18 квітня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 14
візитів сьогодні:
візитів всього: 171642
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
30 листопада 2018 року

30 листопада в Спортивному комплексі м.Гребінка відбулося відкриття відкритої першості федерації з греко-римської боротьби м.Гребінка. У змаганнях взяли участь юні спортсмени з м.Полтави, м.Лубен, м.Кременчука, м.Миргорода, м.Хоролу, м.Решетилівки, смт.Яреськи, м.Золотоноші Черкаської області та м.Гребінки.

Учасників змагань привітали: секретар Гребінківської міської ради Людмила Цапенко, депутат Полтавської обласної ради Олександр Алексюк, президент федерації греко-римської боротьби м.Гребінка Роман Смірнов та віце-президент федерації Олександр Ярмак. Чудовий настрій спортсменам подарували учасники хореографічного колективу "Забава" Гребінківської дитячої музичної школи.

28 листопада 2018 року

На черговій 14 сесії Гребінківської міської ради, що відбулася 27 листопада 2018 року, депутати розглянули 20 питань. Спершу затвердили ряд розпоряджень міського голови, прийнятих у міжсесійний період: про надання матеріальних допомог відповідно до Програм Гребінківської ОТГ та з питань внесення змін до бюджету. Далі перед депутатами виступив директор Гребінківського районного територіального центру соціального обслуговування Андрій Гужик, який прозвітував про використання субвенції з бюджету Гребінківської ОТГ. 2 млн. 200 тис. 342 грн. передано районному бюджету на утримання Гребінківського районного територіального центру соціального обслуговування. За рахунок цієї субвенції станом на 01.11.2018 року соціальними послугами охоплено 1290 мешканців Гребінківської міської об`єднаної територіальної громади.

28 листопада 2018 року

27 листопада 2018 року пройшла щотижнева апаратна нарада з начальниками відділів міської ради, керівниками комунальних підприємств, в.о. старости. Розглянули найбільш актуальні питання життєдіяльності об’єднаної громади. На початку наради обговорили виконання доручень, наданих на попередній нараді та окреслили основні завдання на поточний тиждень, а саме: проведення 14 сесії; виконання заходів з благоустрою; підготовка до зимового утримання доріг; виплати матеріальних допомог до Дня людей з інвалідністю; затвердження тарифів на теплопостачання та інші.

28 листопада 2018 року

За рахунок субвенції з бюджету Гребінківської ОТГ - 2 млн. 200 тис. 342 грн., переданого районному бюджету на утримання Гребінківського районного територіального центру соціального обслуговування, станом на 01.11.2018 року соціальними послугами охоплено 1290 мешканців Гребінківської міської об`єднаної територіальної громади. Зокрема, послугами соціальних робітників (23 чол.) відділення соціальної допомоги вдома охоплено 284 мешканці Гребінківської міської ОТГ.

26 листопада 2018 року

23 листопада 2018 року під головуванням міського голови Віталія Колісніченка відбулося спільне засідання виконавчого комітету та постійних депутатських комісій, під час якого було розглянуто низку питань, що забезпечують життєдіяльність Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади. У спільному засіданні взяв участь голова Гребінківської районної державної адміністрації Роспопов В.В.

Першочергово було розглянуто проекти рішень з 15 питань, які будуть винесені на розгляд 14 сесії Гребінківської міської ради сьомого скликання, та рекомендовано сесії прийняти відповідні рішення з питань:

- про затвердження розпоряджень міського голови про надання матеріальних допомог у відповідності до Програм Гребінківської об’єднаної територіальної громади...

25 листопада 2018 року

24 листопада відбувся захід в пам'ять 85-ї річниці Голодомору 1932—1933 років.

Присутні у скорботній тиші хвилиною мовчання вшанували пам'ять невинно убієнних співвітчизників, своїх дідів та прадідів, а отець Микола, настоятель Свято-Миколаївської церкви УПЦ КП, відслужив панахиду за загиблими під час голоду українців.

