28 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 11
візитів сьогодні:
візитів всього: 171138
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
28 травня 2020 року

27 травня 2020 року відбулося засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради.

На порядок денний було винесено ряд питань, які стосувалися різних сфер життєдіяльності громади.

Першочергово розглянуто питання про роботу Привокзального ринку та зняття деяких обмежувальних карантинних заходів на території Гребінківської міської  об'єднаної територіальної громади.

Члени виконкому після тривалого обговорення прийняли рішення, що за умови дотримання встановлених протиепідемічних вимог, відповідно до постанови Головного державного санітарного лікаря України № 14 від 27.04.2020 «Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби СОVID-19 в місцях торгівлі харчовими продуктами на агропродовольчих ринках» та позитивного висновку комісії, буде відновлено роботу Привокзального ринку з 29 травня 2020 року. 

22 травня 2020 року

Працівники Гребінківської міської ради виявили ініціативу та зібрали 29 тисяч 48 гривень для підтримки медичних закладів Гребінківського району. На ці кошти було закуплено 50 захисних багаторазових комбінезонів з капюшоном і водостійким покриттям. Комбінезони убезпечать наших медиків, вони вітчизняного виробництва їх можна прати до 20 раз. Також придбано 300 захисних масок.

Крім того придбано 2 пульсоксиметри. Цими портативними приладами можна оперативно виміряти рівень насичення крові киснем.

Міський голова Віталій Колісніченко від імені своїх колег передав дане медичне обладнання до КНП «Гребінківський центр ПМСД», КНП «Гребінківська районна центральна лікарня» та Гребінківській підстанції екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

21 травня 2020 року

20 травня 2020 року відбулося чергове 34 засідання міської ради. Задля дотримання карантинних заходів, засідання відбулося у міському будинку культури. У роботі сесії взяли участь 18 депутатів. Провела пленарне засідання секретар міської ради Людмила Цапенко. Розглянули 24 питання порядку денного.

Спочатку затвердили розпорядження міського голови про надання матеріальних допомог у відповідності до Програм Гребінківської ОТГ, прийнятих у міжсесійний період. Далі затвердили ряд змін до Програм та бюджету Гребінківської ОТГ. Зокрема в рамках Програми сприяння організації цивільного захисту населення Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік збільшено фінансування для оплати заохочувальних виплат працівникам Гребінківського ККП, що були задіяні в профілактичних заходів запобігання поширення COVID-19, а також з бюджету об’єднаної громади передано 56 тис. гривень КНП «Гребінківський центр первинної медико-санітарної допомоги» для придбання медикаментів, перев’язувальних матеріалів та обладнання.

21 травня 2020 року

20 травня банківські працівники України святкують своє професійне свято. З цієї нагоди колективи банківських установ Гребінківської об’єднаної територіальної громади були відзначені почесними грамотами від імені міської ради.

21 травня 2020 року

Шановні жителі громади!

 

Вітаємо вас із чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури — з Днем вишиванки!

Українська вишиванка – це національна святиня! Саме вишиванка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь. Це наш національний оберіг!

Не забувайте про своє коріння, пам’ятайте про те, звідки всі ми родом. Національна пам’ять надзвичайно важлива, і тільки ми з вами можемо її зберегти і передати нащадкам.

Бажаємо укріплення української ідентичності заради процвітання нашої громади і всієї країни. Зичимо здоров'я, родинного затишку, тепла, мирного неба над головою.

 

З повагою

міський голова                                                                    Віталій Колісніченко

20 травня 2020 року

Шановні працівники банківських установ!

 

Щиро вітаємо Вас із професійним святом!

Протягом багатьох років функціонування банківська система довела, що соціально-економічні здобутки країни неможливі без її ефективного розвитку. Банківський сектор динамічно працює виключно в інтересах економіки держави й є невід’ємною її частиною.

Ефективна робота банків сьогодні — це величезна праця, знання, досвід банківських працівників — економістів, менеджерів, адміністраторів, касирів та багатьох інших, неоціненний досвід ветеранів. Усі вони заслуговують щирих слів подяки й найкращих побажань.

Відзначення Дня банківських працівників є підтвердженням вагомості вашого вкладу в економіку всього суспільства.

Бажаємо міцного здоров'я, родинного затишку, тепла, результативної праці,здійснення мрій, мирного неба над головою.

 

З повагою

міський голова                                                                       В. Колісніченко

19 травня 2020 року

18 травня 2020 року відбулося спільне засідання виконавчого комітету та постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та підприємництва Гребінківської міської ради.

На порядок денний було винесено ряд питань, які стосувалися різних сфер життєдіяльності громади.

