19 квітня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 72
візитів сьогодні:
візитів всього: 171653
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 грудня 2023 року

Шановні жителі Гребінківської громади!

Щиро вітаю вас з прийдешнім Новим роком!

2023 рік, як і попередній, став роком безлічі викликів, але ми гідно долаємо всі випробування.

Різдвяно-новорічні свята зустрічаємо із гордістю та шаною до наших Героїв – захисників і захисниць, кожного українця, який наближає довгоочікувану, спільну мрію. Мрію про Перемогу України!

У прийдешньому Новому році бажаю Вам добробуту та затишку у Ваших оселях, миру та здоров’я!

Нехай усі невдачі та труднощі стануть лиш спогадом минулого. А новий 2024 рік принесе щастя та удачу, а вашим серцям - яскравий вогонь любові та добра.

Впевнений, що майбутній рік буде періодом реалізації всього задуманого та запланованого. І головне - здійсниться найзаповітніше бажання кожного з нас – Перемога України!

Щиро вдячний усім жителям громади, які у такий непростий час знаходять можливість, аби допомогти нашим Воїнам боронити Україну.

Все буде Україна!

З прийдешнім Новим роком!

 

Міський голова                                                            Віталій Колісніченко

29 грудня 2023 року

Повідомляємо, що відповідно до рішення виконавчого комітету Гребінківської міської ради від 27.11.2023 № 217 «Про проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів» оголошено конкурс на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів у межах Гребінківської міської території громади та затверджена конкурсна документація. Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій – 16.01.2024 о 14.00 годині.

Просимо зацікавлених суб’єктів господарювання взяти участь у конкурсі.

                          

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради

29 грудня 2023 року

З 1 січня 2024 відповідно до Закону України “Про Державний бюджет України на 2024 рік” мінімальна заробітна плата зростає до 7100 грн. а з 1 квітня 2024 року до 8000 грн. Зазначене підвищення позначиться перш за все на витратах фізичних осіб-підприємців, адже від мінімальної заробітної плати залежить єдиний внесок, який нараховується щомісячно за ставкою 22% від “мінімалки” і сплачується підприємцями. Саме цій категорії платників слід врахувати, що з 1 січня 2024 мінімальний страховий внесок становитиме 1562 грн (7100 х 22%), а з 1 квітня 2024 року -1760 грн. (8000x22%). Максимальна база для нарахування єдиного внеску досягне 106500 грн. з 1 січня та 120000 грн. з 1 квітня 2024 року. 

27 грудня 2023 року

Останнім часом зростає кількість випадків отруєння людей чадним газом, не пов’язаних із виникненням пожеж.

Протягом 2023 року на території Полтавської області було зареєстровано 14 випадків отруєння людей чадним газом, внаслідок яких загинуло 2 особи та отримали отруєння 17 осіб (у тому числі 2 дітей). Як свідчить практика, основними причинами отруєння чадним газом є: порушення правил влаштування та експлуатації пічного опалення, газових приладів, електричних генераторів, несправність систем димовидалення та вентиляції. Особливо від отруєння чадним газом потерпають діти, чий організм є більш уразливим до його дії.

27 грудня 2023 року

Тепер кожен, хто вже отримав житловий сертифікат, через застосунок Дія може забронювати кошти для купівлі будинку або квартири. Що значить «забронювати кошти»? Це необхідно, щоб система знала, що ви плануєте здійснити покупку житла. Протягом 5 робочих днів надійде підтвердження в застосунку Дія про те, що кошти заброньовані. Після цього у вас є 30 днів, щоб оформити угоду купівлі-продажу нового житла. Якщо ви не встигнете за цей час – потрібно буде повторно подавати заяву на бронювання коштів у Дії.

26 грудня 2023 року

Шановні жителі Гребінківської громади!

На виконання вимог ЗУ «Про управління побутовими відходами», який набрав чинності 09 липня 2023 року, у Гребінківській міській територіальній громаді запроваджується роздільне збирання побутових відходів.

