28 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 10
візитів сьогодні:
візитів всього: 171145
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 травня 2019 року

В усіх школах громади відзвенів Останній дзвоник - 2019. Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята і для учнів, і для вчителів. Це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Цей день завжди незабутній, особливо для 72 випускників об’єднаної громади. Саме вони прикували до себе найбільше уваги.

З щирими словами побажань звернулися до учнів та вчителів міський голова Віталій Колісніченко, директори шкіл, керівництво об’єднаної громади, методичний кабінет відділу освіти виконкому Гребінківської міської ради.

31 травня 2019 року

30 травня відбулися урочистості з нагоди вручення свідоцтв випускникам Гребінківської дитячої музичної школи. 25 учнів музичних відділів, класів образотворчого мистецтва та хореографії отримали свідоцтва про початкову мистецьку освіту. Зі сцени звучали слова вдячності вчителям від батьків та учнів.

З вітальним словом до випускників звернулись секретар міської ради Людмила Цапенко та директор школи Наталія Гринь. Високий рівень виконавської майстерності продемонстрували випускники та кращі колективи школи, а глядачі зустрічали кожен виступ юних артистів бурхливими оплесками. Щасливого творчого життя вам, випускники!

31 травня 2019 року

Шановні школярі, вчителі, батьки та випускники!

 

Від імені всієї громади та від себе особисто щиро вітаю усіх із закінченням навчального року. Вірю, що кожен використав його з користю – для особистого розвитку, здобуття нових знань і нового досвіду.

Сьогодні перегортаємо ще одну сторінку славного освітянського літопису. Упродовж цього року учні долучалися до джерел культури й духовності, старанно засвоювали закони природи, скарби рідної мови та гуманістичні цінності.

Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших: взято першу сходинку на шляху пізнання.

Нашим школярам бажаю гарно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання.

Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення.

Бажаю, щоб кожен випускник зробив правильний вибір, здійснив свою мрію і продовжив навчання в обраному напрямку. Попереду найскладніше – учитися жити, і найприємніше – бути щасливим. Я бажаю вам впевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, і щоб на вашому шляху було більше добра, справедливості, перемог і здійснених мрій.

Хочу привітати батьків сьогоднішніх випускників. Разом із своїми дітьми ви пройшли цей довгий і непростий шлях: раділи їхнім першим успіхам, підтримували та допомагали у важку хвилину. Бажаю вам віри в майбутнє своїх дітей.

Хочу подякувати усім педагогам об'єднаної громади за віддану працю в непростий час. Нам важливо, аби учні виходили зі школи не лише грамотними, але й вихованими, готовими до життя та непростих рішень.

Бажаю усім міцного здоров'я, щасливої долі, творчих успіхів і відкриттів, вагомих здобутків у всіх задумах та починаннях, мирного неба над головою.

Нехай цей хвилюючий дзвоник пролунає у кожному серці радісним настроєм та вірою у завтрашній день!

 

З повагою,

міський голова                                                                                                                       В.І. Колісніченко

29 травня 2019 року

Шановні мешканці, керівники підприємств, установ, організацій Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади! Виконавчий комітет Гребінківської міської ради запрошує Вас взяти активну участь у щорічному огляді-конкурсі на кращий благоустрій території підприємств, установ, організацій, багатоквартирних будинків та будинків приватного сектору Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади у номінаціях:

- “Кращий благоустрій прилеглої території” серед підприємств, установ та організацій;

- “Кращий двір” серед багатоквартирних будинків;

- “Кращий будинок” серед багатоквартирних будинків;

- “Кращий благоустрій будинків приватного сектора”.

28 травня 2019 року

28 травня 2019 року міський голова Віталій Колісніченко провів щотижневу апаратну нараду. На початку наради Віталій Іванович повідомив присутніх про свою участь у нараді з питань ремонту та утримання доріг місцевого значення, що відбулася напередодні в Полтавській ОДА. Дороги, які знаходяться на балансі ДП «Агенція місцевих доріг Полтавської області» і проходять через територію нашої громади, знаходяться в край незадовільному стані. І виходить колізія - дорога на нашій території, люди страждають наші, а ремонтувати її не можемо, бо вона на балансі агенції...

