27 квітня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 160
візитів сьогодні:
візитів всього: 171847
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 січня 2024 року

Полтавське казенне експериментальне протезно -ортопедичне підприємство буде проводити прийом 01.02.2024р.

Лікар-ортопед  буде вести прийом та безкоштовну консультацію стосовно можливості безкоштовним забезпеченням протезно-ортопедичними виробами (ортопедичне взуття, ортези , протези).

Також є можливість замовити устілки індивідуального замовлення (за власний

рахунок).

Місце прийому: Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Гребінківської міської ради .

Адреса: м. Гребінка пров.Спортивний,11

Час прийому: з 9:00 до 10:00

За детальнішою інформацією звертатися по тел.067-530-21-00 ,050-470-24-00

31 січня 2024 року

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Гребінківської міської територіальної громади та які набули статус, починаючи з 24 лютого 2022 р. (крім ВПО, які прибули з м. Києва та Київської області в зв’язку із обмеженою кількістю продуктових наборів).

Запрошуємо усіх Вас отримати продуктові набори сформовані із отриманої продукції від Полтавського обласного центру соціальних служб. Право на отримання продуктового набору має кожен член сім’ї.

Дата: 02.02.2024 року

Година: 09.00-14.00

Адреса: м. Гребінка, вул. Євгена Гребінки, 13 (Гребінківський міський будинок культури).

При собі мати оригінали паспортів, свідоцтв про народження, довідок ВПО.

 

30 січня 2024 року

АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» звертається до Вас з проханням здійснювати передачу показів спожитої електричної енергії за місяць.

Звертаємо Вашу увагу, що згідно Вимог Кодексу комерційного обліку е/е (далі – ККОЕЕ) п. 8.6.2. Індивідуальні побутові споживачі ЗОБОВ’ЯЗАНІ щомісяця зчитувати фактичні покази зі всіх лічильників, встановлених на об'єкті споживача, для яких відсутня можливість дистанційного зчитування даних, та надавати їх до кінця третього календарного дня місяця, що настає за розрахунковим, відповідному оператору системи розподілу.

Передавати показники потрібно будь-якого дня в період за 2 дні до та 2 дні після 1-го числа кожного місяця. Покази передані в цей період вважатимуться показами на 1-ше число.

Найзручніші способи передачі показів:

1) Використовуючи сайт https://www.poe.pl.ua/ (без реєстрації)

30 січня 2024 року

У Гребінківській громаді триває проєкт «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». 29-30 січня відбулися змагання з футзалу серед учнів закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради 2009-2011 р.н. в яких прийняли участь 7 закладів освіти: Опорний заклад Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. № 4, Короваївська гімназія, Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ст., Тарасівська гімназія, Березівська ЗОШ І-ІІ ст., філія Гребінківська ЗОШ І-ІІ ст. № 1 та філія Гребінківська ЗОШ І-ІІ ст. № 2.

Протягом двох днів тривала напружена футзальна боротьба в двох групах, де юні спортсмени показали неймовірне завзяття. Учні продемонстрували фізичні та технічні здібності. Кожен матч був насичений напруженими моментами. Тому до завершення останнього матчу тривала інтрига щодо переможця.

26 січня 2024 року

25 січня 2024 року в громаді стартували міжшкільні змагання з футзалу в рамках проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». 16 команд закладів загальної середньої освіти розпочали свої змагання з найменших.

З привітальним словом до учасників змагань звернулась секретар міської ради Цапенко Людмила Василівна, яка побажала, щоб кожна команда досягла високих результатів, принесла славу своїй школі.

25 січня 2024 року

 

В Україні зростає кількість випадків отруєння людей чадним газом і продуктами горіння.

За даними екстреної медичної служби починаючи з 1 грудня 2023 по 15 січня 2024 року зафіксовано 103 випадки отруєння чадним газом, 9 людей - загинули.

