29 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні:
візитів всього: 171156
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
30 вересня 2016 року

  День працівників освіти – це професійне свято, яке традиційно вважається всенародним. Це висока заслужена оцінка подвижницької праці освітян, які збагачують інтелектуальний потенціал України, дбають про майбутнє держави, виводячи у життя нові покоління її громадян. Вчитель не тільки навчає предмету, а навчає і виховує в своїх учнів відповідальність, справедливість, патріотизм, добро,передає у майбутнє неоціненний скарб народної духовності, традицій і вищих чеснот.
  На території Гребінківської міської ради розміщені 4 загальноосвітні навчальні заклади, 3 позашкільні та 2 дошкільних навчальних закладів. На даний момент відповідно до вимог Бюджетного кодексу, всі освітні заклади міста як і сіл району утримуються (фінансуються) за рахунок районного бюджету і знаходяться в підпорядкуванні відділу освіти. молоді  і спорту Гребінківської райдержадміністрації. Та не дивлячись на це міська рада надає посильну фінансову допомогу міським школам, дитячим садочкам та позашкільним закладам. Так, наприклад в цьому році  було виділено  150 тис. грн. на ремонт даху ДНЗ «Веселка», близько 32 тис. грн. на придбання підручників для учнів 4 та 7 класів міських шкіл, 6 тис. грн. Гребінківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 для пошиття форми барабанщицям. Рішенням 6 сесії міської ради сьомого скликання від 08.07.2016 року було виділено кошти в розмірі 50 тис. грн., на будівництво огорожі по пров. Піонерському (вздовж спортивного майданчика Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4), 30 тис. грн. на облаштування дитячого майданчика в ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, (який до речі вже встановлено) по 10 тис. грн.  на покращення матеріально-технічного забезпечення: Гребінківської гімназії та ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, Гребінківській музичній школі, Гребінківській ДЮСШ; а також по 5 тис. грн.: ДНЗ « Веселка» та «Теремок».
29 вересня 2016 року

  ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ БІБЛІОТЕК!
  30 вересня в Україні традиційно відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Це свято символізує глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури.
  Книгозбірні додають нам мудрості, стають нашим дороговказом на шляху інформаційного простору, наповнюють наші серця неповторними емоціями та як незгасимий смолоскип освітлюють шлях життя. Доносячи до людей увесь спектр інформаційних потоків, вони сприяють всебічному розвитку особистості, вихованню кращих громадських якостей і патріотичної свідомості населення. На плечі бібліотекаря лягає велика відповідальність, адже щоб підібрати книгу відповідно до смаків та інтересів відвідувача необхідно в першу чергу самому бути високоінтелектуальною людиною та вміти неупереджено судити про літературу.
  Бібліотекарі – це порадники на шляху до вершини знань та мудрості, збирачі духовних скарбів та провідники у світ непізнаного.
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Бажаю вам, шановні бібліотекарі, міцного здоров’я, довголіття, родинного затишку, дружнього взаєморозуміння та підтримки. Бажаю вам творчого завзяття, нових успіхів у  благородній праці на теренах розбудови української науки, освіти, культури і духовності, неодмінного зростання читацького попиту на книгу, інформацію, посилення авторитету бібліотечної справи в суспільстві.
  Зичу вам і вашим близьким міцного здоров’я,  благополуччя, достатку у кожній оселі і прихильності долі. Нехай ніколи не покидають Вас почуття Оптимізму, Віри, Надії, Любові і Мудрості-Софії.
  Зі святом!
 
З повагою
Гребінківський міський голова                                               В.І.Колісніченко
27 вересня 2016 року

  Шановні вихователі та працівники дошкільних навчальних закладів!
  Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята.
  Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формуються її особистість, творчий потенціал та спосіб мислення. Тому у Ваших руках зараз доля цілого покоління гребінчан, що завдяки вашій турботі, терпінню, мудрості стануть незабаром повноцінними членами міської громади. Упевнений, що саме Ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для вихованців у дитячому садку на день радості й щастя!
  То ж нехай доля сторицею віддячить Вам за невтомну працю незмінною прихильністю. Від усього серця хочу побажати Вам міцного здоров’я, щастя, натхнення, любові, здійснення мрій та сподівань, мирного неба над головою.
 
