18 квітня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 16
візитів сьогодні:
візитів всього: 171623
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
29 листопада 2019 року

29 листопада 2019 року міський голова Віталій Колісніченко взяв участь в засіданні круглого столу на тему: «Кращі практики місцевого економічного розвитку та міжнародного співробітництва», яке відбулося в Полтавській обласній державній адміністрації під керівництвом голови Полтавської обласної державної адміністрації Олега Синєгубова.

Керівники органів місцевого самоврядування обговорили як позитивний розвиток громад, так говорили і про проблеми, які  необхідно вирішити найближчим часом, зокрема про стан доріг.

29 листопада 2019 року

З початку навчального року тренерський склад ДЮСШ активно включився в щодо залучення школярів до занять спортом. З поповненням в тренерському складі молодих спеціалістів Щеголя І.С., Малинки М.В., збільшилася кількість навчальних груп, відповідно зросла кількість учнів. Нині в ДЮСШ навчається 292 учні, це більше, ніж у минулому році.

Учні школи займаються в комфортних умовах: в спортивному залі, легкоатлетичному манежі. Спортивні змагання проводяться не лише в робочі дні, а й у вихідні на базі КЗ «Спортивний комплекс міста Гребінки».

29 листопада 2019 року

У листопаді 2019 року відділом освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради був проведений ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Вже традиційно школярі, змагаючись в особистій першості, виявляють таланти, нестандартні підходи до розв’язання творчих завдань і вміння застосовувати набуті знання. В рейтингу найкращих варто відмітити такі заклади загальної середньої освіти як Гребінківська гімназія, Опорний заклад Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 та Слободо-Петрівська ЗОШ І-ІІІ ст.

29 листопада 2019 року

Щоденно завдяки працівникам комунального підприємства «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» на території населених пунктів громади проводяться роботи з благоустрою.

Протягом листопада місяця поточного року виконувались роботи з благоустрою вулиць, парків міста Гребінка з вивезення опалого листя, гілля, сміття.

Тривають роботи з ліквідації стихійного звалища в місті Гребінка по провулку Пирятинський.

28 листопада 2019 року

Нові стандарти національної системи освіти потребують відповідного технічного оснащення класних кабінетів для результативної та продуктивної співпраці учителів та учнів.

Продовжуючи роботу по забезпеченню закладів освіти Гребінківської ОТГ новітніми технічними засобами для використання у навчальній діяльності, міська рада придбала для учнів 1 класу Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 телевізор, а для Гребінківської гімназії – телевізор та принтер.

Бажаємо нашим педагогам упевнено іти до нових цілей і перемог та вести за собою учнів!

28 листопада 2019 року

28 листопада 2019 року у міському Будинку культури відбулася урочиста церемонія привітання та нагородження учасників І туру Всеукраїнського конкурсу “Учитель року-2020”.  

Цьогоріч до свята долучилися вчителі та учні закладів освіти Гребінківської ОТГ. Із щирими побажаннями і словами підтримки  до конкурсантів звернулася начальник відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради Радченко Л.М. Також привітав учасників конкурсу міський голова Колісніченко В.І. Він подякував вчителям за майстерність, натхненну працю, за вміння щедро ділитися творчими здобутками.

27 листопада 2019 року

25 листопада 2019 року відбулося друге засідання комісії з питань розгляду заяв щодо призначення матеріальної допомоги. Розглянуто 3 заяви мешканців Гребінківської об’єднаної територіальної громади щодо надання матеріальної допомоги на лікування. Комісія рекомендувала міському голові надати матеріальні допомоги на лікування відповідно до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської ОТГ на суму 6 тис. грн.

27 листопада 2019 року

26 листопада 2019 року відбулося засідання виконавчого комітету.

На порядок денний були винесені питання, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

Члени виконкому прийняли рішення про затвердження складу конкурсної комісії місцевого відкритого архітектурного конкурсу на кращий концептуальний проєкт облаштування громадського простору на території кварталу, обмеженого вулицями Паркова та Гоголя в с. Слободо- Петрівка Полтавської області, із встановлення пам'ятного знаку.

26 листопада 2019 року

Шановні мешканці громади!

Нагадуємо, що останньої п’ятниці кожного місяця за ініціативи міського голови проходять зустрічі з громадою, тож:

запрошуємо вас 29 листопада 2019 року на 18-00 год. в міський Будинок культури для обговорення актуальних питань життя громади.