По завершенню молебню присутні поклали квіти до підніжжя пам'ятного знаку «Голодомор 1932-1933 років».

О 16:00 відбулася загальнонаціональна хвилина мовчання і розпочалася всеукраїнська акція «Запали свічку пам'яті». «Ми пам'ятаємо. Ми сильні» — так звучить гасло національної інформаційної кампанії до Дня пам'яті жертв Голодомору.

24 листопада 2018 року

24 листопада – День пам’яті жертв Голодомору, день глибокої скорботи і туги за мільйонами обірваних життів наших співвітчизників. Голодомор, що прокотився трьома потужними хвилями Україною, забрав тисячі й тисячі життів українців, став масштабною національною трагедією, яку підсилили переселення, тюрми, табори.

Правда про ці трагічні сторінки вітчизняної історії, про небачений масштаб злочину проти українського народу довгий час старанно приховувалася. Сьогодні державні інституції відверто заявляють про голодомор як ретельно спланований, свідомий акт геноциду проти української нації.

Ще живі люди, котрі пам’ятають голодомор і можуть розповісти про нього. Ще зберігається шанс засвоїти урок історії не за підручниками, а через безпосередній контакт із живими свідками. Але з кожним днем події голодомору віддаляються в часі, не втрачаючи при цьому свого скорботного і трагічного значення.

Вшанувати пам’ять невинних жертв – це той мінімум, який ми, сучасні українці, маємо зробити не стільки для мільйонів загиблих, а, скоріше, задля наших дітей, які повинні завжди пам’ятати про ті страшні часи.

Розбудовуючи власну державу, ми маємо пам’ятати про кожен наш крок на п’єдестал незалежності, про кожну історичну віху – сумну і радісну, вчитися на помилках, робити все можливе, аби подібне ніколи не повторилося.

Схилімо голови в глибокій жалобі і запалімо свічі пам’яті за тими, хто загинув голодною смертю, став жертвою репресій тоталітарного режиму.

Хай пам'ять про всіх невинно убієнних згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Бажаю, щоб на столі українців завжди був хліб і до хліба, щоб ніколи у наших дітей не бачити голодних очей, щоб дитинство їх було щасливим і ситим, щоб наші люди завжди мали достаток, а держава була могутньою, процвітаючою і з високим рівнем добробуту.

 

Міський голова                                                                                                              В.І. Колісніченко

23 листопада 2018 року

23 листопада, напередодні 85-ої річниці вшанування пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 років, у Гребінківському міському будинку культури відбувся культурно-просвітницький захід, на якому були присутні учні та вчителі дев’ятих, десятих класів загальноосвітніх шкіл Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади.

23 листопада 2018 року

23 листопада в міському народному краєзнавчому музеї відбулась зустріч членів любительського об’єднання «До джерел вічності», вчителів та учнів шкіл міста з професором, завідуючим кафедрою релігієзнавства Київського Національного університету ім. Т.Г. Шевченка Євгеном Харьковщенком – автором підручників з релігієзнавства, відомим фахівцем з питань релігії.

22 листопада 2018 року

В рамках підготовки до чергової 14 сесії Гребінківської міської ради, яка відбудеться 27 листопада, проводяться засідання постійних депутатських комісій.

22 листопада 2018 року в приміщення міської ради пройшло спільне засідання постійної депутатської комісії з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування та постійної депутатської комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, зв’язку та сфери послуг. В роботі засідання взяв участь міський голова Віталій Колісніченко. Депутати затвердили порядок денний сесії та детально обговорили питання, які будуть винесені на пленарне засідання. По даним питанням рекомендовано прийняти відповідні рішення.

22 листопада 2018 року

Вже двадцять четвертий рік поспіль проводиться свято, що збирає знавців дитячих душ, провідників у світ знань і мудрості. 21 листопада 2018 року розпочався І тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019».

Це і конкурс професійної майстерності, і свято вчительської душі. Значення конкурсу величезне: він допомагає визначити кращих педагогів, підвищує статус педагогічної професії, привертає увагу громадськості до проблем освіти.

