29 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 12
візитів сьогодні:
візитів всього: 171156
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
30 грудня 2017 року

Шановні земляки!

Ще один рік нашого життя стає надбанням минулого.

Відходить в історію 2017 рік. Відходить, щоб назавжди залишитися в нашій пам’яті. Цей рік ознаменувався для нас тим, що створено Гребінківську міську об’єднану територіальну громаду, до якої ввійшли населені пункти Слободо-Петрівської та Мар’янівської сільських рад. Він був наповнений в житті нашого міста та сіл міської ради, кожного з нас надіями і тривогами, рік, який подарував нам і задоволення від зробленого, і водночас став роком складних випробувань, пов’язаних  війною на Сході країни  та гіркотою людських втрат.

Висловлюю вдячність всім, хто в складних умовах сьогодення напружено трудився в усіх сферах нашого життя, захищали Україну, її територіальну цілісність і суверенітет на Сході, народжували і виховували дітей, дбали про наше місто та села ,їх добробут та благоустрій.

Спільними зусиллями міської ради, виконкому та депутатського корпусу, трудових колективів, всієї гребінківської громади в 2017 році нам вдалося провести значний обсяг робіт по ремонту доріг та водогонів, відновити вуличне освітлення на околицях, виконати інші роботи по впорядкуванню та благоустрою міста та сіл міської ради.

На порозі 2018 рік, хочеться вірити що він стане роком миру та помітним кроком в поліпшенні інфраструктури населених пунктів міської ради, добробуту кожної гребінківської родини.

Сподіваюсь, що в ці Новорічні та Різдвяні свята, кожен проявить щедрість душі та свою доброту, вибачить один одному образи, позбудеться заздрості і користі. Налаштуйте себе на добро і візьміть його з собою в 2018 рік.

Вітаю Вас, шановна гребінківська громадо, з Новим роком та Різдвом Христовим, хочу щиро побажати усім нам миру, міцного здоров’я, достатку, оптимізму і Божої благодаті.

З Новим роком! З Різдвом Христовим!

 

 З повагою

 Гребінківський міський голова                      В.І.Колісніченко

29 грудня 2017 року

 Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим!
Бажаю міцної віри в те, що наступний рік принесе усім нам мир і злагоду, а нашим хлопцям повернутися додому, щоб наша країна зміцніла та об’єдналася заради добробуту кожної родини. Ми варті поваги, гідного життя, тож нехай 2018 стане для України роком динамічного розвитку та успіху! Зичу щастя, достатку і радості в кожну домівку. Зроблю все можливе щоб втілились усі добрі задуми та бажання!
Ваш Руслан Ляшко
26 грудня 2017 року

22 грудня 2017 року було проведено пленарне засідання 2 сесії Гребінківської міської ради сьомого скликання. Із 26 депутатів, у роботі сесії взяли участь 24. На порядок денний виносились 24 питання, які напередодні сесії розглядалися на засіданнях постійних комісій з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та підприємництва; з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, зв'язку та сфери послуг; з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин,  природокористування; з питань освіти, культури,  молоді, фізичної культури,  охорони здоров'я та соціального захисту.

Депутати затвердили Регламент Гребінківської міської ради. Головним питанням порядку денного було прийняття бюджету Гребінківської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік, за яке депутати проголосували одноголосно.

За інформацією начальника фінансового відділу Гребінківської міської ради Бондаренко Н.Б. доходна частина бюджету об'єднаної територіальної громади  на наступний рік складає 89330,689 тис. гривень, видаткова – 89330,689 тис. гривень. У переліку видатків  також затвердили кошти на реалізацію місцевих програм. Розраховані показники дозволять забезпечити видатки на оплату праці з нарахуваннями по обов'язкових виплатах, розрахунки за спожиті енергоносії, а також забезпечити видатки на утримання бюджетних установ, та розвиток громади.

Як відзначив міський голова Віталій Колісніченко документ пройшов всебічне обговорення на депутатських комісіях, що передували сесії.
Серед інших 24  питань порядку денного засідання було схвалено проект Програми соціально - економічного розвитку Гребінківської ОТГ на 2018 рік  та затверджено низьку  програм на 2018 рік в новій редакції, завдяки чому буде підтримано розвиток житлово-комунального господарства, розвиток фізичної культури і спорту, соціальний захист населення, забезпечено благоустрій Гребінківської ОТГ, організовано проведення громадських робіт, здійснено заходи по роботі з обдарованою молоддю, по соціальному захисту учасників АТО та членів їх сімей. На пленарному засіданні було затверджено ряд  рішень щодо земельних питань.Депутати розглянули всі заплановані питання, винесені на сесію.