27 травня 2019 року

11 травня 2019 року у м. Одеса відбувся фінальний етап Всеукраїнського конкурсу проектів з інформатики "Весела наука", у якому взяли участь представники 20 областей України.

Учениця Гребінківської станції юних техніків Вікторія Карнаухова (керівник Цьохла А.С.) стала однією з 10 фіналістів в номінації "Фотографія". Після захисту своєї роботи "Відображення" Вікторія посіла почесне третє місце у конкурсі.

24 травня 2019 року

Завершується навчальний рік і розпочинається найочікуваніша пора – літні канікули. Відділ культури і туризму Гребінківської міської ради активно долучається до організації оздоровлення дітей освітніх навчальних закладів громади.

24 травня Гребінківський народний краєзнавчий музей організував цікаву екскурсію для учнів першого класу Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. №4 (вчитель Єгорова Н.І.) в село Мар’янівку, на батьківщину нашого земляка, письменника, байкаря Євгена Павловича Гребінки.

23 травня 2019 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради інформує, що відповідно до «Положення про Державну екологічну інспекцію Центрального округу», затвердженого наказом Державної екологічної інспекції України від 17.05.2018 № 82, «Положення про громадськиих інспекторів з охорони довкілля», затвердженого Міністерством екології та природних ресурсів України від 27.02.2002 № 88, Держекоінспекцією Центрального округу проводиться формування громадських інспекторів з охорони довкілля, до складу яких входять громадські активісти, вчені, представники громадських організацій екологічного спрямування, керівники районних осередків.

22 травня 2019 року

21 травня в Гребінківському народному краєзнавчому музеї відбулось засідання круглого столу, учасниками якого стали вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, їх батьки та викладач по вокалу Олена Цяпко. На цій зустрічі присутні ділилися враженням про поїздку на Міжнародний конкурс творчості ART – фестиваль, який відбувся 18 травня в м. Чернігів.

Привітали переможців заступник міського голови Валерій Волошин та головний спеціаліст відділу освіти виконавчого комітету міської ради Ольга Кудрик, побажали перемог та подальших успіхів.

21 травня 2019 року

Професія педагога – творча. Чим вищою є креативність та професіоналізм вчителя, тим більше шансів для всебічного розвитку учнів.

Різноманітні численні дослідження вказують на необхідність постійно вивчати щось нове для того, щоб збільшити свій творчий потенціал. «Якщо ви банкір, навчіться танцювати чечітку. Якщо ви няня, займіться курсом міфології».

Психологи вважають, що іноді знайомий світ відокремлений від світу незнайомого майже умовним кордоном. Тому подолати цей кордон вдається лише тим, хто постійно розсуває його межі, пізнаючи щось нове.

21 травня 2019 року

21 травня 2019 року міський голова Віталій Колісніченко провів щотижневу апаратну нараду. Підсумували події, які відбулися на минулому тижні, обговорили актуальні питання життєдіяльності громади та озвучили план заходів на найближчий період. Зокрема зупинилися на питаннях: підведення підсумків 20 позачергової сесії; проведення ЗНО; підготовка до оздоровлення дітей; підведення підсумку конкурсу з вивезення твердих побутових відходів; завершення ремонтних робіт у ЗОШ № 1 та інклюзивно-ресурсному центрі.

21 травня 2019 року

20 травня 2019 року відбулася 20 позачергова сесія Гребінківської міської ради. Провела пленарне засідання секретар міської ради Людмила Цапенко. Депутати розглянули вісім питань порядку денного.

Спочатку затвердили розпорядження міського голови про надання матеріальних допомог у відповідності до Програм Гребінківської ОТГ, прийнятих у міжсесійний період. Далі затвердили проект, що фінансується за рахунок субвенції з держбюджету на формування інфраструктури громади. За кошти субвенції придбано трактор, розкидач дорожніх сумішей та самоскидний причеп для КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств». Також прийнято ряд рішень про внесення змін до Програм.