26 листопада 2019 року

26 листопада 2019 року відбулася щотижнева апаратна нарада.

Цапенко Л.В., секретар міської ради, зазначила, що 21 листопада 2019 року відбулося засідання 27 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання. Людмила Василівна відмітила, що 29 листопада 2019 року відбудеться щомісячна зустріч міського голови з громадою.

25 листопада 2019 року

23 та 24 листопада 2019 року відбувся ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії, інформаційних технологій та фізики. Учні  закладів загальної середньої освіти громади показали такі результати:

Інформаційні технології

8 клас

І місце – Бровар Марія, учениця Гребінківської гімназії (вч. Степанець П. А.)

ІІ місце – Писанка Ярина, учениця філії Гребінківська ЗОШ І-ІІ ступенів №1 (вч. Комар П. Г.)

ІІІ місце – Жолобецький Антон, учень  Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 (вч. Ічанська О. Б.)

24 листопада 2019 року

23 листопада у Гребінківській міській об’єднаній територіальній громаді біля Пам’ятного знака жертвам голодомору відбувся мітинг, присвячений вшануванню пам’яті жертв голодоморів в Україні.

Участь у ньому взяли представники міської ради, райдержадміністрації, районної ради, політичних партій, громадських організацій, представники засобів масової інформації та пересічні жителі громади.

23 листопада 2019 року

Шановні жителі громади!

 

В четверту суботу листопада щорічно відзначається в Україні День пам’яті жертв голодомору, день глибокої скорботи за мільйонами обірваних життів українців. Голодомор, який прокотився Україною, вписаний трагічною сторінкою в нашу історію.

Правда про ці страшні події, про небачений масштаб злочину проти українського народу довгий час старанно приховувалася. Сьогодні вже відверто можна заявити про голодомор, як ретельно спланований та свідомий акт геноциду проти української нації. Він був найжахливішим серед численних злочинів сталінського режиму – голодна смерть забирала цілі села, родини – вимирав українській рід. Кількість загиблих в роки Голодомору рівна кількості населення деяких європейських країн.

Голодомор — не історична давнина, а глибока духовна рана, яка нестерпним болем пронизує пам’ять його очевидців і сучасне покоління. 

Вшанувати пам’ять невинних жертв – це той мінімум, який ми, сучасні українці, маємо зробити не стільки для мільйонів загиблих, а, скоріше, задля наших дітей, які повинні завжди пам’ятати про ті страшні часи й робити все, щоб подібне ніколи не повторилося.

Проте український народ не змогли знищити. Ми вистояли, зберегли себе як націю, зберегли свою історію та ідентичність, здобули державну незалежність та продовжуємо захищати її і сьогодні.

В глибокій скорботі схилімо голови перед світлою пам’яттю тих, хто потрапив у жорна тоталітарного режиму, кого забрала голодна смерть. Хай пам'ять про всіх невинно убієнних згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Давайте берегти мир та суспільну злагоду в соборній незалежній Україні!

Бажаємо, щоб на столі українців завжди був запашний хліб, щоб дитинство наших дітей і внуків було щасливим, щоб наші люди завжди мали достаток, а держава була могутньою, процвітаючою і з високим рівнем добробуту.

 

З повагою

міський голова                                                                                          В. Колісніченко

22 листопада 2019 року

21 листопада відбулося засідання 27 сесії Гребінківської міської ради сьомого скликання. На засідання завітали представники учнівського самоврядування, учні Гребінківської гімназії, які представили депутатам міської ради свій проєкт «Література як частина життя». Даний проєкт учнями разом з педагогами Гребінківської гімназії реалізується в рамках конкурсу, оголошеного Гребінківською міською радою, «На хвилях сучасності». Учні пропагували та заохочували присутніх в залі читати книги, долучитися до  діяльності «буккросингу».

На засіданні сесії депутати розглянули 33 питання та затвердили 33 рішення...

22 листопада 2019 року

Відповідно до наказу Департаменту освіти й науки Полтавської облдержадміністрації від 01.11.2019 року № 386 з 18 по 21 листопада 2019 року в місті Полтава на базі Полтавського обласного центру туризму й краєзнавства учнівської молоді відбулася Х щорічна обласна краєзнавча конференція учнівської молоді «Полтавщина – земля моя свята».

