20 квітня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 58
візитів сьогодні:
візитів всього: 171666
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
27 лютого 2023 року

Якщо ви бажаєте стати офіцером майбутнього, фахівцем в галузі IT, кібербезпеки чи зв’язку Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут запрошує вас на навчання!

Чому саме ВІТІ?

ВІТІ – потужний навчальний заклад у складі 3-х факультетів та 15 кафедр, Наукового центру зв'язку та інформатизації та Військового коледжу сержантського складу.

27 лютого 2023 року

На підставі Закону України “Про військовий обов’язок та військову службу”, з 1 січня по 31 березня 2023 року оголошується приписка громадян 2006 року народження до призовних дільниць.

Явці на приписку підлягають всі громадяни, які народились з 1 січня по 31 грудня 2006 року включно, які постійно або тимчасово проживають на території зони відповідальності РТЦК (відділу), а також громадяни старших років народження, які не пройшли приписку раніше.

Громадянам, приписаним до призовної дільниці, в період з 1 січня по 31 березня 2023 року видається посвідчення про приписку до призовної дільниці, в якому зазначаються права і обов’язки з додержання правил військового обліку, а також відповідальність за порушення цих правил.

24 лютого 2023 року

Міністерство внутрішніх справ України розпочало формування штурмових бригад «Гвардія наступу», частиною яких можуть стати добровольці. Одним із таких підрозділів є бригада «Лють».

Об’єднана штурмова бригада «Лють» – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Її бійці – вольові й вмотивовані воїни, готові захищати Україну і нищити ворога на всіх фронтах. Її основні завдання — проведення штурмових дій, знешкодження ДРГ і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій та знищення противника.

Полки спеціального призначення «Сафарі» та «Цунамі», батальйон патрульної служби поліції особливого призначення «Луганськ-1 імені Героя України Сергія Губанова» - підрозділи поліції, яких об’єднала «Лють». Це – бійці, які виконували бойові завдання на Київщині, Запорізькому, Харківському, Херсонському і Донецькому напрямках. Буча, Ірпінь, Херсон, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Ямпіль і Бахмут – міста, що загартували бойовий дух кожного нашого воїна.

У арсеналі «Люті» – бронетехніка, артилерійське, зенітне, протитанкове та снайперське озброєння.

Доєднатися до «Гвардії наступу» можна у зручному форматі, подавши відповідну анкету на сайті https://storm.mvs.gov.ua/, подати анкету через визначені Центри надання адміністративних послуг  або звернутися на гарячу лінію 0-800-10-00-20. 

24 лютого 2023 року

Минув рік, який змінив життя кожного українця, кожного з нас.

Змінив, але не зламав.

24 лютого 2022 року - день, який у всіх почався однаково: з вибухів, страху та непевності. З однаковим болем. Але спільною думкою про перемогу та вчинком задля перемоги. А фраза «Як ти?» стала символом любові.

Попри ракетні обстріли, постійні повітряні тривоги, знеструмлені міста і села, важкі втрати і неодноразовий біль розпачу - ми не зламалися і не зневірилися.

Важко всім, всі втомилися, адже насправді війна йде 9-й рік. Але ми маємо триматися і вірити нашим військовим. А головне пам’ятати – якщо ти українець, ти – учасник цієї війни. І маєш боротися, працювати, підтримувати ЗСУ, волонтерити, сплачувати податки тощо. Кожен із нас воїн на своєму фронті – на економічному, соціальному, гуманітарному.

За цей час ми зрозуміли, як багато можемо коли в єдності!

Ми пам‘ятаємо, якою ціною виборюємо свою свободу, свою країну.

Дякуємо усім Героям – живим та полеглим. Схиляємо голови перед загиблими.

Дякуємо ЗСУ за мужність, сміливість та стійкість.

Разом до перемоги!

 

Міський голова                                                                       Віталій Колісніченко

21 лютого 2023 року

Полтавське казенне експериментальне протезно - ортопедичне підприємство буде проводити прийом громадян 23.02.2023р.

Лікар-ортопед  буде вести прийом та безкоштовну консультацію стосовно можливості безкоштовним забезпеченням протезно-ортопедичними виробами (ортопедичне взуття,ортези ,протези).