21 травня 2019 року

На території Гребінківської громади, а саме по провулку Пирятинський, 34В в м.Гребінка, з квітня цього року розпочато роботи з будівництва наземної фотоелектричної сонячної електростанції. Вже проведено значний обсяг робіт, необхідних для встановлення сонячних панелей. Планове закінчення робіт першої черги будівництва - вересень 2019 року.

20 травня 2019 року

Вихованці гуртка «Вокальний спів» Гребінківського Центру дитячої та юнацької творчості вокальний ансамбль «Співаночка» та солісти Цяпко Богдан, Шурдуба Аліна і Кривошей Валерія 19 травня 2019 року були учасниками 8-го Всеукраїнського конкурсу-фестивалю «Країна Art-Fest», який проходив у місті Чернігів.

Результат їх участі: вокальний ансамбль «Співаночка» - І-а премія, Кривошей Валерія – Гран-Прі, Шурдуба Аліна – І-а премія, Цяпко Богдан – ІІ-а премія, а також сертифікати на поїздку в дитячий творчий табір «Разом» (Болгарія, місто Кітен): на 500 євро – ансамбль «Співаночка» та по 50 євро – солісти.

20 травня 2019 року

14 травня 2019 року в приміщенні Гребінківської міської ради  проведений конкурс на заміщення вакантних посад державного реєстратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Гребінківської міської ради.

За підсумками іспиту та результатами співбесіди конкурсною комісією  переможцями конкурсу визнано та рекомендовано для призначення на посаду:

1. Федорченка Дмитра Миколайовича

2. Толочну Вікторію Олександрівну

20 травня 2019 року

18 травня відбулось відкриття міні-футбольного майданчика по вулиці Героїв України. Проект реалізований на умовах співфінансування з обласним бюджетом.

Перші кроки для його облаштування відбулися ще в 2017 році, тоді було закладено основу під штучне покриття та встановлено огорожу. При цьому з бюджету ОТГ витрачено 720 тис. грн. (в тому числі на проведення всіх підготовчих робіт, встановлення огорожі, забезпечення електропостачання, проведення експертизи, технічного нагляду, монтаж штучного покриття). Штучне покриття та комплектуючі матеріали придбані за рахунок коштів обласного бюджету вже в 2018 році та доставлені в Гребінку в грудні минулого року.

20 травня 2019 року

18 травня делегація Гребінкіської ОТГ взяла участь в урочистостях в Пироговій Леваді, присвячених пам'яті розстріляних у квітні-травні 1942 року жителів Гребінківщини та Пирятинщини. У складі делегації були присутні заступник міського голови Волошин В.А., голова ветеранської ради Неруш В.М., ветеран праці Бичова Є.І. та учні Слободо-Петрівської ЗОШ.

17 травня 2019 року

Вже традиційно в закладах загальної середньої освіти Гребінківської ОТГ проходять навчально-польові збори для учнів 11-х класів. Протягом трьох днів старшокласники випробовують свої сили у різних видах військово-спортивних змагань, отримують нові знання, набувають нових вмінь та навичок, необхідних захиснику Батьківщини.

17 травня 2019 року підведено підсумки зборів в Опорному закладі Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4. З вітальним словом до одинадцятикласників звернулася директор школи Кохно Л.С. і побажала успіхів у відпрацюванні навичок, засвоєних на уроках “Захисту Вітчизни”.

17 травня 2019 року

17 травня 2019 року під час спільного засідання члени виконавчого комітету та постійних депутатських комісій міської ради заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів, зокрема, розглянули питання, які будуть винесені на 20 (позачергову) сесію Гребінківської міської ради 7 скликання, яка відбудеться 20 травня  2019 року та рекомендували сесії прийняти відповідні рішення.