Гребінківці вже традиційно беруть у ній участь. У цьому році її учасниками стали п’ятеро школярів Гребінківської об’єднаної територіальної громади: учениця Опорного закладу Гребінківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4 Гребінківської міської ради Терещенко Діана та учні Гребінківської гімназії Гребінківської міської ради Дригант Валерія, Михайліченко Ілля, Щербак Артем та Саган Дар’я.

22 листопада 2019 року

21 листопада 2019 року в Гребінківській міській об'єднаній територіальній громаді відбувся мітинг з нагоди Дня Гідності та Свободи за участю міського голови Віталія Колісніченка, працівників, посадових осіб, депутатів та членів виконкому міської ради, керівництва райдержадміністрації та районної ради, представників громадських організацій, делегацій від установ та організацій громади, громадськості.

У своєму виступі міський голова Віталій Іванович відмітив, що «для нашого волелюбного народу у всі часи поняття свободи і гідності мали особливе, характерне значення. І всі намагання ворогів підкорити український народ, завоювати українські землі незмінно зустрічав потужний опір і наполегливу боротьбу за незалежність, за збереження культурних і національних надбань, за ствердження в Україні ідеалів свободи і демократії. Наша мета сьогодні – вшанувати пам’ять Героїв Небесної Сотні, всіх загиблих за рідну державу, і підтримати тих, хто сьогодні охороняє наш спокій, наші родини і всю Україну. Звитяга і мужність наших захисників у зоні операції об’єднаних сил, непохитність і вірність громадян своїм національним інтересам вселяють у серце кожного з нас віру на перемогу розуму, надію на світле майбутнє України, впевненість у завтрашньому дні. Ми цього гідні!».

21 листопада 2019 року

Шановні жителі та гості громади!

 

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи – День, доленосний для нашої країни.

Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та усіх українських вояків, які беруть участь у бойових діях на Сході України, усіх тих, хто власним життям демонструє щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Всі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь. Ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму та мужності людям, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. Дякуємо їм за мужність, патріотизм, витримку і терпіння, за те, що тримають оборону на сході України. Дякуємо волонтерам та добровольцям, які об’єдналися задля підтримки наших вояків. 

День Гідності та Свободи є символом відродження нації, духовної свободи, бо Гідність, Єдність та Свобода – це ті принципи, які об’єднали прагнення мільйонів українців до кращого життя та змінили хід української історії. Від кожного з нас залежить, у якій Україні житимемо ми, і житимуть наступні покоління. Нам потрібна згуртованість, віра, наполегливість. Сила зростає у боротьбі, вправність – у праці, досвід – в аналізі і упередженні помилок. Єднаймося, бо лише в єдності наша сила.

Щиро вітаємо всіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаємо мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні.

Слава Україні! Героям слава!
 

З повагою

міський голова                                                                                              В. Колісніченко

20 листопада 2019 року

20 листопада на базі Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді відбувся V Обласний конкурс відеороликів, презентацій та буктрейлерів, метою якого є виявлення і підтримка талановитих дітей та учнівської молоді, розвитку їх обдарованості, обміну досвідом, розвитку медіаосвіти, виховання любові до рідного слова.

Традиційно у  ньому взяли участь і учні закладів освіти Гребінківської ОТГ: Науменко Маргарита, учениця Гребінківської гімназії представила відеоролик на власний  твір «Дві чашки кави» (керівник Устіловська Т. О.) , а  учень Гребінківської гімназії Желага Максим та учень Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 Купрій Богдан презентували буктрейлер на книгу «Моя, твоя і наша казка», створену колективом учнів та викладачів закладів загальної середньої освіти громади, (керівники Ільчук А. І., Устіловська Т. О., Калина Т. П., Мельник В. В., Макота І. І.).

20 листопада 2019 року

18 листопада 2019 року відбулося засідання комісії з питань розгляду заяв щодо призначення матеріальної допомоги. Розглянуто 12 заяв мешканців Гребінківської об’єднаної територіальної громади щодо надання матеріальної допомоги на лікування. Комісія рекомендувала міському голові надати матеріальні допомоги на лікування відповідно до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської ОТГ на суму 19 тис. 500 грн.

