28 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 10
візитів сьогодні:
візитів всього: 171134
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
30 червня 2019 року

Шановна наша молодь!

 

Щорічно в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді. Молодість – час мрій і надій, пошуку, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями і досягненнями. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. А для цього у більшості з вас є все: бажання працювати, міцні і ґрунтовні знання, прагнення йти вперед і перемагати, навіть у складних життєвих обставинах. 

Вам випало жити в непростий час, коли свобода та незалежність нашої держави опинились під загрозою. Саме молоде покоління стало тією рушійною силою, яка піднімає нашу країну та веде за собою на шляху розквіту й процвітання. Незважаючи ні на що, ви підтримуєте в своїх серцях віру, що все в нашій державі налагодиться, що в ній щасливо та мирно заживуть люди.

Молодь України зробила рішучий вибір та стала на захист демократії, правди і справедливості, гучно заявила про своє бажання бути вільними людьми у вільній країні. Так і сьогодні, жертвуючи власним здоров’ям та життям, молоді герої відстоюють цілісність та незалежність України, проявляючи героїзм та вірність нашій державі.

З нагоди свята бажаю вам мирного неба, світлого майбутнього, здоров’я, любові, життєвої енергії, завзяття, наполегливості та оптимізму. Нехай збуваються всі ваші задуми та мрії. Щастя вам і віри у власні сили! Ми всі покладаємо на вас великі сподівання, адже ви наша надія та майбутнє України!

 

З повагою,

міський голова                                                                                                                                   В.І. Колісніченко

28 червня 2019 року

Шановні жителі громади!

 

Сердечно вітаємо з надзвичайно важливим святом нашої держави – Днем Конституції України!

Конституція - це найважливіший правовий документ будь-якої держави, яка єднає людей, перетворюючи населення на народ, а територію на державу.

Прийняття у 1996 році Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. Це був найважливіший крок у забезпеченні прав людини і громадянина, а Україна отримала міжнародний авторитет як незалежна складова частина світової спільноти.

З нагоди визначного державного свята щиро зичимо всім впевненості та сили, міцного здоров’я та щастя, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина Української держави.

Нехай скінчиться війна і запанує злагода на нашій землі. Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї.

І нехай демократичні засади, що були закріплені Конституцією, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожному громадянину нашої держави.

 

З повагою,

міський голова                                                                                                                    Віталій Колісніченко

27 червня 2019 року

Обдаровані діти - майбутній цвіт нації, інтелектуальна еліта, гордість і честь України, її світовий авторитет. Та за кожним талантом стоїть людина, яку ми називаємо Учителем (саме з великої літери), тому що його вклад у формування індивідуальності неможливо переоцінити. І слово “вчитель” у цьому випадку не має нічого спільного з прямим тлумаченням визначення в українській мові. У цьому слові більш відображається мудрість, досвід та великі знання, що більш притаманне східному світогляду, де такими вважають наставників, творців дитячих душ.

Саме про таку вчительку та її ученицю-розумницю хочеться сьогодні згадати, адже не секрет, що за кожним успіхом стоїть учитель, а успіх сьогодні дійсно тріумфальний і для учениці, і для вчителя, який навчив цінувати власний талант, який був поряд, підтримував та мав величезний вплив на юну особистість.Юзупкіна Євгенія Едуардівна, учениця Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4, отримала 200 балів з хімії за результатами ЗНО і являється однією із 77 учасників незалежного оцінювання, що набрали рекордні 200 балів (всього здавали хімію 13 тис. 708 осіб).

27 червня 2019 року

Оздоровлення дітей у літній період – складова частина роботи Гребінківської міської ради, тому перед посадовцями стоїть важлива мета – створити умови для забезпечення безпечного оздоровлення, збереження життя дітей та подальшого формування їхньої життєвої компетентності. Як дорослі чекають відпусток, так і діти потребують якісного та повного літнього відпочинку після завершення навчального року.

Гребінківською міською радою розроблено план заходів з організації відпочинку та оздоровлення дітей та підлітків шкільного віку громади влітку 2019 року, а саме: затверджена мережа пришкільних таборів з денним перебуванням, створено комісію з перевірки стану готовності до роботи таборів відпочинку, передбачено кошти на безкоштовне медичне обстеження для педагогічного та обслуговуючого персоналу, підвіз дітей та екскурсії.