Також є можливість замовити устілки індивідуального замовлення (за власний рахунок).

Місце прийому: м. Гребінка ,пров. Спортивний 11 (приміщення територіального центру  соціального обслуговування )

Час прийому: 10.00-12.00

За детальнішою інформацією звертатися по тел. 067-530-21-00,   050-470-24-00

21 лютого 2023 року

Повертаємо законні рубежі України. Триває національна кампанія добровільного рекрутингу «Гвардія наступу». Проводиться набір вмотивованих добровольців до 8 бригад під егідою МВС.

Підрозділ оперативного призначення Нацгвардії «Рубіж» – один із таких.

Детальна інформація про кампанію є на сайті (https://storm.mvs.gov.ua/), там можна подати й онлайн-заявку. Запис в одну з бригад відбувається й у центрах надання адмінпослуг, зокрема на Полтавщині – в шести ЦНАПах:

Полтава, вул. Соборності, 36;

Кременчук, вул. Покровська, 14;

Миргород, вул. Гоголя, 171/1;

Лубни, просп. Володимирський, 23;

Горішні Плавні, просп. Героїв Дніпра, 40;

Пирятин, пл. Героїв Майдану, 2.

Час повертати своє! Слава Україні та її героям!

21 лютого 2023 року

Знову необхідні речі поїхали на фронт до наших хлопців: комплекти теплого одягу, окопні свічки, військові біноклі в кількості 2 шт, крім того надана  допомога в ремонті автомобіля TOYOTA RAV4, який виконує бойові завдання, та виділені готівкові кошти на придбання позашляховика для 22 ОБСП.

Наша сила – у єдності, боротьбі та вірі у Перемогу! Тримаємо тил, продовжуємо і далі збирати кошти та допомагати нашим відважним воїнам.

Слава Україні! Слава нашим Героям!

20 лютого 2023 року

В Україні сьогодні – День пам’яті Героїв Небесної Сотні. Революція Гідності стала переломним моментом у новітній історії нашої держави. Її події змінили всіх нас.

У лютому 2014 року під час прощання із загиблими активістами Революції Гідності Євромайдан згенерував новий символ відданості, мужності, патріотизму – Небесну Сотню. Це збірний образ людей із різних областей, серед яких були громадяни України, Грузії та Білорусі. Був серед них і наш земляк Андрій Черненко.

І нині, коли Майданом називають усю Україну, ми розуміємо, що Герої Небесної Сотні були першими загиблими у цій війні та що саме вони разом із побратимами дали тоді відсіч супротивникові, який підступно діяв через президента-втікача.

Сьогодні, в день Героїв Небесної Сотні посадовці Гребінківської міської ради на чолі з міським головою Віталієм Колісніченком відвідали могилу Андрія Черненка в селі Слободо-Петрівка, поклали квіти та вшанували пам’ять загиблих.

Герої не вмирають. Вони згори тримають небо над Україною… Андрій Черненко, Євген Лукаш, Вячеслав Лисенко, Дмитро Писаренко, Роман Іванченко, Олександр Назарко, Руслан Мороз, Яким Аронов, Руслан Осіновський, Володимир Жолобецький, Максим Черниш, Олексій Устинов, Євгеній Овраменко, Артем Федоренко, Руслан Баран, Станіслав Гойденко, Олег Цехоня, Олександр Бондарєв. Пам’ятаємо! Слава Героям!

16 лютого 2023 року

Цього разу домашні страви, приготовані з любов’ю та турботою, поїхали до воїнів на оборонні рубежі Харківщини. До приготування смачних гостинців долучилися працівники Гребінківської гімназії, ДДЗ «Барвінок», жителі Мар’янівського старостинського округу.

Крім домашніх продуктів захисникам відправлено окопні свічки, зроблені дбайливими руками працівників Гребінківського міського будинку культури та дитячої школи мистецтв, теплий одяг, портативні газові балони та інші речі, які вкрай там необхідні. Але найголовніше: ми передали тепло, затишок, турботу та нашу віру в Перемогу!

У свою чергу наші хлопці, а ще оржичани, пирятинці, лубенці, які боронять Україну плече в плече з гребінківцями, щиро дякують за домашню смакоту та нашу з вами турботу!

