19 квітня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 39
візитів сьогодні:
візитів всього: 171658
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
28 жовтня 2023 року

Сьогодні, 28 жовтня, минає рік від трагічної дати загибелі воїнів-захисників Федоренка Артема Олексійовича та Барана Руслана Григоровича, які 28 жовтня 2022 року, віддали своє життя захищаючи Україну від ворогів.

Федоренко Артем проходив військову службу в гранатометному відділенні 7-ої штурмової роти 3-ого штурмового батальйону в/ч А 4010. Загинув в районі населеного пункту Майорськ Донецької області внаслідок ворожого артилерійського обстрілу, гідно виконуючи свій військовий обов’язок.

Баран Руслан проходив службу на Київщині у військовій частині А0222, був командиром механізованого відділення – командир машини механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону. Його серце не витримало та зупинилося 28 жовтня 2022 року.

Керівники Гребінківської міської ради вшанували пам’ять захисників-земляків хвилиною мовчання та поклали квіти до портретів Героїв на Алеї пам’яті.

Їх жертва залишиться в нашій пам'яті назавжди!

Слава Україні!

Слава Героям, які віддали своє життя заради свободи і миру України!

26 жовтня 2023 року

Сьогодні відвідали наших воїнів – земляків на запорізькому напрямку. Нашим захисникам передали багато смаколиків: овочі, фрукти, мед, солодощі, пиріжки - та потрібних речей: маскувальні сітки, фольгоізол, газові балони, теплий одяг.

Хлопці радо зустріли нас та щиро дякували усім, хто долучився до доброї справи: Юрію Сошину за мед, Опорному закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 за смачні пиріжки, старості та жителям Слободо – Петровського старостинського округу за овочі, фрукти, тушонку, консервацію, старості та жителям Кулажинсько-Наталівського старостинського округу за маскувальні сітки, які плели жителі сіл Наталівка та Олексіївка, за круасани та газові балони з пальниками для приготування їжі.

Нашим захисникам дуже потрібна наша підтримка і допомога. Разом ми наближаємо нашу перемогу.

Віримо в Збройні Сили України!

Віримо в Перемогу!

26 жовтня 2023 року

Наш земляк В’ячеслава Олексійович Лисенко - Герой, захисник, «кіборг», сержант Збройних Сил України, учасник боїв за Іловайськ та Донецький аеропорт.

Своїм життям В’ячеслав об’єднав кілька областей і частин нашої держави, а власним подвигом – усю Україну, яку захищав до останнього подиху …

Запеклий бій в Донецькому аеропорту 17 січня 2015 року став для В’ячеслава останнім. За особисту мужність і героїзм посмертно нагороджений орденом «За мужність ІІІ ступеня», нагрудним знаком «За оборону Донецького аеропорту».

Сьогодні керівники Гребінківської міської ради поклали квіти до портрета Героя на Алеї пам’яті.

Герої не вмирають вони в серцях живих!

25 жовтня 2023 року

Небесне військо поповнилося світлою душею ще одного захисника.

18 жовтня 2023 року за незалежність України віддав своє життя, наш земляк, сержант, інспектор прикордонної служби 2 категорії – оператор безпілотних авіаційних комплексів 105 прикордонного загону ім. князя Володимира Великого, Державної прикордонної служби України, Олександр Михайлович Бибик.

Олександр народився 2 листопада 1990 року у с. Березова Рудка Лубенського району Полтавської області.

У 1996 році вступив до першого класу Березоворудської загальноосвітньої школи. У 2005 році закінчив 9 класів. У цьому ж році вступив до Березоворудського аграрного технікуму.

З 2009 по 2012р.р. навчався у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

З 2012 по 2013р.р. проходив строкову службу у Збройних Силах України.

З 2013 по 2016р.р. працював у органах внутрішніх справ.

У 2015 році захищав Батьківщину у зоні АТО у Донецькій області.

24 жовтня 2023 року

Міноборони запустило сайт соціального забезпечення та підтримки військовослужбовців і членів їх сімей. Ресурс розроблено Департаментом соціального забезпечення Міністерства оборони України та Головним управлінням соціальної підтримки.

Користувачі мають змогу отримати довідкові матеріали з можливістю їх завантаження:

• грошового забезпечення;

• заробітної плати;

• одноразової грошової допомоги у разі встановлення інвалідності або

• загибелі (смерті) військовослужбовця;

• інших соціальних гарантій військовослужбовцям та членам їх сімей...