25 грудня 2017 року

Новорічна красуня засяяла у вівторок, 19 грудня. Традиційне відкриття святкового дерева провели у день Святого Миколая. У багатьох європейських країнах День Святого Миколая – одне з найрадісніших і найулюбленіших свят для дітей. Тож дуже символічно, що саме 19 грудня в Гребінківській  об’єднаній територіальній громаді відбулося урочисте відкриття новорічної ялинки.

На площі біля  Будинку культури розмістили ялинку, о 17:30 зібрались дорослі і малі  жителі громади. Відкриттю передувала вистава, в якій відомих персонажів грали працівники культури. Яскраві костюми, діалоги головних героїв, інтрига щодо появи Святого Миколая змусили присутню малечу забути про все буденне. Відкривали ялинку міський голова разом зі Святим Миколаєм. Міський голова Віталій Колісніченко привітав усіх присутніх з  днем Святого Миколая Чудотворця, з початком новорічних свят,  побажав всім миру,   добра, щоб діти завжди посміхалися, святкового настрою, здійснення мрій  і бажань і звісно ж новорічних чудес. Гребінківська малеча з радістю та веселим настроєм  сприймала всі   святкові дійства, що відбувалися  з цієї нагоди. Дитячі забави, хоровод довкола ялинки наповнили місто позитивною, дійсно новорічною атмосферою.

Звичайно, що цього дня дітки чекали на солодощі. Святий Миколай та міський голова Колісніченко В.І. вручили солодкі подарунки дітям. Напередодні свята новорічні подарунки також отримали дітлахи дошкільних навчальних закладів Гребінківської об’єднаної територіальної громади та діти, батьки яких проходили та проходять службу в зоні АТО. У рамках святкової програми для дітей та гостей свята проведено розважально-ігрову програму.  Із святковими концертними номерами та конкурсами на відкритті ялинки виступали учасники художньої самодіяльності районного будинку культури, будинку дитячої та юнацької творчості, колективи музичної школи. На площі розмістився новорічний ярмарок, де можна було поласувати оригінальними новорічними смаколиками, гарячими напоями та придбати новорічні прикраси та іграшки.

Яскраві вогні на головній зимовій красуні запалив господар новорічних свят – Святий Миколай та міський голова Віталій Колісніченко і місто наповнилось чарівною атмосферою Нового року і Різдва.

Тож нехай наша красуня ялиночка своїми чарівними, яскравими вогниками, зігріває та дарує новорічний настрій кожному жителю громади.

18 грудня 2017 року

Дорогі діти! Шановні дорослі!

19 грудня християнська громада вшановує Святого Миколая – покровителя дітей. У переддень свята всі дітлахи сподіваються на диво. Вони звертаються до Чудотворця зі своїми проханнями і щиро вірять у те, що їхні мрії здійсняться. Саме тому для них це свято – особливе.

Дорогі наші малята! Я більш ніж упевнений в тому, що протягом року ви були слухняними, а тому Святий Миколай завітає до кожного з вас, аби проявити своє чудо!

Шановні дорослі! Діти – це наше майбутнє. Сьогодні саме ми повинні забезпечити всі умови, аби вони росли здоровими та щасливими. Цього дня кожен з нас має можливість допомогти Чудотворцю й подарувати дітям казку. Малеча повинна бачити, що у цьому світі є місце для добра, що чудеса – реальні, а мрії – здійснюються.

Я бажаю вам, дорогі друзі, щоб у вашому домі завжди панував мир та злагода. Даруйте свою любов один одному, творіть добро і будьте впевнені в тому, що воно повернеться до вас сторицею. Нехай усі негаразди проходять повз і не зачіпають вас. Вірте в чудо, і воно обов’язково здійсниться!

Нехай свята рука Миколая Чудотворця оберігає вас!