17 травня 2019 року

Ні для кого не секрет, що матеріально-технічна база КП “Гребінківський комбінат комунальних підприємств” застаріла і потребує значного оновлення. Це задоволення не з дешевих. Але проблема сама собою не зникне і потрібно працювати над її вирішенням. Тому міським головою та депутатським корпусом було прийняте рішення про поступове оновлення технічної бази ККП як за рахунок коштів державної субвенції на розвиток інфраструктури об`єднаної територіальної громади, так і за кошти з місцевого бюджету. Нагадаємо, що в минулому році саме таким чином був придбаний екскаватор-навантажувач. А вже сьогодні працівники та керівництво ККП зустрічали нову техніку.

16 травня 2019 року

Щорічно, у третій четвер травня, українці святкують День вишиванки. У цей день, йдучи на роботу, на навчання, одягають вишиванки. У такий спосіб українці демонструють, що вишиванка - це одяг не лише на свята, адже вишиванка є генетичним кодом українців. День вишиванки – свято національної єдності, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу та об'єднати українців. Вишиванка – символ, який єднає українців незалежно від мови, якою вони спілкуються, віросповідання чи політичних поглядів. Гребінківська об'єднана територіальна громада також долучилася до щорічного Дня вишиванки.

16 травня 2019 року

Про важливість застосування інструментів електронної демократії (е-демократії) в життєдіяльності об’єднаних територіальних громад Полтавщини говорили на тренінгу, в якому брав участь і представник від нашої громади. Організатором заходу виступив Полтавський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону.

Як ефективно використати окремі елементи е-демократії в повсякденній роботі ОТГ говорив у своєму виступі Володимир Божко, радник з юридичних питань Полтавського ЦРМС.

14 травня 2019 року

14 травня 2019 року під головуванням міського голови Віталія Колісніченка відбулась щотижнева апаратна нарада. Підсумували події, минулого тижня, обговорили актуальні питання життєдіяльності громади та озвучили план заходів на найближчий період. Зокрема зупинилися на питаннях: встановлення теплових лічильників в багатоквартирних будинках; підготовка до ремонтних робіт доріг; роботи з благоустрою; викошування бур’янів та інші.

Завершується капітальний ремонт харчоблоку у ЗОШ №1, за кошти міської ради закуплено нове обладнання для їдальні. По завершенню всіх робіт вже восени діти громади зможуть відвідувати сучасний дитячий садок з усіма зручностями і харчуватися у новій їдальні.

14 травня 2019 року

Ми живемо у час змін. Змінюється держава, світосприйняття, переосмислюються пріоритети. Багато реформ відбувалося і відбувається і в освіті. Поряд з традиційними системами в Україні діють інші системи навчання молодших школярів. Кожна школа, кожен вчитель обирають для себе навчання та виховання учнів за такою системою, яка близька до душі та приносить хороші результати.

13 травня 2019 року методичним кабінетом відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради була організована поїздка педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Гребінківської ОТГ та батьків майбутніх першокласників до Опорного закладу Пирятинська ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 на міжрайонний семінар-практикум на тему “Освітні інновації в сучасній школі” з метою обміну досвідом щодо впровадження нової програми для початкових класів «Інтелект України»...

13 травня 2019 року

У лютому 2018 року стартувала нова платформа освіти для педагогічних працівників "Уміти" – своєрідний феномен, сучасний формат освіти, який скоротив шлях від здобування знань до їх впровадження на робочому місці.

У рамках серії навчальних тренінгів для вчителів закладів загальної середньої освіти, організованих методичним кабінетом відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради, 10 травня 2019 року на базі Гребінківської гімназії відбувся навчальний тренінг для педагогів Гребінківської ОТГ та району. Його провів засновник Центру нової освіти, тренер з інноваційної педагогіки та ІКТ, автор і розробник освітньої платформи "Уміти" Іван Іванов.

12 травня 2019 року

Дорогі жінки, любі наші матері!

