29 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 15
візитів сьогодні:
візитів всього: 171162
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 березня 2021 року

Після танення снігу розпочинається період, коли різко зростає небезпека виникнення лісових пожеж в лісових масивах, він називається пожежонебезпечний період.

Державною лісовою охороною ДП «Лубенський лісгосп» проводиться ряд заходів по недопущенню та запобіганню пожеж в лісових масивах .

Лісові пожежі були і є найбільшим лихом для лісу, за лічені хвилини вони можуть знищити, або пошкодити лісові насадження, що вирощувалися десятиріччями. При цьому пошкоджуються не тільки дерева, кущі, а гинуть дикі тварини, комахи.

31 березня 2021 року

З початку року податковий борг скоротився на 53,5 млн. гривень

Сума податкового боргу по ГУ ДПС у Полтавській області станом на березень 2021 року складає 3 млрд. 648,2 млн. гривень. Як повідомив журналістам заступник начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Максим Яіцький, з початку поточного року забезпечено скорочення податкового боргу на 53,5 млн.грн. або майже на 1,4 відсотки.

Протягом січня-лютого проведено списання безнадійного податкового боргу на 11 млн. 642,6тис.грн., з яких – 9 млн. 404,2 тис.грн. на підставі відповідних ухвал суду внаслідок завершення ліквідаційних процедур банкрутства та 2 млн. 238,4 тис. грн. - по завершенню терміну позовної давності, який становить 1095 днів.

31 березня 2021 року

Нещодавно на Полтавщині презентували Гендерний профіль області. Один із розділів документа – Зайнятість та безробіття. До його створення долучилася Полтавська обласна служба зайнятості.

Питання гендерної рівності в сфері трудових відносин дуже важливе й передбачає насамперед вирішення проблеми професійної рівності жінок і чоловіків.

Станом на початок березня 2021 року послуги Полтавської обласної служби зайнятості надані близько 45 тисячам громадян, у тому числі 30 тисячам  безробітних. У загальній кількості зареєстрованих безробітних чоловіків – 15,5 тисячі (або 52%), жінок – 14,3 тисячі осіб (або 48%).

29 березня 2021 року

24 березня 2021 року відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Гребінківської міської ради. Під час засідання було розглянуто 4 адміністративні справи у відношенні мешканців громади. З них 2 адміністративні матеріали щодо порушення правил благоустрою населених пунктів. За результатами розгляду адміністративних матеріалів, беручи до уваги санкцію ст. 152 «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів» КУпАП, на одну  особу за вивіз ґрунту та будівельного бруду на проїзну частину накладено штраф у розмірі 340 грн. Відносно громадянина Х., який проводив роботи по прокладанню інженерних мереж (водопроводу та каналізації) комісією було прийнято рішення про накладення штрафу в розмірі 340 грн.

29 березня 2021 року

В місті Жовква Львівської області завершився другий тур Дитячої ліги з настільного тенісу. Змагалися спортсмени, які народились в 2009 році і раніше.

У турнірі дівчат перше місце виборола команда Гребінка-Жовква-Нікополь. За весь турнір у десяти матчах команда віддала лише три сети. До складу команди входять три спортсменки з Гребінки: Софія Чумарна, Юлія Пелих і Ярина Шевченко; Анна Дерлюк з Нікополя, Діана Колєннікова з Жовкви.

29 березня 2021 року

Турнір з футзалу проходив з 25 по 27 березня на базі КЗ «Спортивний комплекс м.Гребінка» і в ньому взяли участь вісім команд: «Гребінка-1» (Гребінківська ОТГ), «Гребінка-2» (Гребінківська ОТГ), ДЮСШ «Буг» (Сокаль), «Жайвір» (Шполянська ОТГ), «Валькірії» (Харківська обл.), «Вікторія» (Черкаська обл.), «Понориця» (Чернігівська обл.), «Колос» (Житомирська обл.).

27 березня 2021 року

Номерні знаки завжди були і є візитівкою кожного транспортного засобу. Вони є необхідною частиною будь-якого авто. В Україні не дозволено їздити без розпізнавальних знаків. Тому кожен власник намагається отримати «красиві» номерні знаки відповідного регіону.

