26 квітня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 36
візитів сьогодні:
візитів всього: 171822
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
29 січня 2023 року

28 січня у міському будинку культури проведено регіональний літературний конкурс читців творів Євгена Павловича Гребінки з нагоди 211 річниці з дня народження нашого славетного земляка.

Оцінювало конкурсантів журі у складі: голова журі – Наталія Лакуша, член Спілки журналістів України; секретар (без права голосу) – Самойлович Дарія, методист міського будинку культури; члени журі – Ерік Блищик, актор драматичного театру і кіно, Анна Комар , поетка, учасниця співочого гурту «Шум’я», вчитель, Маргарита Карабут , поет-аматор, Валентина Головко, бібіліотекар міської публічної бібліотеки.

29 січня 2023 року

Сьогодні Полтавщина стала прихистком для майже 200 тисяч внутрішньо переміщених осіб, тому забезпечення їх прав та свобод є пріоритетом діяльності обласної влади та Департаменту соціального захисту населення.

Наголошуємо, що відповідно до чинного законодавства, внутрішньо переміщені особи ЗОБОВ’ЯЗАНІ повідомляти органи соціального захисту населення щодо наступних обставин...

29 січня 2023 року

29 січня ми вшановуємо пам'ять Героїв Крут, молодих хлопців, що своїми юними життями у 1918-му році наблизили нашу державу ще на крок до незалежності.

Нині, як і 105 років тому, Україна воює за незалежність з російським агресором. Тож вчинок молодих патріотів — київських студентів та гімназистів, які вступили у битву з більш оснащеними та в рази чисельнішими силами ворога, — надихає нас боротись так само завзято, мужньо та безкомпромісно.

російсько-українська війна сторічної давнини, як і нинішня, доводить — вільна спроможна держава можлива лише із сильним військом, і немає кращої переговорної позиції ніж та, що підкріплена успіхами на полі бою. Символічно, що через століття після битви під Крутами українська армія в тому ж місці зійшлась у бою з тим же ворогом. 1 березня 2022 року підрозділи Збройних сил України розбили противника, встеливши поля під Крутами сотнями ворожих тіл. Ми помстились у бою, але війна триває.

У пам’ять про Героїв Крут та борців за незалежність України усіх часів ми маємо завершити їхню справу — імперія буде зруйнована!

Боремось! Протидіємо! Перемагаємо і Переможемо!

Слава Україні!

23 січня 2023 року

У межах реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, схваленої постановою Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2021 року №366-р, на платформі «Prometheus» розміщено новий освітній курс «Життєстійкість молоді в умовах криз». Він є безкоштовним та проводиться в онлайн-форматі. Відповідний освітній онлайн-курс розроблено для допомоги молоді набути навичок життєстійкості та бути краще підготовленими до травм, загроз і значних стресів в умовах повномаштабної війни, що триває.  

Курс доступний на платформі «Prometheus» за посиланням https://bit.ly/3MTfiUg .

22 січня 2023 року

Шановні мешканці Гребінківської громади!

Щороку, 22 січня, ми відзначаємо важливу подію в українській історії – ухвалення Акта Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки 1919 року.

Сьогодні, коли Україна переживає непрості часи, поняття «соборність» та «неділимість» набули нового значення, загострилось їх розуміння. День Соборності України засвідчує, що немає Східної і Західної України, є лише одна єдина незалежна, соборна й демократична держава і ми – єдиний народ!

З початку повномасштабного вторгнення військ рф на територію незалежної України, ми усі укотре переконалися у тому цей день – День Соборності є надзвичайно важливим для нашої країни. Бажаю нам усім Перемоги, миру і спокою, міцного здоров’я, твердого духу, незламної гідності, самоповаги, порозуміння і глибокої віри у гідне майбутнє рідної Батьківщини.

Україна обов’язково витримає це важке випробовування, здобуде Перемогу у цій жорстокій війні за незалежність, цілісність і мир у державі.

Вічна пам’ять усім героям захисникам, котрі загинули захищаючи Батьківщину від лютого ворога.

Слава Україні!

 

З повагою

міський голова                                                              Віталій Колісніченко

20 січня 2023 року

Нещодавно відбулася дуже важлива зустріч голів громад Полтавщини, керівництва Полтавського обласного штабу партії «Слуга народу», народного депутата України Олексія Устенка та міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка.

Ефективність медицини під час війни – це життя і здоров’я наших героїв-військових та цивільних.

