28 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 6
візитів сьогодні:
візитів всього: 171137
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 січня 2020 року

30 січня 2020 року відбулося пленарне засідання чергової 30 сесії Гребінківської міської ради сьомого скликання. Провела засідання секретар міської ради Людмила Цапенко. На сесії зареєструвалось 16 депутатів із 26, тож кворум було дотримано. На порядок денний було винесено 19 питань, які напередодні сесії розглядалися на спільних засіданнях постійних комісій та виконавчого комітету.

На початку засідання депутати затвердили ряд розпоряджень міського голови, які були прийняті в міжсесійний період про надання матеріальних допомог. Далі було прийнято Програму зайнятості населення, План соціально-економічного розвитку та Положення про резервний фонд бюджету Гребінківської ОТГ на 2020 рік.

29 січня 2020 року

29 січня 2020 року в Україні відзначається 102-річниця бою під Крутами, котрий для Українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за встановлення української державності та незалежності.

З метою виховання підростаючого покоління відділ культури і туризму Гребінківської міської ради спільно з відділом освіти та районною організацією ветеранів організували поїздку для учнів 6-11 класів Слободо-Петрівської та Мар'янівської ЗОШ в с. Крути Ніжинського району Чернігівської області для участі в урочистостях з нагоди відзначення цієї історичної події.

28 січня 2020 року

28 січня 2020 року під керівництвом заступника міського голови Володимира Зінченка відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій обговорили нагальні питання життєдіяльності громади.

Начальники відділів, керівники комунальних підприємств, установ, в.о. старости звітували про роботу підпорядкованих структурних підрозділів, установ, підприємств за попередній тиждень, заслухали пропозиції та запитання щодо подальшої роботи та інформували про заплановані заходи на цей тиждень.

Зокрема йшлося про громадський бюджет; про засоби обліку теплової енергії; про проведення 30 чергової сесії міської ради; про уповноважених складати протоколи про адміністративні правопорушення та інші. 

27 січня 2020 року

25 січня 2020 року на сцені Гребінківського міського будинку культури відбувся Регіональний конкурс читців творів Є.П.Гребінки. Завдяки підтримці міського голови Віталія Колісніченка та депутатів міської ради було прийнято рішення щодо виділення грошових винагород (I місце 1000 грн., II місце 800грн., III місце 500грн., гран-прі 1500 грн.).

Щира подяка членам журі за їх нелегку роботу, міському Будинку культури за організацію та проведення заходу.

Переможці:

вікова категорія 7-10 років - I місце Пріма Дар'я (Опорний заклад Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. №4), II місце Симоненко Ангеліна (філія Гребінківська ЗОШ І-ІІст.№2), III місце Перепелиця Олександра (Гребінківська гімназія)...

24 січня 2020 року

24 січня 2020 року відбувся І (міський) тур обласних змагань інтелектуальної гри "Дебати" між командами Гребінківської гімназії та Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 на тему “ЗНО: за і проти”.

Гра “Дебати” розвиває вміння міркувати, критично мислити, аналізувати проблему з різних позицій, визначати можливі шляхи вирішення поставлених завдань, аргументовано викладати свою точку зору.

За підсумками проведеної гри перемогу у “словесному поєдинку” здобула команда Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4.

Вітаємо переможців і бажаємо їм подальших успіхів у ІІ (обласному) турі змагань!

24 січня 2020 року

Міністерством освіти і науки України спільно з Міністерством економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства та Міністерством цифрової трансформації підготовлено анкету для проведення опитування представників бізнесу для визначення пріоритетних напрямків наукових досліджень і подальшого розвитку української науки та інновацій відповідно до потреб бізнесу.

Результати опитування дадуть можливість представникам бізнесу отримати широкий доступ до українських досліджень та розробок (далі R&D), які можуть мати перевагу перед закордонними аналогами; отримати інформацію про існуючі українські R&D; зменшити бар’єри та запровадити підтримку розвитку українських компаній на основі інновацій.

З цією метою просимо заповнити анкету. Звертаємо увагу, що опитування проводитиметься до 31 січня 2020 року.

24 січня 2020 року

23 січня 2020 року відбулося спільне засідання виконавчого комітету та постійних депутатських комісій .

Першочергово розглянуто проєкти рішень питань, які будуть винесені на розгляд 30 сесії Гребінківської міської ради VІІ скликання, яка відбудеться 30 січня 2020 року, та рекомендували сесії прийняти відповідні рішення з питань: про затвердження розпоряджень міського голови про надання матеріальних допомог у відповідності до Програми підтримки військовослужбовців, учасників антитерористичної операції, учасників операції Об’єднаних Сил та членів їх сімей мешканців Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік; про затвердження розпоряджень міського голови про надання матеріальної допомоги відповідно до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік...