  З повагою
  Гребінківський міський голова                                      В.І.Колісніченко

 

27 вересня 2016 року

  26 вересня відбулося засідання Клубу громадського діалогу м. Гребінка, який створено в цьому році при міській раді в рамках польсько-українського проекту. Воно знову було досить масовим. В ньому взяло участь понад 60 осіб. Тема засідання досить актуальна і досить складна. На засідання винесено питання щодо добровільного об’єднання територільних громад та формування об’єднаної громади за ініціативою міського голови. Дана тема є продовженням теми попереднього засідання Клубу: "Гребінківщина і реформа децентралізації влади. Реформа місцеого самоврядування. Формування об’єднаної громади". На засідання були запрошені депутати міської ради, а також районної ради, які представляють в ній місто, представники громадських організацій, місцеві засоби масової інформації, керівники районної ради, райдержадміністрації, бюджетних установ, освіти, медицини, культури, сільські голови Гребінківського району та Лазірківський сільський голова та секретар цієї сільської ради Оржицького району. До роботи Клубу були залучені консультанти Асоціації міст України - Ірина Дудка та Олександр Полупан, а також голова Пирятинської об’єднаної громади - Олексій Рябокінь, експерт проекту Лариса Кочур, голова Олександрівської сільської ради попереднього скликання, нинішній член виконкому об’єднаної громади - Ніна Вікторівна Клітко та староста села Олександрівки - Тарасовський Іван Миколайович (Олександрівська сільська рада ввійшла до складу Пирятинської об’єднаної громади) з метою отримання від них консультацій та інформації з теорії і практики формування об’єднаної громади. Було презентовано матеріали на дану тематику та проведено дискусію. Дуже вдячні за участь в роботі Клубу консультантам АМУ і пирятинцям.
21 вересня 2016 року

  З кожним роком ветеранів, учасників бойових дій та інвалідів ІІ світової війни 1941-1945 років залишається все менше і менше, стан їхнього здоров’я погіршується. В цьому році участь в проведенні мітингу 19 вересня з нагоди 73-ї річниці визволення міста, взяв лише один ветеран – Биков Федір Михайлович, іншим цього не дозволив зробити саме стан здоров’я. В місті діє Програма соціального захисту окремих незахищених категорій населення міста на 2016 рік, затверджена рішенням 2-ї сесії Гребінківської міської ради сьомого скликання від 23 грудня 2015 року. Програма передбачає проведення ряду заходів соціального захисту пільгових категорій жителів міста та виплату їм матеріальних допомог. Відповідно з положеннями цієї Програми, до Дня визволення міста від фашистських загарбників учасники бойових дій та інваліди ІІ світової війни 1941-1945 років – 24 особи, отримали від міської ради матеріальну допомогу, яка була виплачена через відділення Полтавабанку.
20 вересня 2016 року