До таких трагедій часто призводять пожежі, спричинені порушенням правил облаштування й експлуатації печей та обігрівачів. Лише за грудень 2023 року зафіксовано близько 650 випадків подібних займань, що становить 20% від загальної кількості пожеж.

ДСНС України спільно з Міністерство охорони здоров'я України нагадують про ризики, які може спричинити використання такого обладнання та як діяти і допомогти постраждалим в разі отруєння чадним газом.

 

Деталі: http://surl.li/pmpxt

25 січня 2024 року

26 січня 2024 року о 9.00 годині відбудеться засідання постійної депутатської комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, зв’язку та сфери послуг.

26 січня 2024 року о 14.00. годині відбудеться спільне засідання постійних депутатських комісій з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та підприємництва; з питань соціального захисту, охорони здоров’я, молоді, фізичної культури та спорту, освіти, культури (з гуманітарних питань) та виконавчого комітету.

29 січня 2024 року о 14.00 годині відбудеться спільне засідання постійних депутатських комісій з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування та з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та ЗМІ.

 

Місце проведення - приміщення міської ради пров. Олексія Припутня, буд. 1.

24 січня 2024 року

«Гарні» номерні знаки є. І перед візитом до #СервісніЦентриМВС можливо не тільки їх переглянути, а й забронювати.

Ця послуга доступна онлайн у кабінеті водія ???? https://e-driver.mvs.gov.ua

Спочатку необхідно:

 авторизуватись

обрати вкладку «бронювання номерних знаків»

регіон (Полтавська область)

сервісний центр МВС

 тип транспортного засобу

 бажану наявну комбінацію номерів у режимі реального часу.

 Бронь зберігається 10 днів. За цей час автовласнику необхідно звернутись до сервісного центру МВС і закріпити обраний номерний знак за своїм транспортним засобом.

На Полтавщині, сьогодні:

авто з внутрішнім згоранням - ВІ 2002 НА; ВІ 1313 ЕХ; ВІ 8000 ЕМ та інші не менш цікаві комбінації номерних знаків у наших центрах області.

електрокари ВІ 2121 НС; ВІ 4040 YC

Обирайте. Бронюйте. Радійте.

24 січня 2024 року

Протерміноване посвідчення водія діє під час воєнного стану.

Ця норма працює на території України. А також за кордоном для тих українців, які отримали тимчасовий захист. 

Якщо ви все ж таки вирішили обміняти свій документ, то пам?ятайте - обмін здійснюється виключно після закінчення терміну дії документу.

При зверненні до #СервісніЦентриМВС з собою потрібно взяти:

 паспорт з відміткою про місце реєстрації

ідентифікаційний номер

наявне посвідчення водія.

У період воєнного стану медична довідка не обов’язкова. Також  можливо здійснити обмін онлайн - через кабінет водія або Дію.

2-річне посвідчення водія, яке видавалось вперше, обмінюється за умови наявності не більше 2 штрафів. Якщо три і більше - складаєте іспити у сервісному центрі МВС.

Деталі у новині ?? http://surl.li/prvwp

24 січня 2024 року

За цей час було знищено близько 3789 тисяч окупантів, 6227 російських танків, 11579 бойових броньованих машин, 9008 артилерійських систем та 971 реактивну систему залпового вогню, 331 літак та 324 гелікоптери, понад 12 тисяч автомобільної техніки та автоцистерн і ще чимало інших смертоносних засобів українські воїни перетворили на металобрухт.

Звісно ж щоб нищити російських окупантів нам також потрібно збільшувати чисельність як особового складу, так і вогневих засобів. І якщо з озброєнням нам допомагають наші західні партнери, то використовувати його проти ворога можуть лише українці. Долучайся до ЗСУ – знищуємо ворога разом!