23 січня 2020 року

22 січня 2020 року відбулася зустріч батьків майбутніх першокласників із директором Опорного закладу Пирятинська ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 Василенком М.В. та педагогами, які практикують у своїй роботі втілення науково-педагогічного проєкту "Інтелект України".

Сутність проєкту полягає у набутті дитиною знань, необхідних навичок роботи з інформацією, аналізу, самоконтролю і самооцінки, швидких реакцій; розвитку пізнавальних процесів - сприйняття, пам'яті, мислення, уваги, уяви; розвитку якостей особистості школяра - цілеспрямованості, працелюбності, організованості, сили волі тощо.

23 січня 2020 року

22 січня 2020 року відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та засобів масової інформації та з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування. Депутати узгодили порядок денний та розглянули проєкти рішень, що виносяться на розгляд 30 сесії, яка відбудеться 30 січня 2020 року. Розглянуті проєкти рішень рекомендовано до розгляду та затвердження.

22 січня 2020 року

22 січня 2020 року біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Соборності України, в яких взяли участь представники органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, громадськості, установ, підприємств, організацій, учасники АТО та учні.

Після урочистого відкриття зборів до присутніх звернувся заступник міського голови Валерій Волошин, який привітав присутніх із знаменним для всіх українців святом – Днем Соборності України, закликав до єдності, згуртованості та порозуміння.

Учасники заходу та присутні хвилиною мовчання пом’янули всіх загиблих Героїв України, які віддали своє життя за волю та незалежність держави.

22 січня 2020 року

Дорогі земляки!

День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря як велике державне свято – День Соборності України. Саме тоді на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на волелюдному зібранні було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. Виголошення соборницької ідеї стало могутнім виявом творчої енергії нації та прагнення до етнічної і територіальної єдності.

Саме ці події сформували підґрунтя для відродження незалежної, соборної і демократичної держави.

Віримо, що територіальна цілісність України, за яку віддали життя тисячі незламних борців в різні часи і продовжують сьогодні відстоювати наші бійці, залишиться непорушною.

Разом із Днем Соборності України ми святкуємо ще й День Свободи. Адже, саме Свобода – наша мета і, водночас, політична й суспільна реальність, яка об'єднує громадян України незалежно від поглядів і переконань. Найважливіше, що суспільство здобуло право на зміни, яке маємо сприймати не як дарунок, а як обов'язок діяти, змагатись і працювати для гідного життя.

Єдність і свобода роблять нас гідними нащадками наших славних предків. То ж давайте збережемо цей скарб.

В День Соборності України бажаємо всім миру й злагоди, сил і натхнення. Нехай ваші прагнення завершуються світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення Батьківщини, на добробут і розквіт духовності українського народу. 

Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети - процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя нашого народу. Ми будемо разом, бо в єдності наша сила. Ми - великий Український народ! 

Сердечно бажаємо всім міцного здоров’я, щастя, добра, миру і віри в майбутнє.

Слава Україні!

 

З повагою

міський голова                                                                                                В. Колісніченко

21 січня 2020 року

21 січня 2020 року відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій обговорили нагальні питання та першочергові завдання. Нараду провів заступник міського голови Володимир Зінченко. Начальники відділів, керівники комунальних підприємств, установ, в.о. старости звітували про роботу підпорядкованих структурних підрозділів, установ, підприємств за попередній тиждень та інформували про заплановані заходи на цей тиждень.

Зокрема йшлося про підготовку до чергової 30 сесії міської ради, що відбудеться 30 січня 2020 року; про надання адміністративних послуг; про подання проєктної заявки для фінансування з Державного фонду регіонального розвитку; призові місця в обласних етапах предметних олімпіад наших школярів та інші. 

20 січня 2020 року

Завдяки підтримці міського голови Віталія Колісніченка та депутатів міської ради вихованці зразкового хореографічного колективу "Забава" Гребінківської дитячої музичної школи отримали довгоочікуване нове взуття для танців - чоботи для хлопців 5 пар; чоботи для дівчат 10 пар; туфлі для дівчат 15 пар.

Бажаємо нашим юним артистам нових творчих успіхів!

18 січня 2020 року

Перший зимовий старт на Чемпіонаті Полтавської області серед юніорів та дорослих з легкої атлетики, який проходив 17-18 січня 2020 року у КЗ "Споривний комплекс м.Гребінка", став успішним для вихованців Гребінківської ДЮСШ.

Маємо такі здобутки:

- Пісня Софія - І місце з бігу на 60 м з бар'єрами;

- Козін Вікторія - ІІ місце у стрибках в довжину;

- Пунько Таїсія - ІІ місце у штовханні ядра серед юніорів.

- Пісня Софія - ІІ місце у бігу на 200 м;

- Зінченко Марія - ІІІ місце у бігу на 200 метрів (тренер Тарасюк О.Ю.).

