29 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 40
візитів сьогодні:
візитів всього: 171162
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 липня 2023 року

Наші захисники героїчно та самовіддано боронять Україну від ненависного ворога, віддають своє життя заради миру та безпеки країни. Вони потребують підтримки та нашої допомоги для забезпечення оптимальних умов для виконання службових обов’язків. Спільними зусиллями продовжуємо збирати кошти та цього разу придбали для наших захисників:

- захисний шолом із навушниками;

- підсумки для магазинів, сумка скиду;

- тактичні захисні навушники.  

Дякуємо усім небайдужим жителям громади, які долучаються до збору.

Разом наближаємо нашу Перемогу!

28 липня 2023 року

3 серпня Сумська, Рівненська, Житомирська та Кіровоградська області долучаться до проєкту оптимізації екзаменаційної діяльності для отримання права керування транспортними засобами. Він передбачає зміни щодо технічних умов у класах для складання теоретичних іспитів та автомобілів для складання практичних іспитів. Зміни також торкнуться кількості сервісних центрів МВС, де є екзаменаційна діяльність. Мета проєкту – забезпечення максимально прозорих умов складання іспитів у сервісних центрах МВС.

Так, в класах для теоретичних іспитів встановлять по 4 камери відеофіксації та запис звуку, а в автівках сервісних центрів МВС для приймання практичних іспитів категорії В збільшиться кут огляду. Це зроблять, щоб уникнути «сліпих зон». Разом з тим зміниться система контролю екзаменаторів, оскільки відео із будь-якого іспиту зможе переглянути контролюючий орган не тільки в регіоні, але і працівник Головного сервісного центру МВС. Ці технічні зміни викликають і процеси оптимізації.

28 липня 2023 року

28 липня – День Української Державності

З цієї нагоди біля Гребінківського міського будинку культури відбувся урочистий мітинг. До присутніх звернулася секретар міської ради Людмила Цапенко, яка зазначила, що історія Української державотворення нероздільно пов’язана з історією та розвитком українського війська. Захисники нашої державності  сьогодні є нащадками воїнів-русичів, запорізьких козаків, січових стрільців. Сучасні Збройні Сили України стримуючи агресора – російську федерацію, захищають суверенітет, незалежність та державність України та доводять що українці – народ-родина, єдиний вільний і непереможний, народ-військо, армія сміливих і незламних. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, героїв Антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, які загинули в неоголошеній війні на Сході України та всіх загиблих воїнів, які мужньо боронили Україну від російської агресії.

Війна не зламала Україну і не зламає. Разом Ми переможемо! Дякуємо ЗСУ, дякуємо землякам військовослужбовцям, які стійко боронять України, українську державність, український народ! Бажаємо всім нам як найшвидшої перемоги над лютим ворогом, мирного неба, міцного здоров’я, незламної сили духу !

Україна була, є і буде!

СЛАВА УКРАЇНІ!

 

27 липня 2023 року

До уваги споживачів електроенергії!

Гребінківська дільниця  АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» повідомляє про планові відключення електроенергії в м.Гребінка  протягом дня:

2 серпня

вул.Незалежності, буд.3 - 17

вул.Героїв України, буд.8 - 19

пров. Спортивний, буд.17 і 19

Лікарняний пров.

 

3 серпня

вул.Незалежності, буд.4 - 15

пров. Спортивний, буд13

пров. Піонерський повністю

 

Телефон колл-центра Гребінківської дільниці Лубенської об'єднаної філії АТ Полтаваобленерго 066-850 00 32

27 липня 2023 року

Згідно з указом президента України від 13 червня 2023 року, День медичного працівника в Україні тепер відзначатимуть щороку 27 липня!

З Днем медика вітаємо лікарів, медсестер та медбратів, парамедиків, фельдшерів, акушерів, лаборантів, санітарів та інших працівників галузі охорони здоров'я!!!

Шановні медичні працівники Гребінківської громади!

Перш за все, хотілося б подякувати Вам за те, що присвятили себе збереженню найбільшої цінності – людського життя і здоров’я. Ваша професія – це покликання, яке вимагає, крім глибоких знань, ще й великого терпіння, людської мужності, доброти серця, відваги, чуйності і милосердя.

Ви даруєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію. З нагоди свята шлемо низький уклін усім працівникам охорони здоров’я за сумлінну та невтомну працю. Нехай сторицею повертається до Вас добро, дароване людям. Нехай у Ваших домівках завжди панують щастя і мир. Міцного здоров’я, благополуччя і добра Вам та родинам!

