29 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 7
візитів сьогодні:
візитів всього: 171158
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Відбулось засідання виконавчого комітету
24 січня 2020 року 08:08

23 січня 2020 року відбулося спільне засідання виконавчого комітету та постійних депутатських комісій .

Першочергово розглянуто проєкти рішень питань, які будуть винесені на розгляд 30 сесії Гребінківської міської ради VІІ скликання, яка відбудеться 30 січня 2020 року, та рекомендували сесії прийняти відповідні рішення з питань: про затвердження розпоряджень міського голови про надання матеріальних допомог у відповідності до Програми підтримки військовослужбовців, учасників антитерористичної операції, учасників операції Об’єднаних Сил та членів їх сімей мешканців Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік; про затвердження розпоряджень міського голови про надання матеріальної допомоги відповідно до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік; про затвердження Програми зайнятості населення Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік; про затвердження Плану соціально-економічного розвитку Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік; про затвердження Положення про резервний фонд бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік; про затвердження Програми підтримки породіль у Гребінківській міській об’єднаній територіальній громаді на 2020 рік; про внесення змін до Програми покращення благоустрою Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік; про внесення змін до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік; про затвердження графіку прийому громадян депутатами Гребінківської міської ради 7 скликання на 2020 рік.

Одним з головних розглянуто питання про створення Координаційної ради з питань Громадського бюджету в Гребінківській міській об'єднаній територіальній громаді. Координаційна рада з питань Громадського бюджету у Гребінківській міській об’єднаній територіальній громаді - постійно діючий колегіальний консультативно-дорадчий робочий орган, який в межах чинного законодавства України організовує, координує впровадження та реалізацію Громадського бюджету в Гребінківській міській об’єднаній територіальній громаді. Координаційна рада створена відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою активізації місцевих ініціатив жителів громади щодо участі у бюджетному процесі та безпосередньої участі членів територіальних громад у розвитку територій і вирішенні питань місцевого значення.

Бюджет участі – демократичний процес, який надає можливість кожному жителю брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проєктів для покращення ОТГ та/або голосування за них.

Будь-який житель ОТГ може подати проєкт, пов’язаний з покращенням життя в ОТГ, взяти участь у конкурсі, перемогти в голосуванні і спостерігати за тим, як його проєкт реалізують в рамках бюджету 2020 року.

 

Члени виконавчого комітету розглянули питання про виконання плану роботи виконкому за 2019 рік та затвердження плану роботи виконавчого комітету міської ради на 2020 рік.

Головне завдання, над яким працював виконавчий комітет Гребінківської міської ради протягом 2019 року, — це реалізація інтересів територіальної громади в межах Конституції та законів України, направлених на виконання делегованих виконавчою владою повноважень для підтримки на належному рівні життєдіяльності Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади, створення сприятливого середовища для праці, бізнесу, відпочинку і покращення добробуту громадян, підвищення рівня довіри до міської влади.

Відповідно до плану роботи за звітній період проведено 25 засідань виконавчого комітету, на яких прийнято 562 рішення. Рішення виконавчого комітету оприлюднювалися на офіційному веб-сайті Гребінківської міської ради. Скарг, зауважень, пропозицій від громадян до оприлюдненого переліку рішень виконкому не надходило. При оприлюдненні рішень виконкому забезпечувався захист персональних даних громадян.

Розглянуто питання про роботу громадської комісії з житлових питань при виконкомі Гребінківської міської ради за 2019 рік та затвердження плану роботи на 2020 рік . Протягом 2019 року було проведено 5 засідань громадської комісії з житлових питань, на яких розглянуто наступні питання:

- про внесення поточних змін до складу сімей тих громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті міської ради;

- про затвердження списків працівників , які перебувають на черзі за місцем роботи для одержання житла ;

- про затвердження списків громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконкомі Гребінківської міської ради для покращення житлових умов.

Члени виконкому розглянули питання про виконання вимог Закону України „Про доступ до публічної інформації“ у 2019 році.

Оприлюднення публічної інформації та доступ до неї забезпечується шляхом систематичного та оперативного її оприлюднення в офіційних друкованих виданнях, на офіційному веб-сайті в мережі Інтернет, на інформаційних стендах.

За 2019 рік до Гребінківської міської ради надійшло 10 запитів на надання інформації від фізичних осіб і 4 - від юридичних.

Розглянуто питання про підсумки роботи зі зверненнями громадян за 2019 рік.

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради відмічає, що у 2019 році до міської ради надійшло 790 звернень, що на 24 звернення менше проти минулого року (814 звернень в 2018 році). Повторних звернень за 2019 рік не надходило (в 2018 році - 1).