20 листопада 2019 року

Шановні громадяни! За даними Центру громадського здоров’я  в Україні спостерігається ускладнення епідемічної ситуації з захворюваності на дифтерію. За 10 місяців 2019 року зареєстровано 20 випадків. Найбільший спалах захворювання зареєстрований в Закарпатській області – 5 хворих, у Хмельницькій, Луганській, Тернопільській – по 1 випадку, у місті Києві – 2 випадки захворювання. Ще 10 осіб в Закарпатській області є носіями інфекції. Існує реальна загроза розповсюдження цієї інфекції на інших адміністративних територіях. Станом на 1 жовтня в Україні щеплено 59,5 % дітей віком до одного року та 52,3 % дорослого населення від кількості, що передбачена плановою вакцинацією. 

19 листопада 2019 року

19 листопада 2019 року під головуванням міського голови Віталія Колісніченка відбулася щотижнева апаратна нарада. Віталій Іванович відмітив, що опалювальний сезон розпочався в усіх установах, організаціях, підприємствах громади.

Заступник міського голови Зінченко В. М. зазначив, що взяв участь у нараді з питання запровадження системи поводження з твердими побутовими відходами. Актуальні питання вторинного використання, переробки й знешкодження ТПВ потребують вкладення значних коштів, а традиційний метод складування сміття на звалищах стає малоефективним і небезпечним для навколишнього середовища...

19 листопада 2019 року

16 листопада 2019 року на базі Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 відбувся ІІ (районний) етап XХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Перший Міжнародний конкурс знавців української мови відбувся 9 листопада 1999 року. Його започаткувало Міністерство освіти України з ініціативи Ліги українських меценатів та Освітньої фундації імені Петра Яцика. Конкурс має на меті утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу серед молоді, виховання поваги до культури й традицій українського народу. Щорічно учасниками змагань стають школярі, студенти і курсанти з понад 20 країн світу.

18 листопада 2019 року

Гребінківський комбінат комунальних підприємств продовжує роботи по будівництву та ремонту вуличного освітлення в Гребінківській ОТГ. Тиждень розпочали з відновлення вуличного освітлення по провулку Макаренка та прилеглої території закладу дошкільної освіти "Барвінок". Побудовано 250 метрів повітряних ліній електромереж та встановлено 8 сучасних енергозберігаючих ліхтарів з LED – лампами.

18 листопада 2019 року

15 листопада в Гребінківській об’єднаній територіальній громаді відбулася важлива подія – урочисте відкриття центру надання адміністративних послуг, де мешканці можуть отримати максимально необхідний перелік адміністративних послуг у комфортних умовах. Якісні та комфортні послуги доступні для всіх – це великий крок на шляху до сервісної держави і належного урядування.

ЦНАП - це не лише місце, де кожен мешканець незалежно від віку, статі, релігії чи соціального середовища має можливість зустрітися з представниками публічного сектору. Кожен центр - це також платформа для зустрічей місцевих мешканців один з одним, де вони мають змогу обговорити потреби громади та організацію громадських ініціатив з розвитку місцевої демократії у відкритому та комфортному середовищі.

18 листопада 2019 року

16 та 17 листопада 2019 року відбувся ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з правознавства, інформатики, екології та трудового навчання. Учні  закладів загальної середньої освіти громади отримали такі результати:

Правознавство

9 клас

ІІ місце – Желага Максим, учень Гребінківської гімназії (вч. Глібовець Н.М.)

ІІІ місце – Пісня Софія, учениця Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 (вч. Терещенко О.М.)

10 клас

ІІ місце –  Богославець Оксана, учениця Гребінківської гімназії (вч. Глібовець Н.М.)

ІІІ місце – Большун Анна, учениця Гребінківської гімназії (вч. Глібовець Н.М.)

18 листопада 2019 року

Традиційно восени люди згрібають опале листя та спалюють його, не задумуючись над тим, якої шкоди це завдає здоров’ю та довкіллю. Департамент екології та природних ресурсів Полтавської облдержадміністрації разом з Міністерством енергетики та захисту довкілля України закликає громадян не палити листя, адже це призводить до забруднення повітря, води та ґрунту.

Лікарі ж попереджають про ризики для здоров’я, адже при спалюванні виділяється бензопірен, що може викликати у людини рак. З димом у повітря виходять діоксини – одні з найбільш отруйних для людини речовин. Тліюче листя виділяє чадний газ, який блокує постачання кисню до тканин організму. Приміром, одна тонна тліючого листя прирівнюється до тридцяти кілограмів чадного газу. Це дуже отруйний газ, оскільки надзвичайно легко зв’язується гемоглобіном крові, блокуючи доставку кисню до тканин організму. Серце починає працювати з вищим навантаженням, а це – посилює шанс на загострення захворювань серця.

