29 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні:
візитів всього: 171162
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 січня 2022 року

Сьогодні відбулось засідання журі регіонального літературного конкурсу читців творів Євгена Гребінки, присвяченого 210-й річниці від дня народження Є.Гребінки. У цьому році конкурс було проведено дистанційно.  Змагалися 70 учасників віком від 7років у чотирьох вікових категоріях.

Журі конкурсу:

Наталія Лакуша – голова журі,

Ніна Третяк,

Леся Радченко...

31 січня 2022 року

Якщо запланували оформити ID-картку або паспорт громадянина України для виїзду за кордон - у підрозділах Міграційної служби Полтавщини радо чекають на вас.

Отже, для зручності рекомендуємо обрати для себе один із способів запису в електронну чергу.

По-перше, записатися можна на зручну дату та час, навіть не виходячи з дому – через онлайн-сервіс «Електронна черга» на сайті Державної міграційної служби України за посиланням https://dmsu.gov.ua/services/online.html або за допомогою чат-бота ДМС у Viber/Telegram за посиланням https://dmsu.gov.ua/services.html

28 січня 2022 року

«Прозорро.Продажі» розробили та запустили окремий відкритий модуль аналітики з ключовими показниками за земельними аукціонами, який відтепер доступний за посиланням.

Відтепер вся інформація за кожним з аукціонів – у відкритому доступі в загальному модулі аналітики.

Модуль аналітики за земельними торгами включає шість вкладок, кожна з яких містить інформацію про земельні торги в певному розрізі.

28 січня 2022 року

Регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій рекомендувала закладам освіти області перейти на дистанційну форму навчання.

Зокрема, установам загальної середньої освіти – перевести учнів 5-11 класів на онлайн-навчання з 31 січня по 12 лютого. У закладах професійної (професійно-технічної) освіти організувати перехід на дистанційну та/або змішану форму із внесенням відповідних змін до графіка освітнього процесу й розкладу занять із 31 січня по 12 лютого. У вишах і закладах фахової передвищої освіти запровадити дистанційну форму з 31 січня по 25 лютого.

27 січня 2022 року

1 лютого об 11:00 відбудеться вебінар з представниками регіонів України на тему: «Впровадження е-ТТН в Україні».

За ініціативи Міністерства інфраструктури України та за підтримки Міністерства цифрової трансформації України й Інституту аналітики та адвокації відбудеться вебінар із представниками регіонів щодо впровадження е-ТТН в Україні.

27 січня 2022 року

26 січня 2022 року під головуванням міського голови Віталія Колісніченка відбулося пленарне засідання 18 сесії Гребінківської міської ради 8 скликання.

На початку засідання затвердили ряд розпоряджень міського голови про надання матеріальних допомог окремим незахищеним категоріям населення та породіллям, прийнятих у міжсесійний період. Далі прийнято ряд рішень стосовно комунального майна, а також внесено зміни до бюджету громади на 2021 рік та Програми соціально-економічного розвитку на2022-2026 роки.

Пленарне засідання сесії міської ради продовжилось розглядом Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах Гребінківської громади. Відповідно до вимог чинного законодавства, громадське обговорення проводиться з метою залучення громадян до участі в обговоренні кандидатури старости, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про кандидатуру старости...

27 січня 2022 року

Станом на 8:00 27 січня 2022 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада –30,

Лубенська міська територіальна громада –168,

Новооржицька селищна територіальна громада –33...

27 січня 2022 року

Кошти на депозитному банківському рахунку. Чи потрібно подавати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію?

Відповідно до п. 1 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) одноразове (спеціальне) добровільне декларування – це особливий порядок добровільного декларування фізичною особою, визначеною п. 3 підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ ПКУ...

26 січня 2022 року

Усі українці, вакциновані бустерною дозою від коронавірусної хвороби і мають завантажений в Дії COVID-сертифікат, зможуть отримати додатково 500 грн у рамках програми єПідтримка. Про це заявив Президент Володимир Зеленський. 