Міністерством внутрішніх справ України прийнято наказ від 02 березня 2021 року № 166, який набуває чинності з моменту опублікування. Він встановлює єдині зразки державних номерних знаків транспортних засобів та вимоги до них. Зокрема, визначені правила застосування, типи та основні розміри державних номерних знаків, встановлені вимоги до інформаційного змісту та технічних характеристик.

25 березня 2021 року

Сьогодні 25 березня отримали результати дистанційної участі учнів класу сольного співу викладача Гринь Наталії Олексіївни у Міжнародному Фестивалі-конкурсі «ODESSA Talent Fest-2021», який проходив 20 березня.

Жасмін Левченко і молодша група Зразкового ансамблю «Джерельце»  (у складі Маргарити Данько, Євгенії Маркевич, Анни Пономаренко і Надії Васильєвої) стали абсолютними переможцями і отримали Дипломи І ступеня. Вітаємо!

25 березня 2021 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 5 по 11 квітня 2021 року (переглянути графік відключень).

25 березня 2021 року

Сервіс «Електронний кабінет»: Довідку про доходи можна отримати без відвідування податкової

Про переваги електронних сервісів ДПС та особливості цьогорічної кампанії декларування в ході нещодавньої зустрічі із редактором газети «Лубенщина»  розповів  начальник Лубенської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Полтавській області Олександр Коломієць. Посадовець зауважив, що наразі триває кампанія декларування доходів громадян та електронного декларування доходів державних службовців за 2020 рік. Так для заповнення декларацій громадянам необхідно мати інформацію про отримані доходи. Для цього не обов’язково відвідувати податкову службу. Довідку про доходи можна отримати он-лайн, скориставшись сервісом «Електронний кабінет». 

23 березня 2021 року

До уваги жителів Гребінківської громади публікуємо лист-відповідь Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) на звернення Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України щодо ціни на природний газ, тарифів на послуги розподілу природного газу та тарифів на електроенергію.

Переглянути лист.

22 березня 2021 року

По Гребінківському районі за період пандемії виявлено 293 хворих , з них 16 померло. Але це тільки підтверджені статистично випадки , захворілих та померлих в десятки сотні разів більше. Є безсимптомний перебіг , легка форма при яких хворого майже нічого не турбує ( інколи прояви ГРВІ, тимчасові втрата смаку та нюху) , але він є загрозою для людей в яких слабша імунна система і це можуть бути ваші рідні!!!! Станом на 19.03.2021р. фіксується значний ріст захворюваності. На даний час вакцинація є єдиним методом запобіганню розповсюдження захворювання

В Гребінківському районі  стартувала вакцинація проти коронавірусу  вакциною AstraZeneca (Covishield).  

Проведено щеплення 86 особам!  В першу чергу це працівники Гребінківської підстанція екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, КНП «Гребінківська центральна районна лікарня» , КНП «Гребінківський центр первинної медико-санітарної допомоги» , Гребінківського територіального центру соціального обслуговування та інші).

21 березня 2021 року

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

 

Від усієї Гребінківської громади щиро вітаю Вас з професійним святом.

Перш за все завдяки Вам комунальникам з року в рік змінюється загальний вигляд нашої громади: вона стає більш чистою, впорядкованою, освітленою та квітучою.

Дякуємо за відповідальну, високопрофесійну та самовіддану працю, за готовність у будь-яку хвилину прийти на допомогу!

Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя і успіхів в нелегкій, але такій потрібній людям справі!

І нехай слова вдячності від людей щоденно зігрівають вашу душу.

 

З повагою

міський голова                                                                 Віталій Колісніченко

19 березня 2021 року

Сьогодні отримали результати участі у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв «Українські візерунки» учнів класу образотворчого мистецтва Гребінківської дитячої музичної школи, що проходив 28 лютого 2021 року у м. Києві . Наші учні стали переможцями:

Номінація образотворче мистецтво:

І місце - Циганкова Ілона, Саган Ілона,

ІІ місце - Пестич Анна, Прогрущенко Аліна, Дяченко Анастасія.

Викладач Продан Олена Василівна...

19 березня 2021 року

Чотири місяці тому Головний сервісний центр МВС запустив «Банк екзаменаційних питань з ПДР». Викладачі профільних навчальних закладів та всі охочі досі активно надають свої пропозиції до екзаменаційних питань з підготовки та перепідготовки водіїв транспортних засобів. За цей час надійшла загалом 91 ініціатива.

