29 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 8
візитів сьогодні:
візитів всього: 171150
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
29 травня 2015 року

27 травня поточного року відбулося засідання 29-ої сесії Гребінківської міської ради шостого скликання. На засідання сесії запрошувались члени виконавчого комітету, представники засобів масової інформації та громадськості, заступник начальника Гребінківського БМЕУ, учасник АТО Дмитро Деркач.

Перед початком сесії міський голова Ф. Мілевський вручив Грамоту за підписом начальника штабу однієї з військових частин, що приймають участь в проведені антитерористичної операції, учаснику АТО, жителю міста Гребінка Дмитру Деркачу, який зараз перебуває у короткотривалій відпустці. Всі присутні привітали військовослужбовця оплесками. Військовослужбовцю також надано матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань в розмірі 500 грн.

 На засіданні розглянуто ряд питань, а саме:

  1. Про затвердження проекту рішення міської ради “Про встановлення місцевих податків і зборів на території міста Гребінка на 2016 рік.
  2. Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців з 01.01. 2016 року.
  3. Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2016 рік.
  4. Про встановлення ставок туристичного збору на 2016 рік.
  5. Про визначення податкових агентів щодо справляння туристичного збору на території міста Гребінка.
  6. Про встановлення ставок акцизного податку на 2016 рік.
  7. Про встановлення ставок транспортного податку на 2016 рік.
  8. Про затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води Відокремленому підрозділу “Гребінківське  будівельно-монтажне експлуатаційне управління” державного підприємства “Південна залізниця”.   
  9. Про затвердження розпоряджень міського голови прийнятих в міжсесійний період з питань внесення змін до бюджета міста.
  10. Про затвердження розпоряджень міського голови про надання матеріальної допомоги відповідно до міської Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення міста на 2015 рік та відповідно до міської Програми підтримки військовослужбовців, які проходять службу в зоні АТО та членів сімей на 2015 рік.
  11. Про розгляд звернень громадян, підприємств, організацій та установ щодо земельних відносин.
  12. Про хід виконання міської Програми роботи з обдарованою молоддю на 2015 рік та Положення про грошові винагороди.
  13. Різне.
25 травня 2015 року

Відповідно до міської Програми роботи з обдарованою молоддю на 2015 рік, яка затверджена рішенням 27 сесії Гребінківської міської ради від 21 січня 2015 року, Положення про грошові винагороди учням-переможцям та призерам обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, учням-переможцям та призерам обласного етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, переможцям та призерам Всеукраїнських фестивалів, конкурсів, спортивних змагань, під час проведення свята Останнього дзвоника в загальноосвітніх навчальних закладах міста представники Гребінківської міської ради вручили Сертифікати про грошові винагороди   Гребінківської міської ради  кращим учням шкіл за їх навчальні та творчі досягнення. Сертифікати про грошову винагороду Гребінківської міської ради в розміри 100 грн. отримали:

  • Комар Анна, учениця 10 класу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1,  яка зайняла ІІІ місце в обласному етапі V Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді та ІІІ місце у Всеукраїнському етапі даного конкурсу.
  • Яценко Назар, учень 8 класу Гребінківської гімназії, який зайняв ІІІ місце в обласній олімпіаді з історії та І премію у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Квітуча Україна».
  • Запара Анастасія, вихованка Будинку дитячої та юнацької творчості, учениця 8 класу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, яка здобула І премію у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Квітуча Україна».
  • Зінченко Катерина, учениця 7 класу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4, яка здобула ІІІ місце в обласній олімпіаді з математики.
22 травня 2015 року

19 травня 2015 року відбулось позачергове засідання виконавчого комітету, на якому було розглянуто ряд важливих питань, серед яких:

  • Про деякі питання щодо підготовки та проведення свята Останнього дзвоника та свята Випускного вечора;
  • Про затвердження переліку вулиць і провулків, в’їздів до багатоквартирних будинків, які підлягають ямковому ремонту;
  • Про затвердження Положення про грошові винагороди вчителям та учням-переможцям та призерам ІІІ (обласного)  етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, учням-переможцям та призерам Всеукраїнських фестивалів, конкурсів, спортивних змагань, переможцям та призерам ІІ (обласного) етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України.

