29 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 10
візитів сьогодні:
візитів всього: 171165
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
30 липня 2021 року

Про це глава держави сказав під час форуму «Україна 30. Децентралізація».

«Чи готові ми з вакцинами – ні. Тут залежить від кількості та інфраструктури. За інфраструктурою вакцинації, я вважаю, ми добре підготувалися. Ми показуємо, як приклад – є у нас вакцина – 150 тис. щонайменше на добу ми можемо колоти. За нашими розрахунками до вересня ми повинні бути готові, підготувати інфраструктуру і до 200-250 тис. робити щеплень на добу», – заявив Зеленський.

Він додав, що робота щодо постачання вакцин в Україні триває.

30 липня 2021 року

Записи про щеплення проти COVID-19 зберігаються на рівні центральної бази даних електронної системи охорони здоров’я та з дозволу пацієнта доступні відповідним медичним працівникам.

Тому, якщо є запис про перше щеплення, вас мають записати на друге через відповідний проміжок часу.

Що робити, якщо інформації про отримання вами першої  дози вакцини проти COVID-19 немає в електронній системі охорони здоров’я? Дивіться в інфографіці.

29 липня 2021 року

Гребінківський район газопостачання АТ”Лубнигаз” доводить до Вашого відому, що з 9-00 год. 02.08.2021 року до 16-30 год. 06.08.2021 року буде припинено газопостачання с.Корніївка у зв’язку з технологічним ремонтом підвідного газопроводу до цього села та газопроводів-вводів до житлових будинків і перевіркою на герметичність всіх газових лічильників із зняттям їх до лабораторії в АТ “Лубнигаз”.

Відновлення газопостачання буде проведено після виконання всіх запланованих робіт.

29 липня 2021 року

28 липня в залі Гребінківського міського будинку культури відбулось засідання журі міського конкурсу відеороликів «Гребінка – рідне місто» та міського фотоконкурсу «Гребінка – найкраще місто».  

Склад журі: Олександр Катруш, Олександр Ільчук, Марія Чурилович, Григорій Сліпак, Наталія Лакуша, Григорій Олійник, Ніна Третяк.

Нагородження переможців конкурсів відбудеться на міському стадіоні 1 серпня о 19:00 год на урочистостях з нагоди Дня міста. Нагородження учасників конкурсів відбудеться в парку міського Будинку культури 1 серпня з 15:00 год.

Переглянути фотороботи учасників конкурсу Ви зможете в парку Гребінківського міського будинку культури з 14:00 до 18:00 год.

29 липня 2021 року

Держава гарантує, що всі, хто отримав першу дозу вакцини проти COVID-19, отримають другу.

Як це зробити та як діяти, якщо виникли проблеми (вас не записали або не телефонують), – дивіться в інфографіці.

28 липня 2021 року

Сесія міської ради складається з пленарних засідань, а також засідань постійних депутатських комісій. Усі проекти рішень, що виносилися на розгляд 11 сесії міської ради, пройшли обговорення на засіданнях профільних постійних депутатських комісій, що відбулися з 19 по 22 липня.

23 липня відбулося пленарне засідання 11 чергової сесії міської ради 8 скликання. Вів сесію міський голова Віталій Колісніченко. Депутати розглянули 260 проектів рішень.

На початку засідання затвердили ряд питань з управління комунальним майном. Зокрема звернулися до Полтавського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України з ініціативою щодо передачі у власність Гребінківської громади об’єктів нерухомого майна по вулиці 1 Травня, 67 у м.Гребінка та внесли зміни та доповнення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності для передачі оренду без проведення аукціону.

28 липня 2021 року

Як вакцинуватись другою дозою людині, яка першу отримала разом з організованим колективом, а потім змінила роботу, дивіться в інфографіці.

Такий же алгоритм дій людей, які пропустили отримання другої дози вакцини разом зі своїм колективом, а в колективі не набирається достатньо людей для другого приїзду мобільної бригади.

Якщо в області змінився регіональний координатор, а роботодавець не має його контакту, йому потрібно звернутись до департаменту охорони здоров’я обласної чи Київської міської держадміністрацій.

26 липня 2021 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 9 по 15 серпня 2021 року (переглянути графік відключень).

26 липня 2021 року

Чи застосовують РРО фізичні особи, які здійснюють незалежну професійну діяльність?