Врахувавши отримані пропозиції та зміни в законодавстві, ГСЦ МВС актуалізував екзаменаційні білети для складання іспиту з теоретичної підготовки та перепідготовки водіїв.

З 6 квітня майбутні водії вже складатимуть теоретичні іспити у сервісних центрах МВС за новими екзаменаційними білетами. Усі зміни будуть також внесені в онлайн-тренажер для перевірки знань Правил дорожнього руху, що розміщений у нас на сайті. Це дієва підтримка для кожного, хто бажає підготуватися до складання теоретичного іспиту в сервісному центрі МВС.

19 березня 2021 року

16 березня начальником Гребінківського районного сектору філії Центру пробації в Полтавській області Ларисою Туманевич спільно з секретарем Гребінківської міської ради Людмилою Цапенко, начальником відділу соціального захисту населення Тетяною Науменко, начальником відділу ведення реєстру територіальної громади та реєстрації місця проживання громадян виконавчого комітету Гребінківської міської ради Ларисою Бондар, директором міського центру соціальних служб Валентиною Даценко, начальником районної філії центру зайнятості Наталією Широковою ,в.о. директора районного територіального центру соціального обслуговування Ольгою Колотюк проведено «круглий стіл», під час якого обговорено питання взаємодії служб в рамках виконання заходів пенітенціарної пробації. 

19 березня 2021 року

17 березня в Гребінківській дитячій музичній школі відбувся конкурс на краще виконання творів П.І. Чайковського,  присвячений 180 річниці з дня народження композитора. В конкурсі взяли участь 16 учнів класу фортепіано, скрипки, бандури.

Сьогодні підвили підсумки конкурсу та абсолютними переможцями стали  Жуковець Марія (старша вікова категорія), викладач Коломієць В.В. та Гоч Ольга (молодша вікова категорія), викладач Паляничка Л.Г.

Бажаємо переможцям нових досягнень, успіхів та ще більших звершень! 

19 березня 2021 року

Як повідомив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, «відповідно до діючих правил та рекомендацій від МОЗу щодо безпечного поводження з тілами померлих осіб з підозрою або підтвердженням коронавірусної хвороби (COVID-19) люди мають можливість попрощатися, забрати тіло та поховати рідних за звичайною процедурою, але з обов’язковим дотриманням усіх необхідних заходів безпеки».

Постановою № 44 про внесення змін до Тимчасових рекомендацій щодо безпечного поводження з тілами померлих осіб з підозрою або підтвердженням коронавірусної хвороби https://bit.ly/3bNMWdg  прописано, що лише за наявності надмірного виділення біологічних рідин із тіла померлого його ховають у щільному пакеті, щоб уникнути інфікування збудником коронавірусної хвороби.

18 березня 2021 року

Відомості, які повинна містити довідка про доходи фізичної особи, яка надається податковим агентом, з метою заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи

Лубенський сектор організації роботи організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Полтавській області інформує.

Відповідно до п.п. «в» п. 176.1 ст. 176 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) платники податків зобов’язані подавати податкову декларацію про майновий стан і доходи за встановленою формою. 

17 березня 2021 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 29 березня по 4 квітня 2021 року (переглянути графік відключень).

16 березня 2021 року

13 березня завершився чемпіонат Гребінківської громади з футзалу, в якому взяли участь 12 команд з Гребінки, Почаївки, Слободо-Петрівки, Короваїв. Чемпіоном стала команда «Аякс», 2 місце у команди «Будматика», 3 місце у команди «Енергетик». Всі призери з Гребінки.

16 березня 2021 року

16 березня відбулася щотижнева апаратна нарада, яку провів перший заступник міського голови Володимир Зінченко. В ході наради підвели підсумки роботи за минулий тиждень, окреслили основні плани на найближчий час та обговорили актуальні питання життєдіяльності громади.

Напруженою залишається ситуація з поширенням COVID-19. За минулий тиждень в громаді підтверджено 13 випадків захворювання. Медики закликають дотримуватися всіх карантинних обмежень, адже такі прості речі, як носіння масок та дотримання дистанції можуть врятувати життя. Розпочинається добровільна та безкоштовна вакцинація від COVID-19. Для формування списків осіб, що виявили бажання вакцинуватися необхідно звернуся до свого сімейного лікаря, який поінформує вас про подальші кроки для щеплення.