26 липня 2023 року

В межах Ініціативи на підтримку стійкості агросектору (Agriculture Resilience Initiative) – AGRI-Україна, започаткованої Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) для посилення продовольчої безпеки, Програма USAID АГРО спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України надасть аграріям добрива. Завдяки підтримці уряду США, українські фермери, які мають в обробітку від 5 до 500 га та вирощують зернові і олійні культури, можуть безкоштовно отримати по одній тонні добрива для основного та припосівного внесення (Нітроамофоска NPK 16:16:16/15:15:15).

Для участі у програмі зацікавленим агровиробникам необхідно подати заявку в Державному Аграрному Реєстрі (ДАР) https://www.dar.gov.ua/

Детальна інформація про програму на інформаційній сторінці за посиланням: https://bit.ly/452o9uX

 

25 липня 2023 року

В рамках Програми міжнародної технічної допомоги "EU4Busines: конкурентноспроможність та інтернаціоналізація МСП", що співфінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією "Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH"), 16 серпня 2023 року планується проведення форуму  "Крафтове виробництво Полтавщини: стан та перспективи розвитку" в Центрі підтримки підприємців Дія.Бізнес у м. Полтава, вул. Соборності, 45.

До участі у форумі запрошуються представники бізнесу територіальних громад Полтавщини, а також виробники крафтової та органічної продукції з метою представлення своєї продукції та розширення мережі продажів.

Щоб взяти участь у форумі представникам бізнесу Вашої громади необхідно заповнити Google-форму за посиланням: https://forms.gle/EJN35mcMxtpVSqEJ6

Реєстрація триватиме до 30.07.2023 включно.

 

21 липня 2023 року

Полтавське казенне експериментальне протезно - ортопедичне підприємство буде проводити прийом 25.07.2023 р.

Лікар - ортопед  буде вести прийом та безкоштовну консультацію стосовно можливості безкоштовним забезпеченням протезно-ортопедичними виробами (ортопедичне взуття,ортези ,протези ) для осіб з інвалідністю.

Також є можливість замовити устілки індивідуального замовлення (за власний рахунок).

Місце прийому м.Гребінка,пров.Спортивний 11

(Тер.центр соц.обслуговування)

Час прийому 9.00 -10.00

За детальнішою інформацією звертатися по тел.067-530-21-00

050-470-24-00

20 липня 2023 року

Цього року Полтавський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою вперше проводить набір на навчання юнаків та дівчат. На навчання приймають учні, які закінчили 9 класів.

Прийом документів проводитиметься з 17 по 28 липня цього року за адресою: місто Полтава, проспект Першотравневий, 26. Запрошуємо мотивованих на військову справу юнаків та дівчат з 9:00 до 16:00 годин, тел. +380 (532) 52-29-48

Зарахування до ліцею здійснюється на конкурсній основі за результатами вступних випробувань з урахуванням результатів медичного огляду та психологічного обстеження.

19 липня 2023 року

Щиро вітаємо Вас зі святом!

Тренер – це складна робота, яка потребує щоденного розвитку, наполегливої праці та великого терпіння. Тренер - це друга сім’я для тих, хто йде до вершин спорту. Тренер - натхненник, наставник, мотиватор, стимул, який щодня працює, як над собою, так і над своїми підопічними. Розділяє злети і падіння, сльози радості і нагороди. Готує фізично і морально майбутніх спортсменів до масштабних змагань у професійному спорті. Робить свій вклад у розвиток державного спорту та здоров’я нації

Бажаємо професіоналам своєї справи гідних і вдячних вихованці, творчого натхнення, терпіння, ентузіазму, енергії та впевненості у власних силах. Нехай у Вас буде якомога більше спортсменів, яким підкориться спортивний Олімп.

ЗІ СВЯТОМ ВАС ШАНОВНІ ТРЕНЕРИ!

18 липня 2023 року

Сьогодні, 18 липня, відбулося засідання робочої групи по перейменуванню (найменуванню) вулиць та провулків, яка створена при постійній депутатській комісії міської ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та засобів масової інформації.

На засіданні зазначили що, з 27 липня 2023 року набуває чинності Закон України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії». Він задає правову рамку для процесу, який активно триває в Україні вже понад рік та отримав назву деколонізація. 

18 липня 2023 року

20 липня 2023 року в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1 м. Гребінка) відбудуться:

о 09.00 – засідання опікунської ради;

о 10.00 – спільне засідання постійних депутатських комісій з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та підприємництва; з питань комунальної власності, ЖКГ, енергозбереження, транспорту, зв’язку та сфери послуг; з питань соціального захисту, охорони здоров’я, молоді, фізичної культури та спорту, освіти, культури  і виконавчого комітету;

о 14.00 - спільне засідання постійних депутатських комісій з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та ЗМІ та з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування.