 

Слово «мама» для кожного українця уособлює в собі три найдорожчі образи: Матір Божу, рідну матір та неньку Україну. З прадавніх часів мама в Україні символізує берегиню роду, спадщини, культурних цінностей, традицій та звичаїв, які вона передає своїм дітям, хранительку родинного тепла і затишку, гармонії та любові у наших домівках. Упродовж усього життя вона оберігає, дає наснагу і допомагає нам вистояти у найскрутніші часи.

Традиційно в кожну другу неділю травня українські родини відзначають День Матері. Це свято особливе, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до жінки-матері. Шанобливе та поважне ставлення до матері, її високий авторитет у сім’ї і суспільстві за всіх часів були притаманні українському народу, а материнська любов була і залишається єдиною надійною, могутньою силою. Саме у сім’ї, завдяки материнському вихованню, зберігаються і примножуються родинні звичаї та традиції, формується атмосфера високої духовності та моральності, патріотизму та любові до рідного краю. Материнська любов надає сил і натхнення, які допомагають нам впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати успіху і здобувати нові перемоги.

Низький уклін і щира дяка Вам, наші матері, за ласку, недоспані ночі, переживання і молитви, які допомагають нам в житті, за Ваші терпіння, витримку, мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для нашої країни. Не стане слів, щоб подякувати за Вашу материнську любов, що є для нас пожиттєвим оберегом, за тепло Вашого серця, яке завжди готове пробачити і зрозуміти. Спасибі Вам за підтримку, турботу та розуміння.

Від щирого серця вітаємо всіх матерів зі святом! Бажаємо Вам щастя, довгих років життя, душевного спокою, миру і добра. Глибокої пошани та щирої подяки, адже ви – найбільший дар у нашому житті. Нехай Ваша безмежна любов буде надійним оберегом, а Ваші мудрі уроки та повчання залишаються головним дороговказом на нашому життєвому шляху. Нехай Господь почує щирі молитви та винагородить Вас та Ваші сім’ї здоров’ям, а нашій державі дарує мир і єдність. Бажаємо, щоб тепло домашнього вогнища, створене Вашими лагідними серцями і дбайливими руками, зігрівало Ваші родини повсякчас, а добро, що невтомно сієте довкола себе, повернулося сторицею.

Доземний Вам уклін, дорогі Матері, та щира подяка!

 

З повагою,

міський голова                                                                                                                       Віталій Колісніченко

11 травня 2019 року

Після закінчення всіх підготовчих робіт розпочалося укладання штучного покриття спортивного майданчика, який знаходиться по вулиці Героїв України. Нагадаємо, що покриття було придбано та доставлено в Гребінку в грудні минулого року і знаходилось на збереженні в Спорткомплексі. Зараз вже можна з впевненістю сказати, що після завершення робіт майданчик стане прикрасою цілого міста та дасть змогу всім охочим займатися вуличним спортом в комфортних умовах.

10 травня 2019 року

10 травня 2019 року в Гребінківській міській раді відбулася робоча зустріч щодо протидії торгівлі людьми. Зустріч провела фахівець по роботі з ОТГ благодійної організації «Світло надії» Тетяна Ісаєва. Дана організація надає широкий спектр соціальних послуг для сталого функціонування систем громадського здоров’я на рівні кращих міжнародних практик. Це і центр для жінок, які опинились у складних життєвих обставинах, і служба соціального супровод, і консалтинговий центр та інші. В заході взяли участь представники освіти, культури, медицини, соціальної сфери, правоохоронних органів, працівники міської ради та фахівці мультидисциплінарної групи з виявлення, ідентифікації осіб, постраждалих від торгівлі людьми.

10 травня 2019 року

9 травня з нагоди 74-Ї річниці перемоги над нацизмом в Другій світовій війні біля Меморіалу Слави в Гребінці відбувся урочистий мітинг та покладання квітів. Вшанувати світлу пам'ять загиблих у тій страшній війні прийшли гребінківці, ветерани, керівництво громади та району, громадськість, молодь та школярі. Прийшли, аби віддати шану ветеранам та схилити голови у скорботі за тими, хто залишився на полях бою та пішов у вічність у післявоєнні роки. Люди були з квітами, з червоними маками на грудях, тримали у руках фото рідних і близьких фронтовиків.