24 жовтня 2023 року

Ваша рідна людина, що доєдналася до 3СУ, не може постійно залишатися на зв'язку. Щоб уникнути зайвих хвилювань, скористайтеся порадами з організації ефективної та безпечної комунікації між домом і військом.

Заздалегідь домовтеся зі своїм захисником:

про періодичність зв'язку;

хто кому телефонує, і в який час;

коли вам варто звернутися до командирів і побратимів;

коли й до кого звертатися, якщо зв'язок перервався без попередження.

24 жовтня 2023 року

Ротація — це регулярна заміна особового складу, підрозділів або військових частин, що виконують завдання у важких умовах через певний час. Військові повертаються із зони бойових дій фізично і морально виснажені. У більшості — власне ліжко і домашня їжа — це те, чого вони потребують найбільше. Водночас турбота про стабільний емоційний стан є надважливою, адже на ньому тримаються решта фізичних, фізіологічних і побутових активностей. А у військових, які приїхали додому, іноді просто не вистачає сил на емоції чи розмови, і вони потребують спокою і підтримки.

Отже, чим можуть допомогти близькі?

Забезпечити якісне домашнє харчування.

Організувати родинний затишок. Не треба запрошувати багато гостей чи залучати рідну людину до побутових справ.

Подбати про те, щоб не було багато звукових навантажень і яскравого світла.

24 жовтня 2023 року

https://turbota.mil.gov.ua/

Покроковий алгоритм дій

• Поранення

• Травма або захворювання

• Взаємодія з військовою частиною під час лікування

• Лікування

• Довідка про обставини травми

• Виплати

• ВЛК

22 жовтня 2023 року

Сьогодні, 22 жовтня, на 61-му році життя, відійшов у вічність заступник міського голови Зінченко Валерій Миколайович.

Важко повірити, що ми вже ніколи не почуємо його мудрого слова, цінної поради, не побачимо щирої посмішки. 

Життєва дорога Валерія Миколайовича - це зразок людської гідності та добропорядності.  Весь його трудовий шлях, управлінський талант та професійні здібності нерозривно пов’язані з роботою на благо Гребінківщини.

Зінченко Валерій Миколайович народився 5 жовтня 1963 року в місті Гребінка. У  1981 році закінчив Гребінківську загальноосвітню середню школу № 3,  у 1985 році закінчив навчання у  Полтавському педагогічному інституті імені Короленка, отримав спеціальність — вчитель історії та суспільствознавства.

З 1985 по 1997 роки працював заступником директора Слободо-Петрівської школи; з 1997 по 2005 роки працював вчителем Гребінківської загальноосвітньої школи № 4; з 2005 року по 2006 рік працював першим заступником голови Гребінківської районної державної адміністрації. В 2006 році був обраний на посаду голови Гребінківської районної ради, в 2010 та в 2015 роках переобраний на цю посаду повторно. Був депутатом Гребінківської районної ради 5-го, 6-го та 7-го скликань. На першій сесії Гребінківської міської ради 8 скликання затверджений на посаду заступника Гребінківського міського голови, на якій працював і до сьогодні. Своєю сумлінною багаторічною працею, доброзичливими стосунками з колегами і мешканцями громади Валерій Зінченко заслужив глибоку повагу і справжній авторитет. 

У ці скорботні дні ми розділяємо невимовний сум за його втратою.

Гребінківська міська рада та її виконавчий комітет глибоко сумують з приводу смерті Зінченка Валерія Миколайовича та висловлюють щирі співчуття його родині.

Світлий, добрий спомин про Валерія Миколайовича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч з ним.

Вічна пам’ять…

 
17 жовтня 2023 року

17 жовтня 2022 року під час ворожого мінометного обстрілу, отримавши поранення несумісні з життям, на околиці населеного пункту Костянтинівка Донецької області обірвалося життя мужнього та відважного хлопця, який з перших днів повномасштабного вторгнення пішов захищати рідну неньку – Україну вдруге, бо мав за плечима досвід. Він загинув як Герой, до останньої миті виконуючи свій військовий обов’язок, захищаючи незалежність України.
 
16 жовтня 2023 року

Переможців запросять на 3-денний «Репортер Camp» для спілкування з медійниками та інфлуенсерами.

Національний проєкт з медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики анонсував всеукраїнський конкурс учнівських відеосюжетів «Репортер»

«Репортер — це конкурс для старшокласників, які прагнуть пов'язати своє майбутнє із журналісткою. Ми у ”Фільтрі” намагаємось допомогти дітям стати ближчими до їхньої мрії, виграти конкурс та познайомитись із топовими українськими журналістами. Цей конкурс — це певною мірою профорієнтація», — пояснює Валерія Ковтун, керівниця проєкту «Фільтр».