22 листопада 2018 року

20 листопада 2018 року на базі Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді відбувся ІV обласний конкурс відеороликів, презентацій та буктрейлерів серед літературно обдарованих дітей закладів позашкільної та загальної середньої освіти.

Цьогоріч свої роботи представили 40 учасників, які самі обирали теми для своїх презентацій. Були представлені гострі теми сьогодення, а також теми української історії. Цей конкурс, за задумом організаторів, є платформою, на якій ростуть і розвиваються юні таланти. Кількість учасників постійно збільшується. Цього року конкурс тривав майже 4 години.

22 листопада 2018 року

21 листопада 2018 року в рамках відзначення Дня Гідності й Свободи та вшанування світлої пам'яті полеглих героїв Майдану та учасників АТО в місті Гребінка відбувся мітинг. Традиційно даний захід проходив біля пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку. Вшанувати пам'ять борців за свободу і незалежність України та згадати події Революції Гідності завітали керівництво міста та району, представники підприємств, установ, організацій Гребінківської ОТГ, представники структурних підрозділів міської ради та її виконавчих органів, представники громадських організацій.

21 листопада 2018 року

Шановні земляки!

Щиро вітаю Вас з Днем Гідності та Свободи!

Це свято встановлено на знак вшанування патріотизму та мужності громадян.

Сьогодні ми з гордістю говоримо про те, що українці – це сильна, суверенна і незалежна нація, яка заслуговує поваги світової спільноти.

Гідність – це одна з найнеобхідніших якостей людини і навіть цілого суспільства, народів. Людина, сповнена почуття власної гідності, завжди посяде достойне місце в суспільстві, а народ, який плекає в собі національну гідність, буде знаний і шанований у світі.

Ми, українці, маємо усвідомлювати те, що лише в єдності дій можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної і демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

Ми, громадяни України, повинні радіти здійсненню мрій багатьох поколінь українців про власну державу, бути гордими її визнанню у світі, вірити у її європейське майбутнє.

Сьогодні всі, кому небайдужа доля рідної України, повинні об’єднати свої зусилля на благо країни для побудови європейської незалежної та заможної держави. В скрутну хвилину ми маємо згуртуватися і підтримувати один одного.

В цей день ми вшановуємо мужніх патріотів, які віддали життя за незалежність України під час подій на Майдані та в зоні АТО. Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків.

Вітаю всіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаю міцного здоров`я та щастя, сил та наснаги. Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут та родинна злагода у домівках мешканців громади, не згасає віра в щасливе майбутнє України.

 

З повагою,

Міський голова                                                                                                                            В.І. Колісніченко

20 листопада 2018 року

За 10 місяців поточного року Гребінківським ККП у відповідності до Програми зовнішнього освітлення Гребінківської ОТГ проведено закупівлю сучасних ліхтарів на суму 48 тис. 852 грн., енергозберігаючих ламп на суму 139 тис. 875 грн., а також виконано роботи по втановленню ліхтарів та енергозберігаючих ламп на загальну суму 180 тис. 706 грн.

Загалом по Програмі зовнішнього освітлення із врахуванням придбання інших необхідних матеріалів, будівництва нових мереж, поточного ремонту та технічного обслуговування використано близько 609 тис. грн. 

20 листопада 2018 року

20 листопада 2018 року під керівництвом заступника міського голови Володимира Зінченка проведено щотижневу апаратну нараду з начальниками відділів міської ради, керівниками комунальних підприємств, в.о. старости. Розглянули найбільш актуальні питання життєдіяльності об’єднаної громади. Зокрема йшлося про:

- заплановані на найближчий час інфраструктурні об’єкти;

- підготовку до проведення 14 сесії міської ради, яка відбудеться 27 листопада 2018 року;

- передачі частини повноважень щодо соціального захисту населення;

- планування бюджету Гребінківської ОТГ на 2019 рік;

- підготовку до зимового утримання доріг, забезпечення посипковим матеріалом.