Лубенський сектор організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Полтавській області звертає увагу платників податків, що відповідно до преамбули Закону України від 6 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі,громадського харчування та послуг» (в редакції Закону України від 2 грудня 2010 року № 2756-VI), дія Закону поширюється на усіх суб’єктів господарювання та їх господарські одиниці, які здійснюють розрахункові операції у готівковій та/або безготівковій формі. 

25 липня 2021 року

Шановні працівники сфери торгівлі!

 

Гребінківська міська рада щиро вітає вас з вашим професійним святом! 

Бажаємо бути завжди налаштованими на успіх, отримувати бажаний прибуток, легко і просто знаходити клієнтів, розвиватися і отримувати від роботи не тільки матеріальне, але і моральне задоволення. Зичимо привітних покупців, великих продажів і благополуччя у всьому. 

Нехай життя буде наповнене щасливими днями, веселими моментами, приємними подіями і постійною удачею, міцним здоров'ям, повагою і вдячністю оточуючих.

 

З повагою

міський голова                                                                           Віталій Колісніченко

 

24 липня 2021 року

До уваги жителів Лубенського району!

У вівторок, 27 липня, у приміщенні Лубенської районної державної адміністрації (м.Лубни, пл. ак. А.Бекетова, 19) відбудеться прийом громадян депутатом Верховної Ради України Анастасією Ляшенко.

Запис на прийом здійснювати за номером телефону 0(94) 964 92 14.

21 липня 2021 року

Хто може вакцинуватись в Україні?

- Усі охочі українці старші 18 років,

- іноземці, які мають посвідку на постійне проживання в Україні,

- особи, які подалися на статус біженця в Україні або вже отримали цей статус.

Ви можете записатися на вакцинацію до зручного для вас пункту щеплення чи центру масової вакцинації. Контакти та адреси центрів можна знайти на https://list.covid19.gov.ua/ та за номером контакт-центру МОЗ 0 800 60 20 19.

21 липня 2021 року

В липні 2021 року на засіданні комісії з питань розгляду заяв щодо призначення матеріальної допомоги розглянуто 25 заяв мешканців Гребінківської міської територіальної громади.

Комісія рекомендувала міському голові надати матеріальні допомоги на лікування відповідно до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської міської територіальної громади на суму 38 тис. 500 грн.

20 липня 2021 року

ВООЗ минулого тижня вже заявила про збільшення випадків захворювання в усьому світі і пов’язує це з поширенням штаму «Дельта», який значно легше передається, ніж інші штами.

Що варто знати про цей різновид вірусу COVID-19 та як від нього захиститися.

Вперше штам «Дельта» ідентифікували в грудні минулого року в Індії. А вже у липні його зафіксували в 111 країнах і за прогнозами ВООЗ за кілька місяців він стане домінуючим у світі.

Які особливості штаму «Дельта» COVID-19?

«Дельта» поширюється швидше за інші штами.

«Дельта» у 1,6 рази агресивніший, у 2,3 рази частіше призводить до госпіталізації, у 1,5 рази частіше – до реанімації.

20 липня 2021 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 2 по 8 серпня 2021 року (переглянути графік відключень).

20 липня 2021 року

Профорієнтаційна робота в ОНЛАЙНІ

Одним із пріоритетних напрямків роботи служби зайнятості є професійна орієнтація населення. Адресність і своєчасність профорієнтації допоможуть серйозно й виважено підійти до вибору професії. А вдалий вибір, як відомо,  дає змогу знайти роботу до душі.  

Під час дії карантину послуги Державної служби зайнятості стали більш  доступними для людей.

З урахуванням карантинних вимог прийом громадян районними, міськими, міськрайонними філіями Полтавського обласного центру зайнятості та Кременчуцьким міськрайонним центром зайнятості був обмежений. 

19 липня 2021 року

Усі вакцини — безпечні й ефективно формують імунітет. Щеплення — добровільні й безоплатні

Пункт щеплення працює в Гребінківському Центрі первинної медико-санітарної допомоги щодня з 9.00 до 16.00 крім суботи та неділі.

Проконсультуйтеся у свого сімейного лікаря та вакцинуйтеся.