Вітаємо наших спортсменок і бажаємо нових здобутків!

17 січня 2020 року

З початку нового року  по матеріальну допомогу до міської ради звернулося 20 мешканців Гребінківської об’єднаної територіальної громади. 16 січня відбулося засідання комісії з питань розгляду заяв щодо призначення  матеріальної допомоги, на якому розглянуто всі звернення.

Під час розгляду даних звернень, комісією враховані обставини, зазначені в довідках, виданих закладами охорони здоров’я та актах обстеження матеріально-побутових умов проживання заявників.

За наслідками обговорення, керуючись Положенням про порядок надання матеріальної допомоги, комісія вирішила рекомендувати міському голові надати матеріальну допомогу громадянам, які опинилися у скрутних життєвих обставинах, за рахунок коштів бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади.

17 січня 2020 року

Сьогодні учасники вокального ансамблю "Співаночка" Центру дитячої та юнацької творчості разом з керівником колективу Оленою Цяпко та юні театрали студії "ЕМІСТ" Гребінківського міського Будинку культури під керівництвом Тетяни Худолій відвідали з екскурсією м.Київ. Діти були вражені експозицією Національного музею імені Богдана і Варвари Ханенків та отримали масу позитивних емоцій в океанаріумі "Морська казка". Поїздка відбулася за підтримки Гребінківської міської ради.

17 січня 2020 року

14 січня 2020 року в залі засідань Гребінківської міської ради відбулися громадські слухання щодо розгляду та врахування громадських інтересів при обговоренні проекту містобудівної документації «Детальний план території кварталу, обмеженого вулицями Паркова та Гоголя в с. Слободо-Петрівка Гребінківського району Полтавської області». Проект детального плану  представила керівник організації розробника містобудівної документації, головний архітектор проекту Пастушенко Марина Вікторівна.

В основу матеріалів для розробки проекту детального планування території увійшли пропозиції, отримані під час планувального воркшопу, який проведено 12-13 листопада 2019 року в селі Слободо-Петрівка Вітеком Хебановськи, президентом польської фундації «Інший простір» та архітекторкою Поліною Вєтровою в рамках українсько-польського проекту «Розвиток сучасних громад. Простір/ Планування/ Залучення». 

16 січня 2020 року

На фото - смітник, який організували гребінківці (не президент, не міська влада, а саме жителі Гребінки!) по провулку Пирятинський. І таких місць людської безвідповідальності, невихованості, неповаги до оточуючих і до себе перш за все, досить багато, незважаючи на те, що сміття вивозиться регулярно. Тож поки хтось чекає освітлення на своїй вулиці, хтось зрізу аварійного дерева, комунальники витрачають час на прибирання результатів людської життєдіяльності.

Кому "дякувати" чи кого звинувачувати - відповідь очевидна. Сподіваємось, що після розчищення від сміття та чагарників, мешканці перестануть самовільно вивозити сміття і викидати туди різний непотріб. Тим більше, що на прилеглій території невдовзі відкриє двері новозбудований храм.

Закликаємо, не бути байдужими, не смітити, не шкодити природі. Адже стихійні сміттєзвалища - це не тільки потворне явище, а й джерело негативного впливу на довкілля, від стану якого залежить здоров’я кожного з нас.

15 січня 2020 року

Різдвяне дійство проведене в старших групах ЗДО «Веселка» музичним керівником Бондаренко І. Б. і ведучою Сергієнко Л. А. долучило дітей до яскравих звичаїв наших предків. Ознайомили дошкільників з українськими зимовими традиціями та святами, поринули у казковий світ, оживили книжкові та вертепні уявлення дітей про Різдво, перетворили малят на маленьких янголят та колядників з яскравими зірками та повними торбинками сміху.

14 січня 2020 року

До уваги споживачів  ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго».

Постановою Кабінету Міністрів України від 24.12.2019 №1082 «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу» внесені зміни до «Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної води  та гарячої води і водовідведення» затверджених Постановою КМУ від 21.07.2005 року № 630.

У зв’язку зі зменшенням ціни природного газу у грудні 2019 року комунальним підприємством «Лубнитеплоенерго» проведено перерахунок нарахувань за послугу з централізованого опалення для населення.

Зменшено нарахування за грудень 2019 року на послугу з централізованого опалення на 18,1%.

Сума проведеного перерахунку буде відображено у рахунку на оплату послуг за грудень 2019 року з централізованого опалення.

14 січня 2020 року

14 січня 2020 року відбулася щотижнева оперативна нарада, яку провів заступник міського голови Володимир Зінченко. В ході наради обговорили актуальні питання життєдіяльності об’єднаної громади та визначили основні напрямки роботи на поточний тиждень. Зокрема: бюджет участі 2020; розгляд звернень і заяв мешканців громади; проведення новорічних заходів; надання звітності за 2019 рік та інші.