20 листопада 2018 року

20 листопада 2018 року в Гребінківському міському будинку культури відбулася вистава «Чарівний ключик в країні прав» з нагоди Всесвітнього Дня дитини. Виставу підготували вихованці старшої групи театральної студії «ЕМІСТ» міського будинку культури, керівник Тетяна Худолій.

Учні молодших класів міських шкіл із задоволенням аплодували талановитим молодим акторам. Після вистави з глядачами пограли в цікаві ігри.

19 листопада 2018 року

19 листопада 2018 року в Гребінківській дитячій музичній школі відбулася лекція з прослуховуванням музики до 340 річниці з дня народження композитора Антоніо Вівальді, яку для учнів 3-5 класів ДМШ провела викладач музичної літератури Сахно Лариса Олексіївна.

Діти з задоволенням слухали відомі в усьому світі твори італійського композитора, скрипаля-віртуоза, автора більш як сорока опер, кантат, ораторій, творця жанру сольного інструментального концерту, який за життя отримав широке визнання по всій Європі. Дуже сподобався учням концерт «Чотири пори року» - один з найвідоміших творів, який люблять і дорослі і діти.

19 листопада 2018 року

17 листопада відбувся обласний телешоу-конкурс дитячої пісні і танцю «Естрадна веселка» імені Володимира Прокопенка в м.Пирятин. У конкурсі взяли участь творчі колективи Гребінківської дитячої музичної школи і стали переможцями:

- Зразковий вокальний ансамбль «Джерельце» (керівник Наталія Гринь) – І місце;

- Вокальний ансамбль «Консонанс» (керівник Наталія Гринь) – І місце;

- Зразковий хореографічний ансамбль (керівник Оксана Лісова) – ІІІ місце.

Вітаємо переможців та бажаємо нових досягнень.

19 листопада 2018 року

17 листопада в міському народному краєзнавчому музеї відбувся вечір спогадів, присвячений Дню працівників сільського господарства України.

З великою теплотою згадували присутні тих, хто вніс вагомий внесок у розвиток сільського господарства району: Безкоровайного Михайла Олексійовича, Героя Соціалістичної праці Тимченка Петра Семеновича, директора «Райагропостачу» Шпаковського Василя Івановича.

Багато побажань звучало на адресу заслуженого працівника сільського господарства України Попович Ганни Миколаївни, колишнього голови колгоспу ім.Кагамлика Калини Василя Івановича, директора радгоспу «Гребінківський» Матвієнка Миколи Володимировича.

19 листопада 2018 року

16 листопада в приміщенні міської ради відбулося засідання комісії з питань розгляду заяв щодо призначення матеріальної допомоги жителям Гребінківської об’єднаної територіальної громади. Учасниками засідання було розглянуто 9 заяв від громадян, які звернулись за допомогою щодо надання матеріальної допомоги на лікування. Ознайомившись з поданими документами заявників, розглянувши життєві проблеми та ситуації, що склалися у них, враховуючи тяжкість захворювань, члени комісії задовольнили кожне звернення та рекомендували міському голові виділити грошову допомогу громадянам.

18 листопада 2018 року

Шановні працівники та ветерани сільського господарства!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

Відзначення Дня працівників сільського господарства – це визнання хліборобської праці, це хвала мозолястим рукам, які знають справжню ціну хлібові!

Жодне професійне свято в Україні не має таких глибоких коренів та світлих традицій. Так було і так буде завжди, адже  ми - нація талановитих та працьовитих аграріїв. Наша земля – то є сила і міць нації. Наші чорноземи – кращі в усьому світі.

Висловлюю слова глибокої вдячності від усієї громади кожному, чиї руки плекають нашу рідну землю, приносять її плоди людям. Низький уклін і шана вам, дорогі аграрії, за вашу працю, волю і вміння щиро любити рідну землю.

Нехай ваша природна мудрість і досвідченість, невтомність і наполегливість стануть запорукою добрих засівів, рясних сходів та щедрих ужинків, а вміле господарювання та постійне вдосконалення своєї роботи забезпечать вигідний збут вирощеної продукції.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо нашої громади та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї! Нехай ваша праця заколоситься щедрою нивою успіху!

