські обговорення ініціативи Гребінківської міської ради щодо добровільного об’єднання територіальних громад м. Гребінка та сіл Загребелля, Слободо-Петрівка, Оржиця, Польове (с. Паризька Комуна), Гулаківка – Слободо-Петрівської сілької ради, сіл Новодар, Мар’янівка - Мар’янівської сільської ради та створення об’єднаної громади з центром у м. Гребінка.

   Обговорення пройшли в селах: Оржиця, Загребелля, Слободо-Петрівка, Польове. На громадські обговорення були запрошені міський голова В. Колісніченко, заступник міського голови В.Зінченко, секретар міської ради Л.Цапенко, спеціаліст-землевпорядник міської ради І. Приліпко.
   Жителів сіл в першу чергу цікавили такі питання: чи не зростуть податки на землю в разі об’єднання; чи не закриють школу; чи залишиться статус сільського населеного пункту; де жителі села можуть отримати довідку. На всі питання було надані вичерпні відповіді. Та розвіяні міфи, страхи сільських жителів. Адже об’єднання в першу чергу спрямоване на розвиток сільських територій. А не на закриття, ліквідацію чи збільшення розмірів земельного чи інших  податків.
   Відповідно до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» при об’єднанні статус населеного пункту не змінюється (частина 3 статті 4). Тобто жителі сільських  населених пуктів, і надалі після об’єднання, будуть жителями села і будуть користуватися тарифами на електроенергію для сільського населення. Населений пукт, який до об’єднання мав статус сільського населеного пункту так і залишається сільським населеним пуктом.
   Довідку про склад сім’ї жителі сільських населених пунктів зможуть отримувати у старости та його помічників, які і на далі будуть працювати в сільських населених пунктах
23 січня 2017 року

   Жителі та гості міста стали свідками захоплюючих хокейних матчів на льодовій арені Спортивного комплексу міста Гребінка. З 18 по 20 січня тут проходив традиційний турнір з хокею серед аматорських команд на «Кубок мера». Цьогоріч участь у змаганнях брали чотири хокейні команди: «Лохвицькі піраньї» з міста Лохвиця, хокейна команда «Лубни» з Лубен, «Торнадо» з Новооржиці та місцевий «Локомотив». 
   Впродовж трьох днів проведено чотири зустрічі. Першими на лід вийшли «Локомотив»  та «Торнадо», друга гра відбулася між командами «Лубни» та «Лохвицькими піраньями». За третє місце грали «Торнадо» та «Лубни», а у фінальній зустрічі перемогу над «Лохвицькими піраньями» виборола хокейна команда «Локомотив». Ця команда і стала переможцем турніру, «Лохвицькі піраньї» – другі, на третій сходинці  «Торнадо».
   Кращими гравцями турніру судді визнали Олександра Кулика - воротаря «Лубни», Олега Дробота - захисника воріт «Локомотив» та Олега Ємця – нападника команди «Лохвицькі піраньї».  Кожен з них був відзначений спеціальними призами.
   Під час церемонії закриття турніру міський голова Віталій Колісніченко вручив переможницям кубок. Очільник міста привітав переможців, відзначив важливість хокею для популяризації здорового способу життя, подякував всім командам за участь у гребінківському «Кубку мера» та побажав вдалого хокейного сезону, а гребінківським вболівальникам гарних вражень від майбутніх змагань.
20 січня 2017 року

 Український народ 22 січня щорічно святкує День Соборності України. Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми - єдиний народ! Отже, прийміть найкращі привітання з нагоди найвеличнішого свята українського народу – Дня Соборності!
   Успіх побудови демократичної та міцної держави грунтується на наших спільних зусиллях ,на дотриманні принципів незалежності, на усвідомленні власної відповідальності за майбутнє усього українського народу. Ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас долею; мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення наших предків; оправдати сподівання і стати гордістю для наших нащадків. Нехай же наша державницька діяльність позначається світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення Батьківщини, на добробут і розквіт духовності народу.
   Зичу усім жителям і гостям нашого славного міста  здоров'я і злагоди, сил та натхнення, успіхів та задоволення від роботи на благо нашого міста! Хай розум, воля і любов до рідного краю, міста згуртовують нас для здійснення високої мети - процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу. Нині уже ніхто не сумнівається у тому, що український народ в змозі поліпшити життя у своєму домі власної держави. Впевнений, що день прийдешній принесе нам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до розбудови нашого міста та усієї України!
   Зі святом Вас!
 