16 жовтня 2023 року

Відбулося засідання робочої групи з перейменування вулиць та провулків, на якому обговорили пропозиції уже з урахуванням голосів жителів громади, які взяли участь у голосуванні та громадському обговоренні.

Отже, процес перейменування вулиць та провулків у населених пунктах Гребінківської громади триває на виконання вимог Закону України “Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізації топонімів”, який зобов’язує в термін до 27 січня 2024 року здійснити перейменування назв вулиць та провулків, пов’язаних з країною-агресором.

10 жовтня 2023 року

Сьогодні, 10 жовтня на апаратній нараді у Гребінківській міській раді були присутні сільські старости, керівники організацій та установ, начальники відділів нашої громади. На нараду запросили дружину Героя Олега Олексійовича Рубана – Марину Іванівну разом з маленьким сином Єгором.

Указом Президента України Володимира Олександровича Зеленського від 30 червня 2023 року Олега Олексійовича Рубана нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно) за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

6 жовтня 2023 року

В рамках Комплексної програми розвитку малого та середнього підприємництва області, Департаменту економрозвитку, торгівлі та залучення інвестицій ПОДА започатковано проведення конкурсу ,,Мій бізнес" для підтримки ветеранського бізнесу.

Кінцевий термін для подання заявок 12.10.2023 року

Територія дії - Полтавська область

5 жовтня 2023 року

У час, коли триває збройна агресія російської федерації, яка всіма можливими засобами намагається знищити електроенергетичну галузь України в цілому та Полтавщини зокрема, на території нашої області активізувались злочинці, які викрадають електродріт, металеві конструкції з ліній електропередачі, розукомплектовують трансформаторні підстанції тощо.

Пошкодження об’єктів електроенергетики підприємства стають на заваді безперебійному та якісному постачанню електроенергії споживачам, особливо в осінньо-зимовий період.

Без електроенергії, водопостачання, тепла залишаються цілі населені пункти, зокрема стратегічно-важливі об’єкти, військові частини, медичні заклади, дитсадки, школи, промислові й сільськогосподарські підприємства, що є найбільш болючим в період дії воєнного стану.

Процес відновлення електропостачання у таких випадках надзвичайно трудомісткий, тривалий і вартісний, потребує залучення значних людських ресурсів, спеціальної техніки.

5 жовтня 2023 року

Громадська організація «Інститут  Республіка» запрошує на публічні консультації: «Удосконалення механізму отримання громадянами України компенсації за житло, пошкоджене та знищене внаслідок збройної агресії росії проти України».

 Напрямок «Схід» - Донецька, Луганська, Харківська, Дніпропетровська, Полтавська, Кіровоградська, Черкаська, Вінницька області.

Реєстрація тут: https://bit.ly/PK_2_East

 6 жовтня  з 10:00 до 12:30

Ухвалення закону про компенсацію за пошкоджене або знищене житло під час війни - це важливий крок у забезпеченні соціального захисту громадян та допомоги їм у складних життєвих ситуаціях. Програма працює досить результативно, але ми хочемо покращити її.

5 жовтня 2023 року

На військову службу за контрактом у добровільному порядку приймаються громадяни України, іноземці та особи без громадянства, які на законних підставах перебувають на території України, раніше не судимі, пройшли професійно-психологічний відбір, придатні до військової служби за станом здоров’я мають достатній рівень фізичної підготовки, вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту та не досягли граничного віку перебування на військовій службі.

Вимоги до кандидатів:

вік від 18 до 45 років;

бути придатним за станом здоров`я за рішенням ВЛК...

5 жовтня 2023 року

Ваша рідна людина, що доєдналася до 3СУ, не може постійно залишатися на зв'язку. Щоб уникнути зайвих хвилювань, скористайтеся порадами з організації ефективної та безпечної комунікації між домом і військом.

Заздалегідь домовтеся зі своїм захисником:

- про періодичність зв'язку;

- хто кому телефонує, і в який час;

- коли вам варто звернутися до командирів і побратимів;

- коли й до кого звертатися, якщо зв'язок перервався без попередження.

5 жовтня 2023 року

Міноборони запустило сайт соціального забезпечення та підтримки військовослужбовців і членів їх сімей. Ресурс розроблено Департаментом соціального забезпечення Міністерства оборони України та Головним управлінням соціальної підтримки.

