20 квітня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні:
візитів всього: 171666
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
28 липня 2022 року

Нещодавно, 27 липня 2022 року на території Гребінківської міської територіальної громади представники благодійного фонду «КАРІТАС ПОЛТАВА» провели реєстрацію на програму виплати грошової допомоги для внутрішньо переміщених осіб вразливих категорій населення: люди з інвалідністю, самотні люди похилого віку (понад 60 років), багатодітні сім’ї (3 дитини і більше), одинокі батьки/опікуни, вагітні та матері дітей до 2-х років, важкохворі, тощо.

Благодійна організація “Благодійний фонд «Карітас Полтава» тісно співпрацює з Полтавською обласною радою, з якою підписано Меморандум про співпрацю.

Із самого початку війни благодійний фонд «Карітас Полтава» спрямував свої зусилля на підтримку внутрішньо переміщених осіб. Фонд здійснює різноманітну підтримку внутрішньо перемішених осіб і в першу чергу це фінансова підтримка для вразливих категорій внутрішньо переміщених осіб з розрахунку 6660 грн. на одну особу (2220 грн. виплачуються щомісячно протягом 3-х місяців)

Це є важливою підтримкою для людей, які знайшли прихисток у нашій громаді.

У такий нелегкий для України час головне - це підтримка один одного і єдність. Разом ми сила! Перемога за нами!

28 липня 2022 року

28 липня 2022 року вперше в Україні відзначається День Української Державності. Українська державність означає тисячолітню історію багатомільйонного народу, десятків поколінь зі своєю рідною мовою, звичаями, традиціями, культурою, своїм військом, церквою і зі своїми героями.

28 липня 2022 року

Шановні мешканці Гребінківської громади!

 

Сьогодні ми вперше відзначаємо День Української Державності. Відзначаємо в дуже складний час, коли триває повномасштабне воєнне російське вторгнення.

155 днів ворог підступно, порушуючи всі правила ведення війни, масово чинить воєнні злочини, атакує мирне населення, а також веде активну інформаційну війну та застосовує пропаганду. Пропаганду про те, що Україна – це недокраїна, а українська нація не заслуговує на свою незалежну і суверенну державу і не може існувати без так званого «братнього народу».

Проте тисячолітній спадок державності, який Україна успадкувала від різних періодів своєї історії допомагає нам триматися і давати відсіч агресору.

Від Русі ми успадкували:

цивілізаційний вибір, який визначився із прийняттям християнства у 988 році;

тризуб, родовий знак Рюриковичів, що став державним гербом сучасної України;

Київ – столицю, політичний і культурний центр українських земель упродовж понад тисячу років;

гривню – назву грошової одиниці;

назву Україна, що вперше згадується в Іпатіївському літописі у 1187 році.

Від Галицько-Волинської держави:

синьо-жовті барви національного прапора, що походять від кольорової гами герба Галицько-Волинського князівства;

утвердження європейського вектора розвитку.

Від Великого Князівства Литовського:

європейську традицію міського самоврядування – магдебурзьке право;

Пересопницьке Євангеліє – видатну рукописну пам’ятку, на якій складають присягу президенти України.

Від козацької доби:

республіканські традиції народовладдя;

військові традиції, які лягли в основу збройних сил Української Народної Республіки та пізнішого українського визвольного руху;

одну із перших європейських конституцій нового часу, укладену Пилипом Орликом 1710 року.

Від української державності початку ХХ століття:

демократичні засади державного будівництва;

перший парламент, у який розвинулася Центральна Рада, створена у березні 1917 року;

перший уряд, яким став Генеральний Секретаріат Центральної Ради з червня 1917-го;

державні символи: герб, прапор, гімн “Ще не вмерла Україна”;

соборність – об’єднання українських земель в єдиній незалежній державі.

Від Української Радянської Соціалістичної Республіки:

статус засновника Організації об'єднаних націй;

адміністративно-територіальний устрій.

Тож, дивлячись на наш багатий тисячолітній спадок можна впевнено сказати: Україна була, є і буде! Війна не зламала Україну й не зламає. Разом ми переможемо!

З Днем Української Державності! Бажаю всім нам мирного неба, міцного здоров’я, благополуччя і добра.

Слава Україні!

