25 квітня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 5
візитів сьогодні:
візитів всього: 171812
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Вітання міського голови Віталія Колісніченка з новорічними святами
30 грудня 2020 року 14:21

З Новим 2021-м роком, шановні жителі Гребінківської територіальної громади!

Рік, що минає, запам’ятається для кожного жителя громади тими важливими і доленосними змінами, котрі відбуваються після створення єдиної Гребінківської об’єднаної територіальної громади, яка тепер є частиною новоствореного Лубенського району. Час покаже правильність таких змін. Але нам залишається лише працювати задля того, щоб розбудовувати рідний край, залучати кошти на реалізацію амбітних планів по покращенню благоустрою,  створенню в навчальних закладах сучасного освітнього простору, створювати нові робочі місця, розбудовувати парки та зони відпочинку, вирішувати проблеми водопостачання та рівномірно розвивати усі громади, які приєдналися до Гребінківської міської територіальної громади, забезпечуючи роботу закладів охорони здоров’я, соціального захисту, культури, фізичної культури і спорту.

Підводячи своєрідний підсумок діяльності міської ради в минулому 2020 – му році, варто сказати, що нам вдалося майже нереальне в умова корона – кризи, тотального карантину, недоотримання коштів у бюджет громади. Ми продовжували фінансувати усі Програми, які діють у громаді. Насамперед ми намагалися підтримати у такий складний час незахищені верстви населення. Матеріальну допомогу отримали усі, хто звернувся до міської ради на лікування, допомогу отримували учасники АТО/ООС, учасники ліквідації аварії на ЧАЕС, воїни – інтернаціоналісти, інваліди різних категорій, а також породілі громади, згідно прийнятої Програми підтримки.

Справою честі для мене, як для колишнього військовослужбовця, учасника війни в Афганістані, є увіковічення пам’яті наших земляків, тих, хто заплатив життям за мир і спокій, за незалежність нашої держави. Напередодні Дня захисника України ми відкрили меморіальні дошки  В’ячеславу Лисенку, Євгену Лукашу, В’ячеславу Лелеко, Петру Романенку. Пам'ять про цих та інших героїв – земляків ми повинні берегти і передавати від покоління до покоління!

Велика увага приділялася розвитку освітньої галузі. Підтримуючи навчальні  заклади, ми, в першу чергу, дбаємо про наші майбутні покоління. Хочемо, щоб юні жителі громади зростали розумними, досвідченими, талановитими на благо нашої держави та громади.  Поступово вдалося значно покращити матеріально – технічну базу наших шкіл та дошкільних закладів. Для закладів освіти було придбано меблів на суму 1 мільйон  300 тисяч гривень. Крім цього великі кошти були направлені на придбання сучасної комп’ютерної та іншої техніки для навчання. Школи громади отримали нові ноутбуки, телевізори, багатофункціональні пристрої проектори, інтерактивні комплекси, електроплити, холодильники, інше обладнання для харчоблоків.

Проведено цілий ряд капітальних ремонтів у закладах освіти, зроблено все, як то кажуть, на совість, за сучасними стандартами, щоб служило багато років і радувало. Зроблено капітальні ремонти:  у приміщеннях кухні та пральні дошкільного закладу «Теремок»; приміщення спортивної зали та їдальні Слободо – Петрівської ЗОШ І-ІІІ ст.. До початку нового навчального року було відремонтовано і приміщення харчоблоку у філії Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІ ст. №2. Днями завершилося капітальне оновлення їдальні Гребінківської гімназії. І цей процес не закінчується, вже зараз ми розробляємо і працюємо над іншими проектами, які вже будуть реалізовані у наступному році.