15 березня 2021 року

Міграційна служба Полтавщини нагадує, що починаючи з 14 років підлітки мають змогу самостійно та БЕЗКОШТОВНО оформити свій найважливіший документ у житті – сучасний, надійний та мобільний паспорт громадянина України у вигляді ID-картки.

Зазначимо, що наявність паспорта дає багато переваг – від можливості скласти ЗНО (паспорт є обов’язковим в переліку документів), до плюсів користування різноманітними електронними сервісами, популярним застосунком для смартфону  «Дія» тощо.

Все, що потрібно зробити – це після того, як виповнилось 14 років, звернутися до найближчого підрозділу Міграційної служби (під час карантину можна завітати до будь-якого НЕЗАЛЕЖНО від реєстрації місця проживання).

13 березня 2021 року

Шановні землевпорядники!

 

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня землевпорядника.

В Україні професія землевпорядника завжди користувалася повагою, адже вона присвячена праці на рідній землі, яка є нашим національним багатством. Щиро вітаю всіх, хто обрав своєю професією працю на рідній землі, хто турбується про її стан та родючість, про її сьогодення і майбутнє.

З нагоди професійного свята хочу висловити вдячність вам за щоденну нелегку працю та сумлінне служіння улюбленій справі. Окремі слова подяки і пошани ветеранам землевпорядної служби, які все своє життя присвятили професії землевпорядника.

Бажаю всім вам міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, процвітання та реалізації усіх задуманих планів!

 

Міський голова                                                     Віталій Колісніченко

12 березня 2021 року

12 березня 2021 року відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Гребінківської міської ради. На засіданні розглянуто  адміністративні матеріали щодо порушення правил благоустрою населених пунктів. За результатами розгляду адміністративних матеріалів, беручи до уваги санкцію ст. 152 «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів» КУпАП, комісією було прийнято рішення про накладення на громадянку Д. адміністративного стягнення у вигляді штрафу в розмірі 340 грн. 

12 березня 2021 року

14 березня вся Україна святкує День українського добровольця.

В цей день 2014 року перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону. Загалом, у воєнному конфлікті на сході нашої країни брали участь майже 40 добровольчих батальйонів. В одному з таких батальйонів служили і наші земляки.

Сьогодні 12 березня в Гребінківській міській публічній бібліотеці відбулась зустріч учнів філії Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 з бійцями добровольчих батальйонів Євгеном Овраменком та Едуардом Гаращенком. Воїни розповіли учням про свою нелегку службу.

10 березня 2021 року

Запитували? Відповідаємо!

Чи всі види медичних послуг (коди УКТ ЗЕД послуг)  потребують обов’язкового застосування РРО?

Статтею 3 Закону України від 19 листопада 1992 року № 2801-XII «Основи законодавства України про охорону здоров’я», із змінами та доповненнями, визначено, що послуга з медичного обслуговування населення (медична послуга) - це послуга, що надається пацієнту закладом охорони здоров'я або фізичною особою - підприємцем, яка зареєстрована та одержала в установленому законом порядку ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики, та оплачується її замовником. 

10 березня 2021 року

В усіх регіонах України у період із 1 квітня по 30 вересня 2021 року відбуватиметься 16-та Всеукраїнська акція «Серце до серця» під гаслом «Здорові немовлята!».

Акцію організовують шістнадцятий рік поспіль. За цей час вона встигла набути загальнонаціональної підтримки. За 15 років діяльності фонду спільними зусиллями було зібрано 42 786 419,30 грн, за які придбано медичне обладнання й передано в безкоштовне користування в територіальні медичні об’єднання кожної області України. Наприклад, в обласні та міські дитячі лікарні передали медобладнання для діагностики слуху в новонароджених і дітей старшого віку, слухові апарати, офтальмологічне й кардіологічне обладнання, інсулінові помпи, системи моніторингу цукру в крові, обладнання для реанімаційних і неонатальних відділень.

10 березня 2021 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 22 по 28 березня 2021 року (переглянути графік відключень).