 

З повагою

Міський голова                                                                Віталій Колісніченко

18 грудня 2017 року

В п’ятницю 15 грудня 2017 року в Гребінківській районній бібліотеці відбулася презентація книги "Гребінківщина поміж тисячоліть" Катерини Василівни Інюточкіної. Книга є унікальною, оскільки вона є живим літописом Гребінківського краю, який охоплює історію рідного краю з кінця 30 років минулого століття по нинішній час. За рішенням Гребінківської міської ради, було виділені кошти та профінансовано видання 220 примірників даної книги. Після видання книги, за іншим рішенням сесії міської ради було розподілено і передано по кілька екземплярів районній бібліотеці, районному Краєзнавчому музею, загальноосвітнім навчальним закладам, редакції районної газети Гребінчин край та іншим установам. Під час презентації в районній бібліотеці виступила Цапенко Л.В., секретар міської ради, а також редактор районної газети Лакуша Н.О., директор районного краєзнавчого музею Л.Безвиненко, член спілки журналістів Третяк Н.П., поет-аматор Солодовнік В.В., поет-журналіст Денисенко А.Т.

15 грудня 2017 року

Учні 9-А класу Гребінківської гімназії 15 грудня п.р. мали можливість ознайомитися з роботою представницького органу Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади - Гребінківською міською радою та її виконавчими органами. З учнями зустрівся міський голова Колісніченко Віталій Іванович, який розповів дітям про плани та перспективи освітньої галузі Гребінківської ОТГ, підвищення рівня якості освіти в навчальних закладах об’єднаної громади, покращення матеріально-технічного стану освітніх закладів.

Секретар міської ради Цапенко Людмила Василівна докладно ознайомила учнівську молодь з роботою Гребінківської міської ради та її виконавчих органів, а також провела екскурсію в адмінбудинку міської ради. Під час зустрічі та екскурсії обговорено питання децентралізації влади та реформ місцевого самоврядування, освіти, медицини. А також питання формування бюджету, місцевих податків, доходної та видаткової частини бюджету, виконання міських програм, інвестиційної привабливості міста та залучення інвесторів і інвестицій для створення виробничих підприємств, з метою створення нових робочих місць. Зустріч була дуже цікавою та конструктивною. Учні були активними і допитливими, задавали дуже багато питань стосовно децентралізаціїї, бюджету, роботи освітніх закладів та реформи освіти.

15 грудня 2017 року

Вже стало традицією – Головну міську ялинку відкривати в день великого свята, якого чекають всі юні гребінківці – в день святого Миколая. На площі перед районним Будинком культури, комунальники вже встановили чарівну Ялинку. Незабаром її прикрасять.
Урочисте відкриття міської ялинки відбудеться у вівторок 19 грудня 2017 року о 17.30.
У програмі свята:
- засвічення новорічної ялинки;
- театралізоване дійство;
- ігри, розваги;
- новорічний ярмарок.
 
Запрошуємо гребінківців та гостей міста на свято!
14 грудня 2017 року

11 грудня 2017 року відбулося чергове  засідання Клубу громадського діалогу, який діє при Гребінківській міській раді. На засіданні було презентовано ескіз проекту «Реконструкція паркової зони по вул. Парковій у м. Гребінка»  (керівник проекту Дмитро Мухорін). В роботі Клубу взяли участь більше 40 осіб, серед них депутати міської та районної ради, керівники та заступники керівників освітніх закладів міста, члени виконавчого комітету, представники громадських організацій та громадськості міста, учнівська молодь. На початку засідання міський голова В. І. Колісніченко представив учасників та повідомив, що реконструкція паркової зони по вул. Парковій - це мрія і дорослих і дітей, яка повинна обов’язково втілитися у життя. Реалізація цього проекту буде сприяти в значній мірі підвищенню рівня привабливості нашого міста, розвитку здорового способу життя, і маємо надію, що і розвитку туризму, інфраструктури в цілому. У 2016 році міська рада подавала проект облаштування парку на Деповському селищі на обласний конкурс і виграла його. Обласний бюджет виділив 150 тис. грн., районний бюджет - 50 тис. грн. та ще кошти міської ради. Отож найближчим почнеться розчищення парку та облаштування. А потім з’явилася думка зробити там сучасний парк відпочинку.

Міський голова запропонував фахівцям, архітекторам розробити проект. За це взялися Дмитро Мухорін та Олександр Данюк, архітектори-проектанти з досвідом з Києва. Вони презентували ескіз проекту і запропонували представникам громади висловити свої пропозиції та зауваження.

Дмитро Мухорін відзначив, що їм було цікаво працювати, адже влада поставила перед собою амбітну мету - створити нову, якісну зону відпочинку для гребінківців. Територія парку знаходиться у східній частині міста, розмір її - 3,5 га. Це невеликий, як за сучасними мірками, парк. В ньому ростуть дерева, посаджені у 60-і роки, тож він потребує розчистки і осучаснення. Планується у центрі парку розбити красивий квітник, створити систему пішохідних доріжок шириною 3 -1,5 м, яку об’єднуватиме кільцева доріжка.