8 травня 2019 року

8 травня з нагоди Дня пам'яті та примирення в міському Будинку культури прозвучала концертна програма "Вклонімося низько до землі тим, хто в серці жити буде вічно". Працівники Будинку культури та юні вихованці музичної школи зачарували глядачів чудовим вокалом та танцювальними номерами.

Наприкінці програми міський голова Віталій Колісніченко привітав всіх присутніх з Днем Перемоги та подякував артистам за чудовий концерт.

8 травня 2019 року

8 травня в Слободо-Петрівці також відбувся захід з нагоди Дня пам'яті і примирення та Дня Перемоги. Перед присутніми виступили міський голова Колісніченко В.І., в.о. старости села Єфременко С.Т., директор школи Ященко Т.А., голова сільської спілки ветеранів Коваленко Г.П. У проведенні заходу взяли участь учні школи та працівники сільського будинку культури.

8 травня 2019 року

Традиційно напередодні Дня Перемоги міський голова Колісніченко В.І. спільно з районною організацією ветеранів відвідали кожного з учасників бойових дій та інвалідів війни, привітали їх та вручили матеріальну допомогу (у відповідності до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської міської об`єднаної територіальної громади).

Також в цей день відбулось покладання квітів до пам`ятників воїнам-визволителям на території об`єднаної громади. В своєму виступі міський голова Віталій Колісніченко звернувся до молодого покоління і закликав з повагою та шаною ставитись до ветеранів, які своїм подвигом забезпечили нам таку величну перемогу.

8 травня 2019 року

Шановні жителі громади! Дорогі ветерани, учасники Другої світової війни, працівники тилу, діти війни!

 

Прийміть найщиріші вітання з Днем пам’яті та примирення і Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Ці свята символізують духовну стійкість та нескореність українського народу, викликають у кожного почуття безмежної гордості за наш народ, світлу радість та гіркий сум водночас. У цей славний день ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року, аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками.

День пам’яті та примирення - це жива пам’ять про страшну трагедію, що пройшлася долями майже кожної української родини. Це день честі і слави наших дідів і прадідів. Це день пошани матерів, які витримали важкий тягар війни. Це день скорботи і печалі за полеглими воїнами.

Минуле України - це суцільна боротьба нації за створення власної держави. Тому сьогодні, у цей нелегкий для країни час, ми повинні згадати помилки минулого, щоб не повторювати їх у майбутньому.

Дорогі наші ветерани! Вітаємо Вас з 74 річницею Перемоги над фашизмом! Низький уклін Вам за Вашу мужність, стійкість і відвагу! За те, що вистояли, вижили, перемогли. За те, що відбудували нашу країну, рідний гребінківський край. Ви – наша гордість і наша слава. Ваші знання і досвід, ставлення до ратного і громадського обов`язку – це високий взірець для наслідування.

Нині, у складний для України час, з новою силою суспільство відчуває вдячність до ветеранів, які боролися за свободу рідного краю, мир і спокій для прийдешніх поколінь, до борців за національну незалежність, які віддавали своє життя за самостійність і демократичне майбутнє України, вільне від тоталітаризму та репресій. Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю героїв, добровольців та бійців Збройних Сил України, які загинули на Східному кордоні вже у наш час. Віддаємо глибоку шану кожному, хто боровся за Вільну та Соборну Україну.

Шановні ветерани! Зичимо Вам миру, спокою і затишку у Ваших домівках та серцях. Бажаємо бадьорості духу та тепла людських стосунків, добра й радості, оптимізму і непохитної віри у те, що завтрашній день буде світлішим і щасливішим! Доземний Вам уклін!