Надійшло колективних звернень – 65 (у них підписів – 844), що на 5 звернень менше проти минулого року (у 2018 році – 70 звернень, у них підписів - 1009). Індивідуальних звернень 725 (2018 - 744), а саме: жінок звернулось 412 (57%), чоловіків-313 (43%). В 2018 році структура звернень мала такий вигляд:жінки - 50,3%, чоловіки - 49,7%.

В 2019 році письмових звернень надійшло 790, в 2018 (811), що на 21 звернення менше у порівнянні з минулим роком.

Результати розгляду звернень:

- вирішено позитивно 558 звернень, або 70,6%; (в 2018 - 70,2%)

- відмовлено у задоволенні – 13 звернень (1,7%); (2018 - 2,8%)

- дано роз'яснення на 154 звернень, або 19,5%, (2018 - 19%)

- звернення що знаходяться в стадії розгляду- 22 (2,8%) (2018 - 3,2%)

- направлено за належністю - 42 (5,3%) (2018 - 4,2%)

- звернення, що не підлягає розгляду -1 (0,1%) (2018 - 1).

У зверненнях громадяни звертались з таких питань:

- аграрної політики та земельних відносин – 178 (22,5%);

- транспорту і зв’язку 1 (0,1%);

- соціального захисту - 260 (32,9%);

- охорони здоров’я - 1 (0,1%);

- комунального господарства - 75 (9,5%);

- житлової політики - 26 (3,3%);

- екології та природних ресурсів - 36 (4,6%);

- забезпечення дотримання законності та охорони правопорядку -1 (0,1%);

- сім’ї, дітей, молоді, гендерної рівності, фізичної культури та спорту - 24 (3,0%);

- освіти, науки, інноваційної діяльності та інтелектуальної власності -25 (3,2%);

- діяльності органів місцевого самоврядування - 6 (0,8);

- державного будівництва, адміністративно-територіального устрою -35 (4,4%);

- Інші - 122 (15,5%).

На урядову гарячу лінію надійшло 19 звернень, це на 4 звернення менше, ніж за аналогічний період минулого року.

На гарячу телефонну лінію міської ради звернень громадян не надходило.

За наданням довідок до міської ради в 2019 році звернулися 5137 жителів міста Гребінка, 248 громадян Мар’янівського старостинського округу та 571 житель Слободо-Петрівського  старостинського округу.

Згідно чинного законодавства та в межах своїх повноважень, виконавчий комітет Гребінківської міської ради розглядає всі звернення громадян, вчасно надає відповіді заявникам.

Члени виконкому розглянули питання про внесення змін у облікові справи громадян та затвердження списків громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Гребінківської міської ради.

На квартирній черзі при виконавчому комітеті Гребінківської міської ради станом на 01.01.2020 року перебуває 31 особа, яка потребує поліпшення житлових умов, з них:

- в списках громадян на загальних підставах - 10 осіб;

- в списках громадян, що користуються правом першочергового одержання житла –  13 громадян;

- в списках громадян, що користуються правом позачергового одержання житла – 8 громадян;

- в списках громадян, що користуються правом позачергового одержання соціального житла - 1 особа.

Прийнято рішення про затвердження списку працівників станції Гребінка виробничого підрозділу «Полтавська дирекція залізничних перевезень» регіональної філії «Південна залізниця» акціонерного товариства «Українська залізниця», взятих на квартирний облік за місцем роботи для одержання житла.

Члени виконкому прийняли рішення про затвердження графіка особистого прийому громадян міським головою, заступниками міського голови, секретарем міської ради, керуючим справами виконавчого комітету:

Члени виконкому розглянули питання:

-  про реєстрацію змін та доповнень до Колективного договору між адміністрацією та комітетом профспілки працівників філії Гребінківська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №1 Опорного закладу Гребінківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Гребінківської міської ради Полтавської області на 2018 – 2020 роки; 

- про реєстрацію змін та доповнень до Колективного договору виробничого підрозділу «Гребінківська дистанція колії» регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Українська залізниця»;

- про реєстрацію Колективного договору  Гребінківської районної державної лікарні ветеринарної медицини та Первинної профспілкової організації профспілки  працівників АПК України Гребінківської  районної державної лікарні ветеринарної медицини на 2020-2022 роки.

Розглянуто питання про затвердження Плану заходів щодо запобігання корупції у Гребінківській міській раді на 2020 рік.

Традиційно розглянуто заяви жителів та юридичних осіб громади.

З розглянутих питань прийнято відповідні рішення.


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.478932 sec.)