Буде міцний тил - буде міцна наша армія! Разом до перемоги!

16 лютого 2023 року

Оборона й захист України – основні завдання мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон». Це один із восьми підрозділів, які формуються під егідою МВС у межах національної кампанії добровільного рекрутингу «Гвардія наступу».

Детальна інформація про кампанію є на сайті storm.mvs.gov.ua, там можна подати й онлайн-заявку. 

Час повертати своє! Слава Україні та її героям!

16 лютого 2023 року

Шановна громадо!

Сьогодні Україна вдруге святкує День єднання! Це свято гуртує і об'єднує українців, особливо - на тлі повномасштабного військового вторгнення російського ворога.  Єдність зміцнює кожного українця та нашу державу, змінює негативні тенденції нашої багатовікової історії. Зараз ми маємо одну велику спільну мрію та ціль – Перемога України. Наш народ, наша країна - одна єдина соборна та неподільна. Так було, так є і так буде завжди. Ніякий ворог не зможе цьому завадити!

Українська нація стає міцнішою з кожним днем, з кожним боєм, з кожною втратою, з кожною маленькою перемогою. Що сильніша єдність, то більшою й швидшою буде наша велика Перемога.

Ми сильні, бо ми єдині! Слава нашим Героям та Слава Україні! 

 

З повагою 

міський голова                                                  Віталій Колісніченко

15 лютого 2023 року

Пам'ять про страшні події афганської війни збирає щороку в лютому воїнів-інтернаціоналістів Гребінківської громади біля пам’ятного знаку на честь загиблих та померлих учасників бойових дій на території інших держав.

Із самого початку війни на сході України тисячі афганців та ветеранів інших війн добровільно виступили на захист рідної землі від загарбників. Наші земляки воїни-афганці Швець Анатолій Миколайович та Кожухов Олексій Іванович  використовують свій бойовий досвід у збройному захисті України від московських загарбників та активно допомагають в обороні держави.  

 З гіркотою у душі й болем у серці сьогодні міський голова Віталій Колісніченко разом зі своїми побратимами поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим воїнам-інтернаціоналістам та вшанували   хвилиною мовчання пам'ять всіх, хто загинув.

15 лютого 2023 року

Шановні учасники бойових дій в Афганістані та військових конфліктах в інших державах, шановні члени сімей загиблих, ветерани!

Цього дня ми віддаємо глибоку шану мужності та героїзму воїнам-інтернаціоналістам, які з честю та гідністю виконували свою непросту місію в більш як двадцяти країнах світу. Чимало ветеранів-інтернаціоналістів і сьогодні знаходяться на бойовому посту у Збройних силах України, даючи відсіч агресору.

Вам, хто пройшов це пекло, низький уклін за мужність, відвагу, героїзм, за сміливість жити далі та бути активними членами суспільства, громадськими діячами, готовими й сьогодні боронити Батьківщину.

Шануємо захисників і схиляємо голови у пам’ять про тих, кому не судилося повернутися з «гарячих точок» планети.

Бажаю вам міцного здоров’я, мирного неба над головою, добробуту та незламності духу.

Слава героям!

14 лютого 2023 року

До уваги мешканців громади.
За посиланням оновлений графік погодинного відключення електроенергії для Полтавської області НА ШІСТЬ ЧЕРГ (ЗАТВЕРДЖЕНИЙ ОВА). Перевірте в оновленому графіку, до якої черги належить ваша адреса.
Телефон колцентра Гребінківської дільниці Лубенської об'єднаної філії АТ Полтаваобленерго 066-8500032
13 лютого 2023 року

11 лютого 2023 року в місті Гребінка відбувся Відкритий чемпіонат Полтавської області з легкої атлетики серед юнаків присвячений пам'яті директора Гребінківської ДЮСШ Юрія Тарасюка в якому взяло участь понад 300 учасників з Хмельницької, Рівненської, Київської, Черкаської, Чернігівської, Сумської, Харківської та Полтавської областей.

Міський голова Віталій Колісніченко звернувся до присутніх з вітальним словом та побажав нових успіхів та здобутків юним спортсменам. Самі змагання пройшли в гарній атмосфері та з високими результатами (були зафіксовані результати на рівні КМС та Першого розрядів).