15 липня 2023 року

Готуватися до теоретичного іспиту в сервісному центрі МВС можна буде самостійно. Відповідні зміни передбачені законопроєктом № 7354, який підтримала Верховна Рада.

Документ передбачає, що підготовку до першого – теоретичного – іспиту для отримання посвідчення водія можна буде проходити як в навчальному закладі, так і самостійно. Зараз на цей курс передбачено 64 години лекцій в автошколах. Він містить правила дорожнього руху, основи будови транспортного засобу й основи надання домедичної допомоги.

Проте, незалежно від того, який спосіб навчання обере кандидат у водії для опанування теорії, проходження практичного курсу обов’язкове в акредитованому навчальному закладі. До нього допускають лише після успішного складення теоретичного іспиту в сервісному центрі МВС. Тож сісти за кермо, навіть з інструктором навчального закладу, може лише та людина, яка має підтвердження про успішне засвоєння правил дорожнього руху. Це питання безпеки на дорогах.

15 липня 2023 року

У законодавство Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії було внесено зміни, що стосуються визнання українських посвідчень водія певних категорій. Уряд прийняв Регламент 2023 № 666, що набув чинності 7 липня. Його дія поширюється на територію Англії, Уельсу та Шотландії.

Регламентом встановлено, що особи, у яких є дозвіл на в’їзд або дозвіл на перебування в рамках Програми «Україна» відповідно до імміграційних правил і мають видані в Україні посвідчення категорії А (мотоцикли) або категорії В (автомобілі), мають право керувати такими транспортними засобами протягом трьох років після набуття статусу резидента. Це стосується всіх, хто підпадає під правила Програм «Українська сім’я», та «Продовження екстерного навчання в Україні», Спонсорської програми «Житло для України».

14 липня 2023 року

В рамках реалізації Комплексної програми розвитку малого та середнього підприємництва Полтавській області на 2021-2023 роки розпочато збір заявок на участь у конкурсах зокрема:

„Мій бізнес” (для учасників бойових дій та членів їх сімей), подати заявку на участь у конкурсі можливо за посиланням: https://poda.gov.ua/attachments/154188;

„StartUP Poltava Region”, подати заявку на участь у конкурсі можливо за посиланням: https://poda.gov.ua/attachments/155342;

фінансово-кредитна підтримка на часткове відшкодування суми кредиту за умови створення нових робочих місць, подати заявку на участь у конкурсі можливо за посиланням: https://poda.gov.ua/attachments/152907.

13 липня 2023 року

Відтепер рідні військовополонених та зниклих безвісти зможуть отримувати інформацію про облікову категорію захисників, консультації та надавати додаткову інформацію онлайн.

Особистий кабінет, який функціонував у тестовому режимі, уже дозволив сотням рідних та близьких наших Оборонців отримати та надати необхідну інформацію, допомогу та відповіді на розповсюджені запитання.

В особистому кабінеті - http://surl.li/ivaxf рідні захисників та осіб зниклих безвісти зможуть авторизуватися за допомогою сервісу ID.GOV.UA - http://surl.li/ivawz, використовуючи Дія.Підпис, Bank ID чи електронний підпис. Першим кроком необхідно буде подати заявку про полон або зникнення особи та прикріпити документ, який підтверджує спорідненість.

12 липня 2023 року

Відтепер для оформлення відпустки за станом здоров'я чи звільнення з лав ЗСУ військовослужбовцям не потрібно повертатися до військової частини.

У період дії воєнного стану воїни, які були визнані ВЛК непридатними до військової служби, або яким була призначена відпустка для лікування після хвороби чи поранення, направляються до ТЦК та СП, де з військової частини, за допомогою електронного документообігу, можна буде отримати необхідні документи щодо відпустки або звільнення з військової служби.

Закон "Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань, пов'язаних із проходженням військової служби під час дії воєнного стану" підписав Президент України.

Покращення якості медичного обслуговування та забезпечення військовослужбовців під час проходження ВЛК є одним з пріоритетних завдань Медичних сил ЗСУ та Уряду України.

Інформацію про процес проходження ВЛК можна знайти на веб-порталі https://turbota.mil.gov.ua/

11 липня 2023 року

Президент України підписав Закон № 9342, який пропонує багато змін щодо військової служби, а також правових та соціальних гарантій для військових.

Верховна Рада підтримала законопроєкт 9342 від 29.05.2023 в другому читанні. 30 червня 2023 року законопроєкт підписав Президент. Закон пропонує багато змін щодо військової служби, а також правових та соціальних гарантій для військових.