10 березня 2021 року

Послугами обласної служби зайнятості за два перших місяці року скористалися 52,6 тисячі громадян

Протягом січня-лютого 2021 року послуги обласної служби зайнятості отримали 52,6 тисячі громадян, які шукали роботу. Із них 36,3 тисячі мали статус зареєстрованого  безробітного.

Від 1,8 тисячі роботодавців надійшло 5,9 тисячі пропозицій роботи.

9 березня 2021 року

Великі поети – вічні супутники свого народу і цілого людства. Таким вірним та благородним супутником на дорогах століть став для України Тарас Григорович Шевченко – мужній захисник прав знедоленого народу. У його погляді – віра у справедливість справи, якій віддав він своє життя.

9 березня українці відзначають 207 років від дня народження Тараса Григоровича Шевченка - великого Кобзаря, національного Пророка, Титана українства.

Сьогодні за участі керівників Гребінківської міської ради, учителів закладів загальної середньої освіти громади відбулось покладання квітів до пам’ятника Т. Г. Шевченку.

9 березня 2021 року

9 березня 2021 року відбулася щотижнева апаратна нарада на якій прозвучали актуальні питання життєдіяльності громади, підвели підсумки роботи за минулий тиждень та обговорили плани на найближчий час. Нараду провів перший заступник міського голови Володимир Зінченко.

Зростає кількість підтверджених випадків захворювання на COVID-19. За минулий тиждень з 93 зроблених тестів – 11 виявилися позитивними. Від початку карантину на Гребінківщині діагностували 273 випадки захворювання на COVID-19. Закликаємо неухильно дотримуватись маскового режиму та зберігати дистанцію. 

7 березня 2021 року

Шановні, найчарівніші, любі жінки!

 

Від імені всіх чоловіків Гребінківської громади вітаю вас зі святом весни та любові – Міжнародним жіночим днем!

Ви – наші любі матусі, які подарували нам життя й оберігаєте своєю молитвою.

Ви – кохані жінки, які створюють домашній затишок і дарують сенс нашого життя – діточок.

Ви – наші подруги та колеги, які вносять свій неоціненний вклад у розбудову нашої країни та громади, адже немає жодної професійної галузі, де б не працювали жінки. І, навіть в такі тяжкі для нашої країни часи, ви віддаєте частинку своєї душі, займаючись волонтерською діяльністю та підтримуючи наших воїнів. Низький уклін вам за це!

Дорогі жінки! Ми пишаємось вами, надихаємось вашою красою, витримкою, самопожертвою та дякуємо вам за підтримку, мудрість та любов.

Від усього серця бажаю щастя, здоров’я, добробуту та миру вам і вашим близьким. Нехай здійснюються усі заповітні мрії, а кожен день приносить із собою лише радість та гарний настрій.

 

З любов’ю та повагою  

міський голова                                                                        Віталій Колісніченко

5 березня 2021 року

Сервісні центри надають послуги:

- через функціонал на сайті «Запис в електронну чергу» https://equeue.hsc.gov.ua/#/login (у ті сервісні центри МВС, де його оновлено)

- за номерами телефонів регіональних сервісних центрів МВС, де електронна черга ще не запроваджена  http://hsc.gov.ua/kontakti/

- або у порядку живої черги

5 березня 2021 року

Вакцинація проти коронавірусної хвороби відбувається в 5 етапів:

I – медпрацівники ковідних лікарень, персонал та мешканці будинків для літніх людей, військові на фронті (≈ 367 тис. людей);

II – решта медпрацівників, люди віком 80+, соціальні працівники (≈ 3 млн людей);

III – люди віком 65-79 років, працівники структур державної безпеки, сфери освіти (≈ 7 млн людей);

IV – люди віком 60-64 роки, люди з хронічними захворюваннями, люди, що працюють або перебувають в місцях обмеження волі (≈ 11 млн людей);

V – решта дорослого населення України (≈ 13 млн людей).

Зараз триває перший етап. Втім, навіть якщо ви не є медиком або військовим, ви вже можете записатися до черги на щеплення проти COVID-19 та чекати на повідомлення про початок вакцинації вашої групи.

3 березня 2021 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 15 по 21 березня 2021 року (переглянути графік відключень).