15 листопада 2019 року

12 – 13 листопада в приміщенні школи с. Слободо-Петрівка в рамках польсько-українського проекту «Розвиток сучасних громад. Простір/Планування/Залучення» відбувся планувальний захід у форматі воркшопу з мешканцями громади на тему: «Яким має бути парк в с. Слободо-Петрівка?».

Воркшоп провели президент польської фундації «Інший простір» Вітек Хебановськи та архітекторка Поліна Вєтрова разом із студентами архітектурного факультету Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

15 листопада 2019 року

15 листопада у приміщенні Гребінківського міського Будинку культури відбулась звітно-виборча конференція районної організації ветеранів. Неруш Валентин Михайлович залишився й надалі очолювати районну організацію ветеранів та нагородив кращі колективи шкіл за співпрацю та патріотичне виховання підростаючого покоління. По завершенню конференції всіх присутніх ветеранів з Днем працівників сільського господарства України  привітали заступник міського голови Валерій Волошин та голова райдержадміністрації Віталій Роспопов. 

15 листопада 2019 року

14 листопада 2019 року відбулися спільні засідання постійних комісій міської ради та виконавчого комітету Гребінківської міської ради.

Постійні комісії з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування та з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, зв’язку та сфери послуг на спільному засіданні розглянули проекти рішень із земельних питань, а саме:

- про надання дозволів на розробку технічної документації із землеустрою;

- про затвердження документацій із землеустрою.

12 листопада 2019 року

9-10 листопада 2019 року учні закладів загальної середньої освіти нашої  громади стали учасниками  ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з біології, економіки, математики і англійської мови та отримали такі результати:

Біологія

8 клас

І місце – Коваль Богдан,  учень  Гребінківської гімназії (вч. Шевченко С. О.)

ІІ місце – Коркішко Дар’я, учениця  Гребінківської гімназії (вч. Шевченко С. О.)

ІІІ місце – Калина Євгенія, учениця Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (вч. Ященко С. П.)

12 листопада 2019 року

12 листопада 2019 року під головуванням міського голови Віталія Колісніченка відбулася щотижнева оперативна нарада.

Розглянули найбільш актуальні питання життєдіяльності об’єднаної громади. Зокрема йшлося про:

- підготовку до проведення 27 сесії міської ради, яка відбудеться 21 листопада 2019 року;

- планування бюджету Гребінківської ОТГ на 2020 рік;

- використання коштів інфраструктурної субвенції.

Вирішено питання підключення КЗ «Спортивний комплекс м. Гребінка» до системи опалення. Ремонтні роботи завершено, і тепер наші юні спортсмени тренуються за комфортної температури.

11 листопада 2019 року

9-10 листопада 2019 року у приміщенні КЗ «Спортивний комплекс м. Гребінка» проходили тренувально- атестаційні збори Федерації Кіокушин Карате. 

Дводенні збори проводились за сприяння Гребінківської міської ради та під керівництвом Президента Полтавської обласної Федерації кіокушин Олександра Костенка. З вітальним словом до спортсменів звернувся заступник міського голови Володимир Зінченко.

30 спортсменів віком від 5 до 14 років прийняли участь у зборах з м.Гребінки та м.Пирятин. Тренування першого дня були спрямовані на розбір базової техніки, переміщення, відточування «кіхону» та «ката». Другого дня відбулася атестація для 17-ти спортсмені. В результаті 13 із них отримали 10–й дан і четверо - 9-й дан.

Вітаємо наших юних каратистів.

11 листопада 2019 року

Досить часто громадяни, які звернулися до державної служби зайнятості, опиняються в ситуації, коли з певних причин припиняється їх реєстрація як безробітних і вони одночасно втрачають право на матеріальне забезпечення. Уникнути непорозумінь, допоможуть наші роз’яснення.

Законодавство про зайнятість населення передбачає широкий спектр безоплатних послуг для осіб, які втратили роботу. Проте, окрім наданих прав держава покладає на безробітних такі зобов’язання:

1. Своєчасно подавати достовірні дані, документи, відомості про обставини, що впливають на умови виплати їм матеріального забезпечення та надання соціальних послуг.

Особа, яка користується послугами служби зайнятості, як безробітна, має вчасно повідомляти про зміну обставин, які впливають на можливості її працевлаштування. Наприклад, про необхідність санаторно-курортного лікування, наявність нових результатів огляду МСЕК, переїзд в іншу місцевість, народження дитини, отримання диплому про освіту тощо.