 

З повагою,

Міський голова                                                                                                                                          В.І. Колісніченко

16 листопада 2018 року

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

 

Щиро та сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку!

Відповідальність, компетентність, почуття обов’язку завжди супроводжують вас у повсякденному житті. Важко переоцінити роль радіо та телебачення у формуванні громадської думки, висвітленні життєдіяльності нашої громади. Це свято об'єднує людей різних професій: журналістів, редакторів, видавців, режисерів, операторів – всіх тих, чия благородна праця забезпечує одне з основних прав громадян – право свободи слова.

В день вашого професійного свята бажаю усім міцного здоров’я, добра й злагоди у ваших сім’ях, здійснення задумів та мрій, удачі, успіхів та благополуччя. Хай всі ваші сміливі плани будуть реалізовані. Радуйте глядачів і слухачів своїми знахідками та досягненнями, залишайтеся завжди цікавими, не втрачайте своєї індивідуальності.

Миру та благополуччя вам і вашим сім'ям!

 

З повагою,

Міський голова                                                                                 Віталій Колісніченко

15 листопада 2018 року

На даний час в межах громади надання дошкільної освіти здійснюють 4 дошкільні заклади, а саме:

Заклад дошкільної освіти (ЗДО) «Веселка» м.Гребінка - функціонує 10 груп загального розвитку, відвідує 300 дітей дошкільного віку; кількість обслуговуючого персоналу 48 чоловік, в тому числі педагогічних працівників – 22 чоловіки.

ЗДО «Теремок» м. Гребінка - функціонує 4 групи загального розвитку, відвідує 110 дітей дошкільного віку; кількість обслуговуючого персоналу 26 чоловік, в тому числі педагогічних працівників – 10 чоловік.

15 листопада 2018 року

15 листопада 2018 року в приміщенні міської ради відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та підприємництва. Розглянули проект розпорядження міського голови про внесення змін до бюджету Гребінківської ОТГ на 2018 рік. Члени комісії підтримали запропоновані у проекті розпорядження зміни одноголосно.

15 листопада 2018 року

Продовжується робота над доопрацюванням Стратегічного плану розвитку Гребінківської ОТГ. 14 листопада 2018 року в приміщенні міської ради відбулось засідання фокус-групи для напрацювання оперативних завдань стратегічного напряму «Культурно-просвітницький центр, місце для активного спортивного життя та приємного дозвілля». Координувала роботу учасників секретар міської ради Людмила Цапенко.

14 листопада 2018 року

Одним із джерел наповнення бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади є акцизний податок, питома вага якого в загальному фонді доходів становить 6%.

Надходить акцизний податок з реалізації суб`єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів - за реалізовану алкогольну продукцію, тютюнові вироби.

14 листопада 2018 року

13 листопада 2018 року в приміщені міської ради відбулося засідання робочої фокус-групи в рамках розробки Стратегії розвитку Гребінківської ОТГ. Координаторами засідання виступили секретар міської ради Людмила Цапенко та заступник міського голови Володимир Зінченко.

Учасники доопрацювали стратегічні завдання до оперативних цілей за напрямком «Комфортна і безпечна громада з ефективним управлінням та якісними послугами для населення». Під час засідання озвучили зауваження та пропозиції щодо розробки Стратегії, які надійшли до міської ради.

14 листопада 2018 року

14 листопада в Гребінківському міському будинку культури за підтримки Полтавської обласної молодіжної громадської організації "Твій Світ" відбулась презентація виставки "... немов ковток свіжого повітря". Заступник міського голови Валерій Волошин наголосив на тому, що такі заходи повинні проводитися частіше та потрібно більше уваги приділяти підтримці жертв націонал-соціалізму, яких з кожним днем стає все менше.