2 березня 2021 року

26 - 27 лютого у Спорткомплексі м. Гребінка відбувся футбольний турнір пам'яті тренера Олега Антоновича Тарасюка, в якому взяли участь 6 команд юних футболістів з Полтави, Прилук, Шполи, Кам’янки, Коцюбинського та Гребінки. Спочатку змагались у двох групах по три команди. Потім команди, які посіли відповідні місця в свої групах, зустрілись у стикових іграх для виявлення переможця та призерів турніру.

Переможцями турніру стала команда ДЮСШ м.Прилуки, 2 місце у команди Молодь м.Полтава, третє – ДЮСШ м.Гребінка. Переможці та призери змагань нагороджені пам'ятними кубками, медалями, грамотами та  солодощами. Спеціальними призами були відзначені також кращі гравці в своїх амплуа.

2 березня 2021 року

2 березня відбулася щотижнева апаратна нарада, яку провів перший заступник міського голови Володимир Зінченко.

На апаратній нараді підвели підсумки роботи за минулий тиждень та обговорили актуальні питання життєдіяльності громади, які стосувалися інфраструктури, соціальної сфери, е-декларування, виконання бюджету, медицини, благоустрою, а також освіти.

Зокрема заслухали інформацію про стан захворюваності на COVID-19, за минулий тиждень 4 нові випадки. Від початку карантину на Гребінківщині зареєстровано 265 випадків захворювання на COVID-19.

2 березня 2021 року

Пошук підходящої роботи та сприяння у працевлаштуванні – одна з найбільш затребуваних соціальних послуг, які надає служба зайнятості громадянам.

За підсумками 2020 року за підтримки служби зайнятості Полтавщини отримали роботу 33,2 тисячі громадян.

Відповідно до статті 7 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» видами соціальних послуг є:

професійна підготовка або перепідготовка, підвищення кваліфікації у професійно-технічних та вищих навчальних закладах, у тому числі в навчальних закладах державної служби зайнятості, на підприємствах, в установах, організаціях...

2 березня 2021 року

Податкова знижка за користування іпотечним житловим кредитом: алгоритм розрахунку

Відповідно до п. 175.1 ст. 175 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) платник податку на доходи фізичних осіб – резидент має право включити до податкової знижки частину суми процентів за користування іпотечним житловим кредитом, наданим позичальнику в національній або іноземній валютах, фактично сплачених протягом звітного податкового року.

2 березня 2021 року

25 лютого 2021 року у м. Київ відбувся Дистанційний Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв «Українські візерунки», в якому взяли участь учні класу образотворчого мистецтва Гребінківської ДМШ, які стали лауреатами:

Номінація образотворче мистецтво: викладач Продан О.В.

Дяченко Анастасія – ІІ місце;

Пестич Анна – ІІ місце;

Прогрущенко Аліна – ІІ місце;

Циганкова Ілона – І місце...

1 березня 2021 року

22 лютого 2021 року відбулося засідання комісії з питань розгляду заяв щодо призначення матеріальної допомоги. Розглянуто 47 заяв мешканців Гребінківської міської територіальної громади щодо надання матеріальної допомоги на лікування. Відповідно до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської міської територіальної громади матеріальні допомоги будуть виплачені в березні місяці на суму 48 тис. грн.

1 березня 2021 року

Надсучасне обладнання, яке поліпшить роботу вчителям, це своєрідний «ключ» до нескінченної скарбнички знань. Завдяки новому оснащенню знайомі речі постануть для учнів у новому світлі, звичайні процеси отримають наукове обґрунтування.

Опорний заклад Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 Гребінківської міської ради отримав неочікуваний подарунок - новий навчальний кабінет географії.

1 березня 2021 року

Світова  спільнота 3 березня 2021 року відзначатиме Всесвітній день дикої природи. Тема цього річного Всесвітнього дня дикої природи «Ліси та засоби до існування: підтримка людей та збереження планети». Його мета підвищити обізнаність про величезну цінність лісів та видів дикої природи, що мешкають у лісах, їх невід’ємний зв'язок із рівнем життя корінних народів і місцевих громад, та пропагувати цінність традиційних практик та знань, що сприяють встановленню більш стійких відносин із цими важливими природними системами та просування моделі і практики управління лісами та лісовими ресурсами, які враховують як добробут людини, так і довгострокове збереження лісів, їх екосистем, видів дикої фауни та флори.


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.370461 sec.)