22 січня 2024 року

22 січня ми згадуємо дві рівнозначні за вагою події української історії: проголошення незалежності Української Народної Республіки, яке сталося у 1918 році, та проголошення Акта Злуки українських земель, що відбулося 1919-го. Проголошення Соборності 22 січня 1919 року, коли Українська Народна Республіка та Західноукраїнська Народна Республіка об’єдналися в соборну державу, увінчало прагнення до єднання українців, розділених кордонами тогочасних імперій. Ця подія повністю руйнує твердження російської пропаганди, буцімто українські землі вперше об’єднав Сталін у 1939 році.

22 січня 2024 року

Щороку 22 січня у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки (УНР) та Західноукраїнської Народної Республіки (ЗУНР) Україна відзначає День Соборності.

Сьогодні, коли Україна переживає непрості часи, поняття «соборність» та «неділимість» набули нового значення, загострилось їх розуміння. День Соборності України засвідчує, що немає Східної і Західної України, є лише одна єдина, незалежна, соборна й демократична держава і ми – єдиний народ!

Соборність передбачає не лише пам’ять про спільне минуле, а й потребує згуртованої співпраці заради майбутнього, як на полі бою, так і в тилу. Коли ми, з різних регіонів, разом працюємо, боремося з окупантами, створюємо знакове і важливе, адже ціль у нас спільна: незалежна, демократична і соборна Україна. Єднаймося!

Бажаю нам усім Перемоги, миру і спокою, міцного здоров’я, твердого духу, незламної гідності, самоповаги, порозуміння і глибокої віри у гідне майбутнє рідної Батьківщини.

Україна обов’язково витримає це важке випробовування, здобуде Перемогу у цій жорстокій війні за незалежність, цілісність і мир у державі.

Вічна пам’ять усім Героям-захисникам, котрі загинули, захищаючи Батьківщину від лютого ворога. Слава Україні!

 

З повагою

міський голова                                                            Віталій Колісніченко

17 січня 2024 року

17 січня – роковини смерті нашого славного земляка

В’ячеслава Лисенка, Героя – захисника, кіборга, нагородженого посмертно орденом “За мужність ІІІ ступеню”.

Керівники міської ради вшанували пам’ять В'ячеслава Лисенка, поклавши квіти на Алеї пам’яті та могилі Героя.

Герої не вмирають вони в серцях живих!

17 січня 2024 року

Минулими вихідними Гребінку та сусідній Пирятин відвідали студенти Київського Національного Університету імені Тараса Шевченка, учасники та учасниці Проєкту "Територія: погляд зсередини", який реалізовується Експертно-консультаційним центром з розвитку громад і територій.

17 січня 2024 року

0 800 33 20 29 – це першомомента допомога для ветеранів війни, їхніх родин та всіх українців у складних ситуаціях.

Фахівці «гарячої лінії» – кваліфіковані психологи, які пройшли спеціальне навчання з кризової допомоги та підтримки, мають великий практичний досвід.

Послуга є безоплатною та працює 24/7.

Проєкт став можливим завдяки програмі Український Фонд Швидкого Реагування, яку втілює IREX in Ukraine за підтримки Державного департаменту США.

15 січня 2024 року

Ветерани та ветеранки, чинні військовослужбовці та військовослужбовиці, Український ветеранський фонд запрошує вас  взяти участь в онлайн-опитуванні про ваші актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання.

Які варіанти професійного розвитку ви б хотіли обрати у цивільному житті?

З якими викликами та перешкодами очікуєте при цьому зіткнутися?

Наскільки ефективні, на вашу думку, державні інституції, які мають сприяти професійному та кар’єрному розвитку ветеранів у цивільному житті, та що потрібно поліпшити у роботі таких інституцій?

Щоб долучитися до опитування, дайте відповіді на запитання в анкеті –https://veteranfund.com.ua/opytuvannia/

Опитування повністю анонімне.

11 січня 2024 року

Щороку до призовних дільниць протягом січня-березня приписуються допризовники, яким у рік приписки виповнюється 17 років.

Приписка проводиться відповідними районними (міськими) територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання.