26.12.2023 року у м. Гребінка на перших семи спеціально підготовлених майданчиках, комунальним підприємством «Екосервіс-2022» будуть встановлені два види пластикових контейнерів, а саме:...

25 грудня 2023 року

Днями стало відомо про загибель нашого земляка, жителя села Овсюки Демченка Віктора Миколайовича, який з вересня цього року вважався зниклим безвісти.

Родина Віктора з надією чекала, що він повернеться. Кожен день болів невідомістю. Але дива не сталося…

Віктор Демченко народився 30 квітня 1978 року в селі Лисиче Славутського району Хмельницької області. 1984 року переїхав з батьками в село Покровщина Гребінківського району, а згодом – в село Овсюки. У 1985 році пішов до 1 класу Овсюківської школи. У 1993 році закінчив 9 класів, навчався в Гребінківській автошколі. До армії працював водієм у місцевому колгоспі СТОВ «Україна». У 1996 році був призваний на строкову службу. Після повернення одружився. До мобілізації працював в охоронній службі «Баришівська зернова компанія».

25 грудня 2023 року

Шановні жителі Гребінківської громади!

Приміть щирі вітання із найвеличнішим релігійним святом – Різдвом Христовим!

Ось уже майже два роки, як українці не зможуть відсвяткувати Різдво як зазвичай: війна розкидала родини, наші воїни зустрічають свято в окопах, а не за святковим столом. Всі віруючі українці на Різдво будуть молитися про ПЕРЕМОГУ України. То ж нехай усі молитви, що пролунають сьогодні, будуть почутими, а цьогорічне Різдво принесе нашій країні мир та спокій, знищить все зло і наповнить наше життя світлом, теплом, радістю та благополуччям.

Ми щодня кожен на своєму місці наближаємо Перемогу. Як військові, так і цивільні, маємо одну спільну мету – вигнати ворога з наших земель, захистити наші традиції, нашу віру, нашу ідентичність.

Нехай світло різдвяної зорі благословить наш тяжкий шлях до Перемоги. Стане орієнтиром та надією для тих, хто зустрічає Різдво далеко від рідних. Зігріє серця й освітить шлях кожного в найтемніші ночі.

Христос народився! Славімо Його!

 

Міський голова                                                                               Віталій Колісніченко

25 грудня 2023 року

Полтавщина разом з іншими областями країни допомагає відновлювати регіон у межах національної ініціативи «Пліч-о-пліч».

Про це розповів начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін під час пресконференції в офіційному медіацентрі Полтавщини.

«Бригади робітників замінюють дахи, двері та вікна. Загалом із початку робіт відбудували 160 домогосподарств, у яких проживає близько 400 людей», – повідомив Філіп Пронін.

За його словами, до відновлення деокупованих територій Херсонської області долучилися та надали фінансову підтримку область і кілька громади регіону. Нині спрямовано 67 млн грн.

22 грудня 2023 року

Шановні працівники Гребінківської дільниці АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня енергетика.

І в мирний час важко переоцінити значення роботи вашої галузі для повноцінного забезпечення потреб громади.

А зараз, коли ворог навмисно і підступно руйнує енергетичну інфраструктуру України, і поготів. Ціною неймовірних зусиль, часто ризикуючи власним життям, наші енергетики лагодять пошкоджені об’єкти і мережі, щоб якнайшвидше відновити електропостачання у наші домівки та установам і підприємствам.

Ваша робота сьогодні – це справді другий фронт – енергетичний. Тож безмежне спасибі вам усім за відповідальність, професіоналізм, за самопожертву, а найперше за те, що попри всі зусилля ворога наша енергосистема продовжує працювати.

У день вашого професійного свята зичу вам міцного здоров’я, наснаги та терпіння у нелегкій праці. Нехай слова вдячності від ваших споживачів, коли ви повертаєте світло у наші оселі, надихають вас на подальшу роботу, яка усім нам так потрібна. Миру, добра і Перемоги нам усім!