27 червня 2019 року

25 червня 2019 року в приміщенні Гребінківської міської ради  проведений конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу освіти виконавчого комітету міської ради.

За рішенням конкурсної комісії до участі в конкурсі було допущено 4 кандидати:

1. Радченко Лесю Миколаївну

2. Ільчука Олександра Володимировича

3. Даценка Миколу Андрійовича

4. Левченко Тамару Вікторівну

27 червня 2019 року

Дорогі випускники!

 

Сьогодні ви всі в очікуванні урочистої та зворушливої події – випускного вечора – свята, в якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність. Роки навчання у школі були сповнені цікавих учнівських турбот, відкриттів, іноді розчарувань, але найбільше — великих сподівань. А тепер попереду непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір та відстоювати свою позицію.

У стінах школи ви отримали безцінний багаж знань і досвід, який обов’язково допоможе вибрати правильну дорогу в житті. Я вірю, що вам не забракне сміливості та наполегливості, ви твердо крокуватимете до обраної мети та реалізуєте свої здібності і таланти. Завжди та повсякчас пам’ятайте: і ваші батьки, і вчителі, і наша громада покладають на вас великі сподівання.

Щира подяка усім педагогам за щоденну віддану працю, за терпіння й віру у здібності й талант кожного учня, за знання і досвід, за те, що були щирими друзями, наставниками та порадниками своїм вихованцям.

Хочу привітати і батьків сьогоднішніх випускників. Разом зі своїми дітьми ви пройшли цей довгий і непростий шлях, раділи першим здобуткам та підтримували у хвилини невдач, своєю безмежною та відкритою любов’ю надавали сил і натхнення на нові звершення.

Шановні випускники, прийміть найщиріші вітання з нагоди свята. Міцного здоров’я, мирного неба, віри у завтрашній день, творчої наснаги та впевненості у власних силах. Нехай з вами завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Переконаний, що ваші серця завжди будуть сповнені щирої любові до рідної домівки, а набуті знання й уміння ви вміло спрямуєте на благо громади та всієї України!

 

З повагою,

міський голова                                                                                                        В.І. Колісніченко

25 червня 2019 року

25 червня 2019 року під керівництвом заступника міського голови Зінченка В.М. відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій обговорили нагальні питання та першочергові завдання. 

Комунальники звітували про виконані роботи у сфері житлово-комунального господарства на території громади за минулий тиждень, про проведену роботу з упорядкування територій та обговорили основні завдання на поточний тиждень.

23 червня 2019 року

Шановні державні службовці!

 

Сердечно вітаю вас з професійним святом!

Зі здобуттям Україною незалежності поняття державної служби набуло принципово нового значення. Адже саме діяльність державних службовців відігравала винятково важливу роль в розбудові державності. Кожен з вас, на своєму місті, виступає єднальною ланкою між владою і народом, знає його біди та проблеми, шукає шляхи їх вирішення.

Завдяки вам в країні забезпечується стабільність, надійність, конституційний устрій. У державному управлінні на високому рівні налагоджена організованість, компетентність і професіоналізм. Від відповідальності кожного з вас залежить успішність держави в цілому.

Нехай ваш професіоналізм, старанність, розуміння та великий практичний досвід і надалі служать на користь людям. Нехай ваші добрі справи сприяють соціально-економічному та культурному розвитку країни, а родинне тепло, злагода та достаток допомагають у виконанні нелегкого й почесного професійного обов’язку.

Бажаємо всім вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім’я майбутнього України.

 

З повагою,

міський голова                                                                                                                          В.І. Колісніченко

22 червня 2019 року

Шановні ветерани Другої світової війни!

Шановні жителі громади!

 

22 червня – день національної скорботи, бо ми віддаємо данину пам’яті загиблим під час найбільшого в історії людства збройного конфлікту – Другої світової війни.

Ця війна завдала нашому народові страшних та непоправних втрат – забрала життя мільйонів українців, частково або повністю стерла з карти світу сотні українських міст і сіл, принесла горе й сльози чи не в кожну українську родину.

Гіркі спогади про те лихоліття не полишають нас. Вони передаються від батьків до дітей, від дідів до онуків, з покоління у покоління.