Полтавська область завжди успішно брала участь в пілотних проектах реформування охорони здоров’я. Через війну навантаження збільшилось, але спільна взаємодія місцевої влади та Міністерства охорони здоров’я сьогодні дають позитивні результати. Такий механізм дає можливість не лише справлятись з поточною діяльністю, а й розвивати медицину в області. Наразі одне з основних завдань – покращення доступу сільського населення до якісних медичних послуг.

20 січня 2023 року

Соборність, незалежність, суверенітет, державність – невіддільні поняття для українського народу, є фундаментом для побудови демократичної держави, запорукою існування нації.

22 січня 1918 року вперше у XX столітті українці проголосили незалежність власної держави – Української Народної Республіки; 22 січня 1919 року підписано Акт злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки; 24 серпня 1991-го незалежність України знову набула повноцінної юридичної й геополітичної ваги.

19 січня 2023 року

Полтавською обласною військовою адміністрацією з  метою сприяння розвитку експортного потенціалу області розпочато роботу щодо оновлення „Каталогу продукції експортерів Полтавщини” українською та англійською мовами (попередня версія Каталогу розміщена на офіційному сайті обласної військової адміністрації за посиланням: https://cutt.ly/ob0LcCP ).

Щороку Каталог отримує широку промоцію шляхом поширення як через закордонні дипломатичні установи України, так і дипломатичні представництва іноземних країн в Україні, та розповсюдження під час проведення заходів міжнародного характеру.

17 січня 2023 року

17 січня – роковини смерті нашого земляка В’ячеслава Олексійовича Лисенка, героя, захисника, «кіборга» сержанта Збройних Сил України, учасника боїв за Іловайськ та Донецький аеропорт.

Своїм життям В’ячеслав об’єднав кілька областей і частин нашої держави, а власним подвигом – усю Україну, яку захищав до останнього подиху …

Запеклий бій в Донецькому аеропорту 17 січня 2015 року став для В’ячеслава останнім. За особисту мужність і героїзм посмертно нагороджений орденом «За мужність ІІІ ступеня», нагрудним знаком «За оборону Донецького аеропорту».

Герої не вмирають вони в серцях живих!

 

 

16 січня 2023 року

На підставі Закону України “Про військовий обов’язок та військову службу”, з 1 січня по 31 березня 2023 року оголошується приписка громадян 2006 року народження до призовних дільниць.

Явці на приписку підлягають всі громадяни, які народились з 1 січня по 31 грудня 2006 року включно, які постійно або тимчасово проживають на території зони відповідальності РТЦК (відділу), а також громадяни старших років народження, які не пройшли приписку раніше.

Громадянам, приписаним до призовної дільниці, в період з 1 січня по 31 березня 2023 року видається посвідчення про приписку до призовної дільниці, в якому зазначаються права і обов’язки з додержання правил військового обліку, а також відповідальність за порушення цих правил.

Звертаємо Вашу увагу на те, що без приписного посвідчення в подальшому не можлива зміна прописки, вступ до середніх та вищих навчальних закладів, працевлаштування.

Всі громадяни, яким належить пройти приписку до призовних дільниць, зобов’язані прибути на приписку за адресою: м. Гребінка, вул. Магістральна, 18, маючи при собі документи, що вказані в особистих повістках.

Громадяни, які не отримали особистих повісток, зобов’язані прибути за вище вказаною адресою до 1 березня 2023 року, маючи при собі документи, які засвідчують особу.

16 січня 2023 року

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ, ЯКІ ЗДОБУЛИ ПОВНУ ЗАГАЛЬНУ СЕРЕДНЮ ОСВІТУ (ПРОФІЛЬНУ СЕРЕДНЮ ОСВІТУ, ОКР МОЛОДШОГО СПЕЦІАЛІСТА, або ВИЩУ ОСВІТУ) ВІКОМ ВІД 17 ДО 30 РОКІВ

Оголошується набір на 2023 навчальний рік до вищих військових навчальних закладів, військових навчальних підрозділів ВНЗ та військових коледжів сержантського складу ВВНЗ Міністерства оборони України.

16 січня 2023 року

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 18 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби. На сьогоднішній час грошове забезпечення контрактників рядового, сержантського та старшинського складу з 01.03.2022 року – від 14 000 грн. а також премія від 30000 до 100000грн. Аспекти соціально-правового захисту військовослужбовців, перспективи кар’єрного росту та переваги військової служби за контрактом...