 

З повагою

міський голова                                                                        Віталій КОЛІСНІЧЕНКО

21 грудня 2023 року

На платформі Дія.Освіта доступні освітні серіали для чинних, майбутніх військовослужбовців та їхніх родин. Нові освітні серіали дають військовослужбовцям та їхнім близьким відповіді на поширені запитання та є джерелом прикладних порад. Про що серіали?

- Юридична та психологічна допомога громадянам.

- Корисна інформація військовослужбовцям.

- Ключові аспекти готовності до бойових дій.

- Стабілізація в кризових та екстремальних умовах.

- Процес повернення до цивільного життя.

21 грудня 2023 року

Державна служба зайнятості впроваджує експериментальний проект з організації безкоштовного професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної освіти Державної служби зайнятості.

  В рамках проекту його учасники можуть безкоштовно пройти навчання за обраною робітничою професією або освітньою програмою, отримати компенсацію витрат на проїзд до місця навчання, проживання, медичний огляд, індивідуальний супровід під час навчання. Професійне навчання здійснюється за різними формами (очною, денною, вечірньою, дистанційною) для зручності здобувачів освіти.

Державний навчальний заклад «Полтавський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості» пропонує навчання за 13 ліцензованими професіями та 73 освітніми програмами. Інформацію про проект можна подивитися на сайті Державного центру зайнятості https://www.dcz.gov.ua у вкладці «Навчання».

20 грудня 2023 року

Працівниками управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Полтавській області постійно здійснюється моніторинг діяльності суб’єктів господарювання сфери торгівлі та громадського харчування. Зокрема систематично аналізується інформація про розрахункові операції, яка надходить по дротових або бездротових каналах зв’язку до контролюючого органу від класичних та програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Так, у грудні 2023 року під час проведення контрольно – перевірочних заходів, у тому числі в рамках розгляду звернень громадян, отриманих через сервіс ДПС «StopViolationBot», працівниками відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту податкової служби області, проведено фактичну перевірку закладу ресторанного господарства у м. Полтаві.

20 грудня 2023 року

Проведення запланованих робіт у мережах АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО», через які можливі тимчасові перерви в електропостачанні споживачів, перенесено на інший термін, про що буде повідомлено додатково.

19 грудня 2023 року

Наші мужні воїни роблять задля захисту рідної землі неймовірне - і не лише стримують успішно армію найбільшої за територією у світі держави, а й витісняють російських окупантів із територій України, захоплених ними раніше. А ми прагнемо бути надійним тилом для наших захисників та продовжуємо робити все, що нам під силу.

Напередодні різдвяних свят особливо важливим для кожного з нас є відчуття домашнього затишку та тепла, якого так не вистачає нашим захисникам. Сьогодні відвідали воїнів-земляків на Донецькому напрямку, які захищають Україну в складі 71-ої окремої єгерської бригади, 72-ої окремої механізованої бригади, 26-ої артилерійської бригади та 23-ого окремого стрілецького батальйону. Передали від гребінківців ліки, окопні свічки, газові балони, термогрілки, плівку, продукти харчування, а ще ласощі, з душевним теплом приготовані працівниками Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. №4 та філії Гребінківська ЗОШ І-ІІ ст.№1. А щоб воїни відчули справжнє українське Різдво учні передали ялинку з цукерок та миколайчики.

16 грудня 2023 року

У зв'язку із проведенням робіт у мережах АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» можливі тимчасові перерви в електропостачанні споживачів. Дата, орієнтовний час початку та закінчення перерви вказані у таблиці: переглянути

15 грудня 2023 року

Шановні судді та працівники суду Гребінківської громади!

Прийміть щирі вітання з професійним святом!

Кожному працівнику суду нині доводиться працювати у нелегкі часи, в умовах повномасштабної війни. Водночас, незважаючи на всі труднощі, ви демонструєте беззастережне служіння закону і щоденну стійкість. Ваша праця має ключове значення для захисту прав людини і розбудови України як суверенної, демократичної та правової держави, в якій панує правовладдя.