 

Міський голова                                                                                 Віталій Колісніченко

28 липня 2022 року

День встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року № 423 з метою утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення, яке корінням сягає часів заснування міста Києва та розквітло за князювання Володимира Великого.

27 липня 2022 року

За кошти, зібрані під час благодійних заходів в громаді на підтримку Збройних Сил України, для земляків, які боронять Україну, придбано автомобільні шини для здійснення службово-бойових завдань на суму 12560 грн.

Загальна сума використаних коштів 97044 грн.

Наша допомога – це часточка нашої Перемоги!

26 липня 2022 року

Благодійний фонд «Карітас Полтава» запрошує внутрішньо переміщених осіб, із числа вразливих категорій, які зареєструвались на території Гребінківської міської територіальної громади після 24.02.2022 року, на прийом до представників Благодійного Фонду «Карітас Полтава» 27 липня 2022 року з 9.00 за адресою м.Гребінка, вул. Євгена Гребінки, 13 (приміщення Гребінківського міського Будинку культури) для оформлення разової фінансової допомоги з розрахунку 2220 грн на одну особу на три місяці на банківський рахунок – тобто 6660 грн. на особу.

Допомога спрямована на підтримку найбільш вразливих категорій:

  • Люди з інвалідністю;
  • Самотні люди похилого віку (понад 60 років);
  • Багатодітні сім’ї (3 дитини і більше);
  • Одинокі батьки / опікуни (проживають разом з дітьми);
  • Вагітні жінки та матері дітей до 2-х років;
  • Важкохворі;
  • Особи, що втратили джерело доходу, гостра потреба фінансової підтримки

Грошова допомога надається лише тим, хто не отримує фінансову допомогу від інших міжнародних організацій.

Для отримання фінансової допомоги при собі мати :

  • Документи, що посвідчують особу (паспорт, код)
  • Довідку ВПО
  • Реквізити банківського рахунку (IBAN)
  • Документ, який підтверджує категорію вразливості (пенсійне посвідчення, посвідчення багатодітної сім’ї, довідка ЛКК або лікувального закладу про наявність хвороби, свідоцтво про народження дитини/дітей, довідка з центру зайнятості/документ про звільнення тощо)

 

Якщо у Вас виникли запитання, просимо телефонувати на гарячу лінію за тел.:0 800336734 

25 липня 2022 року

Кабінетом міністрів України прийнято Постанову від 21 червня 2022 р. № 738 «Деякі питання надання грантів бізнесу», якою передбачено надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, коштів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства та тепличного господарства. Детальніше:

Постанова

Порядок надання

Грантова програма від Ощадбанку

19 липня 2022 року

У грудні 2012 року набули чинності зміни до Закону №2899–IV щодо розширення переліку місць, де заборонено вживати тютюнові вироби. Зміни до законодавства призвели до значного скорочення вживання тютюну в наступні роки, а також зменшення кількості випадків, коли люди піддаються впливу вторинного тютюнового диму.

Сучасним викликом є куріння е-сигарет і кальянів попри законодавчу заборону їх вживання, а також агресивне пропагування тютюновою індустрією повернення вживання тютюну в громадські приміщення завдяки електронним пристроям для куріння.

Доведено, що безпечного куріння не існує. Це – аксіома. А переважна більшість пасивних курців змушені дихати тютюновим димом та вторинними аерозолями проти своєї волі.

18 липня 2022 року

Війна спровокувала підвищення рівня стресу серед українців. А це призводить до ризикованої поведінки, у тому числі збільшення споживання тютюну. І в контексті цього доречно нагадати про ризики пасивного куріння та вдихання вторинних аерозолів. Згідно з даними ВООЗ, глобальна тютюнова епідемія щороку вбиває понад 1 мільйон людей у світі та близько 13 000 українців, які не є курцями та помирають через хвороби, спричинені вторинним тютюновим димом.

Чи відомо вам, що 85% тютюнового диму неможливо відчути на запах та побачити? А чи знаєте ви, що навіть якщо провітрити накурене приміщення, то небезпечні сполуки нікуди не зникають? Вони осідають на меблях і стінах і все ще мають токсичний вплив на здоров?я людей. А вдихання вторинного тютюнового диму є особливо небезпечним для дітей і може спричинити астму, бронхіт, пневмонію чи хвороби серця.