Це Положення розроблене у відповідності до міської Програми роботи з обдарованою молоддю на 2015 рік, яка затверджена рішенням 27 сесії Гребінківської міської ради від 21.01.2015 року. Положення передбачає виплату грошової винагороди обдарованій молоді міста, учням-переможцям та призерам ІІІ (обласного)  етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, учням-переможцям та призерам Всеукраїнських фестивалів, конкурсів, спортивних змагань, переможцям та призерам ІІ (обласного) етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, за індивідуальні досягнення в розмірі 100 грн. Дані грошові винагороди виплачуються на підставі подання відділу освіти, молоді та спорту, відділу культури та архівної справи Гребінківської райдержадміністрації. Положення також передбачає виплату грошових винагород педагогічним працівникам (жителям міста), які підготували учнів-переможців та призерів ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін та ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, Всеукраїнських фестивалів, конкурсів, спортивних змагань, надаються в розмірі 100 грн. відповідно до пропозицій відділу освіти, молоді та спорту  та відділу культури та архівної справи  Гребінківської райдержадміністрації.

 Сертифікати про грошові винагороди обдарованій учнівській молоді будуть вручені учням шкіл під час проведення свята Останнього дзвоника та випускникам під час районного свята Випускного вечора на центральному міському стадіоні. Саму ж грошову винагороду учні зможуть отримати в «Полтава-банк», пред’явивши довідку про присвоєння ідентифікаційного номеру.

16 травня 2015 року

Не минуло й місяця з того часу, коли на засіданні адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради розглядалось питання про продаж алкогольних напоїв неповнолітнім особам. Однак, схоже на те, що "віз" наших горе-продавців пива з місця так і не зрушив...

15 травня 2015 року адміністративна комісія знову працювала над вирішенням цієї проблеми - на засіданні розглядались ТРИ (!) адміністративні матеріали за ознаками частини 2 статті 156  “Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами” Кодексу України про адміністративні правопорушення. На продавців, які здійснили продаж пива та слабоалкогольних напоїв неповнолітнім особам були складені адміністративні протоколи. Відповідно до рішення комісії на порушників правил торгівлі пивом, слабоалкогольними напоями накладено адміністративний штраф в розмірі тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 510.00 грн.

Шановна громадо! А може ми разом зможемо зрушити з місця того самого злополучного воза?

10 травня 2015 року

8 та 9 травня в нашому місті відбулися заходи, приурочені до Дня Примирення та Дня Перемоги.

Щоправда, ще напередодні святкових днів, 7 травня 2015 року представники міськвиконкому: Цапенко Л.В., заступник міського голови, Лазоренко Т.Ф., депутат Гребінківської міської ради та представник Гребінківської районної організації ветеранів Хаустов А.І., відвідали на дому ветеранів війни. Трьом ветеранів, жителям міста вручено ювілейну медаль «70 років визволення Білорусії», яка надійшла з Білорусії, їх отримали: Вершак Фелікс Іванович, Орлов Юрій Семенович, Прудіус Сергій Степанович, - учасники визволення Білорусії від німецько-фашистських загарбників. Всім 15 ветеранам вручено святкові листівки, квіти та цукерки.

Незвичайною подією для нашого міста став автопробіг міськими вулицями, ініціатором якого виступила Гребінківська автошкола при організаційній підтримці Гребінківської міської ради. Учасники заходу поклали квіти до пам’ятників загиблим воїнам та братських могил. В цій події взяли участь автолюбителі, учнівська молодь, громадськість міста, ветерани.

9 травня в парку Слави проведено мітинг та покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам.

 

8 травня 2015 року

Шановні земляки!
Прийміть щирі вітання зі світлим і радісним святом — Днем Перемоги!
Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.
У ці дні ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки.
Щиро бажаємо Вам міцного здоров'я і благополуччя, любові і шани, ясного неба та довгих літ щасливого та мирного життя.
 
Виконавчий комітет Гребінківської міської ради запрошує гребінківчан в заходах, проведення яких заплановане в місті до 70-ї річниці Перемоги. А саме:
-  проведення 8 травня 2015 року автопробігу по вулицях міста та покладання квітів до пам’ятників загиблим воїнам до Дня Перемоги та Дня примирення.
- проведення 9 травня 2015 року о 11.00 в парку Слави мітингу та покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам;
- відвідування ветеранів, учасників бойових дій, солдатських вдів вдома та привітання їх зі святом;
- проведення зустрічей, уроків мужності в навчальних закладах міста.
 
7 травня 2015 року

Відповідно до рішення виконавчого комітету Гребінківської міської ради від 12 березня 2015 року № 48 на території міста триває  двомісячник чистоти, благоустрою та озеленення,  до  якого долучились всі підприємства, організації, установи, загальноосвітні школи міста, приватні підприємства та жителі міста. Подаємо фотозвіт про проведену роботу...

Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.214901 sec.)