11 листопада 2019 року

Гребінківська міська рада з метою виконання підпункту 2 пункту 1 Указу Президента України від 22 липня 2019 року №542/2019 «Про заходи щодо протидії рейдерству», інформує мешканців Гребінківської об’єднаної територіальної громади про необхідність перенесення до 2021 року до Державного земельного кадастру відомостей про земельні ділянки, обмеження (обтяження) у їх використанні, зареєстровані до 1 січня 2013 року у Державному реєстрі земель.

Додатково повідомляємо, що згідно  2, 3, 4 пунктів прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про Державний земельний кадастр» передбачено наступне, а саме:

2. Земельні ділянки, право власності (користування) на які виникло до 2004 року, вважаються сформованими незалежно від присвоєння їм кадастрового номера.

11 листопада 2019 року

9 листопада 2019 року в Полтавському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені М.В. Гоголя відбулися урочисті заходи до Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтв та заключний гала-концерт обласного огляду народної творчості «Де згода в сімействі», присвяченого 250-річчю від дня народження класика української літератури І.П. Котляревського. Присутніх привітали кращі аматорські та професійні колективи області.

Гребінківську об'єднану громаду яскраво представив вокальний дует "Мальви" Гребінківської дитячої музичної школи (Наталія Гринь та Олександра Корчак).

9 листопада 2019 року

Шановні працівники закладів культури, учасники мистецьких колективів, всі, хто присвятив своє життя галузі культури!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

 

Ваша діяльність – благородна справа. Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожної душі, формуєте в людині почуття прекрасного, надаєте яскраві хвилини спілкування з багатогранним мистецтвом нашого народу і надбанням світової культури. Ви робите навколишній світ кращим і добрішим.

Українська культура - одна з небагатьох, яка змогла вистояти під могутнім натиском чужих агресивних впливів, зберегти свою самобутність, первозданну чистоту і автентичність. Без сумніву, культурний розвиток народів відбувається в процесі їх постійних взаємовідносин. Чим більше різних впливів акумулює в собі культура народу, тим більш культурним є цей народ. Українська культура займає наразі гідне місце в культурі світовій.

Культура незримою силою формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Багата талантами наша земля - українці володіють вагомим творчим потенціалом, який втілюють у життя працівники культури та аматори народного мистецтва. Ваша самовіданна творча праця вражає своєю неповторністю, яскравим колоритом, різносторонністю репертуару, невичерпною енергією.

Нашій громаді потрібна сучасна конкурентоздатна культура, звернена до майбутнього, але й укорінена в могутні традиції.

Завдяки вам, справжнім подвижникам своєї справи, культура Гребінківської об'єднаної територіальної громади, як галузь, попри всі труднощі та негаразди, розвивається, збагачується новими іменами, цікавими формами роботи.

Вагомий внесок у відродження національної культури вносять аматорські колективи, зберігають і передають від покоління до покоління історичну пам’ять народу працівники клубів, музеїв, бібліотек.

Високо цінуємо вашу працю. Без вашої підтримки та розуміння, без вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі зміни у нашому суспільному житті. Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте рідну Україну, примножуєте її успіхи та досягнення.

Символічно, що саме цього дня відзначається й День української писемності та мови. «Мова народу, - писав Олесь Гончар, – це найбільший національний скарб, і ми всі маємо його оберігати». Адже в ній міститься мудрість наших пращурів і дороговказ для нас з вами, душа всього українського народу. Скільки краси криється у найпростіших словах, скільки сили, що здатна зворушувати людські серця. У цьому й є ваша почесна справа: зберігати, розвивати і відтворювати духовні надбання українців, хвилювати та надихати.

Всім працівникам культури, майстрам народної творчості та аматорам сцени бажаємо здоров’я, успіхів у професійній діяльності, невичерпної енергії, незгасаючого прагнення до самовдосконалення, творчого натхнення та щастя.

Зичимо вам нових мистецьких перемог, успішної реалізації творчих ініціатив і нових культурних проектів. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

 

З повагою

міський голова                                                                                                     В. Колісніченко

8 листопада 2019 року

Напередодні професійного свята працівників культури та майстрів народного мистецтва, яке відзначається 9 листопада, в міському будинку культури відбулися урочисті заходи. Привітати з професійним святом працівників культури завітав міський голова Віталій Колісніченко. Він тепло привітав працівників відділу культури та туризму, міської публічної бібліотеки та дитячої музичної школи, побажав здоров'я, миру, благополуччя та нових мистецьких перемог. Кращих відзначили грамотами Гребінківської міської ради.