Миру вам! Невичерпного натхнення, успіхів в усіх починаннях, здійснення творчих задумів та досягнення поставлених цілей на професійній ниві високого служіння Правосуддю, Справедливості, Закону, а головне – Людині, захисту її прав і свобод.

Нехай і надалі усвідомлення важливості справи надихає вас на нові здобутки на шляху служіння суспільству і державі!

Здоров'я, терпіння та витримки у вашій відповідальній справі.

Зі святом!

 

Зі щирою повагою та найкращими побажаннями

міський голова                                                                                                            Віталій Колісніченко

14 грудня 2023 року

Сьогодні, 14 грудня, вся Україна вшановує героїв-учасників ліквідації наслідків техногенної катастрофи на Чорнобильській атомній електростанції, що сталася у 1986 році. Ця дата була обрана не випадково. 37 років тому у цей день відбулася подія, яка поклала початок утихомирення прихованої небезпеки. Був зданий в експлуатацію об’єкт «Укриття» – саркофаг, котрий забезпечив зберігання радіоактивних відходів на аварійному, четвертому, реакторі Чорнобильської АЕС.

Міський голова Віталій Колісніченко, керівництво міської ради, представники громадської організації «Інвалідів та ветеранів союз чорнобильців Гребінківщини» долучилися до вшанування учасників ліквідації наслідків техногенної катастрофи на Чорнобильській атомній електростанції та поклали квіти до меморіального знаку загиблим землякам-чорнобильцям «Тим, хто врятував світ».

13 грудня 2023 року

Фонд Східна Європа у співпраці з Міністерством молоді та спорту України розробили курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності». Він абсолютно безкоштовний і уже доступний на Освітній онлайн-платформі Зрозуміло! Ведучою курсу стала Марічка Падалко, а експертами й експертками – науковці й науковиці Українського інституту національної пам’яті та Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Цей курс спрямований на формування української національної та громадянської ідентичності, підвищення рівня знань про історію боротьби за незалежність України, волонтерські рухи, поглиблення знань з новітньої історії України – її європейський вибір.

13 грудня 2023 року

Гребінківська міська рада за сприяння проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей», що виконується за підтримки USAID «ГОВЕРЛА» продовжує роботу над оновленням Стратегії розвитку Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року.

Найважливішим етапом розробки Стратегії є пропозиції з боку представників громади (юридичних та фізичних осіб) ідей проєктів, які дозволять сформувати операційну частину Стратегії. Робочою групою з оновлення Стратегії буде проведено аналіз та відбір ідей проєктів, їх та ранжування за пріоритетами.

9 грудня 2023 року

Обов’язком кожного з нас є підтримка та допомога армії. Лише працюючи разом, на фронті чи у тилу, ми зможемо досягти Перемоги.

Гребінківська громада і далі працює над тим, щоб у наших військових було все необхідне. Цього разу виконали замовлення та за кошти, зібрані на благодійних заходах, закупили і відправили нашим землякам на фронт: плитоноску, ланцюги для бензопили; для двох бойових автомобілів, які здійснюють бойові завдання на Херсонському напрямку – оливу, фільтри масляні, паливні та повітряні; закуплено та відправлено генератор для бойового підрозділу, в якому воює наш земляк на Донецькому напрямку. Крім того перераховані та передані готівкові кошти для придбання військовими бронежилета, каски, зенітно-пошукового прожектора, тепловізора, активних навушників, антидронової рушниці, зимового одягу та ремонту автомобілів, які виконують бойові завдання.

Об’єднуємо зусилля та згуртовуємось заради Перемоги!

7 грудня 2023 року

Шановні працівники, депутати міської ради, члени виконкому та ветерани органів місцевого самоврядування!

Сердечно вітаю вас із державним святом – Днем місцевого самоврядування!

Гребінківська громада – територія нашої спільної відповідальності. Немає більш почесної професії, ніж служити людям, серед яких живеш. Це свято всіх тих, хто щиро прагне зробити своє рідне місто, село, а загалом громаду гарною і найкращою.