Вічна пам’ять мільйонам невинних жертв, які забрала ця страшна війна. Вічна шана кожному, хто ціною власного життя відстояв мир та свободу для прийдешніх поколінь. Будьмо сильними духом, як вони! Адже сьогодні Україна знову втрачає своїх синів та дочок, які вже у ХХІ столітті захищають рідну землю. Тож воїни Другої світової війни є для них прикладом мужності, безмежного патріотизму та відданості своїй Батьківщині.

Миру, єдності, злагоди, сили та стійкості усім нам!

 

З повагою,

міський голова                                                                                                               Віталій Колісніченко

21 червня 2019 року

Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам'ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю. Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв перемогу в цій жахливій війні, тих, хто став жертвою смертельних жорен нацизму. Напередодні Дня скорботи і пам’яті жертв війни заступники міського голови Володимир Зінченко та Валерій Волошин вшанували загиблих, поклавши квіти до пам’ятників героям Другої світової війни.

21 червня 2019 року

20 червня 2019 року відбулося пленарне засідання 21 сесії Гребінківської міської ради. Вела засідання секретар міської ради Людмила Цапенко. На розгляд депутатів було запропоновано 25 питань порядку денного. Після затвердження розпоряджень міського голови про надання матеріальних допомог депутати схвалили ряд дуже важливих рішень для подальшого життя об’єднаної громади. Зокрема встановлено місцеві податки і збори на 2020 рік. Проекти винесені на розгляд сесії пройшли регуляторну службу, громадські обговорення та були попередньо розглянуті на спільному засіданні депутатських комісій та виконкому. 

20 червня 2019 року

З метою попередження руйнування покриття автомобільних доріг під час значного підвищення температури повітря, згідно "Порядку тимчасового обмеження або заборони руху транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів на окремих ділянках автомобільних доріг загального користування”, затвердженого постановою Кабінету Міністрів. України від 27 червня 2007 р. № 879, та на виконання окремого доручення Голови Державного агентства автомобільних доріг України №82-ОД від 26.04.19, Служба автомобільних доріг y Полтавській області визначила ділянки доріг, на яких під впливом вантажного транспорту можливе утворення деформацій покриття.

На час значного підвищення температури повітря (28°С і вище), у відповідності до статей 5, 9, 12, 27 Закону України "Про дорожній рух" та ст. 12 Закону України "Про автомобільні дороги", Служба автомобільних доріг з 01.06.2019 вводить обмеження руху транспортних засобів, маса яких перевищує 24т. або навантаження на вісь перевищує 7т., з 10 до 22 години на автомобільних дорогах з інтенсивним рухом:

1. М-03 Київ - Харків - Довжанський км 12б+700 ÷ км 395+064...

19 червня 2019 року

18 червня 2019 року під час спільного засідання члени виконавчого комітету та постійних депутатських комісій міської ради заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів, зокрема, розглянули питання, які будуть винесені на засідання 21 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання, яка відбудеться 20 червня 2019 року та рекомендували сесії прийняти відповідні рішення.

18 червня 2019 року

18 червня 2019 року відбулася щотижнева апаратна нарада, яку провів заступник міського голови Володимир Зінченко. Підсумували події минулого тижня, заслухали стан справ по відділах міської ради та окреслили завдання на найближчий час. Зокрема більш детально зупинилися на наступних питаннях: підготовка до чергової 21 сесії міської ради; проведення оздоровчої компанії; підготовка до масових святкових заходів (Випускного вечора, Дня конституції та Дня молоді); прибирання стихійних смітників та інші.

16 червня 2019 року

Дорогі мешканці громади!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди одного з величніших християнських свят – Трійці! Нехай це свято надихає всіх вас на добрі справи, наповнює серця любов'ю до ближніх, дарує кожному сімейний затишок і добробут, несе щастя і впевненість у майбутньому.

Бажаю вам здоров’я, духовних та тілесних сил для здійснення усіх побажань та задумів, злагоди у суспільстві. Нехай Свята Трійця завжди буде вашим покровителем!

 

З повагою,

міський голова                                                                                                     В.І. Колісніченко

14 червня 2019 року

Шановні медичні працівники!