«Триває наша спільна боротьба з COVID-19. Що можете зробити ви, крім простого дотримання норм безпеки? Вакцинуватися! Наразі кількість випадків дійсно зростає, але кількість госпіталізацій значно менша – зайнято лише 28% ліжкомісць. Тобто, більше ніж 2/3 ліжок – вільні. Нехай такими вони і залишаються.  Для цього потрібно продовжувати збільшення темпів вакцинації в Україні», – зазначив Президент України Володимир Зеленський після засідання РНБО 24 січня.

26 січня 2022 року

При придбанні товарів на території України покупці мають право на отримання доступної, достовірної і своєчасної інформації про товар, його якість, асортимент, а також на отримання відомостей про продавця (ст. 4 Закони України від 12.05.91 р. № 1023 - XII "Про захист прав споживачів").

Крім того, усі підприємці, працюючі у сфері роздрібної торгівлі, зобов'язані дотримуватися Порядку здійснення торгової діяльності і правила торгового обслуговування на ринку споживчих товарів, затверджений постановою КМУ від 15.06.2006 р. № 833. Пунктом 10 передбачено, що суб'єкти господарювання зобов'язані на видному і доступному місці облаштувати куточок покупця.

25 січня 2022 року

Станом на 8:00 25 січня 2022 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада –42,

Лубенська міська територіальна громада –109,

Новооржицька селищна територіальна громада –6...

25 січня 2022 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 31 січня по 4 лютого 2022 року (переглянути графік відключень).

25 січня 2022 року

Відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільгосппродукції, затвердженого постановою КМУ від 07.02.2018 №107 (в редакції постанови КМУ від 12.05.2021 №517) при Гребінківській міській раді було створено комісію “З питань реалізації державної підтримки галузі бджільництва на території Гребінківської міської територіальної громади”. До участі в програмі були прийняті заяви та обстежені бджолосім’ї 39 пасічників територіальної громади, яким виплачено дотацію з Державного бюджету на загальну суму 251,4 тис.грн.

25 січня 2022 року

Грип птиці – висококонтагіозна вірусна хвороба птахів, для якої характерний гострий перебіг з явищами септицемії, ураженням органів дихання та травлення.

Лікування грипу птиці не розроблено!

Хворобу можна тільки попередити шляхом безумовного виконання правил біобезпеки.

На грип хворіє птиця будь-якого віку, смертність при захворюванні досягає 80-100 %. Птиця, яка перехворіла на грип, залишається вірусоносієм та розповсюджувачем збудника.

24 січня 2022 року

З 24 січня вакциновані українці від 60 років можуть придбати лікарські засоби за кошти, отримані у межах президентської програми єПідтримка.

За кошти програми можна придбати в аптечних закладах та інтернет-аптеках виключно лікарські засоби. Не можна купувати засоби з недоведеною ефективністю, біологічно активні добавки чи медичні прилади. 

Умови для придбання ліків, а це – вік і наявність «зеленого» COVID-сертифіката, банки перевірятимуть у момент проведення платежу. Коли саме покупець оформив картку єПідтримка – неважливо.

Слід звернути увагу, що препарати за програмою «Доступні ліки», вартість яких відшкодовується аптекам державою, пацієнт, як і раніше, може отримати безоплатно.

Детальніше про програму можна дізнатися на сайті https://e-aid.diia.gov.ua/

24 січня 2022 року

Шановна Тетяно Олексіївно!

 

Прийміть щирі вітання з нагоди отримання державної нагороди «Заслужений вчитель України»!

Ми пишаємося, що Гребінківська громада має такого талановитого педагога, наставника, який завжди прийде на допомогу, дасть мудру пораду. Це гідна оцінка державою Вашого значного особистого внеску в розвиток освіти, багаторічної плідної педагогічної і творчої діяльності.

Впевнені, що ця висока відзнака додасть Вам ще більшого стимулу для спрямування своєї професійної діяльності, для подальшого розвитку гімназії та продовження проєкту «Моя, твоя і наша казка».