Будуть встановлені лавки, ліхтарі, урни для сміття. Запланована в центрі невеличка сцена, де можуть виступити у вихідний день барди, місцеві поети, діти, презентувати виставку аматорів народного мистецтва. На вході у парк з двох боків мають зробити парковки для автомобілів. У східній частині парку впорядкують зону відпочинку для любителів шашликів: встановлять мангали, столики, лавки, навіси. З іншого боку буде дитячий майданчик, 2 спортивні майданчики. Один з них - скейт-майданчик початкового рівня за пропозицією школярів. Дітвора приходила з цією пропозицією до мера, прийшли вони і на це обговорення і, обступивши проектантів, давали їм свої ідеї та поради.

Цікавою видалась і ідея проектантів провести фестиваль паркової скульптури, коли скульптори подарують свої вироби місту. Звичайно, реалізація проекту потребує значних коштів, тож Дмитро Мухорін та Олександр Данюк пропонують втілювати його - в життя поступово, у кілька етапів. Міський голова повідомив про наміри залучити субвенцію з державного бюджету для реалізації даного проекту.

У обговоренні проекту виступили Ю. Г. Шніт, М. А. Даценко, Ю. П. Копилов, І. М. Бондарь, В. М. Чернявський, Р. Р. Капелька, Л. В. Цапенко, Н. В. Бондаренко. Всі пропозиції і рекомендації будуть враховані, а підсумок обговорення один - проект приймаємо і починаємо втілювати у життя.

14 грудня 2017 року

Шановні ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

14 грудня в Україні, згідно з Указом Президента України від 10 листопада 2006 року, традиційно відзначається День вшанування подвигу ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС — людей, які ціною свого життя і здоров'я змогли здолати страшну трагедію 20 століття, що сталася 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС.

Саме ви ціною свого життя і здоров’я долали катастрофу, рятуючи майбутнє своїх нащадків.

Ми глибоко вдячні усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС , які не покладаючи рук, працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха, аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії, обмежити біду, зупинити розбурхану стихію некерованої ядерної реакції, проявляючи мужність, героїзм та силу духу.

Щиро бажаю всім Вам та Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра і злагоди. Нехай завжди вас супроводжує людська вдячність за добрі справи.

Вічна пам’ять і шана тим, чиє життя обірвав смертоносний атом.

 

З повагою

Міський голова                                                                      В.І.Колісніченко

6 грудня 2017 року

Шановні  колеги, працівники органів місцевого самоврядування, депутати, члени виконавчого комітету!

Щорічно 7 грудня ми відзначаємо професійне свято людей, кому громада довірила право представляти свої інтереси, сприяти утвердженню в українському суспільстві принципів демократії – День місцевого самоврядування. Представляти громаду, знати її проблеми і докладати всіх зусиль для їх вирішення, відповідати за розвиток об'єднаної територіальної громади, налагоджувати зв’язки між громадянами, їх громадськими об’єднаннями та владою  – почесна і відповідальна місія.

Щирі Вам слова вдячності, адже ми робимо спільну справу – працюємо задля добробуту мешканців   міської  ради  Гребінківської об'єднаної територіальної громади. Ви присвятили себе благородній та відповідальній справі — служінню  громаді, роботі задля задоволення потреб та інтересів кожного її представника, створення належних умов для  життя  її  мешканців. Вам випала доля працювати у нелегкий період державотворення та утвердження правової демократичної держави, пріоритетом для якої є, насамперед, інтереси громадян.

Сподіваюсь на подальшу плідну співпрацю з кожним, кому довірено представляти інтереси нашої громади.  Впевнений, що наша сумлінна та віддана праця додасть усім нам наснаги на добрі справи, порозуміння задля добра і благополуччя  жителів громади, стане стимулом для досягнення нових здобутків та запорукою збереження миру і злагоди в Україні!

Щиро бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, миру, добробуту, великого людського щастя, невичерпної енергії у благородній праці на благо рідної України, її славного народу.        