Вихованці Гребінківської ДЮСШ в цій конкуренції також змогли проявити себе і стати призерами змагань.

10 лютого 2023 року

На сьогоднішній день, в умовах воєнного стану оголошеного на території України, першочерговим завданням Гребінківської міської ради є соціальний захист військовослужбовців, які приймають участь у воєнних діях в період воєнного стану та членів їх сімей. Серед військовослужбовців, які захищають нашу Батьківщину дуже багато наших земляків. В нашій громаді з 2014 року прийнята та діє Програма підтримки та соціального захисту військовослужбовців, учасників АТО та членів їх сімей. З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, до Програми внесли зміни, щодо надання допомоги військовослужбовцям, які приймають участь у воєнних діях та членам їх сімей. Положенням передбачено виплату матеріальної допомоги військовослужбовцям, які приймають участь у воєнних діях під час воєнного стану, на вирішення соціально-побутових проблем, а також на лікування. Для отримання такої допомоги необхідно звернутися до ЦНАПу Гребінківської міської ради та подати необхідні документи.

10 лютого 2023 року

З 01.02.2023 року відновлено роботу проекту «Власна справа» в рамках реалізації урядової програми «єРобота», яка передбачає надання громадянам України мікрогранту до 250,0 тис. грн. на створення або розвиток власної справи.

В бюджеті Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття передбачено на 2023 рік 1,8 млрд.грн. на надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу. 

10 лютого 2023 року

Міський голова Віталій Колісніченко разом з начальником відділу культури і туризму Олександром Ільчуком відвідали наших воїнів, що несуть службу на передових позиціях фронту, передали продукти та речі, які їм необхідні.

Продовжуємо допомагати нашим захисникам. Проводимо і надалі благодійні заходи та збираємо кошти. Цього разу за кошти, зібрані на благодійних заходах, закуплені продукти, а працівники закладів дошкільної освіти нашої громади «Веселка», «Теремок», філії Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІ ступенів №1 та Гребінківської гімназії з любов’ю, домашнім теплом приготували страви та смаколики, що нагадали нашим воїнам-землякам рідний дім.

Наші хлопці щиро дякують за домашні страви, також дякують Людмилі Мандзюк за кошти, які вона передала на виготовлення окопних свічок та жителям старостинських округів і всім небайдужим мешканцям громади за можливість допомагати!

Разом рухаємося до наближення нашої спільної ПЕРЕМОГИ над ворогом!

9 лютого 2023 року

Саме такого знаємо ми нашого земляка Героя Радянського Союзу Григорія Сергійовича Кагамлика. 9 лютого виповнюється 100 років від дня народження та 80 років його подвигу.

На честь Г. С. Кагамлика у с. Слободо-Петрівка та м. Гребінка встановлені пам'ятники, на фасаді будинку сільської школи, де він навчався, у 1960 р. відкрито меморіальну дошку.

Сьогодні з цієї нагоди посадовці Гребінківської міської ради разом з ветеранською організацією вшанували пам’ять та поклали квіти до пам’ятників Героя в м. Гребінка та на його батьківщині в с. Слободо-Петрівка.

Через десятки років на українську землю знову прийшла кровопролитна, жорстока війна, яка забирає мужніх, молодих, відданих, талановитих. Майже рік наші захисники боронять нас від ненависного ворога.

6 лютого 2023 року

На підставі Закону України “Про військовий обов’язок та військову службу”, з 1 січня по 31 березня 2023 року оголошується приписка громадян 2006 року народження до призовних дільниць.

Явці на приписку підлягають всі громадяни, які народились з 1 січня по 31 грудня 2006 року включно, які постійно або тимчасово проживають на території зони відповідальності РТЦК (відділу), а також громадяни старших років народження, які не пройшли приписку раніше.

Громадянам, приписаним до призовної дільниці, в період з 1 січня по 31 березня 2023 року видається посвідчення про приписку до призовної дільниці, в якому зазначаються права і обов’язки з додержання правил військового обліку, а також відповідальність за порушення цих правил.

6 лютого 2023 року

Пятий відділ Лубенського РТЦК та СП шукає амбітних та вмотивованих людей віком від 18 до 45 років, що бажають стати новим обличчям Збройних Сил України.