На виставку були запрошені люди похилого віку, які отримують соціальні послуги у територіальному центрі, учні Гребінківської гімназії, волонтери з м.Лубен та місцева літераторка Ніна Третяк.

14 листопада 2018 року

13 листопада 2018 року відбулося засідання виконавчого комітету. Під час засідання було розглянуто низку питань, що забезпечують життєдіяльність громади.

Одним з важливих розглянуто питання про надання дозволу на здійснення попередньої оплати для проведення капітального ремонту покрівлі житлового будинку по пров. Піонерському, 1а  у сумі, що складає 30% вартості робіт.

Рішенням 8 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання від 08 червня 2018 року № 302 затверджено Положення про дольову участь співвласників багатоквартирних будинків у проведенні капітального ремонту (реконструкції, модернізації) житлового фонду Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади.

14 листопада 2018 року

13 листопада 2018 року міський голова Віталій Колісніченко провів щотижневу апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів та спеціалістів міської ради, начальників комунальних підприємств, в.о. старост.

На початку наради Віталій Іванович проінформував присутніх про свою участь у сьомому засіданні Ради регіонального розвитку, яка проходила 12 листопада у Києві. Рада регіонального розвитку створена у 2015 році і основне її завдання – ефективна взаємодія державних органів влади з органами місцевого самоврядування. Під час засідання обговорили питання здійснення реформи децентралізації, а також вирішення проблем життєзабезпечення регіонів та інші.

12 листопада 2018 року

Один із пріоритетів Нової української школи – це навчання, яке приносить дітям задоволення. Навчання в таких класах забезпечує можливість дитини робити власний вибір для розвитку нових та вдосконалення набутих  практичних умінь і навичок. Воно повинно бути організоване таким чином, щоб кожна дитина почувала себе у класі затишно і безпечно, а навчальний простір облаштований так, щоб задовольняти потреби кожної дитини, а вона, в свою чергу, змогла  проявляти себе, розвиватися, спілкуватися.

9 листопада 2018 року

З нагоди святкування Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва 9 листопада в залі Гребінківського міського будинку культури відбулися урочистості. Працівників культури Гребінківської міської об’єднаної громади привітали заступник міського голови Волошин Валерій Андрійович та начальник відділу культури і туризму міської ради Ільчук Олександр Володимирович.

9 листопада 2018 року

Шановні працівники закладів культури, учасники мистецьких колективів, всі, хто присвятив своє життя галузі культури!

 

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

Ваша діяльність – благородна справа. Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожної душі, формуєте в людині почуття прекрасного, надаєте яскраві хвилини спілкування з багатогранним мистецтвом нашого народу і надбанням світової культури. Ви робите навколишній світ кращим і добрішим.

Мистецькі колективи Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади, багато з яких і нині продовжують радувати глядачів своїм талантом, відомі і шановані не тільки у нашій громаді. Вони бажані гості або учасники мистецьких дійств в інших районах, в області, на всеукраїнському рівні.

Тож нехай ваша творча нива завжди буде встелена новими здобутками і високими досягненнями.

Всім, хто присвятив себе галузі культури, бажаю творчого довголіття, невичерпної енергії, щедрих мистецьких здобутків, достатку, терпіння, добра і миру.

Зі святом всіх. І нехай ніколи не згасає потяг людини до пізнання прекрасного.

 

З повагою,

Міський голова                                                                                                          В.Колісніченко

9 листопада 2018 року

Шановні друзі!

Вітаю всіх з Днем української писемності та мови!

Щорічно 9 листопада в Україні відзначається День української писемності та мови, приурочений українському літописцю Нестору – послідовнику творців слов’янської писемності Кирила і Мефодія.

Саме мова є душею нації, адже у її глибинах народилося культурне надбання, яким пишається волелюбний український народ.

Всебічна підтримка державності мови, зростання її престижу, зміцнення та розвиток - почесна місія кожного громадянина України. Тож бажаю всім українцям утверджувати рідну мову. Упевнений, цей нетлінний скарб служитиме єднанням між минулими і майбутніми поколіннями, возвеличуватиме Україну і українців.