Першочергово розглянуто проєкти рішень 18 питань, які будуть винесені на розгляд 34 сесії Гребінківської міської ради VІІ скликання, що відбудеться 20 травня 2020 року. З проєктами рішень можна ознайомитися на сайті Гребінківської міської ради.

Традиційно розглянуто заяви жителів громади та юридичних осіб.

З усіх розглянутих питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

15 травня 2020 року

В рамках підготовки до проведення чергового засідання 34 сесії Гребінківської міської ради, що заплановане на 20 травня о 14.00, відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування. В ході засідання комісії затвердили порядок денний та розглянули проекти рішень, які виносяться на розгляд 34 сесії. З розглянутих питань рекомендовано прийняти відповідні рішення.

15 травня 2020 року

Щороку 22 травня увесь світ відзначає Міжнародний день біорізноманіття – цей день покликаний покращити розуміння значення біорізноманіття та важливості його збереження.

Цьогорічною темою є гасло «Наші рішення – в природі».

В реаліях, коли глобальне співтовариство вимушене переглянути своє відношення до навколишнього природного середовища, одне є певним: незважаючи на всі наші технологічні досягнення, ми цілком залежні від здорових і різноманітних екосистем для забезпечення себе водою, продуктами харчування, медикаментами, одягом, паливом, енергією та, зрештою, притулком. Гасло «Наші рішення – в природі» підкреслює надію, солідарність та важливість спільної роботи на всіх рівнях для побудови майбутнього життя у гармонії з природою.

15 травня 2020 року

Минуло два місяці з початку карантину. Хочеться вірити, що найтяжчий період для сфери зайнятості позаду. Проте підстав для оптимізму поки що не так вже й багато. Почнемо з деяких фактів, які визначають специфіку поточного моменту. 

Експерти щиро визнають, що запобіжно-карантинні заходи, вжиті для запобігання поширенню пандемії, мали негативні наслідки для соціально-економічної сфери навіть у найрозвиненіших державах світу. Середній показник безробіття у світі наразі становить 10%. В Україні офіційний показник зареєстрованого безробіття є нижчим, але ситуація може змінитися. Значна частина громадян з тих чи інших причин не скористалися послугами служби зайнятості, хоча й перебувають у стані безробіття. Наприклад, українці, які повернулися з-за кордону і планують одразу після закінчення карантину повернутися на свої робочі місця, або ж люди, які довгий час працювали в тіні,а тому не можуть розраховувати на допомогу по безробіттю.

14 травня 2020 року

Поки освітні заклади об’єднаної громади зачинені на карантин і учні навчаються дистанційно, розпочато поточні ремонтні роботи у їдальні філії ЗОШ І-ІІ ступенів №2.

З відновленням навчального процесу, обіди для дітей будуть готувати в сучасних, комфортних умовах, адже якісне харчування є запорукою здоров'я дітей.

13 травня 2020 року

З метою приведення  шкільних коридорів Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ст. у відповідність до санітарних норм, забезпечення безпечного та естетичного вигляду приміщення, створення сучасного дизайну та комфортних умов для всіх учасників освітнього процесу було здійснено капітальний ремонт стелі у коридорах 1-го та 2-го поверхів. Результати проведеної роботи позитивним чином вплинуть на здоров"я дітей та діяльність всіх працівників закладу освіти.

10 травня 2020 року

Дорогі матері!

Традиційно в кожну другу неділю травня українські родини відзначають День матері. Це свято особливе, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності та безмежної шани до жінки-матері. Цього дня усі ми поспішаємо повернутись додому, туди, де завжди чекає мама. Поспішаємо, аби вклонитись їй низенько і сказати щире й тепле «дякую» за те, що дала життя і ще за такі прості, але такі важливі речі: ходити, тримати ложку, розмовляти, пізнавати світ. Подякувати за те, що завжди поруч, навіть тоді, коли так далеко, за те, що давала не все, що хотілось, але все, що мала, за те, що не для себе, а для нас. І так усе життя...

Усі наші перемоги, то найбільше щастя для наших мам. Наш біль, то їхній найбільший біль. Материнське серце завжди болітиме, не дивлячись на те, скільки років дитині – 5, 18 чи 40. Адже доки в нас є матері, то ми ще діти.

Цінуйте кожну мить! Бо завжди не вистачить одного дзвінка, однієї розмови, однієї зустрічі...

Дорогі мами! У цей святковий день прийміть слова вдячності, любові і пошани! Хай здоровими і люблячими будуть ваші діти, хай панує у ваших родинах мир і злагода!

Міцного здоров’я кожній мамі! Будьте усміхненими, бережіть своє внутрішнє сяйво! Тепла та затишку, миру, душевного спокою!

Зі святом, любі матусі!