Зичимо Вам міцного здоров’я, невгасимого оптимізму, творчої наснаги, вагомих досягнень у здійсненні задуманого та нових здобутків у роботі.

 

З повагою

міський голова                                                                           Віталій  Колісніченко

 

22 січня 2022 року

Шановні мешканці Гребінківської громади!

 

Щиро вітаю вас з Днем Соборності України!

Щороку, 22 січня, ми відзначаємо важливу подію в українській історії − ухвалення Акта Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки 1919 року.

Сьогодні, коли Україна переживає непрості часи, поняття «соборність» та «неділимість» набули нового значення, загострилось їх розуміння. Свято Дня Соборності України засвідчує, що немає Східної і Західної України, є лише одна єдина незалежна, соборна й демократична держава і ми – єдиний народ!

Щиро вітаю усіх з цим надзвичайно важливим святом для нашої країни. Бажаю миру, міцного здоров’я, твердого духу, незламної гідності, самоповаги, порозуміння й глибокої віри у гідне майбутнє рідної Батьківщини.

Слава Україні!

 

З повагою

міський голова                                                                           Віталій  Колісніченко

21 січня 2022 року

Якщо Ви постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, Ви можете звернутися за допомогою, скориставшись телефонним номером «гарячої лінії» 1547.

Така ситуація може виникнути у будь-якій сім’ї незалежно від статків та соціального статусу.

І першим кроком для подолання проблеми є анонімна консультація по телефону довіри. Це найшвидший спосіб сповістити про кризову ситуацію й отримати необхідну інформацію та поради.

Якщо існує загроза життю чи здоров’ю людини, консультанти негайно в телефонному режимі зв’язуються з поліцією 102, яка здійснює екстрене втручання, оперативний захист і підтримку того, хто переживає кризову ситуацію. 

21 січня 2022 року

Сьогодні, з нагоди Дня Соборності України та проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, біля пам’ятника Т. Г. Шевченку відбувся урочистий мітинг.

Перед присутніми виступив міський голова Віталій Коліснічеко, який зазначив, що цей день для кожного з нас є історичним символом об’єднання України і водночас  загальним орієнтиром для  майбутнього. Суспільна, духовна і територіальна єдність України є найважливішою умовою побудови успішної та щасливої держави.

21 січня 2022 року

Реформа лікарняних: українці оформили понад 4,5 млн електронних документів

Від початку реформи електронних листків непрацездатності українці понад 4,5 млн разів скористались новою послугою. Таку цифру повідомляють у Пенсійному фонді України. Водночас, згідно даних МОЗ, в електронній системі охорони здоров’я було створено більше 6 млн медичних висновків про тимчасову непрацездатність, на підставі яких для працевлаштованих українців формуються е-лікарняні. 

21 січня 2022 року

Станом на 8:00 21 січня 2022 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада –70,

Лубенська міська територіальна громада –141,

Новооржицька селищна територіальна громада –31...

21 січня 2022 року

Програма розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямами розпочала роботу в 2021 році. Передбачена вона до 2027-го і створена для підтримки малих і середніх сільгоспвиробників, зайнятості сільського населення. Для фінансування її заходів торік виділили 7,7 мільйона гривень з обласного бюджету.

«Аграрії й фермерські господарства Полтавщини скористалися Програмою й одержали компенсацію з обласного бюджету за різними напрямами. Наприклад, висадили 6,5 гектара нових плодово-ягідних насаджень і встановили систему зрошення. Приростили більше 90 корів, телиць і нетелів, отримали сертифікати відповідності органічної продукції. Крім того, закупили 9 тракторів, автомобіль для перевезення молока, доїльне обладнання, оснащення для охолодження й визначення показників якості молока, заготівлі й переробки кормів. За всіма цими напрямами отримали компенсацію», – зазначив заступник голови облдержадміністрації Євген Греков.