З повагою,
Міський голова                                                    В. Колісніченко

 

20 січня 2017 року

   До Дня Соборності  України в м. Гребінка  20 січня 2017 року відбулося традиційне покладання квітів до пам'ятника Тарасу Шевченку.
   Участь  у покладанні квітів взяли голова Гребінківської районної державної адміністрації    В. Роспопов, голова Гребінківської районної ради    В. Зінченко, секретар виконавчого комітету Гребінківської міської ради В. Лисогор, керівники  та представники  підприємств, організацій, установ.
   День Соборності України відзначається офіційно з 1999 року на честь проголошення в 1919 році Акту злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.
   Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми - єдиний народ! Ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас долею; мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення наших предків; оправдати сподівання і стати гордістю для наших нащадків
20 січня 2017 року

   16 січня 2017 року до міської ради звернулися мешканці будинку № 7 по вул. Полтавській з питання притягнення до відповідальності особи, яка залишила пакет зі сміттям на газоні поряд з будинком.
   Комісією міської ради та дільничним інспектором відділу поліції було встановлено особу, що вчинила дане правопорушення, нею виявилась мешканка міста Гребінки громадянка Л.
   За вчинене правопорушення на громадянку Л. складено протокол про адміністративну відповідальність.
20 січня 2017 року

   19 січня в місті Гребінка відзначили Водохреще — це третє найбільше свято, яке завершує цикл Різдвяних свят.  Його ще називають Йорданом. Йордан (від назви ріки Йордан у Палестині) — народна назва християнського обряду освячення води. Його здійснюють на згадку про хрещення Ісуса Христа в Йордані, описане у Євангеліях. Свято має й іншу назву — Богоявлення, — яка походить від того, що, згідно з біблейськими оповіданнями, під час хрещення Ісуса на нього зійшов із небес Дух Святий у вигляді голуба, і голос почувся із неба: «Це Син Мій Улюблений, що його Я вподобав!».
   У день Хрещення Господнього настоятель Свято-Георгіївського храму протоієрей Василь Ціко провів святкову Божественну літургію та провів чин освячення води, на березі річки Оржиця. Людей на березі Оржиці зібралося чимало. Серед них — не тільки дорослі, але й багато дітей. Після ос вячення всі відчайдухи мали змогу окунутися у приготовлені на  річці ополонки. Купання на Водохреще – давня традиція. Із кожним роком охочих пірнути в ополонку стає дедалі більше. Проте в це свято інакше і бути не може, бо тим, хто пірнув, – увесь рік міцне здоров’я гарантоване.  На Водохреще немає ніякого ризику захворіти після купання у холодній воді, оскільки вода в цей час має цілющі властивості, і навпаки, захистить від будь-яких хвороб на протязі року.  У польовому наметі, який встановили поблизу купелі, люди мали можливість переодягнутися та зігрітися гарячим чаєм, кавою. Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій чергували біля водойми, аби гарантувати громадянам безпеку під час купання, а також ретельно стежили, щоб не трапилося надзвичайних подій.
   Такого масштабу святкування Водохреще в Гребінці набуло вперше. Добре, що в місті починають відроджуватися традиції.
   Тож вітаємо всіх гребінківців з цим світлим святом, і бажаємо, щоб біди і негаразди ніколи Вас не торкалися, а усі хвороби змила холодна, освячена вода.
19 січня 2017 року

Шановна громадо!

Прийміть мої теплі слова вітання із Святом Водохреща, Богоявленням Господнім, Святим Йорданом.

   Цей день знаменує величну подію в історії християнства – хрещення Божого Сина, Спасителя світу Ісуса Христа.
   Прийнявши понад дві тисячі років тому хрещення в річці Йордан, Господь освятив усі водні простори Землі. Сьогодні Він освячує і кожного із нас під час нашого хрещення й, особливо, у День Богоявлення, коли ми очищаємось святою йорданською водою.
   У світлий Празник Водохреща прийдімо усі до життєдайного джерела Божої любові.
  У такі дні все місто відчуває себе великою єдиною родиною. Багато людей купаються у річках, ця традиція також є у нашому місті. Ми відчуваємо піднесення і радість. То нехай такий гарний настрій буде з нами у всі дні року. І нехай водна перлина нашого міста  завжди буде своєрідним добрим символом нашого духовного очищення та Божої Благодаті над нами.
   Дозвольте  від себе особисто, від усієї міської ради привітати кожного гребінківця, всім побажати міцного здоров'я. Нехай цілюща йорданська вода змиє зневіру і різні болячки, хай додасть сили і натхнення до щоденних добрих справ. Нехай зцілить наші тіла і наші душі. Нехай це свято змиє всю нечисть і зло, які заважають вільному розвитку нашого народу.
   У цей величний день щиро бажаю, щоб ми очистили свої серця від усього недоброго і наповнили їх любов’ю, миром та великим бажанням бути гідними людьми, українцями, християнами.
З роси і води вам!
Христос Хрещається!

 

З повагою

Гребінківський міський голова                                         В.Колісніченко

6 січня 2017 року


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.420898 sec.)