  Щороку у вересні ми відзначаємо День визволення Гребінки від фашистських  загарбників. В наших серцях ніколи не згасне пам'ять про всіх тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для нашого щастя.
  19 вересня 2016 року  в парку Слави відбувся мітинг, присвячений 73 річниці з Дня визволення Гребінківщини і м. Гребінка від нацистських загарбників. Присутні вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні хвилиною мовчання, а також згадали тих, хто поклав життя у нинішній неоголошеній війні.
  З Днем визволення присутніх привітали міський голова Віталій Іванович Колісніченко, голова Гребінківської районної державної адміністрації Віталій Васильович Роспопов, голова районної ради Валерій Миколайович Зінченко, голова районної організації ветеранів Валентин Михайлович  Неруш, ветеран Другої світової війни Федір Михайлович Биков.
  Віталій Іванович відмітив, що ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших ветеранів, які у ті буремні роки звільнили від окупантів рідну землю, а згодом у надзвичайно важких умовах відбудували зруйновані міста та села, відродили економічний потенціал, плекали наше мирне майбутнє. Ми вдячні воїнам визволителям, всім хто відстояв нашу свободу, трудівникам тилу, і всім, хто своєю невтомною працею відновлювали місто, район, працювали на благо людей не шкодуючи ні сил, ні здоров’я. Міський голова побажав  всім міцного здоров’я, довгого віку, щедрого добра і щастя, мирного неба над головою і здійснення усіх добрих задумів і починань!
  Участь у мітингу взяли  учні та педагогічні працівники  Гребінківської гімназії та загальноосвітніх шкіл міста, керівники та колективи установ, підприємств, організацій , жителі та гості м. Гребінка. Учасники мітингу поклали квіти до пам'ятного знаку полеглим воїнам- землякам , які віддали своє життя , захищаючи рідне місто від фашистських загарбників.
  Хотілося б сподіватися, що заходи такого плану і цей мітинг, зокрема, виховують в учнів почуття патріотизму, гордості за свою країну і народ, за мешканців рідного міста та залишають в їхній пам’яті  слід на довгі роки.
16 вересня 2016 року

  Шановні учасники бойових дій, інваліди та учасники війни, солдатські вдови, сім’ї ветеранів війни, їх діти, онуки, жителі та гості міста!
 
  Кожного року у вересні ми відзначаємо День визволення Гребінки від фашистських  загарбників, і в наших серцях ніколи не згасне пам'ять про всіх тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для нашого щастя. Сьогодні виповнюється 73 роки з Дня визволення Гребінківщини і міста Гребінки від фашистських загарбників. Про те, війна живе в душах переживших її, такими спогадами, що вони ніколи не зможуть забути цю війну тривалістю 1418 днів і ночей. Чотири роки... Тридцять чотири тисячі годин!. Мільйони загиблих... А скільки не народжених дітей?.. А скільки залишилось вдів і сиріт?.. Страшні сліди залишила війна. На території України в руїни та згарища перетворили фашисти 114 міст і 28 тисяч сіл. Серед них і наше міто та села району. Війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі.
  З перших днів війни фашистська авіація систематично бомбила залізничний вузол станції Гребінка. На станції Гребінка скупчувалися ешелони з людьми, тому було багато жертв. 19 вересня 1941 року німецькі війська захопили Гребінку. Рівно 2 роки лилася людська кров, знищувалися матеріальні і культурні цінності, духовне надбання народу. Вже з перших днів окупації партизани і підпільники розгорнули боротьбу проти окупантів. У партизанському русі брало участь 545 чоловік, 194 з них були розстріляні, серед них 23 жінки. Наші земляки вставали в ряди захисників рідгої землі.  
За два роки фашистські загарбники зруйнували підприємства залізничного вузла, школи, жилі будинки, ферми в господарствах, чим нанесено збитків народному господарству на мільярди карбованців. Були вивезені на роботи до Німеччини майже 3 тис. чоловік. Розстріляно, замордовано 1336 чоловік. Війна рясно засіяла Гребінківщину братськими та індивідуальними могилами. В оборонних та визвольних боях на території району загинуло 412 бійців та командирів.
  19 вересня 1943 року 253–тя стрілецька дивізія 47-го Стрілецького корпусу 40-ї Армії та 2-га мотострілецька бригада 10-го танкового корпусу звільнили наше місто і села району від загарбників.
  Ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших ветеранів, які у ті буремні роки звільнили від окупантів рідну землю, а згодом у надзвичайно важких умовах відбудували зруйновані міста та села, відродили економічний потенціал, плекали наше мирне майбутнє. Ми вдячні воїнам визволителям, всім хто відстояв нашу свободу, трудівникам тилу, і всім, хто своєю невтомною працею відновлювали місто, район, працювали на благо людей не шкодуючи ні сил, ні здоров’я. Низький Вам уклін!
  Перемога. Це була перемога зі сльозами на очах. Це були сльози радості і одночасно сльози горя. Це не можна описати простими словами. Складні формулювання так само не підійдуть. Не можна висловити те, що відчували наші батьки і діди, матері і бабусі, на очах яких відбувався весь жах однієї з найкривавіших воєн на нашій планеті. Не можна висловити, але ми і не маємо права забути те, що розповідали нам свідки, які так чи інакше брали участь в цьому.
  Шановні ветерани! Ваша мужність і відвага, героїзм та нескореність духу є зразком для прийдешніх поколінь! На жаль, уже у XXI столітті, після семи десятиліть по закінченню найбільшого в історії людства військового конфлікту, українці знову зі зброєю в руках змушені захищати суверенітет та територіальну цілісність своєї держави. Сучасні захисники України виявились гідними слави своїх дідів та прадідів, а тому ми твердо віримо у нашу перемогу.
Вітаємо усіх вас, дорогі ветерани, шановні гребінківці, із 73-ю річницею звільнення Гребінківщини від нацистів та бажаємо міцного здоров’я, довгого віку, щедрого добра і щастя, мирного неба над головою і здійснення усіх добрих задумів і починань!
 