20 січня 2022 року

Значення коефіцієнта індексації нормативної грошової оцінки земель і земельних ділянок за 2021 рік становить:

для сільськогосподарських угідь (рілля, багаторічні насадження, сіножаті, пасовища та перелоги) – 1,0;

для земель населених пунктів та інших земель несільськогосподарського призначення – 1,1.

20 січня 2022 року

Одним із пріоритетних завдань, які ставлять перед собою Гребінківська міська рада та відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради, це поповнення навчальних кабінетів закладів освіти новими сучасними меблями. Так в грудні 2021 року для Гребінківської гімназії придбано нові шафи для кабінету історії, а Опорний заклад Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 отримав нові меблі для кабінету англійської мови, телевізор, принтер та шафи для кабінету заступників директора.

Оновлення закладів освіти триває…

20 січня 2022 року

Станом на 8:00 20 січня 2022 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада –47,

Лубенська міська територіальна громада –98,

Новооржицька селищна територіальна громада –10...

20 січня 2022 року

Оснащення приміщення освітянського закладу – це не лише нові парти, профільні кабінети, інтерактивні дошки, але й сучасні харчоблоки.

Освітня реформа та ідея Нової української школи вимагають новітнього підходу до облаштування харчоблоків професійним, високопродуктивним обладнанням і технічними засобами необхідної виробничої потужності, саме тому Гребінківська міська рада та відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради спрямовує значні зусилля на покращення харчоблоків закладів освіти.

Протягом останніх місяців 2021 року для Кулажинської ЗОШ І-ІІІ ст. було придбано холодильник, сушку для посуду, електром’ясорубку, плиту електричну, стіл кухонний виробничий, ванни мийні, столи та стільці (158790,16 грн.); для Тарасівської гімназії – холодильник, стелажі кухонні, стіл кухонний виробничий, столи та стільці (55646,58 грн.); Березівська ЗОШ І-ІІ ст. отримала в їдальню нові столи та стільці (42460,04 грн.); Майорщинська ЗОШ І-ІІІ ст. – холодильник, електричну плиту, столи, стільчики, стелажі кухонні (149917,88 грн.); Слободо-Петрівська ЗОШ – нову м’ясорубку (24760,00 грн.)...

20 січня 2022 року

Механізм використання коштів обласного бюджету спрямований на виконання заходів Програми фітосанітарних заходів по ліквідації регульованих шкідливих організмів на території Полтавської області на 2019-2023 роки, затвердженої рішенням двадцять четвертої сесії Полтавської обласної ради сьомого скликання від 14 лютого 2019 року № 1041 (зі змінами від 03 червня 2020 року № 1348).

19 січня 2022 року

Щодо документів, на підставі яких  визначаються витрати на придбання (набуття) цінних паперів або фінансових інструментів з метою заповнення розділу IX одноразової (спеціальної) добровільної декларації.

19 січня 2022 року

Лубенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області інформує, відповідно наданих даних Лубенським районним відокремленим підрозділом ДУ «Полтавський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України», по Гребінківській територіальній громаді за 2 тиждень 2022 року на гострі респіраторні інфекції захворіло 146 осіб, тижневий показник захворюваності – 666,4 на 100 тисяч населення,  що на 27,7% вище епідпорогового показника та свідчить про середній  рівень інтенсивності епідемічного процесу. 

18 січня 2022 року

Розвиток громад та окремих галузей залежить від фінансових можливостей самої громади та вміння залучити кошти з інших бюджетів: обласного, державного.

Наприкінці 2021 року для глядацької зали Почаївського сільського будинку культури Гребінківської міської ради було придбано нові крісла на суму близько 401 тис.грн. Ці кошти були виділені з обласного бюджету завдяки співпраці з депутатом Полтавської обласної ради Юрієм Мотричем.  Це свідчення небайдужого ставлення до культури та розуміння її важливості. На даний час працівники Будинку культури встановлюють крісла в глядацькій залі.