З повагою

Міський голова                                                             В.І. Колісніченко

6 грудня 2017 року

Жителі цього мікрорайону давно мріяли про водогін. Адже із забезпеченням питною водою тут завжди були проблеми. Близькість великого підприємства часто приносила неприємні сюрпризи. Спорудження водогону саме в цьому мікрорайоні було давно заплановане, згідно плану соціально – економічного розвитку міста. Але щоб втілити в життя ці плани  необхідні були немалі кошти. У  селах нашого району та й по деяких вулицях люди вимушені були об’єднуватися  у кооперативи, щоб провести по своїх вулицях водні мережі. Але якщо раніше, років навіть п’ять тому, вартість такого проекту була більш – менш реальною, то нині ця сума просто не підйомна. Без підтримки держави не обійтися. Жителям вулиць Коцюбинського, Квіткової, Куйбишева, Горького пощастило. На будівництво водогону по їхніх вулицях, протяжністю всього більше 3 кілометрів, з Держбюджету виділено близько 2 мільйонів гривень. Посприяли в цьому питанні народні депутати Верховної ради від Радикальної партії Олега Ляшка.

На одній із сесій міської ради було розглянуте дане питання. І як тільки гроші були виділені працівники підрядної організації з Полтави приступили до реалізації проекту. Земельні роботи  були виконані швидко, адже наближаються холоди, тож зволікати неможна. Тепер тривають роботи по вкладанню пластикових труб та монтажу мережі. Всі роботи планується завершити оперативно. Тож ще  у цьому році жителі цих чотирьох вулиць зможуть користуватися вуличним водогоном. І це лише початок своєрідної реформи у водо забезпеченні нашого міста. На одному з останніх засідань сесії міської ради минулого скликання голова міста В.І.Колісніченко наголошував, що у нашому місті існує цілий ряд проблем з водопостачанням. Це і зношеність вуличних мереж, і якість води. Та вирішувати просто щоденні проблеми, латати пориви, замінювати частково обладнання не змінить докорінно ситуації. Треба робити кардинальні реформи і зміни. Але це вже завдання для депутатів нової об’єднаної громади і новобраного голови ОТГ.

5 грудня 2017 року

3-4 грудня у місті Києві відбувся II Всеукраїнський форум об’єднаних громад  за участі всіх голів громад, які об’єднались за три роки, представників бізнесу, інвестиційних організацій, Уряду України, центральних органів виконавчої влади, асоціацій органів місцевого самоврядування, проектів міжнародної технічної допомоги, експертів.

Участь у форумі взяв і голова Гребінківської міської ради об’єднаної територіальної громади Колісніченко Віталій Іванович.

Інформаційним акцентом дискусій в рамках заходу стала тема потреб і можливостей об’єднаних громад у питаннях їх фінансової спроможності, реалізації проектів, які забезпечать членів громади новими робочими місцями і податками до місцевих бюджетів та залучення інвестицій.

Нагадаємо, на сьогодні в Україні сформовано 665 об’єднаних територіальних громад (у 252 з яких перші місцеві вибори відбулися 29 жовтня та відбудуться 24 грудня 2017 року), які здатні самостійно вирішувати всі питання місцевого значення. Уряд надав громадам всі інструменти, необхідні для розвитку їх територій. Громади не так давно працюють в нових умовах, а частина з них лише з початку 2018 року перейдуть на прямі міжбюджетні відносини, тому потребують в тому числі й інформаційної підтримки у питаннях формування стратегій розвитку, сприятливого інвестиційного клімату, умов для розвитку малого і середнього бізнесу та інших, вирішення яких допоможе громадам самостійно наповнювати місцеві бюджети та надалі розвивати свої території.

Колісніченко Віталій Іванович мав можливісь зутрітися з лідером Радикалької партії Олегом Ляшком, народним депутатом України Амельченко В.В., першим заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань бюджету та народним депутатом України  Силантьєвим Д.О. заступником голови Комітету, головою підкомітету з питань фізичної культури та спорту Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму, де обговорили ряд важливих питань подальшого розвитку Гребінківщини.

Міський голова проінформував Ляшка О.В. про стан реалізації проектів територіальної громади міста, а також попросив сприяння у виділенні коштів для ремонту спортивного комплексу міста Гребінки та сучасного пожежного автомобіля для рятувальників.

5 грудня 2017 року

Шановні військовослужбовці, ветерани Збройних Сил України!

Прийміть найщиріші вітання з Днем Збройних Сил України!

Цей день - данина поваги мужнім, сильним, відважним - всім, хто своїм безприкладним героїзмом відстояв і продовжує відстоювати право нашого народу на свободу, право бути господарем на рідній землі.

Сьогодні тисячі офіцерів і солдатів, серед яких і гребінківці, героїчно захищають свою Батьківщину зі зброєю в руках на Сході країни. На жаль, серед наших земляків є й ті, хто загинув у боротьбі з ворогом, - пам'ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади.