Нам випало працювати у складні, але доленосні часи. Після початку повномасштабної війни громади стали незламним тилом України. Місцеве самоврядування зуміло об’єднатися, скоординуватися та оперативно приймати рішення для підтримки своїх громад.

Разом з вами ми зробили можливим те, щоб у цей важкий час Гребінківська громада була затишною і спокійною. Щоби вона була надійним тилом для всіх наших захисників.

Дякую вам, шановні колеги, за сумлінну працю. Завдяки вашій самовідданості, професіоналізму та готовності до співпраці втілюються в життя всі плани, задуми та сподівання.

Тож бажаю всім, хто працює на користь громади, відстоює її інтереси та щиро вболіває за її майбутнє міцного здоров’я, мирного українського неба, добробуту, родинного затишку, натхнення, наполегливості та єдності задля досягнення спільної мети – успішної розбудови Гребінківської міської територіальної громади.

 

З повагою

міський голова                                                                                        Віталій Колісніченко

6 грудня 2023 року

6 грудня у залі міського будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України та Дня волонтера.

Перший заступник міського голови Володимир Зінченко привітав усіх, хто нині боронить нашу державу і націю від знищення російськими окупантами, привітав усіх волонтерів Гребінківщини, і всіх, хто допомагає нашим Збройним силам. Адже лише об’єднані і згуртовані ми здолаємо ворога, переможемо цю біду, звільнимо нашу землю від окупантів. Грамотами і квітами нагородили лише маленьку частину тих, хто кожного дня долучається і організовує волонтерські збори, хто боронить державу на бойовому посту. Серед них – Олег Єлісєєв військовий, який через поранення зараз не може нести службу, але не перестає допомагати бойовим побратимам.

6 грудня 2023 року

За майже два роки повномасштабного вторгнення рф не минуло й дня, щоб ми не вклонялися низько тим, хто мужньо став на захист Батьківщини та світу від російського тероризму.

Україна пишається вами й довіряє безмежно. Довіряє як собі, адже українське військо – це наші побратими й посестри, сини й доньки, батьки й матері, друзі, колеги… Це сила нас, яка, заново відродившись в умовах війни, проходить горнило випробувань, міцніє, набуває безцінного бойового досвіду й упевненості та ламає загарбницькі плани агресора! Низький уклін кожному й кожній, хто боронить наш крихкий спокій своєю кров’ю, потом, втраченим здоров’ям, життям, стражданнями й сльозами своїх родин і неймовірною жертовністю!

Наша армія нездоланна, бо це армія свободи й національної честі! Наша армія – це армія відважних, сміливих людей. Уся нація з болем у серці сприймає кожну звістку про загибель українських Героїв. Вічна шана і пам’ять тим, хто загинув у бою за незалежність Батьківщини.

Доземна вдячність нашим Збройним Силам! Нехай кулі минають, а любов до України додає сил у боротьбі!

Слава вам, українські воїни, і слава Україні! Тримаємо тил і тримаємо стрій!

5 грудня 2023 року

Волонтер у перекладі з англійської мови означає добровільний помічник. Це не робота, а справжнє покликання. В умовах воєнного часу поняття «волонтер» для України набуло надзвичайно важливого значення, адже це – тисячі людей, які забезпечують надійний тил нашій армії та підтримку вимушеним переселенцям.

Висловлюємо слова щирої вдячності волонтерам Гребінківської громади та добровольцям Гребінківської добровольчої сотні - усім, хто знайшов у собі силу, відвагу та доброту здійснювати добрі справи, не вимагаючи нічого натомість. Ваші палкі серця зігрівають людські душі та роблять цей світ кращим!

Дякуємо всім, хто допомагає нашій країні, за вашу працю, сміливість та здатність вчасно прийти на допомогу!

Бажаємо усім вам невичерпної енергії, впевненості, наснаги у нелегкій, але дуже потрібній роботі!

Разом до перемоги!