Тож нехай рідне слово буде для всіх нас духовним джерелом життя і оберегом. Щастя всім і добра, миру і злагоди, достатку і процвітання, нових здобутків в ім’я зміцнення нашої Батьківщини.

 

З повагою, 

Міський голова                                                                                                                      В. Колісніченко

9 листопада 2018 року

Як відомо, проблема ремонту автошляхів та доріг є однією з ключових проблем нашої держави. Постійно із ЗМІ та телебачення чуємо про виділення урядом коштів на ремонт, але, як бачимо, ситуація залишає бажати кращого. Не оминула ця проблема і нашу громаду. До міської ради постійно надходять скарги від громадян щодо незадовільного стану доріг. Тому хочемо трішки прояснити ситуацію.

6 листопада 2018 року

При Гребінківській міській раді діє декілька програм соціального спрямування у 2018 році, а саме: Програма підтримки діяльності Гребінківської районної організації ветеранів, Програма підтримки діяльності громадської організації “Інвалідів та ветеранів союз чорнобильців Гребінківщини”, Програма Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади щодо забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, а також  Програма соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської ОТГ.

6 листопада 2018 року

У вівторок, 6 листопада 2018 року, відбулась щотижнева апаратна нарада, на якій обговорили найнагальніші питання життєдіяльності міста. Першим розглянутим питанням стало опалення об’єктів соціальної сфери та багатоквартирних житлових будинків. Заступник міського голови Валерій Волошин поінформував присутніх, що всі освітні заклади, заклади культури, спортивний комплекс вчасно і без перешкод отримали тепло. Встановлюються засоби обліку теплової енергії, це дасть змогу зменшити витрати на оплату теплопостачання.

5 листопада 2018 року

Гребінківською міською радою за рахунок коштів державного та місцевого бюджетів за розробленими робочими проектами в 2017-2018 роках збудовані вуличні мережі водопостачання для забезпечення питною водою жителів вулиць Патріотів, Коцюбинського, Горького та Квіткова в м.Гребінка, а саме:

- «Будівництво (влаштування) водопровідної мережі по вул. Горького в м.Гребінка Полтавської області» протяжністю 640 м, загальною кошторисною вартістю 627,280 тис. грн;

5 листопада 2018 року

Адміністративна комісія — це колегіальний орган, який створений при виконавчому комітеті Гребінківської міської ради для розгляду і вирішення справ про адміністративні правопорушення.

Адміністративна комісія має право розглядати правопорушення по більш ніж 30 статтям Кодексу України про адміністративні правопорушення:

- у галузі житлових прав громадян, житлово-комунального господарства та благоустрою;

- у галузі торгівлі, громадського харчування, сфері послуг;

- у галузі фінансів і підприємницької діяльності;

- інші правопорушення, що знаходяться у компетенції адміністративних комісій.

5 листопада 2018 року

1 листопада 2018 року в приміщенні міської ради відбулося засідання фокус-груп в рамках розробки стратегічного плану розвитку Гребінківської ОТГ. Координатором засідання виступила секретар міської ради Людмила Цапенко. Учасники доопрацьовували стратегічні завдання до оперативних цілей за напрямком «Економічний розвиток та створення сприятливих умов для інвестування». Робота над стратегією триває. Плануються аналогічні засідання по напрямках «Комфортне та безпечне місто» і «Культурний розвиток».

2 листопада 2018 року

2 листопада, напередодні святкування Дня залізничника, в Гребінківському міському будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт.

Міський голова Колісніченко Віталій Іванович та керівники залізничних підприємств привітали всіх присутніх зі святом та вручили кращим працівникам  грамоти Гребінківської міської ради та грошові винагороди від профспілкових залізничних організацій.

Музичні вітання лунали від учасників художньої самодіяльності міського будинку культури та дитячої музичної школи.