8 листопада 2019 року

Звичайно, шкільні уроки важливі та потрібні, з них можна взяти багато цікавого та крисного для молодої людини. Та особлива їх цінність не у високих балах та напам’ять вивчених формулах і творах, а в пошуках себе в цьому світі...

І ніхто не може знати, що необхідніше у деякий момент часу для учня - метод кубування на уроках літератури чи задумливий погляд в небо, на хмари, на дощ, на той сумний осінній дощ на довгих, тоненьких ніжках, на листя, яке кружляє у останньому вальсі. В дитячій уяві народжується власна ідея, твір, поезія, душа починає розповідь про радість і біль, почуття і надію..

Гребінчин край завжди славився талановитими людьми, багато таких і серед наших школярів. Діти, які сьогодні пишуть казки, вірші і прозові твори, стануть дорослими, які зроблять цей світ добрішим. Вони збережуть свою дитячу душу такою, щоб у неї були чисті очі, які зможуть розгледіти красу природи, людяність і того, хто поряд зними.

7 листопада 2019 року

6 листопада для уповноважених посадових осіб закладів освіти, культури, структурних підрозділів міської ради було проведено навчання з охорони праці. Навчання проводилось по трьох напрямках:

- загальний курс з питань охорони праці, нормативних документів з охорони праці, вибухо-пожежної та електробезпеки, гігієни праці і виробничої санітарії;

- правила охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском;

- правила безпеки систем газопостачання.

Також під час занять розглянули практичні навички надання першої медичної допомоги.

По закінченню навчання слухачі отримають відповідні посвідчення. 

5 листопада 2019 року

5 листопада 2019 року відбулася щотижнева оперативна нарада, на якій підсумували минулий тиждень, обговорили нагальні питання життєдіяльності громади та окреслили першочергові завдання на поточний тиждень.

Про старт опалювального сезону поінформував присутніх заступник міського голови Володимир Зінченко. Відкритим залишається питання підключення до опалення Спортивного комплексу м.Гребінка, ремонтні роботи планується завершити цього тижня. Всі інші заклади соціальної сфери об’єднаної громади, зокрема школи та садочки, вже з теплом.

5 листопада 2019 року

26 сесією Гребінківської міської ради VII скликання прийнято рішення від 18.10 2019 № 829 щодо розробки детального плану території кварталу, обмеженого вулицями Перемоги, Паркова, Гоголя в с. Слободо-Петрівка Гребінківського району Полтавської області з метою визначення розташування пам’ятника Героям Небесної Сотні. Проте, на території цього кварталу знаходиться парк, який потребує реконструкції. Запрошуємо мешканців громади долучитися до планування парку та прийняти участь у планувальному заході 12-13 листопада о 13:00 в приміщенні школи с. Слободо-Петрівська. Захід проводиться в рамках міжнародного проекту «Розвиток сучасних громад. Простір/Планування/залучення», який реалізується в 2019 році в Україні польською організацією «Fundacja Inna Przestrzen».

Для ефективної роботи учасників планувального заходу та врахування думки мешканців громади при плануванні території просимо до 08 листопада взяти участь в електронному анкетуванні за наступним посиланням https://forms.gle/ypUJvKZw3m74tmxo8. Зазначаємо, що анкетування є анонімного характеру.

5 листопада 2019 року

4 листопада – День залізничника України. З нагоди свята  проведено низку заходів для працівників залізничних підприємств та мешканців громади. Об 11.00 год. свято розпочалося концертною програмою для робітників вагонного депо станції «Гребінка», о 14.00 год.  у  краєзнавчому музеї проведено зустріч з ветеранами-залізничниками і о 16.00 год. у  міському  Будинку культури відбувся святковий концерт, який підготували учасники художньої самодіяльності міського Будинку культури та учні дитячої музичної школи.

Усіх присутніх вітав міський голова Віталій Колісніченко та керівники залізничних підприємств міста. Кращі працівники галузі отримали грамоти та грошові винагороди. 