 

З повагою

міський голова                                                                                  Віталій Колісніченко

9 травня 2020 року

Сьогодні, 9 травня 2020 року, у Гребінківській об'єднаній громаді вшанували пам'ять усіх загиблих і померлих учасників найжорстокішої війни ХX століття - Другої світової, поклавши квіти до пам'ятників загиблим воїнам у місті Гребінка і селах Слободо-Петрівці та Мар'янівці. У покладанні взяли участь міський голова Віталій Колісніченко, керівники району, районної ради ветеранів, представники громадськості.

Шановні ветерани, дорогі жителі Гребінківської громади! Сьогодні особливий день, особлива дата - День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, 75 річниця Великої Перемоги!

Минають роки, і все далі від нас незабутня весна 1945 року. Найсвітлішою та найдорожчою залишається вона в пам’яті мільйонів людей. Та разом з тим травневі дні сповнені гіркоти і болю, адже кожна українська родина втратила в боях рідну людину.

Ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто поклав своє життя, щоб зупинити фашистську навалу. Згадуємо з величезною шаною та вдячністю наших ветеранів, які здобули цю жадану перемогу та принесли мир на нашу землю. Низько вклоняємося всім трудівникам тилу, дітям і жінкам війни, які зробили особистий неоціненний внесок у здобуття тієї Великої Перемоги над заклятими фашистськими окупантами.

Свідків тієї страшної війни залишилися одиниці, і кожного з них, а також їхні родини і родини тих ветеранів, які не дожили до сьогоднішньої визначної дати, вітаємо зі світлим Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Дякуємо кожному з Вас, шановні ветерани, діти війни, солдатські вдови, за ратний подвиг та багаторічну працю в повоєнні роки! Бажаємо Вам міцного здоров'я, оптимізму, бадьорості духу, довголіття! На жаль, і сьогодні на сході нашої країни йде війна, і багато наших земляків, як і інші українські воїни, боронять рідну українську землю, захищаючи незалежність та цілісність Батьківщини. Щира подяка Вам і шана за сьогоднішній героїзм, силу духу, відвагу і мужність! Бажаємо Вам повернутися додому живими і здоровими!

Вітаємо усіх жителів та гостей Гребінківської громади! Нехай у ваших родинах панує мир і злагода, дитячий сміх і добро, оселі повняться щастям та любов’ю!

З Днем Перемоги вас, дорогі земляки!

8 травня 2020 року

Сьогодні, 8 травня 2020 року, в День пам’яті та примирення і напередодні 75-річчя Перемоги над нацизмом міський голова Віталій Колісніченко вручив медалі учасникам бойових дій Другої світової війни 1941-1945 рр.

На превеликий жаль з кожним роком ветеранів стає все менше й менше... На сьогоднішній день на території нашої громади їх залишилось шість. Кожному з них вручена пам’ятна медаль “75 років перемоги над нацизмом у Другій світовій війні”.

8 травня 2020 року

Дорогі ветерани! Шановні жителі громади!

 

8 та 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення, День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Ця перемога дісталася ветеранам-переможцям і всім борцям проти нацизму занадто дорогою ціною. Час не владний над подвигом тих людей, які боронили нашу Вітчизну. Його не стерти з пам’яті народної і сторінок нашої історії.

Ми щиро вшановуємо своїх визволителів, які героїчно відстояли наше невід’ємне право жити вільно на рідній землі та висловлюємо глибоку вдячність за подвиг.

На жаль, із кожним роком стає все менше сивочолих ветеранів, все менше залишається живих сторінок історії. Відлітають у вирій роки і настане той час, коли останній солдат Другої світової війни залишить нас, а разом з ним у світлі спогади відійде ціле покоління. 

Нині онуки та правнуки наших визволителів самовіддано боронять незалежність і суверенітет держави на східних рубежах зі зброєю в руках. Нинішні захисники України стали гідними спадкоємцями слави наших дідів та прадідів, наслідуючи високий патріотичний дух. Для них, як у всі часи, справою честі і совісті є і залишиться захист рідної Вітчизни, її свободи і незалежності.

Доземний уклін Вам, дорогі ветерани Другої світової війни та трудівники тилу, честь Вам і слава! Із Днем пам’яті та примирення та Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, дорогі співвітчизники! Сердечно бажаю всім нам миру і злагоди, міцного здоров’я, щасливих і довгих років життя, добробуту і благополуччя кожній родині.

 

З повагою

міський голова                                                                                                  В.Колісніченко

7 травня 2020 року

9.00. – с. Мар’янівка пам’ятник воїнам-односельчанам

9.30. – с. Слободо-Петрівка пам’ятник Григорію Кагамлику

10.10. – м. Гребінка пам’ятник Танк ИС-2

10.30. - м. Гребінка пам’ятник Григорію Кагамлику

10.45. - м. Гребінка пам’ятний знак воїнам- механізаторам «Сільгосптехніки»

11.00. - м. Гребінка меморіал Слави

 

7 травня 2020 року

Гребінківська міська рада інформує про те, що Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області попереджає, що час від часу фіксуються спалахи таких небезпечних хвороб спільних для тварин та людей, як трихінельоз та заразний вузликовий дерматит.