16 січня 2023 року

Відповідно до Програми діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 № 471, одним із пріоритетних завдань Уряду є цифрова грамотність українців, завдяки чому планується, що 6 млн українців зможе пройти програму цифрової грамотності.

Цифрова грамотність є одним із пріоритетних напрямків розвитку держави. В умовах повномасштабної та гібридної інформаційної війни росії проти України громадянам важливо опиратися ворожій пропаганді, вміти відрізняти фейки та максимально ефективно використовувати цифрові технології для перемоги й особистої безпеки та сприяння сталості розвитку.

16 січня 2023 року

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Гребінківської міської територіальної громади та які набули статус, починаючи з 24 лютого 2022р.

Запрошуємо усіх Вас отримати продуктові набори сформовані із отриманої продукції регіонального продовольчого резерву. Право на отримання продуктового набору має кожен член сім’ї.

Дата: 17.01.2023 - 18.01.2023р.

Година: 09.00-15.00

Адреса: м.Гребінка, вул.Євгена Гребінки буд. 13 (Гребінківський міський будинок культури)

При собі мати оригінали паспортів, свідоцтв про народження, довідок ВПО.

15 січня 2023 року

Громадяни України, які переїхали на тимчасове або постійне проживання до Туреччини, можуть обміняти українське посвідчення водія на турецьке, не складаючи іспитів. Це передбачено Угодою між Кабінетом міністрів України та Урядом Турецької Республіки про взаємне визнання та обмін національних посвідчень водія, яка набула чинності 10 січня 2023 року.

Ця угода стосується посвідчень водія всіх категорій транспортних засобів.

Щоб обміняти посвідчення водія, громадянам України, які проживають у Туреччині, потрібно звернутися до місцевих управлінь населення з пакетом документів, передбачених законодавством Турецької Республіки. Якщо потім громадянин повертається на постійне проживання в Україну, він може обміняти вже турецьке посвідчення водія на національне українського зразка, також не складаючи іспитів.

15 січня 2023 року

З 12 січня 2023 року громадяни, чиї номерні знаки зберігаються в сервісних центрах МВС, можуть продовжити термін зберігання онлайн, не відвідуючи сервісні центри. Ця послуга стала доступною в Електронному кабінеті водія.

Для цього необхідно:

авторизуватися в електронному кабінеті водія;

обрати відповідну послугу з переліку;

визначити термін зберігання;

оплатити послугу.

13 січня 2023 року

Міністерство молоді та спорту України оголосило конкурси з визначення проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2023 році.

Детальна інформація стосовно конкурсів знаходиться за такими посиланнями:

Конкурс з визначення проектів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2023 році: http://surl.li/eervj;

Конкурс з визначення проектів національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2023 році: http://surl.li/eexqo.

12 січня 2023 року

За 2022 рік до Головного управління ДПС у Полтавській області звернулось 46 запитувачів публічної інформації

Протягом січня – грудня 2022 року Головним управлінням ДПС у Полтавській області опрацьовано 46 запитів на публічну інформацію, з яких: від фізичних осіб – 26 (57 відс.); від юридичних осіб – 13 (28 відс.); від об’єднань громадян – 5 (11 відс.); від ЗМІ – 2 (4 відсотка).

10 січня 2023 року

Сьогодні, 10 січня, в Гребінківській міській територіальній громаді розпочали свою роботу триденні курси з української мови «Українською, будь ласка, говоріть, думайте, кохайте ...» для внутрішньо переміщених осіб на базі Гребінківської гімназії.

9 – ти годинний курс розроблений вчителями закладів освіти Гребінківської громади Клименко Тетяною Іванівною, Мусієнко Наталією Іванівною та Щербаком Володимиром Олександровичем  допоможе всім охочим покращити свій рівень володіння українською мовою, щоб у формі невимушеного спілкування, на цікаві для учасників теми, спробувати допомогти внутрішньо переміщеним особам подолати мовний бар’єр і перейти на українську мову.

Віримо, що в результаті вивчення курсу слухачі отримають змогу вільно і грамотно здійснювати усну й письмову комунікацію українською мовою.

10 січня 2023 року

Щодня незламні герої борються за нашу свободу і захищають нас від ворога, а ми наполегливо працюємо, аби допомогти військовим. За кошти, зібрані жителями Гребінківської громади на благодійних заходах, для земляків, які захищають незалежність України, придбано та передано теплий одяг: зимовий бушлат, теплі рукавиці, 5 комплектів термобілизни, а також 20 портативних газових балончиків та комплект зимових шипованих шин для авто.