 

З повагою,

міський голова                                                                                                               Віталій Колісніченко

7 травня 2019 року

25 квітня 2019 року відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Гребінківської міської ради. На засіданні розглянуто 3 адміністративні матеріали за ознаками статті 159 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення правил торгівлі на ринках».  Громадяни Г., Г. та М. здійснювали торгівлю живою рибою на території ринку «Центр 2008» по вулиці Магістральна без відповідних документів. За рішенням адміністративної комісії на порушників накладено адміністративні стягнення.

7 травня 2019 року

7 травня 2019 року пройшла щотижнева оперативна нарада. На початку наради обговорено питання організації пам’ятних заходів до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 8 травня о 15.00 у міському Будинку культури відбудеться концертна програма до Дня пам`яті та примирення «Вклонімося низько до землі тим, хто в серці жити буде вічно». 9 травня об 11.00 в парку Слави відбудеться мітинг та покладання квітів. Розпорядженням міського голови призначені грошові виплати учасникам бойових дій та інвалідам Другої світової війни 1941-1945 років в розмірі 500 гривень.

2 травня 2019 року

З метою покращення якості і оперативності обслуговування громадян та страхувальників, впровадження технологій електронного управління в соціальній сфері Пенсійний фонд України створив веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України, який працює із 1 жовтня 2012 року.

З часу запровадження веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України постійно вдосконалюється. Нині електронний ресурс дає можливість усім зацікавленим громадянам та страхувальникам у режимі он-лайн вирішувати питання з мінімальною витратою часу, коштів, сил і постійно контролювати дані, які впливають на розмір пенсії, та переглядати діючу пенсійну справу.

Веб-портал надає електронні послуги кожній особі/страхувальнику індивідуально. Працює з дотриманням вимог до захисту персональних даних.

Адреса веб-порталу: http://portal.pfu.gov.ua

2 травня 2019 року

26-27 квітня 2019 року у м.Лубни проходила обласна Спартакіада школярів з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2004-2005 р.н.

Програма змагань була насиченою: біг на 100 м., 800 м., стрибки у довжину, стрибки у висоту, штовхання ядра, метання списа, естафета 4х100 м.

У бігу на 100 метрів:

- І місце серед дівчат молодшої вікової групи виборола Козін Вікторія (тренери Тарасюк О.Ю., Марченко М.С.);

- І місце серед дівчат старшої вікової групи посіла Лещенко Катерини (тренер Куцевол З.В.);

- ІІ місце у юнаків старшої вікової групи виборов Гавриленко Олександр (тренер Стрілець С.В.);

- ІІ місце зайняла Пісня Софія у бігу на 100 метрів з бар’єрами та бігу на 200 метрів (тренер Шапран К.І.).

1 травня 2019 року

Шановні жителі громади!

 

Щиро і сердечно вітаємо Вас з Першотравнем, Днем праці!

Першотравень - це не просто свято весни і праці. Першотравень - це день добра і справедливості, поваги до тих, хто створює матеріальні та духовні блага, хто знає ціну справжній праці і своєю щоденною роботою створює завтрашній день, процвітання і благополуччя нашої громади. Це свято історично утворилося, як день боротьби працівників за свої права.

Час нових випробувань в Україні вимагає згадати, що головною зброєю в боротьбі за справедливість і соціальні гарантії для робітника чи селянина, вчителя чи лікаря, інженера чи вченого, студента чи пенсіонера, є солідарність.

Тож нехай у кожного з нас завжди буде улюблена справа, яку подобається виконувати, повага від колег, задоволення від відмінних результатів зробленої роботи. Нехай праця завжди приносить Вам задоволення, а успіх супроводжує кожне Ваше починання. Нехай Першотравень буде символом нашої взаємної підтримки і спільної боротьби за гідне сьогодення, за краще майбутнє.

Бажаємо Вам міцного здоров'я, оптимізму, невичерпної енергії, благополуччя та миру!

 

З повагою,

міський голова                                                                                         Віталій Колісніченко


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.310356 sec.)