Приписка до призовних дільниць проводиться з метою взяття громадян на військовий облік.

Приписці до призовної дільниці цього року підлягають громадяни України чоловічої статі 2007 року народження. Тобто явці на приписку підлягають усі громадяни чоловічої статі, які народились з 01 січня по 31 грудня 2007 року включно, котрі постійно або тимчасово проживають в зоні відповідальності відповідного районного (міського) ТЦК та СП (чи їх відділів), а також громадяни старших років, які не проходили приписку раніше.

Для приписки до призовної дільниці юнаки зобов'язані прибути особисто до п’ятого відділу Лубенського РТЦК та СП за адресою: м. Гребінка, вул. Магістральна, 18, тел.067-725-26-53.

11 січня 2024 року

Військовий облік ведеться з метою визначення наявних людських мобілізаційних ресурсів та їх накопичення для забезпечення повного та якісного укомплектування Збройних Сил, інших утворених відповідно до законів України військових формувань та правоохоронних органів спеціального призначення (далі - інші військові формування) особовим складом у мирний час та в особливий період.

Системою військового обліку є сукупність узгоджених за завданнями державних органів, підприємств, установ та організацій, які ведуть військовий облік та забезпечують її функціонування із застосуванням засобів автоматизації процесів та використанням необхідних баз даних (реєстрів), визначених законодавством.

Військовий обов’язок громадянина України включає «дотримання правил військового обліку».

9 січня 2024 року

Знову були запити від наших захисників військових, які боронять Батьківщину від ненависного ворога, а ми у відповідь надаємо те, що найбільше їм потрібно. Придбали та відправили зимове взуття, теплий бушлат, плитоноску та бінокль. Також нашим воїнам-землякам перераховані та передані готівкові кошти для придбання зенітно-пошукового прожектора, ремонту автівок та купівлю спеціалізованого обладнання – системи зв’язку Starlink. Виготовлені працівниками міського будинку культури маскувальні сітки теж відправлені на Донеччину.

Ще для наших хлопців на Донецький напрямок передали продукти – мед, печиво, чай, каву, цукерки; газові балони, теплі шкарпетки. Зворушливі й завжди бажані обереги для захисників України на фронті - дитячі малюнки зі щирими побажаннями, які теж передані нашим захисникам у зону бойових дій.

Дякуємо всім хто долучився до збору коштів! Силою та вірою кожного з нас ми допомагаємо нашим Збройним Силам стати на крок ближче до нашої спільної Перемоги!

5 січня 2024 року

Роздільне збирання побутових відходів – це метод збирання, за якими ресурсоцінні компоненти побутових відходів – папір, скло, пластик,  збирають окремо у спеціальні контейнери для подальшого надходження на перероблення чи повторне використання.

Потрапляючи на сміттєзвалище, відходи забруднюють навколишнє середовище – грунт, повітря, воду,  залишаючись там від декількох до сотень років, тому що природа не може їх дуже швидко самостійно переробити: папір переробляється 2-3 роки; консервна банка – 120-150 років; звичайний поліетиленовий пакет – 200 років; пластикова пляшка – 500 років; скло – більше 1000 років. У першу чергу, довкілля забруднює фільтрат – це отруйна рідина, яка проходить через усе звалище та несе із собою у підземні води забруднюючі речовини. Окрім того, у фільтраті довгий час залишаються бактерії, які спричиняють захворювання у людей. І найстрашніше, що ця вода потрапляє до нас через колодязі, продукти рослинного і тваринного походження.

5 січня 2024 року

Міський голова Віталій Колісніченко вручив нашому земляку Олександру Полубейнику Орден «За мужність» ІІІ ступеню.