18 січня 2022 року

По Програмах соціального захисту за 2021 рік виплачено з бюджету Гребінківської міської територіальної громади більше 3 млн. грн.

Протягом 2021 року при Гребінківській міській раді діяли програми соціального спрямування. Програма соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської міської територіальної громади передбачає соціальний захист малозабезпечених верств населення громади - інвалідів, дітей-інвалідів, малозабезпечених та багатодітних сімей, ветеранів війни, учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС  І-ІІІ категорій, онкологічних хворих, сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. 

18 січня 2022 року

Міністерством соціальної політики України впроваджено послугу «Електронний кабінет особи з інвалідністю», який забезпечує зручний оперативний спосіб подачі онлайн-пакету документів для забезпечення засобами реабілітації, перегляд стану опрацювання зазначених заяв, контроль за станом виконання замовлення.

Електронний кабінет особи з інвалідністю надає можливість своїм користувачам подавати документи, необхідні для взяття на облік, для безоплатного отримання технічних та інших засобів реабілітації (далі – ТЗР) не виходячи з дому. Більш детально з роботою елетронного кабінету Ви можете дізнатися зайшовши за посиланням.

18 січня 2022 року

17 січня відзначила свій життєвий ювілей Антоніна Павлівна Дяченко, людина активної життєвої позиції, колишній депутат Слободо – Петрівської сільської ради семи скликань, завжди вболівала за справи села, в якому прожила багато років, і яке стало для неї рідним. Адже народилася і виросла Антоніна Павлівна на Донбасі, та коханий чоловік Леонід Гаврилович Дяченко привіз молоду дружину у мальовниче село на Полтавщині. Багато років вона працювала у закладах торгівлі району. А коли вийшла на заслужений відпочинок, присвятила своє життя громадській діяльності. Разом з такими ж небайдужими і активними мешканцями невеличкого села Загребелля, вони почали реалізовувати задумані плани по газифікації села, спорудженню вуличного водогону та інших, важливих для мешканців села справ. Не все вдавалося зробити легко, але Антоніна Павлівна та її однодумці не зупинялися перед труднощами, а завжди знаходили можливості подолати перепони, вирішити питання. 

18 січня 2022 року

Гребінківський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Гребінківської міської ради утворено рішенням сесії 6 сесії Гребінківської міської ради  VII скликання від 24.02.2020 №240. Ключовими завданнями територіального центру є виявлення осіб на території Гребінківської міської територіальної громади, які перебувають в складних життєвих обставинах, дотримання вимог  прийнятих Державних стандартів та окремий підхід до кожного громадянина. 

18 січня 2022 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 24 по 28 січня 2022 року (переглянути графік відключень).

18 січня 2022 року

Станом на 8:00 18 січня 2022 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада –50,

Лубенська міська територіальна громада –217,

Новооржицька селищна територіальна громада –17...

18 січня 2022 року

Мишоподібні гризуни — це численна група гризунів із класу ссавців. До них належать шкідники з родин мишей та хом’якоподібних (полівки). Гризуни завдають значних збитків сільськогосподарському виробництву, а також є переносниками хвороб небезпечних для людей та свійських тварин. Тому з ними треба вести непримиренну боротьбу, особливо на полях. Харчуються переважно насінням рослин. Значною мірою пошкоджують посіви зернових культур, соняшнику, конопель, зернобобових та багаторічних трав. Протягом року самки дають від 3–4 до 7 і більше приплодів по 3–8 малят у кожному. За сприятливих умов миші розмножуються масово.

17 січня 2022 року

З метою забезпечення захисту прав дитини, яка через складні життєві обставини тимчасово не може проживати разом з батьками/законними представниками, надання їй та її сім’ї послуг, спрямованих на реінтеграцію дитини у сім’ю або надання дитині відповідного статусу для прийняття подальших рішень з урахуванням найкращих інтересів дитини щодо забезпечення її права на виховання в сім’ї або в умовах, максимально наближених до сімейних, запроваджується послуга патронату над дитиною.

