28 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 7
візитів сьогодні:
візитів всього: 171144
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
27 жовтня 2017 року

Шановні гребінківці!

Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цього часу все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі. Є суд історії. Вже майже досконало вивчені всі масштаби цієї згубної війни. Її причини, її наслідки.

Перемога. Це була перемога зі сльозами на очах. Це були сльози радості і одночасно сльози горя. Це не можна описати простими словами. Складні формулювання так само не підійдуть. Не можна висловити те, що відчували наші батьки і діди, матері і бабусі, на очах яких відбувався весь жах однієї з найкривавіших воєн на нашій планеті. Не можна висловити, але ми і не маємо права забути те, що розповідали нам свідки, які так чи інакше брали участь в цьому. Інакше - це може повторитися. І ми говоримо: «Ніхто не забутий!», «Ніщо не забуто!». Будемо пам’ятати і навчимо своїх нащадків!

Ми шануємо і пам’ятаємо всіх, хто захищав нашу рідну  землю від ворога, і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють незалежність України і захищають нас. Нинішні захисники України стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів.

Тож бажаю всім захисникам нашої Батьківщини, їх родинам та всім мешканцям  міста міцного здоров’я, добробуту, тепла й затишку, миру, оптимізму, благополуччя, здійснення найзаповітніших мрій!

 

З Днем визволення України!

 

З повагою

Міський голова                                                                 В.І. Колісніченко

26 жовтня 2017 року

   Розповідь про справжніх людей - саме таку тематику має роман Євгенія Положія, українського письменника, журналіста – «ІЛОВАЙСЬК».   "Іловайськ" - книга про мужність неймовірний героїзм і людяність українських солдат і офіцерів, бійців добровольчих батальйонів, батальйонів тероборони, всіх тих, хто опиняється в кінці серпня 2014 року в "Іловайському котлі". Автор почув історії близька сотні учасників Іловайської трагедії, книга побудована на реальних подіях.
   24 жовтня 2017 року в районному Будинку культури за ініціативою Гребінківського міського голови Колісніченка Віталія Івановича та Цапенко Людмили Василівни, секретаря міської ради, була проведена зустріч з видатним журналістом, українським письменником, автором багатьох книг – Євгенієм Положієм. На зустрічі були присутні військовослужбовці, учасники АТО на сході України, бібліотекарі, педагогічні працівники, старшокласники  шкіл міста, представники районної організації ветеранів. Зустріч проводилася за сприянням Полтавського обласного центру розвитку місцевого самоврядування. На зустрічі був присутній експерт центру Юрій Ісаєв.
Війна, що триває на сході України, є великим горем і бідою всього українського народу – про це говорили у своїх виступах міський  голова В. Колісніченко і автор книг про війну – Є. Положій. Також у цей день зі сцени лунали кілька пісень, про біль і любов до рідної землі у виконані Віталіні Довбиш. Свої вірші читала Ніна Третяк. 
   Під час зустрічі Є. Положій презентував свої книги, його розповідь була щирою і відвертою про героїв роману та їх прототипів, справжніх людей на долю, яких випало в 21 столітті боронити рідну землю, волонтерів, медсестер, мирних жителів окупованих територій і в тому числі дітей, які кожного дня чують постріли, і не знають чи їхнє завтра взагалі настане... Новели роману одна за одною поставали із розповіді письменника.
   Виступи усіх виступаючих були пронизані справжнім патріотизмом, любов’ю до Батьківщини, болем та переживаннями за події на сході, за долі військовослужбовців та жителів окупованих територій, незламною вірою  в те, що наша любов до рідної землі врешті решт переборе і здолає все!….
   Частину придбаних під час зустрічі книг «Іловайськ», міський голова спільно з автором передали бібліотекам, школам, Будинку культури, військовослужбовцям.
26 жовтня 2017 року

  В рамках проекту USAID Пульс, в Гребінківській міській раді 25 жовтня 2017 року відбулося чергове засідання робочої групи з підготовки проекту Стратегії розвитку Гребінківської об’єднаної територіальної  громади, за участю експерта проекту Ірини Дудки. Як повідомлялося раніше, Робоча група створена у відповідності до розпорядження міського голови від 21.06.2017 року № 173, до її складу включено представники різних галузей громади: управлінці, освітяни, медики, підприємці, працівники культури, представники громадськості та інші. Свою роботу  група розпочала ще у червні п. р. Протягом серпня-вересня в місті проведено опитування жителів громади, а також - представників бізнесу. 25 жовтня п. р., на засіданні обговорено ряд питань, зокрема: проведено аналіз опитування мешканців громади і підприємців, в порівнянні з рейтингом проблем та їх структурою, визначених робочою групою, ще в червні – липні 2017 року, зроблено висновок про те, що вони чітко співпадають між собою. Обговорено базові проблеми громади станом на 2017 рік та ключові напрямки розвитку Гребінківської об’єднаної громади - економічний розвиток, створення комфортних та безпечних умов проживання, розвиток культури та туризму. Учасники робочої  групи визначили Бачення розвитку та місії Гребінківської ОТГ.             
   Наступне засідання заплановане на 23 листопада 2017 року.  
23 жовтня 2017 року

23 жовтня 2017 року відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради. Одним з основних було розглянуто питання про встановлення тарифу на послуги централізованого опалення, що надаються виробничим підрозділом «Кременчуцьке територіальне управління» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» ПАТ «Українська залізниця». Також були розглянуті питання та прийняті відповідні  рішення щодо затвердження проектно-кошторисної документації, про зміну поштової адреси, про розгляд звернення мешканців багатоквартирного житлового будинку № 12 по вул. Незалежності в м. Гребінка.