 

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом! Це свято відзначають не тільки лікарі і медсестри, але й усі ті, хто має відношення до порятунку людського життя. Ваша праця – це велике служіння на благо людей. Кожен з вас самовіддано охороняє найбільші цінності, даровані людям, – життя та здоров’я. Ваш високий професіоналізм, вірність своїй справі, милосердя дозволили багатьом людям повернутися до активної діяльності, набути впевненості у завтрашньому дні, знову відчути радість життя.

Висловлюємо величезну вдячність всім медичним працівникам і ветеранам медицини за невтомну благородну працю, самопожертву, відданість своїй професії.

Бажаємо вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани, достойної оплати за важку, але таку потрібну роботу. З вірою і впевненістю, відданістю клятві Гіппократа прямуйте в майбутнє, направляючи всі зусилля на допомогу хворим задля збереження життя і зміцнення здоров’я людей. І нехай ваша доброта, турбота і милосердя, щедрість душ, щоденна сумлінна, наполеглива і нелегка праця повернуться до вас сторицею.

 

З повагою,

міський голова                                                                                                В.І. Колісніченко

14 червня 2019 року

Напередодні Дня медичного працівника міський голова Віталій Колісніченко привітав працівників закладів медицини, розташованих на території об'єднаної громади, з професійним святом.

12 червня 2019 року в оновленій актовій залі Гребінківського Центру первинної медико-санітарної допомоги відбулися урочистості з нагоди Дня працівників медицини. Зі словами вдячності за невтомну працю та турботу про найголовніше, що є у людини - її здоров'я, звернувся до присутніх міський голова Віталій Колісніченко.

11 червня 2019 року

На виконання п.3 ст.10 Закону України “Про засади державної регіональної політики” від 5 лютого 2015 року №156-VIII та Порядку розроблення регіональних стратегій розвитку і планів заходів з їх реалізації, а також проведення моніторингу та оцінки результативності реалізації зазначених регіональних стратегій і планів заходів затверджених Постановою КМУ від 11.11.2015р. №932, облдержадміністрацією розпочато роботу з розробки проекту Стратегії регіонального розвитку Полтавської області на 2021-2027 роки.

У зв`язку з цим Департамент економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської ОДА проводить анкетування серед мешканців та бізнесових кіл громад. Просимо жителів та представників бізнесу об`єднаної громади активно долучитися до анкетування. Анкети знаходяться за наступними посиланнями:

для мешканців громади

для бізнесу

11 червня 2019 року

11 червня 2019 року відбулася щотижнева нарада за участі керівників та працівників структурних підрозділів міської ради, начальників комунальних закладів громади, в.о. старост. Провів нараду заступник міського голови Валерій Волошин. Після перевірки виконання доручень, наданих раніше, присутні приступили до вивчення нагальних питань.

Зокрема обговорено підготовку до проведення 21 чергової сесії міської ради, яка запланована на 20 червня на 14.00; стан виконання бюджету громади; роботу пришкільних таборів; стан вуличного освітлення та інші.

11 червня 2019 року

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», відповідно до розпорядження міського голови від 04 червня 2019 року № 184 «Про проведення громадських слухань» 10 червня 2019 року в приміщенні міської ради по вул. Ярослава Мудрого, 35 відбулось громадське обговорення проектів регуляторних актів «Про встановлення місцевих податків та зборів на 2020 рік на території Гребінківської об’єднаної територіальної громади» (презентація “Місцеві податки та збори”).

7 червня 2019 року

07 червня 2019 року під час засідання члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

Одним з важливих розглянуто питання про затвердження проекту, що фінансується за рахунок субвенції з державного бюджету на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад у 2019 році.

6 червня 2019 року

Компанія з Києва закуповує сушену продукцію у населення (ягоди, фрукти, в т. ч. полуницю, дику вишню та ін.).

Вбачаємо в цьому можливість для розвитку громади - заробіток малозайнятих членів громади - пенсіонерів, жінок в декретних відпустках, школярів на канікулах та готові, в разі потреби, допомогти організувати сушіння.

Контактна особа - Олена, тел.: 068-386-21-50

6 червня 2019 року

4 та 5 червня 2019 року в Гребінківській ДМШ відбулися лекції-концерти та виставки дитячих робіт класу образотворчого мистецтва для пришкільних таборів закладів загальної середньої освіти міста.