Користувачі мають змогу отримати довідкові матеріали з можливістю їх завантаження:

• грошового забезпечення;

• заробітної плати;

• одноразової грошової допомоги у разі встановлення інвалідності або

• загибелі (смерті) військовослужбовця;

• інших соціальних гарантій військовослужбовцям та членам їх сімей...

5 жовтня 2023 року

Сьогодні, 5 жовтня, – річниця з дня загибелі Захисника України, нашого земляка, Черниша Максима Вікторовича - жителя м.Гребінка.

Максим Черниш був стрільцем-помічником гранатометника штурмового відділення. У квітні 2022 року став на захист України від ворожої московської навали. Загинув 5 жовтня 2022 року внаслідок ворожого мінометного обстрілу поблизу Майорська Донецької області.

Обірвалося життя справжнього патріота, надзвичайної і світлої людини, Воїна, який сумлінно виконував свій громадянський і військовий обов’язок, виявив стійкість і мужність у цій безжальній боротьбі.

Міський голова Віталій Колісніченко і керівництво міської ради вшанували пам’ять Героя та поклали квіти на алеї пам’яті.

Герої не вмирають, пам’ять про них живе вічно в наших серцях!

Слава Україні!

Героям Слава!

5 жовтня 2023 року

У Гребінківській гімназії відбулася цікава зустріч із одинадцятикласниками. Перший заступник міського голови Володимир Зінченко та секретар міської ради Людмила Цапенко розповідали гімназистам про важливість сортування побутових відходів.

Адже наша громада бере участь у проекті міжнародної технічної допомоги “Підтримка ініціативи з експорту технологій захисту довкілля”, що виконується Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ.

За фінансової підтримки німецьких партнерів закуплено техніку для цього підприємства. В результаті співпраці чотирьох громад – Гребінківської та Пирятинської міських, Чорнухинської селищної та Новоржицької сільської ради було створене спільне комунальне підприємства “Екосервіс-2022”, яке буде займатися управлінням відходами в цих громадах.

3 жовтня 2023 року

Сьогодні, 3 жовтня, в день загибелі Жолобецького Володимира Івановича, вшануймо пам’ять Героя, який віддав життя за рідну землю та нашу свободу. 

Після повномасштабного вторгнення росії, з липня 2022 року проходив службу на посаді рядовий,  оператор 2-го протитанкового відділення 1-го протитанкового взводу протитанкової батареї вч А 0501. Загинув 3 жовтня 2022 року під час мінометного обстрілу в смт. Білогорівка, Сєвєродонецького району, Луганської області.

Міський голова Віталій Колісніченко і керівництво міської ради вшанували пам’ять Героя та поклали квіти на алеї пам’яті.

Минає рік від дня його загибелі, але миру на Україні ще немає. І наш обов’язок зробити все можливе, щоб жертва Володимира Жолобецького та інших Героїв не була марною, щоб прапор України гордо майорів над вільною, мирною незалежною Державою.

Герої не вмирають, пам’ять про них живе вічно в наших серцях!

Слава Україні!

Героям Слава!

2 жовтня 2023 року

До уваги мешканців

вулиць Кутузова, Лермонтова, Ломоносова та провулків Маяковського, Суворова у місті Гребінка, а також         вулиць Зої Космодем’янської, Некрасова!

 

Нагадуємо Вам, що за даними об’єктами не надійшли пропозиції щодо перейменування (по одній пропозиції по вулицях -           Зої Космодем’янської, Некрасова). Пропонуємо надати свої (мешканців зазначених вулиць і провулків) пропозиції до 06.10.2023 року за телефоном 05359 91-6-80,  електронною поштою grebinka16-rada@ukr.net або особисто за адресою пров. Олексія Припутня,1, місто Гребінка.

У разі відсутності пропозицій - рішення про варіанти нових назв прийматиме робоча група при постійній депутатській комісії міської ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та засобів масової інформації.

Надішліть пропозицію - оберіть назву своєї вулиці!!!

2 жовтня 2023 року

Шановні мешканці

вулиць 1-го Травня, Ватутіна, Вокзальна, Гагаріна, Матросова, Маяковського, Мічуріна, Павлова, Пушкіна, Чехова, Чкалова та провулків Піонерського, 1-го Травня у місті Гребінка!