 Для нас завжди є і буде пріоритетом підтримка талановитої молоді ГребінківщиниЦього року з бюджету міської ради під Програму підтримки талановитої молоді було виділено 355 тисяч гривень. Ми були  надзвичайно горді за цьогорічного випускника Гребінківської гімназії Олександра Розанова та його наставника Л.О.Гапон за  І місце на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України з екології . Кожен з них отримав від міської ради по 50 тисяч гривень заслуженої винагороди.
Намагаємося усіляко підтримувати наших талановитих юних музикантів, співаків, танцюристів та спортсменів. Саме тому зараз реалізуємо ще один амбітний проект по спорудженню мультифункціонального спортивного майданчика на території Гребінківської гімназії. Це спільний проект із обласною владою, свою частину роботи ми виконали – збудовано бетонну основу та металеву огорожу майданчика. За кошти обласного бюджету буде придбано покриття для цього майданчика. І, сподіваюся, вже найближчим часом цей спортивний майданчик стане таким же улюбленим місцем для юних і старших любителів спорту Гребінківщини, як і майданчик по вулиці Героїв України.

Надзвичайно турбує питання водопостачання в Гребінці. Але над вирішенням цієї здавалося б неосяжної проблеми ми працюємо постійно. Ремонтуємо ті аварії на водогонах, які навіть не є на нашому балансі. Великим досягненням у вирішенні цієї проблеми є спорудження нової артезіанської свердловини у північній частині нашого міста. Свердловина збудована і, поки що, тимчасово законсервована. Щоб ввести її в експлуатацію в наступному році треба ще паралельно реалізувати два проекти – підключити свердловину до електропостачання та під’єднати до діючого водогону.

Багато уваги ми приділяємо покращенню благоустрою населених пунктів громади. Реалізовано заходи програм покращення благоустрою та зовнішнього освітлення. Завдяки старанням працівників Гребінківського комбінату комунальних підприємств вулиці міста доглянуті, чисті, впорядковані. Як це нам не важко було, але ми намагалися вирішити питання ремонту доріг. Зокрема і у співпраці із великими фермерськими господарствами – СФГ «Каміла» та СФГ «Україна». Таким чином вдалося провести ямковий ремонт під’їзних шляхів між Гребінкою та селами Сербинівкою і Рудкою. Проведено капітальний ремонт ще однієї частини дороги по вулиці Євгена Гребінки, заасфальтовано в’їзди у дворах багатоповерхівок.

І це далеко не повний перелік тих справ, які нам вдалося виконати, не зважаючи на труднощі. Усвідомлюючи яке надзвичайно велике коло завдань зараз стоїть перед новоствореною громадою, ми маємо великий досвід, маємо бачення і розуміння як поступово, крок за кроком вирішувати усі ці проблеми, забезпечуючи рівноцінний розвиток усіх населених пунктів новоствореної громади.

Тож, шановні гребінківці, від усього серця вітаю вас із прийдешніми новорічними святами! Бажаю насамперед міцного здоров’я, мирного неба усім нам, успіхів у кожній хорошій справі на благо нашої громади! Давайте усі разом зробимо нашу громаду кращою!

 

З повагою

міський голова                                                                                               Віталій Колісніченко


Анонси подій

25 квітня 2024 року о 10.00 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання постійних комісій з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування та з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та засобів масової інформації.

о 14.00 - спільне  засідання виконавчого комітету та постійних комісій з питань  планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та підприємництва, з питань соціального захисту, охорони здоров’я, молоді, фізичної культури та спорту, освіти, культури.

Згідно з розпорядженням міського голови № 439  від 22 квітня 2024 року засідання 42-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання переноситься на 26 квітня 2024 року на 1000 годину (приміщення Гребінківської міської ради, пров. Олексія Припутня, 1).

Актуально
16 квітня 2024 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

16 квітня 2024 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

Тарифи з 01.05.2024 року КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» на управління та обслуговування багатоквартирних будинків у м. Гребінка...

Для ознайомлення пропонуються проект Стратегії розвитку Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року, проект Плану реалізації стратегії, Профіль територіальної громади та документи щодо стратегічної екологічної оцінки...

Графік зустрічей представників Гребінківської міської ради та КП «КПП Гребінківський» з мешканцями багатоквартирних будинків м. Гребінка з приводу призначення управителя багатоквартирного будинку, його тарифу за надання послуг та запровадження роздільної системи збирання побутових відходів.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.203263 sec.)