Телефон для довідок +380 5359 97 4 17

Все про вакцинацію від COVID-19 в Україні https://vaccination.covid19.gov.ua/

16 липня 2021 року

З 1 липня у співпраці з Державною податковою службою України розпочалися інспекції Держпраці з метою виявлення роботодавців, що використовують незадекларовану працю, та стимулювання їх до переходу до формальних трудових відносин. Заходи відбуватимуться відповідно до Національного плану спільних дій щодо зниження рівня незадекларованої праці на 2021 рік.

Дізнайтеся більше про незадекларовану працю https://bit.ly/3xQhWkR.

15 липня 2021 року

Поступово Україна переходить на автоматичне формування е-лікарняних замість видачі паперових листків непрацездатності. Перехідна модель триватиме з червня по серпень цього року, однак уже зараз багато роботодавців почнуть працювати з електронною версією звичних лікарняних. Е-лікарняні, як і паперові, є підставою для надання працівникам допомоги по тимчасовій втраті працездатності, а також по вагітності та пологах.

Як відбувається проходження е-лікарняного на підприємстві для призначення матеріального забезпечення застрахованій особі?

• Якщо щодо страхового випадку працівника сформують електронний медичний висновок замість видачі паперового лікарняного, на його підставі автоматично сформується е-лікарняний.

13 липня 2021 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 26 липня по 1 серпня 2021 року (переглянути графік відключень).

7 липня 2021 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 19 по 25 липня 2021 року (переглянути графік відключень).

7 липня 2021 року

Амброзія полинолиста – карантинний вид бур’яну, який окрім засмічення сільськогосподарських угідь та суттєвого знищення їх урожайності, викликає алергічну реакцію у людини. Діапазон пристосування цієї рослини дуже великий, а людина своєю недбалістю та безгосподарністю створює найсприятливіші умови для інтенсивного її розповсюдження. Сходи амброзії з’являються в травні. Масове цвітіння спостерігається липні – вересні. Розмножується  амброзія насінням,  одна рослина формує близько 40 тис. насінин. Під час масового цвітіння амброзія полинолиста утворює мільярди пильцевих зерен, котрі піднімаються з потоком повітря і переносяться, особливо на відкритій місцевості, вітром до двох кілометрів, через що в населення, схильного до алергії, з'являється захворювання.

4 липня 2021 року

Вже стало доброю традицією щороку напередодні свята Івана Купала збиратися на галявині в селі Слободо-Петрівка, аби привітати його жителів  з Днем села. Цьогоріч ця традиція не стала винятком. Зібралися тут і місцеві жителі , і гості, і аматори сцени. Привітав присутніх перший заступник міського голови Володимир Зінченко, з вітальним словом до громади звернулася староста сіл Світлана Єфременко.

Ведучі свята нагадали присутнім часи різних епох, коли відбувалося становлення їхніх сіл, формувалися місцеві звичаї та традиції, а бурхливі події змінювали людей. Саме так міцнів їх дух, зростало прагнення до волі та мирної праці.

Привітали слободо-петрівці своїх довгожителів - Миколу Івановича Терещенка та Ольгу Сергіївну Гребінь.

4 липня 2021 року

Шановні працівники Національної поліції України!

 

Сердечно вітаю Вас з професійним святом – святом тих, хто щомиті пізнає ризик і небезпеку, хто попри будь-які негаразди, виконує свій важкий, але вкрай важливий для суспільства обов’язок – захист правопорядку, життя громадян та спокою нашої держави.

Завдяки відповідальному ставленню до службових обов’язків, вмінню долати труднощі та всебічній підтримці з боку суспільства працівники поліції з честю виконують поставлені завдання зі зміцнення законності та правопорядку в Україні.

На ваші плечі покладено виключно відповідальне і благородне завдання — служити суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, підтримання громадського порядку та безпеки.

З крупиць добра, сміливих вчинків, героїчних подвигів, ціною яких нерідко стає власне життя, українська поліція в умовах бурхливого сьогодення створює свій авторитет та престиж.

Нехай Ваша нелегка, але почесна справа озивається людською вдячністю. Щиро зичу Вам, Вашим рідним міцного здоров’я, Миру, щастя, добра, злагоди та натхнення у Вашій почесній праці в ім’я незалежної України.

 

З повагою

міський голова                                                                                               Віталій Колісніченко


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.291708 sec.)