Патронат над дитиною згідно із статтею 252 Сімейного кодексу України це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

17 січня 2022 року

У 2021 році послугами обласної служби зайнятості скористалися 86 тисяч  громадян, які шукали роботу. Із них 64,2 тисячі мали статус зареєстрованого безробітного. Протягом року від 6 тисяч роботодавців надійшло 30,3 тисячі пропозицій роботи.

17 січня 2022 року

17 січня – роковини смерті нашого земляка В’ячеслава Олексійовича Лисенка, героя, захисника, «кіборга» сержанта Збройних Сил України, учасника боїв за Іловайськ та Донецький аеропорт.

Своїм життям В’ячеслав об’єднав кілька областей і частин нашої держави, а власним подвигом – усю Україну, яку захищав до останнього подиху …

Запеклий бій в Донецькому аеропорту 17 січня 2015 року став для В’ячеслава останнім. За особисту мужність і героїзм посмертно нагороджений орденом «За мужність ІІІ ступеня», нагрудним знаком «За оборону Донецького аеропорту».

 

17 січня 2022 року

За минулий 2021 рік на телефон «гарячої лінії» УДМС у Полтавській області надійшло 412 звернень громадян. З них найпоширеніше запитання «Чи готовий мій паспортний документ?».

Отже нагадуємо, що дізнатися стан оформлення паспортних документів можна:

· на офіційному сайті Державної міграційної служби України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html

· за допомогою інтерактивного сервісу #ДМС_БОТ у популярних месенджерах Viber та Telegram.

Саме ці сервіси поінформують вас про кожен новий етап оформлення документа до моменту його прибуття до підрозділу та видачі.

Для отримання вже виготовленого біометричного паспортного документу достатньо:

· переконатись, що він готовий та доставлений у підрозділ;

· завітати до територіального підрозділу протягом робочого часу та отримати свій документ. 

16 січня 2022 року

З ініціативи українських воїнів, які 242 дні боронили Донецький аеропорт, 16 січня відзначається Всеукраїнський день пам’яті "кіборгів".

З 26 травня 2014 року до 22 січня 2015 року українські військові, добровольці, волонтери та медики протистояли проросійським бойовикам та російсько-окупаційним військам. Бої тривали вісім місяців і закінчились після повної руйнації старого та нового терміналів аеропорту.

За стійкість і незламність українських захисників назвали «кіборгами». Вони стали символом мужності та відданості ідеалам вільної та незалежної України.

Згадаймо кожного, хто віддав своє життя за Україну Вони назавжди залишаться в нашій пам’яті та в наших серцях! Ми завжди пам'ятатимемо Українських воїнів, які за майбутнє нашої держави, за майбутнє наших дітей віддали найдорожче — своє життя. Пам’ятаємо і шануємо Героїв!

Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою

міський голова                                                                 Віталій Колісніченко

13 січня 2022 року

Традиційно на свято Маланки в міському Будинку культури за ініціативи ветеранської організації Гребінківщини та міського краєзнавчого музею проводиться вечір відпочинку. Святково вбрані колективи художньої самодіяльності міського Будинку культури, фольклорний ансамбль «Солоспів» Мар’янівського сільського будинку культури, аматори сцени з Слободо-Петрівки, дитячий ансамбль «Співаночка» Центру позашкільної освіти, жіночий колектив «Тополяночка» вітали присутніх веселими українськими щедрівками, запальними піснями та побажаннями, зичили всім здоров’я, миру, благополуччя. 

13 січня 2022 року

В Гребінківській міській раді відбулася презентаційна зустріч на тему "НОВЕЛИ РИНКУ ГАЗУ - ЯК ІНСТРУМЕНТ ЗАОЩАДЖЕННЯ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД". Спікерами виступили Галина Безносик виконавчий директор Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України та Костянтин Качаненко консультант з бюджетних питань. Присутні ознайомились з новелами у сфері функціонування ринку газу, можливостями для громади та її мешканців, механізмами зміни газопостачальної компанії. Основними думками, які хотіли донести до присутніх виступаючі, були:

-  наскільки важливо розуміти складові ринку газу...