Фактично нині формується і гартується нова українська армія, яку шанує і всіляко підтримує наш народ.  Разом переможемо! А вам, герої, - наша шана і доземний уклін за вірність присязі та обов'язку!

Бажаю усім із честю пройти складні випробування, що випали на вашу долю, щоб кожен день вашої служби був гарантом миру і добра в країні, без поразок і втрат. Бажаю повернутися до рідних домівок живими і здоровими!

Дякую за патріотизм і ветеранам армійської служби, і родинам військових!

 Хай доля дарує вам міцне здоров’я, щасливе особисте життя, сталеву витримку, надійних товаришів по службі. 
Ми щиро віримо, що наше щасливе, спокійне і мирне майбутнє в надійних руках.
Слава вам, наші воїни! Слава Україні!

 

З повагою

Міський голова                                                        В.І. Колісніченко

1 грудня 2017 року

3 грудня – день, який нагадує всім  нам, що серед нас є люди, котрі потребують особливої уваги і турботи, -  Міжнародний день інвалідів. Саме цей день покликаний привернути увагу громадськості до проблем, яких набагато більше в людей з особливими потребами, і на які суспільство зобов’язане звернути увагу та допомогти вирішити.

Відомо з  історії, що  люди з обмеженими можливостями часто демонстрували необмежену силу духу і талант, виграючи двобій з недугою, демонструючи великі можливості сильної Людини.

Сьогодні особливого вшанування і відзначення заслуговують ті інваліди, які не впали в розпач, не замкнулись у собі, а в силу власних можливостей працюють, беруть активну участь в громадському житті міста, займаються спортом, репетиторством, рукоділлям, художніми промислами і самодіяльністю, виховують дітей і онуків. Приємно відзначити, що більшість інвалідів проявляють високі громадські й морально-вольові якості, живуть повноцінним життям і є  прикладом для всіх нас.

Також хочеться звернутися зі щирими словами подяки до людей, які віддають тепло своїх сердець, допомагають вирішувати проблеми людям з обмеженими можливостями, турбуються про них. Самовіддане служіння обраній справі, виняткове почуття обов’язку, доброта, чуйність та щедрість душі приносять вам заслужену повагу і людську шану.

Тож від щирого серця бажаю всім вам міцного здоров’я, щастя, активного довголіття, родинного затишку, достатку, любові і радості в домі, мудрості і витримки у всіх життєвих випробуваннях.

Запевняю, що міська рада об'єднаної територіальної громади і надалі буде вживати заходів до виконання державних Програм соціального захисту інвалідів, вишукувати на місцевому рівні можливості для покращення вашого життя, для реалізації ваших задумів.

Закликаю вас, шановні гребінчани, не бути байдужими до людей з особливими потребами. Пам’ятайте, що проблеми інвалідів можливо вирішити лише спільними зусиллями.

З повагою

Міський голова                                                        В.І.Колісніченко

1 грудня 2017 року

30 листопада 2017 року відбулося спільне засідання виконавчого комітету та постійних комісій Гребінківської міської ради об'єднаної територіальної громади.

На спільному засіданні розглянуто важливі питання, що стосуються різних напрямків життєдіяльності Гребінківської міської ради об'єднаної територіальної громади, а саме:   про передачу системи відеоспостереження, про затвердження депутатів за виборчими округами, про утворення комісії з підготовки та проведення земельних торгів, про пропозицію прийняття(передачу) об'єктів, що перебувають у спільній власності територіальних громад Гребінківського району у власність Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади, про затвердження Положень про структурні підрозділи апарату та виконавчих органів Гребінківської міської ради. Члени виконкому та постійних комісій прийняли рішення: рекомендувати сесії прийняти відповідні рішення з даних питань.

Одним з важливих  розглянуто питання про надання дозволу  жителям м. Гребінка на підключення домоволодінь до міського водогону, про затвердження проектно-кошторисної документації.

Розглянуто  питання про затвердження Регламенту виконавчого комітету Гребінківської міської ради об'єднаної територіальної громади, про перереєстрацію квартирного обліку громадян, взятих на облік за місцем роботи, про реєстрацію колективного договору, про затвердження складу опікунської ради та складу адміністративної комісії, про організацію сезонної роздрібної торгівлі ялинками(соснами) на території міста Гребінка у зимовий період, про погодження Переліку платних послуг КП «Спортивний комплекс м. Гребінка» та затвердження тарифу на надання платних послуг.


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.26698 sec.)