18 липня 2022 року

У зв'язку із проведенням робіт у мережах АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» можливі тимчасові перерви в електропостачанні споживачів. Дата, орієнтовний час початку та закінчення перерви вказані у таблиці.

15 липня 2022 року

14 липня 2022 року Гребінківська міська територіальна громада отримала для внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території громади продуктові набори від World Central Kitchen.

Частина продуктових наборів передано на старостинські округи для внутрішньо переміщених осіб, які проживають у сільській місцевості. Решту - отримали ВПО, які проживають у місті Гребінка.

World Central Kitchen - гуманітарна організація заснована іспансько-американським шеф-кухарем Хосе Андерсом. Із самого початку повномасштабної війни World Central Kitchen готувала їжу та надавала гуманітарну допомогу для українців.

Висловлюємо щиру вдячність всій команді World Central Kitchen за надання допомоги та підтримку людей, які змушені були покинути свої домівки.

15 липня 2022 року

Уряд запускає проєкт єРобота. Відсьогодні на порталі Дія можна подати заявку на отримання гранту від держави на розвиток бізнесу. 

Ці гроші дозволять кожному, хто має бажання, навички та план, запустити власну справу або розширити свій бізнес, а також розпочати нову кар’єру. За них можна буде придбати обладнання, закупити сировину або оплатити оренду приміщення. 

14 липня 2022 року

Жнива завжди були підсумком роботи селян і вимагали високого рівня організації та відповідальності. Крім турбот, пов’язаних з підготовкою жнивного інвентарю працівникам агропідприємств потрібно захищати врожай від стихійних лих та пожеж.

Кожен керівник агропідприємства особисто відповідає за забезпечення належного рівня пожежної безпеки зернозбиральної техніки, об’єктів зберігання та переробки сільгосппродукції. 

14 липня 2022 року

За кошти зібрані на благодійному ярмарку «Разом до Перемоги», який проходив 19 червня 2022 року придбано далекомір для наших військових земляків, які перебувають на передових позиціях фронту.

Ціна приладу 22 636 грн.

Також придбано набір інструментів – ціна 3 400 грн.

Далекомір та інструменти передано до військових частин, які знаходяться в зоні ведення бойових дій.

12 липня 2022 року

Повномасштабна війна тільки збільшила цінність кохання та страх його втратити. Для всіх, хто зараз гостро проживає відчуття моменту «тут і зараз» та бажання це узаконити, — держпідбірка нижче.

Шлюб

· Державна реєстрація шлюбу

· Повторна видача свідоцтва про державну реєстрацію актів цивільного стану

12 липня 2022 року

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які проживають в м.Гребінка, та які набули статус, починаючи з 24 лютого 2022р.

Запрошуємо усіх Вас отримати продуктові набори від наших добрих друзів - організації World Central Kitchen. Кожна родина має право отримати продуктовий набір ( вагою ~12 кг) , якщо родина більше 4-х осіб - видається два продуктових набори.

Дата:14.07.2022р.

Година: 17.00

Адреса: м.Гребінка, вул.Євгена Гребінки буд. 13 (Гребінківський міський будинок культури)

Внутрішньо переміщені особи, які зареєстровані в старостинських округах Гребінківської міської ТГ отримають продуктові набори з 15.07.2022р. в приміщеннях старостатів з 9.00. Для цього прохання уточнити вашу реєстрацію в старостатах.

При собі мати оригінали паспортів, свідоцтв про народження, довідок ВПО.

ПРИМІТКА: З метою уникнення черг та для швидкої видачі продуктових наборів розпочнеться попередня реєстрація внутрішньо переміщених осіб 14.07.2022р. о 15.00, в Гребінківському міському будинку культури, де внутрішньо переміщені особи отримають талони на продуктові набори.

11 липня 2022 року

З 1 травня 2022 року до реєстру клієнтів ГК «Нафтогаз України» включено 8,8 млн українських домогосподарств. Нові клієнти будуть отримувати послуги за однією з найвигідніших цін на ринку – 7,96 грн/куб. м (з ПДВ, без вартості транспортування).

ГК «Нафтогаз України» відповідає на найпоширеніші запитання від клієнтів...

8 липня 2022 року

До відома платників податків!

На сьогодні перед громадами постало дуже багато викликів й питання встановлення місцевих податків і зборів є важливим, політично-економічним рішенням, яке напряму впливатиме на можливості громади виконувати свої функції і завдання.