4 листопада 2019 року

26 сесією Гребінківської міської ради VII скликання прийнято рішення від 18.10 2019 № 829 щодо розробки детального плану території кварталу, обмеженого вулицями Перемоги, Паркова, Гоголя в с. Слободо-Петрівка Гребінківського району Полтавської області. З текстом рішення можна ознайомитись на офіційному сайті міської ради: www.hrebinka.org.ua. В розділі «Документи. Рішення міської ради».

4 листопада 2019 року

30-31 жовтня у м. Харкові проходив другий міжрегіональний семінар-тренінг “Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні ОТГ”. Від Гребінківської територіальної громади в заході прийняла участь провідний спеціаліст відділу соціального захисту Охотник Наталія Олександрівна.

У Харкові зібралося понад 100 учасників, які представляли 89 ОТГ та 25 структурних підрозділів соціального захисту та забезпечення прав дітей з Донецької, Луганської, Харківської, та Полтавської областей.

4 листопада 2019 року

Шановні залізничники та ветерани залізничного транспорту!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

На всіх етапах розвитку залізничники завжди відзначаються професійною майстерністю, самовідданістю, сумлінною працею. У колективах підприємств залізничного транспорту виросло і зараз працює багато справжніх майстрів своєї справи, які у свята й будні, вдень і вночі забезпечують чітке функціонування залізничних артерій. Ви робите все заради збереження і подальшої розбудови транспортного конвеєра, стабілізації у справі перевезення пасажирів і господарських вантажів. 

Особливої подяки заслуговують ветерани залізниці. Нехай їх відданість справі буде справжнім прикладом для наслідування.

У день професійного свята бажаємо всім вам прихильної долі, вагомих здобутків, міцного здоров’я, миру та злагоди в родинах, невичерпної енергії, професійної удачі. Прийміть побажання успіхів у житті та праці, оптимізму, душевної теплоти, особистого щастя, здійснення всіх мрій і сподівань та подальшої плідної праці на благо людей та нашої залізниці. Нехай на життєвих та професійних перехрестях в усьому і завжди вас супроводжує зелене світло! 

 

З повагою

міський голова                                                                               В. Колісніченко

1 листопада 2019 року

Сьогодні в Гребінківському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

Всіх присутніх зі святом привітав міський голова Віталій Колісніченко та директор територіального центру Андрій Гужик. Святковий настрій працівникам соціальної сфери дарували учасники художньої самодіяльності Гребінківського міського будинку культури та юний гуморист Богдан Купрій.

1 листопада 2019 року

Шановні працівники соціальної сфери!

 

Від щирого серця вітаємо вас із професійним святом!

Ваша праця сповнена гуманізму, милосердя й душевного тепла. Вашу чуйність і турботу відчувають широкі верстви населення і насамперед — пенсіонери та люди з омеженими можливостями, діти-сироти, малозабезпечені, багатодітні сім’ї, безробітні громадяни.

Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи соціальні гарантії і допомогу тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.

Самовіддане служіння обраній справі, доброта і милосердя, чуйність і щедрість душі винагороджуються подякою та пошаною людей, яким ви допомагаєте долати труднощі, додаєте віри та впевненості у завтрашньому дні.

Ваша праця скромна і не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла і зігріта співчуттям та любов’ю до ближнього. На глибоке переконання, вам вистачить сили, витримки та професіоналізму для подолання всіляких перешкод у справі поліпшення соціального захисту тих, хто його потребує.

Нехай ваша працьовитість та душевне тепло і надалі служать людям.

Бажаємо вам міцного здоров’я, добробуту, порозуміння і затишку у ваших оселях та невичерпної життєвої енергії!

 

З повагою

міський голова                                                                                  В. Колісніченко


Анонси подій
16 квітня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 406  від 16 квітня 2024 року, 30 квітня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 42-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально
16 квітня 2024 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

16 квітня 2024 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

Тарифи з 01.05.2024 року КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» на управління та обслуговування багатоквартирних будинків у м. Гребінка...

Для ознайомлення пропонуються проект Стратегії розвитку Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року, проект Плану реалізації стратегії, Профіль територіальної громади та документи щодо стратегічної екологічної оцінки...

Графік зустрічей представників Гребінківської міської ради та КП «КПП Гребінківський» з мешканцями багатоквартирних будинків м. Гребінка з приводу призначення управителя багатоквартирного будинку, його тарифу за надання послуг та запровадження роздільної системи збирання побутових відходів.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.476737 sec.)