 

З повагою

міський голова                                                              Віталій Колісніченко

5 грудня 2023 року

На виконання Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізації топонімів», який зобов’язує в термін до 27 січня 2024 року здійснити перейменування назв вулиць та провулків, повязаних з країною-агресоркою, в селі Оржиця з 05 грудня 2023 року по 15 грудня 2023 року проводиться громадське обговорення нової назви зазначеної вище вулиці, рекомендованої Полтавським офісом Українського інституту національної пам’яті (УІНП) та членами робочої групи з виконання вимог чинного законодавства щодо декомунізації та деколонізації топонімії, засудження і заборони пропаганди російської імперської політики в Україні при постійній депутатській комісії міської ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та засобів масової інформації.

5 грудня 2023 року

Державна податкова служба України звертає увагу платників податків, які обрали спрощену систему оподаткування, що, починаючи із 01.01.2022, втратили чинність норми Податкового кодексу України, які дозволяли не застосовувати реєстратори розрахункових операцій або програмні реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО). З огляду на це платники податків (крім першої групи) при здійсненні розрахунків у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО на загальних підставах.

Впровадження фіскалізації розрахунків для платників є не лише зручним інструментом для обліку отриманих доходів, а й надає їм можливість підтвердити бажання працювати відкрито та чесно. Зазначене є надзвичайно важливим у відносинах України із закордонними партнерами та є запорукою успішності євроінтеграційних процесів в Україні.

5 грудня 2023 року

У період з 29 листопада по 02 грудня 2023 року  представники Гребінківської міської ради та КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» провели зустрічі з мешканцями дванадцяти найбільших багатоквартирних будинків м. Гребінка, за адресами: Незалежності 1/1; 3; 4; 8А; 9А; 11А; 14; 17; 18, Миру 33, Героїв України 8А, Магістральна, 124  з приводу запровадження у Гребінківській територіальній громаді роздільної системи збирання побутових відходів та призначення управителя багатоквартирного будинку.

У зв’язку з тим, що мешканці зазначених багатоквартирних будинків не визначилися із формою управління своїх будинків, виконавчим комітетом Гребінківської міської ради було оголошено та проведено конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

4 грудня 2023 року

В Україні активно впроваджується національна програма з популяризації англійської як мови міжнародного спілкування Future Perfect, створена за ініціативою Президента України. Мовна програма допоможе розширити застосування англійської мови в публічних сферах суспільного життя, стимулювати вивчення мови для кожної з груп – освітян, держслужбовців, підприємців, громадян та органів місцевого самоврядування.

Future Perfect складається з продуктів та сервісів, які допоможуть вивчити англійську в зручному і доступному форматі. Перші з них – платформа Empower та платформа для вивчення мов Promova.

2 грудня 2023 року

2 грудня минає рік, як громада і країна втратила свого Героя-захисника, нашого земляка Бондарєва Олександра Михайловича, що проживав у с.Кулажинці.

Був мобілізований 30 липня 2022 року до механізованого відділення механізованого взводу механізованого батальйону військової частини А0693 на посаду механік-водій. Мав звання солдат.

Загинув 02 грудня 2022 року в бою за Україну. Донецька область, Бахмутський район населений пункт Верхньокам’янське. Похований с.Загоричі Броварський р-н Київська обл.

Міський голова Віталій Колісніченко разом з посадовими особами міської ради вшанували пам’ять Героя Олександра Бондарєва, поклавши квіти на Алеї пам’яті.

Вічна слава Героям!


Анонси подій
16 квітня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 406  від 16 квітня 2024 року, 30 квітня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 42-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально
16 квітня 2024 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

16 квітня 2024 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

Тарифи з 01.05.2024 року КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» на управління та обслуговування багатоквартирних будинків у м. Гребінка...

Для ознайомлення пропонуються проект Стратегії розвитку Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року, проект Плану реалізації стратегії, Профіль територіальної громади та документи щодо стратегічної екологічної оцінки...

Графік зустрічей представників Гребінківської міської ради та КП «КПП Гребінківський» з мешканцями багатоквартирних будинків м. Гребінка з приводу призначення управителя багатоквартирного будинку, його тарифу за надання послуг та запровадження роздільної системи збирання побутових відходів.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.401137 sec.)