Міський голова                                       В. І. Колісніченко
16 вересня 2016 року

  Шановні працівники цивільного захисту, пожежної охорони, рятувальники!
  Щиро вітаю усіх рятувальників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони  Гребінківського району з професійним святом - Днем рятувальника! Відзначення вашого професійного свята є державним визнанням неоціненного внеску людей цих мужніх професій - людей сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії. Цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги.
  Дозвольте, цього святкового дня побажати усім вам міцного здоров'я, всіляких гараздів та побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь Бог оберігає вас від усіх негараздів. Мужні люди в мирний час, ви завжди на варті. У святковий час для вас нашу прийміть вдячність.
  Зі святом Вас!
 
  З повагою
  Гребінківський міський голова                                            В.І.Колісніченко
13 вересня 2016 року

   На минулому тижні відбулося відкриття ще одного дитячого майданчика, який встановлено на території Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. Майданчик придбано за рахунок коштів міського бюджету. З цією метою, відповідно до міської Програми соціально-економічного розвитку міста Гребінка на 2016 рік, рішенням 6 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання від 08.07.2016 року виділено з бюджету міста 30 тис. грн. на придбання майданчика для Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, а також 25 тис. грн. на облаштування дитячого майданчика на прибудинковій території багатоквартирного будинку за адресою вул. Магістральна, 124.
   Під час  відкриття майданчика учні школи, педагогічний колектив та батьки висловили свою вдячність всім причетним до цього дійства, і в першу чергу міському голові та депутатам Гребінківської міської ради. Завдяки їм учні школи, діти даного мікрорайону матимуть  можливість займатися спортом та відпочивати на майданчику.
   Як повідомлялося раніше, до Дня захисту дітей, відповідно до міської Програми соціально-економічного розвитку міста, було встановлено дитячий майданчик за адресою вул. Незалежності 5а, за кошти міського бюджету.
13 вересня 2016 року

6 вересня 2016 року. відбулося засідання 7-ої сесії Гребінківської міської ради 7 скликання. В роботі сесії взяли участь 20 депутатів міської ради, голова районної державної адміністрації Роспопов В.В., керуючий справами районної ради Зоркін О.В., представники засобів масової інформації та громадськості, керівники комунальних підприємств та закладів міста.

На засіданні розглянуто 12 питань Порядку денного.

Серед іншого було розглянуто питання виконання бюджету міста за 8 місяців п.р. Виконання бюджету по загальному фонду становить 127,6%, по спеціальному фонду - 102,9%, разом - 127,4%. Перевиконання складає більше 2 млн. грн. У зв’язку з цим окремими рішеннями сесії збільшено  видатки на виконання міських програм та внесено відповідні зміни до бюджету міста на 2016 рік. Також на сесії розглянули та прийняли рішення з питань: про внесення змін до рішення 2 сесії міської ради 7-го скликання від 22.01.2016 р. “Про внесення змін до структури та штатного розпису апарату міської ради та її виконавчих органів” (із змінами), про передачу бюджетних трансфертів Гребінківському районному бюджету у 2017 році, про дотримання вимог Закону України “Про публічні закупівлі”.