Джерелом збудника є хворі тварини та їх м’ясо.

З метою профілактики та недопущення виникнення трихінельозу керівники господарств та власники тварин зобов’язані: завозити тварини тільки з благополучних щодо трихінельозу господарств; недопущення комплектування свинопоголів’я господарств тваринами, закупленими у населення без проведення вибіркового дослідження методом ІФА; постійно проводити дератизацію у тваринницьких приміщеннях, на території ферм  у місцях зберігання кормів, тушки загиблих гризунів своєчасно збирати та спалювати; забезпечити утримання  територій та приміщень звіроферм у належному санітарному стані; щорічно здійснювати дослідження свиней, коней, диких кабанів та м’ясоїдних методом ІФА.

7 травня 2020 року

В області розпочата робота з реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 №329 «Деякі питання соціальної підтримки сімей з дітьми» щодо надання допомоги на період дії карантину та на один місяць після дати його відміни для фізичних осіб-підприємців, в сім’ях яких виховуються діти віком до 10 років.

Проводиться прийом заяв та необхідних документів.

Вказана постанова набрала чинності 05 травня 2020 року.

Право на отримання допомоги мають фізичні особи – підприємці, які обрали спрощену систему оподаткування та належать до першої і другої групи платників єдиного податку, за умови сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за усі місяці 2019 року або протягом усіх місяців 2019 року з дати державної реєстрації як фізичної особи-підприємця.

6 травня 2020 року

8 та 9 Травня 2020 року, в День пам’яті та примирення й 75-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років, відповідно до прийнятих на державному рівні вимог карантину, ні святкових мітингів, ні заходів за участю ветеранів у місті та у селах Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади цього року не буде. І робиться це насамперед задля самих ветеранів, аби зберегти їхнє здоров’я, адже саме люди похилого віку першими знаходяться у зоні ризику. Звичайно, міська влада обов’язково привітає ветеранів, але виключно в індивідуальному порядку.

5 травня 2020 року

05 травня 2020 року відбулося засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради.

На порядок денний було винесено ряд питань, які стосувалися різних сфер життєдіяльності громади.

Члени виконкому розглянули питання про підсумки роботи теплових господарств Гребінківської об'єднаної територіальної громади в опалювальний період 2019-2020 років та затвердження плану організаційно- технічних заходів щодо підготовки теплових господарств до опалювального сезону  2020-2021 років.

4 травня 2020 року

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області повідомляє про те, що вийшов черговий електронний варіант щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».

Квітневий номер – це тематичний спеціальний випуск видання. У випуску до уваги читачів новини, коментарі, роз’яснення чинного законодавства, що стосуються протидії поширення корона вірусу в Україні.

У рубриці думка експерта консультують очільник Департаменту охорони здоров’я області Віктор Лисак про те ситуація з захворюванням  в регіоні, новації у роботі та як убезпечити себе від захворювання. Очільниця Шевченківського відділу ДРАЦС Тетяна Водяник розповідає про особливості здійснення реєстрації шлюбу в умовах карантину. 

1 травня 2020 року

Шановні жителі громади!

 

У цей чудовий день вітаю вас із Першотравнем – святом весни й праці.    1 Травня об’єднує не тільки українців, а й людей на всій Землі. Людей, мрія яких – жити в мирному суспільстві і працювати задля свого добробуту та добробуту своєї країни. Бо саме чесна, сумлінна праця – основа нашого життя, джерело благополуччя сім'ї та суспільства, його морального і фізичного здоров'я.

Час нових випробувань в Україні вимагає згадати, що головною зброєю в боротьбі за справедливість і соціальні гарантії для людей різних професій, пенсіонерів чи студентів- є солідарність.

У цей день ми вшановуємо працьовитих людей. Саме такими людьми багата наша Україна. Чималий вклад у трудовий літопис держави вносять і жителі нашої територіальної громади.

Тож нехай у кожного з нас завжди буде улюблена справа, якою приємно займатися, повага колег, задоволення від високих результатів праці, а першотравень буде символом нашої взаємної підтримки і спільної боротьби за мирне сьогодення, за краще майбутнє.

Висловлюю слова вдячності всім жителям за особистий внесок у розвиток нашої громади, взаєморозуміння, повагу і любов до рідної землі.

Нехай у ваших родинах панує мир, спокій і добробут.

 

З повагою

міський голова                                                                                          В. Колісніченко


Анонси подій
11 березня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 246  від 11 березня 2024 року, 28 березня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 41-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.361717 sec.)