З рішеннями виконкому можна ознайомитися в розділі "Документи" на нашому сайті.

17 жовтня 2017 року

   За неповних 2 роки роботи Гребінківської міської ради 7 скликання на чолі з міським головою Колісніченком В. І., зроблено чимало справ, а саме: поточний ремонт доріг, тільки за 2016 рік їх проведено за рахунок бюджету міста на суму майже 4,5 млн. грн.; проводився ремонт житлового фонду; змінено та покращено систему зовнішнього освітлення вулиць міста ( так лише в 2017 році замінено та встановлено майже 600 нових сучасних ліхтарів та встановлено світлодіодні економні лампи до них); надавалась значна фінансова підтримка гуманітарній сфері: усім закладам освіти, закладам охорони здоров’я (з міського бюджету на придбання медикаментів, покращення матеріально-технічного стану, ремонт в’їздів надано допомоги на суму 260 тис. грн.), закладам культури, спорту і т.д.  Забезпечено виконання 30 міських програм і в т.ч. програм соціального захисту, розвитку різних видів спорту, підтримки обдарованої молоді, діяльності громадських організацій, програм з благоустрою тощо. 

Гребінківська міська рада не стоїть осторонь і від проблемних питань закладів освіти, які розміщені на території міста. Так, для сприяння збереженню здоров’я дітей, забезпечення учнів раціональним, якісним та безпечним харчуванням, були прийняті рішення, відповідно до яких з  Програми соціально-економічного розвитку міста на 2017 рік виділено кошти на покращення матеріальної бази шкіл міста. На ці гроші закуплено та встановлено сучасне обладнання: 4-х камфорна електроплита для Гребінківської ЗОШ I-III ступенів №2 та 6-ти камфорна  електроплита для Гребінківської гімназії, електром’ясорубка та холодильник для Гребінківської ЗОШ I-III ступенів №1. Проплачено та будуть встановлені шафа пекарська для  ЗОШ I-III №4 та шафа жарочна для  Гребінківської ЗОШ I-III №2.

13 жовтня 2017 року

  Шановні  гребінківці!
  Прийміть найщиріші вітання зі святами – Днем захисника України, Днем українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці! Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.
  Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського люду. І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро, благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу, якби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням.
  Історія українського козацтва – це одна з найвизначніших сторінок життя нашого народу. В найтяжчі часи іноземного поневолення козацтво було справжнім захисником рідної України, оборонцем віри, моралі та державницьких традицій нашої вітчизни. Впродовж століть могутнє козацьке братство здійснювало вплив на європейську історію. Саме з козацького роду вийшли відомі всьому світу діячі національного відродження та визвольного руху України. Й донині нащадки козаків розвивають найкращі традиції наших предків, що є для нас зразком доблесті і відданості Україні.
  На превеликий жаль, в XXІ столітті наші захисники боронять незалежність  і цілісність держави на сході України.З метою підтримки військовослужбовців, підвищення  їх рівня соціального захисту, прийнято міську Програму підтримки військовослужбовців, які проходять службу в зоні антитерористичної операції та членів їх сімей , яка діє протягом 4 років. Основними завданнями Програми є надання грошової допомоги учасникам АТО, членам їх родин, звільнення від сплати за користування житлом(квартирна плата)членам сімей  учасників АТО, оплата за рахунок міського бюджету за перебування дітей в дошкільних навчальних закладах, батьки яких перебувають в зоні АТО.
  Хочеться вірити, що перемога незабаром буде за нами і настане мирне життя в нашій державі.
  Від усього серця вітаю з цими знаменними святами всіх  жителів Гребінки , гідних нащадків великих прадідів, у чиїх жилах тече гаряча козацька кров і живе дух наших героїчних попередників!
  Від щирого серця бажаю щастя, здоров’я, родинної злагоди, оптимізму і миру! Нехай це свято відважних і мужніх людей завжди буде мирним і радісним, а любов до України й людська шана надихають на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові! У свято Покрови нехай Божа Матір буде прихильною до кожної  гребінківської родини, до нашої рідної України.
 
З повагою
Гребінківський міський голова                                                            В.І. Колісніченко
13 жовтня 2017 року

В місті Гребінка проведено ряд заходів до Дня захисників України, а саме проведено: покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам (парк Слави), пам’ятних знаків - воїнам інтернаціоналістам та "Тим хто врятував світ" ; панахиди на могилах воїнів АТО Євгена Лукаша та Вячеслава Лисенка, героя Небесної сотні Андрія Черненка. В районному Будинку культури проведено урочистості та святковий концерт. Участь у заходах взяв міський голова Віталій Колісніченко.
5 жовтня 2017 року

   На вулицях міста розпочато роботи по встановленню нових сміттєвих урн, зокрема на вул. Парковій та вул. Незалежності. Такі урни планується встановити по місту біля всіх пішохідних переходів.
   Попередньо міської радою були прийняті відповідні рішення по програмах: Соціально-економічного розвитку міста та Покращення благоустрою міста, відповідно до яких Комбінатом комунальних підприємств за рахунок коштів бюджету міста було придбано 50 урн для сміття та два трицикли (мотомобілі), одних з них – електромобіль, буде використовуватися для вивезення сміття з цих урн.
   Також, триває поточний ремонт, фарбування Дощок оголошень (по вул. Шмідта, вул. Парковій, вул. Полтавській та вул. Євгена Гребінки, Миру, Незалежності).

Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.214542 sec.)