Наших хлопців ми неабияк підтримуємо, адже лютує справжня зима.. Віримо, що теплі речі надійно зігріватимуть їх у холодну погоду. А нас ніщо так не зігріває, як віра в Перемогу!

Зараз тривають новорічно-різдвяні свята. Працівники закладів культури громади вітали своїх односельців колядками та щедрівками:

Сербинівський сільський будинок культури разом з працівниками дитячого садка та школи наколядували 18 тис. грн., Короваївський СБК – 10 тис.грн., Стукалівський СК - 11 тис.грн.

Кошти, зібрані на колядках та щедрівках, будуть долучені до загальної суми для закупівлі необхідних речей для наших військових.

Віримо в Збройні Сили! Віримо в Перемогу!

6 січня 2023 року

Дорога Гребінківська громадо!

Вітаємо Вас зi Святвечором та прийдешнім Різдвом Христовим!

Це свято символізує надію на мир та перемогу світла над темрявою.

В цей Святвечір бажаємо Вам щоб мир панував на нашій землі та жив у душі кожної людини, а радість наша хай буде спільною. Бажаємо величезного щастя, яке складається з мирного неба та посмішок рідних людей.

Нажаль, у цьому році не всі мають можливість провести цей вечір вдома, у колі близьких. Але душею ми завжди будемо разом з нашими захисниками. Україна обов'язково переможе, наші герої повернуться додому і усі сім'ї будуть на свята разом!

5 січня 2023 року

Починаючи з 5 січня 2023 року у Полтавській області діє оновлений графік погодинного відключення електроенергії, переглянутий та доповнений АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» разом з обласною військовою адміністрацією. Зокрема у ньому були внесені зміни до переліку населених пунктів та вулиць. Оновлений графік можна переглянути за посиланням: https://www.poe.pl.ua/.../hrafik-pohodynnoho.../

4 січня 2023 року

Усі ВПО, хто має бажання і зацікавлені у вивченні української мови та проживають на території Гребінківської міської територіальної громади, мають можливість пройти безкоштовні курси з вивчення української мови.

4 січня 2023 року

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які проживають в Гребінківській міській територіальній громаді, та які набули статус, починаючи з 24 лютого 2022р.

Запрошуємо усіх Вас отримати гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів. Право на отримання продуктового набору має кожен член сім’ї.

Дата:з 05.01.2023 по 13.01.2023р.(крім суботи та неділі)

Година: 09.00-15.00

Адреса: м.Гребінка, вул.Євгена Гребінки буд. 13 (Гребінківський міський будинок культури)

При собі мати оригінали паспортів, свідоцтв про народження, довідок ВПО.

3 січня 2023 року

Львівський навчально-реабілітаційний центр „Джерело” разом з ЮНІСЕФ в рамках реалізації проекту кризової допомоги дітям з труднощами розвитку під час війни розробив брошуру про те, як поводитися батькам і фахівцям у випадку отримання дитиною інвалідності.

В брошурі узагальнено актуальний та потрібний матеріал, зокрема як забезпечити відносно безпечне життя для дитини з інвалідністю та допомогти малечі адаптуватись до життя в нових реаліях.

Брошура розміщена за посиланням https://http://shorturl.at/AEFIU


Анонси подій

25 квітня 2024 року о 10.00 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання постійних комісій з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування та з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та засобів масової інформації.

о 14.00 - спільне  засідання виконавчого комітету та постійних комісій з питань  планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та підприємництва, з питань соціального захисту, охорони здоров’я, молоді, фізичної культури та спорту, освіти, культури.

Згідно з розпорядженням міського голови № 439  від 22 квітня 2024 року засідання 42-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання переноситься на 26 квітня 2024 року на 1000 годину (приміщення Гребінківської міської ради, пров. Олексія Припутня, 1).

Актуально
16 квітня 2024 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

16 квітня 2024 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

Тарифи з 01.05.2024 року КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» на управління та обслуговування багатоквартирних будинків у м. Гребінка...

Для ознайомлення пропонуються проект Стратегії розвитку Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року, проект Плану реалізації стратегії, Профіль територіальної громади та документи щодо стратегічної екологічної оцінки...

Графік зустрічей представників Гребінківської міської ради та КП «КПП Гребінківський» з мешканцями багатоквартирних будинків м. Гребінка з приводу призначення управителя багатоквартирного будинку, його тарифу за надання послуг та запровадження роздільної системи збирання побутових відходів.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.420826 sec.)