 

Тривають громадські обговорення по вказаних вище вулицях та провулках міста Гребінка. Ви маєте можливість заповнити GoogleФорму щодо відповідної вулиці до 00.00 годин 10.10.2023 року. Будь-ласка, не будьте байдужими до вибору назви Вашої вулиці чи провулку, заповніть форму і оберіть назву місцевості, де Вам жити!

Просимо підтримати пропозиції щодо перейменування на честь загиблих героїв-земляків.

 

2 жовтня 2023 року

День захисника і захисниці України відзначаємо з особливими почуттями: гордості за наш відважний народ та вдячності усім захисникам і захисницям, котрі боронять нашу державу від лютого окупанта.

У цей день з почуттям глибокої поваги ми схиляємо голови в пам’ять про кожного, хто загинув за Україну.

Сьогодні біля Алеї пам’яті відбулися урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України, зібралися гребінківці, рідні наших загиблих земляків, аби низько вклонитися пам’яті кожного, хто заплатив життям за волю і незалежність нашої Батьківщини, за мирне майбутнє українців. Імена Героїв, які віддали своє життя, боронячи Україну, назавжди у нашій історії та наших серцях.

Міський голова Віталій Колісніченко привітав із святом українських оборонців, кожного й кожну, хто ціною надзусиль боронить українську землю та щосили жене ворога геть. А всім ветеранам, захисникам, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів побажав міцного здоров’я, миру, добра, щастя, злагоди та достатку у родинах.

2 жовтня 2023 року

Шановні освітяни Гребінківської громади!
Щорічно в першу неділю жовтня ми відзначаємо без перебільшення народне свято – День вчителя або День працівників освіти. Для суспільства це свято особливе, адже об’єднує дорослих і дітей, педагогів і школярів, батьків і учнів.
Бути педагогом, вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, але водночас і наполеглива та натхненна праця, що вимагає не тільки глибоких знань, але й безмежної любові до дітей.
У цей непростий для усіх нас час освітяни гідно виконують свої професійні обов’язки, а також беруть активну участь у різних громадських ініціативах, благодійних заходах.
Завдяки невтомній праці наших освітян, учнівська молодь громади здобуває знання, здобуває базову освіту та перемоги у різноманітних конкурсах, олімпіадах, виставках та змаганнях різних рівнів.
Щира подяка Вам за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі. Терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм.
Вітаючи зі святом, від Гребінківської міської ради та її виконавчого комітету, від себе особисто, зичу кожному з Вас міцного здоров’я на довгі роки. Миру та спокою, родинного щастя та затишку, благополуччя, наснаги, невичерпних творчих сил, вдячних учнів та довгої людської пам’яті.

З повагою
Міський голова                                                                                    Віталій КОЛІСНІЧЕНКО 

1 жовтня 2023 року

Дорогі земляки!

Вітаю з Днем захисників та захисниць України!

День захисника і захисниці України відзначаємо з особливими почуттями: гордості за наш відважний народ та вдячності усім захисникам і захисницям, котрі боронять нашу державу від лютого окупанта.

У цьому переліку немає страху – попри безжальний терор ворогів-окупантів, які хочуть відібрати нашу волю і незалежність.

Символічно, що цього дня ми відзначаємо й Покрову Пресвятої Богородиці, яка оберігає нас у цій священній боротьбі, та День українського козацтва. Дивно, що ворог досі не збагнув, що нащадки відважних українських козаків не віддадуть рідну землю, за яку століттями боролись і наші предки.

Бути єдиними – головне завдання сьогодні, аби вже невдовзі привітати одне одного з найочікуванішою Перемогою!

Віримо в Збройні Сили України, дякуємо нашим захисникам і захисницям за героїзм, мужність, відвагу, самовідданість і жертовність!

Слава ЗСУ! Слава Україні! Слава її Героям!

 

З повагою

міський голова                                                                  Віталій Колісніченко


Анонси подій
16 квітня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 406  від 16 квітня 2024 року, 30 квітня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 42-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально
16 квітня 2024 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

16 квітня 2024 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

Тарифи з 01.05.2024 року КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» на управління та обслуговування багатоквартирних будинків у м. Гребінка...

Для ознайомлення пропонуються проект Стратегії розвитку Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року, проект Плану реалізації стратегії, Профіль територіальної громади та документи щодо стратегічної екологічної оцінки...

Графік зустрічей представників Гребінківської міської ради та КП «КПП Гребінківський» з мешканцями багатоквартирних будинків м. Гребінка з приводу призначення управителя багатоквартирного будинку, його тарифу за надання послуг та запровадження роздільної системи збирання побутових відходів.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.293047 sec.)