Окремо розглянули питання підготовки до проведення 30 сесії міської ради, що відбудеться 30 січня 2020 року. Засідання постійних депутатських комісій заплановано на 22-23 січня.

14 січня 2020 року

З ініціативи районної організації ветеранів у Гребінківському міському будинку культури відбулося свято "Новорічні зустрічі".

Колективи художньої самодіяльності Гребінківської об'єднаної територіальної громади, аматори сцени Короваївського сільського будинку культури та "Черкаські цокотухи" з Драбівського району від усієї щирої української душі запальною піснею та іскрометним гумором вітали всіх присутніх.

З найкращими побажаннями гребінчан та гостей свята привітав міський голова Віталій Колісніченко. Усі шанувальники українських традицій отримали солодкі подарунки.

14 січня 2020 року

Управління Державної казначейської служби України у Гребінківському районі повідомляє, що з 03.01.2020 року при здійснення операцій з виконання державного та місцевих бюджетів органами Казначейства застосовуватиметься План рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затверджений наказом Міністерства фінансів України від 31.12.2013р. №1203, із змінами та доповненнями.

Таким чином, з 03.01.2020р. введено в дію нові рахунки для зарахування податків, зборів, інших платежів, а також змінюються реквізити рахунків для зарахування коштів єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (далі - ЄВ), які відкриті на балансі центрального апарату Казначейства (899998) на ім’я органів ДПС.

З метою своєчасної та належної сплати платежів до бюджету та ЄВ, починаючи з 03.01.2020р. проводити перерахування платежів до бюджету та ЄВ виключно за новими реквізитами рахунків.

З новими рахунками для сплати податків та ЄВ можна ознайомитися на сайті ГУ ДКСУ у Полтавській області за адресою: https://pol.treasury.gov.ua, рубрика «Реквізити рахунків», в розділі «Бюджетні рахунки» офіційного веб-порталу ДПС України (tax.gov.ua) та в Центрах обслуговування платників органів ДПС у Полтавській області.

 

Управління ДКСУ у Гребінківському районі

Полтавської області

9 січня 2020 року

У державній службі зайнятості стартував новий проект для успішного працевлаштування українців – Освітній портал державної служби зайнятості (http://skills.dcz.gov.ua/).   

«Новий сервіс допоможе безробітним розвивати власні навички, необхідні для вдалого працевлаштування, отримати нові компетенції та пройти професійне навчання», - коментує директор Державного центру зайнятості Ольга Макогон. 

9 січня 2020 року

В умовах соціально-економічних змін ринок послуг висуває нові вимоги до роботи сервісних установ. Тепер для залучення та утримання споживачів їм необхідно відходити від однакових для всіх рішень, звертаючись до індивідуальних запитів клієнтів, будуючи з ними ефективну взаємодію на принципах партнерства.

Відносно нове і дуже модне слово «клієнтоорієнтованість» визначає одну з істотних характеристик стосунків з клієнтами.

Хтось вважає, що клієнтоорієнтованість – це певні поодинокі дії, спрямовані на виявлення і задоволення потреб клієнтів для підвищення їх прихильності до організації. Так званий маркетинговий хід, що надає конкурентні переваги.

9 січня 2020 року

8 січня 2020 року в Гребінківській ОТГ відбувся "Різдвяний турнір" з футзалу серед дівчаток 2009 р.н. та молодших, в якому, крім вихованок ГДЮСШ, брали участь команди з м. Черкаси та Сумської обл. Це був перший турнір такого рівня для маленьких спортсменок, за підсумком якого вони посіли третє місце.

Бажаємо успіху нашим спортсменкам і не зупинятися на досягнутому!

8 січня 2020 року

Вже традиційним стало в Гребінківській ОТГ заохочення і підтримка обдарованих дітей. За ініціативи міського голови Колісніченка В.І. 3 січня 2020 року учні закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради мали зможу відвідати новорічну виставу у Національному палаці мистецтв "Україна" в самому серці нашої столиці.

2 січня 2020 року

Напередодні Нового року у міській раді відбулася зустріч з обдарованою молоддю об’єднаної громади – 42 переможцями предметних районних олімпіад. Учні ознайомилися з роботою міської ради. Далі в невимушеній атмосфері поспілкувалися з міським головою Віталієм Колісніченком. Так було обговорено стан реалізації Програми роботи з обдарованою молоддю, а також питання матеріально-технічного забезпечення навчального процесу в закладах освіти, благоустрою, дозвілля, впровадження бюджету участі в Гребінківській ОТГ. Широко обговорили питання функціонування позашкільних закладів: учні висловили свої пропозиції та побажання щодо роботи Центру дитячо-юнацької творчості та Станції юних техніків.


Анонси подій
11 березня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 246  від 11 березня 2024 року, 28 березня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 41-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.304843 sec.)