На військову службу за контрактом приймають якщо:

• придатний за станом здоров’я;

• фізично підготовлений та психологічно стійкий;

• присутня мотивація до військової служби;

• немає судимостей та скоєння тяжких злочинів.

Привілеї військової служби за контрактом:

• високий рівень грошового забезпечення ;

• можливість навчатися військовим спеціальностям ЗА КОРДОНОМ (БЕЗКОШТОВНО)!

6 лютого 2023 року

Підприємства, які належать до критично важливих, виконують мобілізаційні завдання або виробляють товари, роботи та послуги для військових, можуть забронювати до 50% своїх військовозобов’язаних працівників на строк до шести місяців.

Відповідний новий порядок бронювання військовозобов’язаних під час воєнного стану затверджено Постановою Кабінету Міністрів №76 від 27 січня 2023 року.

Запровадження нового Порядку дозволить виконати два ключових для країни завдання.

По-перше, забезпечити обороноздатність країни, зберегти та посилити потенціал ЗСУ.

По-друге, гарантувати стабільну роботу економіки.

6 лютого 2023 року

Обов'язки військовозобов'язаних, які є найактуальнішими сьогодні і найчастіше порушуються:

- особисто прибувати до ТЦК та СП в разі вибуття в іншу місцевість до нового місця проживання (навіть у разі зміни місця проживання в межах міста з переїздом на територію іншого адміністративного району);

- особисто в семиденний строк з дня прибуття до нового місця проживання прибувати до ТЦК та СП для взяття на військовий облік...

6 лютого 2023 року

Координаційним штабом з питань поводження з військовополоненими розроблено “Дорожню карту” дій родини у випадках якщо член родини зарахований до лав ЗС України (у т. ч. територіальної оборони), правоохоронних органів пропав безвісти, потрапив у полон чи загинув.

У документі міститься перелік даних, якими обов’язково має володіти родина захисника та послідовні дії родичів щодо їхніх звернень до органів державної влади, які займаються питаннями звільнення військовополонених.

У “Дорожній карті” інформація розміщена по розділах, з чіткою послідовністю дій в тій, чи іншій ситуації.

6 лютого 2023 року

У вирішенні невідкладних проблем постійних мешканців громади та внутрішньо переміщених осіб неоціненну допомогу надають благодійники. Так наприкінці 2022 року Гребінківська міська рада взяла участь у конкурсі заявок проєкту ZMINA_2_0 міжнародного благодійного фонду «ІЗОЛЯЦІЯ» за фінансової підтримки Європейського Союзу. Проєкт ZMINA 2.0 діє за фінансової підтримки Європейського Союзу, а саме надає невідкладну допомогу для задоволення нагальних потреб населення, пов’язаних з війною, крім тих, які покриваються гуманітарною допомогою. А вже в січні 2023 року Гребінківська міська рада отримала три генератори в рамках проєкту. 26 січня 2023 року рішенням 29 сесії Гребінківської міської ради 8 скликання ці генератори взято на баланс виконавчого комітету Гребінківської міської ради. Тепер генератори забезпечуватимуть безперебійний доступ до електрики цивільного населення громади в разі повного блекауту.

Щиро дякуємо https://izolyatsia.org/ та https://www.eeas.europa.eu/delegations/ukraine_uk за цю можливість.

Невідкладна допомога для населення відбувається в рамках реалізації проєкту  #ZMINA_2_0 фонду ІЗОЛЯЦІЯ за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст публікації є виключною відповідальністю Гребінківської міської ради і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

#EU4USociety #ПрямуємоРазом #MovingForwardTogether 

5 лютого 2023 року

Гребінку б слід частіше нам читати,

Щоб він присутнім був у наших днях,

Щоб над своїм буденним вище стати,

Щоб зникла геть безглузда метушня.

Щоб жити нам було не тяжко-гірко,

- Сповідуймо ми істини творця:

Вивчаймо й усвідомлюймо Гребінку,

Щоб сонце згоди сяяло в серцях!