Пп. 12.3.3. п 12.3 ст. 12 Податкового кодексу України визначено, що якщо в рішенні про встановлення місцевих податків та/або зборів, а також податкових пільг з їх сплати не визначено термін його дії, таке рішення є чинним до прийняття нового рішення.

 

4 липня 2022 року

Шановні працівники Національної поліції України!

 

Сердечно вітаю Вас з професійним святом – святом тих, хто щомиті пізнає ризик і небезпеку, хто попри будь-які негаразди, виконує свій важкий, але вкрай важливий для суспільства обов’язок – захист правопорядку, життя громадян та спокою нашої держави.

Завдяки відповідальному ставленню до службових обов’язків, вмінню долати труднощі та всебічній підтримці з боку суспільства працівники поліції з честю виконують поставлені завдання зі зміцнення законності та правопорядку в Україні.

На ваші плечі покладено виключно відповідальне і благородне завдання — служити суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, підтримання громадського порядку та безпеки.

З крупиць добра, сміливих вчинків, героїчних подвигів, ціною яких нерідко стає власне життя, українська поліція в умовах бурхливого сьогодення створює свій авторитет та престиж.

Нехай Ваша нелегка, але почесна справа озивається людською вдячністю. Щиро зичу Вам, Вашим рідним міцного здоров’я, Миру, щастя, добра, злагоди та натхнення у Вашій почесній праці в ім’я незалежної України.

 

З повагою

міський голова                                                                                 Віталій Колісніченко

1 липня 2022 року

1 липня 2014 року тяжка трагічна звістка прийшла у родину Лукашів… Звістка про загибель їхнього сина, батька, чоловіка, брата Євгенія, який був мобілізований для захисту незалежності та територіальної цілісності нашої держави. У житті був щирим, чуйним, добрим хлопцем, дуже відповідальним, тому не дивно, що саме Євгеній пішов на війну одним з перших.

Сьогодні річниця трагічної загибелі нашого земляка Євгенія Лукаша, який занесений в Книгу пам’яті полеглих за Україну.

Керівники Гребінківської міської територіальної громади вшанували пам’ять героя та поклали квіти на могилу загиблого земляка.

Боротьба за суверенну та незалежну державу продовжується і сьогодні. Низько схиляємо голови та віддаємо шану нашим воїнам, які мужньо боронять кордони нашої країни та пам’ятаємо тих, хто воював та загинув за єдину Україну!...

1 липня 2022 року

Понад 3 млн українців відвідали Гід з державних послуг. Цієї цифри Гід досяг менше ніж за рік. Щодня команда Мінцифри доповнює та оновлює Гід у режимі реального часу для того, щоб взаємодія держави та громадян була комфортнішою і простішою.

Раніше для того, щоб дізнатися, як отримати певну державну послугу, доводилося гуглити, турбувати знайомих, телефонувати за стаціонарними номерами служб, шукати ручку, щоб зафіксувати на випадковому клаптику паперу перелік необхідних документів. Тепер достатньо відкрити Гід, вибрати будь-яку послугу та прочитати все необхідне.

1 липня 2022 року

За півтора місяці роботи платформа «United 24» зібрала $60 млн

Міністерством цифрової трансформації України створено Єдиний державний вебпортал для збору пожертв на підтримку України «UNITED24».

Портал є зручним інструментом для збору коштів на офіційні рахунки Міністерства оборони, Міністерства охорони здоров'я та Міністерства інфраструктури України.


Анонси подій
16 квітня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 406  від 16 квітня 2024 року, 30 квітня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 42-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально
16 квітня 2024 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

16 квітня 2024 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

Тарифи з 01.05.2024 року КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» на управління та обслуговування багатоквартирних будинків у м. Гребінка...

Для ознайомлення пропонуються проект Стратегії розвитку Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року, проект Плану реалізації стратегії, Профіль територіальної громади та документи щодо стратегічної екологічної оцінки...

Графік зустрічей представників Гребінківської міської ради та КП «КПП Гребінківський» з мешканцями багатоквартирних будинків м. Гребінка з приводу призначення управителя багатоквартирного будинку, його тарифу за надання послуг та запровадження роздільної системи збирання побутових відходів.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.313665 sec.)