Сесією розглянуто 34 звернення громадян, підприємств, організацій та установ щодо земельних відносин. Депутати з даних питань прийняли відповідні рішення.

6 вересня 2016 року

5  вересня  2016 року відбулося спільне засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради та комісій з питань бюджету, фінансів, підприємництва, управління майном, з питань соціально-економічного розвитку, будівництва, житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту, земельних відносин, екології, раціонального природокористування. Розглянуто ряд питань, які 6 вересня 2016 року будуть винесені на розгляд 7-ої сесії Гребінківської міської ради сьомого скликання.

Одним з основних питань члени виконкому міської ради розглянули питання «Про передачу теплових лічильників на баланс комунального підприємства «Гребінківський комбінат комунальних підприємств». Розглянуто не менш важливі питання «Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку на поточний ремонт дороги в м. Гребінка», «Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку на поточний ремонт приміщення Гребінківської міської ради».

4 вересня 2016 року

Шановні підприємці!
Дозвольте привітати Вас з  професійним святом – Днем підприємця. Ні для кого не буде секретом, що підприємці є головною рушійною силою будь-якої економіки. Практично на Ваших плечах тримається весь державний апарат та соціальна сфера. Без діяльності підприємництва взагалі важко уявити існування нашого суспільства.
У день вашого професійного свята прийміть найщиріші вітання та побажання успіхів у вашому бізнесі. Нехай доля завжди посміхається вам, а партнери ніколи не підводять. Бажаємо вам завжди знаходитись у потоці рівномірного і головне поступового зростання обсягів виробництва та реалізації товарів та послуг, а також постійного збільшення надходжень та прибутків!
У цей урочий день бажаю Вам міцного здоров'я, успіхів та нескінченної ділової енергії для втілення нових бізнес-проектів!
 
З повагою
Гребінківський міський голова                                           В.Колісніченко
2 вересня 2016 року

  30 серпня 2015 року в районному Будинку культури відбулася серпнева конференція педагогічних працівників Гребінківського району. В заході взяли участь секретар Гребінківської міської ради Цапенко Людмила Василівна (виступ), начальник Служби у справах дітей Жолобецька Валентина Миколаївна, голова райкому профспілки освітян району Дем’яненко Любов Іванівна, педагоги, директори освітянських установ, голови профспілкових організацій.
  Виконуючий  обов’язки начальника відділу освіти, молоді та спорту Зюзь Дмитро Володимирович виступив з доповіддю «Про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти у 2015-2016 навчальному році та основні завдання розвитку освітньої галузі на 2016-2017 навчальний рік».
  З повною версією фотозвіту про роботу конференції можна ознайомитись на сайті відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА.
 

 

2 вересня 2016 року

  25 серпня 2016 року в місті Гребінка відбулась презентація Бюро правової допомоги. Захід відбувся за участі представників місцевих органів влади та самоврядування. На презентації також був присутній керівник апарату райдержадміністрації Руслан Мірошник.
   Директор центру Артем Россоха представив присутнім керівника Гребінківського Бюро правової допомоги — Анастасію Прошкіну. Він розповів про функції Лубенського місцевого центру БПД: надання первинної правової допомоги, доступ до вторинної правової допомоги, правова освіта населення, доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції.
   “Надання правових роз'яснень та консультацій — разом із правопросвітництвом найважливіша робота працівників новостворених Бюро” - зазначив директор центру Артем Россоха.
   За словами Артема Россохи, Бюро правової допомоги покликані посилити правову спроможність громади, зняти соціальну напругу, та інформувати мешканців про правові механізми та алгоритми.
   Бюро розташоване в місті Гребінка за адресою: провулок Спортивний, 11 та працюватиме з 09:00 до 18:00 з понеділка по п'ятницю.

Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.249009 sec.)