12 січня 2022 року

Дослідження показують, що з плином часу ефективність усіх вакцин від COVID-19 поступово знижується. Крім того, на ефективність вакцин впливає і поява нових мутованих штамів коронавірусу, як-от «Омікрон».

Введення бустерної дози дозволяє поновити ефективність вакцин проти симптоматичного захворювання на COVID-19, госпіталізації та смерті внаслідок цієї хвороби. Найкращі результати демонструють бустерні дози мРНК-вакцинами після щеплення двома дозами вакцин інших типів.

 Так, згідно  з препринтом нерецензованого британського дослідження, ефективність двох доз вакцини проти варіанту «Омікрон» швидко знижується. Вже через 15 тижнів після другої дози ефективність вакцини Comirnaty/Pfizer проти симптоматичного захворювання, викликаного штамом «Омікрон», оцінюють у 34-37%. Після бустерної дози вакциною Pfizer, вона збільшилася до 71,4% для тих, хто попередньо отримав 2 дози AstraZeneca, та до 75,5% для тих, хто вже отримав 2 дози Pfizer.

12 січня 2022 року

Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Лубенського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області інформує, що  з 01.01.2022 року  повністю вступила в дію постанова Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».

Згідно постанови встановлюються норми  харчування дітей у закладах дошкільної, загальної середньої та інших закладах освіти, що проводять діяльність на певному рівні повної загальної середньої освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку.

12 січня 2022 року

Що означає поняття «гарантії суб’єктам господарювання» з метою одноразового (спеціального) добровільного декларування?

Згідно з абзацом шостим п. 12 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами...

11 січня 2022 року

Станом на 8:00 11 січня 2022 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада –57,

Лубенська міська територіальна громада –167,

Новооржицька селищна територіальна громада –46...

10 січня 2022 року

Працівникам Держпродспоживслужби, Нацполіції та всім задіяним службам необхідно активізувати роботу за дотриманням правил карантину в громадських закладах області.

«Вимагаємо, щоб у нас дотримувалися карантинних вимог у закладах культури та харчування, під час проведення концертів, в кінотеатрах, ТРЦ та перевіряли COVID-сертифікати чи ПЛР-тести. Прошу посилити роботу в цьому напрямку. Система перевірок має працювати на повну. Кожен відвідувач цих закладів повинен перебувати там лише за наявності відповідних сертифікатів», – наголосив т.в.о. голови ОДА Дмитро Лунін на апаратній нараді в понеділок, 10 січня.

10 січня 2022 року

Графік роботи виїзних медико-технічних бригад Полтавського казенного експериментального протезно-ортопедичного підприємства (Полтавського КЕПОП) по Полтавській області на 2022 рік (завантажити).

6 січня 2022 року

Застосунок Дія дає можливість отримувати копії цифрових документів, а також перевіряти дійсність цифрових документів, вік чи ПІБ користувача. Просто, зручно та без паперових документів або їхніх копій. Якщо ваша організація робить ксерокопії документів або перевіряє особу, то інтеграція з Дією зробить ваші процеси зручнішими, а клієнти не будуть хвилюватися про забуті вдома документи. 

5 січня 2022 року

Станом на 8:00 5 січня 2022 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада –29,

Лубенська міська територіальна громада –221,

Новооржицька селищна територіальна громада –28...

5 січня 2022 року

Які санкції передбачені за несплату або сплату в неповному обсязі суми збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування?

Відповідно до абзацу шостого п. 12 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) у разі несплати або сплати в неповному обсязі суми збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування...

4 січня 2022 року

Станом на 8:00 4 січня 2022 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада –9,

Лубенська міська територіальна громада –78,

Новооржицька селищна територіальна громада –14...

4 січня 2022 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 10 по 14 січня 2022 року (переглянути графік відключень).


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.402334 sec.)