(Денисенко А.Т., місцевий поет)

 

Цьогоріч Гребінчин край і вся Україна відзначає 211 річницю від дня народження нашого земляка, видатного українського поета, письменника, славетного байкаря Євгена Павловича Гребінки. Двері всіх закладів культури та бібліотек нашої громади були відчинені для охочих по-новому пізнати нашого земляка.

3 лютого 2023 року

Гребінківська міська рада, її виконавчий комітет, міський голова Віталій Колісніченко та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття родині та близьким з приводу передчасної смерті Володимира Івановича Онищенка, депутата Гребінківської міської ради 8 скликання.

Нехай добрий, світлий спомин про покійного Володимира Івановича назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, усіх, хто знав його, любив та шанував.

Вічна і світла йому пам’ять!

2 лютого 2023 року

«Він сіяв добро. Йому найбільше підходить українське звернення «Добродій». Якщо нація забуде свого Добродія Євгена Гребінку, то вона не буде народом» (Володимир Сиротенко).

Він прожив коротке життя – усього 36 років. Та за недовгий вік встиг зробити собі ім’я, створивши поетичні та прозаїчні шедеври. Вся творчість Євгена Гребінки міцно увійшла в скарбницю культурних надбань українського народу, адже він сіяв добро, а його твори заслужили право на вдячну пам'ять багатьох поколінь своїх нащадків.

На знак шани та вдячності за вклад у розвиток української літератури керівники Гребінківської міської ради на чолі з міським головою Віталієм Колісніченком разом з громадськістю відвідали могилу нашого відомого земляка Євгена Гребінки в селі Мар’янівка, пам’ятник в місті Гребінка та поклали квіти.

2 лютого 2023 року

01 лютого 2023 року в Гребінківській дитячій школі мистецтв відбулася лекція-концерт пам'яті Є. П. Гребінки - талановитого лірика, прозаїка, байкаря для учнів 4-6 класів.

Лекцію про життєвий шлях та літературну діяльність Є. Гребінки підготувала і провела викладач Сахно Лариса Олексіївна. У виконанні учениці 3 класу Вікторії Добровольської (саксофон, викладач Никитюк М. Ю.) прозвучав славетний романс "Очі чорнії". Випускниця Валерія Тарасенко виконала романс "Ні, мамо, не можна нелюба, любить" (викладач Гринь Н.О.).

2 лютого 2023 року

Дякуємо всім жителям Гребінківської громади, небайдужим до потреб армії, хто долучається до збору коштів. Ви — справжній тил ЗСУ. Саме завдяки вам вдається закупляти вкрай необхідні речі нашим воїнам та стати на крок ближчими до Перемоги. Придбані та будуть передані нашим землякам термогрілки для рук, шини для автомобіля, аптечки тактичні, два комплекти зимової форми, термобілизна та окопні свічки.

Сподіваємося, що всі передані речі допоможуть нашим воїнам перемогти, прогнати ворога з нашої землі та принести країні мир!

2 лютого 2023 року

Всеукраїнська Асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об'єднаних територіальних громад» спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» проводить опитування ветеранів/ветеранок для виявлення зацікавлених у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств.

2 лютого 2023 року

В Національній поліції України створено новий підрозділ- Об'єднана штурмова бригада Національної поліції України “Лють”. Даний спецпідрозділ дозволить забезпечити швидке та ефективне виконання  поліцією як складової частини сил безпеки та сил оборони завдань та повноважень, спрямованих на зміцнення нацбезпеки України, в тому числі й шляхом безпосереднього виконання функцій щодо забезпечення публічного (громадського) порядку та безпеки громадян.


Анонси подій
16 квітня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 406  від 16 квітня 2024 року, 30 квітня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 42-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально
16 квітня 2024 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

16 квітня 2024 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

Тарифи з 01.05.2024 року КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» на управління та обслуговування багатоквартирних будинків у м. Гребінка...

Для ознайомлення пропонуються проект Стратегії розвитку Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року, проект Плану реалізації стратегії, Профіль територіальної громади та документи щодо стратегічної екологічної оцінки...

Графік зустрічей представників Гребінківської міської ради та КП «КПП Гребінківський» з мешканцями багатоквартирних будинків м. Гребінка з приводу призначення управителя багатоквартирного будинку, його тарифу за надання послуг та запровадження роздільної системи збирання побутових відходів.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.318738 sec.)