Олександр Полубейник був мобілізований до лав Збройних Сил України у перший же день війни. Адже чоловік на той час уже мав бойовий досвід – брав участь в АТО у 2015–2016 роках. Після того жив і працював у Гребінці, працював бригадиром паливного складу локомотивного депо Гребінка. Але коли жорстока рашистська орда ринула на нашу землю Олександр Володимирович разом зі своїми бойовими побратимами став на захист рідної землі. В перші ж дні повномасштабного вторгнення він, в складі 30-ї окремої механізованої бригади був направлений в район Горлівки, що на Донеччині. Під час одного із бойових зіткнень отримав перше поранення після обстрілів з АГС (автоматичного гранатомету станкового), потрапив у госпіталь. Майже місяць лікувався, а потім знову повернувся до побратимів у 30 – ту бригаду.

4 січня 2024 року

Головне управління ДПС у Полтавській області доводить до відома платників податків, що з 01.01.2024 набирає чинності наказ Державної казначейської служби України від 25.12.2023 № 324 «Про затвердження Змін до Довідника відповідності символу звітності коду класифікації доходів бюджету» (далі – Наказ).

Відповідно до Наказу з 01.01.2024 змінюються рахунки для зарахування надходжень до державного бюджету за наступними платежами:

- ККДБ 19011000 «Екологічний податок, який справляється за викиди в атмосферне повітря двоокису вуглецю стаціонарними джерелами забруднення»;

- ККДБ 14020800 «Транспортні засоби».

3 січня 2024 року

1 січня запрацювала лінія для військовослужбовців та членів їхніх сімей за коротким номером 1512.

Також продовжує роботу номер гарячої лінії МОУ 0-800-500-442, який доступний для користувачів усіх операторів мобільного зв’язку. 

Консультування військових та членів їхніх родин щодо складних та болючих питань, реєстрацію їхніх звернень цілодобово здійснюватимуть десятки високопрофесійних працівників Урядового контактного центру. 

Для Уряду та МОУ є дуже важливим надати максимально якісні послуги та підтримку, адже йдеться про вирішення проблем наших захисників та захисниць. Відповідати на запити будуть найкращі спеціалісти Урядового контактного центру, серед них і психологи, які зможуть надати необхідну допомогу.

За новим номером гаряча лінія доступна для користувачів всіх національних операторів, окрім «Київстар», у зв?язку з технічними налаштуваннями, які виправлять найближчим часом.

3 січня 2024 року

Благодійний фонд «Право на захист» презентувало серію відео, у яких ви дізнаєтеся про компенсацію за пошкоджену чи знищену житлову нерухомість через війну.

Адвокаційна координаторка БФ «Право на захист» Ксенія Гедз відповість на найпоширеніші запитання українців щодо зруйнованого житла й розкаже, які кроки необхідно зробити для отримання компенсації.

У першому відео ви дізнаєтеся про основні правила, викладені в Законі про компенсацію. У цьому відео ви дізнаєтеся:

Які умови отримання компенсації?

Хто може претендувати на компенсацію?

2 січня 2024 року

Міжнародною організацією DRC (Представництво Датської ради у справах біженців в Україні) розроблено цифрову платформу безоплатної правової допомоги для внутрішньо переміщених осіб.

У сучасному світі доступ до якісної юридичної допомоги - це не просто можливість, а, безперечно, право. Edopomoha.org – цифрова платформа, яка перевизначає концепцію безкоштовної юридичної допомоги для ВПО.


Актуально
16 квітня 2024 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

16 квітня 2024 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

Тарифи з 01.05.2024 року КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» на управління та обслуговування багатоквартирних будинків у м. Гребінка...

Для ознайомлення пропонуються проект Стратегії розвитку Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року, проект Плану реалізації стратегії, Профіль територіальної громади та документи щодо стратегічної екологічної оцінки...

Графік зустрічей представників Гребінківської міської ради та КП «КПП Гребінківський» з мешканцями багатоквартирних будинків м. Гребінка з приводу призначення управителя багатоквартирного будинку, його тарифу за надання послуг та запровадження роздільної системи збирання побутових відходів.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.264828 sec.)