У концерті, який підготували учні школи, прозвучали різножанрові інструментальні твори у виконанні юних артистів: Анни Дробжевої, Руслана Крутія, Максима Солодка, Івана Роботи, Максима Павленка, Анни Хребет, Жанни Дяченко, Жасмін Левченко, Влади Карабут, Таміли Мамаюсупової, Максима Савчука, Ольги Гоч, Анастасії Бондаренко, Анастасії Загірної, Вікторії Комар, Жанни Дяченко.

6 червня 2019 року

Шановні журналісти!

 

Сердечно вітаємо вас із професійним святом!

Ваша праця потрібна і відповідальна. Саме ви професійно та неупереджено на своїх робочих місцях правдиво і об'єктивно творите історію сьогодення, відображаючи сучасність. Ви чесно робите свою справу, відстоюєте принципи справедливості, демократії і законності. Ваша робота є вагомою підтримкою людського духу, зміцнення віри та надії у майбутнє. Ви здатні вирішувати проблеми громади в цілому і в цьому ваша допомога нам дуже потрібна.

Дякуємо вам за принциповість і об’єктивність. Нехай усі справи, за які береться ваша велика творча сім’я приносять лише позитивні емоції і результати! Бажаємо успіхів у ваших починаннях, натхнення, щастя, здоров’я, здійснення нових задумів та удачі, злагоди та достатку вам і вашим родинам!

Ясного розуму та гострого пера!

 

З повагою,

міський голова                                                                                                    В.І. Колісніченко

4 червня 2019 року

З настанням літніх канікул свою роботу розпочали оздоровчі пришкільні табори. Для школярів заплановані цікаві екскурсії, майстер-класи, ігри та багато веселого спілкування на свіжому повітрі. А відновити сили та запастися енергією допоможе безкоштовне дворазове харчування. У філії Гребінківська ЗОШ І-ІІ ступенів №1 Опорного закладу Гребінківської ЗОШ І-ІІI ступенів №4 після ремонту відновила свою роботу шкільна їдальня. Тепер діти мають змогу своєчасно отримувати гаряче харчування в комфортних умовах. А кухарі готувати смачні страви на новому обладнанні та користуватися сучасною технікою.

4 червня 2019 року

Кінець травня у закладах дошкільної освіти Гребінківської об’єднаної територіальної громади ознаменувався проведенням в старших групах випускних свят. У святково вбраних залах - батьки, педагоги, гості. А найголовніше — випускники, які з нетерпінням чекали на початок свята. Усі діти показали свій талант, свої уміння та навички, які вони здобули у садочках, якими пишаються не тільки вони, але й вихователі та батьки. Линуло багато пісень про садочок та майбутні перші шкільні роки.

4 червня 2019 року

4 червня 2019 року відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій підвели підсумки минулого тижня, обговорили нагальні питання життєдіяльності об’єднаної громади. Зокрема зупинилися на питаннях поточного ремонту доріг у Слободо-Петрівському старостаті, капітальному ремонті частини приміщення міської ради, де планується розмістити новий Центр надання адміністративних послуг. Також розпочинаються поточні ремонти у 13 початкових класах у школах громади. Від сьогодні у їдальні філії Гребінківській ЗОШ №1 діти будуть харчуватися в оновленій, сучасній їдальні. Там провели капітальний ремонт та закупили сучасне обладнання для харчоблоку.

1 червня 2019 року

Дорогі діти! Шановні батьки!

 

Щороку, в перший день літа, ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше натхнення. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей українських дітей, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання їхніх прав.

Одвічна істина – «діти – наше майбутнє». Тому ми повинні зробити все можливе, щоб це майбутнє було квітучим, радісним та спокійним. То ж давайте сіяти в дитячих серцях зерна поваги, терпеливості, взаєморозуміння, турботи та любові. Тоді над нашими головами завжди буде мирне небо, довкола ряснітимуть засіяні хлібами поля, а звідусіль лунатиме безтурботний сміх прийдешніх поколінь.

Зичимо вам, хлопчики та дівчатка, міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул, мирного неба над головою!

Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю рідного краю та України.

 

З повагою,

міський голова                                                                                                               Віталій Колісніченко


Анонси подій
11 березня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 246  від 11 березня 2024 року, 28 березня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 41-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.312508 sec.)