2 листопада 2018 року

Шановні залізничники та ветерани залізничного транспорту!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

На всіх етапах розвитку залізничники завжди відзначаються професійною майстерністю, самовідданістю, сумлінною працею. У колективах підприємств залізничного транспорту виросло і зараз працює багато справжніх майстрів своєї справи, які у свята й будні, вдень і вночі забезпечують чітке функціонування залізничних артерій. Ви робите все заради збереження і подальшої розбудови транспортного конвеєра, стабілізації у справі перевезення пасажирів і господарських вантажів.

У день професійного свята бажаю всім Вам прихильної долі, вагомих здобутків, міцного здоров’я, миру та злагоди в родинах, невичерпної енергії, професійної удачі. Прийміть побажання успіхів у житті та праці, оптимізму, душевної теплоти, особистого щастя, здійснення всіх мрій і сподівань та подальшої плідної праці на благо людей та нашої залізниці. Нехай на життєвих та професійних перехрестях в усьому і завжди вас супроводжує зелене світло!

 

З повагою,

Міський голова                                                                                                                                                                           В. Колісніченко

2 листопада 2018 року

Шановні працівники соціальної сфери!

 

Від щирого серця вітаю вас із професійним святом — Днем працівників соціальної сфери!

Ваша праця сповнена гуманізму, милосердя й душевного тепла. Вашу чуйність і турботу відчувають широкі верстви населення і насамперед — пенсіонери та інваліди, діти-сироти, малозабезпечені, багатодітні сім’ї, безробітні громадяни.

Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи соціальні гарантії і допомогу тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.

Самовіддане служіння обраній справі, доброта і милосердя, чуйність і щедрість душі винагороджуються подякою та пошаною людей, яким ви допомагаєте долати труднощі, додаєте віри та впевненості у завтрашньому дні.

Ваша праця скромна і не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла і зігріта співчуттям та любов’ю до ближнього. Переконаний, вам вистачить сили, витримки та професіоналізму для подолання всіляких перешкод у справі поліпшення соціального захисту тих, хто його потребує.

Хай ваша працьовитість та душевне тепло і надалі служать людям, а свято нехай надасть усвідомлення своєї причетності до великої та дуже важливої справи — соціального захисту людини.

Бажаю вам міцного здоров’я, добробуту, порозуміння і затишку у ваших оселях та невичерпної життєвої енергії!

 

З повагою,

Міський голова                                                                                                                                                                    В.І. Колісніченко

2 листопада 2018 року

01 листопада 2018 року відбулося засідання виконавчого комітету. Під час засідання було розглянуто низку питань, що забезпечують життєдіяльність громади.

Одним з важливих розглянуто питання про виготовлення гербових печаток  для вчинення нотаріальних дій на території  сільських населених пунктів Гребінківської ОТГ.

У населених пунктах сільської місцевості, де немає нотаріусів, нотаріальні дії, передбачені статтею 37 Закону України «Про нотаріат», вчиняються уповноваженими на це посадовими особами органів місцевого самоврядування.

1 листопада 2018 року

Напередодні святкування Дня української писемності та мови міський народний краєзнавчий музей провів культурно-просвітницькі заходи, на які був запрошений відомий поет, Лауреат літературних премій ім. В.Симоненка, В.Малика, Л.Бразова, заступник голови Полтавської обласної спілки літераторів Печора Володимир Андрійович, який проживає в м.Лубни.


Анонси подій
16 квітня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 406  від 16 квітня 2024 року, 30 квітня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 42-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально
16 квітня 2024 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

16 квітня 2024 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

Тарифи з 01.05.2024 року КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» на управління та обслуговування багатоквартирних будинків у м. Гребінка...

Для ознайомлення пропонуються проект Стратегії розвитку Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року, проект Плану реалізації стратегії, Профіль територіальної громади та документи щодо стратегічної екологічної оцінки...

Графік зустрічей представників Гребінківської міської ради та КП «КПП Гребінківський» з мешканцями багатоквартирних будинків м. Гребінка з приводу призначення управителя багатоквартирного будинку, його тарифу за надання послуг та запровадження роздільної системи збирання побутових відходів.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.349965 sec.)