Відпустки

За висновком ВЛК військовим надаватиметься відпустка для лікування у зв’язку з хворобою або відпустка для лікування після поранення (контузії, травми або каліцтва). Причому у відпустці (незалежно від того, яке ушкодження здоров’я призвело до неї) зберігатиметься грошове та матеріальне забезпечення. Раніше час відпустки враховувався для виплат, зокрема додаткової винагороди, лише за тяжкого поранення.

10 липня 2023 року

Кібербезпека і кібергігієна є надзвичайно важливими саме зараз, бо, захищаючи себе, кожен захищає країну. Однаково важливо захистити і власний смартфон, і компанію чи установу. Поговоримо коротко про те, як вберегти свої дані в інтернет просторі. Як не стати жертвою шахраїв та захистити свої акаунти.

10 липня 2023 року

Нагадуємо, триває відбір кандидатів на військову службу за контрактом.

Основні вимоги - вік до 45 років, вмотивованість та відповідний стан здоров’я.

Захищати рідну землю можуть також і призовники віком від 18 років, які на даний час не підлягають призову на строкову службу та бажають стати професійними військовослужбовцями.

Військовим, які укладають контракт, як і мобілізованим, держава гарантує гідне грошове забезпечення та соціальну підтримку.

Військовослужбовці за рахунок держави забезпечуються речовим майном, харчуванням, медичним обслуговуванням. Також щорічно отримують матеріальну допомогу на оздоровлення і вирішення соціально-побутових питань.

10 липня 2023 року

Майже півтора року триває широкомасштабне вторгнення зс рф, увесь цей час наше суспільство живе в режимі воєнного стану, що покладає певні обов’язки та зобов’язання на кожного громадянина України, визначені законодавчими нормами, запровадженими задовго до війни з росією. Кожен свідомий громадянин докладає максимум зусиль задля відсічі агресору, наша внутрішня консолідованість у ці трагічні часи є надзвичайно важливим чинником для перемоги над агресором. Однак, попри те, що наше суспільство уже більше ніж рік як перейшло на «воєнні рейки», у багатьох громадян і досі немає розуміння про базові обов’язки і функції кожного українця в нинішніх умовах. Зокрема, йдеться навіть про такі елементарні речі, як питання дотримання правил військового обліку у ТЦК та СП військовозобов’язаними, призовниками та резервістами.

10 липня 2023 року

Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.

Старт прийому заявок - 27 червня 2023 року

Останній день прийому заявок - 13 липня 2023 року (до 23:59 за київським часом).

Сума фінансування проектів:

Мінімальна запитувана сума на проект - 500 000 грн

Максимальна запитувана сума на проект - 3 000 000 грн

7 липня 2023 року

Що робити, якщо радіаційна аварія застала вас на вулиці?

1. По-перше, необхідно терміново захистити органи дихання. Для цього підійде будь-яка підручна тканина, складена у кілька шарів, або захисна маска. Це допоможе частково зменшити потрапляння радіоактивного пилу в організм.
2. Необхідно якомога швидше зайти у приміщення. Ідеальний варіант – великі будівлі з товстими стінами та мінімальною кількістю вікон.
3. Перед входом у приміщення, за можливості, обережно зніміть верхній шар одягу – це допоможе усунути значну частину радіоактивного забруднення.
4. Переконайтеся, що у приміщенні щільно зачинені вікна та двері, закриті вентиляційні отвори.
5. Обов'язково прийміть душ або обітріть тіло вологими серветками. Радіаційне забруднення також осідає на волоссі, тому за можливості необхідно помити голову.

4 липня 2023 року

Перемога над ворогом є головною метою українського суспільства. У кожного свій фронт. Одні стоять на передовій, інші — добрими справами і конкретними людськими вчинками забезпечують життєдіяльність країни, добробут населення, допомагають ЗСУ та об’єднують націю.

УІВЦ «Галактика» разом з Міжнародним Благодійним Фондом «Незламна Українська Нація» проводять підготовку Національного проєкту «Гордість і слава України». Цей захід вшанує тих, хто прикладає максимум зусиль для нашої спільної Перемоги.

Для визначення особистостей на національну відзнаку «Орден Пошани» створено Організаційну раду. Подання та рекомендації до нагородження також надходять від органів державного управління, місцевого самоврядування, громадських організацій, колективів та інших.

Розповідь про успіхи, досягнення, життєві шляхи будуть публікуватись у Книзі пошани, що є невід’ємною частиною Проєкту. Благодійні кошти учасників, спонсорів та меценатів  направляються на потреби ЗСУ та організацію заходу.


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.272959 sec.)